Hur skapar jag en webbplats utan kostnad?

hur man skapar en webbplats utan kostnad


Vill du skapa en webbplats, men vet inte var du ska börja? Grattis! Du har kommit till rätt ställe. På den här webbplatsen hittar du allt du behöver för att enkelt kunna bygga en webbplats från början, gratis eller på en överkomligt pris.

Här hos SWB tror vi att webbsajtbyggare förmodligen är det bästa alternativet för de som inte har någon programmeringsutbildning, men vill få full kontroll över skapandet av webbplatsen. Dessa webbtjänster låter dig fokusera på det som verkligen betyder – din produkt / verksamhet, gör allt tungt lyft för dig.

Att använda en webbplatsbyggare eller CMS som WordPress är lika enkelt som att skapa ett socialt mediekonto – bara registrera dig, ladda upp ditt innehåll och börja dela.

Är det möjligt att skapa en webbplats gratis?

Alla kan bygga en webbplats idag gratis, oavsett tillgängliga tekniska färdigheter, kodningskunskap och webbdesignkompetens. Detta kan vara en ganska utmanande och skrämmande uppgift för nybörjare, men det är möjligt att hantera det om du har rätt avsikter och effektiva verktyg som kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av webbdesignprocessen.

Det du borde inse är att att lansera en gratis webbplats tar lite tid och ansträngning och du måste genomföra alla steg i projektutvecklingsprocessen på egen hand. Skapa DIY-webbplats är inte så komplicerat att du är medveten om de viktigaste stadierna i processen och har turen att välja rätt webbbyggnadsverktyg.

Du kommer inte kunna anställa en webbdesigner eller en webbbyrå att göra det åt dig, men detta är inte ett måste i det rådande antalet fall. Istället bör du investera lite arbete och tid i välja rätt webbdesignprogramvara som möjliggör gratis projektskapande. Det är här webbplatsbyggare och CMS är till stor hjälp.

Webbplatsbyggare och innehållshanteringssystem är två populära sätt för modern DIY-webbutveckling. Båda alternativen gör det möjligt att starta och hantera kvalitetsprojekt och båda kräver ingen seriös programmering eller webbdesignupplevelse.

Webbplatsbyggare är mer intuitiva, enkla och praktiska än CMS, men det senare möjliggör större kreativ frihet och avancerad anpassning av webbplatsdesign. Du behöver inte vara en kodproff eller en skicklig webbdesigner för att behärska och använda webbplatsbyggare – så förståeligt och enkelt är systemen.

När det gäller att använda CMS bör du dock vara redo att spendera mer tid och ansträngning för att behärska webbdesignprocessen. Användningen av Content Management Systems innebär initialt viss kodningskunskap och expertis på webbdesign. Du går helt enkelt inte utan kodredigering, om du tänker lansera en professionell webbplats med anmärkningsvärd prestanda och exklusiv design.

När du väljer den mest lämpliga och effektiva webbbyggnadsplattformen är det vettigt att överväga flera aspekter. Dessa inkluderar din kunskap om grunderna i kodning, färdigheter, webbdesignupplevelse, typ av projekt du tänker starta, kort- och långsiktiga mål osv..

Det är hög tid att diskutera de viktigaste nyanserna av att använda båda typerna av system för att hjälpa dig upptäcka den bästa lösningen du kommer att vara nöjd med på lång sikt.

Välj vilken webbplatsplattform som ska användas

Mångsidigheten hos gratis webbplatsbyggare betyder inte att du bör välja den allra första tjänsten du kommer att stöta på. Det finns system som fungerar bättre för dina specifika webbdesignuppgifter och åtnjuter den globala populariteten på grund av deras funktioner, verktyg och uppgifter.

3 bästa webbplatsbyggare att skapa en webbplats utan kostnad:

 1. Wix – Bästa webbplatsbyggare för att skapa en egen webbplats utan kostnad
 2. uKit – Kraftfull webbplatsbyggare för att skapa en webbplats för ditt företag
 3. WordPress – Den bästa värdplattformen (CMS) för webbplats eller onlinebutik

Låt oss ta en titt på de bästa webbplatsbyggarna som balanserar användarvänligheten med flexibilitet och överkomliga priser nu.

Wix – Bästa webbplatsbyggare för att skapa en egen webbplats utan kostnad

Wix - Bästa webbplatsbyggare för att skapa en egen webbplats utan kostnad

Wix – är den bästa webbplatsbyggaren du för närvarande kan välja och använda för att starta en fullständig webbplats utan att investera i projektet. Systemet ger redan miljontals webbplatser runt om i världen och du kan välja det för att utforma alla typer av personliga eller affärsprojekt.

När det gäller att välja den bästa gratis webbplattformen, har Wix inga konkurrenter alls. Det finns knappast en användare (vare sig det är en nybörjare eller en webbdesignpro), som inte har hört någonting om webbplatsbyggaren. Det finns flera gratisfunktioner som gör att systemet sticker ut från mängden. Här går de:

 • Moderna mallar – Wix kan skryta med en av de mest fantastiska kollektionerna av mobilklara design tillgängliga utan kostnad. Det finns för närvarande över 550 avancerade teman här och många fler är under utveckling. Designerna är 100% anpassningsbara och du kan få tillgång till flera designanpassningsverktyg som kan ge ditt projekt exklusivt tilltalande.
 • Wix ADI – Webbplatsbyggaren sticker ut från mängden på grund av dess gratis Artificial Design Intelligence-verktyg som möjliggör enkel, snabb och problemfri redigeringsprocess på webbplatsen. Funktionen säkerställer automatiserad webbdesignprocess, vilket låter användare skapa personlig webbplatslayout och struktur genom att besvara den uppsättning frågor som systemet genererar som standard. Vad du förväntas göra är att bara ge din webbplats / affärsrelaterad information, ladda upp önskat innehåll och vänta tills systemet genererar projektet åt dig.
 • WYSIWYG Editor – För de användare som inte vill använda ADI-verktyget gör webbplatsbyggaren det möjligt att skapa webbplatser genom att arbeta i WYSIWYG-redigeraren. Det är här du kan använda en bekväm drag-and-drop-funktion för DIY-webbutveckling. Redaktören är helt gratis och den levereras med online redigeringsstöd för att säkerställa bästa möjliga resultat. Det är du som är ansvarig för webbutvecklingsprocessen. En praktisk förhandsgranskningsfunktion låter dig se webbdesignprocessen i aktion och därmed kontrollera varje steg i den. Det är också möjligt att skapa mobilversionen av din webbplats genom att göra ändringarna i mobilredigeraren utan kostnad.
 • Gratis appmarknad – Wix kan skryta med en av de mest imponerande samlingarna av gratisapplikationer och widgets tillgängliga på den integrerade Wix App Market. Det finns dussintals gratis nischtillägg och widgets som du kan bläddra bland och välja här för att ytterligare integrera i ditt projekt.
 • blogga – Wix kommer med en ganska fin bloggplattform som låter dig skapa, hantera och uppdatera fullständiga bloggar. Det är här du kan publicera och schemalägga artikelpublikationer, integrera mediefiler, aktivera kommentarfunktion och lägga till andra element som är ett måste för din bloggutveckling.
 • e-handel – Webbplatsbyggaren har också en värdig e-handelsmotor som låter dig starta och hantera en liten till medelstor onlinebutik. Funktionen låter dig lägga till / uppdatera produktgallerier, ställa in parametrar för betalning / frakt / skatt, justera verktyg för webbshanteringshantering, skapa och implementera rabattkuponger och bonusar, välja mellan flera responsiva e-handelsmallar, importera / exportera produkter från CSV-filer etc..

Den gratis Wix-versionen låter dig bygga en snygg webbplats på ett Wix-märkt underdomän. Med en gratis plan kan du använda nästan alla funktionella funktioner i Wix webbplatsbyggare. Planen är oändlig, vilket gör det möjligt för alla att inte bara testa funktionerna i tjänsten utan att skapa flera typer av webbplatser för att öva och förbättra dina färdigheter. Tänk dock på att en gratis plan kommer med systemannonsbannern, underdomänen och vissa andra begränsningar.

Prova med Wix gratis

uKit – Kraftfull webbplatsbyggare för att skapa en webbplats för ditt företag

uKit - Kraftfull webbplatsbyggare för att skapa en webbplats för ditt företag

uKit – är en kraftfull webbplatsbyggare för utveckling av små företag. Plattformen är speciellt skapad med behov och krav i små och medelstora företag i åtanke och därmed kommer den med en omfattande uppsättning funktioner som behövs för att skapa dessa typer av projekt.

Webbplatsbyggaren kan emellertid också användas för att starta andra typer av projekt på grund av dess flexibilitet, intuitiva webbdesignsätt, fantastiska användarvänlighet och bekvämlighet. Ta en titt på uKit-funktionen nu för att ta reda på dess starka poäng:

 • Gratis mallsamling – Webbplatsbyggaren ger tillgång till massor av gratis responsiva mallar som är responsiva och anpassningsbara som standard. Ingen speciell teknik eller kodningskompetens behövs för att anpassa det valda temat – en bekväm dra-och-släpp-redigerare tillsammans med förhandsgranskningsalternativet kommer att leda dig för webbprocessen. Det är också möjligt att byta mallar på valfritt steg i webbutvecklingsprocessen.
 • Widgetintegration – uKit gör det möjligt att skapa enskild webbplatsstruktur via widgetintegration. Antalet widgetar du kan välja och använda för ditt projekt är inte så omfattande, men alla passar perfekt till varje webbplatslayout.
 • Gratis SSL-certifikat – Plattformen tillåter att få ut mesta möjliga av din webbplatssäkerhet genom att låta dig ansluta det avancerade SSL-certifikatet. Funktionen är helt gratis för alla systemabonnenter. Det bidrar till extra webbplatssäkerhet, vilket särskilt betyder mycket för webbplatser som innehåller konfidentiell information eller betalningsdata.
 • Tillfälliga rättigheter för webbplatshantering – Funktionen gör processen för webbutveckling enkel för webbdesignbyråer och webbdesigners som arbetar i team. uKit låter dig tilldela tillfälliga webbplatshanteringsrättigheter till vissa användare för att låta dem arbeta med projektskapande tillsammans. För att förhindra innehållsförlust skapar systemet automatiskt säkerhetskopieringsversionen av ditt projekt, vilket är en annan obestridlig fördel med webbplatsbyggaren.

En av de markanta uKit-höjdpunkterna är dess fantastiska pris / kvalitetskorrelation – $ 3 / mo om du anger vår specialkod SWB-25 under kassan. Tjänsten har en gratis 14-dagars provperiod, som är mer än tillräckligt för att kontrollera och testa alla dess funktionella funktioner. I slutet av rättegången kan du prenumerera på en av de betalade planerna som kommer med flera fördelar. Vid den tiden kommer din webbplats att lagras i ett år på uKit-värd, men den kommer inte att vara tillgänglig på webben.

Prova uKit gratis

WordPress – den bästa värdplattformen (CMS) för webbplats eller online butik

WordPress - Den bästa värdplattformen (CMS) för webbplats eller onlinebutik

WordPress – är den mest populära gratis Content Management System, som initialt lanserades för bloggändamål men senare utvecklades till webbdesignprogramvaran som används för utveckling av alla typer av webbaserade projekt. CMS skiljer sig något från vanliga webbplatsbyggare när det gäller komplexitet och grad av anpassning av webbplatsen.

Det är inte den bästa lösningen för nybörjare som har noll kompetens för webbdesign, men det fungerar definitivt bra för skickliga webbutvecklare, som har viss webbdesignkompetens och är redo att hantera nyanser i kodredigering. För att få en uppfattning om alla fördelar som WordPress är redo att erbjuda, titta på listan över de viktigaste höjdpunkterna i CMS nu:

 • Plugin Integration – WordPress skiljer sig från mängden på grund av dess omfattande plugin-integrationsalternativ som gör det möjligt att använda systemet som en allt-i-ett webbbyggnadsplattform. Omfattande plugin-integration gör det möjligt att använda CMS för utveckling av alla typer av projekt. Således, WooCommerce-plugin, kan till exempel användas för att starta alla typer av onlinebutiker, medan Elementor-plugin gör det möjligt att skapa WordPress-webbsidor. Detta gör plattformen till ett värdigt verktyg för att skapa fullständiga personliga / affärswebbplatser med nästan inga kodningsförmåga alls.
 • Mallval – CMS erbjuder en uppsättning integrerade mallar som är helt anpassningsbara, men du kan också bläddra bland en omfattande samling externa mönster för att välja den som idealiskt fungerar för din individuella webbplatsutveckling. Medan välja det mest lämpliga temat, du får tillgång till myriader av designanpassningsverktyg och funktioner som hjälper till att ge det ett personligt utseende.
 • Hosting och domän – Som CMS erbjuder WordPress inga värd- eller domänalternativ. Det är upp till dig välj vilken webbhotell som helst av ditt val såväl som planerna och domännamnet det erbjuder. När det gäller värdval, Bluehost visar sig vara den mest lämpliga lösningen. Detta är den största webbhotell som är officiellt rekommenderad av WordPress. Det ger myriader av värdlösningar och fördelar, inklusive WordPress-installation med ett klick, snabb sidhastighet, höga drifttider och andra fördelar som de flesta CMS-användare uppskattar till fördel. Systemet skiljer sig också från mängden på grund av dess överkomliga priser. Du kan utnyttja dess fördelar endast för $ 2,95 / mo, vilket definitivt är den obestridliga höjdpunkten i systemet.

Prova WordPress nu

Granskade ovan är de mest populära webbbyggnadsplattformarna – de som förtjänar särskild uppmärksamhet när det gäller utveckling av webbsajter. Vilken lösning fungerar bäst för dina webbdesignbehov? Vilken av dem kan användas för att starta ditt personliga / affärsprojekt?

Det slutliga valet beror så småningom på dina avsikter om webbdesign, krav och typ av projekt du planerar att starta. Egentligen är det vettigt att testa var och en av dessa tjänster för att ta reda på vilka av dem som passar dina behov mest baserat på din egen erfarenhet. Alla dessa system är helt gratis – det är bara en fråga om din tid och expertis att välja det som passar dina behov bäst.

Skaffa och anslut ett gratis domännamn

Nu när du har testat och valt rätt webbbyggnadsverktyg är det hög tid att fortsätta val av domännamn. Domänval är mycket viktigt när det gäller att öka ditt projekt rykte och popularitet. Inga underdomäner är tillåtna här eftersom det utan tvekan kommer att ha negativ inverkan på din ytterligare marknadsföring.

domänregistrering

Valet av domännamn bör baseras på flera aspekter. Det bör vara förståeligt och lätt att komma ihåg så att dina potentiella webbplatsbesökare eller kunder kan ha det i åtanke istället för att lägga ner det någon annanstans. Det borde inte vara för länge heller och det borde obligatoriskt vara relaterat till ditt företagsnamn eller nisch du fokuserar på.

Tänk på följande rekommendationer när du väljer ett domänval:

 • Enkelhet. Ett domännamn ska vara kortfattat, enkelt och lätt att komma ihåg.
 • Längd. Gör det inte för långt eller övermättat med symboler: ju kortare det är – desto lättare blir det för en användare att återställa det i minnet.
 • identifierbarhet. Ett domännamn bör inte innehålla den meningslösa kombinationen av bokstäver, symboler och siffror. I stället bör det innehålla ett ord eller en fras som på något sätt kommer att relateras till ditt företag, webbplatsens typ och specialisering osv.
 • Varumärkesreputation. Ett trevligt domännamn borde återspegla din varumärkesidentitet: det ska belysa och förbättra ditt varumärke och göra det motstår nischkonkurrens.

Är det möjligt att få och anslut ett värdigt domännamn gratis, när du arbetar med webbplatsbyggare? Eller så måste du fortfarande betala för ett igenkännbart domännamn?

Du kommer att vara glad att ta reda på att de flesta webbplatsbyggare (inklusive de som granskats ovan) möjliggöra anpassad domännamnanslutning, vilket tillhandahåller detta alternativ utan kostnad alls. Dessutom har välrenommerade webbplatsbyggare ofta specialerbjudanden och rabatter för premiumanvändare.

Wix tillhandahåller ett bonusdomännamn för användare som prenumererar på en årlig plan och gör en engångsbetalning. Detta låter dig spara upp till $ 10-30, beroende på vilken domänzon som valts. Du behöver inte göra något speciellt för att ansluta en domän till din webbplats. Den kommer automatiskt att anslutas så snart du får den. Det är verkligen enkelt, tidsbesparande och bekvämt!

Ställ in och anpassa din webbplats

Okej, du har beslutat att använda en webbplatsbyggare och du har redan valt ett domännamn för det. Vad ska du göra för att processen ska bli en framgång? Vilka är de måste du måste göra för att slutföra uppgiften och få en fullständig färdig webbplats för att möta dina personliga / affärsbehov? Nedan listas punkterna som ska följas vid installation och anpassning av din webbplats:

 • Registrera dig med det valda systemet. Vissa tjänster gör det möjligt att registrera sig med konton för sociala nätverk, men det är också möjligt att använda din e-postadress.
 • Välj en mall. Nå mallen samlingen och utforska kategorierna för att välja tema, som motsvarar din nisch specialisering.
 • Anpassa det. Gå till instrumentpanelen och ta reda på vilka anpassningsverktyg systemet erbjuder för att ge din webbplats maximal prestanda och bästa visuella överklagande.
 • Designa din webbplats. Nu är det hög tid att designa din webbplats och justera önskade inställningar. Ladda upp det innehåll du anser vara viktigt och skapa så många sidor du behöver. Detta är den mest tidskrävande delen av hela skapandet av webbplatsen.
 • Välj planen, som kommer upp till din webbbyggnad behöver mest av allt. Utforska prispolicyn för systemet och de funktioner de innebär. Välj den plan som tilltalar dig mest av allt.
 • Välj domännamn. Om du är klar med din webbdesign väljer du domännamn för att komma in online. Webbplatsbyggare erbjuder domänanslutning med ett klick, vilket förenklar processen.
 • Publicera din färdiga webbplats. Slutligen publicera din webbplats och njut av den!

Stegen ovan innehåller detaljerade riktlinjer för hur du kommer igång med din webbplats. Att välja plattform och bara få domännamnet är bara de två första stegen som krävs för att starta ett fullständigt projekt. Så snart du är klar med de här stegen kan du fortsätta med att välja design och ladda upp innehåll. Skynda dig inte att göra det och närma dig processen klokt.

Vad du också bör veta är att populära webbbyggnadsplattformar som de som granskats ovan alltid har integrerade webbdesignverktyg och tips om hur du får ut mesta möjliga av varje steg i webbutvecklingsprocessen. Dessa inkluderar popup-tips och menyer, flera kundsupportalternativ, riktlinjer och video- / texthandledning etc. som ger explicit information om processen för att skapa webbplatser.

Wix menyredigerare

Efterlevnaden av dessa tips gör det så småningom möjligt att få en anpassad anpassad webbplats som inte har något att göra med den mall du ursprungligen har valt. Efter att ha avslutat processen för anpassning av webbplatser, gå vidare med att publicera projektet.

En annan fråga är: bör skapandet av webbplatser bara gå till utvecklingsprocessen eller om det finns något mer än det för att göra ditt projekt till en framgång? I själva verket är lanseringen av en webbplats bara en del av webbutvecklingsprocessen. Så snart du gör det tillgängligt på webben bör du ta hand om flera viktiga nyanser, nämligen:

 • SEO-optimering. Justera noggrant de nödvändiga SEO-parametrarna för webbplatsen för att öka rankningen i sökmotorerna. Detta hjälper till att motstå nischkonkurrens, marknadsföra ditt varumärke och så småningom generera mer trafik.
 • Innehållskvalitet. Se till att uppdatera webbplatsens innehåll regelbundet. Var dock uppmärksam på kvaliteten på innehållet du lägger till. “Content Is the King” – glöm inte det!
 • Sociala nätverk. En annan faktor för framgångsrik marknadsföring av webbplatser är effektiv marknadsföring på sociala medier. Ta dig tid att skapa grupper i sociala nätverk, uppmuntra användare att gå med i dem, införa specialerbjudanden för att öka användarlojaliteten och tillämpa andra marknadsföringsstrategier (eller utveckla din egen) för att göra din nyskapade webbplats populär hos målgruppen. Måste din webbbyggnadsinsats bli en framgång!

Att betala eller inte betala för en webbplats

Trots att webbplatsbyggare och CMS ger en möjlighet att starta och hantera fullständiga projekt nästan utan kostnad, är de inte helt gratis. Var och en av dessa plattformar har betalda prenumerationer (eller plugins) som omfattar ett brett utbud av funktioner, verktyg och webbdesignalternativ. Är betalade planer värda investeringen på lång sikt?

Defenitivt Ja. Du får verktyget som ger dig ansvaret för webbutvecklingsprocessen, säkerställer handlingsfrihet, medveten och intuitiv strategi för webbdesign samt tillgång till flera anpassningsverktyg för design.

Å ena sidan kan du använda dessa funktioner utan att betala för dem och resultatet kommer att tilltala dig. Men om du verkligen tänker starta ett funktionsbelastat projekt med avancerad prestanda och imponerande visuell appell, rekommenderar vi starkt att du uppgraderar till ett av de betalda alternativ som tillhandahålls av plattformen efter ditt val.

Det är definitivt en värdig investering, som säkert kommer att betala sig. Dessutom är prenumerationerna inte så dyra och i de flesta fall måste du betala ett par dollar per månad bara för att få resultatet som kommer att uppfylla alla dina behov och webbdesignkrav.

Slutsats

Om du har rätt till att skapa en webbplats är det bästa sättet att göra det snabbt och utan kostnad att använda en webbplatsbyggare. Dessa tjänster täcker ett brett spektrum av webbdesignbehov och gör det möjligt att starta ett anständigt projekt på egen hand. Det behövs inte ta itu med webbdesignstudior eller hyra webbutvecklare. Istället får du en möjlighet att spara stort, utnyttjar toppresultatet, vilket säkert kommer att överträffa dina förväntningar.

Webbplatsbyggare som granskas i artikeln är nischledare. De gör det möjligt att lansera anständiga webbplatser på kortast möjliga tid och med minimala finansiella investeringar. Testa dem för att välja den lösning som fungerar bra för dina specifika webbdesignbehov.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map