Hur skapar jag en mobilversion av din webbplats?

Du vet antagligen att mobila enheter spränger idag om du inte gömde dig under berget under det senaste decenniet. Det betyder att webbplatsägare tvingas förbättra sina användares upplevelse när de loggar in på en webbplats via smarttelefonen eller surfplattan. Sådana enheter har mindre skärmstorlekar. Det betyder att visning av samma webbplatslayout som på användarens skrivbord ser minst ineffektiv ut.


Moderna webbplatsbyggare visar sitt erkännande av de nuvarande mobiltrenderna som erbjuder färdiga mobilvänliga mallar. De ger en bättre surfupplevelse online för besökare som föredrar surfplattor och smartphones framför sina datorer.

Tanken är att automatiskt ordna allt webbplatsinnehåll komprimera det till ett informationsband som är lätt att rulla ner. Uppdaterad webbplatsbyggnadsprogramvara verkar vara en stor utrymmessparare vilket gör det enklare för en användare att bläddra i sidor med bara flera handslag.

Denna forskning är dock för de som redan har webbplatsbyggare och är angelägna om att bygga sin mobilversion.

Vi har vant oss vid att skapa webbplatser med webbplatsbyggare från början genom att välja en plattform baserad på en viss uppgift, budget, färdigheter och använda de verktyg som den erbjuder för att starta en webbplats. Detta är en normal metod från vår synvinkel.

Det finns också andra tillvägagångssätt som du bör vara medveten om. Till exempel kan du designa endast en mobilversion av en färdiggjord webbplats med DudaMobile.

Webben finns i många coola webbplatser som lanserades under de tiderna, då ingen ens hörde tal om responsiv design – precis som om smartphones eller surfplattor. Det finns också många nya projekt som har blivit framgångsrika men inte lyckats få en mobilversion än.

Förmodligen beslutade webbutvecklare att inte bry sig om denna nyans bara för att de inte trodde på detta framgångs framgång. Slutligen kan brist på budget vara orsaken till frånvaron av en mobilversion av webbplatsen och det var ganska svårt att hitta tid att få den senare.

Så ser du den mobila versionen av din webbplats?

De flesta webbplatsbyggare gör det enkelt att se hur innehållet kommer att se ut på mobila enheter. Funktionen är tillgänglig på scenen med webbplatsbyggnad och redigering – det ser ofta ut som en ikon på en smartphone. Det betyder att du kan anpassa webbplatsen innan den publiceras. Några mer avancerad programvara som Wix levererar ett urval av automatiskt mobiloptimerade mallar. Det betyder att du inte kommer att utföra några åtgärder för att optimera ditt innehåll på egen hand. Plattformen kommer att göra allt åt dig.

Dessutom kan du dra nytta av en intuitiv Wix Mobile Editor gränssnittet om du behöver göra några ändringar av webbplatsens mobilversion. Instrumentet låter dig ändra färger, stilar och bakgrund: det är inte bara att ta bort navigeringsmenyfältet och komprimera innehåll. Mobilredigeraren är ett fullskaligt verktyg för att anpassa och optimera din webbplats så att den blir 100% mobilvänlig.

Wix Mobile Editor

Skapa mobilversion av en webbplats med Duda

DudaMobile är en specialiserad mobil webbplatsbyggare som effektivt kan användas för att skapa en korrekt och väl utformad separat mobilversion för din webbplats för alla webbplatstyper. I själva verket är det en webbplats-till-mobil-omvandlare.

Att bygga en mobilwebbplats i DudaMobile är en utmanande strategi, men det betalar sin väg när man arbetar med seriösa projekt: du ägnar mer uppmärksamhet åt detaljer, distinktioner för att underlätta den mobila versionen jämfört med skrivbordsvarianten, extra funktionella block eller tvärtom, du väljer bara att ta bort alla extra element.

Läs mer om DudaMoblie i min .

För att börja arbeta med plattformen måste du ange adressen till en webbplats som kräver en mobilversion. Systemet kommer att tänka ett tag och sedan kommer det att omdirigera dig till webbplatsredigeraren. Förhandsgranskningsfönstret i mobilenhetsformat visas till höger. Alternativkategorierna som behövs för att omvandla webbplatsens design kommer att tillhandahållas till vänster, medan valet av tillgängliga alternativ och mindre inställningar kommer att vara tillgängligt mitt på sidan.

Duda Mobile Editor
DudaMobile webbplatsredigerare

När du ser webbplatsredigeraren för första gången förstår du allt på en gång. Så sidofältet har tre typer av inställningar som innebär de steg du måste genomgå för att få en mobil webbplatsversion:

 1. “Design” är ett avsnitt som innehåller alternativ för att ställa in webbdesign som visas i en lista:
  • Layout, där du kan välja webbplatsstruktur för att presentera materialen. Det finns 5 varianter tillgängliga här. Det är också möjligt att ställa in stilen för ett menyblock.
  • Stil, som ger ett val av ett färgschema för huvudelement, bakgrundsbild och typsnitt för knappar, titlar och länkar / text;
  • Rubrik, som erbjuder ett val av en rubriktyp (text eller bild), storlek på detta avsnitt, justering, bakgrund och möjlighet att flytta fast blockhuvud under rullning på webbsidan.
 2. ”Sidor” är ett avsnitt där du kan redigera varje statisk webbplats. Det är här du kan ställa in SEO, välja individuell mall, ställa in öppningsvillkor, länka, lägga till din egen kod och mer.
  Det som är intressant, kan du lägga till widgetar – olika innehåll och funktionalitetselement – på en webbsida. Alla är indelade i tre kategorier, nämligen affär, design, social. Det finns 40 widgets här. Några av dem inkluderar återuppringningsalternativ, restaurangmeny, galleri, 2 kolumner, karta, kupong, lista, flikar, HTML-kod, knapp, abstrakt (text), “som” och “dela” block, RSS.
 3. “Förhandsvisning och publicering” är ett avsnitt där länkarna till det färdiga resultatet och jämförelse med den ursprungliga versionen finns. Här kan du också hitta ett erbjudande om betalningsplan för att publicera mobilversionen av din webbplats.

Duda Mobile Preview
Klar mobil webbplats

Vilka fördelar kan du använda när du använder den här tjänsten? Låt oss ta reda på det nu. Du har en webbplats utan en mobilversion. Du startar DudaMobile, skriver in en länk och systemet börjar skanna din webbplatsstruktur och dess material. Detta konverteras vidare och justeras för att passa mobila upplösningar på kodnivån. Du får dina webbplatssidor med allt innehåll, men nu passar de perfekt på skärmarna på mobila enheter.

Så snart du är klar med det första steget kan du förbättra din webbplatsdesign och funktionalitet genom att använda designredigeringsalternativ och en rik uppsättning widgets. De kan integreras i valfri del av en webbsida. Således innebär processen att bygga en mobil mall i DudaMobile användning av klassiska verktyg för en WYSIWYG webbplatsbyggare, vilket gör det möjligt för användare att utöka webbplatsens funktionalitet. Varje widget har inställningar som passar uppgifternas sammanhang: till exempel design, bakgrund, länkar, fältnamn, mellanslag, kodinsättning etc. I allmänhet är anpassningen av de inbyggda elementen på en anständig nivå.

Slutligen får vi en omvandlare av mobila webbplatser i kombination med funktionaliteten hos en webbplatsbyggare. Den har enkelt gränssnitt, tillräcklig mängd alternativ och trevligt resultat.

Hur mycket kostar en mobilversion av en webbplats?

Låt oss gå vidare till den viktigaste delen nu. Så långt vi inte talar om att skapa en webbplats från grunden och ta itu med optimeringen av en färdigt webbplats för en mobil enhet, då bör kostnaderna vara låga. Men det är inte riktigt.

Kostnaden för att göra en webbplats mobilvänlig kan jämföras med kostnaden för en färdiggjord webbplats skapad med en medelstor webbsajtbyggare. Wix och uKit, tillåt förresten att bygga en webbplats till en mer överkomlig kostnad och denna webbplats kommer att vara mobilvänlig redan från början. Vad är känslan av att använda DudaMobile då?

För 159 $ får du en mobilwebbplats för alltid utan behov av att förlänga DudaMobile-tjänster. Du kan antingen betala en enstaka årlig betalning ($ 60) eller välja att göra månatliga betalningar ($ 6) också.

Vad inkluderar denna kostnad? Detta gör det möjligt att anpassa någon av dina lönsamma gamla webbplatser till en modern marknadsmiljö. Mobiltrafik är ett frestande perspektiv som redan har överväldigat trafik på skrivbordsversionen. Enkel metod och uppenbar vinst från att använda DudaMobile är värt investeringen.

Slutsats

DudaMobile är en användbar tjänst som uppmärksammar mobil beredskap för webbplatser som skapats med den. Funktionaliteten som krävs för att konvertera en vanlig webbplats till en mobil debiteras separat här. Du kan göra varje webbplats mobilvänlig med dess hjälp. Detta innebär att hela versionen av din webbplats förblir oförändrad, men användare kommer att se dess variant, som är optimerad för sina mobila enheter. Detta är hur systemet fungerar.

Kostnaden för att använda tjänsten kan verka något dyr, men det är inte så. Saken är att webbplatser som inte har en responsiv design eller en separat mobilversion än, förmodligen är ganska gamla. Följaktligen kan de ha anständig trafik med lojal publik som inte tycker att det är bekvämt att använda webbplatsalternativen från sina mobila enheter. Det är förmodligen omöjligt att hitta en webbdesigner som redan arbetat med utvecklingen av denna webbplats. Ett annat skäl är att du ännu inte beslutat att investera pengar eller lära dig hur du gör din webbplats mobilvänlig på egen hand.

DudaMobile är en trevlig lösning i det här fallet. Det finns ingen kodning här. Allt är enkelt och så småningom ser anständigt ut. Detta är ett enkelt sätt att öka stabiliteten i din mobiltrafik för $ 60 / år eller för $ 159 för alltid.

Du har antagligen ironiskt nog tänkt att ordet ”för evigt” kommer att hamna i det ögonblick plattformen försvinner. Ja det stämmer. Systemet grundades dock 2009 och många kända kunder använder sina tjänster och lyckas med detta. Så du behöver inte vara orolig för den här nyansen.

Det är möjligt att jämföra DudaMobile-omvandlare med konkurrenterna, men det finns inte många av dem i nischan. Så vi rekommenderar att du använder tjänsten till alla som fortsätter att förlora klienter med en stationär webbplatsversion. Försök använda det, redaktören är gratis. Du ser kvaliteten på tjänsten för att avgöra om det är värt investeringen.

Konvertera din webbplats till mobil

 Det är gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map