Hur man skapar en webbplats för plattformsbyggnad som Wix

Hur man skapar en webbplats för plattformsbyggnad som Wix


har gjort sitt namn på grund av dess användarvänlighet och funktioner. Vissa användare önskar fortfarande efter fler alternativ när det gäller att skapa onlineprojekt för kunder. De vill inte vara beroende av den första utvecklaren, som ser 100% naturlig ut.

Att ha en egen exklusiv webbplatsbyggare som Wix verkar ha större potential, särskilt om du skapar webbplatser för kunder.

Med allt detta finns det två huvudsakliga sätt att lösa problemet:

 • Den första är att utveckla den nödvändiga programvaran själv.
 • Det andra sättet att dra nytta av flexibla White Label-lösningar levereras av några stora namn från webbbranschen.

Medan den första vägen kräver djupgående kodning och programmeringskunskap, verkar den andra vara en enklare och snabbare sätt, särskilt för icke-tekniker.

Vit märkning eller intern utveckling

Att starta en ny plattform från grunden kräver en uppsättning tillgångar. Förutom teknisk kunskap och färdigheter, ska du också göra dig redo med all nödvändig utrustning, programvara, personalutbildning om du arbetar i ett team och annan oundviklig huvudvärk under utvecklingsprocessen.

Naturligtvis kan outsourcing vara en väg ut. Men anställa professionella utvecklare kommer att resultera i enorma kostnader och lång anpassningsprocess. Det kan ta veckor eller månader att komma med en redo att använda webbplatsbyggnadsplattform som fortfarande kommer att kräva framtida uppdateringar, ändringar, underhåll och support.

I en sådan situation kommer vit märkning som en enklare, snabbare och effektivare metod. Den viktigaste fördelen här är att du faktiskt inte behöver uppfinna hjulet igen. White Label-plattformar levererar en fullständig användarvänlig webbplatsbyggnadslösning med redan integrerade tillgångar, teknik, etc. För att klargöra sakerna för dig, låt oss ta reda på vad White Label faktiskt är.

Beskriver termen White Label

Låt oss säga att någon redan har producerat en tjänst eller en produkt som du kanske vill marknadsföra. Tanken med White Labeling är att låta andra sätta sitt eget varumärke på den produkten eller tjänsten och använda den till en fast avgift.

Med hänvisning till webbplatsbyggare får du använda en webbplatsbyggare med din egen logotyp och varumärke för kommersiella och andra ändamål utan att behöva utveckla programvaran själv. Som ett resultat sparar du pengar och får alla nödvändiga tillgångar i förpackningen.

Fördelar med vit etikett att leta efter

Vissa kanske tror att användning av tredjepartstekniker knappast är den bästa idén när man marknadsför sitt eget varumärke. Det beror på många faktorer. Vita etiketter är i allmänhet mer kostnadseffektiva. Dessutom kommer användare att uppskatta några av följande fördelar:

 • Expertarbete. Användare får full tillgång till expertlösningar och tekniker utan att behöva utveckla sina egna. Populära webbplatsbyggare med White Label-erbjudanden har visat sin effektivitet när de skapar nya projekt från början med en rik funktionsuppsättning och extra förmåner. Kan du skapa något bättre än så?
 • Förfinad och testad plattform. Populära webbplatsbyggare har testats av miljoner användare över hela världen. Det betyder att ingen finjusteringsprocess är nödvändig. Du behöver inte ändra befintliga funktioner, eftersom de redan uppfyller användarnas krav.
 • Kostnadseffektiv lösning. Vit märkning gör att du kan spara pengar, eftersom det inte finns något behov att anställa ett anpassat utvecklingsteam. Alternativet är tillgängligt mot en nominell avgift. Att använda det är detsamma som att ha en egen internutvecklare.
 • Varumärkespromotering. Att starta ett nytt projekt från början är en utmanande uppgift, eftersom du behöver marknadsföra och marknadsföra det. Man garanterar knappast framgång. White Labeling erbjuder väl etablerade plattformar som gör det lättare att öka igenkänningen.

Som ett resultat får du en ultimat press-off-lösning istället för att outsourcera eller skriva koden för ny programvara själv. Dessutom kan du välja det webbplatsbyggande sätt du vill överväga olika alternativ. Låt oss titta på de bästa på marknaden.

IM Creator White Label

IM Creator White Label Solution

IM Creator – är tillräckligt flexibel mjukvara för att skapa olika webbplatstyper inklusive bloggar, portföljer, digitala butiker, webbplatser för små företag, etc. Den har unika funktioner för vit märkning för individer och företag som letar efter ett enkelt sätt att marknadsföra och växa sina varumärken.

Den viktigaste fördelen här är att IM Creator har praktiskt taget samma gränssnitt och funktionalitet som Wix. Genom att använda den vita märkningslösningen kan du komma med en egen programvara. Erbjudandet utformades för att uppfylla kraven i olika användarkategorier:

 • Frilansare och individer utan teknisk kompetens. En enkel installation kräver 3 fullborda tre enkla steg. En installationsguide slutför processen åt dig. Ett bra val för en start.
 • Webb- och designstudior kan dra nytta av extrafunktioner som inkluderar full CSS-åtkomst för att skapa unika block eller så kallade ränder på egen hand. Erbjudandet kommer med en anpassad cPanel för användare samt borttagna IM Creator-annonser.
 • Domänregistratorer och värdleverantörer kan dra fördel av White Label-erbjudandet med integrerad Google Cloud-server, åtkomst till API: s webbplatsbyggare och andra fantastiska funktioner.

IM Creator White Etikettkostnad: Priset börjar på $ 350 per år för ett enkelt paket för enskilda tjänsteleverantörer och kan gå upp till $ 25 000 per år för domän- och värdplattformar.

Prova IM Creator White Label

Ucraft vit etikett

Ucraft vit etikettlösning

Ucraft – är en mjukvara som erbjuder sitt självgjorda vita etikett med ett gäng verktyg för att säkerställa högkvalitativ kundservice. Precis som Wix har Ucraft separata planer för olika webbplatstyper inklusive e-handel. Dessutom har båda plattformarna en dra-och-släpp-redigerare för snabb anpassning av sidor, produkthantering och innehållsredigering.

Oavsett om du är en entreprenör eller representerar en webbdesignbyrå, kan du hitta paket som uppfyller dina behov. De tillgängliga White Label-modellerna låter dig skapa Wix-lie-webbplatser, eftersom de inkluderar:

 • SaaS vit märkning. Det är samma sak som att ha din personliga webbplatsbyggare. Lösningen kan vara bra för uppgifter med liten eller medelhög komplexitet. Du får chansen att bygga bloggar, portföljer eller små onlinebutiker för dina kunder med integrerade funktioner. Den goda nyheten här är att du kontrollerar åtkomsten och kan tillhandahålla den till kunder som låter dem anpassa projekt på egen hand.
 • Anpassad vit märkning. Modellen skapar ett mer komplext ekosystem som passar större tjänsteleverantörer som utvecklingsgrupper eller företag som vill utnyttja affiliate-projekt och återförsälja projekt..

Ucraft vit etikettkostnad: priset börjar på $ 799 per månad för en SaaS-modell medan avancerad anpassad vit märkning går från $ 1899 per månad.

Prova Ucraft White Label

Bokmärk byrå

Bokmärk byrå

Bokmärke – är en avancerad plattform för webbplatsbyggnad som erbjuder flera möjligheter till vit märkning och partnerskap. Lösningen passar främst kunder som är ivriga att lansera sina egna webbdesignstudior.

Bokmärke och Wix använder liknande AI-teknik. Precis som Wix ger Bookmark en helt automatiserad process som säkerställs av artificiell intelligens och maskininlärning för att skapa webbplatser på några minuter. Den vita märkningslösningen har funktioner för att låta plattformen bearbeta din fakturering. Utan speciella färdigheter kommer du att kunna skapa uppdaterade och mobilvänliga webbplatser på några minuter tack vare implementerade AI-teknologier.

Bokmärk byråkostnad: användare kan välja olika betalningsmodeller. Den första kommer med en livstidsprovision på 60% för varje försäljning du gör. För att komma igång måste du betala $ 99,95 med den årliga förnyelsen. Det andra sättet är att välja mellan två av de tillgängliga planerna. De inkluderar en professionell och affärsplan med en fast ränta per kund.

Prova bokmärkesbyrån

Slutsats

Som ni ser, att skapa en webbplatsbyggare som Wix har inget gemensamt med tuff kodning eller programmering. Allt du behöver är att definiera utbudet av tjänster du vill tillhandahålla och välja en matchande programvara med en lämplig White Label.

Att välja färdiga plattformar är billigare och snabbare. Du får en fullständig uppsättning tillgångar, teknik, programvara och support för att lösa olika problem istället för att stå kvar på egen hand med oändliga kodkoder och utan den svaga idéen vad du ska börja med.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map