Bytter fra Weebly til Wix

hvordan du bytter fra weebly til wix


Årsakene til å bytte fra Weebly til Wix kan avvike mye. Det at du har bestemt deg for å endre plattformen, betyr ikke at Weebly ikke er verdt oppmerksomheten. Det handler om dine nåværende webdesignbestrebelser, mål og intensjoner.

Etter anskaffelsen av Weebly av Square i 2018, har nettstedbyggeren fått et sterkt e-handelsfokus. Dette har blitt en av grunnene til at systembrukerne bytter til andre plattformer.

Wix har blitt en av de mest populære destinasjonene for nettstedsoverføring, spesielt for brukere som ikke er interessert i utvikling av e-handel, noe som gir preferanse til standard webdesignfunksjoner. Og det er ikke rart ettersom Wix for tiden er den mest anerkjente og kraftfulle nettstedbyggeren, som kan være en flott erstatning for enhver nettbyggingstjeneste. Nettstedsbyggeren tilbyr et bredt spekter av designtilpasningsverktøy, maler og alternativer for markedsføring av nettsteder.

Les også:
Wix vs Weebly – en grundig sammenligning.

Hvis du har tenkt deg å migrere fra Weebly til Wix, er det flere problemer du bør vurdere. Disse inkluderer domenenavn, hosting, innhold og SEO-posisjoner. Det er på høy tid nå å finne ut hvor komplisert prosessen med å bytte til Wix kan være, og hvem som kan dra nytte av den.

Weebly til Wix nettstedoverføring: profesjonell eller DIY?

Når det gjelder migrering av nettsteder, er det aller første spørsmålet brukerne tenker på hvordan de skal takle det ordentlig. Enten dette er din første opplevelse av nettstedoverføring eller om du allerede har gjort det, vil du fortsatt være i tvil om effektiviteten av prosessen bare fordi du kan være usikker på spesielle nyanser i hvert av disse systemene..

Egentlig er det ingenting for komplisert med migreringsprosessen for nettstedet, hvis du er kjent med de må-ha trinnene i det. Men hva med førstegangsbrukere, som aldri har gjort det før? Hvis du tilhører denne brukerkategorien, kan du velge ett av to alternativer: migrering av DIY-nettsted eller ansette en profesjonell.

Ansette fagfolk

Nettstedsoverføringseksperter har førstehånds kunnskap om alle nyansene til hver nettstedsbygger som gjør det mulig å oppnå bedre resultater. De er også klar over alle trinnene migreringsprosessen innebærer, som kutter tiden for overføring av nettstedet. Det som er viktig, vil du kunne holde kontakten med disse spesialistene. Hvis det er noe som går galt, eller hvis du står overfor visse problemer, vil du bare kontakte dem for å få disse feilene håndtert på best mulig måte.

Les også:
Hvordan ansette en profesjonell Wix-ekspert.

DIY-nettstedoverføring

Uansett hvilken avgjørelse du eventuelt vil ta, er det fortsatt fornuftig å vurdere muligheten for DIY-nettstedoverføring. Uansett er det nyttige retningslinjer for hvordan du fullfører prosessen med minst mulig bry. Så hvorfor ikke prøve det da? Her er en rask oversikt over byttingsprosedyre fra Weebly til Wix, så vel som må-ha-trinnene du bør ta i betraktning for å forhindre potensielle problemer.

Hvordan bytte fra Weebly til Wix – The Ultimate Guide

Fase 1. Innholdsoverføring

Husk at det ikke er noen automatisk overføring i Weebly. Så gjør deg klar til å eksportere filene dine og laste dem opp til Wix manuelt. Dette er trinnene som skal følges for å gjøre det til en suksess:

 1. Gå til Weebly-kontoen din og få tilgang til dashbordet på nettstedet ditt. Klikk på “Rediger nettsted” -knappen og vent til den lastes inn.
 2. Gå til nettstedinnstillinger og finn “Arkiver” -delen. Lag ZIP-arkiv for nettstedets filer og send dem til den ønskede adressen.
 3. Gå til e-posten din og last ned ZIP-arkivet til skrivebordet ditt. Lagre filen for å eksportere den videre til det nye Wix-nettstedet.
 4. Weebly arkiv

 5. Nå Wix-dashbordet, åpne Wix Editor, gjenskape den generelle nettstedoppsettet og importer utpakkede filer og innhold der.
 6. Sjekk posisjonene til det nye nettstedet ditt i søkemotorene, da dette er en av de viktigste indikatorene for vellykket nettstedsbryter. Det du bør gjøre er å kopiere og sjekke URL-ene, sette opp 301 viderekoblinger for de URL-ene som ikke kan overføres av en eller annen grunn, kopiere og sette opp metakoder (titler og beskrivelser) for alle sider samt alt-koder for alle bilder.

Fase 2. Weebly til Wix Domain Transfer

For å flytte domenenavnet ditt fra Weebly til Wix, må du først låse det opp og få EPP-koden. Husk at du får lov til å gjøre det, hvis det allerede har gått 60 dager siden domeneregistreringsdatoen. Du bør også forstå at selve faktumet med domeneoverføring ikke betyr at du også bør bytte vertsleverandør. Hvis nettstedet ditt er vert hos Weebly eller et annet vertsselskap, kan du la dette være uendret.

 1. Få tilgang til Weebly-kontoen din og deaktiver registrarlåsen. Dette vil være det første trinnet for å overføre domenenavnet. Husk at når du gjør denne endringen, vil ikke WHOIS-personvernet være gyldig i tillegg.
 2. Nå på domenesiden og velg domenet du vil overføre. Du vil bli tilbudt alle tilgjengelige alternativer. Klikk på “Deaktiver” -koblingen som er tilgjengelig under Registrar Lock-ikonet. Rett etter det ser du EPP-godkjenningskoden ved siden av lenken. Hvis du plutselig ombestemmer deg, kan du alltid aktivere låsen på nytt og skjule EPP-koden ved å aktivere koblingen Aktiver. Husk EPP-koden slik du må spesifisere den når du registrerer domenet ditt med Wix.
 3. Registrer deg for Wix Combo eller Ubegrenset plan (billigere planer tillater ikke flytting av domener). Gå til kontrollpanelet til systemet og utforske instruksjonene.
 4. Nå er det på høy tid skriv inn EPP-koden har du fra Weebly. Så snart du gjør det, klikker du på “Send” -knappen.
 5. Du ser rullegardinmenyen som inneholder detaljerte retningslinjer.
 6. Følg dem for å fullføre resten av prosessen.
 7. Utvid domeneregistreringen (den minimale perioden er et år, ikke mindre).
 8. Oppgi kontaktinfo, hvis du ikke har gjort det ennå.
 9. Nå er det på høy tid å velge personvernalternativet som tilfredsstiller dine behov mest av alt. Wix tilbyr privat og offentlig registrering. Hvis du velger den sistnevnte løsningen, vil domenenavnet ditt være åpent i WHOIS-informasjonspostene.
 10. Velg betalingsalternativ, som passer budsjettet ditt mest av alt og gjør det til en avtale.

Hvis du gjør alt på riktig måte, får du bekreftelsen på e-postkoblingen. Aktiver den og gjør deg klar til å overføre nettstedets innhold.

Bunnlinjen

Det kan ta litt tid å bytte fra Weebly til Wix fordi du mangler tilsvarende erfaring. Med så mange må-ha-aspekter prosessen innebærer, er risikoen for å overse dem ganske høy. Hver av plattformene har sine egne nyanser og parametere som bare ikke kan undervurderes og kan ha alvorlig innflytelse på resultatet.

Og en ting til: ikke deaktivere Weebly-nettstedet før du sørger for at overføringsprosessen var riktig og at det nye Wix-baserte nettstedet ditt fungerer bra. For å oppsummere det hele, er ikke prosessen med å bytte fra Weebly til Wix i seg selv komplisert. Bare følg trinnene som er nevnt ovenfor for å gjøre det til en suksess.

Bestill nettstedoverføring

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map