Hvordan lage en mobil versjon av nettstedet ditt?

Du vet sikkert at mobile enheter sprenges i dag med mindre du gjemte deg under berget det siste tiåret. Det betyr at eiere av nettsteder blir tvunget til å forbedre sine brukeres opplevelse når de logger seg på et nettsted via smarttelefonen eller nettbrettet. Slike enheter har mindre skjermstørrelser. Det betyr at det å vise det samme nettstedoppsettet som på brukernes skrivebord ser minst ineffektivt ut.


Moderne nettstedbyggere viser sin anerkjennelse av nåværende mobiltrender som tilbyr brukervennlige mobilvennlige maler. De gir en bedre surfingopplevelse på nettet til besøkende som foretrekker nettbrett og smarttelefoner fremfor PC-ene sine.

Tanken er å automatisk omorganisere alt nettstedinnhold som komprimerer det til en informasjonsstripe som er lett å rulle nedover. Oppdatert nettstedbyggingsprogramvare ser ut til å være en stor plassbesparende som gjør det enklere for en bruker å bla gjennom sider med bare flere berøringer.

Imidlertid er denne forskningen for de som allerede har nettstedbyggere og er ivrige etter å bygge sin mobile versjon.

Vi har blitt vant til å lage nettsteder med nettstedbyggere fra bunnen av ved å velge en plattform basert på en bestemt oppgave, budsjett, ferdigheter og bruke verktøyene den tilbyr for å starte et nettsted. Dette er en normal tilnærming fra vårt synspunkt.

Det er også andre tilnærminger du bør være klar over. For eksempel kan du designe bare en mobilversjon av et ferdig nettsted med DudaMobile.

Internett florerer av flere kule nettsteder som ble lansert i disse tider, da ingen engang hørte om responsiv design – akkurat som om smarttelefoner eller nettbrett. Det er også mange ferske prosjekter som har blitt vellykket, men ikke har klart å få en mobilversjon ennå.

Sannsynligvis bestemte webutviklere seg for å ikke bry seg om denne nyansen bare fordi de ikke trodde på suksessen med dette arbeidet. Endelig kan mangel på budsjett være årsaken til fraværet av en mobilversjon av nettstedet, og det var ganske vanskelig å finne tid til å få den senere.

Slik ser du den mobile versjonen av nettstedet ditt?

De fleste nettstedbyggere gjør det enkelt å se hvordan innholdet vil se ut på mobile enheter. Funksjonen er tilgjengelig på scenen med bygging og redigering av nettsteder – den ser ofte ut som et ikon på en smarttelefon. Det betyr at du kan tilpasse nettstedet før det blir publisert. Noe mer avansert programvare som Wix leverer et utvalg av automatisk mobiloptimaliserte maler. Det betyr at du ikke skal utføre noen handlinger for å optimalisere innholdet på egen hånd. Plattformen vil gjøre alt for deg.

Dessuten kan du dra nytte av en intuitiv Wix Mobile Editor grensesnitt i tilfelle du trenger å gjøre noen endringer i nettstedets mobilversjon. Instrumentet lar deg endre farger, stiler og bakgrunn: det er ikke bare å fjerne navigasjonsmenylinjen og komprimere innhold. Mobilredigereren er et fullskala verktøy for å tilpasse og optimalisere nettstedet ditt, slik at det blir 100% mobilvennlig.

Wix Mobile Editor

Lag mobilversjon av et nettsted med Duda

DudaMobile er en spesialisert mobilnettbygger som effektivt kan brukes til å lage en riktig og godt designet separat mobilversjon for nettstedet ditt for alle nettsteder. Faktisk er det en nettsted-til-mobil konverter.

Å bygge et mobilnettsted i DudaMobile er en utfordrende tilnærming, men det lønner seg når du jobber med seriøse prosjekter: du mer oppmerksomhet på detaljer, distinksjoner for større bekvemmelighet av den mobile versjonen sammenlignet med desktop-varianten, ekstra funksjonelle blokker, eller tvert imot, du bestemmer deg bare for å fjerne alle ekstra elementer.

Les mer om DudaMoblie i min .

For å begynne å jobbe med plattformen, må du oppgi adressen til et nettsted som krever en mobilversjon. Systemet vil tenke seg om en stund, og så vil det omdirigere deg til nettstedredaktøren. Forhåndsvisningsvinduet i formatet for mobilenheter vises til høyre. Alternativkategoriene som er nødvendige for å transformere designen av nettstedet, vil bli gitt til venstre, mens valget av tilgjengelige alternativer og mindre innstillinger vil være tilgjengelig på midten av siden.

Duda Mobile Editor
DudaMobile Nettstedredaktør

Når du ser nettstedredaktøren for første gang, forstår du alt på en gang. Så, sidefeltet har tre typer innstillinger som innebærer trinnene du må gjennomgå for å få en mobil nettstedversjon:

 1. “Design” er en seksjon som gir mulighetene for å sette opp webdesign, vist i en liste:
  • Oppsett, hvor du kan velge nettstedstruktur for å presentere materialene. Det er 5 varianter tilgjengelig her. Det er også mulig å sette opp stilen for en menyblokk.
  • Stil, som gir et valg av et fargeskjema av hovedelementene, bakgrunnsbilde og fontskjemaer for knappene, titlene og lenker / tekst;
  • Overskrift, som tilbyr et valg av en overskriftstype (tekst eller bilde), størrelsen på denne delen, justering, bakgrunn og mulighet til å omplassere fast blokkeringshode under rulling av websider.
 2. “Sider” er en seksjon, der du kan redigere hver statisk nettside. Det er her du kan sette opp SEO, velge individuell mal, sette opp åpningsvilkår, lenke, legge til din egen kode og mer.
  Det som er interessant, kan du legge til widgeter – annet innhold og funksjonalitetselementer – på en webside. Alle av dem er delt inn i 3 kategorier, nemlig virksomhet, design, sosial. Det er 40 widgets her. Noen av dem inkluderer tilbakeringingsalternativ, restaurantmeny, galleri, 2 kolonner, kart, kupong, liste, faner, HTML-kode, knapp, abstrakt (tekst), “som” og “deling” blokker, RSS.
 3. “Forhåndsvisning og publisering” er en seksjon, der koblingene til det ferdige resultatet og sammenligning med den første versjonen er lokalisert. Det er her du også kan finne et tilbud om betalingstilbud for å publisere mobilversjonen av nettstedet ditt.

Duda Mobile Preview
Klar mobil nettsted

Hvilke fordeler kan du gjøre når du bruker denne tjenesten? La oss finne ut av det nå. Du har en webside uten mobilversjon. Du starter DudaMobile, skriver inn en lenke og systemet begynner å skanne nettstedets struktur og materialer. Dette konverteres videre og justeres for å passe til mobile oppløsninger på kodenivå. Du får nettsidene dine med alt innholdet, men nå passer de perfekt til skjermene på mobile enheter.

Så snart du er ferdig med det første trinnet, kan du forbedre webdesign og funksjonalitet ved å bruke alternativer for designredigering og et rikt sett med widgeter. De kan integreres i hvilken som helst del av en webside. Dermed innebærer prosessen med å bygge en mobilmal i DudaMobile bruk av klassiske verktøy fra en WYSIWYG nettstedbygger, slik at brukere kan utvide nettstedets funksjonalitet. Hver widget har innstillinger som passer til oppgavens kontekst: for eksempel design, bakgrunn, lenker, feltnavn, mellomrom, kodeinnsetting etc. Generelt er tilpasningen av de innebygde elementene på et anstendig nivå.

Til slutt får vi en konvertering av mobile nettsteder kombinert med funksjonaliteten til en nettstedsbygger. Den har enkelt grensesnitt, tilstrekkelig mengde alternativer og fint resultat.

Hvor mye koster en mobilversjon av nettstedet?

La oss fortsette til den viktigste delen nå. Så langt vi ikke snakker om å lage et nettsted fra bunnen av og håndtere optimalisering av et ferdig nettsted for en mobilenhet, bør kostnadene være lave. Det er imidlertid ikke helt riktig.

Kostnadene for å lage et nettsted mobilvennlig kan sammenlignes med kostnadene for et ferdig nettsted opprettet med en middels klasse nettstedbygger. Wix og uKit, tillater forresten å bygge et nettsted for en rimeligere pris, og denne nettsiden vil være mobilvennlig helt fra starten. Hva er følelsen av å bruke DudaMobile da?

For 159 dollar vil du få et mobilnettsted for alltid uten behov for å forlenge DudaMobile-tjenester. Du kan enten foreta en engangsinnbetaling årlig ($ 60) eller velge å foreta månedlige betalinger ($ 6) også.

Hva inkluderer denne prisen? Dette gjør det mulig å tilpasse noen av de lønnsomme gamle nettstedene dine til et moderne markedsmiljø. Mobiltrafikk er et fristende perspektiv, som allerede har overveldet trafikk på desktop-versjonen. Enkel tilnærming og tilsynelatende fortjeneste ved å bruke DudaMobile er verdt investeringen.

Bunnlinjen

DudaMobile er en nyttig tjeneste, som gir mye oppmerksomhet til mobil-beredskapen til nettsteder opprettet med den. Funksjonaliteten som trengs for å konvertere et vanlig nettsted til en mobil, belastes separat her. Du kan gjøre ethvert nettsted mobilvennlig med dens hjelp. Dette betyr at den fullstendige versjonen av nettstedet ditt forblir uendret, men brukerne vil se dens variant, som er optimalisert for deres mobile enheter. Dette er måten systemet fungerer på.

Kostnadene ved å bruke tjenesten kan virke noe dyre, men det er ikke slik. Saken er at nettsteder som ikke har responsiv design eller en egen mobilversjon ennå, sannsynligvis er ganske gamle. Følgelig kan de ha anstendig trafikk med lojale publikum som ikke synes det er praktisk å bruke nettstedalternativene fra mobilenhetene sine. Det er sannsynligvis umulig å finne en nettdesigner som allerede jobbet med utviklingen av dette nettstedet. En annen grunn er at du ennå ikke har bestemt deg for å investere penger eller lære hvordan du gjør nettstedet ditt mobilvennlig på egen hånd.

DudaMobile er en fin løsning i dette tilfellet. Det er ingen koding her. Alt er enkelt og ser etter hvert anstendig ut. Dette er en enkel måte å øke stabiliteten i mobiltrafikken din for $ 60 / år eller for $ 159 for alltid.

Du har antagelig ironisk nok trodd at ordet “for alltid” vil ende opp i det øyeblikket plattformen forsvinner. Ja, det er riktig. Imidlertid ble systemet grunnlagt i 2009 og mange anerkjente kunder bruker tjenestene og lykkes med dette. Så du trenger ikke å være bekymret for denne nyansen.

Det er mulig å sammenligne DudaMobile converter med konkurrentene, men det er ikke mange av dem i nisjen. Så vi anbefaler å bruke tjenesten til alle som stadig mister kunder med en stasjonær nettstedversjon. Prøv å bruke den, redaktøren er gratis. Du ser kvaliteten på tjenesten for å avgjøre om det er verdt investeringen.

Konverter nettstedet ditt til mobil

 Det er gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map