Hvor mye koster det å ansette en webutvikler eller en webdesigner

Hvordan ansette en profesjonell Wix-ekspert


Nettbyggingsteknologier utvikler seg. Å lage nettsteder fra bunnen av uten spesielle ferdigheter er enklere enn noen gang å vurdere dra-og-slipp-plattformer i tillegg til populære CMS som WordPress eller Joomla. Samtidig kan eiere av nettsteder fremdeles ha essensielle grunner til å ansette nettdesignere og utviklere, ettersom bare ekte fagfolk er i stand til å implementere funksjoner for å få prosjektet til å glitre.

Å ha en strålende idé er ikke nok. Riktig implementering, engasjerende design og back-end er nødvendig for å la nettstedet ditt tiltrekke seg rett publikum og få dem til å samhandle. Det har ikke noe å si om du trenger noen små endringer og modifikasjoner av det eksisterende nettstedet eller utvikler et individuelt tilpasset prosjekt fra bunnen av, det kan hende du trenger assistanse fra profesjonelle designere eller utviklere avhengig av målene..

Denne artikkelen skal trekke frem de viktigste trinnene for å ansette en proff, så vel som prisklassen for deres tjenester. Du vil finne ut hvem du faktisk trenger for å fullføre en bestemt oppgave, så vel som ting du må passe på når du ansetter en proff, og hvor mye han eller hun kan koste deg.

Nettutvikler vs nettdesigner: Hva er forskjellen

Før vi dykker dypt ned i figurer og prislapper, la oss avklare hvem du faktisk trenger. Det er en vanlig villfarelse at nettdesignere og utviklere faktisk gjør det samme. Vel, det er usant. Hver fordypning krever forskjellige ferdigheter og tilnærminger. Utviklere og designere bruker forskjellige instrumenter og har motsatte problemer å mestre.

Nettutvikler vs webdesigner

Hva er en Web Designer?

Uttrykket “designer” betyr at en person vanligvis omhandler nettstedets visuelle utseende. Naturligvis utvikler moderne webdesigntrender høyere standarder for det vi kaller UI / UX. Samtidig er ideen fortsatt den samme. En profesjonell webdesigner kan hjelpe deg med å lage logoer, ikoner og knapper for nettstedet.

Designere er ment å kjenne til en rekke grafiske konsepter. De jobber med forskjellige fargekollokasjoner, prototyper, redigerer, designer osv. Det krever å kjenne avanserte designerverktøy for å følge de nyeste trendene..

Verktøy brukt av webdesignere

Som det ble nevnt tidligere, handler nettdesignere hovedsakelig med visuelle og grafiske instrumenter inkludert Illustrator, Sketch, Photoshop og mange andre. Du bør slå dem opp i designers CV for å sikre at en kandidat vet hvordan han skal jobbe med minst grunnleggende verktøy. Ytterligere ferdigheter som å jobbe med forskjellige prototypeplattformer (UXPin eller Mockplus) vil være en stor fordel.

Hva er en webutvikler?

Bortsett fra designere, bryr webutviklere sjelden seg om hvordan nettstedet ditt ser ut. Det de bryr seg om er nettstedets implementering og måten alle elementer kjører på. En profesjonell nettutvikler handler med koding og programmering. Viktige ferdigheter inkluderer også skript, redigering av filer, frontend-utvikling osv.

Hovedoppdraget er å skrive en tydelig kode som vil gjøre at nettstedet ditt kjører problemfritt på forskjellige enheter under forskjellige omstendigheter. Det kan hende du trenger en utvikler for å løse tekniske problemer, så vel som for feilsøking.

Verktøy brukt av webutviklere

Bortsett fra front-end utviklingsteknologier og programmeringsspråk som CSS, HTML eller JavaScript, bør profesjonelle utviklere også vite hvordan de skal jobbe med annen IDE-programvare. Som regel inkluderer de populære programmer som Sublime eller WebStorm. Erfaring med å jobbe med ekstra rammer som Bootstrap eller JQuery ville også være et stort pluss til fordel for kandidaten.

Jo flere ferdigheter en kandidat har, jo bedre, selv om det vil føre til en høyere kostnad.

Hvordan ansette en PRO med suksess (5 enkle trinn)

Så nå kan du lett bestemme hvem du faktisk trenger å jobbe med nettstedet. Du vet forskjellen mellom nettdesignere og utviklere. Det er på høy tid at vi kom i gang med de viktige trinnene for å ansette en proff. Videre vil vi svare på fem grunnleggende spørsmål:

 1. Hva du skal se etter?
 2. Hvor du skal se etter?
 3. Hvordan identifisere en proff?
 4. Lokal eller frilanser?
 5. Hvordan intervjue?

Svarene på spørsmålene er faktisk fem trinn på vei til å ansette en ekte ekspert.

Trinn 1 – Definer kompetansen

Når du nå forstår forskjellen mellom utviklere og designere, vet du nøyaktig hva du trenger for å fullføre oppgaven. Bra for en start. Nå må du begrense søket og se etter en kandidat med ferdighetene du trenger.

For eksempel har du et WordPress-tema med et strikket og tydelig design. Du har en tilpasset logo med nøyaktige dimensjoner i forskjellige formater og må plassere den i overskriften. Hva kan være enklere enn det? Du går til Utseende og laster opp bildet til overskriftsdelen. Logoen har imidlertid ikke vist slik du forventet. Det bryter hele hjemmesidestrukturen mens mobilversjonen ikke er annet enn en katastrofe.

Det er her du kan trenge utviklerens hjelp til å jobbe med koden og redigere noen av hjemmesidedelene for å ordne logoen slik at den ser ut på rett sted med alle blokker som vises riktig på både stasjonær og mobil enhet. Du vil neppe trenge en ekspert med mange års back-end-utvikling for å fullføre oppgaven. Omvendt. Hvis du trenger å angi et skript for et automatisert popup-kontaktskjema som sender personlige tilbud, bør du aldri ansette en nybegynnende utvikler.

Les også:
Hvordan lage en nettside med WordPress.

Trinn 2 – Definer plattformen

Den andre fasen er å bestemme hvor du skal finne en proff. Det avhenger av avgjørelsen din om du vil ansette en frilanser eller lokale eksperter. Vi vil diskutere forskjellen litt videre. Når det gjelder plattformene, kan du velge enorme og pålitelige portaler som Upwork samt surfe på nettet på jakt etter det lokale selskapet. For eksempel er Freelance.com vertskap for millioner av eksterne arbeidere mens de bare er i USA 56,7 millioner mennesker jobber som frilansere.

Trinn 4 – Identifiser proffen

Ikke vær redd for å be en kandidat vise sin portefølje. Sjekk profilen grundig for å finne ut hvilke verktøy og ferdigheter en kandidat har. Sammenlign den med listen over verktøy vi beskrev tidligere. Omtaler fra tidligere kunder kan også komme til nytte, spesielt hvis du velger lokal webutvikling eller designteam.

Trinn 4 – Lokal eller frilanser?

Er frilansere virkelig et godt alternativ? Eller kanskje det er bedre å velge lokale sykkelmiljøer? Hvert alternativ har noen treff og savner.

frilanserlokal
treff&# X2714; De etablerer lavere priser sammenlignet med lokale studioer og firmaer.
&# X2714; Du står fritt til å forhandle om prisen direkte med den du leier.
&# X2714; Ingen tredjepart eller formidlere forstyrrer samarbeidsprosessen.
&# X2714; Ingen provisjoner for merkenavnet eller ubrukelige tjenester du ikke trenger.
&# X2714; Frilansere kan være et raskere og billigere alternativ i tilfelle du har noen nødsituasjoner eller små problemer å løse akkurat her akkurat nå.
&# X2714; Å velge lokale nettstudier og firmaer er et godt alternativ hvis du vil føle deg helt sikker.
&# X2714; Som regel inkluderer de fullsyklusbedrifter med Agile Methodology som lar deg spore hele prosessen fra start til slutt.
&# X2714; Begge sider synger typisk en kontrakt med alle uttalelser og vilkår, inkludert frister, arbeidsomfang og andre kritiske punkter.
Misses✘ Samtidig bør du være forberedt på noen risikoer, siden du ikke er i stand til å ta kontroll over den eksterne kandidaten.
✘ Det er ingen garantier for at han eller hun vil utføre oppgaven i tide.
✘ Dessuten er det fare for å ansette urettferdige designere eller utviklere som bare er rettet mot å ta penger fra potensielle kunder.
✘ Du signerer ikke noen avtale, noe som betyr at du ikke er beskyttet i henhold til jurisdiksjon.
Tags Høye prislapper er den største ulempen.
✘ Lokale selskaper krever vanligvis mer hvis de sammenlignes med frilansere.
✘ Dessuten kan det hende du må vente hvis teamet blir lastet opp med jobb.
✘ Det er fortsatt en risiko for at en valgt kandidat ikke vil håndtere oppgaven.

Frilansere er bra for noen små oppdrag som å tegne en logo, korrigere den eksisterende koden eller implementere et enkelt skript. De kan være et godt middel i tilfelle den presserende oppgaven, mens lokale selskaper er bedre for mer kompliserte oppdrag som krever grundig webdesign eller utvikling av erfaring.

Trinn 5 – Intervju

Gjør deg klar med en liste over grunnleggende spørsmål. Spør en kandidat om hans eller hennes opplevelse. Forsøk å finne ut mest mulig om kompetansenivået. Følgende spørsmål kan være nyttige:

 1. Hvilke verktøy skal du bruke for å fullføre oppgaven?
 2. Har du noen gang gjort dette før?
 3. Hvis ja, kan du vise noen eksempler?
 4. Kan du gi et kort sammendrag av handlingene du skal gjøre?
 5. Hvor lang tid vil det ta?
 6. Hvordan kommer vi i kontakt?
 7. Bør jeg betale på forhånd?

Intervju flere kandidater og sammenlign svarene. Ikke hastverk med å velge den som har lavest pris. Forsikre deg om at en utvikler eller designer oppfyller dine krav.

Hvor mye koster det å ansette en webutvikler

Det første du trenger å finne ut er om du skal betale en fast pris eller timepris. Begge konseptene har noen åpenbare ulemper og fordeler avhengig av din spesielle situasjon. Valget vil hovedsakelig avhenge av kompleksiteten i oppgaven din.

Fast pris eller timepriser?

Timebetaling er bedre for små prosjekter som ikke trenger mer enn en uke å gjennomføre. La oss si at du ansetter en profesjonell nettutvikler for å tilpasse CMS. Prosessen er ikke en utfordring for en ekspert. Han eller hun vil gjøre færre feil uten ekstra tid til feilsøking. Av denne grunn er det ikke noe poeng i å betale en fast pris.

På den annen side kan mindre erfarne utviklere trenge mer tid. Det er mer sannsynlig at de gjør noen feil, mens revisjoner også kan være nødvendige. I dette tilfellet ser den faste prisen ut som et bedre alternativ.

For store og tidkrevende prosjekter ser faste avgifter ut til å være det ultimate alternativet. Selv erfarne utviklere kan komme over vanskeligheter mens det sannsynligvis vil oppstå feil. Samtidig kan kompliserte prosjekter kreve ytterligere A / B-testing eller prototyping.

Så hva med kostnadene? Prislappen kan varierer fra $ 41 til $ 160 per time. Imidlertid kan du fremdeles finne billigere alternativer. For eksempel er Upwork topprangerte utviklere tilgjengelige starter fra $ 38 per time. Nok en gang vil de endelige kostnadene avhenge av prosjektkompleksiteten:

 • Enkel webside med noen få elementer starter koster deg opptil $ 40 per time.
 • CMS-justering til plattformen din er omtrent $ 40 per time.
 • Å bygge et fullt tilpasset nettsted fra bunnen av er omtrent $ 50- $ 75 per time.

Lokale utviklingsteam krever vanligvis faste priser som kan variere fra $ 1000 for et enkelt nettsted for små bedrifter til $ 100 000 for en funksjonell digital butikk med din tilpassede CMS.

Les også:
Hvordan lage en nettside fra bunnen av.

Hvor mye koster det å leie en nettdesigner

Nettdesignkostnader har økt med årene. Det ser ut til å gi mye verdi for prosjektet, ettersom en solid webdesign sikrer brukernes engasjement og interaksjon med potensielle kunder. Av denne grunn må du være klar til å trekke et par hundre ut av lommeboken.

Freelance Web Designer Kostnader

En god og erfaren designer vil belaste deg fra $ 20 for flere logoprøver, favicon eller ikoner til $ 5000 for en fullstendig webdesign eller redesign. Samtidig kan du finne en erfaren grafisk designer for under $ 30 per time. Nok en gang tilbyr Upwork en liste over best rangerte webdesignere starter fra $ 25 per time med alle nødvendige ferdigheter og verktøy for å lage logoer, trykte design, webanimasjoner osv.

Kostnader for designbyrå

 • Grunnlaget vil koste deg fra rundt 3000 dollar (du gir mockups og får ferdig design).
 • Standard assistanse vil koste deg rundt 10 000 dollar inkludert flere versjoner av designkonseptet på høyt nivå.
 • Hvis du trenger et nettsted som er designet for deg, kan du betale fra $ 16 000 for et fullservicetilbud som kan omfatte både design og merkevaresprint.

Bunnlinjen

Det digitale landskapet endrer seg og utvikler seg raskt. Nettsteder er ikke lenger de samme som for flere år siden. Nettdesign og utviklingsverktøy forbedrer seg også. Samtidig er kravene til førsteklasses nettsteder høyere enn noen gang før. Av denne grunn kan det hende du trenger en ekspert med nok teknikker og forbedrede verktøy for å få ideen din til live.

Å sette prisen på fremtidens prosjekt i hovedperspektivene er avgjørende. På den annen side må du være 100% sikker, en valgt kandidat gir god valuta for pengene. Mens bemerkelsesverdige utviklere og designere har enorme priser, er det fortsatt noen billigere alternativer å finne en erfaren spesialist. Vurder risikoen, sammenlign og kontrast flere alternativer, følg med på budsjettet og følg med på punktene som er av største betydning for prosjektets suksess..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map