Hvordan få et domenenavn gratis

hvordan du får et domenenavn gratis


Et solid nettsted er din online representasjon døgnet rundt. I hvert fall så lenge målgruppen din kan se den. Å bygge et nytt nettsted fra bunnen av kan være ganske kostbart for både organisasjoner og enkeltpersoner. Heldigvis for dem å velge et domenenavn vil neppe tømme lommeboken med tanke på noen enkle trinn for å få den gratis.

Å velge et domene er det samme som å velge et navn på det nyfødte online prosjektet. Registreringsprosessen kommer ofte med ekstra kostnader, gebyrer, komplekse prosedyrer samt andre snublesteiner på vei til suksess. Vi har utarbeidet en detaljert guide på topp 3 måter å gjøre et godt kjøp når det gjelder å velge et domenenavn gratis. De inkluderer:

 1. Få gratis et domenenavn fra Wix.
 2. Hvordan få et gratis domene fra Bluehost.
 3. Gratis domeneregistreringstjenester.

La oss se nærmere på alle de ovennevnte banene for å sortere den best matchende varianten som passer til ethvert budsjett og behov.

1. Få et domenenavn fra Wix gratis

Å velge en nettstedbygger ville være en klok avgjørelse for de som ikke har et eksisterende online prosjekt og vil bygg en webside fra bunnen av. Det er et perfekt alternativ for forretter med ingen tekniske ferdigheter eller kodingskunnskap. Nettstedets byggteknologier tilbyr alle verktøyene du måtte trenge i pakken, inkludert et gratis domenenavn. Alt du trenger er å velge en plan som allerede inneholder funksjonen.

Wix ser ut til å være det beste alternativet fra dette synspunktet. Det har mange planer å velge mellom. Det er rimelig nok og lar deg lage et profesjonelt nettsted fra bunnen av uten ferdigheter. Dessuten kan brukere dra nytte av noen ekstra fordeler som vil lette lommeboken.

Fordelene med å velge en Wix er:

 • Flott for nybegynnere – en god løsning for ikke-teknikere som ikke vil håndtere en komplisert prosess med domeneregistrering eller bygging av nettsteder. Systemet vil håndtere alle hovedoppgaver for deg. Bare velg en plan, betal for et år i forveien, og begynn å lage et helt nytt prosjekt ved å bruke en av de tilgjengelige malene.
 • gunstig – Wix kommer som et skikkelig kupp med planer for ethvert budsjett. Det vil neppe være en utfordring for lommeboken uansett hvilken type nettsted du trenger. Du vil få et sett med bygningsverktøy i tillegg til et gratis domenenavn for bare flere dollar i måneden.
 • fleksibilitet – Du kan velge mellom en rekke forskjellige planer med funksjoner som dekker nettstedets behov. Enten du skal lansere en profesjonell blogg, portefølje, destinasjonsside, liten bedrift nettsted eller en digital butikk, Wix tilbyr planer om å oppfylle dine forventninger.

Wix Ubegrenset plan + gratis domene

Wix Unlimited Plan er et godt valg for deg som vil lansere en webside uten å tenke tilbake på begrensningene. Den koster $ 12,50 per måned og inkluderer et gratis domenenavn i tillegg til 10 GB lagringsplass, SSL-sertifikat, førsteklasses kundesupport og $ 100 for Google- og Bing-annonsekampanjene..

Wix gratis domene

Få et gratis Wix-domenenavn

Planen er bra for forskjellige typer nettsteder som blogger, nettsteder for små bedrifter, profesjonelle porteføljer eller mer komplekse prosjekter. Brukere kan dra nytte av spesialtilbud og rabatter levert av Wix. Du kan få alle funksjoner med Ubegrenset plan for bare $ 6,25 takket være 50% rabatt. En god nyhet for de som søker billigere muligheter.

Fordeler med å velge Wix Free Domain

 • Rimelige planer starter fra $ 6,25 per måned. Betal for et år og glem alt teknisk problem.
 • Rabatter og spesialtilbud. Wix gir kundene vanligvis kuponger og kampanjekoder som garanterer opptil 50% rabatt på årlige abonnementer.
 • Ingen prosedyre for domeneregistrering. Alt du trenger er å registrere deg, velge en plan, velge et domenenavn og begynne å bygge et nettsted.

Kjennelse: å velge en nettstedsbygger som en gratis leverandør av domenenavn er et godt alternativ for nybegynnere, så vel som de som fremdeles ikke har et nettsted og er i ferd med å starte et helt nytt webprosjekt.

2. Hvordan få et gratis domene fra Bluehost

En hostingplattform er en annen garantert måte å få et gratis domene på. Enten du allerede har et domene og vil koble det til en ny webside eller om du vil lage et nytt prosjekt, vertsleverandører ser ut til å være en trygg måte å være vert for nettstedet ditt til rimelige priser.

Hovedforskjellen mellom byggherrer av nettsteder er det faktum at hostingløsninger fremdeles krever en praktisk tilnærming. Med andre ord, du skal ha minst grunnleggende kunnskap for å fullføre registreringsprosessen i tillegg til CMS-installasjon. På den annen side er et vertsfirma det beste alternativet for WordPress nettsteder og prosjekter drevet av andre populære CMS-plattformer.

Samtidig krever valg av en riktig serverløsning å ta hensyn til noen viktige funksjoner som ytelse, sikkerhet, oppetid osv. For å sikre at nettstedet går jevnlig til tross for trafikkstigningen og mengden innhold. Fra dette synspunktet, Bluehost ser ut som det beste alternativet som gir et sett med flotte funksjoner i tillegg til flere hostingalternativer, WP-funksjoner og mer.

Bluehost gratis domene

Valg av en plan avhenger av flere faktorer du må vurdere. Du må innse nettstedets struktur, kompleksitet og type for å velge en plan med viktige funksjoner, inkludert:

 • båndbredde.
 • Oppbevaringsplass.
 • Sikkerhetsmidler.
 • Flere funksjoner som SSL, e-postkontoer osv.

Bluehost gratis domene

Få et gratis Bluehost-domenenavn

For SuperbWebsiteBuilders lesere Bluehost Basic Plan starter på kun $ 2,95. For denne prisen får du et gratis domenenavn i tillegg til ubegrenset båndbredde, 50 GB lagringsplass, WordPress-oppdateringer og mer. Plus- og Choice Plus-planer vil koste deg fra $ 5,45 med en rekke viktige og avanserte funksjoner, inkludert personvern for domenet, anti-spam-verktøy og mer.

Fordeler og ulemper med å velge Bluehost

Pros:

 • Stort utvalg av hostingløsninger. Brukere kan velge mellom delte, dedikerte eller nettskyvertsløsninger for ethvert nettsted til tross for kompleksiteten eller typen.
 • gunstig. Du får en pakke med gode funksjoner i tillegg til et gratis domene for mindre enn $ 2,95 per måned.
 • WP-støtte og oppgraderinger. Bluehost er en perfekt løsning for WordPress-basert nettsted med mange plugins, tilleggsprogrammer, oppgraderinger å velge mellom.

Ulemper: Ikke for nybegynnere. Du skal ha minst en grunnleggende brukeropplevelse når det gjelder å finjustere nettstedet.

Kjennelse: En hostingleverandør ser ut til å være det mest fleksible og rimelige alternativet. Brukere er ikke koblet til en enkelt plattform takket være alternativer for migrering av nettsteder. Videre kan de enkelt bytte mellom forskjellige planer når det er behov for utvidede hostingfunksjoner.

3. Gratis domeneregistreringstjenester

Gratis domeneregistreringstjenester som dot.tk ser bare ut som et flott alternativ. Til tross for at de tilbyr en mulighet til å registrere et domenenavn gratis fra et år til en ubegrenset periode, tilbyr de bare slike soner som .ga, .gq, etc. De er neppe det beste alternativet hvis du vil markedsføre nettstedet ditt i fremtiden for å få høyere rangering av søkemotorer.

Det vil være klokere av eiere av nettstedet å betale et minimumsavgift for et .com-domenenavn. På den ene siden vil nettstedet ditt se mer profesjonelt ut og klarert av potensielle besøkende. På samme tid, ikke glem at du fortsatt vil trenge et nettstedbyggingsverktøy eller CMS-plattform for å starte prosjektet, noe som vil gi ekstra kostnader. Det er bedre å ha alt på ett sted i stedet, er det ikke?

Fordeler og ulemper med å velge gratis domeneregistreringstjenester

Pros: Bra bare for midlertidige domenenavn og nettsteder.

Ulemper:

 • Mindre pålitelige domenenavn.
 • Mindre profesjonelle nettsteder.
 • Domener for de som ikke egentlig er opptatt av nettstedets utseende og markedsføring.
 • Dårlig for langvarige nettprosjekter.

Kjennelse: alternativet er knapt en god avgjørelse i tilfelle du virkelig ønsker å bygge et solid nettsted. Gratis registreringstjenester ser ineffektive ut, slik du fremdeles må Velg en nettstedsbygger eller en hosting. Begge tilbyr gratis domenenavn. Altså, gratis registreringstjenester har ingen mening fra noe synspunkt, med mindre du ser etter en skremmende og utfordrende måte å starte nettstedet ditt.

Bunnlinjen

Oppsummering, Wix nettsted byggherre eller Bluehost hosting ser ut som den beste måten å få et gratis domenenavn i tillegg til flere funksjoner. De vil sikre jevn løping samt ytterligere promoteringsfunksjoner.

Gratis domeneregistreringsverktøy er ikke annet enn bortkastet tid. Det er ikke noe poeng i dem, ettersom du i stedet kan få en alt-i-ett-byggepakke for bare flere dollar per måned med et komplett sett med verktøy for både nybegynnere og fagpersoner med minst grunnleggende tekniske ferdigheter.

Få et gratis domenenavn

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map