Hvordan lage et lite firma nettsted gratis

Hvordan lage et lite firma nettsted gratis


Hvis du er på stadiet av velge en plattform for bygging av nettsteder, er du allerede klar over alle fordelene som et lite forretningsnettsted har. Det handler ikke bare om online representasjon og økende salg. Et solid nettsted er ikke bare ansiktet til virksomheten din. Det kommer som et kraftig promoterings- og markedsføringsverktøy som lar deg komme videre.

Bortsett fra åpenbare fordeler med å ha et lite forretningsnettsted som å nå et verdensomspennende publikum eller å ha kundene dine klar over gründere, får full tilgang til en fullstendig tilpassbar plattform med fleksibilitet i møte med de nyeste mobile teknologiene..

Takk til innovative nettstedbyggere og CMS-plattformer, du trenger ikke å være en webdesignekspert eller koder. De er enkle å bruke, slik at du kan komme med en solid online representasjon i løpet av et par timer.

Å velge den beste kampen er den tøffeste utfordringen. Med så mye programvare tilgjengelig i dag, må du fokusere på viktige parametere og spesifikasjoner for å velge riktig variant for dine behov.

Vi har gjennomgått noen av de mest populære CMS-plattformene og programvaren for bygging av nettsteder for å fremheve deres treff og savner. Bli involvert i den detaljerte guiden som beskriver prosessen med å bygge et nettsted for små bedrifter fra bunnen av ved å bruke CMS eller nettstedbyggere.

Hvor jeg kan bygge et bedriftsnettsted?

Som en regel, nettstedbyggere tilbyr et intuitivt grensesnitt det er lett å forstå. Plattformene blir fulgt av detaljerte opplæringsprogrammer og utvidet kundesupport. De viste seg å være et kostnadseffektiv løsning i tillegg til å tilby en enkel trinnvis nettbyggingsprosess uten koding.

Fordeler med nettstedbyggere:
Nettstedbyggere Cons:
&# X2714; Enkel redigering – de er veldig enkel å bruke. Programvaren var designet for å hjelpe ikke-teknikere med å bygge et flott nettsted på ingen tid i det hele tatt. Noen plattformer følger de nyeste webteknologiene som introduserer AI-baserte instrumenter.
&# X2714; Flott design – nettstedbyggere kommer vanligvis med et mangfoldig utvalg av maler for ethvert felt eller nisje. Enten du trenger en fantastisk portefølje, profesjonelt visittkort eller en oppdatert digital butikk, finner du det her.
&# X2714; fleksibilitet – et utvalg av tilleggsprogrammer, widgets og tredjepartsintegrasjoner gjør tilpasningsprosessen enkel og feit. Brukere kan lage en unik stil for høyere kunders engasjement.
&# X2714; Billige planer – Du kan velge mellom en plan som oppfyller dine krav. Når du har abonnert, vil du ikke lenger bekymre deg for hosting, domene, sikkerhet og andre problemer. Du betaler en gang for alle.
Begrensede tilpasningsmuligheter – plattformen har noen restriksjoner for koderedigering, selv om noen utbyggere gir tilgang til CSS.
Intet importalternativ – når du har valgt en plattform, må du holde deg til den for godt uten mulighet til å overføre nettstedet til en annen plattform, eller CMS.

CMS-plattformer er programmer designet for å lage funksjonelle nettsteder av forskjellige typer. De lar brukere håndtere nettoppbyggingsprosessen for forskjellige behov, inkludert småbedrifter eller e-handel. Programvaren er funksjonell nok med en rekke funksjoner å implementere. De fleste plattformer kommer med en enkel redigeringsprosess selv om plugin-integrasjon og tilpasning fremdeles krever noen tekniske ferdigheter.

CMS-fordeler:
CMS Cons:
&# X2714; Avansert fleksibilitet – du kan velge mellom hundrevis av plugins, moduler og widgets for enhver smak;
&# X2714; Avanserte SEO-funksjoner – CMS-plattformer reserver mye plass til å finjustere nettstedet til SEO. Du er ikke begrenset til metatitler og beskrivelser, men kan jobbe med innholdet slik at det blir mer relevant og egnet for søkemotorer.
&# X2714; Utvidet redigering – med full tilgang til nettstedets PHP og CSS kan brukerne redigere praktisk talt hvert eneste element og skape et fantastisk design for å skille seg ut.
&# X2714; gunstig – Å velge CMS er en mer kostnadseffektiv beslutning vurderer lavere hosting- og domenekostnader. Handikappet avsluttes når du ansetter en profesjonell utvikler eller blir avhengig av betalte premium-temaer og plugins.
Vanskelig å bruke – De er mye vanskeligere å bruke hvis de sammenlignes med nettstedbyggere. Mangelen på tekniske og kodingsferdigheter kan føre til alvorlige snublesteiner.
Ikke alt-i-ett – du må ta vare på flere ting samtidig bortsett fra byggeprosessen. Du må registrere og forlenge domenenavnet i tillegg til å ta vare på hosting for nettstedet.

De beste plattformene for å lage et nettsted for små bedrifter

Hvordan lage et lite firma nettsted gratis 5.0

 • Beste nettstedsbygger
 • AI-basert bygningsteknologi
 • Plugins og tilleggsprogrammer
 • SEO og markedsføringsverktøy

Besøk nettsiden wix.com Hvordan lage et lite firma nettsted gratis 5.0

 • Beste e-handelsprogramvare
 • Omfattende produktstyring
 • Spesialtilbud og kampanjer
 • Nettbutikk optimaliserte maler

Besøk nettstedet shopify.com Hvordan lage et lite firma nettsted gratis 4.0

 • Beste open source CMS
 • Tusenvis av gratis temaer
 • Uendelig utvalg av plugins
 • Gratis å bruke

Besøk nettsiden wordpress.org Hvordan lage et lite firma nettsted gratis 4.0

 • Den enkleste nettstedbyggeren
 • Alt-i-ett planer for $ 5 per måned
 • Integrasjon og fleksibilitet
 • Responsive og stilige temaer

Besøk nettstedet ukit.com

Vi har sortert ut noen av de beste alternativene når det gjelder enkelhet, pris, fleksibilitet og funksjonssett. La oss se nærmere på hvert alternativ for å bestemme oss for det som definitivt vil dekke dine forretningsbehov.

Wix – den beste hjemmesiden byggherre for små bedrifter

Produktnavn:Wix
Offesiell nettside:wix.com
kompleksitet:Meget lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 13 / mo
Grunnlagt:2006
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

Wix – er en flerbruksnettstedbygger som er perfekt for nybegynnere uten tekniske ferdigheter. Det tilbyr en rekke stilige og responsive maler for småbedrifter og e-handel. De er enkle å redigere eller tilpasse med et sett med innebygde funksjoner og integrasjoner. Plattformen kommer med ekstra SEO og markedsføringsverktøy for å markedsføre virksomheten din, integrasjoner for tilpasning av sider og AI-drive-teknologi for å lage ferdige prosjekter på få minutter.

Wix-funksjoner

 • Wix Ascend CRM – et verktøy for bedriftsmarkedsføring og kundestyring. Den tilbyr instrumenter for å fange opp potensielle kunder og gjøre dem om til betalende kunder. Brukere vil være i stand til å forbedre kundenes lojalitet og administrere forretningskommunikasjon via LIve Chat, effektiv SEO-strategi og andre innebygde funksjoner for å delta i målgruppen..
 • AI-basert nettstedsbygger – plattformen følger de nyeste teknologiene og tilbyr sin AI-drevne løsning. Det klarer det opprette en klar-til-gå-webside på mindre enn 10 minutter. Den vil ha alle de nødvendige integrerte alternativene som følger din virksomhetsnisje og preferanser.
 • e-handelsfunksjoner – de som vil selge produkter på nettet, vil sette pris på et sett med Wix-selgerverktøy. De inkluderer e-handelsorienterte maler, sømløs betalingsintegrasjon, intuitivt produktstyringssystem, instrumenter for å lage spesielle tilbud og kampanjer.
 • Wix App Store – en ultimativ markedsplass for brukere som trenger å koble til tredjeparts tjenester som kan inkludere markedsføringsverktøy for e-post, analyse og beregning, sikkerhetsfunksjoner, bildegallerier, skjemaer for brukerinnsamling og mer.

Wix Design

Brukere vil kunne velge mellom mer enn 550 forskjellige maler. Alle oppsett er responsivt. De ser ganske stilige ut, i tillegg til webdesignverktøy for å endre bakgrunnsfarger, skrifter, elementdimensjoner, etc. Redaktøren har et forhåndsvisningsalternativ for mobil, slik at du ikke bare kan sjekke hvordan nettstedet vil se ut på forskjellige enheter, men også redigere oppsettet.

Brukere kan lage forskjellige oppsett og bruke dem når som helst du trenger takket være Wix dynamiske sider. Du kan for eksempel opprette en mal for produktsiden og bruke if for forskjellige elementer om og om igjen uten manuell redigering.

Wix Prising

Wix har en ubegrenset gratis plan, noe som er flott. Du har en sjanse til å teste redigereren og noen andre grunnlinjefunksjoner. Men det vil aldri fungere for et levende og langvarig prosjekt, siden det har et begrenset verktøyalternativ uten sjanse til å koble til ditt eget domene. Så for å lansere et solid nettsted, Wix tilbyr flere typer planer avhengig av dine behov.

Følgende planer er tilgjengelige når det gjelder et lite forretningssted i en portefølje:

 • Combo – $ 13 per måned.
 • Ubegrenset – $ 17 per måned.
 • VIP – $ 22 per måned.
 • Premium planer – $ 39 per måned.

Hver plan gir tilgang til Wix-samlingen av maler og inkluderer hosting og domene. Hvis du vil bygge en digital butikk ved hjelp av Wix, må du velge mellom 4 av Business & e-handelsplaner. Prisen starter på $ 23 per måned og kan gå opp til $ 500 avhengig av butikkstørrelse og funksjoner du trenger.

Oppsummering: Wix ble designet for å lage nettsteder av alle typer. Det er en god løsning for småbedriftsnettsteder i tillegg til å tilby en hel pakke med funksjoner og redigeringsverktøy for ikke-teknikere.

Prøv Wix gratis

Shopify – plattform nr. 1 for å opprette et nettsted for e-handel

Produktnavn:Shopify
Offesiell nettside:shopify.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:14 dagers rettssak
Premium Plan:fra $ 29 / mo
Grunnlagt:2004
Hovedkvarter:Canada
Prøv det gratis

Shopify – er en e-handelsorientert nettstedsbygger utviklet med fokus på kjøpmenn. Systemet gjør det enkelt å lage små nettbutikker eller enorme digitale butikker med tilgang til slike globale markedsplasser som Amazon. Nettstedseiere vil få tilgang til en rekke markedsførings- og promoteringsfunksjoner, e-handelsorienterte maler, avansert produktstyringssystem og mer.

Shopify-funksjoner

 • Produktledelse – Shopify leverer full kontroll over produktsiden med avanserte styringsverktøy. Bortsett fra varebeskrivelser og bilder, kan brukere opprette produktkategorier og kjennetegnede lister, holde kontroll over kundenes kontoer, overvåke bestillinger, oppfyllelser og produkter på lager.
 • Integrerte tjenester – Nettstedsbyggeren har innebygd e-handelsfunksjonalitet som inkluderer integrerte handlekurvfunksjoner, sømløs forbindelse med mer enn 100 forskjellige gateways, flerspråklig nettstedstøtte, beregning av skatter og forsendelser, gratis SSL og mer.
 • SEO og promotering – hver side kan optimaliseres i samsvar med SEO-krav. Butikkeiere kan redigere metatitler og beskrivelser for produktsider og nettstedsseksjoner, legge til bloggfunksjoner, bruke produktmarkedsførings- og markedsføringsverktøy for å tilby spesialtilbud, kampanjekoder, rabatter, osv..

Shopify Design

Programvaren har en rekke maler med forskjellige stiler. De er mobilvennlige og ser profesjonelle ut. På den annen side er de ganske grunnleggende. Heldigvis for erfarne brukere kan de få tilgang til malets PHP eller CSS for å implementere hvilken som helst stil og skille seg ut fra konkurrenter.

Shopify Priser

Plattformen tilbyr tre hovedplaner som koster fra $ 29 til $ 299, avhengig av instrumentene du ser etter. Prisen vil avhenge av nettstedets kompleksitet og funksjoner du ser etter det:

 • Grunnleggende Shopify-plankostnader $ 29 per måned.
 • Shopify plankostnader $ 79 per måned med ekstra rapporteringsverktøy.
 • Advanced Shopify koster $ 299 per måned med avansert rapport Builder.

Selv inngangsplanen har alle e-handelsfunksjoner du måtte trenge. Du kan veksle mellom planene når du vil.

Oppsummering: Shopify er en fleksibel e-handelsplattform som bare er begrenset nettbutikk for digital butikk. Nybegynnere kan synes plattformen er litt vanskelig for opptaket fra starten av. Imidlertid er redigeringsprosessen fortsatt ganske enkel.

Samtidig tilbyr det noen utvidede funksjoner, så vel som muligheten til å komme inn i det digitale markedet uten å egentlig bygge et nettsted. Enkel gå til Shopify Exchange Marketplace hvor du kan kjøpe bruksklar bedrift for å matche dine preferanser og kompetanse. En enkel måte å begynne å selge produkter på nettet.

Prøv Shopify gratis

WordPress – Gratis CMS for småbedrifter

Produktnavn:WordPress
Offesiell nettside:wordpress.org
kompleksitet:Over gjennomsnittet
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 2,95 / mo
Grunnlagt:2003
Hovedkvarter:Verdensomspennende
Prøv det gratis

WordPress – er en av de mest populære plattformene gjennom tidene. Det kan skryte av millioner av nettsteder over hele kloden. De inkluderer blogger, nettsteder for små bedrifter, digitale butikker, etc. Systemet er veldig enkelt å bruke, selv om tilpasning fremdeles krever minst grunnleggende HTML-ferdigheter. Imidlertid kommer det som en fleksibel løsning med tanke på et utvalg av plugins og integrasjonsfunksjoner.

WordPress-funksjoner

 • Tusenvis av temaer – programvaren har det bredeste utvalget av temaer med tusenvis av maler å velge mellom. Det kan enten være en liten bedrift eller e-handelsmodell med alternativer som refererer til enhver bransje eller nisje. De fleste av disse temaene er gratis å bruke og tilpasse.
 • Tilpasning og design – som en åpen kildekodeplattform, sikrer WordPress uendelig webdesign og tilpasningsmuligheter med en sjanse til å endre hvilken som helst mal. Brukere står fritt til å utvikle og legge til egne skript, ha et stykke kode innebygd på sine nettsteder, legge til ekstra funksjoner, sideelementer og komponenter for å skille seg ut. Imidlertid er det meningen at du skal ha minst en baseline-kodingopplevelse.
 • Plugins og integrasjoner – fra eCommerce-plugins til analyseverktøy, skjemaer, annonsebannere, sikkerhetswidgets og tusenvis av andre tilleggsprogrammer er tilgjengelige for WordPress-brukere. Du kan sømløst integrere tredjeparts tjenester for e-postmarkedsføring, SEO-optimalisering, rapportering og mer.

WordPress Design

CMS-plattformene tilbyr et bredt utvalg av forskjellige maler som er mobilvennlige. Noen maler er gratis mens andre er betalt. Gratis temaer ser generelt like ut med noen små forskjeller. Imidlertid vil du neppe synes det er vanskelig å tilpasse dem i tilfelle du har en dyp HTML- eller PHP-kunnskap. Premium maler er mer allsidige og unike, selv om de også krever litt tilpasning.

WordPress-priser

Til å begynne med trenger du ikke betale for selve CMS. Brukere kan få tilgang til det og begynne å bygge et nettsted uten omkostninger. Imidlertid skal du ha et domene og hosting for å beholde nettstedets filer. Brukerne må også betale for premiummaler i tilfelle de vil bruke et eksklusivt tema mens noen plugins og utvidelser også er betalt. Den beste løsningen er å velge en WP-optimalisert serverløsning med alle innstillinger og integrasjoner som allerede er inkludert i planen sammen med et domenenavn. Bluehost er ennå det beste alternativet som tilbyr sømløs WP-integrasjon, tilgang til WP-plugins og temaer, flott ytelse og avansert sikkerhet fra $ 2.95 per måned. Avanserte planer med utvidet funksjonalitet inkluderer:

 • WP Pro bragd som spenner fra 19,95 dollar til 49,95 dollar
 • Planer for WooCommerce kalkulasjon $ 6,95, $ 8,95 og $ 12,95 avhengig av butikkstørrelse

Oppsummering: Selv om WordPress kanskje ikke er det beste alternativet for nybegynnere sammenlignet med nettstedbyggere, leverer det uendelige tilpasnings- og designfunksjoner, i tillegg til uendelige plugins. Plattformen fungerer absolutt bra når det gjelder nettsteder for små bedrifter.

Prøv WordPress gratis

uKit – Enkel byggherre av små bedrifter

Produktnavn:uKit
Offesiell nettside:ukit.com
kompleksitet:Superenkelt
Gratis plan:14 dagers rettssak
Premium Plan:fra $ 4 / mo
Grunnlagt:2015
Hovedkvarter:Russland
Prøv det gratis

uKit – er en av de billigste og enkleste nettstedbyggere. Den ble utviklet for å hjelpe nybegynnere med å bygge responsive nettsteder for små bedrifter, profesjonelle porteføljer og attraktive landingssider. Programvaren har også en grunnleggende e-handelsfunksjonalitet. Selv om det knapt fungerer for store digitale markedsplasser, vil det dekke behovene til små nettbutikker.

uKit-funksjoner

 • Intuitivt grensesnitt – Det er veldig enkelt å redigere en uKit-webside. Basert på avansert dra-og-slipp-teknologi, Med plattformen kan du enkelt tilpasse hver side, endre og fjerne blokker, legge til innhold og mediefiler.
 • fleksibilitet – Bortsett fra innebygde funksjoner, gir uKit store integrasjonsmuligheter. Brukere kan integrere nettstedet sitt med analyse- og markedsføringsverktøy for å vokse e-postkampanjer. CRM-integrasjonsfunksjonen er perfekt for små digitale butikker når du trenger å spore salgstatistikken. Brukere kan implementere så populære tjenester som Google Maps, Analytics, Vimeo, SoundCloud og mer for å gjøre nettstedet så engasjerende som mulig.
 • uKit Alt – har du en eksisterende Facebook-side? uKit vil hjelpe deg å konvertere det til et fullt utstyrt nettsted. Den bruker API for å generere nødvendig informasjon fra siden sammen med innhold og bilder og importere dataene direkte til websiden.

uKit Design

uKit leverer en anstendig samling maler for forskjellige kategorier av virksomheter. Alle maler er optimalisert for mobilbruk. Du kan også velge fra en liste over maler som er klare til bruk på destinasjonssiden.

uKit mobiltilpasningsfunksjon gjør det enkelt å sikre at mobilnettstedet kjører. Mobil- og nettbrettvisningsmodus er enkel funksjon for å finjustere hvordan nettstedet ditt ser ut på forskjellige mobile enheter med forskjellige skjermdimensjoner og spesifikasjoner. Skjul deg gjerne noen blokker som kan se skjemmende ut fra en smarttelefon eller nettbrett uten å skade skrivebordsversjonen.

prisfastsettelse

Hvis du vil teste programvaren først, er det en 14-dagers gratis prøveperiode. De som er fornøyd med tjenesten vil kunne velge mellom 4 forskjellige planer som inkluderer:

 • minimal (best å komme i gang med en liten portefølje for bare $ 5 per måned).
 • Grunnleggende (planen koster $ 10 per måned med flere funksjoner for å lage et forretningssted).
 • eCommerce ($ 13 per måned for en liten digital butikk).
 • Pro koster $ 15 per måned feat. outsourcing-funksjonalitet.

Oppsummering: uKit er en god programvare til en fornuftig pris. Den leverer alle nødvendige instrumenter for å bygge et profesjonelt nettsted for små bedrifter fra bunnen av. På den annen side er det bra for enkle nettsteder som ikke krever utvidede funksjoner eller tilpasningsmuligheter.

Prøv uKit gratis

Hva er det beste domenenavnet for min virksomhet?

Velge et riktig domenenavn er viktig for din virksomhet. Det er ansiktet til nettstedet ditt. Dessuten er det det første potensielle kunder ser. Det må være assosiert med merkevaren og nisjen din. Det må være kort, fange og lett å huske. Avhengig av hvilken plattform du velger, vil prosessen med domeneregistrering være litt annerledes.

Domener levert av nettstedbyggere

Vi sier ofte “en alt-i-ett-løsning” om byggherrer på nettstedet. Dette betyr at alle hovedfunksjonene er inkludert i planen sammen med domenenavnet. Imidlertid vil typen avhenge av pakken du velger.

Hvis en bruker for eksempel velger en gratis plan, vil han eller hun aldri ha en sjanse til å koble til en SLD (domener på andre nivå) eller 2SD-domene. Som regel gir nettstedbyggere et standard tilpasset underdomen som inneholder navnet på produktet du bruker sammen med merkenavnet, noe som er dårlig for SEO-optimalisering og bedriftsgjenkjenning blant potensielle brukere.

Dessuten trenger brukere å forstå at gratisplaner knapt inneholder det nødvendige sett med funksjoner for en langvarig småbedrift eller e-handelsprosjekt. Uansett må du velge en premiumplan som gjør det mulig å koble til et allerede registrert domene eller ditt eget (for eksempel SLD) eller registrere det her med hjelp av en nettstedsbygger (som regel får du et 2SD-domene gratis).

Merk: anbefales det å registrere et eget domenenavn. Hvis du har den som tilbys av nettstedets byggherre, er du faktisk fast med den, siden du først har bestemt deg for å flytte til en annen plattform, kan det være en tøff utfordring. Et eget domenenavn sikrer migrasjonsfrihet og fleksibilitet når det gjelder å endre plattformen hvis noe går galt.

Domeneregistreringstjenester

Brukere bør ta prosessen med å velge et domene på alvor, siden det etter hvert vil bli det offisielle navnet på prosjektet. Det er her tradisjonelle domeneregistreringstjenester er et godt alternativ. For det første hører et registrert domene til deg, men ikke til nettstedets byggeplattform. Hvis det avtar av en eller annen grunn, har du fremdeles merkenavnet med en sjanse til å bytte til en annen plattform.

For det andre får du en offisiell lisens under alle statlige forskrifter. Med andre ord, du er den eneste autoriserte eieren med mindre du deler rettighetene med en kollega eller forretningspartner. Du har også rett til å bestemme hva du skal gjøre med domenet beholder det, gå videre til en annen eier eller til og med selge.

Prosessen med å registrere et domene er veldig enkel. Du kommer til tjenesten, skriver inn navnet du ønsker, og mottar flere varianter med forskjellige utvidelser. Betalingen sikrer 1 år (eller mer) eierskap med en sjanse til å fornye seg.

Merk: prøv å holde seg til SLD (.com, .org, .net) domenetillegg mens selve navnet skal referere (sammenfallende) med din virksomhetsnisje eller merkenavn.

Hvor mye koster det å bygge et nettsted for en liten bedrift?

La oss ta en titt på kostnadene som kreves for å bygge en liten bedrift eller e-handelsnettsted enten med CMS eller nettstedbyggingsplattform. For det første må vi bestemme hva slags prosjekt det skal bli. Hvis det er en butikk, hvilke funksjoner den skal ha og hvor mange prosjekter du skal selge.

Hvis det er et lite forretningssted, kan du bestemme deg for markedsførings- og markedsføringsinstrumenter, innholdstype og volum, nettstedstruktur, bloggingsdel, osv.. Prisen vil avhenge av nettstedets kompleksitet og instrumenter du trenger for å få ideen til liv. Hvis vi vurderer å bruke noen av de gjennomgåtte plattformene, er de gjennomsnittlige kostnadene som følger:

Nettstedsbygging koster med Wix

Programvaren fungerer utmerket enten du trenger et profesjonelt visittkort, portefølje eller nettbutikk.

 1. Plan – Selv om gratisplanen ikke vil fungere for et langvarig prosjekt, trenger du minst en Pro ($ 22) for fullskala bedriftsnettsted eller Business Basic ($ 23) for å begynne å selge produkter og godta online betalinger.
 2. maler – tilpassede Wix-temaer er gratis. De inkluderer ferdige visittkort og butikker.
 3. Domene & hosting – premieplaner allerede inkluderer et 1-års domene og hosting. Så du trenger ikke kjøpe dem separat.

Kjennelse: den gjennomsnittlige startprisen for å bygge et lite forretningssted eller digital sortering med Wix er mindre enn $ 25 og $ 180 i tilfelle du bestemmer deg for å bruke et premiumtema.

Nettstedsbygging koster med Shopify

Shopify er en plattform for å bygge e-handelsprosjekter. Det vil ikke fungere for småbedriftsnettsteder. Den er rettet mot å selge produkter på nettet.

 1. Plan – at startplanen som koster $ 29 per måned er nok til å starte og utvide virksomheten din. Den eneste forskjellen mellom Basic Shopify og dyre planer er mangelen på avansert Report Builder. Resten av funksjonene er de samme.
 2. maler – Shopify har gratis og premium maler å velge mellom. Mens temasamlingen ikke er like rik, kan brukere velge betalte oppsett som koster fra $ 140 til $ 180.
 3. Domene & hosting – Alle plattformens planer leveres med et gratis domene og hosting.

Kjennelse: Hvis du bruker Shopify, må du sende fra $ 29 per måned + omtrent $ 160 engangsbetaling for en premiummal.

Nettstedets byggekostnader med WordPres

WordPress er gratis å bruke. Men det gir ingen mening uten hosting og domenenavn du trenger å kjøpe separat eller velge WP-optimaliserte serverløsninger i stedet.

 1. Domene – den gjennomsnittlige domeneprisen er rundt $ 10 per år. Prisen kan variere avhengig av register og utvidelse.
 2. hosting – en plattform med egen vertskap krever nok serverkapasitet for å drive en digital butikk eller et lite forretningssted. Gjør deg klar til å betale rundt $ 5- $ 10 per år.
 3. maler – med et bredt utvalg av gratis temaer, vil du kanskje fortsatt ha noe annet. WordPress premium maler varierer i priser og stiler. For å skille seg ut med et eksklusivt tema, må du forberede deg til å betale rundt $ 30 per tema for småbedrifter og omtrent $ 50- $ 60 for en digital butikk.
 4. plugins – Mens forretningsprosjekter ikke krever mye tilpasning, for å opprette en digital butikk, trenger du en egen WooCommerce-plugin. Det er opprinnelig gratis og leverer bare grunnlinjealternativer for å drive en enkel butikk. Hvis du vil bli stor, vil du kreve utvidelser og ekstra tjenester som blir betalt. De varierer fra enkle funksjoner som produkttillegg som koster $ 48 til mer komplekse løsninger som WooCommerce Bookings som koster $ 249.

Det beste alternativet er å bruke WordPress-optimaliserte serverløsninger som de levert av Bluehost. Startplanen koster $ 2,95 per måned. Det er bra for nettsteder for små bedrifter og inneholder allerede alle viktige WordPress-funksjoner (WP-integrasjon, plugins, temaer, sikkerhet, domenehosting osv.). Så du trenger ikke å håndtere dem manuelt. En egen WooCommerce hosting starter på $ 6,95 med et forhåndsinstallert Storefront-tema, gratis SSL og 100 GB lagringsplass. Pro planen er perfekt for voksende butikker som bare koster $ 12,95 per måned med ubegrensede funksjoner.

Kjennelse: Å drive en liten bedrift med WordPress vil koste deg $ 2,95 når du bruker Bluehost + rundt $ 30 for et premiumtema. Prisen for en fullt utstyrt digital butikk starter på $ 6,95 per måned, igjen når du bruker sammen med Bluehost WooCommerce serverløsninger.

Nettstedsbygging koster med uKit

uKit er sannsynligvis den billigste måten å starte din online virksomhet. For bare $ 10 får du alle funksjoner i pakken for å etablere et gjenkjennelig merke mens en liten digital butikk vil koste brukere bare $ 13 per måned.

Kjennelse: uKit vil bare fungere godt for små prosjekter. Det er ikke bra for voksende bedrifter og markedsplasser. Så hvis du velger denne nettstedbyggeren, bør du registrere et eget domene (omtrent $ 5 per år) navn med en sjanse til å bytte til en mer allsidig plattform.

Kostnader for bygging av forretningsnettsteder, ($ for det første året)

WixShopifyWordPressuKit
Betalt plan$ 264$ 348$ 249$ 120
Mal$ 0$ 140$ 30$ 0
Domene$ 0$ 0$ 0$ 10
hosting$ 0$ 0$ 36$ 0
Total$ 264$ 488$ 315$ 130

Er det mulig å opprette et nettsted for små bedrifter gratis?

I teorien er det det. Men når det viser seg reelle markedsforhold, vil brukerne tydelig forstå hvordan gratis tjenester kan være til skade for prosjektutviklingen, spesielt på lang sikt. De viktigste ulempene med å bruke gratis tjenester til å bygge en bedriftsnettsted er som følger:

 • Gratis funksjoner er ikke nok – gratis planer kommer med grunnleggende alternativer. For eksempel begrenser noen nettstedbyggere tilgang til temasamling, tilleggsprogrammer eller til og med sidekomponenter. Det kan hende du ikke en gang kan plassere en kontaktskjedsboks eller Funksjonsdel for å fremheve selskapets viktigste fordeler.
 • Tilpasset domene – et avgiftsdomener vil aldri la virksomheten vokse. Dessuten kan det ha en negativ innvirkning på nettstedet SEO og søkemotorrangeringer som ikke nevner brukernes anerkjennelse.
 • Null e-handelsalternativer – du vil aldri finne en gratis plan som tilbyr minst mulig e-handelsfunksjonalitet. Som regel er salgsfunksjoner tilgjengelige i premiumplaner. Så du vil ikke kunne opprette en nettbutikk med en gratis plan.
 • Skjulte kostnader – Når du endelig innser at en gratis plan aldri vil ordne seg, må du betale for en premiumplan eller til og med bytte til en annen plattform. Noen få tjenester tilbyr migrasjonstjenester eller eksport / import av nettsteder. Med andre ord, du må gjøre alt fra starten.

Hva er den beste plattformen for småbedrifter?

Å velge riktig plattform for å bygge et nettsted er det samme som å velge et hus for å leve. Du forventer at den skal være komfortabel og holdbar til tross for værforholdene. Det samme er prosjektet ditt. Du vil sannsynligvis starte en langvarig virksomhet eller nettbutikk som vil tjene dine og kundenes behov døgnet rundt.

Brukere skal tydelig forstå hva de trenger og hva de kan forvente av en valgt plattform. Hvis du trenger en liten butikk eller digital hylle for å fremheve noen få av produktene dine, uKit kan være et godt alternativ med minimumskostnader. Hvis du planlegger å starte en voksende digital butikk i tillegg til å markedsføre og markedsføre varene dine, trenger du en selgerorientert plattform som Shopify.

WordPress kommer som en mer fleksibel løsning når det gjelder tilpasning. Det vil passe behovene til krevende brukere når det gjelder tilpasning og de som vet hvordan de skal kode. Wix ser ut til å være den ultimate løsningen som kan oppfylle alle krav til tross for den prosjekttypen du ønsker å starte.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map