Hvordan lage en byggeplattform som et nettsted som Wix

Hvordan lage en byggeplattform som et nettsted som Wix


har laget et navn for seg selv på grunn av brukervennlighet og funksjoner. Noen brukere ønsker imidlertid fortsatt etter flere alternativer når det gjelder å lage online-prosjekter for kunder. De ønsker ikke å være avhengige av den første utvikleren, som ser 100% naturlig ut.

Å ha din egen eksklusive nettstedbygger som Wix ser ut til å ha mer potensial, spesielt hvis du oppretter nettsteder for kunder.

Med alt det som er sagt, er det to viktige måter å løse problemet på:

 • Den første er å utvikle den nødvendige programvaren selv.
 • Den andre måten å dra nytte av fleksible White Label-løsninger levert av noen store navn fra nettbransjen.

Mens den første banen krever dyptgående koding og programmeringskunnskap, ser den andre ut til å være en enklere og raskere måte, spesielt for ikke-teknikere.

Hvit merking eller egenutvikling

Å starte en ny plattform fra bunnen av krever et sett med eiendeler. Bortsett fra teknisk kunnskap og ferdigheter, skal du også gjøre deg klar med alt nødvendig utstyr, programvare, opplæring av ansatte hvis du jobber i et team og annen uunngåelig hodepine under utviklingsprosessen..

Selvfølgelig kan outsourcing være en vei ut. Imidlertid ansetter profesjonelle utviklere vil gi enorme kostnader og lang tilpasningsprosess. Det kan ta uker eller måneder å komme frem til en brukervennlig byggeplattform for nettsteder som fremdeles vil kreve fremtidige oppdateringer, modifisering, vedlikehold og support.

I en slik situasjon kommer White Labelling som en enklere, raskere og mer effektiv metode. Den viktigste fordelen her er at du faktisk ikke trenger å finne opp hjulet på nytt. White Label-plattformer leverer en fullstendig syklus-klar til bruk-bygningsløsning med allerede integrerte eiendeler, teknologier, etc. For å tydeliggjøre tingene for deg, la oss finne ut hva White Label faktisk er.

Beskriver begrepet White Label

La oss si at noen allerede har produsert en tjeneste eller et produkt, som du kanskje vil markedsføre. Ideen med White Labeling er å la andre mennesker sette sitt eget merkenavn på det produktet eller tjenesten og bruke det til et fast gebyr.

I henvisning til nettstedbyggere har du lov til å bruke en nettstedsbygger med din egen logo og merkenavn til kommersielle og andre formål uten behov for å utvikle programvaren selv. Som et resultat sparer du penger og får alle nødvendige eiendeler i pakken.

Fordeler med hvite etiketter å se etter

Noen vil kanskje tro at bruk av tredjeparts teknologier neppe er den beste ideen når du markedsfører sitt eget merke. Vel, det avhenger av mange faktorer. Hvite etiketter er generelt mer kostnadseffektive. I tillegg vil brukerne sette pris på noen av følgende fordeler:

 • Ekspertarbeid. Brukere får full tilgang til ekspertløsninger og teknologier uten behov for å utvikle sine egne. Populære nettstedbyggere med White Label-tilbud har bevist sin effektivitet når de lager nye prosjekter fra bunnen av med et rikt funksjonssett og ekstra fordeler. Klarer du å skape noe bedre enn det?
 • Raffinert og testet plattform. Populære nettstedbyggere er testet av millioner av brukere over hele verden. Det betyr at ingen finjusteringsprosess er nødvendig. Du trenger ikke å endre eksisterende funksjoner, siden de allerede oppfyller brukernes krav.
 • Kostnadseffektiv løsning. Hvit merking lar deg spare penger, siden det ikke er behov for å ansette et tilpasset utviklingsteam. Alternativet er tilgjengelig til en nominell avgift. Å bruke den er det samme som å ha en egen egenutvikler.
 • Markedsføring. Å starte et nytt prosjekt fra bunnen av er en utfordrende oppgave, ettersom du trenger å markedsføre og markedsføre det. Man vil neppe garantere suksess. White Labeling tilbyr veletablerte plattformer som gjør det lettere å øke anerkjennelsen.

Som et resultat får du en ultimate press-off-løsning i stedet for å outsourcere eller skrive koden for ny programvare selv. Videre kan du velge nettstedsbygningen slik du vil vurdere ulike alternativer. La oss se på de beste på markedet.

IM Creator White Label

IM Creator White Label Solution

IM Creator – er fleksibel nok programvare for å lage forskjellige nettsteder, inkludert blogger, porteføljer, digitale butikker, små bedriftssider, etc. Den har unike White Labeling-funksjoner for enkeltpersoner og selskaper som leter etter en enkel måte å markedsføre og utvide merkevarene sine.

Den viktigste fordelen her er at IM Creator har praktisk talt samme grensesnitt og funksjonalitet som Wix. Hvis du bruker sin hvite merkeløsning, kan du komme opp med en lignende programvare fra deg selv. Tilbudet ble designet for å oppfylle kravene fra forskjellige brukerkategorier:

 • Frilansere og enkeltpersoner uten tekniske ferdigheter. Et enkelt oppsett krever 3 fullføre 3 enkle trinn. En installasjonsveiviser vil fullføre prosessen for deg. Et godt valg for en start.
 • Nett- og designstudioer kan dra nytte av ekstra funksjoner som inkluderer full CSS-tilgang for å lage unike blokker eller såkalte striper på egen hånd. Tilbudet kommer med en tilpasset cPanel for brukere samt fjernet IM Creator-annonser.
 • Domeneregistratorer og hostingleverandører kan dra nytte av White Label-tilbudet med integrert Google Cloud-server, tilgang til nettstedsbyggerens API og andre flotte funksjoner.

IM Creator White Label-kostnad: Prisen starter på $ 350 per år for en enkel pakke for individuelle tjenesteleverandører og kan komme opp til $ 25 000 årlig for domener og hostingplattformer.

Prøv IM Creator White Label

Ucraft White Label

Ucraft White Label Solution

Ucraft – er en programvare som tilbyr sin egenproduserte White Label med et knippe verktøy for å sikre kundeservice av høy kvalitet. Akkurat som Wix har Ucraft separate planer for forskjellige nettstedstyper, inkludert e-handel. Dessuten har begge plattformene en dra-og-slipp-redigeringsprogram for rask tilpasning av sider, produktstyring og redigering av innhold.

Enten du er en gründer eller representerer et webdesignbyrå, kan du finne pakker som tilfredsstiller dine behov. De tilgjengelige White Label-modellene lar deg lage Wix-lie-nettsteder, ettersom de inkluderer:

 • SaaS hvit merking. Det er det samme som å ha din personlige nettstedbygger. Løsningen kan være bra for oppgaver med lite eller middels kompleksitetsnivå. Du vil få en sjanse til å bygge blogger, porteføljer eller små nettbutikker for kundene dine ved hjelp av integrerte funksjoner. Den gode nyheten her er at du kontrollerer tilgangen og kan gi den til kunder som lar dem tilpasse prosjekter på egen hånd.
 • Tilpasset hvit merking. Modellen etablerer et mer komplekst økosystem som vil passe større tjenesteleverandører som utviklingsteam eller selskaper som ønsker å få mest mulig ut av tilknyttede og videreselge prosjekter.

Ucraft White Etikettkostnad: prisen starter på $ 799 per måned for en SaaS-modell, mens avansert tilpasset hvit merking går fra $ 1899 per måned.

Prøv Ucraft White Label

Bokmerke byrå

Bokmerke byrå

Bokmerke – er en avansert plattform for bygging av nettsteder som tilbyr flere muligheter for hvit merking og partnerskap. Løsningen vil i hovedsak passe kunder som er ivrige etter å lansere egne webdesignstudioer.

Bokmerke og Wix bruker lignende AI-teknologier. Akkurat som Wix gir Bookmark en helautomatisert prosess sikret ved kunstig intelligens og maskinlæring for å lage nettsteder på få minutter. Den hvite merkeløsningen har funksjoner som lar plattformen behandle fakturering. Uten spesielle ferdigheter vil du kunne lage oppdaterte og mobilvennlige nettsteder på få minutter takket være implementerte AI-teknologier.

Bokmerk byråkostnad: brukere kan velge forskjellige betalingsmodeller. Den første kommer med en levetidskommisjon på 60% på hvert salg du gjør. For å komme i gang, må du betale $ 99,95 ved den årlige fornyelsen. Den andre måten er å velge mellom 2 av de tilgjengelige planene. De inkluderer en profesjonell og forretningsplan med en fast sats per kunde.

Prøv Bookmark Agency

Konklusjon

Som du ser, har det å lage en nettstedsbygger som Wix ikke noe til felles med tøff koding eller programmering. Alt du trenger er å definere utvalget av tjenester du ønsker å tilby og velge en matchende programvare med en passende White Label.

Å velge ferdige plattformer er billigere og raskere. Du får et komplett sett med eiendeler, teknologier, programvare og støtte for å løse forskjellige problemer i stedet for å bli stående på egenhånd med uendelige koder og uten den uklare ideen hva du skal begynne med.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map