Hvordan lage et bedriftsnettsted gratis

Hvordan lage et bedriftsnettsted gratis


Å lansere en ny bedriftsnettsted med et begrenset budsjett kan være vondt i nakken. Moderne teknologier for bygging av nettsteder har imidlertid gjort prosessen billigere og enklere. Fra nå av blir ikke personer uten teknisk bakgrunn tvunget til å ansette tilpassede utviklingsteam og betale tusenvis av dollar for en enkel bedriftsside med bare noen få funksjoner..

Dessuten skal vi denne gangen dele måten å etablere en solid online tilstedeværelse for ditt selskap til uten kostnad. Høres for godt ut til å være sant? Vel, de endelige kostnadene avhenger vanligvis av byggemetoden og prosjektkompleksiteten. For å forstå den fremtidige arbeidsflyten og midlene du måtte trenge for å gå live med nettstedet ditt, må du identifisere funksjonaliteten først uten å glemme viktige funksjoner en profesjonell bedriftsnettsted skal ha.

Viktige selskapets nettstedsfunksjoner

Ideen om å gå live med en bedriftsside er ganske enkel. Bedriftseiere lengter vanligvis etter en utvidet rekkevidde for å tiltrekke seg lokalt eller til og med globalt publikum. Samtidig ønsker selskaper å være representert på nettet på verdensmarkedet, noe som gjør det enklere for målgruppen å komme i kontakt. Det er ikke et spørsmål om prestisje, men et spørsmål om moderne forretningstrender.

Bortsett fra det, gjør et nettsted det enklere å samhandle med kunder, fremme spesifikk kompetanse, utvide adresselisten og holde besøkende engasjert. For å oppnå alle de ovennevnte, bør et nettsted ha noen avgjørende funksjoner.

“Om oss” -delen

Global Web gir en perfekt sjanse til å introdusere selskapet ditt for det potensielle publikum. Det er viktig å ha “Om oss” -blokken med enten kort eller detaljert informasjon om virksomheten og bedriften du representerer.

Om oss delen

Hvis selskapet kan skilte med mange års erfaring i markedet, hvorfor skal man noensinne ønske å skjule det for kunder? Blokken gjør det mulig å vise nettstedets pålitelighet. En god mulighet til å få anerkjennelse.

Beskriv teamet ditt

En god måte å vise at selskapet ditt er 100% reelt. Med så mange falske byråer og svindeltjenester er det å ha et godt online omdømme fremfor alt. Å representere teamet ditt ville være et lurt skritt. På den ene siden vil det vise bassenget med eksperter og utvidet kompetanse.

Beskriv teamdelen din

På den annen side vil potensielle kunder bli mer lojale når de har sett dine offisielle representanter. Ikke glem å laste opp virkelige bilder slik at delen ser mer overbevisende ut.

Kontaktinfo

En annen viktig blogg for å bevise selskapets pålitelighet. Jo mer kontaktinformasjon du inkluderer, jo bedre:

 • E-post for å komme i kontakt eller sende spesialtilbud.
 • Telefon for øyeblikkelig kontakt.
 • Virkelige firmaets adresse for å besøke kontoret ditt fysisk.
 • Flere måter å komme i kontakt (messenger Live Chat, Skype, osv.).

Kontakt oss seksjonen

Introduser din kompetanse

Bortsett fra å tjene et godt omdømme og anerkjennelse, er det viktig å komme med en riktig kompetanseintroduksjon. Du må gjøre det klart for folk hva du faktisk gjør. Tanken er å vise hvordan bedriften din kan hjelpe når du løser problemene deres, eller hvordan det skiller seg fra konkurrentene. Beskriv feltene du opererer i. Vis frem noen av tjenestene eller produktene du er stolt av.

Tjenester seksjonen

Uttalelser

Kundenes anmeldelser gir et godt førsteinntrykk. Det vil være en god ide å legge en attestblokk med et par virkelige anmeldelser, ettersom mange anser det som den viktigste funksjonen når de velger et pålitelig og anerkjent selskap.

Vitnesbyrd delen

Ekstra funksjoner å se etter på et selskapets nettsted

Dette er hovedblokkene en bedriftsnettsted bør ha. Du kan erstatte eller omorganisere dem hva du vil. Bare sørg for at de er inkludert i sidestrukturen. I tillegg må du sørge for at det fremtidige nettstedet ditt er:

 • Mobil-Friendly – mens antall nettbrett- og smarttelefonbrukere øker, er det viktig å levere riktig mobilopplevelse. Av denne grunn må du se etter programvare med interne responsive temaer og oppsett.
 • Sosial deling – Med millioner av aktive sosiale mediebrukere, er nettstedet ditt forpliktet til å ha sosiale delingsknapper. Det kan øke bedriftens anerkjennelse i det sosiale miljøet, samt øke trafikken.
 • Gjør navigering enkel – tydelig navigasjon er nøkkelen til suksess. Jo mindre tid en besøkende trenger å finne ønsket info, desto bedre. Ikke gjør nettlesingen komplisert. Fokuser på tydelige og lett tilgjengelige blokker i stedet.
 • Få et merke – en logo øker kundenes tillit med 32%. Å ha et gjenkjennelig merke kan forbedre omdømmet og la selskapet skille seg ut.

Når du vet hvilke funksjoner firmaets nettsted skal ha, må du velge en bygningsplattform som lar deg implementere dem til minimum eller ingen kostnad, så vel som uten teknisk bakgrunn. Wix er en ultimate plattform for slike behov, og det er derfor.

Hvorfor bruke Wix til å opprette et bedriftsnettsted gratis

Wix

Wix – er en brukervennlig nettstedbygger for å takle forskjellige behov. Det tilbyr god funksjonalitet for forskjellige typer nettsteder og bedriftsnettsteder spesielt. Programvaren lar deg enkelt implementere alle funksjonene vi har diskutert tidligere til minimumskostnader.

For å gjøre et godt inntrykk og holde besøkende engasjert, trenger du:

 • En stilig mal. Wix tilbyr et utvalg av maler relatert til kategorien småbedrifter. Du kan velge utformingen som refererer til din nisje, enten du har et bygg- eller eiendomsselskap. Alle maler er mobilvennlige og enkle å redigere.
 • Enkel redigering. En innebygd dra-og-slipp-redigerer ble designet for å la ikke-teknikere håndtere tilpasning og redigering. Du kan implementere hvilken som helst sidestruktur, flytte objekter, legge til nye blokker, jobbe med layout styling og typografi. Wix ADI er enda en raskere løsning som lager nettsteder for brukere på få minutter ved å bruke en AI-basert integrert algoritme.
 • Widgets og tilleggsprogrammer. Mens de fleste av malene allerede har innebygd struktur og apper, gjør Wix det enkelt å legge til ekstra widgeter inkludert kalendere for å vise frem kommende arrangementer, gallerier for å representere din kompetanse på en tiltalende måte, analytiske og e-postmarkedsføringsverktøy, osv..
 • Kampanjeverktøy. Plattformen lar brukere håndtere SEO-innstillinger for å markedsføre innhold eller bestemte sider. Bortsett fra metatitler og beskrivelser, kan du redigere sosiale forhåndsvisninger og angi fokusord.
 • Rimelige planer. Siden vi planlegger å opprette en bedriftsnettsted gratis, er Wix det beste alternativet takket være den gratis planen. Den lar deg koble til domenet ditt og har 500 båndbredde og diskplass. Hvis du trenger flere funksjoner og ressurser, må du velge en pakke fra Wix Premium-tilbud. Prisen starter på $ 13 per måned med et allerede inkludert domene, full tilgang til widgetmarked og maler.

La oss ta en titt og byggeprosessen fra innsiden.

Hvordan bygge et bedriftsnettsted ved hjelp av Wix

Etter at vi har utarbeidet en plan for vår fremtidige webside med strukturen på siden og verktøyene den vil ha, kan det hende at vi starter byggeprosessen. Hvis du velger Wix, må du fullføre følgende trinn:

Trinn 1. Registrering

Først av alt må du logge deg på. Som SaaS-nettstedbygger tilbyr Wix brukere brukere å fullføre registreringsprosessen på nettet. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt, eller logg inn med Google- eller Facebook-kontoen. Det er ikke nødvendig å laste ned programvare. Gå inn i dashbordet med flere klikk.

Wix nettstedbygger - logg på

Trinn 2. Velg en mal

Når registreringen er fullført, vil systemet automatisk overføre deg til malsamlingen. Du kan gå til en bestemt kategori eller bla gjennom alle tilgjengelige alternativer. En annen måte er å begynne å bygge nettstedet ditt fra det blanke eller bruke Wix ADI for å få flere layoutalternativer designet av en integrert AI-algoritme.

Wix - Velg byggemetode for nettsteder

Trinn 3. Legg til innhold

Du er nesten der! Det er på tide å legge til innhold til blokkene du har på nettstedet. Bare kopier og lim inn tekster, last opp bilder, fyll ut kontaktinfo og “Om oss” -delen, publiser attester, last opp bilder av teammedlemmene dine med dra-og-slipp-redigereren.

Wix tilpasning av nettsteder

Trinn 4. Tilpass nettstedet

Wix Marketplace tilbyr et utvalg av widgets og tredjeparts tjenester for å integrere. Du velger hvilken som helst fra listen og får den på nettstedet ditt. De inkluderer verktøy for analyse og anskaffelse av brukere, bildegallerier, kontaktskjemaer og mer.

Trinn 5. Koble til domene og gå live

Hvis du allerede har et domenenavn, kan du koble det til i innstillingene rett fra dashbordet. Hvis ikke tilbyr plattformen bare tilpassede underdomener som standard i gratispakken. Så du må ta vare på det hver for seg eller velge Wix premiumplaner. Trykk på “publiser” -knappen og finn nettstedet ditt tilgjengelig på nettet.

Bunnlinjen

Wix er ennå den raskeste og enkleste plattformen for å lage et bedriftsnettsted gratis. Den bringer alle nødvendige funksjoner for å starte et fullt funksjonelt prosjekt og introdusere virksomheten din på nettet. Du trenger ikke å være en teknisk nerd mens selve byggeprosessen neppe vil ta deg mer enn et par timer.

Imidlertid vil den gratis planen ikke fungere for voksende selskaper. Hvis du trenger en mer skalerbar løsning, vil Wix Premium-planene gjøre susen med eh tilgang til mer båndbredde og diskplass, gratis domene, tilgang til gratis maler og widgetmarked. Brukere kan ha fordel av en full pakke med alternativer til bare $ 13 per måned for en Combo-plan, mens gratispakken er en god måte å hente frem noen redigerings- og tilpasningsevner. Bruk den til å teste nettstedstrukturen din under virkelige forhold.

Prøv Wix gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map