Hvordan ansette noen for å bygge et nettsted

Hvordan ansette noen for å bygge et nettsted


Å velge riktig utvikler for ditt fremtidige nettsted er en tøff prosess. Den inneholder så mange faktorer du må vurdere. Skal det være en frilanser eller et byrå? Hvor mye vil prosjektet koste? Hvordan finne en pålitelig spesialist? Er det bedre å håndtere byggeprosessen ved å bruke nettstedbyggere?

For å svare på disse spørsmålene er det nødvendig å ha en klar forståelse av prosjektets fremtidige mål og sentrale mål.

Det er viktig å definere siders struktur, meny og funksjoner du vil ha på nettstedet ditt. Enten det kommer til å være en blogg, en digital butikk eller selskapets nettsted.

Hvordan ansette & Hvor mye å betale noen for å bygge et nettsted:

 1. Bestem hvem du trenger
 2. Hvordan finne en pålitelig nettutvikler?
 3. Hvor mye koster det?
 4. Ansette en utvikler vs nettstedbygger
 5. Bunnlinjen

Etter at du har avklart alle implementeringene du trenger, vil det være lettere å velge en skikkelig nettutvikler. Sjekk vår detaljerte guide for hvordan du velger noen å bygge et nettsted.

1. Bestem hvem du trenger

Du må kanskje bygge et nettsted fra bunnen av eller bare gjøre noen endringer på et allerede eksisterende nettsted. Av denne grunn må du tenke nøye gjennom hvem du faktisk trenger for å takle oppgaven.

Nettdesignere vs webutviklere

De fleste nybegynnere kan ikke se forskjellen mellom designere og utviklere. Det er en første vanlig feil å unngå. Vi kommer til å klargjøre forskjellen:

 • En designer – det er hovedsakelig en person som tilpasser utseendet til nettstedet. Han eller hun arbeider med å lage ikoner, knapper, bilder og andre elementer for siden. De jobber med forskjellige grafiske redaktører og designprogrammer;
 • En utvikler – er personen som arbeider med implementeringen av nettstedet. Han eller hun skriver koder, annonseskript, redigerer nettstedets filer i tillegg til å jobbe med andre instrumenter relatert til nettutvikling.

Mens webteknologier utvikler seg, er flere og flere nettdesignere også involvert i implementeringsprosessen. En nettdesigner kombinerer faktisk funksjonene til utvikler og tradisjonell designer med ekspertise innen HTML, CSS og noen andre programmeringsspråk.

Heltidsspesialist vs frilanser

Når du vet hvem du faktisk trenger for å utføre oppgaven, er det på høy tid at du bestemmer deg for hvor du skal se etter en nettutvikler. Enten det kommer til å være frilanser, spesialist på heltid eller utviklingsbyrå for full syklus. Valget vil helt avhenge av detaljene i prosjektet:

 • frilansere – de ser ut til å være et bedre alternativ hvis du bare trenger noen små endringer. Begge parter kan forhandle om tid og bud på forhånd. Frilansere kan også komme godt med i tilfelle du trenger daglige løp over tid;
 • Heltidsspesialister – de er et godt alternativ hvis du stadig trenger å håndtere endringer og forbedringer på nettstedet ditt. Det er fornuftig hvis du vil at noen skal ta seg av prosjektet på en konstant basis. Det refererer vanligvis til noen kompliserte nettsteder som krever mange håndverk (store nyhetsportaler, fora osv.);
 • Byråer med full syklus – dette alternativet er det beste alternativet for folk som trenger full-syklus tjenester fra å bygge og vedlikeholde nettstedet til å produsere SEO-vennlig innhold, markedsføre nettstedet, etc. Byråer har vanligvis et basseng med eksperter innen forskjellige felt fra kodere og designere til tekstforfattere. , promotører og markedsførere.

Ditt valg vil påvirke kostnadene for prosjektet. Heltidsutviklere og byråer belaster vanligvis mer hvis de sammenlignes med frilansere. Det er alltid bedre å planlegge arbeidsomfanget ditt på forhånd for å holde deg til budsjettet.

2. Hvordan finne en pålitelig nettutvikler?

Global Web forbeholder seg mye plass til å se etter noen som kan bygge et nettsted for deg. Brukere kan se etter noen ledende frilansnettverk som UpWork og Fiverr eller sjekk listen over lokale selskaper og byråer. Selv om man neppe vil få problemer når man skulle finne en leder, klarer de fleste ikke å definere en pålitelig spesialist fra en amatør.

Erfarne utviklere vs amatører

 • Erfarne spesialister – de jobber raskere med minimum feil. Det resulterer i mindre feilsøking og lavere kostnader. På den annen side tar de høyere priser;
 • amatører – til tross for lavere priser, bruker uerfarne utviklere mer tid på å fikse feil og rette opp feil. Arbeidet deres krever ekstra revisjoner, noe som resulterer i flere timer.

Noen synes det er vanskelig å få en velprøvd profesjonell. Av denne grunn gjennomførte vi en liste over spørsmål som hjelper deg å velge en erfaren nettutvikler samt spare tid og penger:

 1. Hva er den inkluderende prosjektkostnaden? Forsikre deg om at samarbeidsforholdene er klare uten skjulte avgifter. Du må tydelig forstå hva du betaler for og hva du får for pengene.
 2. Hvor lang tid tar prosessen? En erfaren utvikler vil alltid vurdere mulige uforutsigbare anledninger. Det kan føre til forsinkelser. Av denne grunn er en nøyaktig tidsestimering avgjørende.
 3. Hva inkluderer prisen? Finn ut om prisen allerede inkluderer både design og utvikling, så der trenger jeg ikke å ansette flere spesialister.
 4. Hvem skal jobbe med prosjektet? Hvis du velger et byrå, er det bedre å gå gjennom listen over alle spesialister som vil jobbe på nettstedet. Dette for å sikre at de har nok ferdigheter til å håndtere prosjektet.
 5. Be om porteføljen. Det har ikke noe å si om du ansetter en frilanser eller en spesialist på heltid. Be dem alltid vise porteføljen. Du kan finne nettsteder som ligger i nærheten av prosjektet ditt. Det betyr at spesialisten helt sikkert vil klare seg.
 6. Spør om CMS-typen. Du er den som skal fortsette med ytterligere håndarbeid på nettstedet. Forsikre deg om at du forstår hvordan systemet fungerer. Noen ganger er det opp til deg hva CMS du skal bruke. Videre tilbyr anerkjente byråer spesielle kurs og CMS-guider.

Ikke glem å sjekke omdømmet på nettleseromtaler og anmeldelser fra tidligere kunder.

3. Hvor mye koster det?

Det er på høy tid at vi kommer til tall og tall. Det første og fremst du må finne ut er om du betaler et fast gebyr eller en timepris. Begge typer betalinger har noen treff og tap. Vi tilbyr en enkel måte å tenke på strukturen som passer best:

 • Betaler per time – best for små prosjekter som ikke tar mer enn en uke. Strukturen vurderer å ansette en frilanser;
 • Fast pris – bra for kompliserte enorme nettsteder som tar flere måneder å utvikle. Strukturen vurderer å ansette et full-syklus byrå med alle handlinger inkludert i prisen.

MERK: husk at byggekostnadene for nettstedet er individuelle. De er avhengige av mange faktorer som kompleksitet, teknologier for nettbygging, tidsrammer og mer. Hvis du har en tydelig blåkopi av prosjektet, kan du estimere minst den gjennomsnittlige nettstedprisen.

Faktorer som påvirker nettstedets kostnader

Sjekk listen over faktorer som bestemmer de endelige kostnadene for byggeprosessen til nettstedet:

 • Ansette en frilanser for å bygge et nettsted med middels kompleksitet – omtrent $ 2500 per enkelt nettsted. Minimumsprisen for en profesjonell portefølje eller enkel nettbutikk kan starte fra $ 1000 og stige opp til $ 3000 per uke, avhengig av komponenter og funksjoner du trenger.
 • Ansette et byrå for å bygge et nettsted med middels kompleksitet – opptil 50 000 dollar. Minimumsprisen for et selskaps nettsted starter fra 10 000 dollar. Hvis du trenger fullsyklustjenester som SEO, Vedlikehold & Støtte, forberedelse til å betale opp til $ 50.000.

Når du vurderer slike priser, ser håndtering av byggeprosessen selv ut som en mer kostnadseffektiv løsning. Nettstedsbyggere gjør det dessuten enkelt å håndtere nettsteder av enhver type og kompleksitet uten spesielle ferdigheter. Det vil neppe koste deg mer enn $ 80 per år!

4. Ansette en utvikler vs nettstedbygger

Nettstedsbyggere kommer som en raskere og mer kostnadseffektiv løsning for å bygge et nettsted fra riper. De sparer tiden vår og gjør det enkelt å administrere prosjektet selv uten å involvere tredjeparter. De er billigere og enklere å bruke.

Selv om det kan ta opptil flere måneder å ansette en nettutvikler å fullføre prosjektet, krever online-programvaren 2-3 timer å opprette og publisere et brukervennlig nettsted. Vi har trukket frem noen av de rimeligste og mest populære plattformene.

Wix – Den beste dra-og-slipp-nettstedbyggeren

WIX - Den beste dra-og-slipp-nettstedbyggeren

Wix – er et fleksibelt nettstedbyggingsinstrument for å håndtere utviklingen av forskjellige nettstedstyper. Det er bra for småbedrifter og selskapets nettsteder, så vel som profesjonelle blogger og små digitale butikker. En bruker trenger ikke en gang å gjøre med koding eller programmering. De viktigste fordelene inkluderer:

 • Enkel redaktør – Wix tilbyr en intuitiv dra-og-slipp-funksjon for å legge til og administrere innhold på nettstedet;
 • Wix ADI – den AI-baserte plattformen som bygger nettsteder på få minutter. En bruker trenger bare å indikere noen prosjektfunksjoner, samt velge forretningsnisje og svare på flere spørsmål. Systemet vil behandle svar og tilby et brukervennlig nettstedsoppsett med allerede integrerte funksjoner, widgeter, nettstedblokker og seksjoner som også kan redigeres;
 • Mobilvennlige maler – et utvalg av profesjonelle temaer inkluderer mange kategorier av maler som kjører like bra på forskjellige mobile enheter;
 • Wix App Market – lekerommet leverer mange gratis widgets og tilleggsprogrammer for bedre fleksibilitet på nettstedet;
 • e-handelsfunksjon – Wix bringer et sett med e-handelsverktøy for småbedrifter og digitale butikker.

De som ikke trenger kompliserte nettsteder vil ha fordel av Combo-planen. Det starter på $ 8,5 per måned. Du kan imidlertid spare opptil 5% og betale for to år i forveien. Det vil koste deg bare $ 8 per måned inkludert hosting og gratis domenenavn. Les mer om Wix betalte opsjoner i denne forskningen.

Wix har et eget basseng med eksperter som kan leies. Brukere kan finne dem på en egen Wix Arena-plattformen. Det er en digital markedsplass med hundrevis av spesialister innen webdesign og programmering spesielt for Wix-drevne prosjekter. De vil bidra til å tilpasse det allerede eksisterende nettstedet, så vel som å designe et nytt for deg fra bakken. Brukere kan se gjennom ekspertprofiler med porteføljer, antall gjennomførte prosjekter, kundenes revyer og stjernevurderinger.

Prøv Wix gratis

Shopify – Den beste e-handelsplattformen for å begynne å selge online

Shopify - Den beste e-handelsplattformen for å begynne å selge online

Shopify – er den velprøvde lederen innen nisjen innen digital butikkutvikling. Plattformen lar nybegynnere og profesjonelle lage nettbutikker i alle størrelser, fra bittesmå butikker til voksende globale markedsplasser. Den har en intuitiv redaktør med WYSIWYG-funksjoner i tillegg til flotte responsive maler, avanserte verktøy for produkt- og lagerstyring, promoterings- og markedsføringsinstrumenter, etc..

 • Avansert produktstyring – administrer dine produkter og varelager fra et enkelt dashbord. Redaktøren har en enkel funksjonalitet for å legge til nye varer, lage produktkategorier, samlinger og kataloger, angi valutaer, integrere forskjellige betalingsportaler osv..
 • 3D-lagerteknologi – representere produktene dine på den mest tiltalende måten. Last opp bilder som sikrer følelsen av tilstedeværelse slik at kundene kan observere elementets funksjoner og fordeler.
 • Markedsføring og promotering – lage nettsteder med integrerte markedsføringsverktøy. Utvid adresselisten din, legg inn brukerinnsamlingsskjemaer, start lojalitetsprogrammer, del kampanjekoder og kuponger, kjør salgssesong og mer.
 • Genererte rapporter – systemet har innebygde analyse- og rapporteringsverktøy for å spore salg, fremheve de mest vellykkede produktene så vel som store trafikkanaler. Rapporter inneholder detaljinformasjon om annonsekampanjer for å overvåke resultatene i sanntid.

Shopify leverer forskjellige planer for å imøtekomme dine e-handelsbehov. Brukere kan begynne å danne en enkel Facebook-butikk med Lite-planen som starter på $ 9 per måned eller drive en voksende og skalerbar digital markedsplass med ubegrensede salgsfunksjoner for $ 299 per måned. Middels planer inkluderer henholdsvis Basis- og Shopify-planer som koster henholdsvis $ 29 og $ 79 per måned.

Akkurat som Wix er Shopify en velprøvd leder innen sitt spesielle segment. Plattformen er det beste valget for folk som leter etter avanserte nettverktøy for e-handel. Av denne grunn samarbeider det med både enkeltpersoner og byråer som vil gi en hånd i finjustering av din fremtidige butikk. Brukere er gratis å ansette eksperter innen forskjellige felt fra logo- og webdesignere til e-postmarkedsføringsspesialister og SMM-ledere, SEO-spesialister, programmerere, etc. De vil endre et allerede eksisterende Shopify-nettsted eller opprette et nytt. Alt du trenger er å lage en ny jobb i Shopify-markedet og vente på at eksperter kontakter deg direkte.

Prøv Shopify gratis

WordPress – verdens beste vert CMS

WordPress - verdens beste vert CMS

WordPress – er nummer 1 CMS med millioner av aktive brukere. Plattformen ble opprinnelig lansert for å lage innholdsbaserte nettsteder, blogger og nettsteder for små bedrifter. Imidlertid har den utviklet seg gjennom årene og tilbyr nye måter å utvide prosjektet til å gjøre det om til en digital butikk. Verktøyet i seg selv kan kreve litt læringskurve og koding selv om innholdsredigereren er veldig intuitiv (se Elementor gjennomgang) og skiller seg neppe fra typiske dra-og-slipp-instrumenter. Som et open source-verktøy forbeholder WordPress seg dessuten mer fleksibilitet og frihet når det gjelder webdesign eller tilpasning.

 • fleksibilitet – WordPress gir tilgang til kildekoden til malen. Brukere er i stand til å endre koden, legge til nye funksjoner, lage tilpassede designelementer, etc. Oppgaven vil kreve gode tekniske ferdigheter.
 • Plugins og maler – WordPress kan skryte av antagelig pluginutvalget av widgets for å legge til på stedet fra analyser og kontaktskjemaer til gallerier, anti-spam-instrumenter, kortkoder, etc. brukere vil kunne velge mellom tusenvis av betalte og gratis maler som refererer til bokstavelig talt enhver virksomhet nisje.
 • eCommerce – plugins som WooCommerce gjøre det mulig å etablere din egen nettbutikk. Her kreves lite koding, mens alle hovedinnstillinger er intuitive. Du får et fullt funksjonelt produktstyringsverktøy som er det samme som alle andre dra-og-slipp-redigeringsprogrammer.
 • Global Developers ‘Community – Å finne en WP-entusiast eller eksperter som kan hjelpe med konfigurering av nettsteder, plugins-integrasjon eller tilpasning, er et stykke kake når det kommer til WordPress. De vil bidra til å opprette et nytt nettsted fra bunnen av eller endre det eksisterende. Dessuten vil brukere finne mange videoopplæringsprogrammer, bloggfora, osv.

Selve CMS er gratis. Imidlertid trenger du et domenenavn og en hosting for å komme live med nettstedet ditt. Det er her WP-optimaliserte serverløsninger kommer godt med. Bluehost er den beste hostingleverandøren som driver WordPress-nettsteder av alle typer. Det tilbyr et 1-års domene, integrasjon med WP, ​​gratis plugins, temaer og andre funksjoner i hver plan fra $ 2.95 per måned. Det høres ut som et skikkelig kupp med tanke på systemoppdateringer, sikkerhetskopier og WP-tilpasset dashbord som allerede er inkludert i prisen.

Prøv WordPress gratis

uKit – Den enkleste nettstedbyggeren for små bedrifter

uKit - Den enkleste nettstedbyggeren for små bedrifter

uKit – er sannsynligvis den enkleste nettstedbyggeren å lage nettsteder på flere minutter uten absolutt ingen tekniske ferdigheter. Det kan skilte med et enkelt grensesnitt, laveste priser og profesjonell supportteam. Det er bra for grunnleggende nettsteder som profesjonelle porteføljer, blogger og sider med én side. Ingen spesielle ferdigheter er nødvendige for å bygge et profesjonelt nettsted med uKit. Plattformen har følgende fordeler:

 • Brukervennlighet – WYSIWYG redigeringsverktøy gjør det enkelt og raskt å legge til nytt innhold, fjerne og endre blokker, legge ved mediefiler osv .;
 • Gratis adaptive maler – uKit har en samling profesjonelt utseende og mobilklare maler;
 • Profesjonell støtte – kundestøttespesialister vil hjelpe deg med å løse eventuelle problemer via Skype og e-post;
 • SEO og promoteringsverktøy – til tross for plattformens enkelhet, lar den fortsatt brukere håndtere SEO-innstillinger som metabeskrivelser og titler, fokus søkeord osv.

Programvaren tilbyr 4 hovedplaner avhengig av prosjektkrav. Den minimale pakken inneholder bare grunnleggende bygningsverktøy til en prislapp på $ 5. En grunnleggende plan er mer avansert. Det tilbyr flere statiske og rapporteringsverktøy for $ 10 månedlig pris. e-handel og Pro-planer er for avanserte brukere som trenger å starte små butikker eller mer kompliserte småbedriftssider. Planene koster henholdsvis 12 og 15 dollar per måned. Et 2-årig abonnement lar deg spare et par dollar fra $ 2,50 per måned.

Prøv uKit gratis

Bunnlinjen

Det er opp til deg og budsjettet ditt om du vil ansette noen til å bygge nettstedet ditt eller velge en online plattform. På den andre siden, moderne programvare har vist seg å være en mer kostnadseffektiv og enkel løsning. Du vil bruke mindre tid på å lage et nettsted fra bunnen av, samt bli involvert i prosessen selv. Det er åpenbart et bedre alternativ for grunnleggende nettsteder og små e-handelsprosjekter. Se på alle fordelene som lar moderne plattformer motsette seg webutviklingsteam.

NettutviklereNettstedsbyggere
Pris:omtrent $ 2000 for et grunnleggende nettsted + årlig domene og hostingkostnader ($ 50- $ 70)Cirka $ 100 årlig inkludert domene og hosting
Ferdigheter:Ingen tekniske ferdigheter kreves (bare for videre vedlikehold og styring)Ingen tekniske ferdigheter kreves. Intuitiv dra-og-slipp-redigerer.
Design:Tilpasset nettsteddesignGratis mobiloptimaliserte maler for forskjellige nettstedskategorier
fleksibilitet:Ekstra funksjonalitet for den ekstra prisenGratis apper, widgeter og tredjepartsintegrasjon
Ekstra kostnader:Du må finne et sted å være vert for nettstedet dittDomenet og hosting inkludert i planen
kompleksitet:Nettsted av hvilken som helst kompleksitetBra for grunnleggende nettsteder så vel som nettsteder for små bedrifter, e-handel, selskapets nettsteder osv.

Nettstedsbyggere er billigere og enklere å bruke. De er raskere å komme med det ferdige prosjektet. Mangelen på tekniske ferdigheter og erfaring kan imidlertid være en snublestein på vei til å bygge et mer sammensatt prosjekt. Du kan trenge noen velprøvde eksperter innen nettbyggingsfeltet. Det er her du kan finne guiden vår nyttig.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map