Hvordan lage et nettbutikk på nettet

Hvordan lage et nettbutikk på nettet


Hvis du planlegger å selge produkter på nettet, er det første du trenger å opprette et nettsted for online shopping. En digital butikk åpner nye horisonter for eieren. Bortsett fra global oppsøking og muligheten til å selge tjenester eller produkter over hele døgnet rundt uten begrensninger, får du også tilgang til en avansert gjeng med markedsførings- og promoteringsinstrumenter.

Før du dykker inn i verdenen av e-handels kampanjer, lojalitetsprogrammer og produktmarkedsføring, må du ha en fullt utstyrt nettbutikk. Moderne byggemetoder for nettsteder la brukerne lage e-handelsprosjekter fra bunnen av uten spesielle ferdigheter. På den annen side vil tiden og ressursene som trengs for å distribuere butikken avhenge av teknologien du velger.

I denne artikkelen vil vi beskrive to viktige måter å opprette en nettbutikknettsted fra bunnen av, men først må vi identifisere noen kjernefunksjoner den skal ha.

10 viktige nettbutikkfunksjoner på nettet

Uansett hvilken plattform eller programvare du bruker for å bygge din fremtidige digitale butikk, må du sørge for at den har alle følgende funksjoner:

1. Produktstyringssystem

Mens blogger krever en kraftig innholdsredigerer for å administrere en rekke artikler, blogginnlegg og kategorier, med en nettbutikk må du administrere hvert av produktene dine. Sørg for at en valgt plattform lar deg legge til nye elementer, redigere beskrivelser og titler, angi priser, sortere produkter etter kategorier, modeller, størrelser osv..

Produktstyringssystem

Funksjonen er viktig for ikke bare nettstedseiere, men også kunder. De vil ha en sjanse til å finne godene de trenger raskere, noe som resulterer i en høyere konverteringsfrekvens. Tanken er å gjøre det enkelt for dem å identifisere produktet som tilfredsstiller deres forventninger.

2. Betalingsalternativer

Ettersom eCommerce-nisjen vurderer transaksjonsbehandling, må du tenke på de mest populære betalingsportene for de besøkende. Jo flere alternativer butikken din har, jo bedre. Ikke begrens dine fremtidige kjøpere med en eller to betalingsmetoder. Bruk fleksible plattformer som gir tredjeparts integrasjonsfunksjoner.

Betalingsalternativer

3. Bilder av høy kvalitet

Produktbilder av høy kvalitet resulterer i sterk produktrepresentasjon. Bruk bilder i høy oppløsning og vis frem elementene dine fra forskjellige vinkler. Tanken er å sikre ekte produktopplevelse for folk som handler på nettet.

La dem dra nytte av følelsen av tilstedeværelse akkurat nå. En god måte å oppmuntre dem til å fullføre kjøpet. Det er her videooversikt og kampanjer også kan komme til nytte.

4. God ytelse og respons

Å bygge og vedlikeholde en digital butikk krever mye av eiendeler, spesielt hvis du planlegger å legge til hundrevis av nye produkter etterfulgt av bilder, videoer eller beskrivelser. Forsikre deg om at bygningsplattformen din har en kraftig motor mens hosting vil håndtere trafikkpikes og sprang under erfarne tilbud, rabatter osv.

Nettbutikkens hastighetsytelse

Forsikre deg om at nettstedets hastighet er rask nok, da det ser ut til å være en avgjørende hastighet som gjenspeiler kundenes tilfredshet og konverteringer. Dessuten må din digitale butikk være mobilvennlig. Nesten halvparten av alle brukere handler online via nettbrettet og smarttelefonen. Det vil være galt av deg å miste den målgruppen.

5. Nettsikkerhet

Kjøpere leter etter en trygg måte å kjøpe produkter på nettet. For å oppfylle forventningene dine, kan du implementere noe mer enn bare et SSL-sertifikat. En god ide er å bruke en brannmur og beskytte nettstedet ditt mot ondsinnet trafikk, mens tofaktorautentisering ser ut til å være et ekstra sikkerhetslag.

6. Kundesupport

Med målet om å etablere en feilfri online shoppingopplevelse, må du løse forskjellige problemer fra tid til annen. Noen kunder er kanskje ikke fornøyde med produktkvaliteten, andre kan be om tilbakebetaling eller endring. Forsikre deg om at du gir nok verktøy til å komme i kontakt og sikre øyeblikkelig kundestøtte.

7. Kontaktinfo

Bortsett fra kundestøtte, krever en nettbutikk en tydelig kontaktseksjon. Den skal inneholde alle mulige måter å komme i kontakt med. Det åpner nye muligheter for ikke bare målgruppen din, men også potensielle forretningspartnere, investorer osv.

Kontaktinfo

8. Uttalelser

Øk påliteligheten til den digitale butikken med reelle kundevurderinger og attester. Be tidligere kjøpere dele sin mening om produktet de har kjøpt. Det vil gjøre nettstedet ditt mer pålitelig og pålitelig.

Uttalelser

9. SEO, Analytics og markedsføringsverktøy

Når du trenger å markedsføre butikken din, må du sørge for at du har nok markedsføringsverktøy. De kan inkludere lojalitetsprogrammer, kuponger, kampanjekoder og andre instrumenter for å øke salget.

Shopify Analytics

Med trafikkveksten, vil du også trenge noen målingstjenester, så vel som å spore kjøperne, deres demografi og andre viktige beregninger. SEO-innstillinger lar deg optimalisere produktsider i tillegg til å gjøre din digitale butikk mer SEO-vennlig. Markedsfør separate elementer, kategorier og sider ved hjelp av nøkkelord, metatagger osv.

10. Ekstra funksjoner å se etter på et nettbasert nettsted

Følgende tillegg kan implementeres krevende på den produkttypen du selger. Enten du har en liten butikk eller en stor online markedsplass, kan det være lurt å ha:

 • Personvern seksjon som beskriver måten å kreve refusjon, retur eller utveksling på.
 • Fraktmetoder og vilkår forklart.
 • Knapper for sosiale medier for å la brukere dele meninger eller produktsider på Facebook eller Instagram.
 • Relaterte produktalternativer å tilby flere varer som refererer til en bestemt produktkategori.

Nå må du finne den ultimate plattformen som tilbyr nok verktøy til å implementere alt det ovennevnte. e-handelsprosjekter ser ut til å være de tøffeste når det gjelder implementering og tilpasning.

De krever avanserte tekniske ferdigheter med mindre du velger ferdige løsninger som Shopify. En annen måte er å bruke WordPress CMS sammen med WooCommerce-plugin og eCommerce-funksjonalitet den leverer. La oss se på begge alternativene og hvordan de kan hjelpe.

Slik oppretter du en online shopping-side ved hjelp av Shopify

Shopify

Shopify – er en plattform for bygging av nettsteder designet spesielt for e-handelsbehov. Den viktigste fordelene med programvaren er at den leverer alt du trenger for å implementere funksjonene vi diskuterte tidligere. Fra lojalitetsprogrammer og SEO-innstillinger til et hendig kontrollpanel og produktstyringssystem – du får alle nødvendige funksjoner i en valgt pakke.

Plattformen er ganske enkel å bruke. Å legge til nytt innhold og produkter er enkelt, i tillegg til å endre titler og beskrivelser, lage varesamlinger, opprette nye sider og produktkategorier, angi priser osv. Systemet tilbyr flere baseline shoppingmaler med forhåndsinstallerte widgets, noe som betyr at du ikke trenger å kode i det hele tatt. Shopify bruker sine hostingfasiliteter og sikrer jevn butikkdrift i tillegg til gratis SSL og andre sikkerhetsmidler.

I den helheten har vi et flott verktøy for e-handel for å bygge nettsteder som krever en minimum læringskurve. La oss komme til byggeprosessen for nettstedet.

 1. Logg på og velg en plan. Registreringsprosessen er veldig rask. Imidlertid må du velge en pakke med en gang for å skifte mellom planer. Den gode nyheten er at hver plan har en 14-dagers gratis prøveperiode for å teste programvarefunksjoner.
 2. Velg en mal. Selv om Shopify ikke overvelder deg med en uendelig rekke temaer, kan du fremdeles velge fra en liste over 10 stilige og responsive oppsett. Tekniske nørder vil sette pris på HTML / CSS-tilgang til å implementere eksklusive funksjoner, skript osv. De som ønsker eksklusiv design, kan velge form 60-malmaler som koster $ 190.
 3. Shopify temaer

 4. Sett opp butikken din. Det kan virke litt vanskelig å redigere butikken din for å starte. Kontrollpanelet er imidlertid ganske intuitivt. Etter litt tid lærer du hvordan du legger til produkter, bilder, rediger blokker på siden, lager produktsamlinger, angir priser, angir relevante varer osv..
 5. Shopify Butikkoppsett

 6. Shopify App Store inneholder flere widgeter for å få butikken din til å skinne på nettet. Her kan du finne fra markedsførings- og markedsføringsverktøy til gjenopprettingsinstrumenter, produktbildegallerier osv.
 7. Shopify App Store

 8. Koble til et domene og gå live. Shopify lar deg koble til domenet ditt og registrere det innenfor plattformen. Nå trenger du bare å publisere alle websidene og gå live med butikken din.

Den generelle prosessen er ganske enkel med tanke på at du har alle nødvendige verktøy avhengig av den valgte planen. Prisen avhenger av pakken og antall produkter du vil selge. Det varierer mellom $ 29 / måned for en liten butikk og $ 299 for en voksende digital markedsplass.

Prøv Shopify gratis

Slik oppretter du en online shoppingnettsted ved hjelp av WooCommerce

WooCommerce

Når vi sier “WooCommerce”, mener vi en eCommerce-plugin som skal brukes med WordPress. Når vi sier “WordPress”, mener vi en åpen kildekode CMS brukt sammen med Bluehost (den beste WP-optimaliserte hostingleverandøren).

Selve pluginen er en god løsning for enhver butikk. Den kommer i en gratis grunnleggende versjon for enkle prosjekter. Voksende nettsteder kan ha fordel av betalte utvidelser og ekstra funksjoner designet for å brukes sammen med pluginen.

For å bygge en fullskala nettbutikk med WooCommerce, må du gjøre følgende:

 1. Registrer et domene og finn en hostingleverandør. Vurder problemet løst takket være Bluehost. Dets WP-optimaliserte planer inkluderer WordPress-integrasjon, tilgang til maler og widgets, system- og plugin-oppdateringer, 1-års gratis domene, etc. Ytterligere manipulasjoner er ikke nødvendig eller nødvendig.
 2. Bluehost Dashboard

 3. Velg et WP-tema. WordPress kan skilte med tusenvis av e-handels-temaer. De fleste av dem er mobilvennlige. Bruk forhåndsvisningsmodus for å sjekke hvordan det ser ut. Brukere kan ha fordel av gratis maler eller kjøpe premiumoppsett avhengig av designkrav.
 4. WordPress e-handels-temaer

 5. Installer WooCommerce. Nå må du installere og aktivere plugin-modulen. Gå til plugin-innstillinger for å finjustere din fremtidige butikk. For å fullføre scenen, følg ganske enkelt de fem enkle trinnene og angi viktig info for å få et installasjonsplugin til å fungere.
 6. WooCommerce produktredigerer

 7. Legg til produkter og rediger innhold. Nå kan du legge til nye produkter, angi beskrivelser og titler, arbeide med produktsiden SEO osv.

Den viktigste ulempen her er at brukerne må gjøre det meste av arbeidet manuelt. På den annen side vil et solid nivå av tekniske ferdigheter komme godt med i referanser til nettstedoptimalisering. Dessuten kan brukere integrere tusenvis av tredjeparts tjenester fra betalingsportaler til fraktmetoder.

Samtidig er det billigere å bruke denne metoden, selv om noen utvidelser kan koste deg hundrevis av dollar, så vel som premium WordPress-temaer.

Prøv WooCommerce nå

Bunnlinjen

Valg mellom Shopify og WooCommerce avhenger av den digitale butikkstørrelsen, antall produkter du vil selge og tilleggsfunksjonene du ser etter.

Shopify er en alt-i-ett-e-handelsløsning med alt du trenger i planene. Selv om redigeringsprosessen ikke er så enkel som noen kan forvente, lar systemet deg bygge et fullt funksjonelt nettsted for online shopping på flere timer uten ekstra kostnader eller manipulasjoner..

WooCommerce er mer som en plugin i stedet for en automatisert eCommerce-løsning. Det betyr at du vil trenge andre midler for å få livet ditt prosjekt til live. Ytterligere tekniske ferdigheter kan også være nyttige. Imidlertid blir ting mye enklere når du bruker WooCommerce sammen med WordPress og Bluehost. Det er deg å bestemme hvilken vei du skal velge.

Opprett en nettbutikk nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map