Bytter fra WordPress til Wix

Bytter fra WordPress til Wix


Å bytte nettsteder fra nettstedbyggere til CMS er ganske utbredt tema. Mange manualer i forskjellige systemkombinasjoner er laget for å gi detaljene om oppgaven.

Når det gjelder omvendt prosess, dekkes den ikke ordentlig på Internett. Imidlertid situasjoner, når brukere, som har nettsteder opprettet med CMS å følge anbefalingene fra sine erfarne bekjente, plutselig bestemmer seg for å bytte fra en komplisert plattform til et mer komfortabelt nettbyggingsmiljø, og redde fremdriften,.

WordPress nettsteder blir ofte bestilt fra nettstudioer, og brukerne må betale for service etterpå. Noen ganger blir kostnadene for å vedlikeholde et nettsted usynlige, tjenestene blir dyrere og det er ikke lenger en mening å fortsette å jobbe i denne retningen.

Bytte fra WP til Wix

Vil du bytte fra WordPress til Wix selv? – Les Utydelig bytteveiledning!

En bruker begynner å lete etter billigere alternativer og enklere prosjektstyringsprosess, og ofte ta hensyn til byggherrer av nettsteder med sine mulighet til å starte uten å betale, faste kostnader for hosting og andre tjenester. Når det gjelder nettstedbyggere, vil brukerne ofte foretrekke Wix over de andre systemene.

Bortsett fra det kan DIY-administrasjon av et CMS-basert nettsted utløse tekniske problemer:

 • WordPress har ikke integrert funksjonalitet.
 • Du vil ikke kunne opprette noe, bortsett fra en blogg (etter installasjonen av flere plugins) her.
 • Mange ting må gjøres manuelt.
 • Hver nye oppgave får en bruker til å utforske nyansene til plugins, koding og innstillinger.

Etter å ha jobbet med WordPress, begynner noen brukere å innse at de ikke vil kunne administrere nettstedene sine fra teknisk synspunkt. Mens nye oppgaver stadig dukker opp, forstår de at de ikke vil kunne løse dem igjen og igjen eller betale mye penger til utviklere for hver enkelt løsning.

De har ikke noe ønske om å lære plugins og grunnleggende koding. Hosting- og sikkerhetsinnstillinger, plugins, nødvendigheten av å lese hundrevis av manualer, eksperimenter, timer med å se videoopplæringer … Alle disse anstrengelsene utløser tanken om å nekte å bruke WordPress – ikke alle er interessert i dette mangfoldet av tekniske gåter. Wix er et perfekt alternativ i denne situasjonen.

DIY bytter eller ansetter en profesjonell tjeneste?

Det er ganske reelt å bytte en webside fra WordPress til Wix på egen hånd, hvis du er kompetent i nisjen og kjenner alle vanskeligheter med prosessen. De fleste brukere mangler imidlertid denne kunnskapen, og søker derfor etter tredjepartshjelp.

Når du surfer på nettet, kan de komme på spesialiserte migrasjonstjenester for nettsteder. De lover å overføre nettstedet ditt fra en plattform til en annen uten å kreve innsats fra deg, men er det virkelig verdt det?

Situasjoner, når overføring av nettsteder viser seg å være mislykket eller ufullstendige, er ganske hyppige, mens problemene kan være for alvorlige til å fikses på egen hånd.

Selve prosessen med migrering av nettsteder er av middels kompleksitet fra teknisk synspunkt, mens WordPress- og Wix-maler og plugins kan vise seg å være inkompatible. Det er mer umulig å bytte CMS-nettstedsdatabasen til en nettstedsbygger direkte. Dette betyr at mange oppgaver bør gjøres manuelt.

Jeg anbefaler å bestille nettstedoverføringsprosessen fra SiteBuilders.PRO profesjonelt team. Disse karene vil overføre nettstedet ditt på kort sikt og med maksimal omhu. Hvis du ikke er sikker på ferdighetene dine, bør du ikke engang prøve å takle oppgaven på egen hånd: det økonomiske tapet kan være mer alvorlig enn kostnaden for den betalte overføringen. Hvis du likevel bestemmer deg for å takle prosessen selv, viser vi deg hvordan du gjør det riktig.

Hvordan bytte fra WordPress til Wix – The Ultimate Guide

Søkemotorer ser først nettstedet ditt som et domenenavn. Det vil si at alle nettstedets egenskaper og funksjoner er tilordnet domenet. Derfor er hovedregelen under overføringen av nettsteder riktig tilkobling av et gammelt nettsteddomen til den nye plattformen.

I utgangspunktet betyr nettstedsoverføring fra WordPress til Wix opprettelse av en ny webside på det gamle domenet med bevaring av innhold og struktur. Dette er ikke den absolutte kopien av det, men et nettsted som visuelt og strukturelt ligner det gamle nettstedet og kommer med lignende innhold. Så instruksjonen om å bytte fra WordPress til Wix er som følger:

 1. Registrer deg med Wix. Velg planen avhengig av oppgaven din og utfør betalingen.
 2. Velg en tematisk nettstedmal, som vil være strukturelt lik den gamle.
 3. Et gammelt domene skal være koblet til det nye nettstedet. For å gjøre det, slå av taushetsbeskyttelsen og fjerne blokkeringen av nettstedet i dashbordet til domeneregisteret. Gå deretter til Wix-instrumentbordet, velg “Koble til domene”Alternativet og følg instruksjonene til masteren. Du må bekrefte handlingen via e-postmeldingen du kommer til kontoen til domeneregisteret. Du bør også endre DNS-innstillingene av domenet i registeret slik at de besøkende kan komme til Wix-serveren. Dette vil gi starten på trafikken videresending til det nye nettstedet.
 4. Gå til den detaljerte WordPress til Wix domeneoverføringsveiledningen.

 5. Lag menystruktur og blanke sider identisk med de du har på det gamle nettstedet.
 6. Last ned alle filene fra nettstedsdatabasen  og laste dem opp med samme navn til Wix-serveren.
 7. Nå må du lage strukturen på hver separate webside og kopier innholdet fra det gamle nettstedet. Kopier alt med lenkene – bilder og filer vil være på deres steder, da vi allerede har lastet dem opp uten å endre navnene.

Så snart du er ferdig med å designe sidene på det nye nettstedet ditt, kan du vurdere oppgaven som fullført. Varigheten av overføringsprosessen avhenger av nettstedets volum.

Prinsippet med å lage websider i Wix skiller seg noe ut – det er basert på legge til widgeter og visuelle blokker. Hvis WordPress-nettstedet ditt hadde flere plugins for ekstra ytelse, vil du sannsynligvis finne lignende applikasjoner i Wix AppMarket.

Hvordan migrere fra WooCommerce til Wix

Hvordan migrere fra WooCommerce til Wix

Som et WordPress eCommerce-plugin, WooCommerce lar deg lage frittstående frittstående nettbutikker for å selge fysiske og digitale produkter. Å administrere og oppdatere WooCommerce-butikk kan bli et stort problem hvis for eksempel en utvikler som vedlikeholdt det for deg, har inflert avgiftene hans eller plutselig forsvunnet.

Før du faktisk går videre til WooCommerce til Wix-overføringsprosessen, er det fornuftig å påpeke de viktigste trinnene du må gjennomgå:

Fra WooCommerce-siden:

 1. Eksporter nettbutikkinnstillinger. Gå til WooCommerce kontrollpanel og få tilgang til CSV Import Suite-delen. Finn deretter kategorien Eksporter produkter og velg produktene eller variasjonene du ønsker å eksportere. Husk at antall produkter som er inkludert i CSV-filen vil avhenge av serverparametrene.
 2. Velg eksportalternativet. WooCommerce gjør det mulig å eksportere produkter til et av de tilgjengelige alternativene. Disse inkluderer grense (det maksimale produktnummeret du har tenkt å eksportere som en CSV-fil), forskyvning (nummeret på en rad, fra hvilken du vil starte eksporten), kolonner (for de tilfellene når du vil eksportere bestemte produktkolonner), Inkluder skjulte metadata (når du ønsker å vise metadata for produktene dine og deres varianter) og begrens til foreldre-ID (er) (brukes utelukkende for produktvarianter av visse overordnede produkter). Velg ønsket eksportproduktalternativ for å laste ned CSV-filen.

Merk: Husk at Wix for øyeblikket ikke tillater import av digitale produkter mens du eksporterer produkter. Dessuten utgjør det maksimale antallet produkter du kan importere til Wix 5000 varer.

Fra Wix side:

 1. Logg på med Wix og lagre CSV-filen. Nå kontrollpanelet på nettstedet og gå til fanen “Butikkprodukter”. Trykk på Import-knappen som du finner øverst på siden og klikk på “Last ned CSV-malen” -knappen. Åpne CSV-filen du har eksportert fra WooCommerce, og lagre den i CSV-formatet her.
 2. Legg inn manglende data i filen. Så snart du har lagret CSV-filen, kan du begynne å angi manglende data ved å følge instruksjonene Wix gir i form av et diagram. Ikke endre navn på kolonner. Sørg for å fylle ut alle nødvendige felt. Lagre den nye filen i CSV-format nok en gang.
 3. Importer CSV-filen. Gå tilbake til “Last ned CSV-filen” -vinduet, velg filen du har lagret, og klikk deretter på “Fortsett” -knappen. Kontroller resultatene nøye. Må-ha-feltene blir uthevet rødt. Hvis alt er i orden, klikker du på “Importer” -knappen for å fullføre importprosessen som kan ta rundt flere minutter å fullføre, mens prosessen med nedlasting av bilder kan ta opptil en time. Så snart importen er over, vil du se rapporten som vises på skjermen.

Før du deaktiverer WordPress-butikken din, må du sørge for at den nye Wix nettbutikken fungerer bra. Test det en stund for å se på parametrene og foreta nødvendige endringer, om nødvendig.

Bunnlinjen

Sammenlignet med WordPress, Wix har en mer omfattende ut-av-boksen-funksjonalitet. Det er enklere og mer praktisk å administrere et nettsted opprettet med en nettstedsbygger. Så det er definitivt fornuftig å bytte nettstedet ditt fra WordPress til Wix, spesielt hvis du ikke er en kodingsproff. Imidlertid er det bedre å betro denne prosessen til en profesjonell. For bare $ 150 vil du være blottet for et komplisert og til tider utfordrende arbeid.

Det viktigste er å videresende trafikken til det nye nettstedet med det gamle domenet, samt å designe sidesidene og eksportere / importere CSV-produktfilen ordentlig. Innholdsarbeid er også den mest teknisk kompliserte delen av prosessen. Resten er enklere. Wix er sannsynligvis det beste valget for alle som er villige til å bytte fra CMS til et mer komfortabelt arbeidsmiljø.

Flytt nettstedet ditt til Wix

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map