Hvordan bruke Wix Website Builder

Hvordan bruke Wix Website Builder


Wix – er den generelle nettstedbyggeren, som har vunnet verdensomspennende popularitet og blitt leder av den moderne nettdesignnisjen. Stor etterspørsel etter denne tjenesten forklares mest av brukervennligheten og bekvemmeligheten som ikke går på akkord med funksjonalitet og avansert fleksibilitet.

Funksjonssettet til systemet er allsidig og omfattende nok til å imøtekomme behovene til alle brukerkategorier – fra førstegangsarbeidere og opp til fagpersoner. Det er ikke nødvendig å lære seg en kodelinje for å begynne å jobbe med systemet – så intuitivt er det. Hvis du oppriktig har tenkt å gjøre det bruk Wix nettsted byggherre, det er på høy tid å finne ut hvordan du bruker funksjonssettet til systemet for å få mest mulig ut av ytelsen. La oss komme i gang.

For hvem fungerer Wix best?

Wix er en skalerbar, fleksibel og avansert løsning for forskjellige behov for webdesign. Det er imidlertid viktig å spesifisere hvilke brukerkategorier som vil ha fordel av å bruke tjenesten mest av alt.

Egentlig er det nær umulig å skissere en viss kategori brukere, som anbefales på det sterkeste å velge Wix for nettbaserte behov. Som en alt-i-ett-tjeneste kan Wix gi alle som har det nødvendige funksjonssettet og funksjonaliteten. Det er brukervennlig og enkelt nok til å bli valgt av nybegynnere, som har liten eller ingen webdesignopplevelse ennå ønsker å starte et profesjonelt prosjekt på egen hånd. På samme måte kommer Wix med et avansert funksjonssett, som vil fungere utmerket for erfarne webutviklere, frilansere og til og med webdesignbyråer som er involvert i profesjonell utvikling av nettsteder eller opprette skreddersydde prosjekter for klienter regelmessig..

Wix Editor

Rik samling av nisjespesifikke maler, kraftige designtilpassingsverktøy, allsidige tilnærminger til redigeringsprosessen på nettstedet, tilgjengeligheten av apper og integrasjonsalternativer gjør Wix til et perfekt valg for hver bruker, som har en intensjon om å starte et prosjekt som til slutt vil stå ut fra mengden. Webdesign ferdigheter er valgfrie her, men hvis du har dem, vil du absolutt kunne bruke dem til fordel og oppnå høye sluttresultater på lang sikt. Konklusjonen er: Wix er flott for alle og det er den virkelig!

Hvordan bruke Wix – ekspertanbefalinger

For å få mest mulig ut av nettstedbyggeren og dens funksjonalitet, må du huske på følgende anbefalinger:

 1. Obligatorisk Koble domenenavnet. Alle premiumplaner har tilpasset domenenavnstilkobling. Dette er et must-have element på ethvert vellykket nettsted. Du kan bruke underdomenet mens du tester tjenesten, men du vil ikke gå uten et unikt domenenavn når du bestemmer deg for å utvikle og markedsføre prosjektet ditt.
 2. Oppgradering til betalte abonnementer. Når du oppgraderer til et av de betalte abonnementene, har du sjansen til å spare stort med Wix. Nettstedbyggeren tar seg av kundenes bekvemmelighet og tilfredshet, og utsteder dermed jevnlig kupongkoder, rabatter og spesialtilbud som gjør det mulig å få den avanserte planen til reduserte kostnader. I noen tilfeller, Wix lar deg spare opptil 50% av startkostnadene for planen. Disse rabattene gjelder oftest for e-handel og ubegrensede planer, som nyter den største populariteten.
 3. Bruk profesjonell hjelp. Enten du har kort tid, eller bare føler at du mangler ferdigheter til webdesign, kan du henvende deg til systemnettutviklerne for å få hjelp. De vil utvikle et nøkkelferdig nettsted for deg.
 4. Utforske Wix Arena. Dette er den øverste destinasjonen for freelance nettdesignere som leter etter kunder. Designersamfunnet hjelper deg med å dele webdesignkompetanse, finne nye bestillinger, eksklusive tilbud fra nettstedbyggeren, premium support og andre privilegier.
 5. Kontakt kundesupport. Selv om du ikke vet hvordan du bruker systemet, eller hvis du ønsker å finne ut mer om dets sterke poeng, er kundesupport alltid tilgjengelig. Bortsett fra samfunnsforumet, Støttesenter, Knowledge Base, hvordan du gjør videoer og e-poststøtte, hvert element du kan redigere kommer med et spørsmålstegn, og gir et hint om implikasjonen. Dette forenkler spesielt webdesignprosessen.

Bruksområder

Bortsett fra hundrevis av mobilklare og fullt tilpassbare maler som dekker nesten alle tenkelige webdesignbehov, skiller nettstedbyggeren seg også ut fra mengden på grunn av verktøyet og funksjonslisten. Wix kan være den ultimate løsningen, avhengig av hvilke mål og forventninger du har.

Har du planer om å markedsføre virksomheten din på nettet og trenger et nettsted for å nå målgruppen? Eller har du sannsynligvis en gammel webside, bygd med WordPress eller noen annen CMS, og det ble vanskelig å operere med den? Wix er et flott verktøy for å starte og administrere imponerende bedriftsnettsteder. Den avanserte Ascend-funksjonen, forretningsdesign, markedsførings- og promoteringsverktøy (e-postmarkedsføring, tidsbestillinger, abonnementskjemaer, integrasjon av sosiale medier osv.) samt forretningswidgets gjør det til leder for listen over byggherrer for bedrifter.

eCommerce

Ønsker du å starte en nettbutikk? Wix kommer med den integrerte e-handelsmotoren som garantert vil ha deg dekket. Systemet bugner av eCommerce-funksjoner som integrert handlekurv, flere betalings- og fraktalternativer, rabatter og kampanjekoder, avanserte e-handelsdesign, lagringssporingsverktøy og mer.

Wix e-handel

Med en omfattende funksjonalitet kan du selge ubegrenset mengde fysiske eller digitale produkter. Husk imidlertid at Wix er bra for små / mellomstore nettbutikker. Hvis du har en intensjon om å lage et hypermarked eller så, er det fornuftig å se etter en spesialisert e-handelsplattform.

blogging

I tilfelle du har som mål å starte en blogg, kan Wix hjelpe deg med det også. På grunn av sin integrerte bloggplattform, vil nettstedbyggeren hjelpe deg med å starte, administrere og oppdatere en kvalitetsblogg for å øke brukerens oppmerksomhet.

Wix Blogg

Det du kan gjøre her er å legge til og redigere blogginnlegg, tilordne kategorier for dem, planlegge nye publikasjoner, velge spesifikke bloggmaler, lage sosiale bokmerker, aktivere kommentarfunksjonen osv. Wix er perfekt for blogging og det er flott for nybegynnere som er villige til å organisere sine første bloggesamfunn.

Endelig fungerer Wix bra for alle typer personlige nettsteder. Enten du driver en begivenhetsnettsted, en portefølje, en destinasjonsside eller til og med en online CV, har nettstedbyggeren mye å tilby. Dets skalerbarhet, omfattende ytelse og avanserte funksjoner gjør plattformen til et verdig valg for hver bruker.

Wix Editor eller Wix ADI: Hvilket alternativ å gå etter?

Wix har to redaktører, som hver vil ha stor verdi for brukerne. Mens Standard Wix Editor innebærer mer manuelt arbeid og til og med litt webdesignbakgrunn, er Wix ADI et helt automatisert verktøy som vil lage et nettsted for deg. La oss se på begge alternativene og konsekvensene av dem med en gang.

Standard Wix Editor innebærer fullføring av en vanlig prosedyre for webdesign. Du må velge en mal og deretter tilpasse den manuelt for å få ønsket resultat. Wix vil omdirigere deg til kontrollpanelet til redaktøren, som kommer med flere verktøy og funksjoner som er nødvendige for å gi prosjektet ditt individuelle utseende. Det er opp til deg å velge og bruke ønsket fargepalett, eksperimentere med oppsett, skrifter, stiler, bakgrunner og andre nettstedselementer. Så snart du er ferdig med webdesignen din, kan du publisere den.

Wix ADI Editor

Wix ADI – (Kunstig design intelligens) er det AI-baserte verktøyet som bruker den innsendte informasjonen til å opprette et nettsted for deg i automatisert modus. Du trenger ikke å bry deg om valg av farger og hovedelementer på nettstedet – systemet vil gjøre det for deg. Bare oppgi dataene tjenesten krever, mens du svarer på spørsmålene og ser på resultatet. Hvis du ønsker det, kan du tilpasse et ferdig prosjekt videre og erstatte det tilgjengelige innholdet med ditt eget.

Dermed er Standard Wix Editor en mer foretrukken løsning for de brukerne, som allerede har en ide om hvordan man oppretter nettsteder og ønsker å kontrollere alle trinnene i denne prosessen på egen hånd. Når det gjelder Wix ADI, fungerer dette verktøyet bedre for nybegynnere, som bare er på vei til profesjonell utvikling og ønsker å få ferdigheter og kunnskap om webdesign. Men husk at for å bruke funksjonen, er det ønskelig å ha pålitelig virksomhet på nettet som sosiale kontoer osv. Det er her Wix kan få din forretningsrelaterte informasjon. Jo mer jo bedre.

Wix høydepunkter og fordelene ved dem

Wix er en av de mest fullverdige nettstedbyggere du kan finne. Systemet kan skilte med flere fordeler som fungerer bra både for førstegangsarbeidere og eksperter på webdesign. Et av høydepunktene i systemet er et omfattende App Market, der du kan komme over mange gratis og betalte widgeter, tilleggsprogrammer og apper som enkelt kan integreres på ethvert nettsted – fra enkle porteføljer og opp til komplekse funksjonsrike nettsteder. Valget av appen avhenger utelukkende av behovene dine for webdesign og nettstedstype du planlegger å lansere, det være seg en restaurant / kafénettsted, destinasjonsside, bryllupsnettsted, forum og hva ikke.

Wix Bookings

Nok et høydepunkt av tjenesten – Wix Corvid – er et kraftig verktøy som brukes til å lage webapper uten kunnskap om koding grunnleggende. Det vil være til stor hjelp for nybegynnere, som ønsker å diversifisere resultatene på nettstedet og kutte ned hele tiden for utvikling av nettstedet. Bare utforske grensesnittet til systemet og begynn å jobbe med appen din!

Skal du starte et nettsted for å generere trafikk eller øke salgsvolumet? Da bør du ta vare på lastetiden for nettstedet ditt, og det er her du vil sette pris på fordelene gitt av Wix Turbo! Verktøyet inneholder et sett med teknologier og funksjoner som er rettet mot å øke belastningen på nettstedet ditt. Jo høyere den er – jo mindre blir oppgivelsesprosenten og jo høyere blir det totale brukertilfredshetsnivået.

Når du oppretter et nettsted, er det fornuftig å huske på lanserer mobilversjonen av det helt fra starten. Det er ingen hemmelighet at det rådende antallet mennesker bruker mobilenhetene sine når de surfer på nettet. Hvis du ikke har mobilversjonen av prosjektet ditt, vil trafikken din knapt vokse raskt. Potensielle kunder kan til og med bytte til konkurrentene dine, som har mobilversjonene av sine nettsteder. Vil du ikke at det skal skje? Bruk deretter Wix Mobile Editor for å lansere den mobile nettstedversjonen. Husk at endringene som er gjort i mobilmodus ikke vises i skrivebordsmodus, mens de som er gjort i skrivebordsregimet automatisk vises på mobile enheter. Det er den funksjonen de fleste brukerne bør sette pris på.

Wix Maler: Hvordan velge og bruke den beste?

Nettstedsbyggeren er et så profesjonelt alt-i-ett-verktøy at det lett kan brukes til å starte og administrere nesten alle typer prosjekter. Bare se på malgalleriet for å finne ut hele utvalget av avanserte design som kan brukes for forskjellige nisjer og spesialiseringer.

Bland en-side-maler

Uansett hvilken virksomhet du fokuserer på og hvilke mål du forfølger når du velger Wix som webdesignverktøy, vil du absolutt finne en mal du kan tilpasse. Selv om du ikke gjør det, vil systemet tilby deg et blankt tema, slik at du kan lage ditt eget unike nettsteddesign.

Wix Corvid: Beste appbyggingsløsning

Hver gang du får en ide om å lage en funksjonell applikasjon som skal integreres videre i prosjektet ditt, kan du gå til Corvid og prøve det. Corvid er et serverløst, apputviklingsverktøy, som lar deg lage profesjonelle applikasjoner ved å bruke kodingsferdighetene dine. Det er opp til deg å injisere din egen JavaScript-kode til ditt Wix-baserte nettsted og jobbe med systemets API-er for å legge til nyttige interaksjoner og avansert ytelse.

Wix Corvid

Corvid lar deg også automatisk legge til Wix Data til nettstedet ditt, når du aktiverer funksjonen og til og med koble prosjektet ditt til eventuelle eksterne databaser ved bruk av alternativet Ekstern database SPI. Dette er funksjonen som ideelt sett vil dekke behovene til profesjonelle, og avdekke de ubegrensede mulighetene for kodebevisste brukere.

Ascend av Wix – Er dette det rette forretningsverktøyet for deg?

Som en alt-i-ett-nettdesignløsning har Wix mye å tilby moderne entreprenører som er villige til å gå online. Eierne av bedriftsnettsteder kan benytte seg av det avanserte Stig opp verktøyet, som inneholder mange moderne forretningsverktøy på ett sted. Ascend by Wix tilbyr over 20 produkter som fungerer utmerket for markedsføring, markedsføring av produkter og SEO-optimalisering.

Wix Ascend

Hvis du bestemmer deg for å etablere forretningsmessig tilstedeværelse, vil du garantert sette pris på en mulighet til å kunne spore kundeadferden og utarbeide effektive måter å øke brukerengasjementnivåene på. Du vil også kunne optimalisere tiden for kommunikasjon med klienter for å investere den i videre forretningsutvikling. Med dette formålet tilbyr Wix Ascend avanserte markedsføringsverktøy (fakturaer, arbeidsflyter, automatiseringer, pristilbud, oppgaver og påminnelser osv.) og kommunikasjonsalternativer (live chat, skjemaer, kontaktansvarlig, innboks osv.).

Prissettingsaspekter

Wix er moderat priset og har flere prisalternativer for å imøtekomme behovene til alle brukerkategorier. Det er en gratis plan, som aldri utløper, men vilkårene og verktøyene den tilbyr er nok til å oppdage og teste funksjonssettet til systemet. Imidlertid kan nybegynnere være interessert i dette alternativet, da det gjør dem i stand til å lage et ubegrenset antall nettsteder, og dermed øve og forbedre sine nettdesignferdigheter.

Når vi snakker om betalte abonnement, har Wix flere planer for standard nettsteder så vel som for forretnings- og e-handelsprosjekter. La oss se på abonnementene som er ment for vanlige nettsteder først. Kombinasjons- og ubegrensede planer ($ 13 / mo og $ 17 / mo tilsvarende) er utmerket for forretningsnettsteder, porteføljer, blogger og personlige nettsteder. Pro- og VIP-planer ($ 22 / mo og $ 39 / mo) vil dekke behovene til brukere som leter etter avanserte byggemuligheter. De gir et omfattende utvalg av funksjoner som er høyt verdsatt i alle faser av etablering av nettsteddesign.

Wix-prisnettsted

Når det gjelder forretnings- og e-handelsprosjekter, tilbyr Wix fire abonnement. Business Basic plan ($ 23 / mo) tillater å akseptere online betalinger. Business Unlimited plan ($ 27 / mo) bidrar til mer effektiv virksomhetsvekst. Forretnings-VIP ($ 49 / mo) gir den komplette suiten som kreves for den avanserte markedsføringen. Det dyreste abonnementet er Enterprise plan ($ 500 / mo) som tilbyr en ende-til-ende-løsning for å dekke alle viktige forretningsutviklings- og markedsføringsbehov. Uansett hvilken plan du vil gå for, tilbyr systemet en 14-dagers refusjon, hvis det er noe du ikke er fornøyd med.

Wix Prising Business

Bør jeg bruke Wix?

Wix fungerer like bra for ikke-profesjonelle brukere, så vel som for de som har mange års erfaring i webdesign. Det er en verdig investering for utvikling av forretningsnettsteder, porteføljer, destinasjonssider, enkle og mellomstore nettbutikker, blogger og andre typer prosjekter. Systemet har også mye å tilby til freelance webdesignere, som bestemmer seg for å bruke Wix nettstedbygger. Plattformen lar dem ikke bare lage skreddersydde prosjekter for klienter, men hjelper dem også å lete etter nye kunder i Wix Arena Community.

Wix skiller seg ut fra mengden på grunn av det fantastiske finessesettet, eksklusive nisjedesign og moderat prispolitikk. Uansett hvilke intensjoner eller mål du har og hvilken bransje du spesialiserer deg i, vil du definitivt finne maler og funksjoner som dekker dine behov. Wix er en verdig avkastning for pengene dine.

Prøv Wix nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map