Hvordan lage et eget bryllupsnettsted

Hvordan lage et eget bryllupsnettsted


Så, bryllupsdagen din nærmer seg, og det er så mange oppgaver som skal løses de kommende ukene. Og det er ikke rart, for dette er den viktigste anledningen i livet til alle par, og du vil absolutt at den skal være perfekt.

Men hva skal du starte med? Hva er de må trinnene i en plan for bryllupsforberedelser? Bør du starte med valg av antrekk, beliggenhet, gjesteliste, fotograf / videotjenester eller andre oppgaver?

Det er klart det ikke gir mening ansett en profesjonell webdesigner ettersom dette ikke er et langvarig prosjekt, uansett. Samtidig bør et bryllupsnettsted omfatte informasjonsverdi og funksjonalitet, slik at du og dine gjester kan få mest mulig ut av ytelsen.

Hvis du for øyeblikket er opptatt av dette problemet, vil tipsene nedenfor hjelpe deg med å lansere et fullverdig bryllupsnettsted med letthet.

9 trinn for å lage et bryllupsnettsted

1. Velg en plattform

Den første og fremst oppgaven er å velge plattformen nettstedet ditt skal bygges på. Med så mange nettbyggingsverktøy og systemer som er tilgjengelige der ute, kan valget av det beste være en virkelig utfordring, spesielt for en nybegynner. Å bruke en nettstedbygger vil imidlertid fortsatt være den mest fornuftige og fordelaktige løsningen. Disse systemene er ikke bare praktiske, enkle å bruke og rimelige. De fleste av dem har også et kraftig sett med funksjoner som vil gjøre bryllupsstedet ditt informativt og interessant å bla gjennom.

Wix

Prøv Wix gratis

Hvis du er i tvil om valget av den beste nettstedbyggeren, vil du absolutt sette pris på en mulighet til å se og utforske en detaljert rangering av de beste nettstedene for bryllup. Ikke kast bort tid og krefter på å teste alle systemene du vil komme over på nettet (og du finner dusinvis av dem). Dette er allerede gjort for deg, så du må bare utforske nisjevurderingen for å finne ut detaljene. Som du kan se, Wix presenteres som den beste bryllupsnettbyggeren, og det er den virkelig. Du vil ikke finne en bedre løsning da dette systemet gir tilgang til det fantastiske settet med funksjoner og designtilpassingsverktøy.

2. Lag nettstedsdesign

Wix tilbyr en samling responsive nisjespesifikke bryllupsmaler som leveres med ferdiglagd innhold og er 100% tilpassbare for å imøtekomme dine behov og spesielle preferanser. Det er også et forhåndsvisningsalternativ som lar deg se designet du liker i detaljer. Imidlertid er det også mulig å velge et blankt tema og tilpasse det fra bunnen av for å skape en virkelig unik og personlig webdesign. Det er opp til deg å bestemme hvilken informasjon du vil laste opp til nettstedet, og når du skal oppdatere den for å holde gjestene dine informert.

Wix bryllup maler

Bryllupsmaler fungerer utmerket for utvikling av nettsteder med forskjellig funksjonalitet og størrelse. En praktisk WYSIWYG-redigerer lar deg se resultatene av alle endringene som er gjort i prosjektet, slik at du ikke overser de mest avgjørende aspektene og potensielle feilene. De brukerne som ønsker å spare tid / krefter, kan benytte seg av Wix ADI-verktøy tjenestetilbudene. Verktøyet drives av Artificial Intelligence, som faktisk gjør alt webdesignarbeidet for deg ved å bruke innholdet og informasjonen som sendes inn på forespørsel.

3. Tilpass prosjektet

Selv om valget av nettstedsmalen utvilsomt er viktig, er det bare halvparten av oppgaven. En viktigere prosedyre er videre tilpasning av nettsteder. Wix gir en rekke alternativer også. Du kan velge mellom flere fargeskjemaer, oppsett, skriftstiler og typer, så vel som andre designelementer.

Wix bryllupsredaktør

Bare velg de som er kompatible med ideen din og innholdet du planlegger å laste opp og eksperimentere med tilgjengelige alternativer. Ikke glem å forhåndsvise resultatet som pågår for å kunne gjøre og lagre redigeringer i tide.

4. Legg til innhold

Er du ferdig med designtilpasning? Så kan du begynne å legge til innhold på bryllupet ditt. Fantasien og kreativiteten din er ubegrenset her – alt avhenger av resultatet du ønsker å oppnå på sikt og hvilke mål du forfølger. Egentlig kan du opprette et nettsted med en side, for eksempel, eller et prosjekt med flere sider for å presentere innholdet ditt til fordel.

Blant den må-ha informasjonen du trenger å legge til på nettstedet, er det fornuftig å nevne bryllupsdatoen, seremoniens starttid, sted, detaljerte veibeskrivelser, timeplanen og begivenhetene som er inkludert i bryllupsdagen, reiseinformasjon, hotell, overnatting og detaljer om leiebil (Dette er spesielt viktig for gjester utenfor byen), kleskode, gaveregistreringsnyanser osv. Hvis du planlegger en destinasjons bryllupsseremoni, for eksempel, kan du også vurdere å inkludere ekstra nyanser og detaljer som reisetips, hotellrabattkoder, informasjon om før eller etter bryllup, lokal barnevakt (barneomsorg) tjenester som noen av gjestene dine kan trenge osv.

Wix bryllupsplanlegger

Faktisk, jo mer informasjon legger du til – jo mindre spørsmål vil gjestene dine ha, og jo mindre tid trenger du å svare på dem. Det er en slags “dobbelt” fordel. Bortsett fra tekstinnholdet, er det også ønskelig å legge til bilder av paret ditt, videoer av dere to (eller til og med en videoinvitasjon for gjestene dine) samt spesialiserte applikasjoner som kan legge til funksjonalitet og design på nettstedet ditt. Heldigvis har Wix mye å tilby i så måte på grunn av det omfattende og rike integrerte App-markedet. Det er her du kan komme over slike widgeter og tillegg som Wix Events, Kalender, Moovit – Kart og ruter, Google Maps, Eventbrite, Meetup, Countdown Clock, Social Network knapper og mange flere.

5. Ta med registeret

Når du planlegger detaljene for bryllupet ditt, må du huske at det ikke er ønskelig å dele registerinformasjon eller preferanser i bryllupsinvitasjonene dine. Derfor er bryllupsnettstedet ditt utenkelig uten RSVP , der du vil varsle gjestene dine om alle relaterte nyanser, det være seg spesielle forespørsler, samle informasjon om dine gjesters kostholdspreferanser, komme med kunngjøringer eller gi ekstra bryllupsrelaterte data. For å være presis, er RSVP-delen en slags en må-ha-funksjon for et nettsted for bryllup som lar deg samles

6. Gi et preg av personalisering

Et bryllupsnettsted er akkurat det stedet, der du kan dele din personlige informasjon. Det vil gi et snev av personalisering til prosjektet, som vil være like interessant for deg og dine gjester. Det er opp til deg og din kjære å velge innhold eller widgeter som skal legges til nettstedet. Imidlertid anbefaler de fleste nettdesignere å legge ut din romantiske kjærlighetshistorie i Om oss-delen, dine gjensidige bilder og videoer, spesiell info om favoritt hobbyene dine, yrker og andre uvanlige, men så spennende detaljer. Bortsett fra det kan du introdusere VIP-gjestene dine, legge til en gjestebokside for de inviterte gjestene, der de kan legge inn sine spesielle ønsker.

Tilpassing av bryllupsnettsteder er ikke begrenset av innholdet som bare lastes opp. Det handler om design av nettstedet ditt også, som reflekterer forholdene, forventningene, planene for fremtiden og andre ting som virkelig betyr noe for alle engasjerte par.

En god idé som definitivt vil bidra til å gjøre bryllupsnettstedet ditt engasjerende for gjestene dine, er å legge til et bryllups-hashtagg og oppfordre dem til å legge til all informasjon de ønsker. Dette kan være spesielle ønsker, preferanser og annen info de anser som interessante eller viktige. Jo mer personlige detaljer, bilder, videoer, morsomme minner og annen personlig informasjon vises på nettstedet ditt, jo mer interessant, personlig og uvanlig blir prosjektet.

7. Konfigurer unik nettadresse

Hva annet kan du gjøre for å gjøre nettstedet til bryllupet ditt bemerkelsesverdig og oppmerksomhetsrikt? Et av må-ha-trinnene er å sette opp en virkelig unik nettsteds-URL, som vil være legemliggjørelsen av bryllupet ditt.

Wix - Unik URL

For å lage en unik og personlig URL for nettstedet ditt, kan du inkludere navn, etternavn eller hvilket som helst ord som vil være den beste presentasjonen av prosjektet ditt og vil gi brukerne klar forståelse av nettstedets implikasjoner. Det er opp til deg å bestemme om du vil bruke et underdomen til et nettsted eller kjøpe et tilpasset domenenavn for å gi prosjektet ditt et utmerket utseende.

8. Spre ordet

Selv om bryllupsnettsteder er rettet mot et bestemt publikum, kan du fremdeles ha lyst til å spre ordet om det for å dele dine gode nyheter, kunngjøringer og oppdateringer. Du kan gjøre det ved å inkludere nettadressen din i invitasjoner, e-postmeldinger, sosiale nettverk og andre kilder. Husk at jo flere som vet om det, jo flere gjester vil de kunne henvise til det i tilfelle de har spørsmål om bryllupet.

9. Hold nettstedet ditt oppdatert

Når du bare begynner å jobbe med utviklingen av bryllupet ditt, legger du bare til grunnleggende informasjon. Når forberedelsene dine til den store dagen starter, kan imidlertid planene og den overordnede visjonen for den kommende ferien endre seg. Dermed må du varsle gjestene dine om disse endringene, og det er mye mer praktisk å gjøre det på nettstedet i stedet for å gjøre det personlig. Å ha en webside er en flott løsning i så måte. Bare sørg for å oppdatere den når endringene skjer, og gjestene dine vil være klar over planene for bryllupsdagen og annen relatert informasjon.

Er det mulig å opprette et bryllupsnettsted gratis?

Når det gjelder utvikling av bryllupsnettsteder, står mange brukere overfor det samme spørsmålet: er det mulig å lage det gratis, eller er det fortsatt bedre å investere noe budsjett i prosjektet? Å starte et nettsted uten ekstra investeringer er faktisk ganske mulig. Dette er fordi mange nettstedbyggere, inkludert Wix, tilby gratis uendelige planer som gjør det mulig å starte prosjekter helt gratis.

Imidlertid bør du også innse at gratis abonnement stort sett har bemerkelsesverdige begrensninger (disklagringsplass, funksjonalitet eller designbegrensninger) som kan hindre deg i å få mest mulig ut av bryllupsnettstedet ditt.

Tenk samtidig på selve formålet med å lage nettsteder. Bryllupet ditt er sannsynligvis den viktigste begivenheten i hele ditt liv og i livet til din kjære. Hvis du virkelig vil at det skal være perfekt, er det ingen mening å spare noen få dollar bare for å få et gratis nettsted som mangler must-have-funksjoner, som lar deg implementere alle ideene dine i livet. Tvert imot er det ønskelig å investere litt budsjett i et fullstendig og tiltalende nettsted som driver brukerens oppmerksomhet, ser appellerende og interessant ut. Et slikt prosjekt vil være bemerkelsesverdig og vil etterlate store evige minner for alle. Det er absolutt verdt investeringen, er det ikke?

Konklusjon

Et nettsted har ikke blitt et innfall, men en nødvendighet for hvert par som er villige til å organisere et drømme-bryllup. Dette er den beste måten å presentere hele informasjonen om den kommende anledningen, holde gjestene dine informert om alle planene og endringene som skjer under forberedelsesprosessen og bare dele dine romantiske historier, bilder eller videoer av dere to.

For å få en kvalitet nettsted, men det er fornuftig å velg en pålitelig plattform, som vil bidra til å gi ideene dine liv. En slik plattform skal være funksjonsbelastet, og den skal ha flere nisjedesign, tilpasningsalternativer og verktøy som hjelper deg med å få mest mulig ut av nettutviklingsprosessen. Wix fortjener rettmessig å bli brukt som et nettverksbyggingsverktøy for utvikling av bryllupsnettsteder. Nettstedsbyggeren inneholder kraftige funksjoner, omfattende utvalg av bryllupsmaler, mange widgets og apper som skal integreres i prosjektet. Dette er definitivt investeringen som definitivt vil lønne seg!

Lag et bryllupsnettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map