Hur man tar reda på webbplatsens webbhotell

Hur man tar reda på webbplatsens webbhotell


Står du inför behovet av att ta reda på vilken värd en webbplats använder? Skälen till att definiera det kan skilja sig åt. Du kanske vill ta reda på mer om ägaren till en konkurrerande plattform, dess statistik och funktionella parametrar som påverkar dess prestanda och trafikflöde. Du kan också möta behovet av att klaga på webbplatsvärdet av någon anledning, särskilt om det riskerar ditt eget projekt.

Medvetenhet om a vissa värdleverantörer kan också vara användbart om du letar efter pålitlig service för att hysa din webbplats med. I det här fallet kan du välja en webbplats med goda egenskaper för att ytterligare ta reda på dess värd. Hur som helst, tillförlitlig och hållbar värd är ett av de helt säkra sätten att upprätta en fin webb-närvaro för ditt projekt. Det förenklar också framför allt ytterligare projektstöd och marknadsföring. Ett annat allvarligt skäl för att upptäcka webbhotell är vanliga spammattacker som så småningom kan leda till att innehåll stjälas. Slutligen kanske du är nyfiken på att utforska de tillgängliga värdalternativen innan du väljer din egen.

Oavsett skäl du måste ta reda på vilken värd den eller den webbplats använder, finns det flera beprövade sätt att göra det:

 1. Genom att använda specialtjänster.
 2. Efter domänens IP-adress.
 3. Av domännamnserver.

Alla varianter är ganska effektiva, men den första har fått användarigenkänning som den enklaste och snabbaste lösningen. Det finns många tjänster för upptäckt av webbhotell där ute, men alla har samma uppdrag: att hjälpa användare att ta reda på webbhotell på kortare tid.

I de flesta fall är allt du behöver göra att tillhandahålla domän namn på den webbplats du är intresserad av och vänta tills systemet analyserar den och genererar resultatet. Det är väldigt enkelt och snabbt för alla och det kräver ingen kodkännedom. Låt oss titta på några av de mest populära och effektiva tjänsterna du kan använda för att definiera webbhotell.

1. Tjänster för att upptäcka webbplatsvärd

VÄRTKONTROLL

hostingchecker

Hosting Checker – är en webbaserad webbdetekteringstjänst som tillhandahåller professionellt uppslagningsverktyg för att säkerställa de mest exakta och beprövade resultaten. Systemet gör det möjligt att ta reda på den mest avgörande informationen om webbplatsen som ligger under analysen. Parametrarna som analyserats och kontrollerats inkluderar allmän värdinformation, Alexa Rank, online / offline webbplatscheckare, Google sidrankning, Domän IP svartlista information, genomsnittlig belastningstid hastighet, spårning av social statistik etc. Hosting Checker använder följande verktyg:

 • Sökverktyg för webbhotellvärd – ange bara domännamnet direkt på webbplatsen så kommer tjänsten att leta efter dess värd bland mer än 5000 leverantörer som anges i sin databas;
 • Webbhotell IP Address Lookup Tool – Det gör det möjligt att få detaljerad information om webbhotell, dess IP-adress och potentiella inkludering i IP-svartlistan;
 • Spårningsverktyg för webbplatsplats – det låter dig ta reda på var din webbplats eller dess domän är placerad;
 • Domänvektor och åldersdetektor – verktyget som definierar domänens ålder och dess huvudsakliga SEO-egenskaper samt dess Whois-data.

Efter att webbplatsen har analyserats genererar systemet detaljerade rapporter som innehåller alla viktiga parametrar och webbplatsinformation. Du kan se rapporterna online, men det är också möjligt att ladda ner dem som PDF-filer för ytterligare jämförelse.

Ta reda på webbhotell

HUSDETEKTOR

hostingdetector

Värddetektor – är en annan populär värddetektjänst som gör det möjligt att identifiera webbhotell på bara några sekunder. Ange bara domännamnet eller webbadressen för ditt projekt och aktivera sökprocessen. Systemet kommer snabbt att analysera webbplatsen och leta efter dess värd i en rik databas.

När analysen är klar kommer systemet att ge information om värdleverantören, land där domännamnet är registrerat och WHOIS-data. Detta är en av de enklaste tjänsterna du kan hitta där och det är också helt gratis och förståeligt för alla.

Upptäck webbhotell

DOMAIN HOSTING CHECKER

duplichecker

Domänhotellkontroll – är ett system som gör det möjligt att upptäcka vem som är värd för en viss webbplats. Systemet är ett SEO-verktyg som låter dig analysera och visa specifik information om olika webbplatser. Denna information består vanligtvis av IP-adresser, namnservrar, värdar etc. Som en gratis onlinetjänst låter Domain Hosting Checker du ange och analysera upp till 10 webbadresser åt gången, vilket sparar din ansträngning och tid. Den kostnadsfria tjänsten kräver ingen preliminär installation och ger därför resultat på några sekunder. Även nybörjare kan använda det med lätthet – så enkelt och förståeligt är det!

Det finns många skäl som talar för att använda Domain Hosting Checker. Till att börja med är detta den avancerade och autentiska tjänsten som drivs av Dupli Checker – systemet som tillhandahåller ett brett utbud av gratis SEO-verktyg som gör det möjligt att öka positionerna på din sökmotor på webbplatsen. För det andra är de resultat som genereras av systemet pålitliga och bevisade. Verktyget är också extremt enkelt och det tar bara några sekunder att ta reda på resultatet. Slutligen levererar den omfattande information om webbhotell och dess IP-adress. Det är rätt vad du faktiskt behöver!

Kontrollera webbhotell

SMÅ SEO-VERKTYG – WEBBPLATSHJÄSTKONTROLL

smallseotools

Webbplatsvärdchecker – är en värddetekteringstjänst som drivs och drivs av Small SEO Tools. Systemet är gratis för alla och det gör det möjligt att upptäcka värden bakom en viss webbplats. För att använda kontrollern behöver du bara komma till webbplatsen, ange webbadressen till webbplatsen du är intresserad av och klicka sedan på knappen “Kontrollera värd”. Du behöver inte vänta på resultaten under lång tid – de kommer att tillhandahållas omedelbart. Webbplatscheckaren fungerar bra för nya ägare av webbplatser som utforskar marknaden och letar efter pålitliga leverantörer som kan säkerställa kvalitetsresultat och drifttidsgaranti. Det finns inget behov av att registrera dig för tjänsten – den är gratis och tillgänglig när som helst på dagen på din begäran.

Ta reda på webbhotell

2. Hur man kontrollerar webbhotell med dess IP-adress

Oavsett om du är en kodmedveten användare eller inte, kan du försöka räkna ut din webbhotell med dess IP-adress. För att göra det, skriv bara “ping site.com” (eller någon annan domän du är intresserad av) i kommandoraden och memorera (eller lägg ner) nummerkombinationen som visas i svaret. Detta kommer att vara din webbplats IP. Ange den efter https://whois.domaintools.com/ rad för att se webbhotellleverantörens kontakter och information om det. Det är ganska enkelt och snabbt också.

Domain

3. Hur man tar reda på webbhotell med namnserverens domän

Ett annat enkelt sätt att upptäcka webbhotell är av Name Server (NS) domän. Åtkomst till https://whois.domaintools.com/ webbplats och ange domännamnet på webbplatsen, som är under analysen. Klicka sedan på Sök-knappen och vänta på resultatet.

Bläddra i “Whois-posten” i raden “nserver:” på testsidan. Huvuddomänen i NS-linjen är värdleverantören. Förresten, denna variant är också ett av de snabbaste alternativen och den fungerar också bra för webbplatser som finns på virtuella servrar.

Slutsats

Att bedriva forskning om dina nischkonkurrenter är en av de främsta aspekterna av framgångsrik marknadsföring. Upptäckten av webbhotellleverantören är det första steget du kan ta i denna riktning. Information om webbhotell, dess IP-adress, plats och andra tekniska parametrar kommer att vara praktiskt för dig när du väljer värden till ditt eget projekt.

Det finns flera effektiva sätt att ta reda på din webbhotellleverantör, men användningen av specialtjänster som granskas i artikeln är fortfarande den mest föredragna lösningen. Tjänster för att upptäcka webbhotell kommer att ge dig en god inblick i webbhotellleverantören och dess måste-ha-parametrar. Du kan vidare använda den här informationen medan du jämför värdarna med avseende på rangordning, prestanda, geografisk plats, tillförlitlighet, förtroendevärde och andra viktiga parametrar. Dessa aspekter kommer att bli avgörande när du fattar det slutliga beslutet om valet av den bästa värden för att möta dina behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map