Bytt fra nettstrøm til WordPress

bytter fra nettstrøm til wordpress


Har du tenkt deg å bytte fra Webflow til WordPress? Årsaken til en slik handling kan variere med hensyn til de nåværende målene dine for webdesign, prioriteringer, nettstedstype du kjører, budsjett og andre viktige aspekter.

I det rådende antall tilfeller er eiere av nettsteder imidlertid drevet av de samme målene: De ønsker enten å øke prosjektenes resultater og generere trafikk eller trenger et mer fleksibelt og funksjonsrikt system for å fortsette å jobbe med nettstedutviklingen. Med andre ord, hvis det er noe du ikke er fornøyd med når du bruker Webflow, kan du vurdere å migrere til WordPress.

Uansett hvilke intensjoner du har og hvilke mål du forfølger, må du huske at å bytte fra Webflow til WordPress ikke vil være enkelt og raskt i det hele tatt. At WordPress er et CMS og Webflow er en nettstedsbygger, taler for seg selv. Så gjør deg klar til å ta vare på å håndtere alle nyansene i migrasjonsprosessen. Det siste gjelder ikke bare tekniske aspekter.

Du må også sørge for å videresende trafikken til webflyten på nettet til den nye verten, ved å beholde det gamle domenenavnet. Spesiell oppmerksomhet bør vies til innholdsoverføring. Saken er at innholdstyper er forskjellige, så vel som visningsalternativene deres i hvert system. Dette betyr at innholdet ditt muligens ikke er tilgjengelig etter overføringsprosedyren, eller det kan være feil du trenger å fikse i tide.

Les også:
Nettstrøm vs WordPress – en grundig sammenligning.

Den neste utgaven du må ta vare på er å bevare rangering av søkemotorene på nettstedet ditt. Det sier seg selv at prosjektsøkemotorposisjonene dine ikke burde forverres i følge migreringsprosedyren. Et slikt omfattende kompleks av handlinger krever presis oppmerksomhet og bevisst tilnærming.

Denne guiden kan være nyttig for hver bruker, som har rett i å bytte fra Webflow til WordPress. Gå ut på oppdagelse nå!

Profesjonell nettstedoverføring eller gjør det-selv?

Prosessen med migrering av nettsteder kan være ganske utfordrende for førstegangere og til og med for webdesigneksperter, som aldri har gjort det før. Imidlertid, hvis du tydelig forstår alle trinnene prosedyren innebærer og deres kompleksitet, vil migreringsprosessen bli forenklet nok til å kunne takle den på egen hånd.

Men hva med de brukerne, som ikke har en eneste forestilling om nettstedoverføringsprosessen? Er det noen løsninger de bør gå for å nå ønsket resultat? Det er faktisk to måter å velge mellom i en slik situasjon. Her er de:

Automatiserte migreringsprogrammer for nettsteder

Disse systemene er spesifikt rettet mot brukernes behov, som forfølger det eneste målet: overføring av nettsteder. De gjør det enkelt å flytte et nettsted fra Webflow til WordPress, for eksempel å ta vare på de viktigste nyansene i denne komplekse prosessen. Samtidig kan disse tjenestene bare ikke vurdere de minste nyansene ved overføring av nettstedet ditt.

Men saken er at Webflow og WordPress er unike systemer og hver av dem har egne funksjoner og spesifikasjoner som bare ikke kan overses. Ellers risikerer du å få et helt bortskjemt produkt. Dermed er ikke automatisert nettstedoverføring den beste løsningen. Dessuten kan det bli årsaken til funksjonelle og tekniske problemer du må løse selv. Endelig tilbys de fleste migreringsprogrammer på nettstedet på betalt basis. Er de verdt investeringen på lang sikt? Sannsynligvis, ikke.

Ansette overføringseksperter

Dyktige webutviklere er klar over alle trinnene i migrasjonsprosessen for nettstedet, så vel som alle nyansene i den som kan gjøre eller ødelegge suksessen for hele bestrebelsen. Dette er en fortjeneste i seg selv da du ikke trenger å bry deg om prosessen med å bytte nettstedet ditt fra Webflow til WordPress, for eksempel, fordi du helt vil stole på deres profesjonalitet og ekspertisehastighet..

En annen ubestridelig fordel er at du vil holde kontakten med dem når prosessen er fullført. Hvis noe går galt, vil du bare kontakte dem for å få problemet løst.

Les også:
Hvordan ansette noen til å bygge et nettsted.

Det er selvfølgelig opp til deg å velge det mest passende alternativet, men hvorfor prøver du ikke å fullføre oppgaven på egenhånd? Du trenger ikke å være en superekspert for å gjøre det, men husk at noen ferdigheter og kunnskaper kan komme til nytte for deg. Hvis du føler at du er klar til å prøve, følg retningslinjene vi har utarbeidet for deg for å forenkle prosedyren.

Hvordan bytte fra nettstrøm til WordPress – The Ultimate Guide

Så snart du er klar over at du er villig til å starte migreringsprosessen Webflow-to-WordPress, sørg for å følge disse må-ha trinnene for å få suksess.

 1. Før du kommer i gang, bør du forstå en av de viktigste skillene mellom disse to systemene. Webflow er en nettstedsbygger. Dette betyr at den lagrer alle filene annonseinnhold på sine egne servere. WordPress er på sin side et CMS som ikke tilbyr integrert hosting, og prosjekter som er bygget med det blir lagret på tredjepartsverter. Dette betyr at det første må-ha trinnet for deg er å velge en pålitelig vertsleverandør (og en passende plan) for å overføre nettstedets filer til den. Vi anbefaler å starte med Bluehost som det er den topp anbefalte hosting av WordPress.
 2. Bluehost Dashboard

 3. Installer WordPress. CMS-installasjon er ikke så komplisert – bare følg retningslinjene for å takle det på noen få minutter. Hvis dette er din første CMS-installasjonsopplevelse, kan det hende du trenger litt tid til å lese veiledningen for å overvinne de potensielt farlige nyansene, noe som kan forhindre deg i å håndtere oppgaven.
 4. Nå Webflow-oversikten for å eksportere innholdet. Husk imidlertid at ikke alle filene blir overført i automatisert modus. Du må overføre noen av dem manuelt, noe som også tar tid og kunnskap. Disse filene vil forbli på ditt webflyt-domenenavn. Sørg for å kopiere dem etterpå. Her er den korte oversikten over begge innholdstyper:
  • Innhold, som kan eksporteres automatisk, innebærer standard WordPress-sider, gallerisider, bloggside som følger med innsendte innlegg. Tekster, bilder og innebygde blokker er også inkludert i denne filkategorien.
  • Innhold, som kan forbli uoverført, involverer hendelses-, produkt- og albumsider, lyd, tilpassede CSS- og stilelementer, video- og produktblokker samt indekssider for å nevne noen få.
 5. Gå til Webflow-samlingspanelet, der alle nettsteder og filer er lagret. Det er her du kan velge og overføre ethvert prosjekt (samling) fra nettstedet til WordPress ved å bruke CMS eksport / import-funksjonen. For å eksportere den nødvendige samlingen, åpner du den du er interessert i og klikker på “Eksporter” -knappen. Velg så mange samlinger du trenger. Dette kan være standardfiler eller produkter (hvis du skal overføre nettstedet eCommerce). For å overføre produktene, må du laste dem ned til en CSV-fil for å lagre en sikkerhetskopi av varesamlingen. Du kan importere CSV-filen videre til det nye WordPress-nettstedet ditt. For å sette i gang eksportprosessen, aktiverer du WordPress-logoen du ser i popup-vinduet. Etter at fileksportprosessen er fullført, ikke glem å laste ned filen og lagre den på din stasjonære datamaskin.
 6. Nettflyt Blogginnlegg Eksport

 7. Importer innholdet. Neste trinn er innholdsimporten. For å importere nedlastede filer til det nye WordPress-nettstedet ditt, går du til kontrollpanelet til CMS og finner siden “Verktøy → Importer” der. Du vil se listen over tjenester du kan velge. Velg WordPress og installer importør-plugin. Dette gjøres automatisk. Når fullføringen av nedlastingsprosessen er fullført, aktiverer du pluginen sammen med importørlenken. Til slutt, last opp og importer filene fra den første eksportfilen du har lastet ned til datamaskinen din. Gå til importinnstillingssiden og velg navnet for innholdet du planlegger å overføre. Det er opp til deg å velge den tilgjengelige administratorbrukeren eller opprette en ny.
 8. WordPress Importer innlegg

 9. Bildeimport. Det du bør vite er at WordPress ikke støtter automatisk importering av bilder. Dermed må du fullføre oppgaven manuelt. For akkurat dette formålet må du installere og aktivere spesiell WordPress-plugin kalt “Importer ekstern bilder-plugin”. Rett etter dette, bør du gå til siden “Media → Importer bilder” og starte overføringsprosessen.
 10. Tilpass WordPress Permalinks. Mens du migrerer fra Webflow til WordPress, bør trafikkbevaring være en av de viktigste prioriteringene. For å sikre at du ikke mister nettstedstrafikken din, sjekk den nylig genererte WordPress URL-strukturen og tilpasse permalinkene om nødvendig. Heldigvis er WordPress en SEO-vennlig plattform som vil hjelpe deg med å tilpasse alle nettadressene riktig.
 11. Sjekk innholdets tilgjengelighet. Så langt ikke alt innhold kan overføres fra Webflow til WordPress automatisk, bør du sjekke filene som er igjen og flytte dem manuelt.
 12. Tilpass ditt nye nettsted. Så snart du er ferdig med de store migrasjonstrinnene på nettstedet, er det på høy tid å fortsette med tilpasningen. Ta deg tid til å utforske de viktigste WordPress-nyansene og begynne å tilpasse prosjektet ditt i detaljer. Sørg for å overføre hovedmetakoder (titler og beskrivelser) for hver side på nettstedet ditt riktig.

Det er avgjørende å understreke viktigheten av å holde nettstedet ditt aktivt inntil du sørger for at overføringsprosessen er fullført. Etter å ha testet den nye ytelsen til nettstedet ditt, kan du gå videre til det endelige, men likevel et av de mest avgjørende trinnene – overføring av domenenavn. I tilfelle Webflow-nettstedet ditt har et registrert domene, er det fornuftig å flytte det til den valgte hostingleverandøren også. Reglene og trinnene som trengs for å håndtere oppgaven, vil for det meste avhenge av verten du planlegger å jobbe med. Så ta deg tid til å utforske detaljene i hostingplanen du har tenkt å abonnere på på forhånd.

Bunnlinjen

Prosessen med å bytte fra Webflow til WordPress er ikke så komplisert, men det krever fortsatt forståelse av migrasjonsprosessen, så vel som oppmerksomhet og litt ferdigheter eller bakgrunn for å gjøre den til en suksess.

Når du har fullført prosedyren for overføring av nettstedet, må du ikke skynde deg å gå videre til prosjektfremme. Forsikre deg om at du har gjort alt riktig – sjekk hvordan nettstedet ditt fungerer og riktigheten av plugin-installasjonen. Vær oppmerksom på riktige viderekoblinger som er satt opp, og ta deg tid til å teste den endelige nettstedversjonen.

Begynn med WordPress nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map