Bygge et nettsted for e-handel fra Scratch

Bygge et nettsted for e-handel fra Scratch


Enten du bare planlegger å starte detaljhandelen eller du allerede har den og ønsker å gi den ekstra eksponering på nettet, er det på høy tid å opprette et e-handelsnettsted. En visuelt tiltalende og funksjonell nettbutikk vil ikke bare gjøre produktene og tjenestene dine tilgjengelige på nettet, men det vil hjelpe deg å motstå nisjekonkurranse og generere overskudd.

Så snart du lanserer en nettbutikk, vil du merke økningen i kundebasen og veksten i salget. Disse to faktorene henger sammen, og jo bedre er ytelsen til eCommerce-nettstedet – jo flere kunder vil være ivrige etter å kjøpe fra deg om og om igjen.

Hvis du ikke er en webdesignproff, har du ikke mange nettbyggingsalternativer for å opprette et e-handelsnett fra bunnen av. De mest passende variantene er CMS og nettstedbyggere. Content Management Systems (CMS) er nettbyggingsprogrammer, som har et omfattende utvalg av verktøy for å starte og administrere forskjellige typer nettsteder, inkludert nettbutikker.

Disse tjenestene er ganske populære i dag, fordi de tillater å lage funksjonelle, godt strukturerte og tiltalende nettsteder som tiltrekker brukerne oppmerksomhet og gir et bredt utvalg av alternativer. CMS sikrer praktisk publiserings- og redigeringsfunksjoner for innhold.

De innebærer også muligheten til å forbedre ytelsen på nettstedet ved å installere ekstra plugins som er kompatible med systemet, men dette kan kreve spesifikke ferdigheter og kunnskap om webdesign..

Slik oppretter du et e-handelsnettsted fra Scratch:

 1. Shopify – Den beste e-handelsplattformen for å bygge et nettsted fra Scratch
 2. Wix – Enkleste nettstedbygger å begynne å selge online
 3. WooCommerce – E-handel plugin for WordPress
 4. BigCommerce – Verdens ledende nettsky-e-handelsplattform
 5. OpenCart – Gratis (Åpen kilde) Handlevognsløsning
 6. Magento – Open Source e-handelsplattform
 7. Volusion – Nettstedets byggherre & Programvare for handlekurv
 8. 3dcart – Flott verktøy for å lage e-handel nettsted fra Scratch
 9. PrestaShop – Open Source E-commerce webapplikasjon
 10. Drupal – E-handel-klar Open Source CMS

Shopify – Den beste e-handelsplattformen for å bygge et nettsted fra Scratch

Shopify - Den beste e-handelsplattformen for å bygge et nettsted fra Scratch

Produktnavn:Shopify
Offesiell nettside:shopify.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:14 dagers rettssak
Premium Plan:fra $ 29 / mo
Grunnlagt:2004
Hovedkvarter:Canada
Prøv det gratis

Shopify – er den beste, den mest anerkjente og anerkjente e-handelsplattform å bygge et nettsted fra bunnen av. Populariteten til programvaren øker med hvert år som går, og det er ikke rart. Shopify leverer et fantastisk sett med funksjoner og verktøy som gir mulighet for utvikling av prosjekter med full funksjonalitet. Hvis du planlegger å drive en stor nettbutikk med flere produktkort og allsidige e-handelsalternativer, vil denne tjenesten helt sikkert oppfylle dine forventninger og krav.

Hovedtrekkene

Programvaren tilbyr et bredt spekter av designtilpasningsverktøy, e-handelsfunksjoner og administrasjonsalternativer for nettbutikker som brukere trenger for å lage funksjonsbelastede prosjekter. Systemet fungerer bra for alle typer nettbutikker, men det er definitivt det beste valget for store hypermarkeder med hundrevis / tusenvis av produkter som tilbys for salg. Nedenfor er de viktigste høydepunktene av tjenesten:

 • Utsalgssted (POS) programvare, som gjør det mulig å selge produkter i online og offline modus;
 • Flerspråklig og flerkanalsstøtte;
 • High end Augmented Reality-funksjonen;
 • Kraftige integrasjons- og synkroniseringsalternativer;
 • Avanserte verktøy for nettbutikk, produkt og markedsføring.

Fordeler og ulemper

Shopify har en fantastisk liste over fordeler som gjør at systemet skiller seg ut fra mengden. Den rike samlingen av gratis, responsive og fullt tilpassbare maler gjør det mulig å velge og redigere ethvert design som passer til din nettbutikkspesialisering..

Systemet gir også tilgang til flere administrasjonsfunksjoner for produkt / nettbutikk samt markedsførings- og markedsføringsverktøy. Det fortjener også spesiell oppmerksomhet på grunn av integrasjons- og synkroniseringsalternativene, avanserte sikkerhetsparametere, verktøy for bekjempelse av svindel og andre funksjoner som er et must for alle e-handelsnettsteder..

Bortsett fra den lange listen over fordeler, har Shopify også noen få demerier som kan pushe brukerne noe. Dette gjelder mest funksjonaliteten til systemet, siden det er litt overbelastet med e-handelsspesifikke funksjoner. Dette kompliserer til slutt nettstedets utviklingsprosess og gjør systemet til et perfekt valg for opprettelse av store prosjekter. Så hvis du har tenkt å starte en liten / mellomstor nettbutikk, er det bedre å se etter en enklere alternativ det er lettere å mestre og jobbe med.

Koste

Shopify tilbyr flere planer for å imøtekomme behovene til alle abonnenter. Kostnaden for planer er moderat, mens det integrerte funksjonssettet kan dekke alle e-handelskrav. Det er en 14-dagers prøveperiode, som gjør det mulig å teste funksjonaliteten til planene til fordel for å kunne velge den som appellerer til deg mest av alt. Shopify-abonnement er som følger:

 • Grunnleggende Shopify ($ 29 / mo) – bloggforbindelse, gratis SSL-sertifikat, gjenopprettet vogngjenoppretting, salgskanaler, manuell ordreoppretting, 2 personalkontoer, bedragerianalyse, Shopify POS-app;
 • Shopify ($ 79 / mo) – gavekort, profesjonelle rapporter, 5 stabskontoer, 1-5 butikksteder;
 • Avansert Shopify ($ 299 / mo) – avansert rapportbygger, frakt av fast eiendom, 15 personalkontoer, opptil 8 butikksteder.

Det som er viktig, krever ikke systemet noen gebyrer for transaksjonene som er gjort i systemet. Imidlertid innebærer det fortsatt gebyrer for kredittkorttransaksjoner som er gjort i løpet av shoppingprosessen.

Prøv Shopify gratis

Wix – Enkleste nettstedbygger å begynne å selge på nettet

Wix - Enkleste nettstedbygger å begynne å selge på nettet

Produktnavn:Wix
Offesiell nettside:wix.com
kompleksitet:Meget lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 13 / mo
Grunnlagt:2006
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

Wix – er den enkleste alt-i-ett-nettstedsbygger, som fungerer bra for alle, som har til hensikt å begynne å selge på nettet uten problemer. Systemet brukes til å starte forskjellige typer prosjekter. Nettbutikker er ikke et unntak. Nettstedsbyggeren tilbyr kraftig integrert e-handelsfunksjonalitet. Den leveres med et særtrekk og en avansert e-handelsmotor, som lar deg sette opp en liten til mellomstor nettbutikk.

Hovedtrekkene

Wix nettstedbygger imponerer abonnenten sin av sin høye sluttfunksjonalitet og sterke brukerfokus. Systemet har et sett med integrerte funksjoner som gjør det mulig å starte, administrere, markedsføre og oppdatere forskjellige typer nettbutikker. Det krever ikke kodingsbevissthet eller foreløpig nettdesignbakgrunn til starte prosjekter med det. Se på settet med Wix-funksjoner nå:

 • Kraftig e-handelsmotor;
 • Avansert Wix ADI (Kunstig design intelligens) verktøy og Standard Editor for alle brukerkategorier;
 • Hundrevis av gratis mobilklare 100% tilpassbare design;
 • Wix Ascend – et praktisk CRM-system;
 • Integrert appmarked med flere e-handelsapper.

Fordeler og ulemper

Wix-systemet sikrer enkel og effektiv administrasjonsprosess for nettbutikker, noe som gjør det mulig å opprette og tilpasse nettsteds e-handel, spore bestillingsdetaljer, administrere varelister, angi produktdetaljer, sende varsler til kunder osv. For å forbedre produktpresentasjonen din, gjør Wix det mulig å opprette og administrere produktgallerier med bilder i full størrelse og detaljerte beskrivelser. Endelig sikrer nettstedbyggeren trygge betalingsalternativer, og tar vare på påliteligheten og sikkerheten til hver transaksjon som gjøres i systemet. Kundene blir tilbudt å velge betalingsalternativer som er det beste for dem.

Når vi snakker om demeriene, kan nybegynnere være litt forundret når du bruker systemet for første gang på grunn av det overbelastede grensesnittet. Det samme handler om utvidelsene som er tilgjengelige i App Market. Det er mange av dem i katalogen, selv om ikke alle widgetene overholder de nødvendige kvalitetsstandardene og krever forbedring. Valg av passende plan kan også være et problem for en nybegynner som systemet tilbyr flere abonnementer å velge mellom. Nettstedsbyggeren har således ikke betydelige ulemper som kan påvirke resultatet av nettstedets utviklingsprosess.

Koste

Nettstedsbyggeren har en gratis plan som varer i det ubegrensede tidsintervallet og gjør det mulig å utforske systemets funksjonalitet som tilbys som standard. Så snart du bestemmer deg for å gå videre til utviklingsprosessen for nettet, vil du bli tilbudt flere abonnementer å velge mellom. Ta en titt på dem nå.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – for personlig bruk, annonsefri, gratis domenetilkobling, gratis hosting;
 • Ubegrenset ($ 17 / mo) – for frilansere og gründere, ubegrenset båndbredde, lagringsplass på 10 GB;
 • Pro ($ 22 / mo) – for komplett online merkevarebygging, innebygd Google Analytics, 2 timers videolagringsplass;
 • VIP ($ 39 / mo) – for VIP-prosjekt, førsteprioritetsstøtte, profesjonell logo osv.

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – aksept av online betalinger;
 • Ubegrenset virksomhet ($ 27 / mo) – forretningsutviklingsverktøy, forretningsapper for gründere, e-handel;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – komplett Wix Suite, ubegrenset båndbredde og videolagringsplass;
 • Bedriften ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning som gir den høyeste funksjonaliteten og maksimale mengden verktøy.

Nettstedsbyggeren tilbyr ofte rabatter og spesialtilbud. Det sikrer også 14-dagers pengene-tilbake-garanti, hvis det er noe en bruker ikke er fornøyd med av en eller annen grunn.

Prøv Wix gratis

WooCommerce – eCommerce Plugin for WordPress

WooCommerce - eCommerce Plugin for WordPress

Produktnavn:WooCommerce
Offesiell nettside:woocommerce.com
kompleksitet:Over gjennomsnittet
Gratis plan:Helt gratis
Premium Plan:Betalte utvidelser
Grunnlagt:2011
Hovedkvarter:Verdensomspennende
Prøv det gratis

WooCommerce – er en open source handlekurv-plugin, som ble utviklet eksklusivt for WordPress. Det er gratis å laste ned og installere, men du må betale for noen funksjoner det tilbyr for å administrere en WooCommerce nettbutikk. Plugin-en gir et rikt sett med funksjoner til rimelige priser, som gjør det populært blant brukere. WooCommerce lar deg opprette og kjøre kraftige e-handelsnettsteder med avansert funksjonalitet. Imidlertid kan noen webdesign ferdigheter og kompetanse være nødvendig for å gjøre det effektivt.

Hovedtrekkene

WooCommerce fungerer bra for små og mellomstore nettbutikker. Den er svært tilpassbar og kan enkelt integreres i hvilken som helst WordPress nettsted. Når du har lagt den til i nettbutikken din, ser du en kort, men detaljert veiviser som hjelper deg å komme i gang effektivt. Her er listen over WooCommerce-funksjoner:

 • Mobiloptimaliserte fullt tilpassbare design;
 • Avansert produkt frakt;
 • Geografisk støtte;
 • Praktiske verktøy for produktorganisasjon og lagerstyring;
 • Flere kassealternativer og rabatter.

Fordeler og ulemper

Plugin-en tilbyr et sett med kjernefunksjoner gitt utenfor boksen en bruker får gratis helt fra starten. Noen av dem inkluderer mobiloptimalisert design, digitale og fysiske produktsalgsmuligheter, geografisk støtte, praktisk produktorganisasjon og lagerstyring, Søkemotoroptimalisering, mulighet til å lage rabatter og kupongkoder, mange kassealternativer, produktomtaler og mer.

WooCommerce tilbyr også praktisk produktforsendelsesfunksjonalitet som inkluderer lokal henting, fast pris, utenlands og lokal levering osv. Det er også en integrert automatisk fraktkalkulator, som gjør det mulig å finne ut kostnadene ved bestilling, angi priser for forskjellige fraktområder etc..

Når det gjelder utvikling av nettbutikker med WooCommerce, kan brukere møte utfordringer med maltilpasning. Plugin-en anbefaler å få gratis-temaet til de brukerne, som aldri har behandlet systemet før og trenger litt øvelse. Imidlertid, hvis dine ferdigheter i webdesign er på et godt nivå og du er klar til å begynne å jobbe på nettbutikken din, kan du prøve å bruke et WooTheme helt fra starten. Dette vil redusere mengden problemer forbundet med anvendelse av WooCommerce-oppdateringer på nettstedet.

Koste

WooCommerce er en gratis åpen kildekode WordPress plugg inn. Det krever ingen gebyrer for installasjon, nedlasting eller transaksjoner som er gjort med det. Samtidig må du kjøpe hosting for ditt WordPress-nettsted, domenenavn og noen av de betalte utvidelsene og tilleggene for å få mest mulig ut av verktøyet. Den beste løsningen i så måte er å bruke Bluehost som mest anbefalte vertsleverandør. Den billigste Bluehost-planen vil koste deg $ 2,95 / mo, og tilbyr et gratis bonusdomenenavn sammen med andre fordeler.

Prøv WooCommerce gratis

BigCommerce – Verdens ledende sky e-handelsplattform

BigCommerce - Verdens ledende sky e-handelsplattform

Produktnavn:BigCommerce
Offesiell nettside:bigcommerce.com
kompleksitet:Komplisert
Gratis plan:14 dagers rettssak
Premium Plan:fra $ 29,95 / mo
Grunnlagt:2009
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

BigCommerce – er en spesialisert verdens ledende sky eCommerce-plattform, som fungerer utmerket for å lansere mellomstore / store og kraftige nettbutikker. Systemet kan virke litt komplisert for brukere som ikke er teknisk kunnskapsrike, men hvis du klarer å mestre det, vil du være fornøyd med resultatet. Profesjonelle nettdesign så vel som brukere som noen gang har jobbet med nettstedbyggere før, vil ikke finne systemet for komplisert og vil kunne mestre det om noen dager.

Hovedtrekkene

BigCommerce har et intuitivt og logisk strukturert dashbord, men det har mange innstillinger du må lære for å begynne å jobbe på eCommerce-nettstedet ditt. Nettstedsbyggeren tilbyr flere e-handelsalternativer som kan øke din nettbutikkytelse. Listen over systemets høydepunkter er gitt nedenfor:

 • Synkronisering av sosiale nettverk (Facebook, eBay, Shopzilla, Beso osv.);
 • Avansert alternativer for markedsføring via e-post, produkt- og lagerbehandling;
 • Gratis og betalte responsive design;
 • Støtting av flerkanaler;
 • CSV-produktimport / -eksport.

Fordeler og ulemper

Nettstedsbyggeren tilbyr flere e-handelsalternativer som kan øke din nettbutikkytelse. Det gjør det mulig å handle via Facebook, noe som innebærer installasjon av en gratis SocialShop 2-applikasjon, så vel som på forskjellige kjente plattformer, for eksempel Shopzilla, eBay, Beso osv. Du kan også sette opp markedsføringsalternativer for e-post, administrere dine inventarliste, legge til og administrere produkter, organisere retur- / byttesystemet, lage gavekort og annonsebannere, laste opp flere produkter fra CSV-filer og utføre andre handlinger for å gjøre nettbutikken din funksjonell.

Når det gjelder systemets forfall, er det ikke mange av dem her. BigCommerce kan ikke skryte av en rik samling gratis maler, mens selve prosessen med å sette opp nettstedet krever ganske komplisert tilnærming og tidsinvestering. BigCommerce har dessuten en dyrere prispolitikk sammenlignet med standard nettstedbyggere, og det er derfor ikke alle vanlige abonnenter som har råd til å bruke den.

Koste

Nettstedsbyggeren tillater å teste den betalte planen du er interessert i i 14 dager helt gratis. Etter avsluttet prøveversjon vil du kunne oppgradere til et av de betalte abonnementene. Det er tre av dem her, som hver har et bestemt sett med funksjoner.

 • Standard plan ($ 29.95 / mo) – ubegrenset båndbredde, lagringsplass for disk og produktnummer;
 • Plussplan ($ 79.95 / mo) – kundesupport segmentering, forlatt handlekurv sparer;
 • Pro-plan ($ 249.95 / mnd) – tilpasset SSL-sertifikatforbindelse, Google-anmeldelser, avansert analyseverktøy osv.

Det er også Enterprise Plan her, kostnadene som bør diskuteres individuelt med systemansvarlig. Husk imidlertid at det er en viktig nyanse rundt BigCommerce prispolitikk. Dette er den årlige overskuddsgrensen som gjelder for alle betalte planer, bortsett fra Enterprise Plan. Det betyr at hver $ 200000 av fortjenesten din vil resultere i en økning på $ 150 / mo av kostnadene for den betalte planen du bruker. Hvis dette er ok med deg, kan du begynne å bruke systemet med en gang.

Prøv BigCommerce nå

OpenCart – Gratis (Åpen kilde) Handlevognsløsning

OpenCart - Gratis (Open Source) løsning av handlekurv

Produktnavn:Opencart
Offesiell nettside:opencart.com
kompleksitet:Komplisert
Gratis plan:Helt gratis
Premium Plan:Krever hosting
Grunnlagt:2012
Hovedkvarter:Verdensomspennende
Prøv det gratis

Opencart – er en gratis open source handlekurv-løsning, som krever installasjon og nedlasting for å bli brukt til fordel. Programmet er PHP-basert, noe som ofte gir problemer for brukere med liten eller ingen programmeringsevne. Programvaren brukes til å lansere kraftige nettbutikker og er en god start for dyktige webdesignere som er villige til å lage store e-handelsnettsteder.

Hovedtrekkene

OpenCart kommer med kjernefunksjoner som er nok til å bygge en nettbutikk av høy kvalitet, men det krever også installasjon av utvidelser for å forbedre funksjonaliteten til nettsteder opprettet med programvaren. Det innebærer koding kunnskap og erfaring som er nødvendig for å etablere og vedlikeholde en teknisk avansert nettbutikk. Hvis du mangler dem, er det bedre å se etter en enklere alternativ for ikke å møte problemer med nettstedadministrasjon og vedlikehold i etterkant. Nedenfor er de viktigste høydepunktene på plattformen:

 • Lar integrere betalte utvidelser og tilleggsprogrammer;
 • Flerspråklig og flervaluterstøtte;
 • Mulighet for å administrere flere storefronter og lage ubegrensede oppføringer (produkter, kategorier, produsenter osv.);
 • Tilgjengeligheten til moduler som legger til funksjonalitet i handlekurven, flere verktøy for sikkerhetskopiering og gjenoppretting;
 • Integrert fraktkalkulator.

Fordeler og ulemper

OpenCart gjør det mulig å gi nettstedet ditt sterkt e-handelsfokus, og det fungerer utmerket for utvikling av forskjellige typer nettbutikker. Noen av de viktigste funksjonene som ikke er i boksen, leveres som standard, men du må fortsatt installere avanserte utvidelser for å få mest mulig ut av funksjonaliteten. Disse inkluderer flerspråklig og flervaluterstøtte, mulighet til å administrere flere butikkfronter og lage ubegrensede oppføringer (produkter, kategorier, produsenter osv.), rapporter, tilgjengeligheten av moduler som legger til funksjonalitet i handlekurven din, mange verktøy for sikkerhetskopiering og gjenoppretting, SEO-alternativer, produktvurderinger og anmeldelser, rabattkupongsystem, gjestekasse, fraktkalkulator, tilbakevendende betalinger og mer.

Når det gjelder forfallene, innebærer programvaren koding av kunnskap og erfaring som er nødvendig for å sette opp og vedlikeholde en teknisk avansert nettbutikk. Hvis du mangler dem, er det bedre å se etter et enklere alternativ å ikke møte problemer med nettstedadministrasjon og -vedlikehold i etterkant. Systemet har ikke pålitelig kundesupport. I stedet har de en støtteplan på $ 99 / mo, som gjør det mulig å løse spesifikke systemrelaterte problemer. Så hvis kodingskunnskapen din er utilstrekkelig til å bruke denne plattformen, er det mange andre egnede alternativer å gå etter.

Koste

OpenCart er opprinnelig gratis, men dette gjelder bare installasjon, nedlasting og oppgradering av programmet. For å kunne betjene plattformen på et høyt nivå og få maksimale fordeler for nettbutikken din, må du kjøpe ekstra utvidelser og tillegg. Det kreves også å kjøpe hosting og domenenavn for eCommerce nettstedet for å gjøre det tilgjengelig på nettet. Det som er interessant, har OpenCart gitt ut skyversjonen av programmet. Kostnaden for å bruke den vil avhenge av antall nettbutikker en bruker vil opprette og hvor mye lagringsplass som er nødvendig for dem.

Prøv OpenCart gratis

Magento – Open Source e-handelsplattform

Magento - Open Source e-handelsplattform

Produktnavn:Magento
Offesiell nettside:magento.com
kompleksitet:Veldig komplisert
Gratis plan:Helt gratis
Premium Plan:Krever hosting
Grunnlagt:2007
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Magento – er den verdens populære e-handelsplattformen med åpen kildekode, som fungerer utmerket for å opprette og administrere alle typer nettbutikker, uavhengig av nisjespesialisering, størrelse og kompleksitet. Plattformen krever kodingskunnskap for å starte komplekse prosjekter, og det er derfor ikke det beste valget for nybegynnere. Imidlertid, hvis du har nok tid og tålmodighet til å utforske plattformen, vil du absolutt sette pris på funksjonaliteten.

Hovedtrekkene

Magento kan skryte av et avansert og ganske omfattende funksjonssett, som gjør det mulig å bruke det som et pålitelig CMS for å kjøre kraftige e-handelsprosjekter. Funksjonaliteten og fleksibiliteten er mer enn nok til å takle oppgaver med forskjellige kompleksitetsnivåer. For å finne ut hva systemet har på lager, bør du vurdere funksjonens sett nå:

 • Alternativer for produktstyring (enkel produktopplasting, tilgjengelighet av beskrivelser, oppsett av SEO, produktkategorier osv.);
 • Administrasjonsfunksjoner for nettbutikk (enkelt kontrollpanel, enkel overføring, virtuell terminal, utskriftsalternativ osv.);
 • Avanserte markedsføringsverktøy (produktsammenligning, ønskeliste og kupongkodeoppretting, integrasjon av handlekurv osv.);
 • Ulike betalingsalternativer (Stripe, PayPal, Braintree, Amazon Pay og mer).

Fordeler og ulemper

Magento leverer omfattende funksjonalitet som inkluderer spesielle high end-verktøy for å håndtere oppretting, styring, markedsføring, SEO, oppdateringer, levering og utsjekking, betalingsbehandling og andre må-ha-prosesser. CMS lar deg lage flere produktlister som kommer med detaljerte beskrivelser, mange parametere og administrasjonsalternativer. Det er også den forlatte handlekurvfunksjonen, som bidrar til reduksjon av prosentandelen brukere som forlater nettstedet før de legger inn bestillinger.

Selv om Magento tillater å opprette funksjonsbelastede nettbutikker, er det fremdeles veldig komplisert for vanlige brukere. I visse stadier av applikasjonen krever det profesjonell utviklerstøtte. Det er imidlertid ikke noe kundesupportteam her, noe som kan hjelpe brukere med å løse problemene sine i tide. CMS tilbyr også en begrenset samling av gratis design, som utløser behovet for tredjeparts malintegrasjon.

Koste

Magento er et gratis open source CMS, som betyr at du kan laste ned og installere systemet uten å foreta noen betalinger. For å få mest mulig ut av plattformens funksjonalitet, går du ikke uten å legge til tredjepartswidgets, tilleggsprogrammer og utvidelser. Det samme handler om malvalg, hosting og domenenavn. For å publisere og administrere en nettbutikk, må du velge en pålitelig hostingleverandør.

Last ned Magento nå

Volusion – eCommerce Website Builder & Programvare for handlekurv

Volusion - Programvare for e-handel, byggherre og handlekurv

Produktnavn:Volusion
Offesiell nettside:volusion.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:14-dagers rettssak
Premium Plan:Krever hosting
Grunnlagt:1999
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Volusion – er en pålitelig byggherre og handlekurvprogramvare for e-handel, og bruken av disse sikrer effektiv og enkel utvikling av nettbutikker. Systemet har et bredt utvalg av alternativer og funksjoner som er nødvendige for å lansere en kraftig nettbutikk som vil skille seg ut fra mengden.

Hovedtrekkene

Volusion omfatter alle nettbyggingsverktøyene som effektivt kan brukes til å opprette og administrere en liten, mellomstor eller stor nettbutikk. Nettstedsbyggeren kan skryte av et ganske omfattende sett med e-handelsfokuserte funksjoner. Her er de viktigste høydepunktene i systemet som gjør at det skiller seg ut fra mengden:

 • Flerkanals integrasjon;
 • Dynamisk CRM-system;
 • Praktisk nettbutikkbygger;
 • Forbedret beskyttelse mot svindel;
 • Stort kunnskapsgrunnlag.

Fordeler og ulemper

Volusion fortjener oppmerksomhet fra brukere som er villige til å starte en digital butikk fra bunnen av. Nettstedsbyggeren gir tilgang til flere e-handelsfunksjoner og -verktøy, inkludert flerkanalsintegrasjon, SEO-promotering, dynamisk CRM-system, forbedret sikkerhetskontroll, markedsføring og e-handelsverktøy, PCI-sertifisering, anti-svindelbeskyttelse, 24/7 kundestøtte, informativ kunnskap base etc. Systemet tilbyr også en imponerende samling gratis og betalte responsive maler som passer til forskjellige nisjer. Programvaren passer både for ikke-teknikere og proffer.

Sammen med listen over meritter, har nettstedbyggeren noen få ulemper, som imidlertid ikke har noen alvorlig innvirkning på resultatet av etableringsprosessen for nettbutikken. De gratis maler, for eksempel, kan være litt mer allsidige. Premium-temaer er på sin side ganske kostbare som sammenlignet til standard nettstedbyggere.

Koste

Volusion har ikke en gratis plan ennå, den kommer med den 14-dagers gratis prøveversjonen som lar deg teste systemets integrerte funksjonssett. Når du bestemmer deg for å gå online og publisere et ferdig prosjekt, må du velge et av de betalte abonnementene.

 • Personlig kostnad ($ 29 / mo) – 100 produkter, bare 1 personalkonto.
 • Profesjonell kostnad ($ 79 / mo) – 5000 produkter.
 • Bedriftskostnad ($ 299) – ubegrensede produkter og prioritert støtte.

Det er også en mulighet til å oppgradere til Prime-planen, hvis kostnader blir forhandlet med selskapets ledere individuelt. Planen vil fungere utmerket for store internasjonale selskaper som trenger VIP-støtte og avansert e-handelsfunksjonalitet.

Prøv Volusion Now

3dcart – Flott verktøy for å lage e-handelsnettsted fra Scratch

3dcart - Flott verktøy for å lage e-handelsnettsted fra Scratch

Produktnavn:3dcart
Offesiell nettside:3dcart.com
kompleksitet:Complex
Gratis plan:14-dagers rettssak
Premium Plan:fra $ 9 / mo
Grunnlagt:1997
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

3dcart – er et populært verktøy for å lage e-handelsnettsteder fra bunnen av. Systemet posisjonerer seg som den alt-i-ett-plattformen som brukes for utvikling og styring av små og mellomstore nettbutikker. Det er her man kan selge både fysiske og digitale produkter så vel som tjenester på nettet. Tjenesten vil fungere utmerket for alle brukerkategorier, inkludert nybegynnere og webdesigneksperter.

Hovedtrekkene

3dcart omfatter et bredt sett med funksjoner som kreves for å starte en kraftig nettbutikk, uavhengig av dens kompleksitet og størrelse. Dette er en profesjonell tjeneste, som vil imponere alle med sin integrerte funksjonalitet. Dette er de mest særegne trekk ved plattformen:

 • Kraftig integrert CRM;
 • Out-of-the-box moduler;
 • Omfattende produktstyringsalternativer;
 • High end markedsføringsverktøy;
 • Integrert salgsanalyse og statistikksporing.

Fordeler og ulemper

3dcart leveres med integrert bloggplattform, flere markedsførings- og SEO-verktøy, FTP-tilgang til nettstedfiler, tilgjengeligheten av shopping-plugins. Systemet tillater også modulintegrasjon og kommer med en kraftig produktkortredigerer som lar deg lage omfattende og informative produktkataloger.

Når det gjelder systemfeil, leverer 3dcart begrenset tilgang til filredigering utenfor FTP-modus. Dette kan være noe komplisert for nybegynnere, som vil trenge tid til å utforske og mestre alle alternativene fra bunnen av. I tillegg har 3dcart et litt komplisert grensesnitt, som er noe overmettet med verktøy og alternativer. Det tar definitivt tid å bli vant til det.

Koste

3dcart tilbyr ikke en gratis plan, men det er den 14-dagers prøveversjonen som er nok til å teste den. For å fortsette å jobbe med tjenesten og publisere et ferdig prosjekt, kan du velge et av premiumabonnementene systemet tilbyr.

 • Oppstartbutikk ($ 9 / mo) – 1 ting bruker, 100 produkter, API og FTP-tilgang, koble til domene, 2 e-postkontoer.
 • Grunnleggende butikk ($ 19 / mo) – 2 ting brukere, ubegrensede produkter, telefonsupport, 5 e-postkontoer.
 • Plus Store ($ 49 / mo) – 5 ting brukere, CRM, kundegrupper, 10 e-postkontoer.
 • Pro Store ($ 129 / mo) – 15 ting brukere, automatiseringsregler, forhåndsbestillinger, 30 e-postkontoer.

I tillegg er det en mulighet til å oppgradere til Enterprise-planen for $ 400 per måned. Det sikrer sikker nivå 1 PCI Hosting, ubegrensede tingbrukere og IP-blokkerende sikkerhetsfunksjoner.

Prøv 3dcart gratis

PrestaShop – Open Source eCommerce Web Application

PrestaShop - Open Source eCommerce Web Application

Produktnavn:PrestaShop
Offesiell nettside:prestashop.com
kompleksitet:Complex
Gratis plan:helt gratis
Premium Plan:krever hosting
Grunnlagt:2008
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

PrestaShop – er en open source eCommerce webapplikasjon, som kan lastes ned og installeres helt gratis. Den brukes til å bygge forskjellige typer nettbutikker med topp ytelse og utmerket design. Programmet er imidlertid i utgangspunktet opprettet med behovene til fagfolk i tankene. Nybegynnere vil finne systemet komplisert.

Hovedtrekkene

PrestaShop tilbyr mer enn 600 integrerte funksjoner som dekker nesten alle behovene som selgere måtte ha når de jobber på sine nettbutikker. En så omfattende funksjonalitet er med på å dekke den rådende mengden brukernes e-handelsbehov. De mest fantastiske PrestaShop-funksjonene er som følger:

 • CSV-filprodukt import / eksport;
 • Allsidige leverings- og betalingsalternativer;
 • Forlatt handlekurv;
 • Automatisert oppfølging;
 • Avanserte integrerte nettbutikkanalyser og sporingsverktøy for statistikk.

Fordeler og ulemper

PrestaShop tilbyr en mulighet til å lage ubegrensede oppføringer og selge digitale produkter, administrere varelisten, importere / eksportere produkter fra CSV-filer, allsidige SEO-alternativer, ubegrensede fraktfirmaer, estimert frakt, mange betalingsalternativer, mulighet til å selge produkter over hele verden, sette skatteregler for en bestemt region, sanntidsanalyse, forlatte informasjon om handlekurv, tilpassede kampanjer, automatiserte oppfølginger og mer.

Uansett funksjonalitet er PrestaShop ikke et enkelt program, spesielt for ikke-teknisk kyndige brukere. De kan synes det er utfordrende å sette opp og redigere moduler og løse andre tekniske nyanser. Husk at det kan ta litt tid å konfigurere PrestaShop, ettersom det krever nedlasting av programvare, opplasting til serveren via FTP-klienten og videre installasjon. Dermed kan hjelp av en ekspert være nødvendig, hvis du føler at du mangler kunnskap om webdesign.

Koste

Akkurat som de fleste andre innholdsstyringssystemer, er PrestaShop i utgangspunktet gratis å laste ned, installere og bruke. Det er også en gratis demoversjon her, som gjør det mulig å teste de viktigste systemfunksjonene og utforske admin board og butikken. Hvis du bestemmer deg for å bruke programvaren til å bygge et e-handelsnettsted med det, kan du gjøre deg klar til å betale for domenenavnet og hosting. Dette er obligatoriske utgifter du ikke vil gå uten. Når det gjelder de løpende utgiftene, inkluderer de kjøp av tilleggsprogrammer og utvidelser for å forbedre nettbutikkens funksjonalitet. Hvis du har en intensjon om å integrere e-handelssiden din med andre plattformer som eBay, Amazon, Facebook osv., Vil dette også koste deg en viss sum.

Prøv PrestaShop gratis

Drupal – eCommerce-Ready Open Source CMS

Drupal - eCommerce-Ready Open Source CMS

Produktnavn:Drupal
Offesiell nettside:drupal.org
kompleksitet:Complex
Gratis plan:helt gratis
Premium Plan:krever hosting
Grunnlagt:2000
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Drupal – er en gratis e-handel-klar åpen kildekode CMS, som omfatter funksjonene til en nettstedsbygger, men krever modulinstallasjon, arrangement og konfigurasjonsutvikling. Drupal er fleksibel, men likevel ganske komplisert for nybegynnere. Det fungerer stort sett bra for fagfolk, som verdsetter frihet for designtilpasning.

Hovedtrekkene

Drupal ser mer ut som et innholdsstyringsramme i stedet for et system. For å opprette et nettsted, skal en bruker uavhengig fylle et nettsted med moduler og apper som kreves for verdig prosjektytelse. For å kunne designe en nettbutikk med Drupal som tilfredsstiller e-handel og forretningsbehov, bør du i utgangspunktet fokusere på funksjonssettet til systemet:

 • Over 2000 responsive design;
 • Begrenset sett med verktøy for styring av innhold, som betyr mye for e-handelsprosjekter;
 • To utviklingsalternativer for nettbutikker;
 • Integrable Drupal moduler;
 • Høy endefleksibilitet.

Fordeler og ulemper

En av de mest bemerkelsesverdige Drupal-fordelene er dens høye ende-fleksibilitet, som gjør det mulig å etablere en fullverdig nettbutikk. Plattformen har opprinnelig et grunnleggende funksjonssett, men det er mulig å integrere tredjepartsutvidelser for å gi eCommerce-prosjektet avansert funksjonalitet. Drupal sikrer også høyt sikkerhetsnivå for alle prosjektene som er lansert med det, mens individuell systemkassering garanterer raskere prosjektytelse. Hvis du har tenkt å gi nettstedet ditt mer fleksibilitet for å nå dine mål, kan du bruke den gratis dokumentbasen, som omfatter flere utvidelser og maler.

Det største problemet med Drupal er dens kompleksitet. Plattformen er ekstremt vanskelig å mestre av nybegynnere, og det tar mye tid å utforske og mestre funksjonene. Fravær av teknisk supportteam gjør prosessen enda mer problematisk. For å løse problemene og finne svar på problemene deres, møter Drupal-brukere stort sett behovet for å lete etter dem på nettet.

Koste

Drupal er et helt gratis system, som betyr at det er mulig å laste ned og installere det uten ekstra investeringer fra dashbordet som finnes på hosting. Noen ganger tilbys Drupal-pakker innenfor Linux-samlinger / -planer, men det er fornuftig å sjekke sikkerheten deres først. Drupal krever i tillegg hosting og domenenavn valgt samt ekstra moduler / utvidelser.

Prøv Drupal gratis

Hvordan lage et e-handelsnettsted med en nettstedsbygger?

Så snart du har tenkt deg å starte en nettbutikk med en nettstedsbygger, må du finne ut de viktigste stadiene denne prosessen innebærer. Nedenfor er de generelle trinnene du vil møte, uavhengig av hvilket system du til slutt vil velge:

 1. Registrering hos tjenesten. Å ha valgte en nettstedbygger, må du registrere deg med det først. Dette er et must-have trinn alle systemene tilbyr. Registreringsprosessen er vanligvis enkel og rask. Du trenger bare å oppgi e-posten din og oppgi et passord for å registrere deg i systemet. Noen tjenester sender bekreftelsesmail som lar deg opprette en konto. Et annet alternativ er å registrere deg via Facebook-kontoen din (Jeg tror du har den). Dette krever ikke mye krefter og tid også.
 2. Malvalg. Når du har registrert deg for systemet, vil du bli tilbudt å velge en mal som passer din nisje mest av alt. De fleste nettstedbyggere deler maler i tematiske kategorier for å forenkle malvalget. Dette hjelper deg med å spare tid og krefter, noe som gjør prosessen med malvalg mer effektiv og rask. Malene kan betales og gratis, så det er opp til deg å bestemme deg for det mest passende alternativet.
 3. Designtilpasning. Riktig valg av en mal er bare halvparten av oppgaven. Den viktigste og mest ansvarlige delen er designtilpasning. Nettstedsbyggere tilbyr generelt et rikt sett med tilpasningsverktøy, som kan gjøre nettbutikken din både funksjonell og tiltalende. Du kan endre nettstedets fargepalett, skrifter, bakgrunner, ikoner og andre elementer for å få ønsket resultat. Det er en spennende opplevelse for alle.
 4. Oppretting av produktkort. Etter å ha tilpasset nettsteddesignet ditt, kan du fortsette med å lage produktkort. Antall kort du kan lage, avhenger av antall produkter du planlegger å selge og antall kort som planen din lar deg lage. Nettstedsbyggere kan tilby gratis og betalte planer, som hver kan ha visse vilkår og begrensninger. Det siste kan også angå produktmengden, så sørg for å velge den mest passende planen helt fra starten. Når du oppretter et produktkort, kan du ta deg tid til å legge til bilder av et produkt og den detaljerte beskrivelsen slik at kundene dine kan kjenne dets spesifikasjoner.
 5. Oppsett av betalingsalternativer. Når du er ferdig med å lage produktkort, må du konfigurere betalingsalternativer. Valget avhenger av systemkravene og dine egne preferanser. Du kan tilby kundene flere betalingsalternativer å velge mellom, men ikke glem å legge til vilkårene.
 6. Oppsett av leveringsalternativer. Oppsett av leveringsalternativer er like viktig som oppsett av betalingsbetingelser. Gi alle leveringsdetaljer og vilkår i en spesiell seksjon tilgjengelig for kundene dine. Nevn alle tjenestene du er klare til å tilby og kostnadene for dem. Ikke glem å spesifisere landene du sender produktene dine til.
 7. Domenenavn. Valget av et domenenavn er et av de mest avgjørende stadiene i hele prosjekteringen av nettstedet. De fleste nettstedbyggere tilbyr planer som følger med gratis domenenavn og hosting inkludert. Dette eliminerer nødvendigheten av å se etter et domenenavn et annet sted, med fokus på andre viktige nyanser. Forsikre deg om at domenenavnet ditt er minneverdig og representerer din nettbutikk til fordel. Generelt er alternativene flere. Så ikke skynd deg å ta det riktige valget.
 8. Publisering av nettstedet. Når eCommerce-nettstedet ditt er klart, er det på høy tid å publisere det på nettet. Dette er enkelt, raskt og gjør det mulig å glede seg over resultatet på kort tid.

Hvordan lage et e-handelsnettsted med CMS?

Prosessen med å lage et nettsted med CMS skiller seg noe fra det å lansere et nettsted med nettstedbyggere. Dette er fordi begge typer systemer har forskjellige egenskaper og kompleksitetsnivå, og dermed antyder forskjellige tilnærminger til nettbyggingsprosessen. Nedenfor er de viktigste trinnene du må gjennomgå for å bygge et nettsted for e-handel med CMS:

 1. Hosting Choice. CMS tilbyr vanligvis ingen hosting- og domenealternativer som er inkludert i planen. Dette kan utløse behovet for se etter pålitelig hosting levert av tredjepartsselskapene. For å ta det riktige valget, må du gjøre en dyp markedsanalyse for å identifisere det beste selskapet å takle.
 2. Domenenavn. Akkurat som du trenger å velge hosting, må du passe på å velge en domenenavn for din fremtidige nettbutikk. Domenet skal være lett å huske, slik at kundene dine kan memorere det uten alvorlige problemer. Det skal også skille seg ut fra mengden, og fremheve din virksomhets spesialisering.
 3. CMS-installasjon. CMS kan være enten nettbasert eller offline. Den sistnevnte systemtypen krever foreløpig nedlasting og installasjon. Dette er ikke helt komplisert, men dette kan ta litt tid. Husk på det.
 4. Plugin-installasjon. Content Management Systems tilbyr ofte rike sett med funksjoner og verktøy som er nødvendige for å lage webdesign av høy kvalitet. Noen ganger kan de imidlertid tilby deg å installere ekstra plugins som kan være obligatoriske eller valgfrie. Disse programtilleggene kan også være gratis eller betalt, men de vil sikkert bidra til ytelsen og designen på nettstedet ditt.
 5. Design. For å begynne å jobbe med nettbutikkdesignet ditt, må du i utgangspunktet velge en mal for å komme i gang. Akkurat som byggherrer av nettstedet, har CMS ofte en samling temaer, som både er betalte og gratis. Betalte maler inneholder vanligvis bedre kvalitet og tilpasningsalternativer sammenlignet med gratis temaer. Dessuten kan maler som tilbys uten omkostninger utgjøre en fare for nettstedet ditt, da de kan komme med en malware-trussel. Valget av passende mal bør være basert på de målene du forfølger når du bygger din nettbutikk. Hvis du faktisk tar sikte på å lansere et kraftig og stort nettsted for e-handel, vil det å kjøpe en nisjemal være den rette løsningen.
 6. Fylling av et nettsted med innhold. Malvalg og tilpasning er bare halvparten av virksomheten når det gjelder vellykket opprettelse av nettbutikker. Når du har opprettet layout og design av e-handelsnettstedet ditt, må du fylle det med innhold. Det er her du har valgfrihet. Ta deg tid til å velge tekster, bilder, videoer og andre elementer som skal integreres på nettstedet ditt.
 7. Oppsett av betalingssystem. Neste trinn innebærer oppsett av betalingsalternativer. Det er mange av dem du kan velge mellom, og det er bare opp til deg å bestemme hvilke betalingsalternativer du er klar til å tilby kundene dine. Jo flere alternativer du gir – jo bedre. Dette vil til slutt påvirke kundegrunnlaget og fortjenesten din.
 8. Shipping Services Setup. Oppsett av varetransporttjenester er ikke mindre viktig enn oppsett av betalingssystemer. Før de betaler for ordrene sine, spør mange kunder om tilgjengelige leveringsalternativer de kan velge mellom. Ta deg tid til å verve og spesifisere alle leveringsdetaljer, landene du sender produktene dine til, vilkårene og andre nyanser.
 9. Publisering av nettstedet. Nå som alle problemene er håndtert, er det på høy tid å publisere et nettsted. Dette tar ikke mye tid og gjøres vanligvis med noen få klikk. Bare aktiver “Publiser” -knappen og se resultatet!

Hvordan velge tjenesten for å bygge et e-handelsnettsted fra Scratch?

Valget av den mest passende e-handelstjeneste for nettbygging avhenger av flere faktorer. De viktigste av dem er kompetansenivå, budsjett og mål. Imidlertid er det generelle krav som gjelder systemer av forskjellige typer. Dermed bør systemet som vil sikre sikker og jevn opplevelse av e-handel, bygge med følgende funksjoner:

 • Brukervennlighet;
 • Rask webutviklingstid;
 • Sikkerhet;
 • Kvalitet;
 • Rikt funksjonssett;
 • Mal samling;
 • Kraftige designtilpasningsfunksjoner;
 • convenience;
 • gunstig.

Hvis et system du møter oppfyller disse kravene og virker pålitelig for deg, kan du begynne å utforske det for å se hva det kan tilby deg.

Fordeler og ulemper med nettstedbyggere

Nettstedsbyggere sikrer en jevn og praktisk opplevelse av nettbygging. Imidlertid er det fortsatt fornuftig å finne ut av fordeler og ulemper før du arbeider med systemet av denne typen. Blant fordelene ved disse tjenestene kan man nevne følgende:

 • Brukervennlighet. Nettstedsbyggere er enkle å bruke. Denne funksjonen gjør dem til et fint valg for ikke-teknisk kyndige brukere så vel som for webdesignproffer. De sikrer rask og effektiv webdesignprosess og kommer med enkle nettredigerere som reduserer stresset med nettoppbyggingen til et minimum. Som et resultat kan du opprette en anstendig nettside på kortere tid.
 • Malsamling. De fleste nettstedbyggere har rike malsamlinger, som inkluderer gratis og betalte temaer. De er ofte delt inn i kategorier basert på nisjen de tilhører. Mange maler er responsive og mobiloptimaliserte for å sikre maksimal eksponering.
 • Designtilpasningsverktøy. Akkurat som nettstedbyggere tilbyr flere nettstedsmaler, de tilbyr også en rekke designtilpasningsverktøy. De lar deg lage hvilken som helst design du trenger på en enkel og intuitiv måte.
 • gunstig. Nettstedsbyggere er rimelig sammenlignet med mange andre verktøy for nettbygging. Mange av dem har gratis ubegrensede versjoner, mens andre tilbyr gratis forsøk for å la brukere teste systemfunksjonene før de tar valget. Betalte planer er generelt rimelige for å møte forskjellige behov og budsjetter fra brukere.
 • SEO Optimalisering. Prosjekter laget med nettstedbyggere er optimalisert for søkemotorene helt fra starten. Du trenger bare å fylle ut metatagger, titler og nøkkelord for å sikre maksimal SEO-markedsføring.

Nettstedsbyggere har ikke bare fordeler. De har også noen få ulemper som er typiske for noen av disse systemene. Disse inkluderer:

 • Begrensninger i kode redigering. Så langt som nettstedbyggere er opprettet med de behov og ferdigheter som gjennomsnittlige brukere har i tankene, kommer mange av dem med kodebehandlingsbegrensninger. Som et resultat ser nettsteder litt like ut og har nesten den samme strukturen definert av malen.
 • Mangel på funksjonalitet. Nettstedsbyggere er gode nok til å tillate å lage enkle prosjekter blottet for ekstra funksjonalitet. Dette er kanskje ikke nok, hvis du ønsker å designe et kraftig prosjekt for å møte dine forretningsmessige eller personlige behov.
 • Mangel på alternativer for overføring av nettsteder. Når du bestemmer deg for å starte et nettsted med en nettstedsbygger, bør du vite at du ikke vil kunne overføre det ferdige prosjektet til en annen plattform, uansett hvilke mål du har.

Fordeler og ulemper med CMS

Akkurat som byggherrer av nettsteder, har innholdsstyringssystemer fordeler og ulemper. Brukere trenger å finne dem ut til å være klare til å møte vanskeligheter de kan få, når de bruker CMS de foretrekker. Selv om hvert system har sine egne fordeler og ulemper, er det også generelle funksjoner som er typiske for alle CMS-typer. Noen av fordelene inkluderer:

 • Rich Feature Set. CMS tilbyr vanligvis mer omfattende funksjonssett sammenlignet med nettstedbyggere. Dette gjør det mulig å opprette fullverdige nettbutikker for å tiltrekke seg oppmerksomheten til kundene og maksimere profitt.
 • gunstig. Den rådende mengden åpen kildekode-CMS er helt gratis. Du trenger ikke å bruke penger for å laste ned og installere systemet du liker, men gjør deg klar til å betale for hosting, domenenavn og ekstra utvidelser (plugins), hvorav mange er valgfrie. Det er opp til deg å definere budsjettet du kan bruke på prosjektutviklingen.
 • Kraftige tilpasningsalternativer. Bortsett fra et rikt funksjonssett, har CMS generelt kraftige tilpasningsalternativer, som dekker nesten alle behov for webdesign. Det er enkelt å lage webdesign ved å installere og endre plugins.
 • Rask nettutviklingsprosess. Det tar ikke mye tid å bygge et nettsted for e-handel med CMS. Selv om du ikke er en webdesignekspert, vil du takle oppgaven på flere dager ved å integrere plugins, tilpasse maler og bruke moduler.

Det er vanskelig å forestille seg et nettdesignverktøy uten ulemper. Når det gjelder CMS, er de som følger:

 • Kodingsferdigheter. CMS er mer kompliserte enn nettstedbyggere når det gjelder tekniske ferdigheter. Nybegynnere vil ikke kunne bruke disse tjenestene til fordel uten foreløpig læring og tjenesteutforskning. Kodingsferdigheter og erfaring er nødvendig for å redigere nettstedskoder, tilpasse nettsteddesign, integrere plugins, oppdatere og administrere innhold, justere innstillinger.
 • Utilstrekkelig kundesupport. Så langt CMS hovedsakelig er rettet mot nettdesignere, er de ikke veldig oppmerksom på kundesupport. Noen av dem tilbyr veiledninger og manualer for å hjelpe en bruker å lære grunnleggende systemfunksjoner, mens andre ikke er klare til å tilby direkte kundestøtte. Som et resultat kan nybegynnere kaste bort krefter og tid på å prøve å takle nettstedsrelaterte problemer på egen hånd.

Bunnlinjen

Hvilken nettbyggingstjeneste fungerer best for eCommerce-nettstedet ditt? Dette er et kontroversielt spørsmål som kan besvares på forskjellige måter. Hvis du noen gang har vært involvert i bygging av nettsteder før, har tenkt å lage en stor nettbutikk med utmerket ytelse og er klar til å kjempe med vanskene med nettbyggingsprosessen, er det fornuftig å velge CMS for dette formålet, siden disse systemene gir mer avanserte funksjoner for å sikre et topp resultat.

Imidlertid, hvis du bare starter virksomheten din og ønsker å etablere pålitelig nettetilstedeværelse for det, er det bedre å foretrekke en nettstedsbygger. Disse systemene er spesielt laget med tanke på ikke-teknologiske behov, og de gir dermed allsidige alternativer som hjelper deg å komme i gang med nettbutikken din på en rask og problemfri måte. Ta deg tid til å analysere informasjonen innlegget gir for å ta det riktige valget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map