Den enkleste måten å lage et nettsted

Den enkleste måten å lage et nettsted


Avgjørelsen om å starte et nettsted er ansvarlig og utfordrende om gangen. Et nettsted er det veldig verktøyet du effektivt kan bruke til et bredt spekter av formål, fra personlige porteføljer og opp til fullstendige forretningsprosjekter og nettbutikker.

Jo mindre du vet om selve webdesignprosessen – desto flere problemer kan du uventet møte selv på det første stadiet av nettstedutvikling. Du vil definitivt ha mange spørsmål angående domenenavn og vertskap valg, integrering av sosiale medier kontoer og applikasjoner, designtilpasning etc. Dette er hva som gjør webdesign til en reell bestrebelse på nybegynnere.

Før du går inn i prosessen med å opprette nettsteder, bør du først vurdere valg av verktøyet for nettbygging. Det er her du vil møte flere spørsmål. Det sier seg selv at det finnes mange populære CMS, som imidlertid er overmettet med innstillinger. Du kan faktisk lage en hvilken som helst type prosjekt med disse systemene, men … bare hvis du er trent og dyktig nok til å mestre alle nyansene.

Men hva hvis du bare er på vei til webdesign? Hva om dette er din første opplevelse av å lage nettsteder? I dette tilfellet, bruk av CMS vil ikke gi noe resultat i det hele tatt. Dette er når nettstedbyggere vil bli de verktøyene som lar deg lage et kvalitetsnettsted på kortest mulig tid og uten spesiell kompetanse og kompetanse.

Nettstedsbyggere – Den enkleste måten å bygge et nettsted på

Nettstedsbyggere har vunnet verdensomspennende popularitet. Dette er fordi funksjonaliteten og bekvemmeligheten deres gjør det mulig å oppnå et godt resultat, selv om du er en første tidtaker. Disse nettbaserte systemene fungerer out-of-the-box og kommer med integrert hosting, ferdige temaer og verktøy som trengs for å gi prosjektet avansert design.

De enkleste nettstedbyggerne å opprette et nettsted:

 1. Wix – Den enkleste GRATIS nettstedbygger
 2. uKit – Billig nettstedsbygger for små bedrifter
 3. WordPress – Beste Open Source CMS for ethvert nettsted
 4. Shopify – Enkleste plattform for å opprette en nettbutikk
 5. Bokmerke AIDA – Enkel AI-drevet nettstedbygger
 6. Ucraft – Enkel nettstedsbygger (Netthandel klar)
 7. SITE123 – En av de mest populære Saas Site Builders
 8. IM Creator – gratis nettstedsbygger for ideelle organisasjoner
 9. Mobirise – Offline Nettstedbygger-programvare

Et slikt omfattende utvalg av profesjonelle webdesignverktøy kan vanskeliggjøre valget av det beste nettbyggingsverktøyet noe. Hvert av disse systemene har mye å tilby brukere, og hver av dem fungerer utmerket for fullføring av visse webdesignoppgaver.

Den beste måten å ta det riktige valget er å analysere og sammenligne det grunnleggende funksjonssettet, bekvemmeligheten, enkelheten, overkommeligheten og designtilpasningsmulighetene disse nettstedbyggerne tilbyr. La oss komme i gang da!

Wix – Det enkleste å bruke Nettstedsbygger

Wix - Den enkleste GRATIS nettstedbygger

Produktnavn:Wix
Offesiell nettside:wix.com
kompleksitet:Meget lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 13 / mo
Grunnlagt:2006
Hovedkvarter:Israel
Inngående vurdering Prøv det gratis

Wix – er den enkleste nettstedbyggeren, som har vunnet verdensomspennende popularitet på grunn av det avanserte funksjonssettet kombinert med kreativ frihet, overkommelighet, fleksibilitet og tilpasningsalternativer for avanserte design. Plattformen er mye brukt for å starte alle typer nettprosjekter, som avviker i deres kompleksitet, nisjefokus og ytelse. Fravær av kodingskunnskap er det som gjør tjenesten til et godt valg for nybegynnere og webdesigneksperter.

Hovedtrekkene

Wix-funksjonalitet gjør det mulig å bruke systemet for fullføring av webdesignoppgaver. Enten du trenger en portefølje, en forretningsnettsted, en blogg eller en nettbutikk, lar nettstedsbyggeren deg starte prosjektet på kort tid. Her er listen over Wix høydepunkter:

 • Kunstig design intelligens verktøy for nybegynnere og webdesign proffer;
 • Enkel blogging og e-handelsplattformer;
 • Hundrevis av gratis mobilklare 100% tilpassbare maler;
 • Wix Ascend – et praktisk CRM-system.

Fordeler og ulemper

Et av de viktigste høydepunktene i Wix er allsidigheten til alternativer for designredigering. Brukere kan velge mellom a enkelt Wix ADI-verktøy og Standard Editor. Det første alternativet fungerer best for nybegynnere, mens det andre alternativet er et bedre valg for erfarne nettdesignere. Wix tilbyr også en intuitiv tilnærming til webdesign og hundrevis av gratis design for å komme i gang enkelt.

Wix har ikke nevneverdige merknader. Imidlertid, hvis du er en nybegynner, kan du se at plattformens grensesnitt er noe overbelastet, men det er ganske enkelt å bli vant til denne funksjonen. Et annet aspekt er det omfattende utvalget av widgets som er tilgjengelige i App Market. De fleste av dem har høy kvalitet, men det er også de som ikke er veldig nyttige eller krever forbedring. Disse begrensningene er imidlertid ikke så avgjørende og kan ikke ødelegge det generelle inntrykket nettstedbyggeren skaper.

Koste

Systemet tilbyr et helt gratis abonnement uten utløp som lar deg teste den grunnleggende funksjonaliteten som leveres som standard. For å kunne starte og publisere et prosjekt med full funksjonalitet, må du oppgradere til en av de betalte planene.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – for personlig bruk, annonsefri, gratis domenetilkobling, gratis hosting;
 • Ubegrenset ($ 17 / mo) – for frilansere og gründere, ubegrenset båndbredde, lagringsplass på 10 GB;
 • Pro ($ 22 / mo) – for komplett online merkevarebygging, innebygd Google Analytics, 2 timers videolagringsplass;
 • VIP ($ 39 / mo) – for VIP-prosjekt, førsteprioritetsstøtte, profesjonell logo osv.

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – aksept av online betalinger;
 • Ubegrenset virksomhet ($ 27 / mo) – forretningsutviklingsverktøy, forretningsapper for gründere, e-handel;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – komplett Wix Suite, ubegrenset båndbredde og videolagringsplass;
 • Bedriften ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning som gir den høyeste funksjonaliteten og maksimale mengden verktøy.

Wix gir også 14-dagers pengene tilbake-garanti samt vanlige rabatter / spesialtilbud for å øke kundelojaliteten.

Prøv Wix gratis

uKit – Billig nettstedsbygger for små bedrifter

uKit - Billig nettstedsbygger for små bedrifter

Produktnavn:uKit
Offesiell nettside:ukit.com
kompleksitet:Superenkelt
Gratis plan:14 dagers rettssak
Premium Plan:fra $ 4 / mo
Grunnlagt:2015
Hovedkvarter:Russland
Prøv det gratis

uKit – er nummer to ved brukervennlighet og en av rimeligste nettstedbyggere for små bedrifter nettsteder. Systemet er fleksibelt, intuitivt og brukervennlig for alle brukerkategorier, uavhengig av deres webdesign ferdigheter. Bortsett fra forretningsprosjekter brukes den mye for utvikling av porteføljer, blogger og små e-handelsnettsteder. Det kreves ingen kodingsevner for å starte nettsteder med uKit – systemet gir intuitive trinnvise retningslinjer for hvordan du designer prosjekter med det.

Hovedtrekkene

uKit er en dra-og-slipp-nettverksbygger som lar deg starte funksjonsbelagte prosjekter uten kodingsbevissthet eller foreløpig forberedelse. Det er et praktisk forhåndsvisningsalternativ, som gjør det mulig å kontrollere resultatet og gjøre endringene selv mens du er på farten. Resten av uKit-meritter er som følger:

 • Flere responsive tilpassbare design, som også er nisjespesifikke og byttbare;
 • Widget-integrasjonsalternativ som bidrar til ytelse på nettstedet;
 • Gratis SSL-sertifikatforbindelse for forbedret prosjektsikkerhet / konfidensialitet for brukerdata;
 • Midlertidig tilgangsrettigheter for nettstedstyring;
 • CRM integrering.

Fordeler og ulemper

uKit er sannsynligvis den enkleste nettstedbyggeren i det moderne webdesignmarkedet. Systemet har en praktisk WYSIWYG-editor som lar deg kontrollere webdesignprosessen. Det er hundrevis av responsive design her, og du kan også bruke dypt integreringsalternativer for widgeter for å gjøre prosjektene dine mer funksjonelle.

uKit kommer også med e-handelsmotor og Ecwid-plugin integrasjonsmulighet – velg et av disse alternativene for å starte en fullverdig nettbutikk med systemet. Tjenesten avdekker også muligheten til å tildele rettigheter til nettstedsadministrasjon til tredjeparts webutviklere.

Nettstedets byggherre har ikke alvorlige feil. Det eneste er at systemet ikke tilbyr en gratis plan ennå, men har en 14-dagers prøveperiode for å teste funksjonene i de betalte abonnementene. For å kunne lage prosjekter med full funksjonalitet med ubegrenset antall sider, forbedret lagringsplass for disk, flerspråklig støtte og andre privilegier, går du ikke uten å oppgradere til premiumplanen. En annen ulempe med systemet er fraværet av HTML-redigeringsalternativer, noe som noen ganger resulterer i begrensede muligheter for tilpasning av nettsteder. Disse nyansene er imidlertid ikke så alvorlige og påvirker ikke det generelle systemets ytelse.

Koste

uKit tilbyr de mest fornuftige prisene for utvikling av småbedrifter. Nettstedsbyggeren tillater å teste funksjonaliteten sin under en gratis 14-dagers prøveperiode, men for å starte å bygge kvalitetsprosjekter med systemet, må du velge et av de betalte abonnementene. Her går de.

 • Minimal ($ 4 / mo) – tilpasset domenenavnstilkobling, 24/7 support, ubegrenset sidetall, SMS-varsler, sikkerhetskopiering, over 200 profesjonelle maler, ubegrenset lagringsplass for disk;
 • Grunnleggende ($ 8 / mo) – Google Analytics, live chat-støtte, ingen copyright-tegn, kraftige statistikksporingsverktøy, førsteklasses design;
 • e-handel ($ 9,60 / mo) – integrerte e-handelsverktøy, innstillinger for handlekurv, betalings- / fraktalternativer, aksept av online betalinger, valutavalg;
 • Pro ($ 12 / mo) – tilpasset kodeintegrasjon, e-handelsfunksjonalitet, tilpasset fargeskjema-applikasjon osv.

uKit tilbyr et kvalitetsrabattsystem for de brukerne som betaler for 3, 6, 12 eller 24 måneder med en betaling. Jo lengre abonnementsperiode er – jo større viser rabatten seg.

Prøv uKit gratis

WordPress – Beste Open Source CMS for ethvert nettsted

WordPress - Beste Open Source CMS for ethvert nettsted

Produktnavn:WordPress
Offesiell nettside:wordpress.org
kompleksitet:Over gjennomsnittet
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 2,95 / mo
Grunnlagt:2003
Hovedkvarter:Verdensomspennende
Prøv det gratis

WordPress – er den mest kjente og mest funksjonsbelagte CMS for utvikling av enkle og sammensatte nettsteder. Content Management System ble opprinnelig laget med tanke på blogging, men det har nylig utviklet seg til den mangefasetterte plattformen for å designe alle typer prosjekter. I motsetning til andre populære CMS, er WordPress ganske brukervennlig, selv om det kan være nødvendig med en viss grad av kodingsbevissthet for å starte og administrere nettsteder med det.

Hovedtrekkene

WordPress er et multifunksjonelt CMS, som leverer et bredt spekter av avanserte designtilpasningsalternativer og kraftige integrasjonsfunksjoner. Det kan ta litt tid å utforske og mestre plattformen, men selve prosedyren for utvikling av nettsteder er fremdeles ganske forståelig for alle. De viktigste WordPress-funksjonene er gitt nedenfor:

 • Jevn CMS-installasjon og komparativ brukervennlighet for de fleste webutviklere – både nybegynnere og fagpersoner innen webdesign;
 • Tilgjengelighet av hundrevis av høykvalitets design (både gratis og betalt) relatert til bransjer;
 • Kraftige WordPress-plugins som takler forskjellige nisjer, der integrasjon bidrar til den avanserte ytelsen på nettstedet;
 • Absolutt tilpasning av webdesign som gjør det mulig å lage logisk struktur og redigere prosjektet med hensyn til spesielle krav.

Fordeler og ulemper

WordPress er et fullverdig CMS, der hovedhøydepunktet er avanserte integrasjonsalternativer. Det er hundrevis av widgets, apper, utvidelser og plugins som er tilgjengelige på nettet, som er relatert til forskjellige bransjer, nettstedtyper og prosjektutviklingsmål.

Vi snakker om systemets falser, WordPress kan være noe komplisert for førstegangsfødere, som ikke har bakgrunn i webdesign eller i det minste grunnleggende programmeringskunnskap. Systemet er ikke vanskelig å mestre, men det kan ta litt tid å utforske hele funksjonssettet. For å lage fleksible og funksjonsbelagte prosjekter kan kunnskapen om koding fremdeles være et must. Web-designferdighet er også nødvendig når det gjelder plugin-integrasjon.

Koste

WordPress er en gratis CMS brukere kan laste ned og installere uten gebyrer i det hele tatt. På samme måte er det mulig å lage enkle prosjekter med plattformen uten ekstra økonomiske investeringer. Hvis du fremdeles forventer dypere funksjonalitet og fleksibilitet på nettstedet, vil du ikke gå uten integrasjon av plugin / mal, noe som tilsvarende innebærer penger. For å publisere et ferdig prosjekt, vil du i tillegg kreve et domenenavn og hosting, som også betales.

Når det gjelder vertskap valg, WordPress anbefaler offisielt å bruke Bluehost som en pålitelig, fullverdig og rimelig plattform. For øyeblikket tilbyr Bluehost følgende abonnement:

 • Grunnleggende ($ 2.95 / mo) – ett nettsted hosting, ubegrenset trafikk, gratis SSL-tilkobling, 50 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde, gratis WordPress-oppdateringer;
 • I tillegg til ($ 5,945 / mnd) – ubegrenset antall hostede nettsteder, ubegrenset lagringsplass og båndbredde, ubegrenset e-postkontoer og domener, $ 200 for avanserte markedsføringsalternativer;
 • Valg ($ 5.45 / mo) – anti-spam-beskyttelse, sikkerhetskopiering av nettsteder, domenepersonell osv.

Bluehost tilbyr i tillegg sine abonnenter en ekstra bonus – alle registrerte brukere få ett års gratis domenenavn. Ved slutten av denne termin vil kostnadene for domenet utgjøre $ 12-14 per år.

Prøv WordPress nå

Shopify – Enkleste plattform for å opprette en nettbutikk

Shopify - Enkleste plattform for å opprette en nettbutikk

Produktnavn:Shopify
Offesiell nettside:shopify.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:14 dagers rettssak
Premium Plan:fra $ 29 / mo
Grunnlagt:2004
Hovedkvarter:Canada
Prøv det gratis

Shopify – er den verdenskjente e-handelsplattform, som har utmerket seg som det mest avanserte, moderne, funksjonsbelastede og profesjonelle systemet for utvikling av nettbutikker. Plattformen har et funksjonssett og alternativer som gjør det mulig å gjøre det starte og administrere forskjellige typer e-handelsnettsteder, alt fra små prosjekter og opp til enorme hypermarkeder med hundrevis av produkter som tilbys for salg.

Hovedtrekkene

Med Shopify kan du starte, administrere og regelmessig oppdatere nettbutikker, som er forskjellige i integrert funksjonalitet, designtilpasningsverktøy og styringsalternativer. Nettstedsbyggeren er det beste valget for de som har en intensjon om å starte profesjonelle funksjonsbelagte prosjekter. Se på listen over Shopify høydepunkter nå:

 • Utsalgssted (POS) programvare som lar deg selge produktene både online og offline;
 • Avanserte alternativer for synkronisering og integrasjon;
 • Produkt-, markedsførings- og nettbutikkstyringsverktøy;
 • Utvidet virkelighet trekk;
 • Flerspråklig støtte.

Fordeler og ulemper

Shopify utmerker seg med eCommerce-funksjoner og verktøy som gir mulighet for utvikling av alle typer nettbutikker. Systemet leveres med en praktisk og forståelig butikkredaktør, som gjør det mulig å opprette og endre produktsamlinger, sette opp nettbutikkparametere, synkronisere med tredjeparts markedsplasser som Amazon og regnskapsprogramvare. Alle eCommerce-prosjekter som er lansert med Shopify, er sikkert beskyttet av SSL Certificate, avanserte anti-fraud-verktøy og andre verktøy. Programvaren tilbyr også flerspråklig støtte.

Når det gjelder Shopify ulemper, plattformen er noe overbelastet med e-handelsspesifikke funksjoner, noe som gjør det godt egnet for store online hypermarkeder. Hvis du trenger en mindre nettbutikk, er det fornuftig å velge et verdig alternativ til systemet. Shopify-planene er dessuten ikke så billige, og systemet krever også ekstra gebyrer for kredittkorttransaksjoner.

Koste

Shopify-prispolitikken er ganske dyr, spesielt hvis den sammenlignes med andre nettstedbyggere. Du finner ikke en gratis plan her, men det er en 14-dagers prøveperiode, som er nok til å teste systemets funksjonalitet. Hvis du bestemmer deg for å fortsette å jobbe med systemet, kan du velge et av de betalte abonnementene basert på nettbutikkens størrelse, spesialisering, nisje, kompleksitet og forretningsmessige krav. Her går de:

 • Grunnleggende Shopify ($ 29 / mo) – bloggforbindelse, gratis SSL-sertifikat, gjenopprettet vogngjenoppretting, salgskanaler, manuell ordreoppretting, 2 personalkontoer, bedragerianalyse, Shopify POS-app;
 • Shopify ($ 79 / mo) – gavekort, profesjonelle rapporter, 5 stabskontoer, 1-5 butikksteder;
 • Avansert Shopify ($ 299 / mo) – avansert rapportbygger, frakt av fast eiendom, 15 personalkontoer, opptil 8 butikksteder.

Shopify tar ingen gebyrer for transaksjonene som er gjort med systemet, men det er fortsatt gebyrer for kredittkorttransaksjonene.

Prøv Shopify gratis

Bokmerke AIDA – Enkel AI-drevet nettstedbygger

Bokmerke AIDA - Enkel AI-drevet nettstedbygger

Produktnavn:Bokmerke AIDA
Offesiell nettside:bookmark.com
kompleksitet:Lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 11.99 / mo
Grunnlagt:2014
Hovedkvarter:Canada
Prøv det gratis

Bokmerke – er en skybygger, som drives av Artificial Intelligence og bruker avansert og moderne nettutviklingstilnærming. Tjenesten fungerer utmerket for å lage forskjellige typer prosjekter, fra enkle forretningsnettsteder og destinasjonssider til nettbutikker.

Hovedtrekkene

Bokmerke skiller seg ut fra mengden på grunn av det omfattende funksjonssettet og overflod av designtilpassingsalternativer. Du kan bruke systemet til å utvikle kvalitetsprosjekter som avviker i funksjonalitet, kompleksitet og nisjefokus. Settet med bokmerkehøydepunkter inkluderer for øyeblikket:

 • Integrert kunstig intelligens verktøy;
 • Blogging og e-handelsplattform;
 • Alternativer for oppretting og administrasjon av arrangementer;
 • Avansert e-postmarkedsføringsfunksjon;
 • Video bakgrunn og integrasjon av sosiale medier;
 • Modulbasert struktur.

Fordeler og ulemper

De viktigste og de mest særegne høydepunktene for nettstedbyggeren er dens kunstige design intelligens (AIDA) assistent. Dette er det automatiserte verktøyet, som bokstavelig talt lager en webside for deg, ved å bruke det innsendte innholdet. Det er ikke nødvendig å ha kodingsferdigheter for å starte et kvalitetsnettsted med AIDA, da det fullfører alle trinnene for deg. Nettstedsbyggeren bruker et sett med ferdige innholdsmoduler for å lage utformingen av prosjektet ditt, noe som også forenkler webdesignprosessen (se vår samling av Legg merke til eksempler på nettstedet).

Bokmerkeforbud er ikke så avgjørende, og de har ikke alvorlig innvirkning på resultatet. Det er ikke veldig praktisk å lage dine egne innholdsblokker for prosjektet ditt, hvis du ikke klarer å finne ferdige moduler av en eller annen grunn. Dette kreves imidlertid ikke for ofte, da valget av forhåndsdesignede elementer er ganske omfattende, mens AIDA reduserer behovet for anvendelse.

Koste

Bookmark er en freemium nettsted byggherre. Det er en gratis plan som gjør det mulig å teste den integrerte funksjonaliteten til systemet, men har likevel et sett med alvorlige begrensninger. For å bli kvitt dem og få tilgang til det fulle funksjonssettet som trengs for å starte profesjonelle prosjekter med nettstedbyggeren, er det nødvendig å oppgradere til den betalte planen. Fra i dag tilbyr Bookmark følgende abonnement:

 • Profesjonell ($ 11.99 / mo) – ubegrenset båndbredde, lagringsplass, sidetall, gratis domenetilkobling per 1 år, fjerning av annonser, premium support, avanserte SEO alternativer, passordbeskyttelse, tilpassede bunntekster;
 • Virksomhet ($ 24.99 / mo) – e-handelsverktøy, 1000 produktkort, SSL-sertifikat-tilkobling, Android- og iOS-nettbutikkadministrasjon, ebay-handel, PayPal-betalinger osv..

Prispolitikk for bokmerke er moderat, men planene er verdt investeringen. Hver av dem gir et sett med funksjoner som kreves for å starte en viss prosjekttype, det være seg en bedriftsnettsted, en portefølje eller en nettbutikk.

Prøv bokmerke gratis

Ucraft – Enkel nettstedsbygger (e-handel klar)

Ucraft - Enkel nettstedsbygger (klar for e-handel)

Produktnavn:Ucraft
Offesiell nettside:ucraft.com
kompleksitet:Lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 10 / mo
Grunnlagt:2014
Hovedkvarter:Armenia
Prøv det gratis

Ucraft er en enkel dra-og-slipp nettsted byggherre, som har utmerket seg i nettdesignnisjen som en kvalitetsplattform for å starte, administrere og promotere forskjellige typer prosjekter. På grunn av sin enkelhet fungerer Ucraft utmerket for nybegynnere og webdesigneksperter, som kan få tilgang til det brede settet med designtilpassingsverktøy og alternativer.

Hovedtrekkene

Ucraft kommer med et omfattende utvalg av funksjoner og verktøy brukere kan velge mellom, mens de jobber med prosjektene sine. Blant fordelene med systemet er det fornuftig å påpeke følgende:

 • Kraftig e-handel og blogging (Artikler App) motorer;
 • Flerspråklig støtte;
 • Avanserte designerverktøy;
 • Logo Maker;
 • Oppretter av landingssider;
 • High-end tredjepartsintegrasjoner.

Fordeler og ulemper

Ucraft kommer med en rik samling gratis responsive maler, kraftig e-handelsmotor for utvikling av nettbutikker og Artikler-app for oppretting og publisering av innlegg. På grunn av flerspråklig støttefunksjon er det enkelt å starte og administrere nettsteder på forskjellige språk for å øke mengden målgruppe.

Den integrerte Logo Maker lar deg designe en kvalitetslogo for ditt prosjekt for å bygge merkevaren omdømme, mens allsidigheten til tredjepartsutvidelser gjør det mulig å integrere populære tjenester for bedre nettsted promotering og kundebeholdning.

Antallet Ucraft-demerier er ikke helt avgjørende. Den totale mengden maler nettstedbyggeren har på lager er noe begrenset, og den overstiger nå 63 design. Dessuten består hver mal av innholdsblokker som innebærer behov for redigering i seksjoner uten noen mulighet til å omorganisere plasseringen av elementer de består av. Disse fisjonene er imidlertid ikke så avgjørende, og de har ikke alvorlig innvirkning på det endelige resultatet av nettstedets utviklingsprosess.

Koste

Det er en helt gratis plan her som lar deg teste systemets funksjonalitet og til og med starte enkle prosjekter. Ucraft er også kjent på grunn av sin integrerte Landing Page Creator, som er gratis for alle og gjør det mulig å designe kvalitetslandingssider for god forretningsstart. Når det gjelder de betalte abonnementene, tilbyr nettstedsbyggeren for øyeblikket tre alternativer:

 • Pro Nettsted ($ 10 / mo) – tilpasset domene, gratis hosting, flerspråklig støtte, kodebyggingsfunksjon, 50 produkter, gratis SSL-sertifikat, integrert Google Analytics;
 • Pro Shop ($ 21 / mo) – avanserte e-handelsverktøy, 1000 produkter, rabattkuponger, 0% transaksjonsgebyr;
 • BigCommerce ($ 39 / mo) – ubegrensede produkter, omvendt moms, mulighet til å selge på Facebook, Amazon og Ebay.

I tillegg tilbyr nettstedbyggeren en avansert White Label løsning for profesjonelle nettsteder. Det er her du kan velge mellom to alternativer – Partnerpakke ($ 799 / mo) og Selvbetjent pakke ($ 1899 / mo).

Prøv Ucraft gratis

SITE123 – En av de mest populære SaaS-byggherrene

SITE123 - En av de mest populære SaaS-byggherrene

Produktnavn:SITE123
Offesiell nettside:site123.com
kompleksitet:Lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra 10,80 dollar / mo
Grunnlagt:2015
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

SITE123 – er en av de enkleste nettstedbyggere, som har inntatt en verdig plass i den moderne nettdesignnisjen. Systemet ble opprettet med behov og krav fra nybegynnere i tankene, og dermed har det brukervennlighet sammen med bekvemmelighet, overkommelighet og intuitiv tilnærming til webdesign. Systemet er et verdig valg for uerfarne brukere som er villige til å starte og administrere fullfunksjoner.

Hovedtrekkene

SITE123 leverer et rikt sett med funksjoner, som fungerer utmerket for utvikling av landingssider, kommersielle og ikke-kommersielle prosjekter, blogger, porteføljer og nettbutikker. Systemet krever ingen kodingsferdigheter, noe som er en reell fordel for den rådende mengden webutviklere. Her er settet med funksjoner plattformen omfatter:

 • Logo Maker;
 • Gratis skjemabygger på nettet;
 • Flerspråklig støtte;
 • Omfattende alternativer for integrering av sosiale medier;
 • Rikt app-marked.

Fordeler og ulemper

Nettstedsbyggeren gjør det mulig å velge blant dusinvis av gratis responsive og fullt tilpassbare maler for å passe til forskjellige nisjer. Dets flerspråklige verktøy gjør det i tillegg mulig å lage flere språkversjoner av prosjektet.

For å forbedre prosjektytelsen, lar systemet integrere flere utvidelser og widgets (Gallerier, analyseverktøy, sosiale, skjemaer, live chat support, booking og mer), online skjemaer, sosiale medier nettverksknapper osv. Det er også en mulighet til å designe og legge til nettstedets logo.

Når det gjelder demeriene, fungerer SITE123 stort sett bra for førstegangsbrukere uten kodingsevne i det hele tatt, men det mangler avanserte innstillinger og avanserte designtilpassingsverktøy for webdesignproffer. Som et resultat av en slik tilnærming er destinasjonssider og nettbutikker opprettet med systemet for enkle, spesielt for profesjonell bruk. Endelig er SITE123-planene ikke helt funksjonelle og funksjonsbelastede slik at du kan starte profesjonelle nettsteder, ettersom de har begrensede tilpasningsmuligheter for design.

Koste

Det er et gratis abonnement som gir 500 MB disklagringsplass, 1 GB båndbredde og 10 produktbestillinger per måned. Så snart du bestemmer deg for å gå online og publisere et funksjonsbelastet prosjekt, kan du velge mellom fire betalte abonnementer. Disse inkluderer:

 • Grunnleggende ($ 10.80 / mo) – 10 GB lagringsplass, 5 GB båndbredde, gratis domenenavnstilkobling;
 • Avansert ($ 16,80 / mnd) – 30 GB lagringsplass, 15 GB båndbredde, opptil 50 produkter per måned;
 • Profesjonell ($ 22.80 / mo) – 90 GB lagringsplass, 45 GB båndbredde, 500 produkter per måned;
 • Gull ($ 28.80 / mo) – 270 GB lagringsplass, 135 GB båndbredde, ubegrenset produkter per måned.

Det skal imidlertid nevnes at kostnadene for SITE123-planer er forskjellige med hensyn til stedet en bruker er bosatt i. Sørg for å sjekke kostnadene for planene før du fortsetter til nettstedets utviklingsprosess..

Prøv Site123 gratis

IM Creator – gratis nettstedsbygger for ideelle organisasjoner

IM Creator - gratis nettstedsbygger for ideelle organisasjoner

Produktnavn:IM Creator (XPRS)
Offesiell nettside:imcreator.com
kompleksitet:Meget lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 8 / mo
Grunnlagt:2011
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

IM Creator – er en moderne fullverdig nettstedbygger, som er en perfekt løsning for kunstnere, gründere, reklamer og alle disse menneskene, som planlegger å bruke systemet til å starte ikke-kommersielle prosjekter med avansert funksjonalitet. IM Creator sikrer enkel og intuitiv utviklingsprosess for nettsteder, og gir flere designtilpasningsverktøy for best mulig resultat.

Hovedtrekkene

Systemet gir en mulighet til å velge fra settet med funksjoner og verktøy som gjør oppretting av nettsteder effektiv og profesjonell. Ta en titt på de mest imponerende funksjonene til nettstedbyggeren nå:

 • Integrert bloggplattform;
 • Kraftig e-handelsmotor;
 • Gratis webdesignressurser;
 • “Stripes & Polydoms ”teknologi;
 • Profesjonelle responsive design.

Fordeler og ulemper

IM Creator lar deg velge blant dusinvis av gratis ferdige maler, som er responsive som standard og kan tilpasses fullstendig. Systemet gir også tilgang til den integrerte WYSIWYG nettstedredigereren, noe som gjør det mulig for HTML-integrasjon for å sikre et best mulig resultat. Nettstedsbyggeren leveres også med blogg- og e-handelsmotorer samt profesjonelle SEO-optimaliseringsverktøy som lar deg få mest mulig ut av designtilpassingsprosessen.

Når vi snakker om demerittene, kan nettstedsbyggeren virke noe overbelastet med funksjoner og verktøy som krever ytterligere utforskning. E-handelsfunksjonaliteten er ikke så avansert, da systemet ikke lar deg laste opp mange produkter for salg, og det er også begrenset mulighet for tilpasning av skrifttyper.

Koste

IM Creator har en bemerkelsesverdig fordel som gjør at systemet råder over konkurrentene. Det er helt gratis for kunstnere, studenter og eiere av non-profit nettsteder, gi brukerne muligheten til å starte prosjekter med full funksjonalitet uten økonomiske investeringer i det hele tatt. For alle brukerne som er villige til å starte nettsteder for kommersiell bruk, tilbyr nettstedbyggeren følgende abonnementer:

 • Årlig lisens ($ 8 / mnd) – ett domenenavn, ett nettsted, ubegrenset lagringsplass for disk og båndbredde, e-handelsmotor, premium teknisk support, innebærer en ganglig årlig betaling som utgjør $ 96 / mo;
 • Årlig lisens ($ 11 / mo) – ett domenenavn, ett nettsted, ubegrenset lagringsplass for disk og båndbredde, e-handelsmotor, førsteklasses teknisk support, innebærer en engangs halvårs betaling som utgjør $ 66 for 6 måneder;
 • SSL-beskyttet ($ 21 / mo) – Ovennevnte funksjoner pluss SSL-sertifikatforbindelse til det valgte domenenavnet.

I tillegg tilbyr IM Creator tre typer White Label-abonnementer. Disse inkluderer planer for Standard, Host It Yourself og Servers Control, hvor kostnadene tilsvarende utgjør $ 350, $ 2500 og $ 25000 per år avhengig av vilkår, tjenester og verktøy som leveres.

Prøv IM Creator gratis

Mobirise – Offline Nettstedbygger-programvare

Mobirise - Offline Nettstedbygger-programvare

Produktnavn:Mobirise
Offesiell nettside:mobirise.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra 149 dollar
Grunnlagt:2015
Hovedkvarter:Den Europeiske Union
Prøv det gratis

Mobirise – er en offline nettsted byggherre programvare, som krever nedlasting og installasjon før du går videre til prosessen med prosjektutvikling. Systemet har et bredt sett med funksjoner og verktøy som opprinnelig er orientert om behovene til førstegangsbrukere. Nettstedsbyggeren skiller seg ut fra mengden på grunn av sin brukervennlighet som ikke går på akkord med funksjonalitet.

Hovedtrekkene

Mobirise er et fint valg for deg som har tenkt å starte forskjellige typer prosjekter, inkludert porteføljer, bedriftsnettsteder, destinasjonssider, kampanjer og mer. Det omfatter et bredt spekter av funksjoner som bidrar til effektiviteten av nettstedutvikling. De viktigste av dem er som følger:

 • Integrable utvidelser;
 • Hundrevis av innholdsblokker for utvikling av nettstedslayout;
 • AMP nettsted byggherre;
 • GDPR-samsvar;
 • Kvalitet og praktisk kodeditor.

Fordeler og ulemper

AMP-funksjonen gjør det mulig å forbedre ytelsen til mobile nettsteder og slik de vises på forskjellige typer mobile enheter. Mobirise gir også en mulighet til å personlig velge og integrere dusinvis av innholdsblokker for å danne din egen websideoppsett og struktur. I tillegg er det muligheten for å koble til tilpassede utvidelser: Lazy Load, ikoner, PayPal handlekurver, glidebrytere, Google Analytics, Twitter Feed, Soundcloud og mange flere.

Mobirise ser ikke ut til å ha mye demeris. Den største ulempen med SaaS-systemet er fraværet av sin egen integrerte hosting. Behovet for å se etter den andre steder kan utgjøre et problem for uerfarne brukere. Dessuten vil du møte behovet for å lagre filer på datamaskinen din for å kunne oppdatere prosjektet når det er nødvendig. Til slutt ser alle nettsteder som er pyntet med Mobirise ut noe like på grunn av deres blokkbaserte struktur.

Koste

Mobirise er helt gratis for alle brukerkategorier så vel som for alle prosjekttyper, det være seg kommersielle eller ikke-kommersielle nettsteder. For å gi prosjektet ditt avansert utseende, kan du vurdere å integrere noen av de betalte plugins / extensions, for eksempel Code Editor ($ 69), Alt-i-ett-sett ($ 129), WOW-glidebryteren ($ 29), PayPal handlekurv ($ 29), Ikoner ($ 19) osv. Vær dessuten klar til å investere i hosting.

Prøv Mobirise gratis

Hva er den enkleste nettstedbyggeren å bruke?

Enten du har tenkt å starte en personlig eller a forretningsnettsted, du bør ha langvarige mål og tydelig forståelse av målene du ønsker å oppnå. Det er en utbredt misforståelse at webdesignprosessen er tidkrevende og utfordrende. Dette avhenger for det meste av nettbyggingsverktøyet du bruker for å fullføre oppgaven, så vel som av dine ferdigheter og krav til webdesign.

Blant det store utvalget av kvalitets- og funksjonelle nettstedbyggere, Wix er den som har den ledende posisjonen i de fleste land i verden. Plattformen skiller seg ut fra mengden på grunn av sin brukervennlighet og sterke brukerfokus. Den integrerte WYSIWYG-redigereren, tilgjengeligheten av Wix ADI og standard maleditor samt hundrevis av gratis tilpassbare og mobilklare design gjør det til den enkleste webdesignløsningen for førstegangsarbeidere og webdesigneksperter.

Hvor enkelt er det å lage et nettsted med Wix?

Å lansere et nettsted bør ikke være en utfordring både for nybegynnere og eksperter på webdesign. Det er her Wix viser seg å være den mest fornuftige løsningen. Nettstedsbyggeren fungerer utmerket for begge kategoriene abonnenter, da det ble opprettet med enkelhet og brukerfokus i tankene. Wix er et kvalitetsnettbyggingsverktøy for å starte og administrere bokstavelig talt alle typer prosjekt. Uansett hvilket nettsted du skal starte med systemet, vil listen over må-ha trinn være stort sett den samme. Her er de viktigste stadiene å fullføre for å få en funksjonsbelastet Wix-basert webside.

 1. Registrer deg for systemet. Som SaaS nettstedbygger, impliserer Wix online registrering, noe som er enkelt, raskt og praktisk. For å registrere deg for systemet, trenger du bare å fylle ut registreringsskjemaet, oppgi innloggingsinformasjonen din, eller bruke Facebook / Google-kontodata for å bli med på plattformen. Hele prosessen tar et par minutter eller enda mindre enn det.
 2. Velg en mal. Wix kan skryte av et av de rikeste og mest kvalitet malgalleriene i nisjen – antall temaer overstiger 550 design. Dette gir deg et virkelig imponerende malvalg. For enkelhets skyld er designene delt inn i tematiske kategorier med hensyn til temaet de takler. Bare bla gjennom dem for å velge malen som tilfredsstiller dine behov og bransjekrav mest.
 3. Tilpass designet. Så snart du er ferdig med valg av mal, kan du fortsette med øyeblikkelig tilpasning. Det er to redigeringsalternativer for maler du kan velge mellom. Hvis du er en nybegynner, kan du bruke Wix ADI-verktøyet, som bokstavelig talt lager et nettsted for deg i den automatiserte modusen, ved å bruke innholdet du vil sende inn på forespørsel. En annen løsning er å bruke en integrert Wix Editor som lar deg opprette versjoner av desktop og mobile nettsteder. Det du kan gjøre her for å tilpasse prosjektet er å sende inn innholdet, laste ned bilder, video og andre mediefiler. I tillegg er det mulig å integrere widgets og tredjeparts tjenester for å gi nettstedet ditt den nødvendige funksjonaliteten og designen.
 4. Juster SEO-innstillinger. Wix er en SEO-vennlig nettstedbygger, som betyr at den tar seg av effektiv markedsføring av prosjektet ditt i søkemotorene. Systemet har et integrert SEO Wiz-verktøy som lar deg sette opp SEO-parametere og tilbyr trinnvise instruksjoner om hvordan du gjør det.
 5. Velg en plan. Selv om Wix har et gratis abonnement, fungerer det bra for å teste systemet og bare øve på dine nettdesignferdigheter. For å få tilgang til den fullstendige listen over nettstedsfunksjoner, må du oppgradere til en av de betalte planene nettstedbyggeren tilbyr. Wix har for øyeblikket flere planer for Standard og Business / eCommerce-prosjekter. Alle av dem gir en mulighet for gratis domenenavnstilkobling, integrert hosting og spesielle verktøy / funksjoner som betyr noe spesielt for din type prosjekt.
 6. Publiser prosjektet. Så snart du er ferdig med alle trinnene ovenfor, er du klar til å publisere nettstedet. Det er gjort med noen få klikk – nyt resultatet og fortsett å administrere prosjektet, legge til innholdet du trenger og oppdatere det når det trengs.

Det handler om prosessen med å lage nettsteder med Wix. Som du ser er det ingenting komplisert med det. For å være presis er algoritmen stort sett den samme som de fleste andre tilbyr populære nettstedbyggere. Hold deg til anbefalingene for å forsikre deg om at du gjør alt riktig og gjør deg klar til å bruke litt krefter / tid på kvalitet på nettstedutvikling.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map