Hvordan bygge et fellesskapsnettsted

Det er mange nettstedbyggere som gjør det mulig å lage blogger med mangfoldig effektivitetsområde. Dessverre er det bare noen få tjenester som fungerer utmerket for utvikling av fora. Når det gjelder systemer, som med hell kan brukes til begge formål om gangen, kan de telles på fingre.


Fellesskapets suksess med bygging av nettstedet avhenger mye av det riktige valget av en nettstedsbygger, dine ferdigheter og oppgaven du har satt. Med andre ord, du bør forstå hvor godt du forestiller deg et fremtidig nettsted og om ekspertisen din er nok til å fullføre oppgaven.

Dermed kan prosessen forenkles på to måter – ved å velge riktig community nettsted byggherre og ved å forstå hva du forventer av nettstedet ditt, slik at det kan tiltrekke og beholde publikum.

Vi har allerede skrevet om de mest passende tjenestene å lage blogger og fora. Det er på høy tid nå å diskutere saken ut fra synspunktene til ideer og tekniske krav. Du må definere hva du bør begynne med, hvordan du kan fortsette å jobbe på en nettside og hvordan du kan øke effektiviteten til et ferdiggjort prosjekt.

La oss dele opp prosessen i tre trinn. Dette er valget av en mal og design, design av blogg / forum, promoteringsstrategi.

1. Design Creation

Nisjetjenester leveres med sett med tematiske maler. Generelt er det ikke helt obligatorisk å velge design, som perfekt vil fungere for blogging eller forumopprettelse. Dette er ganske konvensjonelt, da du alltid vil kunne legge til et forum eller en blogg på en webside og sette opp designen, som kommer opp til din nisjestemning.

Blogger og fora er nettsteder, som handler om å lese innlegg. Derfor er det viktigste å skape et behagelig lesemiljø.

Utformingen skal være hyggelig, men dette er en sekundær faktor sammenlignet med innholdsdelen. Ingen psykedeliske farger, overflod av skrifter, eksperimenter med struktur og andre lignende problemer er tillatt her.

Beroligende design kombinert med blå, hvite, grå, brune, svarte og kanskje grønne og oransje farger gjør det mulig å skape riktig bakgrunn. Antallet farger du bruker skal ikke overstige 3 eller 4. De viktigste elementene er skriftene – bare velg 2 passende varianter for titler og avsnitt, ikke mer.

Innleggsdesign betyr også mye, siden dette er et viktig nettstedselement.

Det er bedre å bruke hvit eller lysegrå bakgrunn for en tekst og svarte eller mørkeblå bokstaver. Dette er de bekreftede kombinasjonene.

 • Brevene skal ikke være bittesmå, mens avsnitt ikke skal være lange.
 • Legg til bilder eller videoer i tekstblokker, om nødvendig.

Design og lesbarhet av innlegg er besøkskortet til bloggen din.

Wix Blog Editor

Når det gjelder fora, så betyr design mye, da det nesten ikke er synlig der. I stedet er det avgjørende å velge iøynefallende farger kombinert med sjeldne designelementer og praktiske diskusjonsseksjoner. Du trenger ingen ekstra utsmykninger da de fleste besøker fora for kommunikasjons- og leseformål. Alt du trenger er 2 farger, 2 skrifter, lys bakgrunn og informativ struktur av grener.

Imidlertid er det mye enklere å bruke a ferdiglaget mal med riktig fargepalett, blokkkombinasjon, skrifter og andre elementer som vil fungere godt for ideen din. Som regel forfølger nisedesignere nesten de samme formålene som vi nettopp har nevnt. Så det er ingen grunn til å bry seg mye om nettbyggingsprosessen her – bare få en ferdig variant og begynne å publisere innlegg.

2. Oppsett av blogg og forum

Det som betyr mest her er strukturen og utformingen av strømmen.

 • Antallet materialer som vises på en side, påvirker også bekvemmeligheten av brukeroppfatning. 8-10 innlegg vil være nok.
 • Alternativet for søkefilter er også en må-ha-funksjon.
 • Hvert innlegg skal ha et tittelbilde som holder seg til emnet.
 • Bruk rangeringene, antall innleggvisninger og andre tellere.

Mange brukere er generelt interessert i dem, ettersom de er de viktigste indikatorene på popularitet etter innlegg. Standardattributter som en dato, forfatternavn osv. Må også aktiveres. Dette kan være nyttig for mange lesere som ønsker å se datoen for publiseringen, finne andre innlegg med forfatternavnet osv.

Det er ingen mening i å overbelaste en bloggfeed med flere lenkesett i sidefelt, komplisere designet med en intrikat layout og ikke-symmetrisk plassering av forhåndsvisning av blokker, massiv topptekst med lysbildefremvisning, knapper og andre elementer, som påvirker brukeroppfatningen av en webside.

Det er fint å være uforutsigbar her i den positive betydningen av dette ordet. En bruker bør bare besøke en blogg, velge et interessant innlegg med letthet og begynne å lese den. Det er det.

Wix Forum Setup

Når det gjelder et forum, er alt mye enklere. Den skal bare være tilgjengelig. Som regel kommer slike nettsteder som bloggtilskudd ettersom antall mennesker som oppretter separate fora gradvis reduseres i dag.

 • Legg til ønsket antall seksjoner og nisjekategorier.
 • Sett opp tilgangsrettigheter, underkategorier visningsalternativ og post svarvarsler.

Det er også ønskelig å bringe populære temaer øverst på listen, legge til visningsindikatorer, brukerstatus og andre tellere for å sikre bedre informasjonsklarhet.

3. Opprykk

Bortsett fra de åpenbare metodene som å fylle ut metatagger på nettstedet, separate sider og materialer, analyser satt opp, justering av menneskevennlige URL-er og 404 sider, bør du ta vare på kvalitetsintegrasjonen av fellesskapsnettstedet ditt med andre sosiale tjenester.

Del / lignende-knapper skal være tilgjengelige overalt, der det er en slik nødvendighet. Lag sosiale nettverkskontoer og koble dem til nettstedet ditt. Jo flere nisjelinker til nettstedet ditt du klarer å få, jo bedre.

Kvalitet, mengde og gjennomsnittlig volum av innlegg betyr mye. Når du publiserer det neste interessante innlegget, ikke glem å fylle det med nøkkelord, men ikke vær for obsessive om det. Prøv ditt beste for å legge til mer passende bilder, og ikke glem lesbarhet og artikkelvolum. Innlegg som inneholder 800+ ord fungerer best for søkemotorene. Du kan til og med ansette forfattere for raskere prosjektfremme, hvis du planlegger å tjene penger på det i etterkant.

Noen ganger er det også fornuftig å la besøkende publisere innleggene sine. Ekstra nisjeinnhold (som for øvrig også er gratis) vil være nyttig for forumet ditt. Ikke glem å moderere slike artikler, men forferdelige og meningsløse innlegg bør absolutt unngås. Det er enklere å markedsføre en teamblogg, men du må engasjere forfatterne på en eller annen måte. Det er usannsynlig at noen vil gå med på å skrive for deg helt fra starten.

Bunnlinjen

Den viktigste suksessfaktoren for et samfunnsnettsted er ditt eget engasjement i ledelsen. Det er ingen mening å lansere en blogg om oljeutvinning i Alaska bare fordi denne nisjen ser ut til å være perspektiv.

Dine egne hobbyer skal være grunnlaget for et prosjekt, det være seg fiske, innsamling, kunst, juridisk nisje, reiser, reparasjon av veteranbiler, leiremodellering og hva ikke. Du bør være obligatorisk kompetent i nisjen.

Emne, innholdskvalitet og mengde brukere som potensielt kan bli tiltrukket av prosjektet, betyr mye for nettsteder i samfunnet. Opprettelse av blogg eller forum med en nettstedsbygger er en teknisk enkel oppgave. Dette er riktig tilfelle, når du ikke bør fokusere på design eller overraske brukere med markedsføringsstrategier, og prøve å selge noe helt fra starten.

Ditt personlige engasjement i prosessen og sosiale nettverk er de viktigste suksessfaktorene her. Dette er hva du gjør for mennesker og for din egen fornøyelse. Du skriver bare innlegg og deler det på nettet. Det er det.

Start et fellesskapsnettsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map