Bytter fra Weebly til WordPress

hvordan du bytter fra svakelig til wordpress


Bytter fra Weebly til WordPress kan være en god idé, hvis du har til hensikt å opprette og markedsføre et fullstendig nettsted. Det faktum at WordPress i utgangspunktet er en bloggplattform gjør applikasjonen til en rimelig løsning for utvikling og videre promotering av disse prosjektene.

WordPress kommer med et avansert funksjonssett, kraftige integrasjonsalternativer og perfekte SEO-verktøy, som har betydelig innvirkning på nettstedutvikling.

For å få WordPress-nettstedet overført fra Weebly, må du flytte domenenavnet og innholdet ditt. Denne prosedyren skiller seg noe fra å bytte nettsteder mellom byggherrer. WordPress er et CMS, og det tar dermed mer krefter og tid å fullføre overføringsprosessen. La oss gjennomgå de viktigste aspektene ved å bytte Weebly-nettsted til WordPress nå.

Les også:
Weebly vs WordPress – en grundig sammenligning.

Migrasjon av profesjonell eller DIY nettsted: Hvilket alternativ å gå etter?

Enten du er en første gangs bruker eller en erfaren nettdesigner, er det to hovedspørsmål du kan være opptatt av. Disse inkluderer måten du bør fullføre prosessen med overføring av nettsteder – enten uavhengig eller ved å ansette en tredjeperson.

Profesjonell hjelp

Å ansette en profesjonell ser ut til å være en langt rimeligere og trygg løsning. Nettdesignfagfolk, som noen gang har jobbet med hver av disse tjenestene, er klar over deres store distinksjoner og spesielle funksjoner. Dermed vurderer de dem, når de flytter en nettside fra Weebly til WordPress. Dette hjelper deg med å unngå potensielle problemer som kan ødelegge hele suksessen med migrasjonsopplevelsen til nettstedet ditt. Hvis du fremdeles får problemer i etterkant, kan du komme i kontakt med utviklerne, som vil hjelpe deg med å løse dem effektivt.

Bestill nettstedoverføring

DIY nettsted migrering

Prosessen med migrering av nettsteder innebærer dyp forståelse av egenskapene til hver plattform, samt viss webdesignbakgrunn. Hvis du føler at du er klar til å takle oppgaven, er du velkommen til å gjøre det av egne hender (100% manuell) eller med halvautomatiserte tjenester tilgjengelig på nettet.

Uansett er det opp til deg å ta det endelige valget, men hvorfor prøver du ikke å bytte fra Weebly til WordPress på egenhånd? Ta en titt på den detaljerte veiledningen for hvordan du kan forenkle denne prosessen og gjøre den rask, men likevel effektiv.

Hvordan bytte fra Weebly til WordPress: Trinnvis manual

Fase 1: Innholdsoverføring

For å gjøre innholdet over fra Weebly til WordPress mer fleksibelt og forståelig, har nettstedbyggeren gratis online verktøy – Weeblytowp.com, som vil importere filene dine fra Weebly og konvertere dem til WordPress-kompatibel modus. Samtidig endrer det ikke det eksisterende Weebly-nettstedet, noe som gjør prosedyren trygg og praktisk for alle.

 1. Gå over til importørens nettsted og spesifiser Weebly nettadresse i det tilsvarende feltet der. Du blir bedt om å oppgi ditt virkelige navn, e-post og velge det foretrukne eksportformatet (verktøyet tilbyr WXR-format som standard, og det anbefales ikke å endre det med mindre du har andre krav).
 2. Bestem deg for om du vil inkludere nettsider i eksportfilen. Standardinnstillingene tilbyr alternativet “Ja”. La det være uendret hvis du ikke planlegger å gå uten Weebly-nettsidene.
 3. WeeblytoWP

 4. Klikk på “Eksporter min Weebly nettsted” -knappen for å starte importen av filer fra Weebly til WordPress. Så vil du se knappen for å starte nedlastingen av Weebly eksportfil. Klikk på den med høyre museknapp og velg alternativet “Lagre kobling som” fra menylisten. Dette er nødvendig for å laste ned filen export.xml til din personlige datamaskin.
 5. Importer weebly-innhold til WordPress. Nå som du har lastet ned eksportfilen til datamaskinen din, er det på høy tid å importere den til WordPress. Logg inn på kontoen din og nå Verktøy »Importer-siden. Du vil se listen over tilgjengelige importører for forskjellige plattformer. Velg WordPress og aktiver koblingen “Installer nå”. Slik installerer du importørplugin på WordPress-nettstedet ditt. Rett etter at installasjonen er over, klikker du på “Kjør importør” -knappen for å starte prosessen og komme til WordPress-importørsiden.
 6. Klikk på “Velg fil” -knappen og velg den nedlastede export.xml-filen.
 7. Klikk deretter på “Last opp fil og import” -knappen. Vent til WordPress-importør laster opp eksportfilen og analyserer den.
 8. Tildel forfattere. Hvis du ønsker det, kan du importere / eksportere forfattere fra Weebly-nettstedet. Det er også mulig å opprette en ny forfatter eller tildele forfatterrettigheter til eksisterende WordPress-brukere.
 9. Importer bildene. For å gjøre det, klikk på ruten ved siden av “Last ned og importer filvedlegg” og deretter “Send” -knappen for å starte importøren. WordPress importerer automatisk innhold fra eksportfilen til databasen, inkludert bilder som er koblet til websidene til Weebly.
 10. Hvis du gjør alt på riktig måte, vil du se suksessmeldingen. Gå til adminområdet for å sjekke om alt innholdet ditt er der. Ikke glem å sjekke mediebibliotekets filer.
 11. Sjekk SEO-innstillingene dine. Gå til Weebly-kontoen din, gå til Domains-siden og klikk på domenet du ønsker å redigere. Klikk deretter på “Endre” -knappen som du finner ved siden av navneserveringsfeltet, og finn siden med domeneninnstillinger der. Gå til neste skjermbilde for å legge inn de nye WordPress-vertsnavnserverne. Lagre innstillingene.
 12. Sett opp Permalinks. Nå den tilsvarende siden i innstillingsdelen. Velg alternativet “Tilpasset struktur” og legg deretter til / blogg /% postnavn% i det vedlagte feltet. Lagre innstillingene du har gjort.
 13. Åpne siden Innstillinger »Permalinks og lagre endringene som er gjort.
 14. Forsikre deg om at alle SEO-innstillingene, URL-ene og metakodene dine er fylt ut riktig.

Fase 2: Overføring av domener

Når det gjelder WordPress, tilbyr CMS ikke integrert hosting. I stedet tillater det å velge hosting fra andre tilbydere. Ta deg tid til å se gjennom flere vertsalternativer og vilkårene deres for å velge det som kommer opp til dine behov mest av alt.

Det at du har et nettsted, betyr at du allerede har det registrerte domenet. Tilsvarende er det første du bør gjøre å flytte det til WordPress. Regler for domenemigrering kan avvike med hensyn til hosting du vil gå for. Listen over hosting selskaper er ganske imponerende, og du vil definitivt ha et godt valg.

Bunnlinjen

Både Weebly og WordPress er verdige plattformer for nettoppretting å bruke til personlige eller forretningsprosjekter. Hver av dem er imidlertid forskjellig i nettdesigntilnærmingen og verktøyene som brukes til å lansere og administrere nettsteder. Det spiller ingen rolle hva slags mål og årsaker du må bytte fra Weebly til WordPress.

Det som betyr mest er alternativet du vil velge for dette formålet. Selv om profesjonell overføring av nettsteder ser ut til å være en tidsbesparende og smart løsning, er den ikke ganske kostnadseffektiv og rimelig i det lange løp. Det er her det er fornuftig å finne ut hvordan du manuelt kan flytte Weebly-nettstedet ditt til WordPress. Guiden oppført ovenfor skal hjelpe deg med å løse problemet og nå det forventede resultatet.

Begynn med WordPress nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map