Hur man skapar en webbplats utan att betala något?

Hur man skapar en webbplats utan att betala något?


Om du någonsin har tänkt på möjligheten att skapa en webbplats utan att betala någonting, har du antagligen tänkt att det är nära omöjligt. Det finns så många webbdesignföretag som erbjuder dyra webbbyggnadstjänster att en möjlighet att bygga en webbplats gratis verkar vara ett slags skämt.

Lyckligtvis är detta inte ett skämt, men verkligheten nuförtiden och användningen av webbplatsbyggare är det bästa beviset på detta faktum.

Måste du betala för att skapa en webbplats?

Är det verkligen möjligt att skapa en webbplats gratis? Det är faktiskt det, men det slutliga beslutet bör bero på dina avsikter, projektimplikationer och förväntningar.

Gratis webbplatser utvecklas generellt med flera syften:

 • Om du är intresserad av en viss webbplatsbyggare till exempel, men inte är säker på dess funktionalitet eller fördelar med webbutveckling, kan du prova att använda den gratis. Detta kommer att ge dig förståelse för om tjänsten är värd att investera för dina seriösa projekt i framtiden.

 • På samma sätt kan du använda en gratis webbplatsbyggare för att göra en skiss av din webbplats för att se hur dess fullständiga version ser ut online. De flesta webbbyggnadsplattformar erbjuder dessa tjänster utan kostnad för att bygga användarnas förtroende och uppmuntra kunder att fortsätta arbeta med dem, uppgradera för betalda prenumerationer för att få fler fördelar.

Ett annat sätt att få en gratis webbplats är att använda en webbplatsbyggare som har en gratis plan. CMS med öppen källkod också ge denna möjlighet med ytterligare webbplatspublikation om värd. Några värdleverantörer erbjuder gratis disklagringsutrymme tillsammans med möjlighet att installera WordPress, men tillämpa allvarliga webbplatsbegränsningar utöver dessa fördelar. Kom ihåg att du i de flesta fall måste välja en domän på tredje nivå som tillhandahålls av den webbhotell du väljer. Men om du tänker skapa en kampanjwebbplats för ditt företag eller en onlinebutik, kommer det gratis alternativet inte att uppfylla dina behov alls.

När du letar efter ett webbbyggnadsverktyg som har anständigt samband med pris / kvalitet är det vettigt att överväga att använda webbplatsbyggare. Dessa tjänster gör det möjligt att skapa olika webbplatstyper för att möta olika behov, egenskaper och budgetar utan kodningskompetens krävs. Många av dem tillåter dock att bygga webbplatser utan att betala några avgifter alls. Samtidigt erbjuder de förbättrade alternativ som förbättrar din projektdesign och prestanda och är tillgängliga till rimliga kostnader.

Med ett omfattande urval av webbplatsbyggare och CMS är det inte lätt att välja den tjänst som är bäst i nischen. Därför har vi tagit fram tre av dem, som är ledarna när det gäller användarvänlighet och alternativ som erbjuds.

WordPress – Gratis CMS med avancerade funktioner

WordPress webbplatsbyggare

WordPress – är ett gratis open-source CMS som är en av de världspopulära plattformarna som används för att skapa professionella webbplatser av hög kvalitet. Systemet finns i många webbdesignalternativ, verktyg och funktioner som behövs för att bygga funktionella och välstrukturerade webbplatser med olika komplexitet. Kunskap om kodningskompetens och grunderna i webbdesign är önskvärt för att få ut mesta möjliga av att använda tjänsten. Det är dock möjligt att gå utan djup expertis på webbbyggnad för att skapa visuellt tilltalande webbplatser med systemet.

Gratis WordPress-funktioner

 • Val av rika mallar. Det finns hundratals mallar som gäller för flera nischer, som kan anpassas med hjälp av en mängd olika verktyg. Vissa mallar är som standard integrerade i systemet, medan andra utvecklas av tredjepartsdesigners. När du väljer den senare varianten, se till att du ser en anseelse för en expert du kommer att ta itu med.
 • plugins. Systemet innebär användning av plugins, där integrationen främst ökar webbplatsens prestanda. Plugins finns också på webben och kan laddas ner och installeras antingen gratis eller för extra kostnad.
 • Kraftfull bloggmotor. WordPress byggdes ursprungligen för att skapa bloggar, och därmed erbjuder dess bloggmotor flera verktyg och alternativ som gör att du enkelt kan utföra denna uppgift.
 • Alternativ för redigering av webbplatskod. Om du har goda kunskaper om grunderna för programmering kan du använda kunskapen för att redigera webbplatskod och skapa unik webbdesign.
 • Gratis värdval. Systemet erbjuder inte integrerad värd, men det gör det möjligt att välja valfri värd baserat på specifika behov och krav.
 • Omfattande gemenskap. Användare från hela världen hjälper dig att lösa nästan alla webbplatsrelaterade problem.

WordPress är initialt en gratis CMS, men för att skapa en fullfjädrad webbplats med domänen på 2: a nivån ansluten till den, bör du använda plattformen med värd, som kommer att tillgodose alla webbplatsens behov. Den officiella webbhotell som rekommenderas av WordPress är den största Bluehost, som har blivit en av branschledarna under de senaste åren. Plattformen säkerställer snabb sidbelastning, starka drifttider, avancerade säkerhetsverktyg för att förhindra hackareattacker, integration med andra tjänster och prisvärd prissättningspolitik. Grundplanen kostar endast $ 2,95 per månad och erbjuder dig ett domännamn som en bonus.

Prova WordPress gratis

uKit – Nästan en gratis tjänst med intuitivt gränssnitt

uKit webbplatsbyggare

uKit – är för närvarande den enklaste webbplatsbyggaren, som syftar till att lansera webbplatser för små och medelstora företag. Hela funktionsuppsättningen för plattformen är inriktad på detta mål. uKit är också känt för sin omfattande uppsättning gratisfunktioner som bidrar till en effektiv utveckling av webbbyggnadsprocessen.

Gratis uKit-funktioner

 • Responsiva mallar. Webbplatsbyggaren erbjuder imponerande webbplatsmallar, som är responsiva, nischspecifika och tillgängliga gratis för alla Premium-abonnenter. Systemet gör det möjligt att växla mellan mallarna vid behov utan extra betalningar.
 • Widget-samling. uKit har en omfattande samling av widgets som kan integreras på din webbplats för att öka dess prestanda och förbättra den visuella tilltalaren
 • Visual Editor. Webbplatsbyggaren kommer med bekväm och intuitiv WYSIWYG webbplatsredigerare och dra-och-släpp-funktion för att förenkla webbdesignprocessen och sätta en användare ansvarig för det.
 • SSL-certifiering. För att skydda din webbplats från obehörig webbplatsåtkomst och läcka konfidentiell information (antingen personlig eller affärsmässig) låter systemet dig ansluta SSL-certifikatet. Det betyder naturligtvis inte att alla ägare av uKit-webbplatser behöver den här funktionen. Det betyder mer för användare som planerar att sälja sina produkter eller tjänster via webbplatsen.
 • Bloggalternativ. Med uKit kan du ansluta en blogg till din webbplats för att hålla kontakten med besökare på webbplatsen och ge dem användbar affärsrelaterad information.
 • e-handelsplattform. Webbplatsbyggaren låter dig skapa en onlinebutik på två sätt – antingen genom att ansluta eCommerce-widgeten eller genom att integrera ett Ecwid-plugin.

Webbplatsbyggaren har inte en helt gratis plan, men kostnaden för det billigaste abonnemanget som finns i systemet utgör endast $ 4 / mo för Premium-planen med obegränsad webbhotell och trafik. Detta är mer än överkomligt för det stora utbudet av professionella tjänster, funktioner och verktyg som webbplatsbyggaren erbjuder. De avancerade planerna kommer att vara praktiska för användare som vill starta e-handelswebbplatser eller helt anpassa sina projekt med avseende på deras behov.

Prova uKit gratis

Wix – gratis webbplatsbyggare med obegränsade alternativ

Wix

Wix – är allt-i-ett-webbplatsbyggare, som ger omfattande webbbyggnadsalternativ och gör det möjligt att lansera olika typer av webbplatser för kommersiellt och icke-kommersiellt bruk. Plattformen fungerar lika bra för nybörjare som aldrig har varit involverade i webbplatsutveckling tidigare såväl som för skickliga webbdesigners som arbetar med att utveckla komplexa projekt för sina kunder. Wix kräver inte kodningskompetens eller allvarliga finansiella investeringar, utan erbjuder ett brett utbud av gratisfunktioner istället.

Gratis Wix-funktioner

 • Wix ADI. De Artificiell design intelligensverktyg använder den skickade personliga eller affärsinformationen för att automatiskt skapa en webbplatstyp för dig.
 • Skrivbords- och mobilredigerare. Förutom att använda Wix ADI, gör systemet det också möjligt att manuellt anpassa din webbplats i standard- och mobilredigerare. Ändringarna i standardredigeraren visas automatiskt i mobilversionen, medan de som görs i mobilläget inte syns på skrivbordets webbplatsversion.
 • Mallsamling. Webbplatsbyggaren erbjuder för närvarande över 550 högkvalitativa mobilklara webbplatsmallar som också är 100% anpassningsbara för att möta olika tematiska behov och webbdesignbehov.
 • Gratis appmarknad. Det finns flera gratis tillägg och widgets tillgängliga i Wix App Market, vilket kan ge din webbplats avancerad prestanda och bra visuellt tilltalande.
 • Kodintegration. Användare med kodningsförmåga kan använda dem för att skapa unika webbdesign som kommer att leda användarens uppmärksamhet.
 • Bloggmotor. Wix gör det möjligt att ansluta en blogg till din webbplats gratis för att hålla kontakten med användare, lägga till blogginlägg, hantera dem och uppmuntra människor att delta aktivt i livet för din blogggemenskap.
 • e-handel. Webbplatsbyggaren låter dig skapa och hantera små till medelstora onlinebutiker, tillhandahålla en uppsättning anpassningsbara alternativ (skattehantering, designanpassningsverktyg, betalnings- och fraktalternativ och vad inte).
 • Gratis SEO-guide. Fri SEO Wiz-verktyg bidrar till bättre marknadsföring av din webbplats i sökmotorerna, vilket gör det möjligt att ställa in de nödvändiga SEO-parametrarna för webbplatsen, som så småningom kommer att leda till mer trafik till den, vilket ökar synligheten i sökmotorerna.

Gratis Wix-plan gör det möjligt att använda alla fördelarna med webbplatsbyggaren med nästan inga begränsningar alls. Men om du behöver ansluta din egen domän till webbplatsen eller sälja produkter online är det vettigt att gå efter en betald plan. Wix har fem betalda prenumerationer som börjar med $ 4,50 per månad. Detta är mer än prisvärt erbjudande för en sådan fantastisk funktion.

Prova Wix gratis

Slutsats

Om ditt mål är att lansera en kvalitativ och funktionell webbplats med liten eller ingen tidsinvestering, hittar du inte en bättre lösning än webbplatsbyggare eller CMS. Det finns många av dem tillgängliga där ute och det är bara upp till dig att göra det slutliga valet beroende på egenskaperna och specialfunktionerna för varje tjänst du stöter på.

WordpressWordPress är det mest populära gratis CMS, som kommer med djupa designanpassningsalternativ och kraftfulla funktioner. Systemet byggdes ursprungligen för bloggändamål, men det används nu också för att lansera andra typer av webbplatser. Det kräver val av rätt hosting, rekommenderar Bluehost som den bästa leverantören för sina webbplatser. WordPress.org

uKituKit är den mest prisvärda och den enklaste webbplatsen för små företag. Området för dess specialisering går initialt ner till utvecklingen av webbplatser för små och medelstora företag. Systemet är enkelt att använda, bekvämt och förståeligt för alla. uKit.com

WixWix är den bästa kostnadsfria webbplatsbyggaren, som ger ett brett utbud av out-of-the-box-funktioner, designanpassningsverktyg och avancerade integrationsalternativ. Systemet gör det möjligt att skapa olika typer av webbplatser och fungerar bra för användare med olika webbdesignbakgrund. Wix.com

Om du vill utveckla din webbplats och ge den maximal effektivitet, ta dig tid att välja den prenumerationsplan som krävs för att använda alla fördelarna med tjänsterna så länge du behöver för att få maximalt resultat.

Bygg en webbplats utan att betala

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map