Hur man skapar en webbplats utan kodning

Hur man skapar en webbplats utan kodning


Om du har nollkodningskompetens, men inte kan ge upp idén att bli en lycklig webbplatsägare, finns det tjänster som gör det möjligt att starta en webbplats från grunden utan någon kodning alls. Dessa är lämpliga och funktionella system som kallas webbplatsbyggare.

En av de mest anmärkningsvärda och obestridliga höjdpunkterna för webbplatsbyggare är deras starka fokus på nybörjarnas behov. Dessa tjänster är lätt att använda och bekvämt även för de användare som inte har varit involverade i webbutveckling tidigare men har för avsikt att starta professionella funktionsbelastade projekt.

De flesta webbplatsbyggare har intuitiva instrumentpaneler, gratis responsiva eller mobilklara mallar och avancerade anpassningsverktyg för design som hjälper dig att få ut mesta möjliga av webbdesignprocessen. En annan fördelaktig funktion hos webbplatsbyggare är deras professionella kundsupport som guider en användare genom alla stadier i webbutvecklingsprocessen. Slutligen kommer dessa plattformar ofta med gratis integrerad värd och val av domännamn. Detta tillåter att du skapar och publicerar ditt projekt direkt på webbplatsen, vilket eliminerar behovet av att leta efter en betrodd webbhotell någon annanstans.

Bästa kodfria webbplatsbyggare:

 1. Wix – den bästa webbplatsbyggaren för att skapa en webbplats utan kodning
 2. Bluehost – bästa värd med gratis inbyggt CMS (WordPress)
 3. uKit – Enkel webbplatsbyggare för att bygga en webbplats för små företag

Har du rätt på väg att fortsätta till din webbplats utan kodningskompetens och preliminär webbdesignbakgrund? Då är det hög tid att granska dessa plattformar i detaljer för att definiera deras starka poäng och specialfunktioner som hjälper till att förenkla processen. Medvetenhet om dessa funktioner låter dig välja det bästa systemet som uppfyller dina individuella webbdesignkrav och behov.

Wix – Den bästa webbplatsbyggaren för att skapa en webbplats utan kodning

Wix - Bästa webbplatsbyggare för att skapa en personlig webbplats

Produktnamn:WIX
Officiell hemsida:wix.com
Komplexitet:Väldigt lätt
Gratis plan:Obegränsat
Premiumplan:från $ 13 / mo
Grundad:2006
Huvudkontor:Israel
Prova det gratis

Wix – är den bästa webbplatsbyggaren för att skapa en webbplats utan kodning. Detta är också mest populära och pålitliga plattformen som gör det möjligt att skapa alla typer av projekt, oavsett deras specialisering, storlek och komplexitet. Tjänsten allt-i-ett har rätt med flera funktioner, avancerade designanpassningsalternativ och verktyg som krävs för att starta och hantera en webbplats. Wix har bekvämlighet, användarvänlighet och flexibilitet som smälter samman med funktionalitet – det är precis vad de flesta nybörjare saknar i andra webbplatsbyggare..

Huvuddrag

Wix sticker ut från mängden på grund av sitt fokus på nybörjars behov och tillgänglighet av avancerade funktioner som låter dig designa projekt utan en enda kodrad. Ingen webbdesignbakgrund behövs också för att arbeta med Wix. Registrera dig bara för systemet, välj önskade mallar och gå vidare till designanpassningsprocessen. Om du vill ta reda på vilka funktioner exakt systemet har i lager, titta på följande aspekter:

 • Två webbplatsredigeringsalternativ – Wix ADI och Standard Wix Editor;
 • Enkel WYSIWYG-redaktör;
 • Wix App Market med dussintals widgetar, vars integration inte innebär kodningsmedvetenhet;
 • Rik samling gratis anpassningsbara mobilklara mallar;
 • Integrerade blogg- och e-handelsmotorer.

För-och nackdelar

Webbplatsbyggaren ger tillgång till myriader av funktioner som bidrar till effektiviteten i webbplatsutvecklingen. Systemet har en praktisk WYSIWYG-redigerare som låter en användare kontrollera alla stadier i skapandet av webbplatsen och göra ändringarna när det behövs. Wix gör det också möjligt att välja ett lämpligt alternativ för webbplatsredigering. Nybörjare kommer säkert att uppskatta möjligheten att använda den avancerade Wix ADI-redigeraren som låter dem få ut mesta möjliga av Artificiell design intelligensverktyg.

Det är också möjligt att välja och anpassa en av flera mallar genom att göra ändringarna med det praktiska dra och släpp redaktör. För att förbättra webbplatsens prestanda tillåter systemet att integrera en av widgets från App Market.

När det gäller systemets negativa funktioner bör det nämnas att Wix inte låter dig växla mellan mallen på grund av den absoluta positioneringsmetoden som systemet följer. Det är inte heller lätt att vänja sig på systemets instrumentbräda på grund av dess gränssnitt som verkar något överbelastat med element och verktyg, särskilt för första gången. Detsamma kan sägas om App Market-tillägg. Det är inte alltid lätt för en person som just har registrerat sig i systemet att välja funktionella applikationer som passar deras projekt bäst. Det tar tid att bläddra i katalogen och se vilka tillägg som är värda valet.

Kosta

Wix erbjuder flera prissättningsalternativ, som är mycket prisvärda och funktionsbelastade. En gratis plan går aldrig ut och det låter dig ta reda på och testa plattformens integrerade funktionalitet. Så snart du är klar med det kan du fortsätta att välja en lämplig plan. Det är här du kommer att möta behovet av att välja mellan två grupper av planer. Här går de.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – för personligt bruk, gratis domänanslutning, annonsfri, gratis värd;
 • Obegränsad ($ 17 / mo) – för frilansare och företagare, 10 GB lagringsutrymme, obegränsad bandbredd;
 • Proffs ($ 22 / mo) – för komplett online-varumärke, 2 timmars videolagringsutrymme, inbyggd Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – För VIP-projekt, professionell logotyp, första prioritetsstöd osv.

Affärs- / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – Accept av betalningar online;
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – e-handelsplattform, affärsutvecklingsverktyg, affärsappar för företagare;
 • Business VIP ($ 49 / mo) – obegränsad bandbredd och lagringsutrymme för video, komplett Wix Suite;
 • Företag ($ 500 / mo) – End-to-end affärslösning som garanterar hög prestanda och rik samling av verktyg.

Wix är också känt för sitt omfattande och frekventa urval av specialerbjudanden, lojalitetsprogram och rabatter. Systemet erbjuder också 14-dagars pengarna tillbaka-garanti för användare som inte gillar något med de prenumerationer de har valt.

Prova Wix gratis

Bluehost – bästa värd med gratis inbyggt CMS (WordPress)

Produktnamn:Bluehost
Officiell hemsida:bluehost.com
Komplexitet:Över medel
Gratis plan:
Premiumplan:från $ 2,95 / mo
Grundad:2003
Huvudkontor:USA
Prova det nu

Bluehost – är en kraftfull, fullständig och pålitlig webbhotell med gratis inbyggd WordPress Content Management System. Dessutom rekommenderar WordPress officiellt Bluehost som bästa värdföretag för att lagra projekt som skapats med det. Och det är inte konstigt eftersom Bluehost ger tillgång till många olika alternativ och verktyg som bidrar till funktionaliteten på WordPress-baserade webbplatser.

Huvuddrag

Bluehost kommer med den distinkta uppsättningen funktioner som gör det möjligt att lagra WordPress-baserade projekt på ett säkert sätt. Plattformen ger tillgång till flera höjdpunkter, som kommer att vara praktiska för varje webbplats. Bortsett från prisvärda prisplaner, möjlighet till installation med 1 klick, överflöd av plugins och skript finns det flera andra funktioner som gör att systemet sticker ut från mängden, nämligen:

 • Avancerade appar och tillägg för olika typer av webbplatser;
 • Olika webbplatsutvecklingsalternativ med Gutenberg Editor och visual Elementor-plugin;
 • Möjlighet till integrering av plugin;
 • Rich Marketplace för appar, tillägg och skript;
 • Omfattande e-handels- och affärsappar.

För-och nackdelar

När det gäller att bygga webbplatser med WordPress får en användare flera fördelar. Först och främst är det möjligt att välja ett lämpligt alternativ för projektredigering med avseende på dina färdigheter, behov och graden av webbdesignfärdighet. Du kan antingen använda den integrerade Gutenberg-redigeraren, som nyligen har introducerats av systemet och liknar webbplatsbyggare med deras enkla och kodfria redigeringssätt för webbplatser. Det andra alternativet innebär användning av den integrerade visuella Elementor-redigeraren – en gratis integrerad webbsidebyggare, som designades för WordPress-projekt. Plugin kommer med integrerade drag-and-drop-funktioner och intuitivt gränssnitt som gör det möjligt för icke-tekniker att skapa och anpassa webbsidor av hög kvalitet.

När det gäller de begränsningar som arbetar med systemet tar det lite tid att vänja sig vid det. Plugin / widget-integration innebär också viss nischmedvetenhet, men detta är inte ett stort problem för användare villig att behärska systemet och använda det i framtiden.

Kosta

Medan WordPress är en helt gratis webbplatsbyggare, finns det fortfarande behovet att vara värd för webbplatser som lanseras med den. Det är här Bluehost kommer att vara praktiskt. Företaget gör det möjligt att välja mellan flera prenumerationer. Dessa inkluderar:

 • Grundläggande plan ($ 3,95 / mo) – obegränsad bandbredd, 50 GB hårddiskutrymme, gratis SSL-anslutning, vanliga WordPress-uppdateringar;
 • Plusplan ($ 5,45 / mo) – obegränsad bandbredd och lagring, möjlighet att skapa valfritt antal webbplatser, obegränsad domäner och e-postkonton, 200 $ för specialerbjudanden för marknadsföring;
 • Choice Plus ($ 5,45 / mo) – alla obegränsade funktioner, anti-spam expert, säkerhetskopiering av webbplats, sekretess för domäner.

Som nämnts ovan får alla nyregistrerade användare en gratis bonusdomän för det första året av systemanvändning. Vid slutet av denna period kommer domänen att kosta cirka $ 12- $ 14 per år.

Prova Bluehost nu

uKit – Enkel webbplatsbyggare för att bygga en webbplats för små företag

Produktnamn:uKit
Officiell hemsida:ukit.com
Komplexitet:Super lätt
Gratis plan:14 dagar rättegång
Premiumplan:från $ 4 / mo
Grundad:2015
Huvudkontor:Ryska Federationen
Prova det gratis

uKit – är en enkel webbplatsbyggare att starta och hantera en webbplats för små företag från början. Detta är också en av de mest prisvärda plattformarna som skapades med nybörjars behov i åtanke. uKit är så enkelt och bekvämt för nybörjare att det inte kräver mycket ansträngning och tid att skapa avancerade projekt med det. Oavsett vilken affärsnisch du fokuserar på och oavsett vilken webbdesign du har, kommer du säkert att kunna utforska och använda hela dess funktionsuppsättning till fördel.

Huvuddrag

Webbplatsbyggaren har utmärkt sig som ett funktionsbelastat och enkelt system för att starta affärsprojekt. Det är användarvänligt och den intuitiva instrumentpanelen är förståelig för alla från de allra första ögonblicken att arbeta med systemet. Dessutom ger plattformen tillgång till professionell kundsupportassistans och användbara handledning som förenklar processen för att skapa webbplatser. Titta på andra höjdpunkter i systemet nu:

 • Lätt inlärningskurva för nybörjare;
 • Samling av gratis responsiva mallar;
 • Omfattande widget-val;
 • Bekväm och intuitiv dra-och-släpp-redigerare;
 • Möjlighet till tredje parts appintegration.

För-och nackdelar

Det finns tillgång till den rika samlingen av anpassningsbara anpassningsbara mallar som kan växlas på alla scener i webbdesignprocessen. Användare kan också välja och integrera flera widgetar och tredjepartsapplikationer utan behov av kodredigering. uKit är också känt för sin intuitiva och enkla instrumentpanel, vilket är förståeligt för alla användare. Kundtjänsttjänst förtjänar också uppmärksamhet eftersom det hjälper till att påskynda utvecklingen av webbplatsen.

När vi talar om webbplatsens byggmästares förfall, är det vettigt att nämna frånvaron av en gratis plan, vilket kan ge extra möjligheter till systemutforskning för första gången. Om du planerar att designa stora funktionsladdade webbplatser eller e-handelsprojekt med uKit är detta inte det bästa valet. Det fungerar bra för små och medelstora projekt.

Kosta

uKit är en av billigaste webbplatsbyggare, vars kostnader inte kompromissar med den angivna kvaliteten och funktionsuppsättningen. Det erbjuder en 14-dagars gratis testversion för att testa dess alternativ och fyra betalda planer. Dessa är följande:

 • Minimal ($ 5 / mo) – anpassad domännamnanslutning, obegränsad SMS-meddelanden, support 24/7, obegränsat antal sidor, besökare och diskutrymme, alternativ för säkerhetskopiering, gratis värd, över 200 professionella mönster;
 • Grundläggande ($ 10 / mo) – livechatsupport, integrerad Google Analytics, frånvaro av systemets copyright, kraftfulla statistikspårningsverktyg, tillgång till premiummallar;
 • e-handel ($ 12 / mo) – gratis 14-dagars provperiod, mångsidiga leverans- och betalningsalternativ, omfattande inställningar för kundvagn, val av valutor, acceptering av onlinebetalningar (PayPal, Wallet One osv.);
 • “Proffs” ($ 15 / mo) – anpassad kodintegration, anpassad färgschemaapplikation, avancerad e-handelsfunktionalitet.

Prova uKit gratis

Bygga en webbplats utan kod: The Ultimate Guide

För att starta ett projekt utan en kodrad måste du göra ett par enkla steg. Du behöver inte ha några speciella färdigheter eller webbdesignupplevelser för att slutföra dem effektivt eftersom de är speciellt avsedda för användare med nollkodningskunskap. Här är de:

1. Registreringsprocedur

Så fort du väljer en riktig webbplatsbyggare måste du uppenbarligen registrera dig för den tjänst du har valt. Som regel kan detta göras på två sätt – antingen genom att skicka in din e-post och aktivera bekräftelselänken eller genom att använda ett av dina sociala nätverkskonton (Facebook och Google är de mest utbredda alternativen). Båda varianterna är snabba, enkla och effektiva.

2. Mallval

När du har kommit in i systemet, förvänta dig inte att du kommer att omdirigeras till instrumentpanelen redan från början (även om vissa system gör det). Den rådande mängden tjänster erbjuder en möjlighet att välja en mall som fungerar bäst för den nisch du arbetar i, verktygen du planerar att använda och den funktionalitet du vill ha den. Mallar är mångsidiga och vissa system gör det möjligt att välja tomma dukar för att designa en webbplats absolut från början.

3. Domännamn

Valet av domän namn betyder också mycket när du fortsätter till webbplatsutvecklingen. Som regel erbjuder webbplatsbyggare underdomäner gratis som standard, men det här alternativet fungerar trevligt bara om du vill testa systemfunktionerna. Inte mer. Om du verkligen har långvariga planer, utforska integrerad domän- och värdalternativ de flesta webbplatsbyggare erbjuder. Med andra ord kommer systemet att ge en möjlighet att välja en av domänerna baserat på ditt företags namn. Du kan också ansluta din egen.

4. Designutveckling

Så fort du väljer den mall du gillar och har domännamnet för att publicera en webbplats när den är klar är det hög tid att arbeta med dess designanpassning. I allmänhet har webbplatsbyggare kraftfulla verktyg för att ge ditt projekt den nödvändiga designen. Du erbjuds att välja mellan olika varianter av layouter, bakgrunder, ikoner, stilar, teckensnitt, kombysalternativ och videointegrationsalternativ och andra designelement. Välj bara de som kommer att bidra till din webbplatsanpassning bäst från din synvinkel.

5. Lägg till innehåll

Att designa din webbplatslayout och det allmänna tilltalet för ditt projekt är ett märkbart skede i webbutvecklingsprocessen, men … det är bara en del av det. Innehåll är vad de flesta användare letar efter på din webbplats och du måste försöka göra ditt bästa för att söka, välja och ladda upp bara intressant information som är relevant för din webbplats (affärs) specialisering. Dessa inkluderar bilder, videor, enkäter, artiklar och vad inte.

6. SEO-inställningar

Nästa steg du behöver genomgå är ställa in SEO-parametrar för din webbplats. Om du vill att ditt projekt ska få högre positioner i sökmotorerna måste du fylla i metataggar och andra SEO-inställningar.

7. Webbplatspublicering

Det sista steget i din webbplatsutveckling är publiceringen. Innan du gör det ska du dock kontrollera alla delar och innehåll på din webbplats noggrant. Så snart du är säker på din webbplats beredskap för publicering – gör det och se resultatet!

Slutsats

Att bygga en webbplats utan kodning är en utmaning, men det finns inget omöjligt med det om du använder webbplatsbyggare. Dessa system omfattar ett brett utbud av funktioner, verktyg och alternativ. De gör skapandet av webbplatser till en smidig, enkel och trevlig process.

Wix, uKit och Bluehost (WordPress) är de plattformar som fungerar bra för utveckling av olika typer av webbplatser baserat på dina speciella behov, avsikter och budget. Medan Wix är en professionell allt-i-ett-webbbyggnadslösning, fokuserar uKit mest på utvecklingen av webbplatser för små företag. Bluehost är i sin tur ett trevligt val när det gäller att utforma projekt med WordPress och vara värd för dem med en säker och prisvärd plattform.

Alla alternativ är värda uppmärksamheten. Utforska varje tjänst innan du väljer valet, som fungerar bäst för dina specifika webbbyggnadsuppgifter.

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map