Överför från Squarespace till Shopify

Byt från Squarespace till Shopify


Webbplatsomkoppling från Squarespace till Shopify är ofta resultatet av en intensiv tillväxt av produktsortiment för webbplatser. Ju mer populär din webbutik blir, desto fler produkter lägger du till i försäljningslistan. På motsvarande sätt behöver du mer utrymme för att organisera handelsprocessen korrekt.

Ett annat skäl är behovet av den utökade e-handelsfunktionen. Det är här Shopify utmärker sig vid. Webbplatsbyggaren är känd ledare av den moderna e-handelsnisch som inte har några konkurrenter.

Hur man byter från Squarespace till Shopify (Migrationsprocessen förklaras):

 1. Att flytta webbplats från Squarespace till Shopify – är det värt det?
 2. Squarespace versus Shopify – vad är skillnaden?
 3. Hur man växlar från Squarespace till Shopify – The Ultimate Guide
 4. Hur man överför eget domännamn från Squarespace till Shopify
 5. Professionell fyrkant för Shopify Migration Services

När man antar beslutet att byta från Squarespace till Shopify finns det många faktorer att tänka på för att göra migrationen smidig och effektiv. Bortsett från att överföra innehållet, bör du ta hand om värd, domännamn, upprätthålla aktuell sökmotor ranking för att förhindra förlust av positioner. Låt oss se om det blir svårt eller inte att migrera från Squarespace till Shopify.

1. Flytta webbplats från Squarespace till Shopify – är det värt det?

Om du för närvarande letar efter alternativ för överföring av webbplatser, är det definitivt något du inte är nöjd med. Detta beror också mycket på vilken typ av projekt du kör. Om du har en vanlig personlig / affärswebbplats är det okej att fortsätta arbeta med Squarespace eftersom det här är en riktigt bra webbplatsbyggare som med rätta inkluderas i listan över de mest betrodda och funktionsbelastade systemen. Plattformen finns i funktioner och designanpassningsverktyg som kan ge ditt projekt avancerad look och avancerad prestanda.

Men hur är det med e-handelsprojekt?? Är Squarespace-funktionalitet tillräckligt för att tillgodose de ökande behoven i din webbutik? Om du redan äger en webbutik och märker att dess storlek, produktutbud eller försäljningsvolym har ökat kommer du förr eller senare att inse behovet av att byta till en mer nischfokuserad webbplatsbyggare.

Beställ Squarespace för att Shopify migration

Här är Shopify den mest lämpliga lösningen. Programvaran fungerar bra om du tänker skapa en webbutik från grunden eller marknadsföra de befintliga e-handelsprojekten som har flyttats från andra plattformar som Squarespace. Plattformen är ett bra val för att bygga alla typer och typer av onlinebutiker, oavsett specialisering, produktsortiment och bulk, olika förvaltnings- och marknadsföringsalternativ. Shopify är för närvarande den bästa plattformen för skapande av webbutiker och det är definitivt värt att byta till om du tänker växa din e-handelsverksamhet.

2. Squarespace versus Shopify – Vad är skillnaden?

Squarespace och Shopify är de bästa representanterna för e-handelsbyggare, som kan användas för att starta och hantera e-handelsprojekt. Detta betyder emellertid inte att system är lika med avseende på funktionalitet, överkomliga priser och designanpassningsalternativ.

Squarespace lanserades ursprungligen för att starta innehållsfokuserade webbplatser (portföljer, bloggar, målsidor eller affärsprojekt), även om det också kan användas för att hantera små eller medelstora onlinebutiker – se verkliga exempel. Webbplatsbyggaren imponerar alla med sin rika funktionsuppsättning. Det är ganska enkelt att behärska och använda och det garanterar en intuitiv webbbyggnadsprocess.

Lägg till produktkvadrat

Shopify är ett mer komplext system och det till och med liknar CMS vad gäller flexibilitet och funktionalitet. Det tar tid och ansträngning att vänja sig till instrumentets instrumentpanel och kontrollpanel och det finns mycket att utforska här om du är en nybörjare. Plattformen förtjänar med rätta att bli känd som eCommerce-mjukvaran eftersom den finns i många butiksfokuserade funktioner, verktyg och alternativ.

Shopify ger tillgång till många olika anpassningar och hanteringsverktyg för webbutiker, produktrelaterade funktioner, betalnings-, skatt- och marknadsföringslösningar. Systemet är tillräckligt laddat för att låta dig starta, hantera och marknadsföra både medelstora butiker och stora stormarknader med tusentals fysiska / digitala produkter som erbjuds till salu. Det har också omfattande integrationsalternativ, så att du kan välja och använda flera e-handelswidgets, applikationer, tillägg och tillägg för att förbättra din webbbutiks prestanda och design. Shopify har också en rik samling gratis och betalda e-handelsmallar som kan anpassas efter dina specifika behov och krav. Ta en titt på min samling av Shopify-drivna butiker.

Lägg till produkt Shopify

När det hanterar prissättningsaspekten skiljer sig plattformarna också. Shopify-planer är dyrare jämfört med de som erbjuds av Squarespace. De är dock värda investeringen eftersom de erbjuder fler e-handelsfunktioner som behövs för att starta och hantera funktionella onlinebutiker.

Om du är intresserad av en mer detaljerad jämförelse av plattformar kan du läsa en uttömmande och informativ Squarespace vs Shopify jämförelse som ger svar på alla systemrelaterade frågor du kan ha.

Läs också:
Shopify Review.
Squarespace Review.

3. Hur man byter från Squarespace till Shopify – The Ultimate Guide

Om du vill migrera din webbutik från Squarespace till Shopify, här är guiden som kan hjälpa dig med det.

 1. Registrera dig för Shopify och utforska de allmänna inställningarna för plattformen.
 2. Importera dina Squarespace-webbutikinformation till Shopify. Det finns två huvudsakliga vägar du kan gå hit. Det första alternativet är att använda en av specialiserade butiksmigrationsappar som är speciellt skapade med detta syfte i åtanke. Det finns faktiskt flera av dem där ute, men de mest populära och lättanvända tjänsterna är Cart2Cart, Bulkrabatter, produktrecensioner etc. Ett annat alternativ är att överföra dina webbutiksdata manuellt genom att exportera produkterna till CSV-filer och sedan importera dem och kundlistor på din nya Shopify-webbplats.
 3. Se till att dina produkter är ordnade ordentligt. Detta är särskilt viktigt om du har använt en migreringsapp. Lägg vid behov till och uppdatera produktinformation (namn, egenskaper, bilder, beskrivningar, metabeskrivningar etc.). Skapa en produktsamling som du vill organisera om det är nödvändigt.
 4. Om du vill för att undvika problem relaterade till din lagerlista, bläddra och välj inventeringsappar för att spåra produktlagret och kontrollera om du inte slutar på saker du säljer.
 5. Anpassa din Shopify-webbplats. Efter att ha laddat upp produkter fokuserar du på din anpassning av din webbutik. Shopify finns i överflöd av fantastiska mönster. Vad du behöver göra är att bara välja det från en omfattande samling teman, förhandsgranska, installera och anpassa det.

Det är allt som rör överföringen av ditt Squarespace-webbutikinnehåll till Shopify. Hela processen tar inte mycket ansträngning och tid, men du måste vara ganska uppmärksam för att genomföra alla steg med maximal effektivitet och exakt uppmärksamhet.

Så snart du är klar med stegen i guiden kan du gå vidare till nästa steg – domänöverföring. Processen omfattar också flera steg som kräver uppmärksamhet på detaljer och medvetenhet om ämnet.

4. Hur man överför eget domännamn från Squarespace till Shopify

De flesta användare står inför problem och flera frågor när det gäller domännamnsregistrering och deras vidare migration från Squarespace till Shopify efter överföring av innehåll. Egentligen är det inte konstigt eftersom båda webbplatsbyggarna är ganska komplicerade, särskilt för nybörjare, som aldrig har migrerat sina webbplatser tidigare och inte har en enda uppfattning om stegen processen innebär.

Överföra din Squarespace-domän till Shopify

Om du har köpt ett domännamn från Squarespace och inte planerar att ändra det, här är en snabb översikt över stegen du bör utföra för att göra processen till framgång. Innan du faktiskt fortsätter till domänöverföringsprocessen finns det några problem du bör vara medveten om. Till att börja med tillåter systemet att överföra domänen till en annan leverantör (inklusive Shopify) endast i fall det är registreringsperioden har överskridit 60 dagar.

Om du tänker överföra ett gratis domännamn överförs inte det gratis erbjudandet till den nya leverantören av domännamn. Det är upp till Squarespace att ta ut (eller inte ta ut) avgifter för fortsättningen av domäntjänsten.

Om du tänker överföra en Squarespace-domän som slutar i .de, .uk eller .co.uk, måste du först granska speciella migrationskrav och undantag i motsvarande guider innan du påbörjar processen. Om du har en G Suite kopplad till ditt domännamn, måste du justera dina MX-poster med din nya domännamnleverantör när processen är klar för att förhindra avslutande / avbrott i din e-posttjänst. Här är en kort guide om hur du flyttar din Squarespace-domän till Shopify:

 1. Logga in med Squarespace för att låsa upp domännamnet och få godkännandekoden. För att göra det går du till Hemmenyn för webbplatsbyggaren, öppnar avsnittet Inställningar och klickar sedan på “Domäner”.
 2. Välj det domännamn du planerar att överföra, bläddra lite nedåt och avmarkera knappen ”Lås domän”. Då måste du kopiera överföringsnyckeln från motsvarande avsnitt som du ser i kontrollpanelen.
 3. Nästa steg för dig är att få dina DNS-data från Squarespace. För att göra det går du till fliken DNS Zone och gör de uppdateringar som krävs.
 4. Justera inställningarna. Om du planerar att sälja fysiska produkter ställer du in din leveransinfo, betalnings- och skatteinställningar. Du kan göra det i instrumentbrädan i din nya Shopify webbutik. På samma sätt, om du ska sälja digitala tjänster eller produkter, kan du inaktivera leveransalternativet där.

Testa din nya webbutik för att se till att övergången från Squarespace till Shopify lyckades. Sammantaget tar det cirka sju dagar att slutföra domänöverföringsprocessen.

Överföra ditt eget domän till Shopify

Att hantera en webbshop med Squarespace betyder inte att du inte kan använda en annan leverantör av domännamn för din webbutik. Om du har köpt en domän från tredjepartsleverantören kommer du att kunna flytta den till Shopify på ett av två sätt. Det första innebär direkt överföring av domännamn, medan det andra alternativet innebär anslutning av domännamn till Shopify. För att välja det bästa alternativet är det vettigt att granska båda i detaljer.

När du antar beslutet att överföra domännamnet till Shopify, bör du inse att dess vidarehantering automatiskt kommer att anförtros eCommerce-programvaran. Med andra ord måste du justera inställningarna för ditt domännamn, fylla i alla betalningar och förlänga det direkt i administratörspanelen Shopify.

Du måste också se till att löptiden för din domänregistrering har överskridit 60 dagar – annars kommer det inte vara möjligt att överföra. Du bör också kontrollera om du har tillgång till det domännamnskonto som beviljats ​​av den ursprungliga leverantören. Slutligen bör du veta att Shopify inte tillhandahåller e-postkonton som en del av sina domäntjänster, men det erbjuder obegränsade e-post-vidarebefordran-konton du kan välja för din domän.

Har du kontrollerat alla frågor som anges ovan? Följ sedan stegen du behöver utföra för att göra domänöverföringsprocessen till en framgång:

 1. Kontrollera överföringspolicyn anges av din domännamnleverantör. Det enklaste sättet att göra det är att söka efter denna information i hjälpcentret för den tjänst du hanterar;
 2. Förbered ditt domännamn för vidare överföring. Logga in på ditt domännamnskonto registrerat hos tredje part och bekräfta att e-postmeddelandet som är kopplat till det är aktivt. Detta är viktigt eftersom du får flera e-postgenomgångar för domänöverföringsprocessen och du måste kunna svara på dem eller bekräfta länkarna de innehåller;
 3. Skaffa godkännandekoden från din domännamnleverantör. Om du har problem med processen, kontakta din tredjeparts domänleverantör för att få nödvändig hjälp.
 4. Öppna Shopify-administratörspanelen, klicka på avsnittet “Online Stores” och nå sedan fliken “Domains”;
 5. Klicka på knappen “Anslut befintlig domän” och sedan knappen “Transfer in your domain” (om detta är den första domänen du tänker ansluta till din Shopify-butik);
 6. Klicka på knappen “Transfer Domain” sedan och ange domänen du planerar att flytta till det nya kontot. Strax därefter klickar du på “Nästa” och aktiverar sedan knappen “Verifiera domän”. Om du har gjort allt rätt kommer ditt domännamn snart att vara klart för överföring. I det här fallet kommer du att meddelas om dess beredskap genom att få motsvarande meddelande. Klicka på knappen “Nästa” för att slutföra processen. Om du får ett nytt meddelande (som “Domain Locked”), måste du kontrollera inställningarna du har gjort i det första förberedelsefasen.
 7. Om allt är klart och din domän är redo för överföring kan du få godkännandekoden och sedan ange den i det nya kontot för att slutföra migrering av domännamn.

Så snart du godkänner migreringen av ditt domännamn kommer det att ta cirka 20 dagar att slutföra processen. Du kommer så småningom att få ett meddelande från Shopify som bekräftar slutförandet av migreringsprocessen.

Ansluta ditt eget domännamn till Shopify

Det andra alternativet du kan använda för att överföra ditt eget domännamn till Shopify är att ansluta det till kontot för att peka det till din nya Shopify webbutik. Detta innebär att dina webbplatsbesökare kommer att omdirigeras till din onlinebutik när de anger sin anpassade URL och du kan också använda domännamnleverantören för att göra betalningar, hantera och förnya domänen osv.

Kom ihåg att domännamnsregistratorn kan ge extra instruktioner för hur du ansluter den befintliga till Shopify. Om leverantören inte genererar några riktlinjer kan du följa Shopify-standardens riktlinjer för hur du slutför processen:

 1. Lägg till din anpassade domän i din Shopify-butik för att identifiera dig själv som domänägaren.
 2. Nå Shopify-administratörspanelen och gå sedan till fliken “Online Store” och sedan till “Domains” -avsnittet;
 3. Klicka på knappen “Anslut befintlig domän” och ange domännamnet du tänker ansluta. Strax därefter klickar du på knappen “Nästa” och fortsätter till följande steg.
 4. Ställ in den befintliga domänen för att peka den till Shopify. Om domänen köpts från tredjepartsleverantören måste du redigera standard DNS-inställningar. För att vara exakt bör din A-post obligatorisk peka på systemets IP-adress, det vill säga 23.227.38.65. Din www CNAME bör i sin tur peka på Shops.myshopify.com. Tänk på att om du väljer att redigera dessa inställningar kan de påverka andra processer.
 5. Spara alla inställningar gjort och verifiera faktumet för domännamnsanslutningen. Detta bör göras genom att aktivera länken i bekräftelsemailen.

Om du lyckas genomföra alla steg i migrationsprocessen för domännamn korrekt kommer den att överföras inom 48 timmar.

5. Professionell fyrkant för Shopify Migration Services

När du bara börjar tänka på migreringen av din Squarespace webbplats tänker du inte på det mest effektiva sättet att göra det på. Du bry dig om de element som behöver överföras, om migrationsprocessens hastighet och effektivitet samt om den framgångsrika uppgiften är klar.

När du närmar dig själva processen börjar du dock överväga olika migrationsalternativ. Det är här du kan få problem.

Det finns faktiskt två huvudsakliga sätt att byta din webbplats från Squarespace till Shopify. Den första innebär användning av specifika program eller verktyg, vars val är ganska omfattande på den moderna marknaden. Det är dock inte den bästa lösningen eftersom dessa verktyg inte är helt pålitliga. De gör ofta misstag under webbplatsöverföringsprocessen, vilket ytterligare kan ha negativ inverkan på dess prestanda. Dessutom betalas dessa program. Det betyder att du bara kan slösa dina pengar för att få det resultat du inte är nöjd med.

För att undvika problemen är det vettigt att anställa proffsen från Cart2Cart, som är de bästa i denna nisch och kommer att noggrant ta hand om varje steg i din webbplatsöverföringsprocess. De vet specifika parametrar för varje webbplatsbyggare och kan därför förhindra de potentiella problemen i förväg.

Squarespace To Shopify

Ett annat alternativ är att anställa en webbutvecklare eller hantera direkt med Shopify frilansmästare, som erbjuder sina professionella migrationstjänster på webbplatsen https://experts.shopify.com/. Shopify proffs kommer att hantera alla steg i migreringsprocessen för webbplatsen för dig, vilket eliminerar behovet av att bry sig om nyanserna i överföringsprocessen på egen hand. Din uppgift kommer att kontrollera processen och kontrollera resultatet. Dessutom kan du hålla kontakten med experterna för att diskutera alla nyanser och detaljer i migrationsprocessen i tid för att undvika eventuella missförstånd efteråt..

Shopify

Det är upp till dig att specificera alla krav, nyanser och kostnaden för migreringsprocessen på webbplatsen när du anställer en specialist för att säkerställa bästa resultat. Vill du försöka försöka överföra en webbplats från Squarespace till Shopify på egen hand? Utforska sedan steg-för-steg-guiden för att vara medveten om vad du kan förvänta dig av migreringsprocessen.

Slutsats

Shopify är en mycket mer fullständig och kraftfull e-handelsplattform jämfört med Squarespace. Det kommer att fungera bra för användare som ursprungligen har skapat en webbutik med Squarespace, men sedan beslutat att växa eller marknadsföra sina affärer och ta den till den helt nya nivån.

Migrationsprocessen kan visa sig vara en utmaning för användare som inte känner till nyanserna i proceduren men ändå förväntar sig att få högt resultat. Genomgående genomförande av åtgärder som beskrivs i vår guide kombinerat med noggrannhet och exakt uppmärksamhet på detaljer gör det möjligt att hantera uppgiften även för en nybörjare. Du kan göra det på egen hand, utan extra hjälp, bara på ett par dagar.

Samtidigt är det möjligt att anställa professionella experter eller använda ett specialiserat webbplatsmigreringsprogram som Cart2Cart som kommer att hantera hela processen i automatiserat läge. Detta inkluderar både överföring av innehåll och domännamn, som är de mest komplicerade stegen som ännu är nödvändiga i migrationsproceduren för webbutiken. Oavsett vilket alternativ du kommer att gå för, kommer var och en av dem att ha sina förtjänster och underskott. Ta dig tid att väga alla nyanser för att bestämma den lösning som passar bäst för dig och ditt projekt.

Beställ webbplatsöverföring

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map