Bytter fra Wix til WordPress

Situasjoner når du begynner å innse at Wix-nettstedet ditt mangler funksjonalitet, er ganske ofte, da det er umulig å si på forhånd hvor blomstrende virksomheten din vil være. Enten du har en nettbutikk eller et bedriftsnettsted bygget med Wix, kan du føle behov for å bruke mer avanserte funksjoner og verktøy for videreutvikling.


Hvis dette bare er situasjonen du står overfor, kan du vurdere en mulighet til å bytte fra Wix til WordPress. CMS kommer med mer avanserte og omfattende integrasjonsalternativer, som gjør det mulig å gi ressursen bedre funksjonalitet.

Når du vedtar beslutningen om å overføre nettstedet ditt fra Wix til WordPress, bør du innse at prosessen ikke er ganske enkel. Dette gjelder spesielt for nybegynnere, som kan mangle webdesign ferdigheter og kompetanse for å håndtere en rekke tekniske nyanser.

Å bytte fra Wix til WordPress innebærer også innhold og domeneoverføring, omdirigering av trafikk til ny hosting, bevaring av søkemotorrangeringen til prosjektet ditt og mange andre problemer. Hvis du føler at det vil være vanskelig for deg å ta vare på alle disse nyansene på egen hånd, ta en titt på tipsene denne gude tilbyr for å forenkle overgangsprosessen for deg.

Migrering av DIY-nettsteder eller profesjonelle tjenester?

Uansett årsaker til å gå fra Wix til WordPress er, er det mange problemer å fullføre for å gjøre prosessen til en suksess. Hele prosedyren for å flytte fra en plattform til en annen skal ikke være vanskelig og kompleks, hvis du er klar over alle de tekniske nyansene og egenskapene til begge tjenestene. Det er flott, hvis du er en nisjespesialist, men hva om du ikke gjør det? I dette tilfellet kan du velge en av de tilgjengelige løsningene.

Overfør Wix til WordPress

 • Den første løsningen gir en mulighet til å velge et av spesialiserte migreringsprogrammer for nettsteder. Disse verktøyene er ikke helt sikre som en sjanse for at nettstedet ditt vil komme med alvorlige feil etter at migrasjonsprosessen også er ganske høy. Dessuten er migreringsprogrammer på nettet ikke billige, noe som betyr at du automatisk investerer i en tjeneste som ikke garanterer et anstendig resultat. Er det noe du kan gjøre med det? Heldigvis, ja.

 • Den andre migreringsløsningen for nettstedet innebærer bruk av tjenester som tilbys av fagfolk, som kjenner alle nyansene i prosessen og kan hjelpe deg med det på kort tid.

Eksperter fra CMS2CMS vil utforske alle de essensielle elementene på nettstedet ditt, så vel som parametrene og tekniske egenskapene til tjenestene du har tenkt å bytte. De vil ta seg av hvert trinn i nettstedoverføringsprosessen og holde kontakten med deg for å maksimere resultatet.

Hvis du av noen grunner ikke liker noen av løsningene og tror at ferdighetene dine vil være nok til å takle prosedyren på egen hånd, her er nyttige anbefalinger for hvordan du kan få mest mulig ut av det. Les videre for å utforske den detaljerte veiledningen gitt nedenfor.

Hvordan bytte fra Wix til WordPress – The Ultimate Guide

Det vesentlige er gitt i denne Wix til WordPress-guiden du kan bla gjennom og memorere for å fullføre oppgaven på best mulig måte:

 1. Velg riktig hosting. Mens Wix tilbyr integrert hosting, tillater WordPress å velge din egen hostingleverandør. Dette er det aller første trinnet du bør starte med. Utforsk de tilgjengelige og de mest populære vertene, velg en passende plan og lær betingelsene og spesifikasjonene den tilbyr.
 2. Overfør domenenavn. Hvis Wix-nettstedet ditt har et registrert domenenavn, vil neste trinn være å overføre det til den valgte hostingleverandøren. Vilkårene og kostnadene for migrasjonsprosessen vil avhenge av verten og planen du vil gå etter.
 3. Installer WordPress. på den valgte verten og lære det grunnleggende ved bruk av systemet. Dette tar ikke mye tid og krefter da installasjonsprosessen er rask og enkel. Systemet leveres med en forståelig veiledning, som tilbyr trinnvise retningslinjer for hvordan du kan takle installasjonen med letthet. Husk imidlertid at det kan være visse tekniske nyanser du ikke bør overse, hvis du ikke ønsker å risikere nettstedets ytelse.
 4. Kopier designen. Det er umulig å kopiere hele Wix-designet til WordPress automatisk, siden det er for mange nyanser her. For å få et lignende nettsteddesign, må du opprette det manuelt. Med dette formålet kan du enten velge og tilpasse en ferdig WordPress-mal eller leie en freelance webdesigner, som vil fullføre oppgaven for deg.
 5. Eksporter Wix-nettstedsdata til WordPress. Akkurat som med designoverføring, må du eksportere Wix-dataene dine og importere dem til WordPress manuelt. Kopier tekstene og lag sider på WordPress-nettstedet ditt for ytterligere å importere innleggene der.
 6. Importer bilder. WordPress importerer ikke automatisk bilder fra Wix-kontoen din. Dette betyr at du må gjøre det manuelt igjen. For å gjøre det, må du installere WordPress Importer ekstern bilder-plugin. Så snart plugin-modulen er aktivert, får du tilgang til “Media >> Importer bilder ”-delen og fullfør oppgaven.
 7. Sjekk ut og sett opp Permalinks. Hvis du ikke ønsker å miste Wix-nettstedstrafikken, kan du ta deg tid til å sjekke den endelige WordPress URL-strukturen for å forsikre deg om at den er riktig. På grunn av kraftige plugins er WordPress et SEO-vennlig CMS, og det vil gjøre det mulig for deg å konfigurere og tilpasse strukturen til alle lenkene på nettstedet ditt. Ta deg tid til å sjekke om du har overført tittel- og beskrivelsesmetakoder for hver webside.
 8. Tilpass nettstedet ditt. Etter å ha gjort det, er det på høy tid å utforske WordPress og bruke verktøysettet for å tilpasse det nylig overførte nettstedet.

Det er også en viktig sak du bør være klar over. Ikke hast med å deaktivere Wix-nettstedet eller lukk kontoen din. Det kan komme til nytte for deg hvis noe går galt med migreringsprosessen på nettstedet. Det vil du enkelt gjøre når du er ferdig med migreringsprosessen – bare sørg for at WordPress-nettstedet ditt fungerer godt.

Bunnlinjen

Wix-nettsteder er utvilsomt fullverdige, men WordPress er CMS som virkelig utmerker seg med funksjonalitet og kan bringe ytelsen til nettstedet ditt til toppnivå. Når du er ferdig med overføringen av nettstedet, må du ikke skynde deg å publisere den. Før du gjør det, må du forsikre deg om at alle programtilleggene er riktig installert og fungerer som de skal. Det samme handler om malene og innholdspresentasjonen.

Du bør også sjekke om alle viderekoblinger fra gamle til nye nettsider er aktivert og teste nettstedet en gang til. En annen må-ha oppgave er å sjekke den responsive karakteren til WordPress-nettstedet ditt for å se hvor godt det vises på mobile enheter.

Bestill nettstedoverføring

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map