Bytter fra Adobe Muse til WordPress

Bytter fra Adobe Muse til WordPress


I de fleste tilfeller, Adobe Muse nettstedseiere bestemmer seg for å migrere til WordPress fordi de ønsker å øke prosjektytelsen, generere mer trafikk og få pålitelig hostingleverandør til rimelige priser.

Når det gjelder WordPress, kan systemet dekke alle disse behovene og enda mer. De kraftige integrasjonsalternativene, allsidigheten til maler og plugins samt rimelige kostnader gjør at det råder over Adobe Muse, selv om det kreves noe kodingskunnskap for å jobbe med tjenesten etterpå..

En annen fordel er en mulighet til å velge en pålitelig vertsleverandør. WordPress anbefaler offisielt Bluehost til alle brukerne på grunn av plattformens omdømme, fleksibilitet, sikkerhet og funksjonalitet. Den billigste Bluehost-planen vil koste deg $ 2,95 / moh, men du vil få mange fordeler for denne prisen, inkludert rask sidehastighet, økt sikkerhet, omfattende innholdsmarkedsføring og SEO-alternativer, e-handelsfunksjonalitet og mange flere. Så hvis det er noe du ikke er fornøyd med, mens du bruker Adobe Muse, bør du absolutt bytte til WordPress.

Husk at prosedyren for å migrere fra en tjeneste til en annen kan være ganske møysommelig på grunn av forskjellene mellom plattformene. Det at Adobe Muse er en nettstedsbygger og WordPress er en CMS, innebærer en påfølgende og nøye migreringsprosess, inkludert tekniske nyanser, trafikkvarsling, riktig innhold og overføring av domenenavn, bevaring av nettstedets søkemotorposisjoner osv. En slik omfattende allsidighet av tiltak innebærer bevisst tilnærming. Her er en detaljert oversikt over alternativer du kan velge mellom når du bestemmer deg for å migrere fra Adobe Muse til WordPress.

Adobe Muse til WordPress Nettstedsoverføring: Profesjonell eller DIY?

Egentlig spiller det ingen rolle hvilke ferdigheter for webdesign du har for øyeblikket, og om du har gjort det før – det er flere problemer du kan støte på under hele prosessen. Det er således to måter du kan vurdere å fullføre migrasjonsprosessen med maksimal effektivitet. Her går de:

Automatisk migrering av nettsteder

Hvis dette er din første opplevelse av nettstedoverføring, eller du bare ikke ønsker å bry deg om prosjektoverføringsnyansene på egen hånd, kan du prøve ut følgende metode. Til å begynne med, må du først eksportere Adobe Muse-nettstedet ditt som HTML og deretter konverter det til WordPress.

Adobe Muse til HTML Eksport

Dette kan gjøres enten ved å integrere spesielle WP-plugins eller i den manuelle modellen. Husk imidlertid at det ikke er så lett å gjøre det for ikke-erfarne brukere, da det fremdeles vil være nødvendig med litt kunnskap om koding av det her. Så hvorfor ansetter du ikke en spesialist som gjør det for deg?

Profesjonell assistanse

Selv om bruken av automatiserte migreringsprogrammer for nettsteder er en risikofylt forsøk, ansette fagpersoner er en mye mer fornuftig løsning. Eksperter har førstehånds kunnskap om alle trinnene og handlingene prosessen innebærer. På samme måte har de erfaringen med å fullføre slike oppgaver, så prosjektet ditt blir ikke det første på listen. Dessuten er de klar over alle parametrene og spesielle nyansene for hver tjeneste de jobber med, noe som kutter ned tilgjengelige risikoer og øker sjansene for suksess helt fra første forsøk.

bytte fra Adobe muse til wordpress

Et annet aspekt som taler for å handle med fagpersoner er det faktum at du vil være i stand til å holde kontakten med dem etter at jobben er utført. Hvis det er problemer eller feil som bekymrer deg, eller hvis du har spørsmål, vil du bare kontakte dem når som helst for å få løst problemene.

Hvilket alternativ å gå etter? Det er bare opp til deg å ta den endelige avgjørelsen, etter å ha veid alle fordeler og ulemper ved hvert av alternativene som er oppført ovenfor. Imidlertid er det en løsning til å gå etter – du kan prøve å fullføre prosessen på egen hånd, spesielt hvis du har en viss webdesignerfaring. Er du klar til å prøve? Da kan følgende guide være nyttig for deg, og gi den korte listen over tiltak og handlinger du bør gjøre for å fullføre prosessen med et minimum av problemer og maksimalt resultat.

Hvordan bytte fra Adobe Muse til WordPress – The Ultimate Guide

Hvis du har veid alle fordeler og ulemper med de tilgjengelige migreringsmetodene til Adobe Muse-til-WordPress-nettstedet, og likevel bestemt deg for å fullføre det uavhengig, vil du ikke gå uten en pålitelig guide som vil bidra til å øke sjansene dine for et vellykket resultat av bestrebelsen. Her er listen over må-ha trinn:

 1. Installer WordPress. Som CMS krever WordPress foreløpig nedlasting og installasjon. Det er ikke noe komplisert med denne prosessen – bare følg retningslinjene systemet genererer for å fullføre installasjonen i løpet av et par minutter. Hvis du fremdeles får problemer midt i installasjonsprosessen, er det flere tutorials og videoer du kan bla gjennom for å hjelpe deg med å håndtere oppgaven med letthet.
 2. Velg Hosting Provider. Som nevnt over tilbyr WordPress ikke integrert hosting, og det er derfor nødvendigheten av å velge en pålitelig leverandør før du faktisk fortsetter til migreringsprosessen. Lær betingelsene og abonnementsprisene systemene tilbyr for å velge den rimeligste løsningen. Som vi allerede har bemerket, Bluehost er en av de mest troverdige tjenestene å gå for. I tilfelle Adobe Muse-nettstedet ditt allerede har et registrert domenenavn, må du flytte det til den nye verten på en gang for ikke å miste nettstedstrafikk og SEO-posisjoner. Sjekk vilkårene for domeneoverføringen, og følg retningslinjene for å fullføre oppgaven.
 3. Eksporter innhold fra Adobe Muse. For å eksportere alt innholdet fra ditt Muse-baserte nettsted, må du først lage HTML-versjonen av det. For å gjøre det, nå kontrollpanelet på systemet, finn Fil-fanen og velg deretter “Eksporter som HTML” -trinn. Slik kopierer du de nødvendige elementene.
 4. Konverter HTML-nettstedet til WordPress. Du kan gjøre det på flere måter. Den første innebærer manuell overføring av alle elementene. Lag grunnleggende filtyper og plasser dem i en ny temamappe. Ta deretter med det eksisterende nettstedets CSS på WP-regnearket, og del HTML-nettstedet i flere deler for å lage flere PHP-kopier av HTML-filene dine som lar WP sette dem sammen etterpå. Endre toppformatet for å gjøre det kompatibelt med CMS og last opp malen for det nye prosjektet. Imidlertid blir det klart at dette alternativet er ganske utfordrende for vanlige brukere. Dermed er det fornuftig å velge en annen metode – bruk av WP-plugins for konvertering av nettsteder. Bare bla gjennom nettet for å velge en av de nødvendige WP-overføringspluginene, installer det nye temaet og importer deretter ditt Adobe Muse HTML-nettsted til WordPress. Det er ganske enkelt og raskt for alle.
 5. Importer bilder. Nå er det på høy tid å importere bilder. Så langt WordPress ikke støtter automatisk import av bilder, må du gjøre det manuelt også. Med akkurat dette formålet må du installere og aktivere en spesiell WP-plugin kjent som “Importer ekstern bilder-plugin”. Så snart du gjør det, kan du gå til siden “Media → Importer bilder” og flytte de nødvendige bildene.
 6. Kontroller og konfigurer WordPress Permalinks. Når du flytter Adobe Muse-nettstedet til WordPress, ikke glem å sjekke og tilpasse de nylig genererte URL-ene. Tilpass eventuelt alle nødvendige permalinks for riktig trafikkomdirigering og bevaring av SEO-posisjonene på nettstedet ditt.
 7. Flytt alle gjenværende filer. Noen filer kan være igjen på Adobe Muse-servere. Sjekk dem ut for å flytte dem til ditt nye WordPress-nettsted manuelt.
 8. Tilpass det nye prosjektet. Til slutt må du tilpasse det nye WordPress-baserte nettstedet ditt i detaljer for å gi det den foretrukne design og funksjonalitet. Sjekk tilgjengeligheten til alle metakoder for hver side og alle alt-taggene for hvert bilde. Dette er en sikker måte å beholde de tilgjengelige søkemotorposisjonene.

Bunnlinjen

Det er litt komplisert å kalle prosessen med å bytte fra Adobe Muse til WordPress for en enkel. Dette er fordi du må ta vare på overføring av innhold og domenenavn, samt om valg av hosting. Det tar definitivt mye tid, hovedsakelig på grunn av systemenes distinksjoner. Som et resultat er det du som må velge den fullverdige hostingleverandøren og sjekke korrektheten og relevansen av filoverføringsprosessen. Selvfølgelig krever dette en viss grad av webdesignkompetanse og kodingskunnskap.

Det er enda et aspekt som krever oppmerksomhet: ikke deaktiver Adobe Muse-nettstedet eller slett kontoen før du sørger for at det nye WordPress-nettstedet ditt fungerer godt, og at alle søkemotorposisjoner så vel som andre viktige parametere forblir uendret. Test det nye nettstedet riktig i en stund for å være sikker på at migreringsprosessen var en suksess.

Bruk WordPress nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map