Hvordan lage et kirkelig nettsted gratis

Hvordan lage et kirkelig nettsted gratis


Med den raske internettinvolveringen og digitaliseringen av samfunnet, 96% av pastorene bruker datamaskiner og enheter for å gå inn på det globale nettet. Det er ikke overraskende ikke-lønnsomme og veldedige organisasjoner ønsker også å være representert på nettet. For eksempel sikrer et kirkenettsted en større rekkevidde, så vel som muligheten til å bringe flere mennesker til samfunnet. Det som er viktigere, en slik tilnærming vil sikre flere besøkende gjennom kirkedørene måneder etter måneder.

Det viktigste problemet her er at de fleste organisasjoner og religiøse samfunn er redd for å håndtere byggeprosessen, og anser den som for komplisert og dyr. Kirker som har nettsteder ble tvunget til å betale tusenvis av dollar når de ansetter utviklingsteam uten å vite at det er en gratis løsning for å opprette en kirkeside fra bunnen av.

Årsaker til at kirken oppretter et nettsted

Før vi kommer nærmere byggeprosessen, må vi avklare noen få ting. Forstår pastorer viktigheten av å ha et kirkelig nettsted? Hvilke fordeler vil det gi? Hvordan vil det hjelpe å holde samfunnet engasjert? La oss finne ut de viktigste fordelene for kirken å ha et nettsted for å forstå viktigheten av prosedyren.

Årsak 1 – Donasjoner og bidrag

Et nettsted tilbyr nye muligheter når det gjelder innsamling av penger. Kirker har nå en sikker og lovlig måte å dra nytte av veldedige bidrag i tillegg til å motta digitale gaver. Som vi har uttalt tidligere, gjør global digitalisering en enorm effekt på alle transaksjoner vi behandler daglig.

I henhold til den siste statistikken, 60% av besøkende er klare til å donere, mens nesten halvparten av alle kirker lar besøkende bidra med kredittkort. En kirkeside vil gjøre det lettere å behandle disse midlene, mens menigheten har en enklere og raskere måte å donere til tross for plassering eller tid.

Årsak 2 – Introduksjon til offentligheten

En annen avgjørende årsak er en sjanse for at kirkeledelsen blir introdusert for publikum. Få mest mulig ut av nettstedet ditt og fremhev noen av de mest populære programmene, tjenestene eller begivenhetene. La samfunnet ditt dykke dypt inn i hvordan du faktisk samhandler med kirkegjengerne, hva slags tjenester du leverer osv.

Noen besøkende er flaue over å besøke kirken for første gang. Et nettsted vil få dem til å føle seg litt mer komfortable, ettersom de allerede har nødvendig innsikt når de besøker stedet på egen hånd. Som et resultat har vi en faktor av oppmuntring.

Årsak 3 – Del hendelsene dine online

Dagene med papirkalendere og brosjyrer er borte. De er neppe verdt de pengene med tanke på raskere og enklere måter å informere distribusjon på. Kirker trenger ikke lenger å bruke tusenvis av dollar på trykt materiale.

Et nettsted gjør det enkelt å dele kommende arrangementer og samlinger via forskjellige kanaler, inkludert sosiale nettverk, digitale samfunn, etc. På den ene siden holder du menigheten din anerkjent. På den annen side sparer du penger og utvider kirkegjenkjenningen på nettet.

Årsak 4 – Hold fellesskapet engasjert

Hver besøkende er ivrig etter å gi sitt bidrag til samfunnet. Folk ønsker å delta i en kirkes liv på noen måte. For eksempel må du få taket reparert og ikke klarer å fikse det på egen hånd. Nyttig info om serveringsmuligheter på nettstedet lar deg finne en person som er klar til å gi deg en hånd.

Det handler ikke om å be om hjelp. Hovedideen er å oppmuntre frivillige og samfunnsmedlemmer som er klare til å dele eller hjelpe. Et nettsted gjør det enkelt å holde menigheten informert om serveringsoppdragene så vel som kommende arrangementer.

Årsak 5 – Involvering i læringsprosessen

En kirkeside gjør det mulig å øke engasjementet i religiøs læring. For eksempel kan du bruke plattformen til å invitere flere til å delta i bønnegrupper, samt delta i åpne bibelstudier. Hvert samfunnsmedlem kan velge et program eller aktivitet for å delta i rett på nettstedet.

For å få et slikt konsept til live må du kanskje ansette et utviklingsteam å vurdere nettstedets kompleksitet eller velge et billigere, raskere og enklere alternativ i møte med Wix. Systemet er mer funksjonelt og fleksibelt for sammenlignet med kirkebyggende nettsteder som noen ganger er ganske begrensede med funksjoner eller verktøy å implementere. Dessuten tilbyr de ikke så mye når det gjelder design og tilpasning bortsett fra Wix.

Samtidig kan dyre prosjekter noen ganger se ut til å være til ingen nytte og ha null effekt, noe som betyr ansette tilpassede utviklere vil være bortkastet tid. Dette er grunnen til at vi bestemte oss for å kartlegge noen av de viktige trinnene for å opprette et kirkelig nettsted. Du vil se alle stadier av byggeprosessen ved å bruke Wix – en gratis og brukervennlig nettstedbygger designet for ikke-teknikere.

5 trinn for å lage et kirkelig nettsted gratis

Wix

Wix – er en SaaS nettstedbygger. Det betyr at den kan nås rett fra nettleseren din uten å måtte laste ned tilleggsprogramvare. Den viktigste fordelen her er at det er ekstremt enkelt å bruke selv for pastorer som har knapt noen teknisk kunnskap, spesielt innen webdesign eller programmering.

For det andre ser plattformen mer fleksibel ut sammenlignet med kirkespesialiserte nettstedbyggere. Wix kan skryte av et rikere funksjonssett, som lar deg gå utover en murstein-til-mørtel-struktur og bygge et mer engasjerende sted til lavere pris.

Alt du trenger er å logge på og legge til nødvendige elementer på siden. For det tredje har Wix en gratis plan, som er flott for ideelle organisasjoner som ønsker å spare et par dollar. Når det gjelder byggeprosessen, må du forberede deg på å fullføre følgende trinn.

Trinn 1. Logg på

Som SaaS-løsning krever Wix ikke nedlasting av programvare. Du trenger bare å ha en datamaskin koblet til Internett. Gå til Wix-nettstedet, trykk på “Logg på” -knappen, angi passord og e-post (Du kan eventuelt bruke sosiale av Google-kontoer), og start byggeprosessen.

Vi håper du allerede har en aktiv e-post. Hvis ikke, anbefaler vi at du oppretter en Google-konto for å benytte deg av gratis tjenester den leverer inkludert Gmail. Du kan også bruke den til å logge på i fremtiden uten å måtte angi passord og e-post hele tiden.

Trinn 2. Velg en mal

Wix har en egen layoutkategori med responsive maler som refererer til religioner, ideelle organisasjoner og veldedige organisasjoner. Bare bla gjennom alle tilgjengelige alternativer og velg det du vil. Som regel har maler allerede integrerte blokker du kanskje trenger i fremtiden.

Wix kirke maler

Samtidig. Du står fritt til å endre strukturen og legge til ekstra elementer, omorganisere eksisterende og mer. Prosessen er superenkelig takket være den innebygde dra-og-slipp-redigereren.

Trinn 3. Tilpasning

Neste trinn er å legge til alle funksjonene vi har nevnt tidligere:

 • hjemmeside – Du vil ha en forhåndsinnstilt hjemmeside brakt til deg av den tilpassede malen. Imidlertid lar Wix deg laste opp nye bilder, kopiere og lime relevante tekster til seksjonene, endre generelle innstillinger, angi nettstedets tittel og beskrivelse osv..
 • Wix kirkes hjemmesideredaktør

 • Arrangementskalender – Wix har et stort utvalg av widgeter tilgjengelig fra Marketplace. Listen inkluderer mange hendelsesapper i tillegg til nedtellingstider (et godt oppmuntringsinstrument), påminnelser, enkle kalendere, begivenhetsvisninger og mer. Velg den du vil og legg den til siden du trenger.
 • Wix event manager

 • Om oss Blokk – du kan enten bruke en forhåndsinnstilt Om oss-seksjonen som kommer med malen din, samt velge en annen blokk fra listen i dashbordet med et annet design og format. Systemet tilbyr flere seksjoner om oss.
 • Wix om oss seksjonen

 • Våre ting – nok en gang kan malen du velger komme med en bruksklar seksjon som beskriver de ansatte. Samtidig har blokkesamlingen noen ekstra tilbud med oppsettene til teamteamet vårt. Velg den med bilder og korte beskrivelser for å introdusere dine arbeidere.
 • Wix teamdelen vår

 • Kontaktside – Wix tilbyr avanserte løsninger som i tillegg til kontaktside & Telefonwidget for å opprette en fullt funksjonell kontaktsendingsside. Eller du kan bruke en tilpasset blokkering og bare skrive inn din telefon, e-postadresse og adresse. Du må kanskje også legge til et sted på kartet. Det er her sømløs integrasjon med Google Maps kan komme til nytte. Få widgeten, skriv inn adressen, og få den vist på nettstedet.
 • Wix kontaktinfo

Trinn 4. Markedsfør nettstedet ditt

Pastorer er selvfølgelig neppe SEO-eksperter for å lage og markedsføre innhold. På den annen side tilbyr Wix flere enkle verktøy for å skille seg ut samt øke din lokale lokale SEO.

Wix SEO

Kontrollpanelet gir tilgang til innstillinger der du kan indikere nøkkelord, redigere sidetittler og beskrivelser, endre nettadresser for å gjøre dem mer SEO-vennlige, etc. Legg til sosiale knapper for å markedsføre nettstedet ditt på sosiale medier. Koble til en widget for sosial deling slik at besøkende også kan publisere innhold i sosiale kontoer.

Trinn 5. Gå direkte

Hvis du bestemmer deg for å lage en kirkeside gratis med Wix, skal du ha et domene. Med andre ord, du må registrere den separat eller velge en betalt Wix-plan som tilbyr et 1-års gratis domene. Den dårlige nyheten om en gratis plan er at den kommer med begrenset båndbredde og tilgang til markedet. For alltid kan det ikke være nok i tilfelle du planlegger å legge til mye innhold med bilder, videoer, hendelser osv.

En bedre ide er å kjøpe en Combo-plan som bare koster $ 13 per måned. Det inkluderer allerede et 1-års domene med hosting og alle viktige funksjoner som er inkludert i pakken. Koble til domenet i nettstedets generelle innstillinger, forhåndsvis nettstedet slik at det fungerer bra på mobile enheter, og trykk på “publiser” -knappen. Nettstedet ditt er klart til å ønske de første besøkende velkommen.

Som du kan se, har Wix alle nødvendige instrumenter for å få alle de viktige funksjonene på kirkens nettsted til liv. Bare sørg for at du ikke går glipp av det vesentlige og ikke overbelaster nettstedet ditt med ubrukelig seksjon som kan villede dine potensielle besøkende. Fokuser på en enkel og tydelig struktur med alle de diskuterte blokkene inkludert.

Konklusjon

Å ha en kirkeside er bra når du trenger å holde menigheten engasjert, samt tiltrekke flere besøkende til kirkedørene. Med moderne teknologier er det ikke nødvendig å ansette tredjepartsutviklere og betale tusenvis av dollar.

Wix kommer som en omfattende løsning med nok verktøy til å implementere alle kjernefunksjoner en kirkesteds side bør ha. Dessuten har den en gratis plan for prosjekter med et registrert domene. Den er veldig enkel å bruke med relativt billige Premium-planer for deg som vil ha alle funksjoner på ett sted.

Lag et kirkelig nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map