Webbplatsbyggare: Bästa granskade partner- och partnerprogram

webbplatsbyggare bästa anslutna och partnerprogram granskade


Affiliate-program – är en av de mest utbredda och lönsamma marknadsföringsmetoderna på nätet som gör det möjligt att nå flera mål åt gången. Du får en perfekt möjlighet att starta och marknadsföra ditt webbföretag och du får en utmärkt chans att generera vinst med det. Själva processen för affiliate-marknadsföring via användning av webbplatsbyggare innebär att en viss webbplats används för trafikgenerering för andra webbplatser.

Som webbplatsägare kan du uppmuntra andra användare att gå med i affiliate-programmet för den tjänst du samarbetar med för att få intäkter för detta partnerskap. Uppenbarligen, ju fler kunder som kommer att ansluta sig till systemet på lång sikt, desto högre blir din vinst. Den eventuella summan du får beräknas vanligtvis i procent som beviljas för varje ny klient, som ansluter sig till systemet på grund av dina rekommendationer och ansträngningar. På samma sätt kan intäkterna genereras från antalet webbplatshits, online-försäljningsvolym och andra parametrar, som beror på villkoren i partnerskapsprogrammet.

Vad du behöver för att gå med i affiliate-programmet är att registrera dig för det och följa villkoren för det. För att hitta den bästa lösningen som erbjuds av webbplatsbyggare är det vettigt att utforska de mest populära alternativen som finns tillgängliga. Och det är precis vad vi ska göra direkt.

Topp 3 bästa program och partnerprogram

Wix Affiliate Program

Wix affiliate-program

Wix Affiliate Program – är avsett för de systementusiaster som vill marknadsföra världens ledande plattform för webbbyggnad och få flera intäkter för att gå med i programmet. Som en av de obestridliga ledarna för webbdesignnisch gör Wix det möjligt att starta och hantera olika typer av webbplatser. Detta är det system som fungerar bra för alla användarkategorier – från förstagenter och upp till webbdesignsexperter.

Alla kan gå med i Wix Affiliate-program för att marknadsföra systemet på sina webbplatser och tjäna provisionskostnader för det. För att göra det bör du registrera dig för Affiliate-programmet (processen är enkel och snabb – bara fyll i onlineformuläret för att göra det) och börja driva nya användare från din webbplats och uppmuntra dem att gå med i systemet.

Nyckelfunktioner i Wix Affiliate Program:

 • Höga konverteringsavgifter. Systemet erbjuder över $ 100 för varje konvertering (försäljning) som görs med din affiliate-länk.
 • Obegränsat antal hänvisningar. Systemet sätter inga gränser för antalet hänvisningar du kan köra till webbplatsen. Som ett resultat, ju mer trafik du kör och desto fler kunder prenumererar på en Premium Plan, desto högre blir din vinst.
 • Dashboard-åtkomst. När du går med i affiliate-programmet får du tillgång till instrumentpanelen, från vilken du effektivt kan skapa och hantera dina kampanjer. Vad du kan göra här är att spåra trafikvolym, kontrollera betalningsparametrar, anpassa rapporter, visa detaljerad projektstatistik och få tillgång till flera avsnitt (experter webbseminarier, nyheter & Resurser, expertnav, verktyg & Guider, expertblogg etc.).

Du kan ansöka om ditt Affiliate-konto på en motsvarande sida på den officiella webbplatsen. Systemet kommer att meddela den potentiella filialen om beslutet om bekräftelse / avslag inom tio dagar. Kom ihåg att webbplatser som innehåller missbruk, marknadsföring, olagligt, kränkande, missbruk eller något annat olagligt innehåll, kanske inte uppfyller villkoren i Affiliate-programmet och därmed kan avvisas för att gå med i det.

Alla medlemsförbund som får gå med i programmet kommer att få en individuell spårningskod för exakt rapportering, spårning och hänvisningskostnadskontroll. Detta ger dig tillstånd att börja marknadsföra webbplatsbyggaren genom att ansluta Wix-annonsmaterial och publicera systemlänkar på din webbplats, vilket kommer att omdirigera klienter till systemet och uppmuntra dem att gå med på den. Systemet erbjuder dessutom en möjlighet att välja målsidor som täcker olika ämnen (småföretag, turism, portfölj etc.) som dina besökare på webbplatsen kommer åt från början..

betalningar

På tal om betalningarna får varje filial en fast inkomst för varje ny Wix Premium Plan-användare, som ansluter sig till systemet via den angivna spårningskoden.

 • 40 $ / användare för 1-30 drivna klienter,
 • 60 $ / användare för 30-60 klienter
 • $ 80 / användare för mer än 51 klienter.

Wix kommer att utarbeta de uppdaterade periodiska rapporterna och tillhandahålla försäljningsaktiviteten för de hänvisade användare som drivs av filialen. Detta behövs för att beräkna återbetalningsbeloppet, som kommer att skyddas säkert av systemet. Du kan få din ekonomiska återbetalning under 45 dagar efter utgången av varje kalendermånad om inte summan är lägre än $ 200. I detta fall läggs pengarna automatiskt till beloppet för nästa månad. Om summan inte överskrider gränsen på 200 $ under tre månader förbehåller sig Wix rätten att säga upp avtalet utan att något ansvar följt.

Alla betalningar görs i US-dollar via PayPal-systemet, banköverföring eller något annat alternativ som Wix anser vara den mest lämpliga för varje enskilt fall. Om systemet har några farhågor om de bedrägliga handlingarna som har gjorts av dotterbolaget har det rätt att försena betalningen upp till 180 dagar för att rensa upp situationen.

Bli en Wix-filial

Shopify Affiliate Program

Shopify affiliate-program

Shopify Affiliate Program – är en avancerad och givande lösning för användare och vanliga kunder i den världspopulära e-handelsprogramvaran. För närvarande samarbetar systemet med över 800 000 företag runt om i världen, inklusive kända varumärken som New York-tiderna, RedBull, Tesla Motors, Mozilla och mer. Programvaran fungerar utmärkt för köpmän, som på ett smidigt sätt kan presentera sitt arbete för potentiella kunder med minimal supportinvestering, kompetens och erfarenhet. Genom att gå med i programmet kan du föra din e-handelsverksamhet till en helt ny nivå och få flera fördelar med det.

Nyckelfunktioner i Shopify Affiliate Program:

 • Produkt i världsklass. Shopify Affiliate Program gör det möjligt att erbjuda dina kunder samarbete med den bästa e-handelsbranschledaren, som ger dem anpassade lösningar och upplevelser som matchar deras individuella marknadsföringsbehov.
 • Flera partnerskapalternativ. Shopify erbjuder fyra typer av partners som du kan välja mellan baserat på dina behov och valt program. Dessa inkluderar Referral Partners (de som har registrerat sig för ett partnerkonto på en Shopify-partnerprogram-sida och marknadsför tjänsten genom att skapa unika referenslänkar eller fungera som VAP – Value Added Partners direkt med köpmän i systemets utvecklingsbutik), utvecklare ( de som har registrerat sig via systemets utvecklarprogram och är ansvariga för att skapa appar med teman), experter (VAP: er, som har gått in i Shopify Experts-programmet och ingår i Shopify Experts Directory List) och Plus Partners (de, som följer villkoren för Shopify Plus-partnerprogrammet).
 • Specialförmåner. Systempartnerna har rätt att få specialrabatter på ett brett utbud av mjukvarutjänster som behövs för produktdesign, affärsutveckling, projektledning och testning.
 • Ekonomiska belöningar. Systemet erbjuder intäktsandelen, som beräknas individuellt baserat på den partnerskapstyp och plan du går till och antalet hänvisningar du kör till systemet. Du hittar detaljerade återbetalningsvillkor och belöningsalternativ här.

betalningar

Shopify beräknar avgifterna som Partners får enligt referensplanen på månadsbasis vid mottagandet av betalning som tillhandahålls av köparen i händelse av att webbshoppen är aktiv och Partner har genomfört minst en intäktsgenererande aktivitet under de senaste 12 månaderna. Avgifter beräknas av systemet enligt villkoren i app- och temaplaner baserat på intäkterna som genereras via appen eller temautvecklingen. Avgifter som gäller Bounty Plan- eller Channel Program-användare beräknas också en gång i månaden baserat på mottagandet av betalning som tillhandahålls av köparen under de två föregående månaderna i följd.

Systemet har två betalningsperioder när det fördelar avgifterna till programdeltagarna. Detta händer två gånger i månaden: den första betalningsperioden förlängs under den första halvan av en månad, medan den andra perioden sträcker sig under den andra delen av månaden. Om summan av betalningen är mindre än $ 25 vid utgången av betalningsperioden förbehåller Shopify sig rätten att hålla tillbaka betalningen fram till slutet av nästa betalningsperiod..

Om systemet har problem med bedrägeri kan det skjuta upp betalningen tills riskanalysen beaktas eller till och med hålla den under hela undersökningsperioden. Systemet har också rätt att vägra från att göra betalningar i ett antal fall som anges i villkoren i partneravtalet.

Bli en Shopify-filial

Bluehost Affiliate Program

Bluehost-anslutet program

Bluehost Affiliate Program – är en avancerad Bluehost-lösning som gör det möjligt att marknadsföra plattformen på din webbplats med hjälp av länkar och anpassade banners. Att vara officiell WordPress värdleverantör, har systemet utvecklat programmet, som kommer med enkla regler och låter dig generera trafik utan allvarliga tid och pengar investeringar.

För att registrera programmet ska du först skicka in registreringsformuläret för affiliateprogram som finns på en separat sida på din webbplats. Ansökan kommer vidare att granskas av det erfarna Bluehost-teamet, som kommer att meddela dig om beslutet om godkännande eller avslag. Om du accepteras kommer Partnerprogrammet att erbjuda $ 65 per besökare, som registrerar sig för tjänsten eller använder länkarna som publiceras på din webbplats. Uppenbarligen, ju fler användare du omdirigerar till systemet, desto högre kommer dina intäkter.

Nyckelfunktioner i Bluehost Affiliate Program:

 • Gratis inskrivning. Det tar bara några minuter att registrera sig för plattformen och du behöver inte betala något för det alls! Rätt efter registreringen för programmet skickar systemet en personlig spårningskod som du måste använda på din webbplats.
 • Inga inkomstgränser. Systemet sätter inga gränser för det vinstbelopp du kan generera genom att använda Affiliate-programmet. Ju fler användare du omdirigerar till Bluehost – desto högre kommer provisionen att vara – det är verkligen ganska rättvist!
 • Tillförlitlig kontroll. Bluehost använder det pålitliga integrerade anpassade spårningsverktyget. En sådan avancerad och anpassad teknik hjälper dig att hålla reda på antalet hänvisade besökare för att se till att du får full ekonomisk belöning.
 • Personliga kampanjer. Plattformen ger dig en möjlighet att ställa in och anpassa varje kampanj oberoende. Du kan använda spårningslänkar för att kategorisera den omdirigerade trafiken och se deras resultat. Detta är också platsen, där du kan jämföra kampanjerna med ett antal viktiga parametrar, till exempel konverteringar, klick och andra funktioner.
 • Kampanjverktyg. Med Bluehost kan du välja och lägga till annonser och banners som perfekt matchar projektets nisch, utseende och känsla. Hur som helst, vem känner din målgrupp bättre än du gör för att kunna erbjuda iögonfallande tillägg som säkert kommer att leda användarnas uppmärksamhet?

Provisionsavgifterna beräknas utifrån de priser som specificeras av Bluehost för varje kvalificerat köp. För att ta reda på definitionen och reglerna som impliceras av termen ”Kvalificerat köp” är det initialt vettigt att läsa reglerna för Affiliate-programmet eftersom inte alla inköp som gjorts av Bluehost-refererade kunder kan betraktas som ”Kvalificerade”.

Samtidigt har systemet rätt att hålla tillbaka provisionskostnaderna, om programdeltagarna just har anslutit sig till det eller har provisionskostnader som kan betecknas som “potentiellt bedrägligt” baserat på programmets villkor. Provisionerna får endast betalas ut om filialen tillhandahåller all nödvändig adress och skattedokumentation.

Betalning

För att få betalningen bör summan av provisionerna överstiga 100 $ och i händelse av att de kvalificerade köpen har gjorts inom 90 dagar sedan utgången av varje kalendermånad. Alla provisionskostnader behandlas i cirka 45-60 dagar efter utgången av månaden eller någon annan period som avtalats med dotterbolaget i förväg.

Systemet gör betalningarna till det konto som anges i avtalet. Om du behöver ändra någon av de angivna uppgifterna, måste du tänka på att ändringen av det valda betalningsalternativet i Affiliate Program-konsolen kan träda i kraft under två utbetalningscykler. Det är upp till dig att välja PayPal- eller ACH-betalningssystem för att få dina provisionskostnader. Kom ihåg att PayPal-betalningar återbetalas under 120 dagar efter det ursprungliga utfärdandedatumet, om du bestämmer dig för att göra några ändringar i den angivna kontoinformationen eller om du vägrar att använda systemet alls. När det gäller ACH-betalningsalternativet tenderar Bluehost att erbjuda det endast till de användare, vars provisionssaldo har överskridit $ 5000 på 90-dagarsperioden.

Bli en Bluehost-filial

Bortsett från Top 3-webbplatsbyggnadens affiliate-program finns det också två värdefulla alternativ du också kan välja när du väljer en plattform att arbeta med.

uKit Affiliate Program

uKit affiliate-program

uKit Affiliate Program – är en fördelaktig vinstgenereringslösning som erbjuds av en av de bästa småföretagens webbplatsbyggare. Det gör det möjligt för professionella webbutvecklare, frilansdesigners och andra nischexperter att tjäna den ekonomiska belöningen för de användare de kör till systemet.

Webbplatsbyggaren ger 30% kompensation för varje nyregistrerad refererad användare som beräknas på grundval av det totala betalningsbeloppet som användaren investerar i systemet. uKit sätter inga gränser för det maximala betalningsbeloppet. Desto mer desto bättre. Baserat på programmets villkor får du full tillgång till Affiliate Control Panel med flera marknadsförings- och marknadsföringsverktyg. Dessutom omfattar programmet många intäktsgenererande alternativ, belopp, mångfald och villkor beror på den valda planen.

Webbplatsbyggaren gör betalningarna på webbansvarig begäran att summan av betalningen överstiger 50 $. Pengarna lagras i systemet i 14 dagar. Betalningar sker via PayPal- eller Webmoney-system.

Bli ett uKit-medlem

Weebly Affiliate Program

Weebly affiliate-program

Weebly Affiliate Program – är en annan populär lösning som tillhandahålls av Weebly webbplatsbyggare. Det fungerar bra för frilansare, som fokuserar på utveckling av kundanpassade projekt. Marknadsföringsnätverket systemet tillhandahåller är också känt som ShareASale-program som fungerar som mellanprodukten mellan webbplatsbyggaren och en webbansvarig.

Det erbjuder dotterbolagen en mängd realtidsspårning, rapporteringsverktyg samt vanliga månadsvis provisionskostnader. Vad som är viktigt, programmet är helt gratis för alla som har för avsikt att gå med i det.

Bland fördelarna med Weebly-partnerskapsprogrammet är det vettigt att nämna de 30% provisionskostnader som debiteras för varje driven användare. Systemet sätter inga begränsningar för antalet klienter du kan bjuda in eller hur mycket provision du kan tjäna. En annan funktion är 120-dagars cookie-fönstret som ger större flexibilitet och gör att du kan få betalt även när användare tvekar att göra konverteringar under lång tid.

Slutligen låter Weebly-programmet dig göra det bästa av din webbplatstrafik genom att använda höga EPC: er för webbplatsbyggaren. Du kan få fler intjäningsmöjligheter på grund av de regelbundna bonusarna som systemet ger.

Weebly betalar till medlemsförbunden den 20: e dagen i varje månad via direktinsättning, check eller Payoneersystem. För att få din betalning bör emellertid dina provisionskostnader vara lika med eller överstiga 50 $.

Bli en Weebly-filial

Slutsats

Webbdesignnisch förblir inte statisk – dess alternativ och fördelar dyker upp regelbundet, vilket ger användare en obegränsad frihet att skapa och avancerade alternativ för designanpassning. Inte konstigt, de flesta användare beslutar att testa obegränsade meriter av webbplatsbyggare för att starta och växa sina affärsmöjligheter. I detta avseende visar det sig vara en rimlig lösning att använda fördelarna med affiliate-program som introducerats av webbplatsbyggare.

 • Wix Affiliate Program är det bästa partnerskapsprogrammet som fungerar bra för en bred målgrupp och ger en mängd olika alternativ för intäktsgenerering till värdefulla villkor.
 • Shopify Affiliate Program är en perfekt lösning för e-handelsägare, som precis börjar sin verksamhet eller planerar att marknadsföra den för att få trafik och höga provisioner.
 • Bluehost Affiliate Program är också värt uppmärksamheten eftersom plattformen är den officiella värden för det världspopulära WordPress CMS.

uKit och Weebly är två kraftfulla system som också har mycket att erbjuda för sina användare. Båda systemen erbjuder affiliate-program för att förbättra marknadsförings- och marknadsföringsmöjligheter. Båda webbplatsbyggarna kan användas som perfekta ersättare för de Top 3-system som granskas i inlägget.

Webbplatsbyggare Affiliate-program Jämförelse kundvagn

WixShopifyBluehostuKitWeebly
Betalningsmodellen gången gången gångpermanenten gång
Provisionsavgift (CPA)från $ 40 till $ 80från $ 25 till $ 2000$ 6530%30%
Återställ minimum$ 200$ 25$ 100$ 50$ 50
Betalningsperioden gång i månadentvå gånger i månadenen gång i månadenhelsten gång i månaden
Betalningshåll45 dagar14 dagar45-60 dagar14 dagar20 dagar
Cookie-varaktighet90 dagar30 dagar90 dagar365 dagar120 dagar
BetalningsmetodPayPal, banköverföringPayPal, ACH-betalningPayPalPayPal, WebmoneyKontrollera, direktinsättning, Payoneer
TillämpaTillämpaTillämpa
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map