Bygge en online kalkulator

Hvordan lage en kalkulator for nettstedet ditt


Å ha et nettsted for små bedrifter krever åpenhet fordi dette er det de fleste kunder ser etter i dag. En potensiell kjøper er ivrig etter å observere klare tall og summer før han kjøper en bestemt vare eller tjeneste. Det er her nettstedskalkulatorer ser ut til å være en god løsning.

På den ene siden forhindrer de kunder ekstra kostnader eller juks. På den annen side gjør en slik tilnærming det enkelt å forbedre troverdighetsnivået. Et enkelt verktøy kan ha en stor rolle når du etablerer ditt omdømme på nettet. Denne gangen lærer du hvordan du lager en kalkulator for nettstedet ditt, samt hvilke verktøy du skal bruke.

Slik fungerer en kalkulator for nettstedet?

Noen typer virksomheter krever kompliserte beregninger for kundene. Noen ganger ser disse figurene ut til å være en utfordring som gjør at de forlater et nettsted på jakt etter en enklere løsning. I den moderne teknologiske verden vil du neppe møte en forbruker med en manuell kalkulator for å håndtere alle de kompliserte figurene i hans eller hennes egne. Det er her online kalkulatorer kommer som en endelig løsning.

De krever ingen spesielle ferdigheter og gjør det enkelt for besøkende å få nødvendig sum automatisk, avhengig av begrepet, mengden produkter eller tjenester eller andre viktige faktorer. På den ene siden slipper brukerne å forholde seg til blyanter og papirark. På den annen side får de klar informasjon og data som automatisk blir beregnet for dem. Det er her åpenhet alltid betyr noe.

Hvem kan trenge nettstedskalkulatorer

Et slikt alternativ refererer hovedsakelig til små bedrifter nettsteder og selskaper som opererer på forskjellige felt. Hvis du takler komplekse antall og kunder som leter etter klare svar, representerer du sannsynligvis noen av følgende nisjer:

 • logistikk – det dekker frakt- og transporttjenester av alle typer. Enten du leverer en Amazon-pakke eller containere med LPG og råolje, er kundene ivrige etter å vite hvor mye leveransen koster.
 • Forsikring – det mest populære forretningsfeltet som krever tydelig prising og automatisk beregning avhengig av kundens alder, forsikringsvilkår, gebyrer osv.
 • lån – en låntaker vil kanskje avklare de eksakte avgiftene og avgiftene samt rente og aprilrente, ukentlige eller månedlige betalinger osv..
 • Eiendom – En god ide å legge til kalkulator på nettet slik at kundene dine kan avklare prisen på et hus eller en leilighet, avhengig av kvadratet.
 • Anleggsbransjen – ideen er den samme som i en eiendom. Kalkulatoren vil imidlertid skildre sluttprisen avhengig av konstruksjonstyper og materialer, dimensjoner, bygningsteknologi, utstyr osv.

Hvis du lar kundene dine beregne prisen selv, vil de føle seg tryggere med klare kostnader for hånden. En vedlagt kalkulator vil gjøre susen.

Hvilke funksjoner skal en nettkalkulator ha?

Hvis du er ivrig etter å forbedre konverteringsfrekvensen og holde kundene engasjert, må du ha et interaktivt og brukervennlig verktøy som ikke krever spesielle ferdigheter eller handlinger. Før du bygger en kalkulator for nettstedet ditt, må du følge med på følgende funksjoner:

 • Lett å lage – spar tid og bruk tjenester som lar deg lage en kalkulator med bare et klikk uten å kode eller programmere på hvilken side du trenger.
 • Engasjerende design – Unngå flate widgeter og velg tilpassede kalkulatorer med personlige fargetemaer, tekster og figurer, eller lag ditt eget design.
 • fleksibilitet – bygg en kalkulator med en utvidet liste over funksjoner for å fortsette med beregninger av forskjellige typer.
 • Mobil-Friendly – sørg for å bruke responsive kalkulatorer som fungerer bra på forskjellige enheter, inkludert nettbrett og smarttelefon.

uCalc har nok funksjonalitet til å dekke alle funksjonene ovenfor. Det prisbelønte verktøyet lar deg komme med en tilpasset, enkel å bruke og bygge kalkulator med bare flere klikk. La oss se nærmere på hvordan det kan hjelpe.

uCalc – Den beste kalkulatorbyggeren for ethvert nettsted

uCalc – er en flott gratis tjeneste for å bygge kalkulatorer for alle typer nettsteder til tross for plattformen eller nisjen. Enten du driver en bilindustri, servering, bygging eller annen virksomhet, vil dette instrumentet la deg komme med en tilpasset og fleksibel kalkulator som tilbyr et sett med utvidede verktøy.

uCalc maler

Plattformen er enkel å bruke og krever ikke spesielle tekniske ferdigheter. En flerbruks kalkulatorbygger ser ut til å være en kostnadseffektiv løsning for forbedret nettstedytelse, SEO og brukernes engasjement.

Hvordan sette opp online kalkulator?

Verktøyet krever ikke teknisk bakgrunn. Du trenger ikke å kode eller programmere. Plattformen fungerer som en enkel visuell redaktør. Alt du trenger å gjøre er å velge fra et sett med ferdige elementer og kombinere dem i en enkelt struktur. Redaktøren lar deg fjerne eller legge til nye glidebrytere, avmerkingsbokser og andre elementer. Deretter må du plassere widget-koden på siden du trenger.

uCalc Editor

Brukere kan velge å bygge sin egen unike tilpassede kalkulator eller velge å velge mellom et dusin tilgjengelige maler. De er designet for spesielle forretningsnisjer. Du finner den som tilfredsstiller dine behov. Velg en layout fra 12 tilgjengelige kategorier, inkludert eiendommer, leveringstjenester, skjønnhetsindustri osv.

Tilpasning av kalkulator online

Systemet bruker klare kalkulatortabeller. Samtidig kan du lage en av dine egne med en unik design.

 • Tilpassbare maler – velg den du vil og bruk den visuelle redigereren til å legge til nye bilder, endre typografi osv.
 • Design Mode – Hvis du vil lage din egen kalkulator, kan du bruke designmodus som tilbyr 4 hovedtemaer inkludert Minimal, Materiale, Bootstrap og Standard. De kommer med ferdige fargefonter som kan endres eller endres avhengig av dine preferanser.
 • Responsiv kalkulator – uCalc sikrer mobil vennlighet og enkel redigering.

En god ting med uCalc-designfunksjonene er at brukere ikke trenger å være eksperter når de endrer farger eller skrifter. Bare velg en mal, legg til bilder og få kalkulatoren til å oppfylle webdesignen din. Dessuten er alle elementer, oppsett og blokker beskyttet av copyright på plattformen.

uCalc Formula Editor

Hva nettstedskalkulator kan gjøre?

uCalc leverer enda flere funksjoner utenfor boksen som du kan forvente. Bortsett fra grunnleggende formler og systemer for å gi klare svar til kundene, kan den skilte med et avansert funksjonssett for å sikre SEO-vennlighet i tillegg til markedsføring, markedsføring og brukernes anskaffelsesinstrumenter.

uCalc-kode

 • Systemvarsler – vil du få et varsel hver gang en ny ordre vises. På samme slips kan du sende personlige meldinger til kundene dine.
 • SEO-ytelse – plattformen gjør det enklere å planlegge budsjettet og målrette lavfrekvente spørsmål. Samtidig kan du spore brukernes atferd i detaljer som forbedrer den generelle ytelsen og resultatene på nettstedet.
 • Enkel deling – widget-koden kan gjelde for hvilken som helst av nettstedets sider. I tillegg står du fritt til å dele kalkulatorkoblingene på sosiale medieplattformer, så vel som e-post eller messengers. Det vil føre til at kunder blir klare til å kjøpe. Med andre ord genererer du salgsklare kundeemner.
 • Markedsføring og markedsføring – systemet gjør det enkelt å finjustere kalkulatoren ved å legge til automatiserte rabatter avhengig av produkttype eller kategori. Brukere står fritt til å bruke prislapper, gebyrer og spesialkostnader uten utviklerens hjelp.
 • Ordrebehandling – du kan samle inn betaling direkte ved å integrere betalingsalternativer med kalkulatoren din. Systemet genererer rapporter og statistikk om kjøp og bestillinger som er gjort. Det kan integreres med nettstedet CRM.

uCalc-kostnad

uCalc tilbyr fire store planer med den gratis pakken. Hver plan har en liste over spesifikke funksjoner. Et gratis tilbud kan være en god løsning bare for å teste hvordan systemet fungerer, da det ikke kommer med spesielle alternativer eller funksjoner som CRM-integrasjon, betalingsbehandling, deling av lenker, etc. Alle disse funksjonene du finner i følgende planer:

 • Grunnleggende koster $ 3,20 per måned for opptil 5 prosjekter med alle grunnleggende funksjoner, men ingen chat-støtte.
 • Standard koster $ 8 per måned for opptil 15 prosjekter med over 1 000 e-postmeldinger og 10+ SMS-varsler.
 • Pro koster $ 19,20 per måned for ubegrensede prosjekter, utvidede funksjoner og chat-støtte.

Bunnlinjen

Å ha en kalkulator på nettstedet ditt vil øke konverteringsfrekvensen og forbedre kundenes engasjement. Et enkelt instrument vil få nettstedet ditt til å se mer pålitelig i øynene til potensielle forbrukere.

uCalc er en ultimate løsning for å knytte en tilpasset kalkulator til nettstedet ditt. Det er enkelt å bruke, bygge og tilpasse. Det kommer med rimelige planer i tillegg til en gratis pakke. Du vil neppe finne en mer kostnadseffektiv løsning for å øke ytelsen og salget på nettstedet.

Prøv uCalc gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map