Hvordan lage en skole, et klasserom eller et lærer nettsted gratis

Hvordan lage en skole / klasserom / lærer nettsted gratis


Utdanningssystemet er i utvikling. Læringsprosessen blir litt mer blandet og komplisert for studentene. Lærere ser etter nye måter å tilby ekstra etter skoletid og i klassen. Det er her et klasseromsnettsted kan være en god løsning. Den serverer flere oppgaver samtidig. I tillegg er det en mer fleksibel måte å samhandle med studenter, engasjere seg med foreldre osv.

Det viktigste problemet her er mangel på ferdigheter. Noen få skolelærere har kunnskapen til å takle nettstedets byggeprosess med mindre de underviser i programmering eller webdesign. Budsjettbegrensninger ser ut til å være den andre snublesteinen på vei til digitalisering av klasserommet. Ansette webutviklere for å bygge en lærerens nettsted kan koste tusenvis av dollar.

Moderne webteknologier kommer som den ultimate løsningen. De introduserer nye verktøy designet for å passe ikke-teknikere og nybegynnere til minimumskostnader. Med andre ord, du får et instrument for å lage et nettsted for klasserom på få minutter uten å kode.

Hvorfor lærere trenger et klasseromsnettsted?

For å forstå hvordan fremtidens nettsted kan brukes av både studenter og lærere, må du tydeliggjøre prosjektets formål. Den viktigste ideen her er å gjøre nettstedet ditt mer fokusert. Hvorfor trenger du et nettsted? Er det for å kontrollere studentene dine fjernt studentene dine, snakke med foreldrene sine og fremme læreplanen?

La oss se på noen populære grunner til at lærere kan være lurt å opprette et skolens nettsted.

Læreplanforbedring

Uansett hvorfor lærere vil ha et nettsted, vil de ha det for studentenes skyld. Så den første grunnen er å markedsføre læreplanen deres og gjøre den mer forbedret. Nøkkelideen er å gi problemfri online tilgang til utdanningsplanen eller programmet. Samtidig kan fraværende studenter komme inn på nettstedet og få tilgang til alt nødvendig materiale med et klikk i stedet for å savne viktig informasjon.

Studerer ressurser

Et nettsted kan ha flere informasjonsressurser knyttet, så vel som lenker til andre pedagogiske nettsteder. De kan komme til nytte når brukere fullfører skriveoppgaver med verk som er nevnt nødvendig å inkludere. Videre kan lærere bruke nettstedet som et knutepunkt for kommende tester, spørrekonkurranser, rettskrivingslister osv.

Inter-Classroom Competition

Klasseromsnettsteder kan brukes som et verktøy for å oppmuntre. For eksempel kan en lærer publisere en liste med de mest suksessrike studentene med månedlige ukentlige oppdateringer. Tanken er å holde studentene involvert i læringsprosessen og gjøre sitt beste for å score 10 av 10 i løpet av neste test. Gjør studieprosessen i form av pedagogisk konkurranse.

Foreldres engasjement

Foreldre er alltid ivrige etter å vite hva barna deres faktisk lærer. De ønsker å holde kontakten med fag barna studerer, samt informasjon om lærere og ansatte for å vite at barna deres er i gode hender. Et nettsted lar foreldre spore deres barns suksess. I det minste vil de kunne reagere i tilfelle noe skulle gå galt.

Som du ser, kan det å se en lærerens webside virke som et vendepunkt i utdanningsprosessen. Alt du trenger er en plattform for bygging av nettsteder med nok instrumenter til å oppfylle lærerens krav med tanke på de ovennevnte fordelene. Wix er absolutt verdt å ta hensyn til. La oss se på hvor lang tid og hvor mye tid det vil ta å lage en skole-webside ved hjelp av Wix-nettfunksjonalitet.

5 trinn for å bygge et nettsted for lærere

Wix

Wix – er en programvare med omdømmet til sannsynligvis den enkleste nettstedbyggeren. I det minste hjelper det absolutt å lage nettsteder av alle typer fra bunnen av. Dessuten har den en gratis plan. Selv om det kommer med et tilpasset underdomen, er det nok for ditt spesielle prosjekt, siden du neppe vil trenge å markedsføre det.

Alt du trenger er en live-plattform med minimum funksjonalitet og noen av grunnlinjefunksjonene. Hele byggeprosedyren vil ikke ta mer enn et par timer. Du trenger bare å:

 1. Logg inn.
 2. Velg en mal.
 3. Legg til innhold.
 4. Gjør litt tilpasning.
 5. Publiser nettstedet ditt.

Trinn 1. Logg på

Å komme i gang er alltid den enkleste delen når det gjelder SaaS nettstedbyggere. Wix er ikke et unntak. For å logge på, skriv inn passordet og e-posten eller bruk sosiale kontoer for umiddelbar registrering. Systemet tar deg automatisk til malsamlingen.

Trinn 2. Velg en mal

Systemet tilbyr over 550 oppsett for forskjellige formål. Den har en egen kategori for utdanning og kultur der du kan velge et responsivt tema for ditt fremtidige nettsted. Avhengig av kravene og nettstedets formål, kan du velge:

 • Mal på private barneskoler;
 • Oppsett for hovedfester;
 • Ferdige universitetslandingssider;
 • Maler for musikkskoler;
 • Skoler og klasser hjemmesider prototyper og mer.

Wix skolemaler

Alle maler er mobile responsive. De har forhåndsinnstilte strukturer med alle nødvendige blokker på siden du måtte trenge. Velg det som oppfyller dine mål mest.

Trinn 3. Legg til innhold

Nok et enkelt trinn der du bare trenger å kopiere og lime inn relevant innhold i seksjoner på siden. Hvis du allerede har et Facebook-fellesskap i klasserommet, er ting enda bedre. Wix ADI er en AI-basert verktøy som er i stand til å generere innholdet fra den sosiale kontoen din og levere et brukervennlig nettsted som allerede er fylt med tekster og bilder.

Wix skolens nettstedredaktør

Brukere trenger ikke en gang å bevege en muskel. En enkel dra-og-slipp-funksjonalitet gjør det enkelt å laste opp bilder, videoer og bilder. Du kan legge ut bilder fra de siste pedagogiske begivenhetene, konferansene eller læringsturene.

Trinn 4. Gjør litt tilpassing

På dette stadiet kan du tilpasse og endre nettstedet ditt for å gjøre det mer engasjerende. Wix tilbyr en rekke widgets og tilleggsprogrammer du kan hente fra systemets markedsplass rett i dashbordet. For lærerens behov kan de inkludere:

 • Wix Forum App – lage et voksende klasseromssamfunn der elever, foreldre og lærere kan diskutere ulike temaer, legge igjen kommentarer, starte nye tråder osv. En flott måte å samhandle med alle deltakerne i utdanningsprosessen og generere tilbakemeldinger.
 • Innloggingsfunksjonalitet – gi tilgang bare til studenter og deres foreldre. Velg en medlemspåloggingsknapp fra listen over verktøy og opprett et privat læringsfellesskap.
 • Legg til en blogg – Wix kan skryte av en fantastisk bloggfunksjon med et innholdsstyringssystem og andre innstillinger. Den kan brukes til å dele interessante artikler, guider, pedagogiske arbeider, nyttig informasjon for foreldre (for eksempel hvordan du kan holde barn fokusert), og mer.
 • Integrer kalender – hold klassekameratene rasende over arrangementskalenderen. Showcase testdatoer, programplaner, aktiviteter utenfor klassen, osv.

Trinn 5. Publiser nettstedet

Hvis nettstedet er klart til å gå, kan du forhåndsvise det i dashbordet ved å bruke forhåndsvisningsmodus for mobil og skrivebord. Sjekk hvordan det ser ut og publiser prosjektet. Hvis du velger en gratis plan, er det ikke nødvendig å koble til et domenenavn, da du vil få et tilpasset som standard. Så dette er det. Klasseromsnettstedet har gått live.

Har en lærerens nettsted skal ha

Mens Wix tilbyr ferdige oppsett og kommer med sin Wix ADI-funksjonalitet. Noen få ting er igjen for brukeren. Systemet gjør alt for deg. Du må likevel sørge for at nettstedet ditt har et sett med grunnleggende funksjoner:

 • hjemmeside – introduksjon eller innbydende side for å hilse på elevene og foreldrene deres;
 • Forum – et sted for deltakerne å samhandle, kommunisere og diskutere forskjellige aspekter av læringsprosessen;
 • Arrangementskalender – funksjonen er å fremheve alle større begivenheter, quizer, tester, samarbeid og andre ting som kommer;
 • Medlemstilgang – ettersom vi ikke har å gjøre med et offentlig prosjekt, må du forsikre deg om at nettstedet ditt har tilgang til medlemskap;
 • bloggen – en valgfri funksjon for å dele noen interessante artikler så vel som publiserte verk som kan komme til nytte;
 • Om meg seksjonen – bruk blokken til å introdusere litt informasjon om deg selv. Foreldre vil gjerne vite hvem barna deres lærer er.

Nå har du alt du trenger for å lage et solid nettsted for klasserom gratis.

Konklusjon

Til tross for at klasseromsnettsteder ikke er veldig krevende med tanke på ressurser og funksjoner, har den fremdeles et sett med grunnleggende funksjonalitet å implementere. Til tross for mangfoldet av spesialisert programvare for å lage nettsteder i klasserommet, er Wix fortsatt et bedre alternativ.

For det første er den gratis å bruke. For det andre er det ekstremt enkelt og krever ikke kodingsferdigheter. Det siste, men ikke minst, tilbyr Wix gratis responsive utdannelses- og kulturmaler med innebygd nettstedstruktur og mange widgets å velge mellom Marketplace. Du får en alt-i-ett-løsning for å bygge en engasjerende og funksjonell nettplattform for å forbedre utdanningsprosessen.

Lag gratis lærerens nettsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map