Hvor mye koster det å lage et nettsted for en bedrift på Wix

Hvor mye koster det å lage et nettsted for en bedrift på Wix


Penger betyr alltid noe når det gjelder å bringe et nytt nettprosjekt til live. Med mindre du er millionær, vil du sannsynligvis se etter forskjellige måter å spare opp et par dollar spesielt når det gjelder et begrenset budsjett. Som de fleste av dere vet, Wix – er en av de mest populære nettstedbyggere med ganske rimelige planer for forskjellige behov. Men er det virkelig verdt å betale pengene?

For å prikke Is og krysse Ts, vil vi se nærmere på Wix-planer, priser og funksjoner levert med hver pakke. Brukere vil endelig kunne gjøre seg opp en mening om de skal bruke plattformen eller ikke. Før vi dykker dypt ned i antall, priser og egenskaper, skal vi si at Wix absolutt er en programvare å velge mellom. Du må imidlertid vurdere noen problemer, avhengig av nettstedstypen og funksjonaliteten du vil implementere. Så la oss komme i gang.

Koster det penger å lage et Wix-nettsted?

Det gjør det absolutt! Wix er en av de mest avanserte og skalerbare nettstedbyggingsplattformene noensinne med millioner av abonnenter og live-prosjekter. Programvaren er allsidig og ekstremt enkel å bruke. Ingen koding er nødvendig. Du får alle funksjoner med en enkelt plan. Man vil neppe nekte fra et slikt tilbud.

Wix-redaktør

Som bedriftseier bør du tydelig forstå at byggeprosessen til nettstedet alltid kommer med forskjellige kostnader. Gratis løsninger fungerer aldri i tilfelle langvarige prosjekter. De klarer ikke å levere nok fasiliteter og teknologier til å starte et fullt funksjonelt prosjekt samt markedsføre det, vokse eller promotere. Du kan ikke kjøpe bil uten å betale for det.

Dessuten kan noen nettsteder i tillegg etterlyse støtte, vedlikehold, endringer, etc. En av disse handlingene vil føre til at ekstra kostnader ikke nevner innholdsproduksjon, optimalisering osv. Med Wix trenger du ikke håndtere noen av de ovennevnte. Plattformen kommer som en fullstendig administrert programvare som gjør det meste av arbeidet for deg.

Bedriftsnettstedet ditt har integrerte relevante blokker og tilleggsprogrammer uten behov for å installere dem manuelt. Alt du trenger er å legge til innhold og gå live. Høres bra med tanke på at det planlegger priser. La oss ta en titt og bygge byggeprosessen ved hjelp av Wix.

Trinn for å lage et nettsted med Wix

For å forstå hvorfor Wix kan være et godt kjøp, la oss se på trinnene du må ta når du oppretter et nettsted fra bunnen av. Vi anser at du allerede har utarbeidet en plan og struktur i tillegg til relevant innhold som skal vises på nettstedet ditt. Nå må du gjøre følgende:

 1. Logg inn. Wix er en SaaS nettstedsbygger. Når vi sier “online”, mener vi at det ikke er behov for å laste ned tungvekt programvare eller ekstra apper. Brukere blir ikke tvunget til å skaffe nøkler og dele dem med flere enheter. Alt du trenger er en bærbar datamaskin, nettbrett eller smarttelefon tilkoblet på Internett. Skriv inn innlogging og passord, eller bruk en sosialt nettverkskonto.
 2. Velg en mal. Med Wix trenger du ikke å kode i det hele tatt. Velg en mal fra virksomhetskategorien eller begynn å bygge et nytt nettsted fra den blanke siden. Nybegynnere kan dra nytte av Wix ADI-verktøy. Et AI-basert instrument som lager nettstedoppsett for deg på få minutter. Erfarne brukere har en sjanse til å utvikle nettstedselementer på egen hånd.
 3. Rediger en mal. Nå må du legge til innhold, laste ned bilder, videoer eller bilder. Ikke glem å fylle ut kontaktinformasjon, redigere SEO-innstillinger, legg til widgeter, integrer tredjeparts tjenester osv. Wix lar deg håndtere alle disse prosessene med bare et klikk.
 4. Velg en plan og gå live. Den siste fasen er å velge pakken. Trenger du et gratis domene eller SSL? Vil forretningsprosjektet ditt kreve e-handelsfunksjoner? For å forstå hvordan hver plan fungerer, la oss se på funksjonene og alternativene de leverer.

Når du har kjøpt planen, kan du publisere nettstedet ditt for å gjøre det synlig på nettet. Nå må vi komme tilbake til Wix-planer og -priser.

Kostnaden for et Wix-forretningssted

Fortsatt nøl med å velge Wix eller ikke? Det er på høy tid at vi så inne i hver Wix Premium-plan for å forstå hvilke funksjoner de leverer for forretnings- og andre behov. Du må innse hvilke fasiliteter og kilder prosjektet ditt vil kreve. Forventer du enorm trafikk, eller nettstedet kun er ment for online-representasjon? Har du planer om å laste det inn med innhold og sider, eller vil det være et enkelt nettsted med én side?

Avhengig av svarene, kan du velge mellom følgende pakker:

Wix nettstedprising

Kombinasjonsplan for personlig bruk

Planen er et godt valg for små nettsteder med en enkel struktur og minimumsinnhold. Det vil neppe være et flott alternativ for store selskaper og voksende virksomhet, selv om det fremdeles kan fungere for små porteføljer og frilansers nettsteder for å introdusere sin kompetanse.

Her er noen av Wix Combo-planfunksjonene:

 • Pris – $ 13 per måned.
 • Hva er inni? – Wix-annonser fjernet, et 1-års gratis domene samt muligheten til å koble til din egen + 2 GB båndbredde og 3 GB diskplass.
 • Bra for – små nettsteder, porteføljer, destinasjonssider, blogger.

Ubegrenset plan for gründere

Planen kommer med et litt rikere funksjonssett for frilansere, uavhengige tjenesteleverandører og gründere. De grunnleggende funksjonene er nesten de samme, men med noen åpenbare forskjeller:

 • Pris – $ 17 per måned.
 • Hva er inni? – Ubegrenset båndbredde og 10 GB diskplass i tillegg til integrerte Site Booster- og Visitor Analytic-apper.
 • Bra for – uavhengige nettdesignere, frilansere og gründere.

Pro-plan for merkevarefremming

Pro-planen er perfekt for å lansere et nytt merke fra bunnen av, samt promotere og etablere det på nettet. For en rimelig pris får du et gratis domene i tillegg til ubegrenset båndbredde og markedsføringsverktøy.

 • Pris – 22 dollar per måned.
 • Hva er inni? – ubegrenset båndbredde med 20 GB lagringsplass, $ 300-tilleggskuponger, profesjonell logo, arrangementskalender osv.
 • Bra for – merkevareutvikling, vekst og etablering.

VIP-plan for prioriterte elskere

Planen dupliserer faktisk den forrige pakken med alle de samme alternativene, men med noen små tillegg.

 • Pris – 39 dollar per måned.
 • Hva er inni? – funksjoner fra Pro-plan pluss prioritering og VIP-støtte.
 • Bra for – krevende bedriftseiere som trenger VIP-assistanse.

Tilleggsplaner

Plattformen har en gratis plan. Det er imidlertid bra bare for testing. Du kan bruke den til å sjekke hvordan systemet fungerer. Hvis du planlegger å starte en nettbutikk, tilbyr plattformen separate e-handelspakker. Prisen her varierer fra $ 23 til $ 49 per måned med praktisk talt de samme funksjonene som i Premium-planer.

Wix e-handelspriser

e-handelsabonnenter får mer lagringsplass, mer videotimer, tilgang til relevante widgeter og apper. Store selskaper kan ha fordel av at Enterprise-pakken koster $ 500 per måned med forbedrede analyse- og ytelsesverktøy, premium support, opplæring, osv..

Se alle Wix-planer i detaljer

Finnes det billigere Wix-alternativer?

Bare i tilfelle du ikke har råd til Wix-planer, er det noen billigere alternativer. Imidlertid bør du tydelig forstå at billigere ikke alltid betyr bedre. En rimeligere plattform betyr færre funksjoner inne i pakken. Det resulterer i ekstra handlinger brukerne må gjøre. Med andre ord, jo mindre du betaler, jo mindre får du i form av eiendeler på nettstedet, og jo flere problemer trenger du å håndtere på egen hånd.

uKit – Et billigere alternativ til Wix

uKit nettsted byggherre

uKit kan være en vei ut i tilfelle av begrensede budsjetter. Den tilbyr god nok funksjonalitet til å starte et forretningssted, selv om det vanskelig kan konkurrere med Wix når det gjelder teknologier og tjenester som tilbys.

Planene og prisene er som følger:

 • De minimal plan starter kl $ 2.50 per måned. Det inkluderer ubegrenset lagringsplass, support døgnet rundt, gratis hosting og sikkerhetskopiering, men ikke noe gratis domene. Du får en eneste tilpasset som standard.
 • Grunnleggende plan starter fra $ 5 per måned og inkluderer i tillegg Live Chat-støtte og Premium maldesign.
 • e-handelsplan vil koste deg fra $ 6 per måned med alle funksjonene fra tidligere planer pluss digital butikkfunksjonalitet.
 • Pro-plan starter kl $ 7.50 per måned med tilpasset kode og tilpassede fargevalg.

Selv uKit Pro-plan ser litt begrenset ut sammenlignet med Wix Combo og Unlimited. På den annen side kan det ordne seg i tilfelle stram økonomi.

Prøv uKit gratis

WordPress – gratis alternativ til Wix

WordPress nettsted byggherre

Hvis du ikke planlegger å betale på månedlig basis eller har gode kodingsevner, WordPress vil være et flott alternativ. Selve CMS er gratis. Alt du trenger er å betale for domenet og hosting. Det er ikke nødvendig å kjøpe Premium-temaer i tilfelle du kan kode på egen hånd. en åpen kildekode-plattform lar deg tilpasse PHP-temaene hva du vil.

Den dårlige nyheten er at nybegynnere aldri vil være i stand til å takle prosessen. De vil bli tvunget til å betale ikke bare for generelle problemer som hosting (fra $ 2 til $ 10 per måned) og domene ($ 10- $ 15 årlig) men også for premium-temaer, plugin-utvidelser og abonnementer, malmodifikasjoner osv.

Denne varianten fungerer bare for erfarne teknikere og programmerere som faktisk ikke trenger en alt-i-ett-løsning. En bedre idé er å bruke WordPress sammen med Bluehost. EN populær hosting leverandør tilbyr WP-optimaliserte planer som gjør det veldig enkelt å administrere, sette opp og støtte nettstedet ditt for en pris som starter på $ 2.95 per måned.

Prøv WordPress nå

Bunnlinjen

Du må betale fra $ 12 til $ 39 per måned for å bygge et fullt utstyrt og profesjonelt forretningssted med Wix. Den endelige prisen er avhengig av nettstedets kompleksitet, innhold og andre viktige punkter. Oppdraget vårt var å vise at plattformen er verdt å betale pengene.

Hver plan har en pakke med alternativer som forhindrer brukere fra å gjøre flere handlinger. Du får nok båndbredde og plass, et gratis domene og verktøy for å komme i gang akkurat her akkurat nå og gå live om flere timer. Når det gjelder alternativer, leverer de enten færre funksjoner eller krever forbedret teknisk kunnskap.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map