Hvor mye koster det å bygge et nettsted?

De faktiske kostnadene ved å lansere et nettsted er et virkelig mysterium for de fleste nettutviklere som engasjerer seg i denne prosessen for første gang. Det er faktisk ikke noe klart svar på dette spørsmålet, da de endelige kostnadene for utvikling av nettsteder avhenger av flere faktorer.


Innhold:
Kostnadene for nettstedet laget av:
Nettstedsbygger
CMS + Hosting
frilanser
Nettstudio
Gjennomsnittlig kostnad for et nettsted:
Personlig nettsted
Nettblogg
eCommerce
Lite firma
Oversikt Sammenligningstabell
Bunnlinjen

Disse inkluderer typen og kompleksiteten til et nettsted du trenger, nettbyggingsmetodene du skal bruke, plattformen du vil velge for dette formålet, kostnadene for et domenenavn, hosting osv..

En slik rekke faktorer som påvirker kostnadene for utvikling av nettsteder gjør det vanskelig å gi den eksakte estimeringen av den endelige prosjektprisen. Imidlertid bør du være klar til at de eventuelle kostnadene på nettstedet ditt kan være flere ganger høyere enn du opprinnelig forventer.

De fleste brukere, som ikke har nettsteder, men ønsker å skaffe dem for personlig eller forretningsmessige mål, mener at opprettelse av nettsteder er en komplisert og ganske kostbar prosess. I noen grad har de rett, men er det virkelig så kostbart som du forestiller deg?

Er det nødvendig å betale tusenvis av dollar for denne tjenesten i dag? Kanskje er det et alternativ som gjør det mulig å betale mindre uten å gå på akkord med kvaliteten på et omarbeidet prosjekt?

For å gi svar på disse spørsmålene, la oss se nærmere på noen av de viktigste måtene å bygge et nettsted på, deres egenskaper og kostnader for oppretting av nettsteder. Etter å ha lest denne forskningen, vil du finne ut hvor mye penger du virkelig bør investere i webprosjektet ditt, hvilke alternativer du kan benytte deg av og hvilke priser som belastes for disse tjenestene i dag.

Kostnader for nettsted laget av nettstedbygger

Nettstedsbyggere er spesielle programmer brukes til å utvikle forskjellige typer nettsteder basert på brukernes behov. De fleste av dem er designet med tanke på ikke-erfarne mennesker, som fremdeles har en intensjon om å bygge fullverdige nettsteder til rimelige priser.

Disse skybaserte tjenestene er generelt veldig intuitive, noe som bringer stresset med nettbyggingen til et minimum og garanterer anstendig resultat gitt at du tar den rette tilnærmingen til prosessen med å lage nettsteder.

Flertallet av brukerne trenger teknisk enkle nettsteder – bedriftsnettsteder, porteføljer, blogger, promoteringsnettsteder osv. Derfor er det fornuftig å vurdere lønnsomheten til plattformen basert på dens bekvemmelighet og kostnader for å fullføre disse prosjektene..

I så henseende er nettstedbyggere utenfor enhver konkurranse, spesielt med tanke på priser og brukervennlighet. Men hva trenger du for å lansere en webside med disse tjenestene? Hvor mye skal du være klar til å investere i opprettelsen av dem, og hvilket resultat kan du potensielt benytte deg av?

 • For å bygge et prosjekt med nettstedbyggere, må du få en mal, domenenavn og hosting.
 • Maler kan være gratis og betalt, avhengig av deres kvalitet og tjenesten som tilbyr dem.

Når det gjelder hosting og domenenavn, er tingene forskjellige. Nesten alle nettstedbyggere har integrert hosting, hvis varighet er ubegrenset i noen tjenester. Når du velger en plattform og registrerer deg for den, vil du få et gratis underdomen, som er nok til å lage ditt første nettsted og utforske funksjonens sett til tjenesten.

Når du fortsetter å jobbe med nettstedutviklingen din, vil du innse at du ikke vil gå uten et andre nivå-domene. Du kan få den enten som en bonus eller i en av prisplanene du velger.

Gjennomsnittlig kostnad for å bygge et nettsted med en nettstedsbygger kan beregnes på månedlig og årlig basis, hvor den sistnevnte varianten er mer fordelaktig med tanke på kostnadene. Prisene varierer basert på planene nettstedbyggere tilbyr – bla gjennom dem for å fjerne det.

Kostnader for nettsted laget av CMS + Hosting

Akkurat som nettstedbyggere, CMS avviker i parametere, funksjoner og typer nettsteder du kan starte med dem. Uansett hvilken tjeneste du vil gå til, trenger du imidlertid å finne ut mer om funksjonaliteten, integrerte alternativer, verktøy og andre funksjoner som er et must å ha for effektiv nettstedsbygging.

Hvis du er en nybegynner, og dette er ditt første forsøk på å sette opp en webside med et innholdsstyringssystem, må du i utgangspunktet lære deg det grunnleggende om å bruke CMS etter eget valg, nemlig vertsoppsett, databaseadministrasjon, bruk av dashbord og generelt system kjennetegn.

Det du bør vite er at de fleste åpen kildekode-CMS i utgangspunktet er gratis. Dette betyr at du kan laste ned, installere og oppdatere dem uten kostnad. Dessuten kan du til og med prøve å bygge et enkelt nettsted uten å investere i det. Dette er en fin praksis for nybegynnere som ønsker å lære nyansene ved å jobbe med disse systemene.

Samtidig kan mange CMS ikke skryte av anstendig out-of-the-box-funksjonalitet og innebære integrasjon av eksterne plugins, tilleggsprogrammer eller utvidelser slik at du får bedre resultat.

La oss nå gå over til de økonomiske utgiftene.

Kostnader for å lage nettsted med CMS

Hvor mye vil det koste å lage en webside med CMS? Ta en titt på følgende punkter:

 1. hosting – rundt $ 150 / år;
 2. Domenenavn – rundt $ 20 / år;
 3. Mal – temaer kan være gratis og betalt også, men en anstendig mal vil koste deg rundt $ 100-150;
 4. Ekstra plugins – betalte koster fra $ 5 og opp til $ 100-150 per element, avhengig av karakter og kompleksitet.

Dette er den omtrentlige beregningen av kostnadene for å bygge et nettsted med CMS. Prisene kan variere med hensyn til typen system du bruker og prosjektet du har tenkt å få på sikt.

Kostnader for nettsted laget av frilanser

Avgjørelsen om ansette en frilanser å designe et nettsted for deg kan være et resultat av flere faktorer. Du kan enten mangle tid til å jobbe med nettstedutviklingen din selv, eller det er ikke sikkert at ferdighetene dine er nok til å fullføre oppgaven effektivt. Uansett årsaker, bør du være klar over de omtrentlige kostnadene ved å bruke tjenestene til denne spesialisten og de potensielle truslene du kan støte på under prosessen.

De fleste frilansere krever vanligvis timepriser for sine tjenester. Prisene varierer mye basert på kompetanse og kompetanse hos en spesialist, tilgjengelige ferdigheter, tid du må få et ferdiggjort prosjekt, beliggenhet en webdesigner kommer fra og andre krav du måtte ha.

 • De gjennomsnittlige kostnadene for utvikling av nett varierer fra $ 30 og opp til $ 80 per time.
 • Kostnadene for tjenester som tilbys av fagfolkene er rundt $ 500 – $ 1000 for det komplette arbeidet.

Dette inkluderer forskjellige typer oppgaver en spesialist håndterer i løpet av denne tiden, det være seg designutvikling, nettstedoppsett, skriving av ekstra moduler, justering av innstillinger etc. Forresten, ytterligere vedlikehold og administrasjon av nettsteder kan også koste mye, fordi du ikke vil være det kunne gjøre det på egen hånd.

Rett etter at prosjektet er startet, må du ta deg av regelmessige innholdsoppdateringer, sikkerhetsstøtte, SEO osv. Dette krever også økonomiske investeringer – fra $ 100 per måned i tilfelle du bruker frilansstjenester. Sørg for å fjerne disse nyansene på forhånd for å gjøre de nødvendige beregningene.

Du bør også gjøre deg klar til å betale for webhotell og domenenavn. Kvalitet og trygg hosting kan koste mellom $ 20 og $ 50 per måned basert på leverandøren du har å gjøre med.

Når det gjelder domenenavnene, kan kostnadene deres variere med hensyn til domenets alder. Nye domener kan koste rundt $ 10-15 per år, avhengig av registrartype og domenesone. Kostnadene for aldrede domener kan nå hundrevis eller til og med tusenvis av dollar, men brukere, som trenger nettsteder for personlig eller forretningsbruk, er generelt ikke interessert i å få så dyre domener..

Tatt i betraktning de ovennevnte utgiftene, kan du beregne hvor mye det koster å bygge et nettsted. For å oppsummere det, kan jeg konkludere med at de minimale kostnadene ved å lansere et nettsted er $ 300- $ 500 per et standard nettsted utviklet av en dyktig frilanser.

Kostnader for nettsted laget av webstudio

Når det gjelder etablering av profesjonelle nettsteder for store bedrifter og til personlig bruk, kommer webstudioer i spill. Dette er teamet av eksperter, som kontrollerer hvert trinn i nettbyggingsprosessen.

Nettstudioene er dessuten klar over de viktigste trendene for webdesign, noe som resulterer i opprettelsen av fullverdige og svært funksjonelle prosjekter. Nettstudioers avgift avhenger av en rekke faktorer som antall personer som vil jobbe med prosjektutviklingen, kompleksiteten og stilen til et nettsted du trenger, målene du forfølger, tidsfrister osv.. Så hvor mye kan du forvente å investere i et nettstudieprosjekt?

Kostnader for å bygge et nettsted av nettstudier og frilansere

 1. Den månedlige kostnaden for hosting kan variere mellom $ 10 og $ 16 avhengig av leverandør og valgt plan. Dermed betaler du rundt $ 150-200 per år for å få pålitelig hosting. Når det gjelder domenenavnet, vil det koste deg rundt $ 10 og $ 30 per år. Dette avhenger også av domenesonen og egenskapene du foretrekker.
 2. Den neste tingen du må betale for er malen webdesignteamet vil samarbeide med. Prisområdet kan være allsidig her – en anstendig mal vil koste fra $ 100 og opp til $ 1000 avhengig av nettstedstype, dens kompleksitet og generelle webstudiopriser.
 3. Til slutt er den mest ansvarlige og den dyreste delen av webdesignprosessen kostnadene ved webstudiotjenestene. Noen ganger kan nettutviklingsraten være ganske høy og nå opp til $ 4000- $ 6000. Dette avhenger av avtalevilkårene du har med studioet, deres prispolitikk, antall webutviklere i et team, tjenestene du har tenkt å benytte deg og mange andre aspekter.

Husk at kostnadene for nettstedutvikling ikke bare er begrenset av designskaping. Det at det er eksperter på webstudioer, som utvikler et nettsted for deg, betyr at du ikke vil kunne administrere og oppdatere det etterpå på egen hånd. Dette er bare fordi du ikke er klar over dens designegenskaper, struktur og andre lignende nyanser.

Dessuten betyr det at markedsføring av nettsteder betyr mye også hvis du ønsker å drive et lønnsomt og effektivt nettsted som genererer trafikk og hjelper deg med å bygge kundegrunnlag. Hvis du leier et webstudio for videre vedlikehold av nettsteder, SEO, kundestøtte, sikkerhetsproblemer osv., Gjør deg klar til å investere rundt 100-150 dollar per måned eller enda mer.

Hvis du trenger et kvalitetsnettsted, er det ikke fornuftig å gå for dyre nettbyggingsalternativer. I de fleste tilfeller trenger du ikke en profesjonell webdesigner eller hele webstudioteamet for å utvikle dette prosjektet for deg. På samme måte slipper du å kaste bort krefter og tid på å utforske det grunnleggende ved bruk av CMS. Det er ikke alltid verdt investeringen. Det er her populære nettstedbyggere er til stor hjelp. De er enkle å bruke og har den beste pris / kvalitetskorrelasjonen.

Gjennomsnittlig kostnad for et personlig nettsted

Kostnaden for å bygge et nettsted med nettstedbyggere går vanligvis ned til malprisen, hosting, domenenavn, ekstra tillegg eller apper du kanskje ønsker å integrere og videre støtte. Når det gjelder populære nettstedbyggere, disse funksjonene er inkludert i planene plattformene tilbyr.

Å være de billigste nettstedbyggerne, Wix og uKit tilbyr rimelige priser som tilfredsstiller allsidige behov for nettbygging. La oss finne ut hvor mye det vil ta å starte et nettsted med dem.

Kostnader for et personlig nettsted laget av Wix

Wix Personal Site Builder

Wix er en verdenskjent alt-i-ett-nettstedsbygger, som fungerer utmerket for forskjellige typer personlige nettsteder. Det rike funksjonssettet, overflod av maler, designtilpasningsverktøy og flere prisplaner gjør systemet til en verdig løsning for uerfarne brukere. Uansett hvilken webdesign ferdigheter og kompetanse du har og hvilken type nettsted du planlegger å lansere, vil Wix hjelpe deg med å fullføre oppgaven på en best mulig måte.

Kostnaden for å bygge et personlig nettsted med Wix avhenger av funksjonene du planlegger å bruke og prisplanen du vil velge for dette formålet.

Systemet tilbyr for tiden en ubegrenset gratis plan du kanskje trenger for å teste funksjonene og fem betalte planer. Når det gjelder utvikling av et personlig nettsted, vil Combo eller Unlimited plan være den beste løsningen. Connect Domain plan name vil neppe fungere for deg på grunn av dets begrensninger (som annonsebanneret eller behovet for å bruke andre nivå-domenet).

Bortsett fra å kjøpe disse planene, trenger du ikke å betale mer for å bruke Wix. Årsprisen for å administrere ett nettsted gjenspeiles i kostnadene for planene. Systemet gjør det mulig å lage en fin webside for omtrent $ 96 per år, avhengig av nettbyggingsmålene du forfølger.

Det som er viktig, introduserer Wix ofte spesialtilbud (rundt 10 ganger per år) som sikrer 50% rabatt for alle prisplaner. Disse tilbudene blir vanligvis introdusert på høytider og spesielle begivenheter i tjenestens levetid. De varer i 3-7 dager, og du kan enkelt spare store etter å ha ventet på riktig øyeblikk (alle serviceabonnenter får tilsvarende e-postmeldinger som melder om tilbudene).

Se også:
Wix Nettstedbygger gjennomgang
Eksempler på personlige nettsted på Wix

Prøv Wix (gratis plan tilgjengelig)

Kostnader for et personlig nettsted Laget av uKit

uKit personlig nettstedeksempel

uKit er vanligvis posisjonert som en liten bedriftsnettbygger, og dermed er funksjonssettet rettet mot utviklingen av disse nettstedene. Imidlertid er det eksepsjonelle brukervennligheten, intuitiv nettbyggende natur, nisje-responsive maler og kraftige funksjoner som gjør tjenesten til et anstendig valg for personlig oppretting av nettsteder.

Nettstedsbyggeren er en av de rimeligste nettbyggingsløsningene som er tilgjengelige i den moderne nettdesignnisjen. Det er ingen gratis plan her, men du kan teste systemet i to uker uten kostnad i stedet. Hvis alternativene det tilbyr appellerer til deg, kan du oppgradere til en av de fire betalte planene.

Når det gjelder utviklingen av et personlig nettsted, er Premium og Premium + planer, kostnadene utgjør $ 4 og $ 8 per måned tilsvarende. Husk at å få et engangsabonnement i 3, 6 måneder eller 1-2 år om gangen, vil gjøre at du sparer stort. Rabattene utgjør 5%, 10% og 30% basert på valgt abonnementsperiode. En annen måte å spare mer på er å bruke 25% uKit-kampanjekoden, som er tilgjengelig online.

Bortsett fra det har uKit et tilbud som dekker den nåværende trangen til enhver bedrift å ha et nettsted. Hvis du trenger et mer profesjonelt bedriftsnettsted, men ikke har tid eller lyst til å jobbe med å utvikle det på egen hånd, kan du bestille nøkkelferdig prosjekt for $ 100 fra systemutviklerne. Dette er et veldig forsøkende tilbud for folk som er opptatt med å fullføre forretningsoppgavene og tjene penger.

Se også:
uKit Nettstedbyggeranmeldelse
uKit nettstedeksempler

Prøv uKit (14-dagers prøveversjon er tilgjengelig)

Gjennomsnittlig kostnad for online blogg

Du har kanskje et behov for å koble en blogg til ditt ferdige nettsted eller starte den fra bunnen av. Kostnaden for å lansere en blogg inkluderer prisen på en nisjemal, hosting, domenenavn og integrasjoner. Både Wix og uKit har prisplaner som fungerer godt for oppretting av blogger. La oss se gjennom de mest passende alternativene nå.

Kostnader for en online blogg laget av Wix

Wix Blog Nettstedbygger

Wix har en kraftig bloggmotor, som gjør det mulig å opprette og administrere fullstendige blogger. Kostnaden for å bruke tjenesten avhenger av funksjonene du ønsker å integrere i prosjektet ditt. Du kan teste plattformen gratis ved å registrere deg på den og teste dens gratis planalternativer.

Oppgradering til Connect Domain Pan gir deg ikke det ønskede resultatet, på grunn av flere abonnementsbegrensninger, som ikke er verdt investeringen, hvis du planlegger å gå online.

Kombinasjons- og ubegrensede planer fungerer best for online bloggoppretting. Kostnaden for disse planene utgjør $ 8,50 og $ 12,50 per måned. Det du får her er riktig mengde diskplass og båndbredde, fravær av systemannonsebanneret og andre bloggrelaterte funksjoner.

Ved å bruke planene, vil du kunne:

 • legge til, oppdatere og planlegge blogginnlegg,
 • opprette delen om funksjoner og en tagg-sky,
 • aktiver brukerkommentarer,
 • opprette tilpasset feed,
 • bruk som standard Google Analytics og det integrerte systemhotellet som er inkludert i planene.

Hvis du har bestemt deg for å opprette en visuelt tiltalende og funksjonell blogg uten å investere for mye krefter, tid og penger, er Wix svaret. Rik funksjonssett og et bredt spekter av verktøy og alternativer gjør plattformen til det mest passende valget for bloggprosjektet ditt, uavhengig av kompleksitet, emne og stil.

Se også:
Eksempler på Wix Blogs

Lag din egen blogg med Wix

Kostnader for en online blogg Laget av uKit

uKit Bloggsideeksempel

uKit blogg er et fint gratis tillegg til et nettsted opprettet med denne nettstedbyggeren. Dette er den mest passende løsningen for en liten bedrift som ikke ønsker å bry deg om kompleksiteten i innstillingene til spesialiserte bloggesystemer.

Den mest passende planen for oppretting av blogger er Premium+. Kostnadene utgjør $ 8 per måned. Premium + Plan gir det utvidede innsamlingssystemet for statistikk og analyse samt ubegrenset tilgang til maler, som kan brukes til å starte en blogg.

Du kan opprette og administrere en blogg ved å koble til en “Nyheter Informer”Widget til hvilken som helst side på nettstedet ditt. Bloggesystemet er enkelt, innholdsfokusert og praktisk. Planlagt nyhetspublisering er en av fordelene med disse planene, som gjør det mulig å oppdatere bloggen din, selv om du er borte. uKit er et ganske fint valg for å bygge enkle blogger til personlig bruk.

Start bloggen din med uKit

Gjennomsnittlig kostnad for e-handelsnettsted

Kostnadene for å lansere et nettsted for e-handel avhenger vanligvis av verktøyet du vil velge for dette formålet, hostingleverandør, mal, domenenavn og markedsføringsalternativer du vil bruke. Med Wix og , prosessen vil være enkel, praktisk og rimelig.

Kostnader for e-handelsnettsted laget av Wix

Wix eCommerce nettsted byggherre

Wix har sin egen eCommerce-motor, som gjør det mulig å bygge små og mellomstore nettbutikker. Utvalget av verktøy det gir er imponerende og inkluderer: flere betalingsalternativer, markedsførings- og avgiftshåndteringsalternativer, produktgallerier, flerspråklig støtte, CSV-fileksport.

For å bygge en nettbutikk med Wix, er det fornuftig å gå for eCommerce eller VIP Plan. Kostnaden for e-handelsplan utgjør $ 16,50 per måned. Dette inkluderer opprettingsalternativ for nettbutikk, passende mengde båndbredde og diskplass, tilgjengeligheten av markedsføringsverktøy, e-handel mobile-klare maler, integrert Google Analytics osv. VIP Plan vil koste deg $ 24,50 per måned, i tillegg tilbyr e-postkampanjer, ubegrenset båndbredde, førsteklasses kunde support og andre fordeler med e-handel.

Wix-kode er et annet gratis e-handelsverktøy nettstedbyggeren tilbyr. Dette er appbyggeren du kan bruke for å gi nettbutikken din avansert funksjonalitet og ekstra nettstedeffekter. Du trenger ikke å ha kodingsferdigheter for å gjøre det – funksjonen er intuitiv og enkel for alle.

Se også:
Eksempler på Wix nettbutikk

Opprett en nettbutikk med Wix

Kostnader for e-handelsnettsted laget av Shopify

håper e-handelsprogramvare

Shopify er en spesialisert e-handelsprogramvare, hvis funksjonalitet er sentrert rundt utvikling av nettbutikker. Systemet gjør det mulig å bygge fullverdige nettbutikker i forskjellige størrelser og kompleksitet.

Så langt programvaren tilbyr en rekke e-handelsplaner, vil de eventuelle kostnadene ved å bygge en nettbutikk med det avhenge av abonnementet du vil gå for – fra $ 9 til $ 299 / mo.

Shopify tillater å teste systemet gratis i løpet av 14 dager, og det tilbyr for tiden følgende planer: Lite, Basic Shopify, Shopify og Advanced Shopify. Kostnadene utgjør tilsvarende $ 9, $ 29, $ 79 og $ 299 per måned.

 • Lite-planen gjør det mulig å koble en nettbutikk til det eksisterende nettstedet, legge til det ubegrensede antallet produkter, flere betalingsportaler, salgsporing, alternativet Kjøp-knapp osv..
 • Grunnleggende Shopify tilbyr i tillegg gratis SSL-sertifikatforbindelse og alternativ for bloggtillegg.
 • Shopify Plan lar deg sende gavekort og profesjonelle rapporter.
 • Avansert Shopify leveres med avansert rapportbygger og sanntids transport frakt.

Husk at Shopify er avgiftsfri for transaksjoner, men du må betale for kredittkorttransaksjoner i tilfelle du godtar disse betalingene i butikken din. Alt i alt er Shopify en anstendig profesjonell e-handelsprogramvare, som i tillegg er optimalisert for mobilmarkedsføring.

Se også:
Shopify eCommerce Software Review
Shopify-nettbutikkeksempler

Opprett en nettbutikk med Shopify

Gjennomsnittlige kostnader for små bedrifter nettsted

Å bygge et nettsted for din virksomhet er et must, hvis du har tenkt å nå langsiktige mål og vokse kundegrunnlaget. Kostnaden for å starte et nettsted med nettstedbyggere avhenger av systemet du velger for dette formålet.

Så langt de fleste nettstedbyggere har integrert hosting og tilbyr domenenavn som standard, trenger du ikke å betale for dem i tillegg. Finn ut prisene Wix og uKit tilbyr for å bygge et lite forretningsnettsted.

Kostnader for små bedrifter nettsted laget av Wix

Wix Small Business Website Builder

Å bygge et lite forretningsnettsted med Wix er enkelt, raskt og effektivt på grunn av de mange verktøyene og funksjonene systemet tilbyr. Kostnadene for å starte et prosjekt med Wix varierer vanligvis rundt $ 96 per år, avhengig av planen du vil jobbe med.

Når det gjelder å bygge et nettsted for små bedrifter, er det fornuftig å bruke noen av planene plattformen tilbyr, bortsett fra Connect Domain-planen med tilgjengelige begrensninger. Bruken av Combo-, Unlimited-, eCommerce- eller VIP-planer fungerer bra for dette målet, mens valget bør være basert på funksjonssettet og omfanget av nettstedet ditt for små bedrifter, nisjen du fokuserer på, publikummet du planlegger å målrette deg mot og mål du ønsker å oppnå. Planene koster $ 8,50, $ 12,50, $ 16,50 og $ 24,50 tilsvarende og inkluderer forskjellige vilkår og funksjoner.

For å redusere årstallene for planene, anbefaler jeg å følge spesielle Wix-tilbud og rabatter de introduserer flere ganger i året. Dette er en sikker måte å spare stort på.

For de gründere som ønsker å designe forretningsnettsteder uten problemer i det hele tatt, tilbyr Wix det avanserte ADI-verktøyet. De Kunstig intelligens funksjon vil designe et komplett nettsted for deg ved å bruke forretningsinformasjon du vil gi. Dette er enkelt, raskt og effektivt.

Se også:
Eksempler på Wix Business Website

Lag et bedriftsnettsted med Wix

Kostnader for et lite firma nettsted laget av uKit

uKit nettsted byggherre

uKit har utmerket seg som en byggherre for småbedrifter. Utvalget av forretningsspesifikke funksjoner, verktøy, responsive maler og markedsføringsalternativer det gir er mer enn nok til å dekke den rådende mengden gründers behov. Kostnadene for å lansere et fullverdig nettsted for små bedrifter med uKit utgjør vanligvis $ 48.

uKit har for øyeblikket fire betalte abonnementer, som hver følger visse webdesignoppgaver. Du kan velge mellom Premium, Premium +, eCommerce og Pro Plans avhengig av typen og stilen til nettstedet ditt for små bedrifter, funksjonene du har tenkt å integrere, målene du vil ha det og andre relaterte aspekter..

I tillegg tilbyr nettstedbyggeren betydelige rabatter for de menneskene som betaler for å bruke tjenesten i løpet av 3, 6 måneder eller 1-2 år. Rabattene er 5%, 10% og 30% med hensyn til plan og vilkår som tilbys.

Det er også mulig å få en 25% uKit-kampanjekode SWB-25 å spare stort når du designer nettstedet ditt for uKit små bedrifter. Hvis du virkelig har langsiktige forretningsmessige mål og ønsker å spare store, er uKit den rimeligste løsningen du noensinne kan finne.

Lag et forretningssted med uKit

Kostnader for bygging av nettsteder: Oversikt over sammenligningskart

NettstudiofrilanserCMS
(WordPress)
Nettstedsbyggere:
WixuKit
Domenenavn (Årlig)$ 20$ 20$ 20$ 20$ 20
hosting (Årlig)$ 150$ 150$ 150$ 100$ 48
Nettstedsmal$ 300$ 50$ 50$ 0$ 0
Jobbe med nettsted$ 1000$ 550$ 100$ 0$ 0
Total$ 1470$ 770$ 320$ 120$ 68

Bunnlinjen

Kostnadene for å få et nettsted dannes individuelt i hver situasjon og avhenger av mange faktorer, nemlig DIY-nettbygging eller bestilling av et ferdiggjort nettsted, typen plattform som er valgt, kostnadene for hosting, domenenavn, maler, moduler / plugins midlertidige utgifter, kompleksitet i et prosjekt osv.

 • Den dyreste løsningen er å bestille et nettsted fra et nettstudio. Denne varianten fungerer bra for folk som ikke ønsker å kjenne til alle nyansene i webdesignprosessen, men har til hensikt å få et fullstendig nettsted for å nå sine mål og behov.
 • Det samme handler om å ansette en frilanser. Disse ekspertene kan enkelt utvikle forskjellige typer nettsteder, men du vil ikke kunne håndtere dets vedlikehold og videre promotering. Dette betyr at du til slutt må fortsette å jobbe med et webstudio eller en frilanser for å kunne oppdatere og administrere nettstedet ditt, når det er nødvendig.
 • Å bygge et nettsted med CMS er en effektiv DIY-løsning du kan velge for å få jobben gjort effektivt. Disse systemene er ikke veldig vanskelige å mestre, men du vil fremdeles ha behov for webdesign ferdigheter og erfaring for å takle oppgaven på egen hånd. Ikke glem at CMS ofte innebærer plugin- og malintegrasjon, noe som ikke er helt sikkert for nettstedet ditt. Du må vite hvilke spesialister du skal takle for å være på den sikre siden.

Det enkleste og rimeligste webdesignalternativet er bruken av nettstedbyggere. Disse systemene sikrer maksimal enkelhet og krever ikke kunnskap om programmering i det hele tatt. De er intuitive og har funksjonalitet uten behov for å drive og administrere et funksjonelt personlig eller forretningsnettsted.

Kostnadene for å designe et nettsted med en nettstedsbygger er ofte to ganger lavere sammenlignet med utgiftene du vil møte når du bruker andre nettverksbyggingsverktøy. Det som er viktig, trenger du ikke å bry deg om webhotellvert og domenenavn, da disse funksjonene ofte blir tildelt som standard basert på abonnementsvilkårene..

Selv om valget av nettstedbyggere er imponerende i disse dager, har jeg valgt ut to tjenester, nemlig Wix og uKit på grunn av deres pris, bekvemmelighet og gode funksjonalitet. Disse systemene kan perfekt løse typiske oppgaver for de fleste brukere uten problemer eller ekstra utgifter.

Kostnadene for å lansere et nettsted i dette tilfellet vil variere fra $ 36 til $ 200 avhengig av hvilken plattform som er valgt, prisplan og nettstedtype. Bare prøv det og nyt resultatet!

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map