Hvordan lage et nettsted for fotografering gratis

Hvordan lage et nettsted for fotografering gratis


Så du kan skryte av fantastiske kameraferdigheter og muligheten til å fokusere på detaljer. Dessverre er det ingen bruk av dem hvis du ikke klarer å vise frem talentene dine på Internett. Av den grunn er den eneste måten å anerkjenne å lage et nettsted for fotografering gratis i tilfelle av trang økonomi. Å få arbeidet ditt på sosiale medier er bra, men ikke nok.

En sterk nettrepresentasjon er nødvendig, ikke bare for å fremheve de beste verkene dine, men også for å få oppmerksomhet fra potensielle kunder eller kolleger å slå seg sammen med. Den gode nyheten her er at å bygge en ny side fra bunnen av kan ta deg flere timer med tanke på at du allerede har forberedt relevant innhold og bilder for å vise frem.

Hvorfor bruke Wix til å lage et nettsted for fotografer?

Wix nettsted byggherre

Wix – er et perfekt verktøy for å bygge så mange nettsteder du vil til null pris. Det tilbyr en nullkostnadspakke med nok fasiliteter til å komme i gang med en enkel webside og koble domenet ditt. Programvaren kan skryte av et rikt funksjonssett i tillegg til en enkel redigeringsprosess.

De viktigste grunnene til å bruke Wix på et nettsted for fotografering er som følger:

 • Ferdige maler – du trenger ikke å opprette en ny webside fra bunnen av. Bare velg noen av de tilgjengelige responsive layoutene fra listen. Velg en kategori du trenger (Wix har fotograferingstema også), legge til tekster, kontaktinfo, fotoeksempler, attester og gå live på få minutter. Du vil få et mobilvennlig og stilig nettsted gratis.
 • Fantastiske gallerier – Wix tilbyr sitt Pro Gallery-widget å lage fantastiske lister med bilder og bilder. Du står fritt til å velge det nødvendige formatet enten det kommer til å være et Instagram-rutenett eller glidebryteren i full bredde. I tillegg har funksjonen ekstra beskyttelse for å forhindre at nedlasting av verk fra tredjepart.
 • Wix Marketplace – brukere kan velge hvilken som helst widget fra markedet. Du kan integrere analyser, angi arrangementskalendere, integrere bookingtjenester, integrere Live Chat og kontaktskjemaer og mer. Systemet leverer total frihet når det gjelder tredjeparts serviceintegrasjon.
 • Wix Bookings – en tilpasset Wix-applikasjon for å administrere arrangementer, workshops, avtaler, konferanser osv. Appen gjør det enkelt å organisere gruppeklasser, sende varsler og påminnelser for deltakerne, samt skape et separat innloggingsmiljø for gruppemedlemmer, og mer.
 • Bloggfunksjon – lag en tilpasset blogg med bare et klikk fra dashbordet. Del interessante artikler og arbeidserfaring, få trafikk til nettstedet ditt, optimaliser og promoter innholdet ditt for å gjøre nettstedet mer attraktivt for søkemotorer.

Som du ser, lar Wix deg takle alle oppgaver når du limer et fotograf nettsted fra bunnen av. Det kan være lurt å prøve noen porteføljeorienterte plattformer som Adobe Portfolio. De krever imidlertid dyp design og tekniske ferdigheter. Byggeprosessen kan ta timer og dager for ikke å nevne at du i tillegg må kjøpe hosting og registrere et domenenavn.

Prøv Wix gratis

La oss se nærmere på selve byggeprosessen.

Hvordan bygge et gratis fotograferingsnettsted ved hjelp av Wix

Følg denne trinn-for-trinn-guiden for å tilpasse og distribuere prosjektet på få minutter. Ikke glem å ha ferdigskrevet innhold og bilder du kan laste opp ved din side.

Trinn 1. Pålogging

Første trinn er å registrere seg. Ellers vil du ikke kunne bruke alle Wix-funksjonene. Systemet tilbyr flere måter å komme i gang. Den første ser ut som tradisjonell registrering med e-post og passord som kreves for å logge på. Den andre måten er å bruke hvilken som helst av de eksisterende Google- eller Facebook-kontoene. Systemet krever ikke øyeblikkelig bekreftelse. Så du kan spare tid og gå videre.

Wix nettstedbygger - logg på

Trinn 2. Finn en mal

Som vi har nevnt tidligere, har Wix en egen kategori for porteføljer og fotografisider. Du kan velge den som tilbys av plattformen eller opprette et nettsted fra den ene siden med den blanke siden. Det andre alternativet er litt mer tidkrevende, da du må legge til hver eneste blokkering selv i stedet for å få et ferdig oppsett for å legge til innhold og gå live.

Wix fotograferingsmaler

Trinn 3. Rediger innhold

Redaktøren er superenkelig. Det kommer med dra-og-slipp-funksjonalitet, som betyr at du kan kopiere og lime inn testen i seksjonene på siden. Systemet lar deg redigere basisinnstillinger for SEO, titler på hjemmesiden og beskrivelser, metatagger for andre sider. Prosessen krever ikke spesielle ferdigheter, mens du legger til bilder i galleriet krever å sveve filer til fotoområdet.

Wix fotograferingsstedredaktør

Trinn 4. Legg til widgeter

Hvis du bygger et nytt nettsted fra det tomme, må du legge til widgeter som gallerier eller kontaktskjemaer manuelt. Hvis du velger en ferdig utforming eller Wix ADI, vil du ha alle nødvendige funksjoner allerede integrert. Imidlertid har du fremdeles en sjanse til å koble til andre tjenester i tilfelle det er nødvendig, samt endre layout når som helst.

Wix fotograferingsapper

Trinn 5. Koble til domene og publiser

Hvis du har et registrert domene, trenger du bare å koble det ved hjelp av generelle nettstedinnstillinger i dashbordet. Ikke glem å forhåndsvise nettstedet ditt med en forhåndsvisningsmodus (det fremhever desktop- og mobilversjoner), gjør endelige endringer og trykk på “publiser” -knappen.

Vær oppmerksom på at hvis du trenger ytterligere funksjonalitet, e-handelsfunksjoner, ubegrenset båndbredde eller andre tillegg, må du betale for noen av Wix premium-planer, ettersom en gratis pakke er litt begrenset med tanke på fasiliteter. Wix Combo ser mer enn nok ut som koster $ 13 per måned. Det allerede inkluderer et gratis domene i 1 år i tillegg til widgeter, maler og andre gratis alternativer.

Viktige fotografifunksjoner på nettstedet

Funksjonssettet vil avhenge av hvordan du vil bruke nettstedet ditt. Er det en portefølje som viser noen av de beste verkene dine? Eller vil du selge bilder på nettet? Er du privatperson eller representerer et fotostudio? Skal det være en portefølje på én side eller et nettsted med flere sider?

La oss si at du er en person som er ivrig etter å få en god tilstedeværelse på nettet og dele noen av de beste bildene for å fange oppmerksomheten til målgruppen og finne nye kunder. En typisk situasjon for frilansere og uavhengige artister. I dette tilfellet kan det hende du trenger følgende elementer på stedet:

Hjemmeside eller Om meg seksjon

Det er en god ide å opprette et eget hjemmeside i stedet for å plassere alle blokker og elementer på en enkelt side. Det vil resultere i raskere og enklere navigering for kundene dine uten behov for å bla ned til delen de ser etter.

Hjemmeside for fotograferingsnettsted

Hjemmesiden er en god sjanse til å introdusere deg som en velprøvd profesjonell. Dessuten kan det gi nettstedet ditt et løft når det gjelder SEO-optimalisering. Søkemotorer krever tekstinnhold for å identifisere hvem du er. I tillegg vil du kunne introdusere så mye info om deg selv som mulig.

Portefølje eller galleri

Denne delen er kjernen i ditt fremtidige fotograferingsnettsted. Kunder vil hovedsakelig besøke denne blokken for å oppdage noen av de mest fantastiske verkene og bildene dine for å evaluere nivået på kvalifiseringen din. Alternativene er uendelige. Skal det være et dynamisk galleri eller statusgalleri, en glidebryter i full bredde eller noe annet?

Wix Photogallery

Tanken er ikke bare å tiltrekke seg oppmerksomheten, men å gjøre det enkelt for besøkende å bla gjennom bildene dine. Du kan sortere dem etter kategorier, for eksempel landskap, urbane bilder, portretter osv. Forsikre deg om at en plattform du velger gir flere alternativer.

Uttalelser

Selv om du sannsynligvis ser etter en måte å tjene noen provisjoner på, gjør dette avsnittet det mulig å vise kundenes anmeldelser og visninger etter å ha jobbet med deg. Ta med noen av de beste verkene du har gjort for dine tidligere kunder, vis anbefalingene deres, få mest mulig ut av deres tidligere erfaring for å gjøre nettstedet og tjenestene dine mer pålitelige.

Wix-uttalelser

Kontaktinfo

En må-ha-funksjon for hver fotograferingsnettsted. Det kommer som den eneste måten for kunder å nå deg fra starten. Det er ikke nødvendig å implementere kompliserte bestillingsapper som ofte blir betalt. Du kan inkludere litt grunnleggende info som:

 • e-post.
 • Telefonnummer.
 • Koblinger til dine personlige sosiale kontoer.

Bare sørg for at du aldri lar den delen være tom.

Sosiale knapper

En annen viktig funksjon spesielt for fotografer. Med mye medieinnhold kan du få mest mulig ut av integrering av sosiale medier, slik at besøkende kan dele noen av verkene deres de liker. Bilder og bilder er fortsatt drivkraften når det gjelder sosiale plattformer. Ta tak i online-fellesskapet og opprett en hær av tilhengere.

Ekstra funksjoner å se etter på et nettsted for fotografering

Det er ikke obligatorisk å legge til noe ekstra, selv om det kan komme til nytte når du trenger å markedsføre nettstedet ditt. Samtidig kan det være lurt å selge verkene dine på et tidspunkt i karrieren. Det er her du kanskje også trenger ekstra funksjonalitet.

Dette er hva du kan se etter:

 • En bloggfunksjon – en fin måte å markedsføre innholdet ditt og gjøre nettstedet mer SÅ-vennlig. Som profesjonell kan du dele din kompetanse eller erfaring, noen nyttige tips for nybegynnere, osv.
 • e-handelsfunksjoner – koble til betalingsmetoder, lag produktsider for bildene dine og legg til “kjøp” -knapper for å komprimere transaksjonen automatisk. Funksjonen er ikke gratis på alle byggeplattformene for nettsteder. Hvis du trenger det, vil du ikke kunne opprette et nettsted for fotografering gratis.

Bunnlinjen

Lurer du fortsatt på hvordan du lager et nettsted for fotografering? Wix er svaret på det spørsmålet. En fleksibel nettstedbygger leverer kostnadseffektive og raske løsninger for å lage et nytt nettsted uten spesielle ferdigheter. Brukere vil i tillegg få verktøy til å markedsføre og markedsføre sine nettsteder, samt å fange oppmerksomheten til publikum med bilder, bilder og tidligere verk som er representert mest imponerende.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map