Hur mycket kostar det att bygga en webbplats?

Den faktiska kostnaden för att lansera en webbplats är ett riktigt mysterium för de flesta webbutvecklare som engagerar sig i denna process för första gången. Det finns faktiskt inget definitivt svar på den här frågan eftersom den slutliga kostnaden för webbplatsutveckling beror på flera faktorer.


Innehåll:
Kostnad för webbplats gjord av:
Webbplatsbyggare
CMS + Hosting
Frilansare
Web Studio
Genomsnittlig kostnad för en webbplats:
Personlig webbplats
Online-blogg
e-handel
Litet företag
Översikt Jämförelsetabell
Slutsats

Dessa inkluderar typen och komplexiteten för en webbplats du behöver, webbbyggnadsmetoderna du ska använda, plattformen du väljer för detta ändamål, kostnaden för ett domännamn, värd etc..

En sådan mängd faktorer som påverkar kostnaden för webbplatsutveckling gör det svårt att ge den exakta uppskattningen av det slutliga projektpriset. Du bör dock vara redo på att den eventuella kostnaden för din webbplats kan vara flera gånger högre än du ursprungligen förväntar dig.

De flesta användare som inte har webbplatser men vill skaffa dem för personlig eller affärsmål, tror att webbsajt är en komplicerad och ganska dyr process. I viss mån har de rätt, men är det verkligen lika dyrt som du föreställer dig?

Är det nödvändigt att betala tusentals dollar för den här tjänsten idag? Kanske finns det ett alternativ som gör det möjligt att betala mindre utan att kompromissa med kvaliteten på ett omarbetat projekt?

För att ge svar på dessa frågor, låt oss titta närmare på några av de viktigaste sätten att bygga en webbplats, deras egenskaper och kostnader för att skapa webbplatser. När du har läst denna forskning kommer du att ta reda på hur mycket pengar du verkligen bör investera i ditt webbprojekt, vilka alternativ du kan använda och vilka priser som debiteras för dessa tjänster idag.

Kostnad för webbplatsen gjord av webbplatsbyggaren

Webbplatsbyggare är specialprogram används för att utveckla olika typer av webbplatser baserat på användarnas behov. De flesta av dem är utformade med tanke på icke-erfarna människor, som fortfarande har en avsikt att bygga fullständiga webbplatser till en överkomlig kostnad.

Dessa molnbaserade tjänster är i allmänhet väldigt intuitiva, vilket ger problem med webbbyggnaden till ett minimum och garanterar anständigt resultat som beviljas att du använder rätt sätt att skapa webbplatsens skapande.

Majoriteten av användarna behöver tekniskt enkla webbplatser – företagswebbplatser, portföljer, bloggar, kampanjwebbplatser etc. Det är därför det är vettigt att överväga plattformens lönsamhet utifrån dess bekvämlighet och kostnader för att slutföra dessa projekt.

I detta avseende är webbplatsbyggare utöver alla konkurrenter, särskilt vad gäller prissättning och användarvänlighet. Men vad behöver du för att lansera en webbplats med dessa tjänster? Hur mycket ska du vara redo att investera i deras skapande och vilket resultat kan du potentiellt utnyttja?

 • För att bygga ett projekt med webbplatsbyggare måste du få en mall, domännamn och webbhotell.
 • Mallar kan vara gratis och betalda, beroende på deras kvalitet och tjänsten som erbjuder dem.

Vad gäller webbhotell och domännamn skiljer sig saker. Nästan alla webbplatsbyggare har integrerad värd, vars varaktighet är obegränsad i vissa tjänster. När du väljer en plattform och registrerar dig för den får du ett gratis underdomän, vilket är tillräckligt för att göra din första webbplats och utforska funktionens uppsättning av tjänsten.

När du fortsätter arbeta med din webbplatsutveckling kommer du dock att inse att du inte kommer att gå utan en domän på andra nivå. Du kan få det antingen som en bonus eller i en av dina prissättningsplaner.

Den genomsnittliga kostnaden för att bygga en webbplats med en webbplatsbyggare kan beräknas månadsvis och årligen, varvid den senare varianten är mer fördelaktig med avseende på kostnaden. Priserna skiljer sig från de planer som webbplatsbyggarna erbjuder – bläddra bland dem för att rensa det.

Kostnad för webbplats gjord av CMS + Hosting

Precis som webbplatsbyggare, CMS skiljer sig i parametrar, funktioner och typer av webbplatser som du kan starta med dem. Oavsett vilken tjänst du kommer att gå till, måste du dock ta reda på mer om dess funktionalitet, integrerade alternativ, verktyg och andra funktioner som är ett måste för en effektiv webbplatsbyggnad.

Om du är en nybörjare och det här är ditt första försök att sätta upp en webbplats med ett innehållshanteringssystem, måste du inledningsvis lära dig grunderna för att använda CMS som du väljer, nämligen värdinställningar, skapande av databaser, användning av instrumentpanelen och allmänt system egenskaper.

Vad du borde veta är att de flesta öppen källkod CMS är ursprungligen gratis. Detta innebär att du kan ladda ner, installera och uppdatera dem utan kostnad alls. Dessutom kan du till och med försöka bygga en enkel webbplats utan att investera i den. Detta är en trevlig övning för nybörjare som vill lära sig nyanser av att arbeta med dessa system.

Samtidigt kan många CMS inte skryta med anständig out-of-the-box-funktionalitet och innebära integration av externa plugins, tillägg eller tillägg så att du får bättre resultat.

Låt oss nu fortsätta med de finansiella utgifterna.

Kostnad för att skapa webbplats med CMS

Hur mycket kostar det att skapa en webbplats med CMS? Titta på följande punkter:

 1. värd – cirka $ 150 / år;
 2. Domän namn – cirka $ 20 / år;
 3. Mall – Teman kan vara gratis och betalade också, men en anständig mallar kostar dig cirka 100-150 $;
 4. Extra plugins – Betalda kostnader kostar från $ 5 och upp till $ 100-150 per en artikel beroende på deras karaktär och komplexitet.

Detta är ungefärlig uppskattning av kostnaden för att bygga en webbplats med CMS. Priserna kan variera med avseende på typen av system du använder och projektet du tänker få på lång sikt.

Kostnad för webbplats gjord av frilansare

Beslutet att anställa en frilansare att designa en webbplats för dig kan vara resultatet av flera faktorer. Du kan antingen sakna tid att arbeta med din webbplatsutveckling själv, eller så kan det hända att dina färdigheter inte räcker för att effektivt fullföra uppgiften. Oavsett orsakerna, bör du vara medveten om de ungefärliga kostnaderna för att använda denna specialist och de potentiella hot du kan stöta på under processen.

De flesta frilansare tar vanligtvis timpris för sina tjänster. Priserna skiljer sig mycket ut beroende på specialistens kompetens och expertis, tillgängliga färdigheter, tid du måste få ett färdigt projekt, plats en webbdesigner kommer från och andra krav du kan ha.

 • De genomsnittliga webbutvecklingskostnaderna sträcker sig från $ 30 och upp till $ 80 per timme.
 • Kostnaden för tjänster som erbjuds av proffsen är cirka $ 500 – $ 1000 för det kompletta arbetet.

Detta inkluderar olika typer av uppgifter som en specialist hanterar under denna tid, vare sig det är designutveckling, webbplatsuppsättning, skrivning av ytterligare moduler, justering av inställningar etc. Förresten, kan ytterligare webbplatsunderhåll och hantering också kosta mycket, för du kommer inte kunna göra det på egen hand.

Strax efter att projektet har startats måste du ta hand om regelbundna innehållsuppdateringar, säkerhetsstöd, SEO etc. Detta kräver också finansiella investeringar – från $ 100 per månad om du använder frilanstjänster. Se till att rensa dessa nyanser i förväg för att göra de beräkningar som krävs.

Du bör också vara redo att betala för webbhotell och domännamn. Kvalitet och säker värd kan kosta mellan 20 och 50 dollar per månad baserat på leverantören du hanterar.

När det gäller domännamnen kan deras kostnader variera med avseende på domänåldern. Nya domäner kan kosta cirka 10-15 dollar per år, beroende på registratortyp och domänzon. Kostnaden för åldrande domäner kan uppgå till hundratals eller till och med tusentals dollar, men användare som behöver webbplatser för personlig eller affärsmässig användning är i allmänhet inte intresserade av att få så dyra domäner.

Med hänsyn till ovan nämnda utgifter kan du beräkna hur mycket det kostar att bygga en webbplats. Sammanfattningsvis kan jag dra slutsatsen att den minimala kostnaden för att lansera en webbplats är $ 300- $ 500 per en standardwebbplats utvecklad av en skicklig frilansare.

Kostnad för webbplatsen gjord av webbstudio

När det gäller att skapa professionella webbplatser för stora företag och för personligt bruk kommer webbstudior att spela. Dessa är expertteam som kontrollerar varje steg i webbbyggnadsprocessen.

Dessutom är webbstudior medvetna om de stora trenderna för webbdesign, vilket resulterar i skapandet av fullständiga och mycket funktionella projekt. Webstudioavgifter beror på olika faktorer som antalet personer som kommer att arbeta med projektutvecklingen, komplexiteten och stilen på en webbplats du behöver, de mål du strävar efter, tidsfristerna osv.. Så hur mycket kan du förvänta dig att investera i ett webbstudioprojekt?

Kostnad för att bygga en webbplats av webbstudior och frilansare

 1. Den månatliga kostnaden för värd kan variera mellan $ 10 och $ 16 beroende på leverantören och den valda planen. Således betalar du cirka $ 150-200 per år för att få tillförlitlig hosting. När det gäller domännamnet kommer det att kosta dig cirka $ 10 och $ 30 per år. Detta beror också på den domänzon och de egenskaper du föredrar.
 2. Nästa sak du måste betala för är mallen webbdesignteamet kommer att arbeta med. Prisintervallet kan vara mångsidigt här – en anständig mall kostar från $ 100 och upp till $ 1000 beroende på webbplatsens typ, dess komplexitet och allmänna webbstudiopriser.
 3. Slutligen är den mest ansvarsfulla och den dyraste delen av webbdesignprocessen kostnaden för webbstudiotjänsterna. Ibland kan webbutvecklingsgraden vara ganska hög och nå upp till $ 4000- $ 6000. Detta beror på villkoren för kontraktet du har med studion, deras prissättningspolicy, antalet webbutvecklare i ett team, de tjänster du tänker utnyttja och många andra aspekter.

Tänk på att kostnaden för webbplatsutveckling inte begränsas endast av designskapandet. Det faktum att det är experter på webbstudier som utvecklar en webbplats för dig innebär att du inte kommer att kunna hantera och uppdatera den på egen hand. Detta beror bara på att du inte känner till dess designegenskaper, struktur och andra liknande nyanser.

Vad gäller mer, marknadsföring av webbplatser betyder också mycket om du vill driva en lönsam och effektiv webbplats som genererar trafik och hjälper dig att bygga kundbas. Om du anställer en webbstudio för ytterligare webbplatsunderhåll, SEO, kundsupport, säkerhetsfrågor etc., gör dig redo att ytterligare investera cirka 100-150 dollar per månad eller ännu mer.

Om du behöver en kvalitetswebbplats är det inte vettigt att gå för dyra alternativ för webbbyggnad. I de flesta fall behöver du inte en professionell webbdesigner eller hela teamet för att utveckla detta projekt åt dig. På samma sätt behöver du inte slösa bort din ansträngning och tid på att utforska grunderna för att använda CMS. Det är inte alltid värt investeringen. Det är här populära webbplatsbyggare är till stor hjälp. De är enkla att använda och har bästa pris / kvalitet korrelation.

Genomsnittlig kostnad för en personlig webbplats

Kostnaden för att bygga en webbplats med webbplatsbyggare sjunker generellt till mallpriset, värd, domännamn, extra tillägg eller appar du kanske vill integrera och ytterligare stöd. När det kommer till populära webbplatsbyggare, dessa funktioner ingår i planerna plattformarna erbjuder.

Att vara de billigaste webbplatsbyggarna, Wix och uKit erbjuder överkomliga priser som följer mångsidiga webbbyggnadsbehov. Låt oss nu ta reda på hur mycket det kommer att ta att lansera en webbplats med dem.

Kostnad för en personlig webbplats gjord av Wix

Wix Personal Site Builder

Wix är en världskänd allt-i-ett-webbplatsbyggare, som fungerar bra för olika typer av personliga webbplatser. Dess rika funktionsuppsättning, överflöd av mallar, designanpassningsverktyg och flera prisplaner gör systemet till en värdig lösning för oerfarna användare. Oavsett vilken webbdesignfärdighet och expertis du har och vilken typ av webbplats du planerar att lansera kommer Wix att hjälpa dig att utföra uppgiften på bästa sätt.

Kostnaden för att bygga en personlig webbplats med Wix beror på funktionerna du planerar att använda och den prisplan du väljer för detta ändamål.

Systemet erbjuder för närvarande en obegränsad gratis plan som du kan behöva för att testa dess funktioner och fem betalda planer. När det gäller utvecklingen av en personlig webbplats kommer Combo eller Unlimited plan vara den bästa lösningen. Connect Domain plan name fungerar knappast för dig på grund av dess begränsningar (som annonsbannern eller behovet av att använda domänen på andra nivå).

Förutom att köpa dessa planer behöver du inte betala mer för att använda Wix. Det årliga priset för hantering av en webbplats återspeglas i kostnaden för planerna. Systemet gör det möjligt att skapa en trevlig webbplats för cirka $ 96 per år beroende på de webbbyggnadsmål du eftersträvar.

Det som är viktigt, Wix introducerar ofta specialerbjudanden (cirka 10 gånger per år) som säkerställer 50% rabatter för alla prisplaner. Dessa erbjudanden introduceras vanligtvis på helgdagar och specialevenemang i tjänstens liv. De varar i 3-7 dagar och du kan enkelt spara stora efter att ha väntat på rätt ögonblick (alla serviceabonnenter får motsvarande e-postmeddelanden som meddelar om erbjudandena).

Se även:
Wix Website Builder Review
Exempel på personliga webbplatser från Wix

Prova Wix (gratis plan tillgänglig)

Kostnad för en personlig webbplats gjord av uKit

uKit Personligt webbplatsexempel

uKit är vanligtvis positionerat som en webbplats för byggare av små företag och därför är dess funktionsuppsättning inriktad på utvecklingen av dessa webbplatser. Det är emellertid exceptionell användarvänlighet, intuitiv webbbyggande natur, nischmottagande mallar och kraftfulla funktionsuppsättningar som gör tjänsten till ett anständigt val för personligt skapande av webbplatser.

Webbplatsbyggaren är en av de billigaste webbbyggnadslösningarna som finns tillgängliga i den moderna webbdesignnisch. Det finns ingen gratis plan här, men du kan testa systemet i två veckor utan kostnad istället. Om de alternativ som den erbjuder vädjar till dig kan du uppgradera till en av dess fyra betalda planer.

När det gäller utvecklingen av en personlig webbplats är de mest lämpliga lösningarna Premium- och Premium + -planer, vars kostnad utgör $ 4 och $ 8 per månad på motsvarande sätt. Kom ihåg att du får ett engångsabonnemang för 3, 6 månader eller 1-2 år åt gången så att du sparar stort. Rabatterna utgör 5%, 10% och 30% baserat på den valda prenumerationstiden. Ett annat sätt att spara mer är att använda 25% uKit-kampanjkoden, som är tillgänglig online.

Utöver detta har uKit ett erbjudande som täcker den aktuella lusten för alla företag att ha en webbplats. Om du behöver en mer professionell företagswebbplats, men du inte har tid eller önskan att arbeta med dess utveckling på egen hand, kan du beställa nyckelfärdigt projekt för 100 $ från systemutvecklarna. Detta är ett mycket försökande erbjudande för människor som är upptagna med att slutföra sina affärsuppgifter och göra vinst.

Se även:
uKit Webbplatsbyggare granskning
uKit-webbplatsexempel

Prova uKit (14-dagars rättegång är tillgänglig)

Genomsnittlig kostnad för online-blogg

Du kan behöva ansluta en blogg till din färdiga webbplats eller starta den från grunden. Kostnaden för att starta en blogg omfattar priset för en nischmall, värd, domännamn och integrationer. Både Wix och uKit har prisplaner som fungerar bra för att skapa blogg. Låt oss granska de mest lämpliga alternativen nu.

Kostnad för en online-blogg gjord av Wix

Wix Blog Webbplatsbyggare

Wix har en kraftfull bloggmotor som gör det möjligt att skapa och hantera fullständiga bloggar. Kostnaden för att använda tjänsten beror på de funktioner du vill integrera i ditt projekt. Du kan testa plattformen gratis genom att registrera dig för den och testa dess gratis planalternativ.

Uppgradering till Connect Domain Pan ger dig inte det önskade resultatet, på grund av flera abonnemangsbegränsningar, som inte är värda investeringen, om du planerar att gå online.

Combo- och obegränsade planer fungerar bäst för att skapa bloggar online. Kostnaden för dessa planer utgör $ 8,50 och $ 12,50 per månad. Vad du får här är rätt mängd diskutrymme och bandbredd, frånvaro av systemannonsbannern och andra bloggrelaterade funktioner.

Genom att använda planerna kommer du att kunna:

 • lägga till, uppdatera och schemalägga blogginlägg,
 • skapa avsnittet med inlägg och ett taggmoln,
 • aktivera användarkommentarer,
 • skapa anpassade flöden,
 • använd Google Analytics och det integrerade systemhotell som ingår i planerna som standard.

Om du har beslutat att skapa en visuellt tilltalande och funktionell blogg utan att investera för mycket ansträngning, tid och pengar, är Wix svaret. Rik funktionsuppsättning och ett brett utbud av verktyg och alternativ gör plattformen till det mest lämpliga valet för ditt bloggprojekt, oavsett dess komplexitet, ämne och stil.

Se även:
Exempel på Wix-bloggar

Skapa din egen blogg med Wix

Kostnad för en onlineblogg Gjord av uKit

Exempel på uKit-bloggsida

uKit-blogg är ett trevligt gratis tillägg till en webbplats skapad med denna webbplatsbyggare. Detta är den mest lämpliga lösningen för ett litet företag som inte vill bry sig om komplexiteten i inställningarna för specialiserade bloggsystem.

Den mest lämpliga planen för att skapa blogg är Premium+. Kostnaden utgör $ 8 per månad. Premium + Plan tillhandahåller det utökade insamlingssystemet för statistik och analys samt obegränsad tillgång till mallar, som kan användas för att starta en blogg.

Du kan skapa och hantera en blogg genom att ansluta en “Nyheter Informer”Widget till valfri sida på din webbplats. Bloggsystemet är enkelt, innehållsfokuserat och bekvämt. Schemalagd nyhetspublikation är en av fördelarna med dessa planer, som gör det möjligt att uppdatera din blogg även om du är borta. uKit är ett ganska trevligt val för att bygga enkla bloggar för personligt bruk.

Börja din blogg med uKit

Genomsnittlig kostnad för e-handelswebbplats

Kostnaden för att lansera en e-handelswebbplats beror generellt på det verktyg du väljer för detta ändamål, webbhotell, mall, domännamn och marknadsföringsalternativ du vill använda. Med Wix och , processen kommer att vara enkel, bekväm och prisvärd.

Kostnad för e-handelswebbplats tillverkad av Wix

Wix eCommerce webbplatsbyggare

Wix har sin egen eCommerce-motor som gör det möjligt att bygga små och medelstora onlinebutiker. Utbudet av verktyg är imponerande och inkluderar: flera betalningsalternativ, marknadsförings- och skattehanteringsalternativ, produktgallerier, flerspråkig support, CSV-fileksport.

För att bygga en webbshop med Wix är det vettigt att gå till eCommerce eller VIP Plan. Kostnaden för e-handelsplanen utgör $ 16,50 / mån. Detta inkluderar skapande alternativ för webbshop, lämplig mängd bandbredd och diskutrymme, tillgänglighet av marknadsföringsverktyg, e-handelsmallfärdiga mallar, integrerad Google Analytics etc. VIP-plan kommer att kosta $ 24,50 per månad, dessutom erbjuder e-postkampanjer, obegränsad bandbredd, premiumkund support och andra fördelar med e-handel.

Wix-kod är ett annat gratis e-handelsverktyg som webbplatsbyggaren erbjuder. Detta är appbyggaren du kan använda för att ge din onlinebutik avancerad funktionalitet och extra webbplatseffekter. Du behöver inte ha kodningsförmåga för att göra det – funktionen är intuitiv och enkel för alla.

Se även:
Exempel på Wix Online Store

Skapa en onlinebutik med Wix

Kostnad för e-handelswebbplats tillverkad av Shopify

hoppas att e-handelsprogramvara

Shopify är en specialiserad eCommerce-mjukvara, vars funktionalitet är centrerad kring utveckling av webbutiker. Systemet gör det möjligt att bygga fullständiga onlinebutiker i olika storlekar och komplexitet.

Såvitt mjukvaran erbjuder en rad e-handelsplaner, beror de eventuella kostnaderna för att bygga en webbbutik med den prenumeration du kommer att gå för – från $ 9 till $ 299 / mo.

Shopify tillåter att testa systemet gratis under 14 dagar och det erbjuder för närvarande följande planer: Lite, Basic Shopify, Shopify och Advanced Shopify. Deras kostnad motsvarar motsvarande $ 9, $ 29, $ 79 och $ 299 per månad.

 • Lite-planen gör det möjligt att ansluta en webbutik till den befintliga webbplatsen, lägga till det obegränsade antalet produkter, flera betalningsportar, försäljningsspårning, köpknapp alternativ.
 • Grundläggande Shopify erbjuder dessutom gratis SSL-certifikatanslutning och alternativ för att lägga till blogg.
 • Shopify plan låter dig skicka presentkort och professionella rapporter.
 • Advanced Shopify levereras med avancerad rapportbyggare och leverans i realtid.

Tänk på att Shopify är transaktionsfri, men du måste betala för kreditkorttransaktioner om du accepterar dessa betalningar i din butik. Sammantaget är Shopify en anständig professionell e-handelsprogramvara, som dessutom är optimerad för mobil marknadsföring.

Se även:
Shopify eCommerce Software Review
Shopify-butiksexempel

Skapa en onlinebutik med Shopify

Genomsnittlig kostnad för webbplatser för små företag

Att bygga en webbplats för ditt företag är ett måste om du tänker nå långsiktiga mål och växa kundbasen. Kostnaden för att lansera en webbplats med webbplatsbyggare beror på det system du väljer för detta ändamål.

När det gäller de flesta webbplatsbyggare som har integrerad webbhotell och erbjuder domännamn som standard behöver du inte betala för dem extra. Ta reda på de priser Wix och uKit erbjuder för att bygga en webbplats för små företag.

Kostnad för webbplatser för små företag tillverkad av Wix

Wix Small Business Webbplatsbyggare

Bygga en webbplats för små företag med Wix är enkelt, snabbt och effektivt på grund av de många verktyg och funktioner som systemet erbjuder. Kostnaden för att starta ett projekt med Wix varierar i allmänhet runt $ 96 per år beroende på vilken plan du kommer att arbeta med.

När det gäller att bygga en webbplats för små företag är det vettigt att använda någon av de planer plattformen erbjuder, med undantag för Connect Domain-planen med tillgängliga begränsningar. Användningen av Combo-, Unlimited-, eCommerce- eller VIP-planer fungerar bra för detta mål, medan valet bör baseras på funktionsuppsättningen och skalan på din webbplats för småföretag, den nisch du fokuserar på, den publik du planerar att rikta in och mål du vill uppnå. Planerna kostar $ 8,50, $ 12,50, $ 16,50 och $ 24,50 motsvarande och innehåller olika villkor och funktioner.

För att minska planernas årliga priser rekommenderar jag att du följer specialerbjudanden och rabatter från Wix som de introducerar flera gånger om året. Detta är ett säkert sätt att spara stort.

För de företagare som vill utforma affärswebbplatser utan besvär alls erbjuder Wix sitt avancerade ADI-verktyg. De Artificiell intelligens funktion kommer att designa en fullständig webbplats för dig genom att använda affärsinformation du kommer att tillhandahålla. Detta är enkelt, snabbt och effektivt.

Se även:
Exempel på Wix Business webbplats

Skapa en affärssida med Wix

Kostnad för en webbplats för små företag Tillverkad av uKit

uKit webbplatsbyggare

uKit har utmärkt sig som en webbplats för byggare av små företag. Utbudet av företagsspecifika funktioner, verktyg, responsiva mallar och marknadsföringsalternativ som det ger är mer än tillräckligt för att täcka den rådande mängden entreprenörers behov. Kostnaden för att lansera en fullständig webbplats för småföretag med uKit utgör i allmänhet 48 $.

uKit har för närvarande fyra betalda prenumerationer som var och en följer vissa webbdesignuppgifter. Du kan välja mellan Premium, Premium +, eCommerce och Pro Plans beroende på typ och stil på din webbplats för små företag, de funktioner du tänker integrera, de mål du vill att den ska tjäna och andra relaterade aspekter.

Webbplatsbyggaren erbjuder dessutom anmärkningsvärda rabatter för de personer som betalar för att använda tjänsten under 3, 6 månader eller 1-2 år. Rabatterna är 5%, 10% och 30% när det gäller planen och erbjudna villkor.

Det är också möjligt att få en 25% uKit-kampanjkod SWB-25 för att spara stort när du utformar din uKit webbplats för små företag. Om du verkligen har långsiktiga affärsmål och vill spara stora, är uKit den billigaste lösningen du någonsin hittar.

Skapa en affärssida med uKit

Kostnad för webbplatsbyggnad: Översikt Jämförelsediagram

Web StudioFrilansareCMS
(WordPress)
Webbplatsbyggare:
WixuKit
Domän namn (Årlig)$ 20$ 20$ 20$ 20$ 20
värd (Årlig)$ 150$ 150$ 150$ 100$ 48
Webbplatsmall$ 300$ 50$ 50$ 0$ 0
Arbeta med webbplats$ 1000$ 550$ 100$ 0$ 0
Total$ 1470$ 770$ 320$ 120$ 68

Slutsats

Kostnaden för att få en webbplats bildas individuellt i varje situation och beror på många faktorer, nämligen DIY-webbbyggnad eller beställa en färdiggjord webbplats, vilken typ av plattform som väljs, kostnaden för hosting, domännamn, mallar, moduler / plugins , tillfälliga utgifter, ett projekts komplexitet osv.

 • Den dyraste lösningen är att beställa en webbplats från en webbstudio. Den här varianten fungerar bra för människor som inte vill veta alla nyanser i webbdesignprocessen men tänker få en fullständig webbplats för att uppfylla sina mål och behov.
 • Detsamma handlar om att anställa en frilansare. Dessa experter kan enkelt utveckla olika typer av webbplatser, men du kommer inte att kunna hantera dess underhåll och ytterligare marknadsföring. Detta innebär att du så småningom måste fortsätta arbeta med en webbstudio eller en frilansare för att kunna uppdatera och hantera din webbplats, vid behov.
 • Att bygga en webbplats med CMS är en effektiv DIY-lösning som du kan välja för att få jobbet gjort effektivt. Dessa system är inte riktigt svåra att behärska, men du kommer fortfarande att behöva ha webbdesignfärdigheter och erfarenhet för att klara uppgiften på egen hand. Glöm inte att CMS ofta innebär integrering av plugin och mall, vilket inte är helt säkert för din webbplats. Du måste veta vilka specialister du ska hantera för att vara på den säkra sidan.

Det enklaste och billigaste alternativet för webbdesign är användningen av webbplatsbyggare. Dessa system säkerställer maximal enkelhet och kräver inte kunskap om programmering alls. De är intuitiva till sin natur och har den out-of-the-box funktionalitet som krävs för att köra och hantera en funktionell personlig eller affärswebbplats.

Kostnaden för att designa en webbplats med en webbplatsbyggare är ofta två gånger lägre jämfört med de utgifter du kommer att möta när du använder andra webbbyggnadsverktyg. Det som är viktigt, du behöver inte bry dig om webbhotell och domännamn eftersom dessa funktioner ofta beviljas som standard baserade på prenumerationsvillkoren.

Trots att valet av webbplatsbyggare är imponerande idag har jag tagit fram två tjänster, nämligen Wix och uKit på grund av deras överkomliga priser, bekvämlighet och fantastiska funktionalitet. Dessa system kan perfekt lösa typiska uppgifter för majoriteten av användarna utan svårigheter eller extra utgifter.

Kostnaden för att lansera en webbplats i detta fall kommer att variera från $ 36 till $ 200 beroende på vilken plattform som valts, prisplan och webbplats typ. Försök bara och njut av resultatet!

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map