Hvordan finne ut nettstedets hosting

Hvordan finne ut nettstedets hosting


Møter du behovet for å finne ut hvilken hosting et nettsted bruker? Årsakene til å definere det kan være forskjellige. Det kan være lurt å finne ut mer om eieren av en konkurrerende plattform, dens statistikk og funksjonelle parametere som påvirker ytelsen og trafikkflyten. Du kan også møte behovet for å klage på nettstedets vert av en eller annen grunn, spesielt hvis det setter ditt eget prosjekt i fare.

Bevissthet om a visse vertsleverandører kan også være nyttig hvis du er på jakt etter pålitelig service å være vert for nettstedet ditt med. I dette tilfellet kan du velge et nettsted med gode egenskaper for å finne ut dets vert. Uansett er pålitelig og bærekraftig hosting en av de usikre måtene å etablere fin tilstedeværelse på nettet for prosjektet ditt. Det forenkler også spesielt prosjektstøtte og promotering. En annen alvorlig grunn til å oppdage hosting av et nettsted er vanlige spammeangrep som etter hvert kan føre til at innhold stjeler. Endelig kan du være nysgjerrig på å utforske de tilgjengelige vertsalternativene før du velger din egen.

Uansett hvilke grunner du må finne ut hvilken hosting dette eller det nettstedet bruker, er det flere påviste måter å gjøre det på:

 1. Ved bruk av spesielle tjenester.
 2. Etter domene IP-adresse.
 3. Etter domenenavnserver.

Alle variantene er ganske effektive, men den første har fått brukergjenkjenning som den enkleste og raskeste løsningen. Det er mange gjenkjenningstjenester for nettsteder der ute, men alle har det samme oppdraget: å hjelpe brukere med å finne ut nettstedets vert på kort tid.

I de fleste tilfeller er alt du trenger å gjøre å skaffe domenenavn på nettstedet du er interessert i og vent til systemet analyserer det og genererer resultatet. Det er veldig enkelt og raskt for alle, og det krever ikke kodingskunnskap. La oss se på noen av de mest populære og effektive tjenestene du kan bruke for å definere webhotell.

1. Tjenester for å oppdage nettstedvert

BOLIGSKONTROLL

hostingchecker

Hosting Checker – er en nettbasert hostingdeteksjonstjeneste som gir profesjonelt oppslag verktøy for å sikre de mest nøyaktige og velprøvde resultatene. Systemet gjør det mulig å finne ut den mest avgjørende informasjonen om nettstedet, som er under analysen. Parametrene som er analysert og sjekket inkluderer generell vertsinformasjon, Alexa Rank, online / offline nettstedskontroller, Google-sideplassering, informasjon om domenens IP-svarteliste, gjennomsnittlig lastetidshastighet, sporing av sosial statistikk osv. Hosting Checker bruker følgende verktøy:

 • Nettvertssøkeverktøy – Bare skriv inn domenenavnet direkte på nettstedet, og tjenesten vil se etter hosting hos mer enn 5000 leverandører som er oppført i sin database;
 • Webhotell IP Address Lookup Tool – det gjør det mulig å få detaljert informasjon om webhotellet, dens IP-adresse og potensiell inkludering i IP-svartelisten;
 • Sporingsverktøy for nettstedsplassering – den lar deg finne plasseringen av nettstedet eller domenet ditt;
 • Domenet Whois og aldersdetektor – verktøyet som definerer alder på domenet og de viktigste SEO-egenskapene, så vel som dets Whois-data.

Etter at nettstedet er analysert, genererer systemet detaljerte rapporter som oppretter alle viktige parametere og nettstedsdata. Du kan se rapportene på nettet, men det er også mulig å laste dem ned som PDF-filer for ytterligere sammenligning.

Finn ut nettstedets vert

BOLIGDETEKTOR

hostingdetector

Hosting Detector – er en annen populær hostingdetektortjeneste, som gjør det mulig å identifisere webhotell på bare noen få sekunder. Bare skriv inn domenenavnet eller nettadressen til prosjektet og aktiver søkeprosessen. Systemet vil raskt analysere nettstedet og lete etter dets hosting i en rik database.

Etter at analysen er fullført, vil systemet gi informasjon om hostingleverandøren, landet domenenavnet er registrert i og WHOIS-dataene. Dette er en av de enkleste tjenestene du kan finne der, og den er også helt gratis og forståelig for alle.

Oppdage webhotell

DOMAIN HOSTING CHECKER

duplichecker

Domenevertskontroller – er et system, som gjør det mulig å oppdage hvem som er vert for et bestemt nettsted. Systemet er et SEO-verktøy, som lar deg analysere og se spesifikk informasjon om forskjellige nettsteder. Denne informasjonen inneholder vanligvis IP-adresser, navneservere, verter osv. Som en gratis online tjeneste lar Domain Hosting Checker deg oppgi og analysere opptil 10 nettadresser om gangen, og dermed sparer du krefter og tid. Gratis tjenesten krever ingen foreløpig installasjon, og gir dermed resultater i løpet av sekunder. Selv nybegynnere kan bruke det med letthet – så enkelt og forståelig det er!

Det er mange grunner som taler for å bruke Domain Hosting Checker. Til å begynne med er dette den avanserte og autentiske tjenesten drevet av Dupli Checker – systemet som gir et bredt utvalg av gratis SEO-verktøy, som gjør det mulig å øke søkemotorposisjonene på nettstedet ditt. For det andre er resultatene som genereres av systemet pålitelige og beviste. Verktøyet er også ekstremt enkelt, og det tar bare noen sekunder å finne ut av resultatet. Til slutt leverer den omfattende data angående webhotell og IP-adresse. Det er riktig det du faktisk trenger!

Sjekk webhotell

SMÅ SEO-VERKTØY – HJEMSKONTROLL AV NETTSTEDET

smallseotools

Nettstedets vertskontroller – er en hostingdeteksjonstjeneste som drives og drives av Small SEO Tools. Systemet er gratis for alle, og det gjør det mulig å oppdage verten bak et bestemt nettsted. For å bruke kontrolløren, trenger du bare å komme til nettstedet, oppgi URL-adressen til nettstedet du er interessert i og deretter klikke på “Kontroller hosting” -knappen. Du trenger ikke å vente på resultatene i lang tid – de vil bli gitt umiddelbart. Nettstedskontrollen fungerer utmerket for nye eiere av nettsteder, som utforsker markedet og ser opp for pålitelige leverandører som kan sikre kvalitetsresultater og oppetidsgaranti. Det er ikke nødvendig å registrere seg for tjenesten – den er gratis og tilgjengelig når som helst på dagen på forespørsel.

Finn ut webhotell

2. Slik kontrollerer du webhotell med sin IP-adresse

Enten du er en kodingsbevisst bruker eller ikke, kan du prøve å finne ut nettstedets vert med IP-adressen. For å gjøre det, skriv bare “ping site.com” (eller noe annet domene du er interessert i) i kommandolinjen og husk (eller legge ned) nummerkombinasjonen som vises i svaret. Dette vil være din IP-adresse. Skriv den inn etter https://whois.domaintools.com/ linje for å se kontaktene til vertsleverandøren og informasjon om det. Det er ganske enkelt og raskt også.

domaintools

3. Hvordan finne ut nettstedets vert etter navnetjenerens domene

En annen enkel måte å oppdage webhotell er av Name Server (NS) domene. Med dette formålet, få tilgang til https://whois.domaintools.com/ nettsted og oppgi domenenavnet til nettstedet, som er under analysen. Klikk deretter på Søk-knappen og vent til resultatet.

Bla gjennom “Whois Record” på “nserver:” -linjen på testsiden. Hoveddomenet i NS-linjen er vertsleverandøren. Forresten, denne varianten er også et av de raskeste alternativene, og den fungerer også bra for nettsteder som er vert på virtuelle servere.

Bunnlinjen

Å drive forskning om nisjekonkurrentene dine er et av de viktigste aspektene ved vellykket markedsføring. Oppdagelse av webhotellleverandøren er det første trinnet du kan ta i denne retningen. Informasjon om nettstedets vert, dens IP-adresse, beliggenhet og andre tekniske parametere vil være nyttig for deg når du velger verten til ditt eget prosjekt.

Det er flere effektive måter å finne ut av webhotellleverandøren din, men bruk av spesielle tjenester som er gjennomgått i artikkelen er fremdeles den mest foretrukne løsningen. Tjenester for gjenkjenning av nettsteder vil gi deg en god innsikt i leverandøren av webhotell og dens må-ha-parametere. Du kan bruke denne informasjonen videre, mens du sammenligner vertene med hensyn til rangering, ytelse, geografisk beliggenhet, pålitelighet, tillitsvurdering og andre viktige parametere. Disse aspektene vil bli avgjørende når du tar den endelige beslutningen om valg av den beste verten for å møte dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map