Hvordan lage ditt eget nettsted uten vert

Hvordan lage ditt eget nettsted uten vert


Å velge en vert er en utfordring for enhver Internett-bruker, som mangler erfaring og kunnskap i nisjen. Nybegynnere har ikke noe annet valg enn å stole på reklamefilmer, forumtips, rykter og andre kilder til informasjon, som ofte ikke er verdt tilliten.

Det er umulig å opprette et nettsted uten hosting, men du kan forenkle valget av det ved å velge et av mest populære nettstedbyggere. Disse plattformene tilbyr et rikt spekter av tjenester, som omfatter innholdsstyringssystemer, hosting og visuelle redaktører som gjør det mulig å opprette nettsteder raskt og effektivt.

Bruk av nettstedbyggere

Tidligere, hvis du trengte et nettsted, måtte du være en dyktig innen koding, mestring av nettsteder, konfigurering av hosting og mange andre tekniske ting. Hvis du for eksempel bygger et nettsted ved hjelp av CMS, rammer eller andre lignende tjenester, vil du risikere å møte et par nyanser som kan føre til alvorlige problemer i tilfelle du mangler erfaring. Noen av disse problemene inkluderer:

 • Valget av billig hosting, som tilfredsstiller moderne nisjebehov. Avhengig av CMS, kan disse kravene endres, så du må også vurdere denne faktoren.
 • Laster opp nettstedets filer til verten, som bør gjøres på egen hånd.
 • Registreringsprosedyren og få et domenenavn for et nettsted.

Disse oppgavene er ganske enkle, men bare når du vet hvordan du skal takle dem ordentlig. Teknisk support fokuserer ikke på disse problemene og hjelper deg ikke før du har alvorligere problemer. Den eneste tilgjengelige løsningen er å bruke håndbøkene, som raskt blir utdaterte på grunn av endringen av vertsadministratortavlen.

Nettstedsbyggere er mye enklere og brukervennlige i dette tilfellet. Du trenger ikke å velge hosting og laste opp nettstedsfiler, mens prosedyren for å legge ved et domenenavn er veldig enkelt og krevende. Det du bør gjøre for å lage et nettsted er å registrere deg på plattformen, velge en mal og begynne å tilpasse designet til nettstedet ditt, fylle det med innhold. Som et resultat får du sjansen til å lage et tiltalende og funksjonelt nettsted uten å kaste bort tiden din når du velger hosting og laster opp filene på nettstedet ditt.

Les også om enkleste nettstedbyggere.

Du trenger ikke å ta vare på sikker og betimelig systemopplasting. Disse nyansene blir håndtert av eierne av plattformen. Teknisk support er klar til å svare på hvert spørsmål og håndtere selv mindre problemer. For å bevise dette, la oss ta en titt på to nettstedsbyggere som er best egnet for uerfarne webansvarlige..

Wix

Wix nettsted byggherre

Wix – er en mangfoldig nettstedsbyggingsplattform som har utviklet seg veldig gjennom årene. Det har blitt en ultimate plattform med forbedrede teknologier og innovasjoner som lar nybegynnere lage nettsteder fra bunnen av bokstavelig talt på få minutter. Rik funksjonssett gjør det mulig å komme med alle typer nettsteder fra små blogger, profesjonelle porteføljer, små bedriftsnettsteder eller e-handelsprosjekter. Her er noen kjernesaker som lar Wix skille seg ut fra hovedkonkurrentene i nettbyggingsnisjen.

 • AI-basert nettstedsbygger – Wix har introdusert det unike AI-basert teknologi som faktisk håndterer byggeprosessen for deg. Systemet er kjent som Wix ADI, og gjør hele jobben. En bruker trenger bare å svare på flere grunnleggende spørsmål som indikerer nettstedets type, nisje og noen andre detaljer. Systemet vil behandle mottatte data og tilby flere ferdige nettstedoppsett.
 • Enkel redaktør – Hvis du fortsatt ønsker å opprette en egen webside med en unik design og stil, gjør Wix Editor det enkelt å lage egendefinerte sider, redigere blokker, administrere nettstedsseksjoner og elementer ved hjelp av en intuitiv dra-og-slipp-redigerer. Velg en blokk du trenger, og hold den over til siden din. Rediger tilpassede tekster, legg til gallerier eller mediefiler med et klikk.
 • Stor widget-samling – Wix-baserte nettsteder kan enkelt tilpasses og fleksible takket være et uendelig utvalg av tilleggsprogrammer og apper som er gratis tilgjengelige rett fra Wix App Market. Velg fra profesjonelle bildegallerier for en fantastisk portefølje, integrer analyseverktøy for å spore trafikk, lage tilpassede kontaktskjemaer, legge til hendelseskalendere og widgets osv..
 • e-handel og SEO – Wix-nettsteder er SEO-vennlige takket være utvidede innstillinger som lar deg redigere metakoder, nettadresser eller legge inn forhåndsvisninger. Dessuten tilbyr plattformen sin skikk håndlagde SEO-strategier tilgjengelig med systemets automatiserte SEO-veiviser. Å ha opprettet en digital butikk har aldri vært enklere før. Noen planer har utvidet e-handelsfunksjonalitet, slik at brukere kan administrere produkter, spore salg, øke markedsføring og kampanjekampanjer, integrere skatte- og frakttjenester osv.
 • Nettstedsadministrasjon på farten – plattformen har utviklet sin mobilapp tilgjengelig for begge iOS og Android. Du får full tilgang til alle Wix-funksjoner rett fra smarttelefonen din, med en sjanse til å administrere eller redigere nettstedet ditt mens du er på farten.
 • Mobilvennlige maler – Wix tilbyr for tiden mer enn 550 forskjellige maler sortert etter kategorier. De inkluderer porteføljer, nettsteder for små bedrifter, små digitale butikker og mer. Noen av dem har innebygde widgeter og apper du kanskje trenger. Alle temaene er enkle å endre, oppdatere, endre eller tilpasse.

Les også: Wix anmeldelse.

Plattformen har en gratis versjon, selv om den kanskje bare fungerer for små blogger å komme i gang. Å velge en gratis Wix-plan er en dårlig idé for dem du kan trenge ytterligere utvidelse og forretningsvekst. Kombinasjonsplan er en god idé for en start som koster $ 8,50 per måned. Du får full tilgang til alle grunnlinjefunksjoner inkludert gratis maler, SSL, widgets og nok båndbredde til å starte et solid nettsted for små bedrifter. Vil du starte din digitale butikk? e-handelsplan vil fungere helt fint. Det koster $ 16,50 per måned.

Prøv Wix nå

uKit

uKit

uKit – er en av billigste nettstedbyggere som kommer med et enkelt grensesnitt. Den er perfekt for nybegynnere og ikke-teknikere som aldri har behandlet nettstedets byggeprosess før. Samtidig er den fleksibel nok til å lage nettsteder av forskjellige typer. uKit er det beste alternativet for profesjonelle og slående porteføljer, en side eller nettsteder for små bedrifter. I tillegg leverer den noen grunnleggende e-handelsfunksjoner for å starte en enkel nettbutikk.

 • Responsiv utforming – uKit følger de siste webtrendene og introduserer sin samling av mobile responsive maler. De kjører bra på forskjellige mobile enheter til tross for skjermstørrelse eller operativsystem. Plattformen har også en forhåndsvisningsmodus for mobil for å redigere eller sjekke hvordan nettstedet ser ut på forskjellige typer mobile enheter før publisering.
 • Stort utvalg av temaer – brukere kan velge mellom 370 forskjellige maler relatert til forskjellige kategorier. De spenner fra små destinasjonssider og sider på én side til enkle digitale butikker. Alle maler kommer med brukervennlige widgeter og tilleggsprogrammer. Du kan imidlertid legge til nye tilgjengelige i uKit-samlingen av apper.
 • eCommerce – selv om uKit vanskelig kan konkurrere med e-handelsorienterte plattformer når det gjelder fleksibilitet, leverer det fremdeles noen grunnleggende alternativer for å starte en liten digital butikk. De inkluderer verktøy for å administrere produkter og vogner, tilpasse kassesider, integrere betalingsalternativer, etc. Plattformen gjør det mulig for en sømløs CRM-integrasjon å få mest mulig ut av din nettbutikk, spore salg og kunder, overvåke inntektene direkte fra dashbordet ditt.
 • SEO – brukere kan bare endre grunnleggende SEO-innstillinger som titler og beskrivelse. Du kan også indikere et fokusnøkkelord for bedre SEO-rangeringer.

Les også: uKit anmeldelse.

UKit Premium-plan er nok for å bli forvillet med et enkelt nettsted for små bedrifter eller en portefølje. Det vil koste deg bare $ 4 per måned for ubegrensede sider og 24/7 kundestøtte. Hvis du vil starte en digital butikk, kan du starte med en butikkplan som koster $ 9,60 per måned med et sett med e-handel og markedsføringsfunksjoner i pakken..

Prøv uKit nå

Bunnlinjen

Fordelene til begge nettstedbyggerne er klare. De gjør det mulig å bruke minst mulig tid på å utvikle et prosjekt og få utmerket resultat. Det er også åpenbare forfall: nettstedbyggerne mangler funksjonalitet. Det er nok funksjoner for å lage et lite nettsted, men hvis du tar sikte på å utvikle en stor portal eller markedsplass, vil du møte mangelen på verktøy for å gjøre visjonen din til virkelighet.

Wix og uKit er gode løsninger for små bedrifter nettsteder, promo nettsteder og små nettbutikker. Nettsteder opprettet med uKit har et forretningsutseende. Det er umulig å ødelegge designen deres, fordi den visuelle redaktøren begrenser den rådende mengden handlinger.

Wix gir flere muligheter til å utvikle ulike typer prosjekter. Samtidig kan slik kreativitetsfrihet resultere i ubehagelig og vanskelig design av websider. Når du velger Wix, bør du gjøre deg klar til å bruke mer tid på å sette opp hjemmesiden din og gjøre den funksjonell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map