Hvor mye koster det å migrere et nettsted?

Hvor mye koster det å migrere et nettsted?


Så du har tenkt deg å migrere et nettsted. Avgjørelsen om å gjøre det kan utløses av forskjellige faktorer, for eksempel endring av webdesignmålene dine, vekst av din nettbaserte virksomhet, ønske om å bruke en mer funksjonsbelastet plattform osv..

Uansett årsaker og mål du forfølger, mens du vedtar beslutningen om å bytte til en annen tjeneste, vil du definitivt møte de samme spørsmålene: hva migreringsalternativ er mer å foretrekke og hvor mye koster det å overføre det ferdige prosjektet ditt fra en plattform til en annen?

Egentlig er det forskjellige aspekter som påvirker valg av plattform og kostnadene for migreringsprosessen på nettstedet. Dette avhenger i utgangspunktet av typen prosjekt du kjører, dens nåværende størrelse og funksjonalitet, målene du forfølger, budsjettet du eier og mange andre aspekter.

Imidlertid er det en faktor til som bør vurderes når det gjelder beregning av kostnadene for nettstedoverføringsprosessen. Dette er den typen plattform nettstedet ditt er basert på, og den du planlegger å bytte til. Derfor er det på høy tid nå å diskutere de grunnleggende måtene for migrering av nettsteder basert på typen plattform prosjektet ditt er bygget på.

1. Hosting for hosting av migrering av nettsteder

Å bytte mellom hostings er en ganske utbredt prosess. Det er masse pålitelige hostingleverandører som tilbyr perfekte lastetider, rimelig pris, ytterste sikkerhet, pålitelighet og 100% oppetid. Så hvis din nåværende webhotell ikke oppfyller dine behov eller forventninger, kan du alltid skifte til en annen leverandør. Bare sørg for at du velger en virkelig pålitelig tjeneste som samsvarer med dine krav og behov.

La oss se på prosessen med å bytte fra Siteground til Bluehost for å gi deg den generelle ideen om nyansene prosessen innebærer.

Siteground til Bluehost

Bytt hosting nå

Egentlig tilbyr Bluehost en pålitelig og smidig migrasjonstjeneste for å få deg til å føle at prosjektene dine og alle filene er overført riktig. Selv om migrasjonsprosessen generelt er en tidskrevende prosess, gjør Bluehost det mye enklere og mer praktisk sammenlignet med andre hostingleverandører.. Husk imidlertid at Bluehost foreløpig ikke tilbyr migreringsstøtte for VPS-, forhandler- eller dedikerte serverkontoer.

Hvis du vil overføre Siteground-nettstedet ditt til Bluehost, bør du gjøre det meld deg på plattformen å opprette din egen konto og gi de nødvendige detaljene. Da vil du bli tilbudt å fylle ut migreringsskjemaet som er tilgjengelig på den tilsvarende hjemmesiden for å komme i kontakt med Bluehost-fagfolk, som vil hjelpe deg med å fullføre migreringsprosessen med minimum tid / krefterinvestering.

Det du også bør vite er at Bluehost tillater migrering av opptil 5 nettsteder og 20 e-postkontoer (inkludert alle relaterte databaser og filer) fra Siteground-kontoen din til den du registrerer hos verten. Bluehost-fagfolk vil hjelpe deg med å håndtere alle nyansene, og de vil gjennomgå hvert nettsted for å bekrefte at det fungerer etter behov. Dessuten tilbyr de 24/7 support etter at migreringen av nettstedet er fullført.

Slik overfører du nettsted fra Siteground til Bluehost

Fra i dag tilbyr Bluehost komplette hostingløsninger til $ 2,95 per måned, men dette inkluderer ikke kostnadene for overføring av domenenavnsregistreringer. Hvis du allerede eier et WordPress-nettsted og ikke har tenkt å overføre migreringen av dette til supportteamet til vertsleverandøren og ønsker å fullføre oppgaven på egen hånd, her er en rask oversikt over trinn du må gjøre:

 1. Logg deg på den eksisterende Siteground-kontoen og bruk programmet det tilbyr for å eksportere databasen;
 2. Last ned og lagre WP-innholdsmappen med et av FTP-programmene du foretrekker;
 3. Opprett din Bluehost-konto og logge inn på kontrollpanelet;
 4. Installer WordPress (hvis du ikke har det ennå, bruker du et klikkverktøy som Bluehost tilbyr;
 5. Opprett FTP-kontoen i Bluehost-kontrollpanelet å kunne laste opp filene dine videre til den nyopprettede WordPress-mappen;
 6. Start FTP-programmet du har valgt og logget inn med de nye kontodataene dine;
 7. Overskriv den eksisterende WP-innholdsmappen, erstatte den med den du nettopp har lastet ned fra Siteground-verten;
 8. Nå databaseseksjonen tilgjengelig i kontrollpanelet til Bluehost-kontoen din og åpne phpMyAdmin;
 9. Velg databasen du har tenkt å bruke som destinasjon for å flytte de eksporterte filene;
 10. Gå tilbake til phpMyAdmin-vinduet ditt og sjekk om du har valgt riktig database. I så fall ser du listen over tabeller som vises i vinduet. Velg “Sjekk alle” -boksen nederst i den tilgjengelige listen, og slipp tabellene før du importerer dine nye data;
 11. Begynn å importere filene: nå “Import” -fanen i phpMyAdmin, velg “Bla gjennom datamaskinen din” og finn SQL-databasefilen du har eksportert fra forrige nettsted og start importen;
 12. Så snart du er ferdig med det, kan du sjekke de nye tabellenavnene. Hvis de starter med “wp”, trenger du ikke endre noe. Noen tabeller kan imidlertid starte med “wrp-”. I dette tilfellet, gå til filbehandleren, åpne wp-config-filen i mappen public_html, klikk på den med høyre museknapp, velg delen “Kodedigering”, velg “Rediger” -knappen, rull ned for å finne ” Stabel prefiks-linje og rediger den for å få tabellene til å begynne med “wp_”;
 13. Flytt alle nettsted- og databasefilene til den midlertidige URL-en. For å gjøre det, nå phpMyAdmin-nettstedet, velg WP-alternativene fra menyen og rediger URL-adressen etter behov;
 14. Lim inn den midlertidige URL-en når du registrerer deg hos Bluehost, klikker du på “Gå” og sjekker hvordan det fungerer.
 15. Lagre permalinkene i WordPress-administratorpanelet;
 16. Gå til domeneadministratoren å peke den midlertidige URL-en til den permanente i Bluehost;
 17. Så snart endringen av domenenavnserveren er fullført, logger du på ditt WordPress admin-nettsted og deretter gå til delen Generelle innstillinger tilgjengelig i den tilsvarende fanen. Det er her du må oppgi domenenavnet ditt og fylle ut feltene “URL-adresse” og “WordPress Address”. Lagre deretter endringene som er gjort;
 18. Endelig er det på høy tid legg inn domenenavn i nettleseren din for å sjekke hvordan nettstedet ditt fungerer. Hvis alt er i orden, kan du vurdere at prosessen er fullført.

Som du ser, tar det mye krefter og tid å manuelt migrere nettstedet ditt til Bluehost. Imidlertid, hvis du bestemmer deg for å prøve det, tillater Bluehost å gjøre det gratis. Men hvis du ikke er sikker på ferdighetene dine og ikke har noen erfaring med migrering av nettsteder ennå, er det virkelig fornuftig å overlate denne oppgaven til profesjonelle.

Prøv Bluehost nå

2. CMS til CMS migrering av nettsteder

Har du et nettsted bygget med CMS og ønsker å flytte det til et annet for å få mer avansert funksjonalitet? I så fall kan det hende du er interessert i prosessen med å flytte prosjektet ditt fra en plattform til en annen. En god måte å illustrere fremgangsmåten på er å beskrive fremgangsmåten for overføring av a Joomla nettsted til WordPress. Det er akkurat det vi skal gjøre akkurat nå.

Joomla til WordPress

Prosessen med å bytte fra Joomla til WordPress kan være ganske skremmende og tidkrevende, spesielt for ikke-erfarne brukere. Dette er hvor CMS2CMS vil komme godt med. Dette er verktøyet, som hjelper deg med å overføre din Joomla-baserte webside til WordPress på kort tid. Bruken av verktøyet innebærer ingen kodingsevner eller opplevelse av webdesign.

Du trenger ikke å være en webdesignproff for å takle det – bare følg tipsene og retningslinjene systemet genererer, og se hvordan Joomla-nettstedet ditt blir konvertert til WordPress. Tjenesten viderekobler også dine tidligere URL-er automatisk til de nye for å bevare søkemotorposisjonene dine etter overføringen. For å fullføre dette trinnet, må du imidlertid installere ReDJ-utvidelsen på ditt eksisterende Joomla-nettsted på forhånd for å samle inn dataene på riktig måte.

Så, hva er nødvendig for å flytte nettstedet ditt fra Joomla til WordPress med CMS2CMS? Faktisk er prosessen ganske enkel:

 1. Registrer en konto;
 2. Oppgi nettadressen til nettstedet ditt;
 3. Test prøveversjonen av tjenesten.

Det er det. Bruken av CMS2CMS krever ingen spesielle kodingsevner. Tjenesten er forståelig og enkel å bruke for alle. I gjennomsnitt tar det rundt 15-20 minutter å flytte en webside fra Joomla til WordPress med verktøyet. Det som er viktig, alle dataene migreres uten driftsstans for ditt nåværende Joomla-nettsted, noe som betyr at prosjektet fungerer uten problemer. Til slutt sikrer tjenesten 24/7 live chat support for videre vedlikehold av nettsteder. Dette betyr også mye for brukere som ønsker å sikre at nettstedene deres forblir tilgjengelige for målgruppen.

3. CMS til migrering av nettstedsbygger

Å flytte nettsteder fra Content Management Systems til nettstedbyggere er ikke en lett prosess, da det definitivt innebærer kunnskapen om koding grunnleggende. Dette betyr imidlertid ikke at brukere sjelden har tenkt å bytte fra CMS til nettstedbyggere. Tvert imot, dette er en ganske utbredt prosess ettersom de fleste nettstedbyggere er mye enklere og mer praktisk sammenlignet med CMS. De sikrer også et mer komfortabelt webdesignmiljø for brukere, uavhengig av ferdigheter og erfaring. Til slutt kommer CMS stort sett uten integrert funksjonalitet, noe som utløser behovet for å søke og bruke ekstra plugins for å gi prosjektet ditt høye design og ytelse. Derfor ser det ofte ut til å bruke en nettstedbygger å være en mer foretrukket løsning.

CMS til nettstedbygger

Så langt WordPress for øyeblikket er mest populære CMS, det er fornuftig å illustrere prosessen med migrering av nettsteder fra denne plattformen til mest populære nettstedbygger, det er, Wix. Faktisk kan prosessen med å migrere et nettsted fra WordPress til Wix fullføres på to hovedmåter. Den første innebærer å ansette en profesjonell tjeneste, mens den andre krever DIY-prosjektoverføring. Hvilken løsning er bedre og rimeligere i det lange løp? La oss finne ut av det med en gang.

Profesjonelle nettstedstjenester

Bruken av profesjonelle migrasjonstjenester for nettsteder virker ofte som en mer fordelaktig løsning da den eliminerer behovet for å utforske intrikatene til begge plattformene og bruke kunnskapen din om webdesign. Disse systemene gjør jobben for deg og håndterer alle tekniske nyanser og andre relaterte problemer. I mellomtiden bør du vite at prosessen med å flytte filer (databaser) fra WordPress til Wix er ikke så enkelt. Som et resultat kan bruken av spesialiserte migrasjonstjenester bare vise seg å være feil eller ufullstendig bare fordi en del av dette arbeidet må gjøres i manuell modus.

Endelig vil kostnadene for overføring av nettsteder også avhenge av prispolitikken for systemet du har valgt. Standardkostnadene for en websideoverføring er rundt $ 250. Prisen inkluderer generelle webstedsmigrasjonstjenester, overføring av domenenavn, oppbevaring av innhold, intern optimalisering og nødvendige SEO-tjenester. I tillegg kan det hende du må betale for tekstforfattertjenester, ekstra nettstedoptimalisering og andre nødvendige alternativer. Nettopp derfor er samarbeid med profesjonelle tjenester ikke alltid en rimelig løsning, og det fungerer ikke like bra for alle prosjektene.

DIY nettsted migrering

Manuell migrering av nettsteder er en mer foretrukket løsning i mange tilfeller, da det ikke er noen som kjenner nettstedet ditt bedre enn deg. Samtidig innebærer overføring av DIY-nettsteder ofte litt kodingsbakgrunn, siden du må håndtere riktig overføring av WordPress-filene dine til Wix. Dette gjelder spesielt plugin-overføring ettersom det er WordPress-plugins, som kan vise seg å være uforenlige med ditt nye Wix-nettsted på sikt. Du må dessuten vurdere nyansene ved riktig domenenavn og innholdsoverføring, noe som vanligvis innebærer behovet for ny nettstedoppretting. Her er en kort liste over trinn du må ta for å lykkes med å overføre WordPress til Wix nettstedoverføring:

 1. Registrere en ny Wix-konto;
 2. Velg en passende nettstedsmal som fungerer best for prosjektet ditt;
 3. Nå ditt nye nettsted og lag sidene og menystrukturen, som vil være lik de du hadde på WordPress-nettstedet ditt;
 4. Last opp filene fra forrige database til Wix-serveren;
 5. Kopier ønsket innhold og sjekk resultatet;
 6. Koble WordPress-domenet ditt til Wix. Med dette formålet kan du deaktivere konfidensialitetsbeskyttelsesfunksjonen og fjerne blokkering av tilgang til nettstedet i dashbordet til domeneregistratoren. Da kan du nå Wix-instrumentbordet, velg delen “Connect Domain” og følg retningslinjene systemet genererer. Ikke glem å endre DNS-innstillingene til domenet ditt for å omdirigere trafikken til det nye prosjektet. Les mer om overføring av domenenavn i denne guiden.

Det handler om å bytte fra WordPress CMS til Wix nettstedbygger. Manuell migrering av nettsteder er nesten gratis for alle. Det eneste du kanskje må betale for er Wix-abonnement, men kostnadene vil avhenge av planen du vil gå etter. I tillegg tilbyr nettstedsbyggeren en mulighet til å kjøpe og integrere betalte widgeter og tilleggsprogrammer, men dette er en valgfri løsning.

4. Nettstedsbygger til CMS Migration

Hva er grunnene til å bytte fra nettstedbyggere til CMS? Faktisk kan årsakene til å migrere fra en plattform til en annen være mange. Selv om nettstedbyggere er praktiske, enkle, intuitive, funksjonsbelastede og rimelige, er det ikke sikkert at funksjonaliteten deres er nok til å utvide nettstedet ditt. I slike situasjoner kan brukere ha til hensikt å bytte fra nettstedbyggere til CMS, som generelt er kraftigere og gir dypere funksjonalitet, noe som gir handlefrihet. Uansett grunn du må bytte mellom plattformene, vil du også ha to alternativer. Her går de:

Bruken av migreringsprogrammer på nettsteder

Akkurat som med WordPress til Wix migrering, er det en mulighet til å velge et av de spesialiserte migreringsprogrammene på nettstedet. CMS2CMS kan også brukes her som et pålitelig verktøy for å overføre et prosjekt fra en plattform til en annen. Systemet gjør det mulig å flytte allsidige nettstedelementer, inkludert websider, tekster, bilder, mediefiler, brukerinfo og grupper, kommentarer og mange flere. Det følger med den elektroniske kalkulatoren, som gjør det mulig å estimere de omtrentlige kostnadene for migreringen av nettstedet ditt på forhånd. Dette er et nyttig alternativ for de fleste brukere som leter etter alternativer for migrering av nettsteder.

Wix til WordPress

Husk imidlertid at du også kan støte på problemer når du bruker migreringsprogrammer for nettsteder. Dette gjelder for det meste tekniske feil som ofte er uunnværlige når det gjelder automatisert nettstedoverføring. Dessuten bør du ikke glemme kostnadene ved å bruke disse verktøyene, som vanligvis utgjør rundt $ 250 avhengig av hvilken plattform du vil gå til.

Manuell overføring av nettsteder

For å bytte fra Wix til WordPress, kan du også fullføre et sett med manuelle trinn for å overføre nettstedets innhold og designelementer riktig. Her er en kort oversikt over trinn du bør gjøre for å gjøre migreringen av DIY-nettstedet til en suksess:

 1. Velg den beste hosting for nettstedet ditt, da WordPress ikke tilbyr integrerte hostingløsninger. Når du tar valget, husk kostnadene ved hostingplaner og vilkårene de inkluderer. Generelt kan kostnadene for hosting starte med $ 3-5 per måned for å nå opp til $ 150. Dette avhenger av systemet du vil gå etter. Kostnaden for å være vert for et nettsted med Bluehost, utgjør for eksempel bare $ 2,95 per måned. Dette er for tiden den beste hostingløsningen for WordPress nettsteder.
 2. Installer WordPress. Dette er enkelt, raskt og gratis da CMS ikke tar noen avgifter for nedlasting og installasjon.
 3. Kopier nettsteddesign. Så langt WordPress ikke tillater å kopiere hele webdesignet som det er, er oppgaven din å lage et lignende prosjekt, tilpasse en av WordPress-maler. Husk imidlertid at WordPress-maler også kan betales, og kostnadene kan komme opp til $ 100 per tema.
 4. Eksporter dataene fra Wix-nettstedet til WordPress. Dette gjøres også i manuell modus. Kopi (skape) nettsider, legg til innlegg, last opp (integrere) mediefiler osv.
 5. Integrer plugins. Et av høydepunktene på CMS er en mulighet for plugin-integrasjon. Heldigvis kommer systemet med en bred utvidelse av plugins som kan øke ytelsen på nettstedet ditt. Plugins kan imidlertid også være gratis og betalt. Kostnadene utgjør vanligvis rundt $ 50.
 6. Importer bilder. Husk at WordPress ikke automatisk importerer bilder fra Wix-nettstedet. Så gjør deg klar til å gjøre det manuelt ved å installere og deretter aktivere WordPress Import External Images-plugin.
 7. Sett opp permalinks. Så snart du er ferdig med nettstedoverføringsprosessen, sørg for å sjekke og sette opp permalinks for å sikre riktig omdirigering og bevaring av SEO-posisjoner på nettstedet ditt.
 8. Overfør domenenavn. Undersøk detaljert bruksanvisning.
 9. Sjekk nettstedets ytelse. For å sikre at det nyopprettede WordPress-nettstedet ditt fungerer bra, må du sjekke ytelsen før du deaktiverer Wix-kontoen din.

Som du ser, er ikke prosessen med å bytte fra Wix til WordPress så vanskelig. Til en viss grad er det mindre komplisert sammenlignet med omvendt prosess. Det du trenger er å følge de viktigste trinnene nøye for ikke å overse de must-have nyansene.

For å oppsummere det hele, er det fire viktige måter å migrere nettsteder på. Hver av dem har sine egne prisspesifikasjoner og vilkår. Ta en titt på diagrammet nedenfor for å få et inntrykk av hva hvert alternativ innebærer.

Måter å overføre nettsteder på
Kostnader for overføring av nettstedet
Hosting til HostingGratis til $ 3,95 / mo eller mer (basert på den valgte verten)
CMS til CMSAvhenger av nettstedparametere (bruk av online kalkulator vil bidra til å estimere kostnadene for overføring av nettstedet)
CMS til nettstedbyggerGratis til rundt $ 150 basert på kostnadene for det valgte migreringsverktøyet for nettstedet
Nettstedsbygger til CMSFra $ 150 (i tilfelle bruk av migreringsprogramvare) og opptil rundt $ 320 og mer for manuell nettstedoverføring

Bunnlinjen

Den endelige kostnaden for migrering av nettsteder vil avhenge av alternativet du vil velge for dette formålet. Alt i alt er det fire mulige måter å migrere nettsteder på, avhengig av hvilken type plattform nettstedet ditt er bygget på, og den du planlegger å bytte til.

 • Hvis du bestemmer deg for å bytte fra en hostingleverandør til en annen, vil kostnadene for nettstedoverføring til slutt avhenge av prisen på planen du vil gå etter. Bluehost tilbyr for eksempel en mulighet til å bruke profesjonell assistanse fra deres eksperter og koster $ 2,95 per måned for videre bruk av den valgte planen.
 • Hvis du har tenkt å gå fra en CMS til en annen, vil kostnadene for overføring av nettsteder også avhenge av alternativet du vil velge for dette formålet. CMS2CMS, for eksempel, er migrasjonstjenesten på nettstedet som følger med den online kalkulatoren som gjør det mulig å gjøre det estimer omtrentlige kostnader ved endelig overføring av nettstedet. Denne kostnaden beregnes på grunnlag av hovedparametrene på nettstedet ditt, for eksempel antall websider, brukere, mediefiler, kommentarer og andre nettstedelementer du planlegger å flytte til det nye nettstedet.
 • Kostnaden for å overføre et nettsted fra CMS til nettstedbygger vil også bli bestemt av alternativet du vil velge for dette formålet. Så hvis du bestemmer deg for å bruke migreringstjenesten for nettstedet, kan kostnadene for å bruke den utgjøre rundt $ 150. Når det gjelder omvendt prosess, kan det endelige budsjettet for nettstedoverføring nå opp til $ 320 i tilfelle manuell nettstedoverføring.

Dermed er det umulig å si fra starten av hvor mye du vil betale for å flytte nettstedet ditt fra en plattform til en annen. Kostnaden bestemmes individuelt for hver type prosjekt og plattformen den er bygd på.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map