Hur man skapar en webbplats för hotellbokning

Hur man skapar en webbplats för hotellbokning


En hotellbokningswebbplats är ett botemedel för alla hängivna resenärer. Det löser många problem som låter resande fokusera på deras kommande äventyr istället för att hantera organisatoriska formaliteter. Digitala innovationer inom webb- och mobilbranschen resulterade i ett snabbt och säkert sätt att boka ett hotell på språng trots tid och plats.

Enkel navigering, många fastighetsalternativ, många filter för att sortera erbjudanden efter preferenser – det är detta som gör bokningswebbplatser så populära bland resenärer på alla nivåer. Om du väljer att skapa ett sådant projekt kan du välja olika affärs- och intäktsmodeller, medan byggprocessen i sig är enklare än någonsin tidigare tack vare avancerad mjukvara för webbplatsbyggnad.

I den här artikeln kommer vi att granska funktioner som ditt framtida projekt borde ha samt sätt att skapa en webbplats för hotellbokning.

Användning av webbplatser för hotellbokning

Sådana projekt kan ha fördelar för både användare och företagare. Som tjänsteleverantör har du en bred uppsättning webbverktyg för att marknadsföra och marknadsföra ditt företag.

Hotellbokningsägare på webbplatser får en chans att generera intäkter. Ju fler människor som använder din bokningstjänst, desto mer pengar kan du tjäna.

Antingen representerar du en internationell hotellkedja eller har en liten säng & Frukostföretag, du behöver fortfarande en online-plats för att hålla dina kunder nöjda med tjänsten. Nyckelidén är att låta användare hitta ett rum som uppfyller deras budgetar, platsinställningar och andra viktiga parametrar. Det betyder att du ska leverera ett urval av relevanta erbjudanden och tjänster.

Wix hotellwebbplats

Dessutom måste du implementera en intensiv navigationsmekanism samt några andra funktionella funktioner för att hålla dina användare nöjda. Allt verkar vara en ganska tuff utmaning medan icke-tekniker förmodligen skulle ge upp idén om det inte var för Wix.

Webbplatsbyggaren kommer som en ultimat plattform med dess anpassning Wix Hotels förlängning. Det är en app som låter dig implementera hotellbokningsfunktioner utan absolut tekniska färdigheter. Du får ett verktyg som gör det enkelt att hantera alla varulager som levererar relevanta boendeerbjudanden samt öka användarnas intryck.

Fyra steg för att skapa en webbplats för hotellbokning

Wix hotellwebbplats

Byggprocessen blir lättare när man använder Wix. Webbplatsbyggaren var designad för nybörjare och personer som aldrig har behandlat webbplatsupprättandet tidigare. Du kommer att inse hur man använder programvara så snart du kommer igång. Nu kör vi.

Steg 1. Kom igång

För att få tillgång till Wix Hotels måste du först logga in. Processen tar dig ett par minuter, eftersom du bara behöver klistra in din e-post och ange lösenordet. Använd sociala eller Facebook-konton för att göra registreringsprocessen ännu snabbare.

Nu får du tillgång till alla Wix-mallar. Gå till kategorin Hotell och välj den layout du gillar. Observera att alla mallar är lyhörda. Du kan förhandsgranska dem i olika lägen i förväg eller ändra layouten senare även efter att webbplatsen har publicerats. Välj den och börja redigera med hjälp av ett intuitivt drag-and-drop-verktyg. Vissa användare kanske inte ens behöver ändra någonting.

Wix hotellwebbredigerare

Mallar kommer vanligtvis med alla nödvändiga block inklusive om oss, registreringsformulär, gallerier etc. Du kan hoppa över det här stadiet eller spendera flera minuter på att anpassa mallen. Det är upp till dig. Det avgörande steget här är att ansluta appen Wix Hotels. Hämta det från widgeten Marketplace.

Installera Wix-hotell

Steg 2. Börja lägga till egenskaper

När du har anslutit appen kan du börja lägga till rum och egenskaper till din webbplats. Systemet låter dig redigera egendomsbeskrivningar och titlar. Om du lägger till ett tvåbäddsrum kan du lägga till en “tvilling” -titel som gör det klart för kunden, vad han eller hon bokar.

Wix Hotels instrumentbräda

Var uppmärksam på rumsbeskrivningar. Försök att göra dem så informativa som möjligt. Är det gratis Wi-Fi tillgängligt? Hur många sovrum finns det? Vilka är anläggningarna? Är frukosten ingår i priset? Se till att du tillhandahåller tillräckligt med information till dina potentiella gäster.

När titeln och beskrivningarna har slutförts måste vi lägga till några fastighetsfoton. Med applikationen kan du lägga till högst 10 bilder för varje rum. Vi tror att det räcker för att lyfta fram de viktigaste fördelarna med egendom. Se bara till att du laddar upp högupplösta bilder.

Det sista steget här är att ange priser. Ansökan levereras med flexibel för att lägga till inte bara priser per natt utan också visa upp veckopriser eller ställa in fasta veckodagar som är lägre jämfört med helger. En bra idé är att erbjuda lägre priser för gäster som bor längre. Appen har tillräckligt med funktionalitet för det.

Wix Hotels installation

Se till att alla dina rumsbeskrivningar innehåller relevanta adresser samt kontaktinformation. Ange fastighetens telefonnummer, din e-postadress och annan viktig information. Ansökan visar automatiskt den informationen i bekräftelsebrevet som skickas till resenären.

Steg 3. Integrera Payment Gateways

Wix Hotels gör det enkelt att göra alla transaktioner och bearbeta betalningar från en enda instrumentpanel. Plattformen stöder för närvarande fyra stora betaltjänster. Du kan sömlöst integrera:

 1. Band för att bearbeta kredit- / betalkort.
 2. PayPal att betala med ett klick.
 3. Mercado Pago för gäster från Latinamerika.
 4. Offline-betalningar.

Den avgörande fördelen här är att webbplatsägare inte behöver hantera den tekniska aspekten. Välj bara betalningsgrinden medan systemet tar hand om behandlingen och tekniska problem. Du behöver bara samla in betalningar. Appen gör det möjligt att lägga till skatter i ditt bokningssystem.

Steg 4. Lägg till extra funktioner

Förutom baslinjefunktionens bokning. Din webbplats kräver några extrafunktioner som förbättrar det allmänna intrycket. Sådana funktioner är utformade för att göra bokningsprocessen enklare för användaren. Du kanske vill integrera:

 • En bokningskalender – Det visar datum tillgängliga för bokning. Kalendern kan hänvisa till en viss egenskap eller till och med ett rum. Wix Hotels erbjuder automatisk och manuell kalenderhantering, uppdateringar osv.
 • Fastighetsnavigering – appen aktiverar automatiskt en sökfält som låter användare hitta tillgängliga rum snabbare beroende på resdatum. Den viktigaste fördelen här är att du inte behöver kontakta gäster direkt för att diskutera detaljer om deras vistelse. Det är allt här på din webbplats.
 • Tredjepartsintegration – bortsett från traditionell Google Map-integration för att visa fastighetsplatsen i realtid, gör Wix Hotels det möjligt att ansluta din bokningswebbplats till TripAdvisor. Det betyder att dina erbjudanden kommer att visas i sökresultaten för pris och plats.

Som du kan se har applikationen allt du behöver i förpackningen. Den goda nyheten är att du inte ens behöver betala för några av dess funktioner medan premiumversionen ser ut som ett fynd.

Prova Wix gratis

Hur mycket kostar det att skapa en webbplats för hotellbokning

Även om Wix Hotels endast är en app, kan du inte använda den separat från webbplatsbyggaren. Med andra ord kommer användare att behöva köpa någon av sina planer. Även om Wix har ett gratispaket räcker det inte för en växande webbplats med flera foton, rum att lägga till och innehåll att publicera.

Wix Hotell prissättning

Att få en affärsplan för $ 12,5 per månad (med 50% rabatt) skulle vara tillräckligt för en start. Du får tillgång till hotellmallar samt en 1-årig domän plus gratis värd och SSL. Själva applikationen är gratis. Men du kanske längtar efter fler funktioner och premiumversion som bara kostar $ 9,99 per månad med fler betalningsportar för integrering, rådgivande anslutning och andra förmåner.

Som ett resultat kommer en fullt fungerande hotellbokningswebbplats endast att kosta dig $ 22,49 per månad.

Väsentliga funktioner som en webbplats för hotellbokning bör ha

Medan Wix Hotels-appen bokstavligen levererar allt du behöver, måste du fortfarande fokusera på extrafunktioner som låter dig inte bara erbjuda tjänster av hög kvalitet utan också marknadsföra din webbplats. Öka din trafik och öka användarnas upplevelse med följande:

 • Flera filter hitta snabbt en relevant egendom eller rum. Filtrera alla erbjudanden efter priser, kategorier, platser osv.
 • Personliga erbjudanden för återvändande kunder med specialrabatter eller bästa matchande rum tillgängliga.
 • Flerspråkigt gränssnitt för att göra navigering enklare för resande från olika länder. Förresten, Wix Hotels har den nödvändiga funktionaliteten.
 • Rekommendationer och anmälningar – låt folk lämna kommentarer och rekommendationer, implementera automatiska påminnelser och aviseringar för att hålla kunderna medvetna om ankomstdatum och andra resedetaljer.

Bokningstjänster handlar främst om kundvård och uppmärksamhet på detaljer. Se till att din webbplats uppfyller dessa standarder.

Slutsats

Med så många sätt att skapa en webbplats för hotellbokning från början Wix ser ut som det bästa alternativet om de jämförs med specialiserade plattformar. Allt tack vare den prisbelönta Wix Hotels-applikationen.

Appen är gratis och enkel att använda. Det är helt integrerat med webbplatsbyggaren så att användare kan dra nytta av alla funktioner som Wix erbjuder bortsett från Hotell-appen. Den viktigaste fördelen här är att tillägget hanterar alla processer automatiskt. Du behöver bara lägga till rum, aktivera specifika funktioner och samla in betalningar.

För kunderna erbjuder Wix Hotels enkel och snabb navigering, detaljerade rum- eller fastighetsbeskrivningar, filter och kategorier för att snabbt undersöka. Som företagare skulle du förmodligen uppskatta att dina kunder är nöjda med de levererade tjänsterna.

Skapa en hotellwebbplats nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map