Bytter fra Squarespace til Wix

Bytter fra Squarespace til Wix


Square og Wix er to populære byggherrer, som avviker mye når det gjelder nettdesigntilnærming, funksjonssett, funksjonalitet og målgruppe. Mens Squarespace hovedsakelig er fokusert på kreative og gründers behov, gir Wix kreativ frihet og omfattende utvalg av verktøy og funksjoner for å dekke behovene til forskjellige brukerkategorier..

Det at du bestemmer deg for å bytte fra Squarespace til Wix, betyr ikke at en av disse plattformene er bedre enn en annen. Det er bare spørsmålet om dine preferanser, mål og hva som er viktigere, nåværende webdesignbehov.

Innhold er en annen må-ha-faktor å huske på, og det er også et av de viktigste elementene i prosessen med migrering av nettsteder. Er du klar til å takle alle klokkene og fløytene i nettstedets overføringsprosess? Så er det på høy tid å diskutere det i detaljer.

Squarespace to Wix Website Transfer: Professional eller DIY?

Det aller første du bør definere er den mest effektive måten å fullføre oppgaven på. Det har ikke noe å si, om du allerede har gjort det før eller dette er første forsøk, det er alltid mange tvil knyttet til prosessen.. Det du bør innse er at begge nettstedbyggere ikke er det open source plattformer. Tilsvarende tillater de ikke enkel kodetilgang og overføring. Som et resultat er det umulig å flytte Squarespace-nettstedet ditt automatisk.

Dermed må du gjøre det manuelt, og det er her du vil møte et annet avgjørende problem: profesjonell eller DIY-migrasjon. Dette er bare to mulige varianter for å lykkes med å bytte fra en plattform til en annen uten å miste innholdet på nettstedet ditt, domenenavnet og andre viktige elementer som må ha.

Hvis du har bakgrunn i webdesign, kan du definitivt prøve å håndtere prosjektet uavhengig. Men hva er følelsen av å kaste bort din krefter og tid, hvis du er nybegynner? I dette tilfellet er det definitivt rimeligere å ansette en profesjonell, som vil gjøre det for deg. La oss raskt se på fordeler og ulemper ved begge alternativene nå.

Ansette fagfolk

Når det gjelder migrering av nettsteder, involverer fagpersoner ser ut til å være en mer fornuftig og logisk løsning. Her er grunnen. Profesjonelle nettdesign, som allerede har erfaring med å bytte nettsteder mellom plattformene, har førstehånds kunnskap om alle trinnene og spesielle aspekter ved hver eneste tjeneste. De vet med sikkerhet hva de kan forvente av dette eller det systemet, og hvordan de kan overvinne problemene du potensielt kan møte gjennom hele prosessen.

Overfør Squarespace til Wix

Som et resultat sparer du tid og krefter, men du bør gjøre deg klar til å investere i denne jobben. En annen fordel med metoden er at du ikke får være i fred etterpå. Hvis det er noen uventede problemer, feil eller andre vanskeligheter, vil du alltid ha en mulighet til å kontakte spesialistene, som vil hjelpe deg med å håndtere problemet på en best mulig måte og med minimum tid / krefterinvestering.

DIY-nettstedoverføring

Er du sikker på at du har nok webdesignkompetanse og kunnskap til å migrere nettstedet ditt fra Squarespace til Wix uavhengig? Da er du velkommen til å gjøre det på egen hånd uten å bruke pengene dine. Gjør deg imidlertid klar til å investere din tid og krefter i stedet. Hvis du har rett i å sette i gang prosessen med manuell overføring av nettsteder, kan du lese detaljene om prosedyren i retningslinjen som er oppført nedenfor.

Hvordan bytte fra Squarespace til Wix – The Ultimate Guide

Fase 1. Innholdsoverføring

Hele prosessen tar noen timer. Her er må du ha trinnene du må følge for å fullføre oppgaven effektivt:

 1. Registrer deg på Wix og utforske plattformen i detaljer.
 2. Gå til Squarespace-kontoen din og nå instrumentpanelet med alle tilgjengelige filer der. Eksporter filene til ZIP-arkivet, og lagre dem deretter på datamaskinen din.
 3. Åpne Wix-instrumentbordet og åpne Editor. Lag standard hjemmesideoppsett, og prøv å holde deg til webdesignen din. Importer deretter de pakket ut arkiverte filene og innholdet.
 4. Så snart du er ferdig med innholdsoverføringen, kan du fokusere på tilpasning av nettsteder. Wix tilbyr mange høykvalitetsdesign – bare velg den som kommer opp til din nisje mest av alt og gå videre til å tilpasse den. Det er en praktisk forhåndsvisningsknapp som lar deg oppmerksomt utforske malene du er interessert i.
 5. Etter å ha taklet innholdsoverføring, ikke glem å sjekke nettstedsposisjonene dine i resultatene av søkemotoren for å være sikker på at du ikke har mistet dem. For å sjekke om alt er i orden, ikke glem å kopiere og gå gjennom nettadresser til nettsteder. Hvis det er umulig å overføre noen nettadresser manuelt av en eller annen grunn, kan du konfigurere viderekoblinger for disse sidene. Deretter kan du konfigurere eller kopiere metakoder (dette er titler og beskrivelser) for alle sider i tillegg til alt-koder for bilder som er tilgjengelige på disse sidene..

Fase 2. Squarespace to Wix Domain Transfer

Prosessen med migrering av nettsteder går ikke bare til innholdsoverføring. For å sikre at prosjektet ditt får tilbake sine posisjoner i søkemotorene og ikke mister trafikken, må du flytte domenenavnet ditt fra Squarespace til Wix. Husk imidlertid at du vil kunne gjøre det hvis domenet ditt ble registrert hos nettstedbyggeren for mer enn 60 dager siden.

I tilfelle du bestemmer deg for å overføre et gratis domene, bør du vite at Wix kan kreve gebyrer for bruken, avhengig av planen du vil abonnere på. Dessuten bemerker utviklerne av systemet at selve prosessen med migrering av domenenavn ikke er øyeblikkelig – i noen tilfeller kan det ta opptil syv dager å fullføre den. Her er en detaljert guide som hjelper deg med å takle overføring av domenet enkelt.

 1. Lås opp domenet. Nå hjemmemenyen til Squarespace, finn “Innstillinger” og klikk deretter på “Domener” -delen for å velge den du vil flytte. Bla ned til og fjern merket for “Lås domene” -boksen.
 2. Få domeneoverføringsnøkkel. Rett etter at du har låst opp domenet, går du til den nederste delen av panelet, hvor du vil se knappen “Få overføringsnøkkel”. Klikk på den for å kopiere domenenavnoverføringsnøkkelen du vil bli tilbudt. Du trenger denne nøkkelen (som også kalles EPP eller autorisasjonskode) når du autoriserer domenebryteren med Wix.
 3. Overfør domenenavnet. Få tilgang til Wix kontrollpanel og registrer deg for Wix Combo eller Unlimited Plan. Saken er at billigere abonnementer ikke tillater overføring av domenenavn. Sjekk migreringsinstruksjonene som er tilgjengelige i kontrollpanelet til systemet.
 4. Gå inn i EPP (autorisasjon) koden du har fått fra Squarespace, og klikk deretter på “Send” -knappen.
 5. Systemet tilbyr rullegardinmenyen med detaljerte retningslinjer for videre handlinger. Forresten, hvis du har til hensikt å beholde domenenavnet ditt som vert av Squarespace, bør du gå tilbake til domenet du har valgt i “Domener” -panelet og merke av i “Lås domener” -boksen.
 6. Utvid domeneregistreringen. For å kunne jobbe med systemet ved å bruke domenenavnet ditt, må du utvide det med Wix. Den minimale forlengelsesperioden varer i et år eller enda mer, avhengig av planene og budsjettet.
 7. Velg personvernalternativet. Neste trinn innebærer valg av personvernalternativ, som passer dine behov mest av alt. Wix gjør det mulig å velge enten privat eller offentlig registrering. Hvis du bestemmer deg for det sistnevnte alternativet, vil domenet ditt være tilgjengelig i WHOIS-infodatabasen.

Dette er de detaljerte trinnene du bør gjøre for å overføre innholdet og domenenavnet ditt fra Squarespace til Wix. Hvis du gjør alt på riktig måte, vil du videre motta en bekreftelseslink via e-post for å bekrefte overføringen.

Bunnlinjen

Det er ganske vanskelig å kalle prosessen med å migrere fra Squarespace til Wix komplisert. Imidlertid, hvis dette er din første opplevelse, og du aldri har gjort det før, er det mange aspekter du kan overse. Saken er at begge nettstedbyggere har sine egne funksjoner, egenskaper og spesielle parametere, som kan ha alvorlig innvirkning på nettstedoverføringen på sikt. Det som alvorlig påvirker prosessen og gjør det ganske tidkrevende, er nødvendigheten av å flytte både nettstedets innhold og domenenavn. Det er her retningslinjene som er oppført i innlegget vil være nyttige for deg.

PS!. For å sikre at nettstedet ditt fungerer godt og migreringsfremgangen var en suksess, har du grundig sjekket ytelsen. Ta deg tid til å teste prosjektet før du kansellerer ditt Squarespace-abonnement. Dette er en sikker måte å bevare prosjektdataene og resultatene på. Alt i alt er å bytte fra Squarespace til Wix en ganske standard prosedyre, som omfatter flere må-ha trinn. Hvis du ikke er sikker på at du vil takle oppgaven på egen hånd, må du kontakte ekspertene for å føle deg på den sikre siden.

Bestill nettstedoverføring

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map