Hvordan lage et IDX eiendomsnettsted ved hjelp av Wix

Hvordan lage et IDX eiendomsnettsted ved hjelp av Wix


En vellykket eiendomsnettsted handler ikke bare om fantastiske objektbilder, lysbildefremvisninger og gallerier. Prosjektet skal være godt designet. Videre er det ment å ha omfattende IDX-funksjonalitet for å sikre riktige objektoppføringer. Samtidig som Wix kommer som en fleksibel løsning for nettstedsbygging, og den lar deg også bygge eiendommer på få minutter. Det vil være godt designet og ha mange nyttige funksjoner.

Hovedhindringen er at plattformen ikke har sin hjemmevokste løsning for å integrere IDX-funksjonalitet. Det betyr at du må håndtere prosessen selv eller ansette profesjonelle utviklere. Artikkelen nedenfor beskriver flere måter å implementere IDX-funksjoner på Wix-nettstedet ditt, samt beskriver hva IDX er, hvorfor det er viktig og hvordan det kan bidra til å lage et vellykket IDX eiendomsnettsted ved hjelp av en av de mest populære plattformene for bygging av nettsteder.

Hva er IDX?

Når du har bestemt deg for å bygge et eiendomsprosjekt, er IDX-integrasjon det første du må vurdere. Det garanterer noen distinkte fordeler som lar deg skille seg ut fra konkurrentene. Det lar deg opprette ikke bare et enkelt nettsted, men et omfattende prosjekt med økt interaktivitet, enkel tilgang til objektenes database, fleksibel navigasjon og andre relevante tjenester som potensielle kunder krever..

Men hva er IDX? Forkortelsen står for Internet Data Exchange. IDX – er blandingen av programvare, policyer og data kombinert i en enkelt funksjon som brukes til å vise nødvendig info på nettstedet. Det kommer i form av et system designet for agenter og eiendomsmeglere som gjør det mulig for dem å vise listen over deres MLS-egenskaper.

For eksempel får du en sjanse til å lage en detaljert oversikt over alle objekter, samt muligheten til å sortere dem etter pris, størrelser, beliggenhet og andre viktige punkter.

Hvorfor er det så nødvendig? IDX sikrer maksimal kunders interaksjon og integrasjon. I følge rapporterer National Association of Realtors, “44% av alle kunder starter sin reise på eiendomsnettstedene med eiendomsliste”.

Mangelen på IDX-funksjonalitet vil forlate deg ombord. I tillegg har funksjonaliteten et sett med ekstra funksjoner for å utvide virksomheten din. La oss finne ut hvordan IDX fungerer før vi begynner å diskutere dem.

Slik fungerer IDX

Systemets nøkkelidee er å sikre en sterk forbindelse mellom Flere oppføringstjenester (MLS), som faktisk er listen over alle eiendommene dine, og selve nettstedet. For å få den vist på prosjektets frontside, må du ikke bare importere oppføringen, men også oppdatere informasjonen for å holde den relevant.

Når du har bestemt deg for å bruke IDX-funksjonalitet, må du vurdere bruksvilkårene og policyene. Det følger med statlige forskrifter som styrer eiendomspolitikken og identifiserer informasjonen du måtte eller ikke kan vise på eiendomsnettstedet ditt.

Vi kommer ikke til å dykke dypt inn i formaliteter. Vi bryr oss bare om det tekniske aspektet av implementeringsprosessen. La oss holde fokus og finne ut noen praktiske fordeler ved å ha IDX integrert på eiendomsnettstedet ditt.

Hvordan kan IDX hjelpe ditt nettsted for eiendommer?

Som vi har uttalt før, sikrer IDX interaktivitet på nettet og brukerengasjement. Videre lar det agenter levere ytterligere relevante tjenester. Den viktigste fordelen er en omfattende søke- og navigasjonsfunksjonalitet. Systemet har utviklet seg gjennom årene og tilbyr i tillegg integrering av sosiale medier, muligheten til å lage personlige tilbud, tilpassede eiendomssamlinger, etc..

Her er de beste fordelene ved å ha IDX på eiendomsnettstedet ditt:

 1. Omfattende navigasjon.
 2. Integrering av sosiale medier.
 3. SEO-optimalisering.
 4. Avansert eiendomsoppføring.
 5. Eksklusive samlinger og personlige tilbud.

# 1 – Omfattende navigasjon

Ingen av de tilgjengelige geolokaliseringswidgets eller tilleggsprogrammer vil sikre samme nivå av søkefleksibilitet. Noen IDX-løsninger har muligheten til å vise kartet over tollområdet. Videre kan du implementere søk etter nabolag for å la kunder finne den best matchende eiendommen så raskt som mulig.

For eksempel kan brukere sortere objekter etter stedet med tanke på:

 • Skolenes tilgjengelighet.
 • Avstand til jobb.
 • Grønt område rundt eiendommen og mer.

En effektiv måte å fange kundenes oppmerksomhet med en gang.

# 2 – Integrering av sosiale medier

Moderne IDX-systemer har utviklet seg. De er ikke bare et enkelt verktøy for å vise eiendommer. De har blitt en forbedret markedsføringsplattform for å øke agentenes prosjekter. For eksempel lar integrering av sosiale medier eiendomsmeglere få kontakt med kundene sine via Facebook eller andre sosiale plattformer, samt levere mer attraktivt og engasjerende innhold.

Nr. 3 – SEO-Friend Real Estate Sites

De fleste IDX-systemene har redigerbare egenskapstitler og beskrivelser. Dessuten kommer nettstedbyggeren selv med grunnleggende SEO-innstillinger. Dette faktum sikrer en bedre og mer effektiv rangering for listen over viktige nøkkelord og uttrykk.

# 4 – Avansert eiendomsoppføring

Dette er hva IDX-systemet ble designet for. Vis eiendommene dine på den mest tiltalende måten. Grensesnittet kommer med flere filtre for å sortere objekter etter kategorier, priser og andre viktige parametere.

Systemet kan vise optimale varianter i bydelen, avhengig av hvor du befinner deg (Google Map-integrasjon kreves). Brukere kan dra fordel av korte eller mer detaljerte eiendomsbeskrivelser kombinert med objektbilder (gallerier eller lysbildefremvisning) eller til og med videoer for maksimalt engasjement.

# 5 – Personlige tilbud

Eiendomsnisjen krever en personlig tilnærming til enhver kunde. Når du har IDX på nettstedet ditt, kan du lage eksklusive eiendomssamlinger for premiumkunder, sortere objektene etter aktiviteter og klienters preferanser, sende personlige tilbud for å få mest mulig ut av e-postkampanjer osv..

Når vi har lært fordelene med å ha IDX på eiendomsnettstedet ditt, er det på høy tid at vi har definert hovedfunksjonene i selve prosjektet.

Viktige funksjoner Eiendomsnettsteder burde ha

Integrert IDX er ikke den eneste funksjonen en vellykket eiendomsnettsted bør ha. Det er ment å være godt designet og mobilvennlig. Vi bør også huske på noen verktøy for å markedsføre og utvide den elektroniske virksomheten samt samhandle med kundene. Så her er noen av de viktigste funksjonene du helt sikkert trenger å ha på nettstedet ditt:

 • Tydelig struktur – ikke prøv å overbelaste siden din med mange unyttige blokker og elementer. Forsøk å holde det enkelt og oversiktlig. Introduser byrået ditt, fortsett med eiendomsoppføringen, og angi kontaktinfo.
 • Integrering av sosiale medier – den beste måten å vokse målgruppen på. Forsikre deg om at nettstedet ditt har sosiale delingsknapper mens besøkende ikke har vanskeligheter med å dele noen av eiendommene på Facebook eller andre sosiale plattformer.
 • Komplett oppføring – suksessen til nettstedet ditt er avhengig av hvor god eiendomsoppføringen er. Forsikre deg om at den har bilder av høy kvalitet, oppdatert info (beskrivelser og titler), filtre for å sortere objekter etter preferanser osv.
 • Widgets og tilleggsprogrammer – du vil trenge ekstra verktøy på et tidspunkt. Geolokeringstjenester som Google Maps er avgjørende. Du kan også trenge oppdaterte bildegallerier, lysbildefremvisning, kalendere, bookingtjenester, integrasjon med betalingsalternativer osv..
 • Kontaktinfo – bortsett fra den tradisjonelle delen “Kontakt” med telefonnummer og e-post, er det en god ide å implementere øyeblikkelige måter å holde kontakten på. For eksempel vil Live Chat-alternativ være en god fordel når du konsulterer kundene dine umiddelbart.

Wix kommer som en ultimate løsning med nok funksjonalitet og funksjoner for å la deg implementere alle de ovennevnte punktene. Nettstedsbyggeren er perfekt for eiendomsprosjekter. Den er enkel å bruke. Den tilbyr dusinvis av relevante maler med allerede integrerte widgeter. Det er ganske rimelig.

Den eneste ulempen er at Wix ikke har en tilpasset IDX-integrasjonsløsning. Det betyr at du må håndtere det på egen hånd.

Slik bygger du et IDX eiendomsnettsted ved hjelp av Wix

Brukere vil ha flere alternativer for å fullføre IDX-integrasjonsprosessen. De inkluderer:

Det første alternativet ser bare ut til å være det enkleste. Du må betale et sted rundt $ 100 – $ 150 for en enkel prosedyre du kan håndtere på egen hånd. Dessuten vil hver eneste systemoppdatering gi ekstra kostnader i fremtiden. Av denne grunn vil vi prøve å koble IDX av oss selv. Noen tekniske ferdigheter kan være nødvendig, i tillegg til at vi skal håndtere korte kodingstykker.

IDX innramming

Dette er sannsynligvis den raskeste måten å ha IDX-oppføringen på nettstedet ditt. Hovedideen er fokusert rundt bruk av system iframes på nettstedet ditt. Wix har en relevant widget for å sette inn nødvendige kodestykker og vise oppføringen på den tomme siden. Bare kopier koden og lim den inn i widget-området.

Oppføringen vises umiddelbart på siden. Fordelene ved å bruke denne metoden inkluderer:

 • Muligheten til å bruke IDX sammen med Wix som viser bildegallerier og koble dem til eiendomsfortegnelsene.
 • Du kan i tillegg legge til en hurtigsøk-widget som er tilgjengelig i den tilpassede Wix App Marketplace. Det vil sikre rask navigasjon og relevante søkeresultater.

Så trinnene for å legge til IDX-oppføring på Wix eiendomsnettsted er som følger:

 1. Logg på Wix.
 2. Velg, rediger og tilpasse malen.
 3. Lag en ny tom side.
 4. Legg til iframe-widgeten fra utvalget av apper for visning av visuelt innhold.
 5. Sett inn IDX iframe-kode.
 6. Sjekk om oppføringen vises riktig.
 7. Wix IDX-innebygging

Hvordan få Iframe?

Brukere kan velge mellom ferdige IDX-løsninger og plattformer som allerede leverer en skreddersydd eiendomsliste. Alt du trenger er å registrere deg, betale et gebyr om nødvendig og få koden til å ha den på stedet. Det andre trinnet er å generere koden selv. Denne banen krever litt mer tid og handlinger, ettersom du trenger å bli en registrert Matrix MLS-bruker. Denne varianten krever ikke ekstra kostnader. Det er gratis å bruke.

For å få en gratis iframe, må du gjøre følgende:

 1. Registrer deg som Matrix MLS-bruker.
 2. Finn innstillinger i kontrollpanelet og velg IDX-konfigurasjon.
 3. Konfigurer oppføringen din, angi søketypen og kartområdet.
 4. Aktiver IDX-en og fullfør aktiveringen.
 5. Du vil se kodestykket på HTML-mellomromstasten. Kopier koden og lim den inn i Wix-widgeten for å vise iframes.

Hvis du har gjort alt riktig, vil du se oppføringen på siden. Prosessen kan være litt tidkrevende og vanskelig for ikke-teknikere. Dessuten er det en sjanse for at IDX vises feil, spesielt på mobile enheter. Av denne grunn kan det være en god idé å velge ferdige tilpassede IDX-systemløsninger.

Bunnlinjen

Å ha en implementert IDX-notering er viktig for eiendomsnettstedet. Det kan se ut til å være det viktigste konkurransefortrinnet med tanke på den tøffe konkurransen i nisjen. Wix gjør det enkelt å opprette en hvilken som helst webside for enhver bedrift. Eiendom er ikke et unntak.

For ikke å bytte til en annen plattform, har brukerne fremdeles flere alternativer takket være utvidet Wix-funksjonalitet. Innramming er det raskeste og likevel det enkleste alternativet uten å måtte kode eller velge betalte tilpassede utviklingsteam. Hvis du lengter etter eksklusivitet og forbedret interaktivitet, kan du også velge ferdige IDX-løsninger. Valget vil avhenge av dine forventninger og budsjett.

Lag et gratis eiendomsnettsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map