Hvordan lage et nettsted for hotellbooking

Hvordan lage et nettsted for hotellbooking


En hotellbooking nettsted er et middel for alle dedikerte reisende. Den løser mange problemer slik at seilere kan fokusere på sitt kommende eventyr i stedet for å håndtere organisatoriske formaliteter. Digitale innovasjoner i nett- og mobilbransjen resulterte i en rask og sikker måte å bestille hotell på farten til tross for tid og beliggenhet.

Enkel navigering, mange eiendomsalternativer, mange filtre for å sortere tilbud etter preferanser – det er dette som gjør bestillingsnettsteder så populære blant reisende på alle nivåer. Hvis du bestemmer deg for å lage et slikt prosjekt, kan du velge forskjellige forretnings- og inntektsmodeller, mens selve byggeprosessen er enklere enn noen gang før, takket være avansert programvare for bygging av nettsteder.

I denne artikkelen vil vi gå gjennom funksjoner som ditt fremtidige prosjekt skal ha, samt måter å lage et nettsted for hotellbooking.

Bruken av nettsteder for hotellbooking

Slike prosjekter kan ha fordeler for både brukere og bedriftseiere. Som tjenesteleverandør har du et bredt sett med nettverktøy for å markedsføre og markedsføre virksomheten din.

Eiere av hotellbookingsider får en sjanse til å generere inntekter. Jo flere som bruker din reservasjonstjeneste, jo mer penger kan du tjene.

Enten representerer du en internasjonal hotellkjede eller har en liten seng & Frokostvirksomhet, du vil fremdeles trenge et online sted for å holde kundene fornøyde med tjenesten. Nøkkelideen er å la brukerne finne et rom som oppfyller budsjettene, stedets preferanser og andre viktige parametere. Det betyr at du skal levere et utvalg relevante tilbud og tjenester.

Wix hotellnettsted

I tillegg må du implementere en intensiv navigasjonsmekanisme så vel som noen andre funksjonelle funksjoner for å holde brukerne fornøyde. Det hele ser ut til å være en ganske tøff utfordring mens ikke-teknikere sannsynligvis ville gitt opp ideen hvis den ikke var til Wix.

Nettstedets byggherre kommer som en ultimate plattform med dets skikk Wix Hotels forlengelse. Det er en app som lar deg implementere hotellbestillingsfunksjonalitet uten tekniske ferdigheter. Du vil få et verktøy som gjør det enkelt å administrere alle varelager som leverer relevante overnattingstilbud i tillegg til å øke brukerens inntrykk.

4 trinn for å lage et nettsted for hotellbooking

Wix hotellnettstedbygger

Byggeprosessen blir lettere når du bruker Wix. Nettstedsbyggeren var designet for nybegynnere og personer som aldri har jobbet med nettstedopprettelsen før. Du vil innse at man bruker programvare så snart du kommer i gang. Så, her går vi.

Trinn 1. Kom i gang

For å få tilgang til Wix Hotels, må du først gjøre det Logg inn. Prosessen tar deg et par minutter, siden du bare trenger å lime inn e-posten din og angi passordet. Bruk sosiale eller Facebook-kontoer for å gjøre registreringsprosessen enda raskere.

Du vil nå få tilgang til alle Wix-maler. Gå til kategorien Hoteller og velg det oppsettet du liker. Merk at alle maler er lydhøre. Du kan forhåndsvise dem i forskjellige modus på forhånd eller endre layout senere, selv etter at nettstedet er publisert. Velg den og begynn å redigere ved hjelp av et intuitivt dra-og-slipp-verktøy. Noen brukere trenger ikke en gang å endre noe.

Wix hotellredaktør

Maler kommer vanligvis med alle nødvendige blokker, inkludert om oss, registreringsskjema, gallerier osv. Du kan hoppe over dette stadiet eller bruke flere minutter på å tilpasse malen. Det er opp til deg. Det avgjørende stadiet her er å koble sammen Wix Hotels-appen. Få den fra widgeten Marketplace.

Installer Wix Hotels

Trinn 2. Begynn å legge til egenskaper

Når du har koblet til appen, kan det hende du begynner å legge til rom og egenskaper på nettstedet ditt. Systemet lar deg redigere beskrivelse av eiendommer og titler. Hvis du legger til et tomannsrom, kan du legge til en “Twin” -tittel som gjør det klart for kunden, hva han eller hun faktisk booker.

Wix Hotels dashbord

Vær oppmerksom på rombeskrivelser. Forsøk å gjøre dem så informative som mulig. Er gratis Wi-Fi tilgjengelig? Hvor mange soverom er det? Hva er fasilitetene? Er frokosten inkludert i prisen? Forsikre deg om at du gir nok informasjon til dine potensielle gjester.

Når tittelen og beskrivelsene er fullført, må vi legge til noen eiendomsbilder. Programmet lar deg legge til ikke mer enn 10 bilder for hvert rom. Vi tror det er nok til å fremheve de viktigste fordelene ved eiendommen. Bare sørg for at du laster opp bilder med høy oppløsning.

Det siste trinnet her er å indikere priser. Applikasjonen leveres med fleksible for å legge til ikke bare priser per natt, men også vise frem ukentlige priser eller sette faste ukedagspriser som er lavere i forhold til helgene. En god idé er å tilby lavere priser for gjester med lengre opphold. Appen har nok funksjonalitet til det.

Wix Hotels oppsett

Forsikre deg om at alle rombeskrivelsene inneholder relevante adresser samt kontaktinformasjon. Angi eiendommens telefonnummer, e-postadressen din og andre viktige data. Applikasjonen vil automatisk vise den informasjonen i bekreftelsesbrevet som er sendt til den reisende.

Trinn 3. Integrer Payment Gateways

Wix Hotels gjør det enkelt å gjøre alle transaksjoner og behandle betalinger fra et enkelt dashbord. Plattformen støtter for øyeblikket fire store betalingstjenester. Du kan integrere sømløst:

 1. Stripe for å behandle kreditt- / debetkort.
 2. PayPal å betale med et klikk.
 3. Mercado Pago for gjester fra Latin-Amerika.
 4. Frakoblede betalinger.

Den avgjørende fordelen her er at eiere av nettsteder ikke trenger å håndtere det tekniske aspektet. Velg betalingsporten mens systemet skal ta seg av behandlings- og teknologiproblemer. Du trenger bare å samle inn betalinger. Appen gjør det mulig å legge til skatter i reservasjonssystemet ditt.

Trinn 4. Legg til ekstra funksjoner

Bortsett fra grunnleggende bestillingsfunksjoner. Nettstedet ditt krever noen ekstrautstyr som forbedrer det generelle inntrykket. Slike funksjoner er designet for å gjøre bestillingsprosessen enklere for brukeren. Det kan være lurt å integrere:

 • En reservasjonskalender – den viser datoer som er tilgjengelige for reservasjon. Kalenderen kan referere til en bestemt eiendom eller til og med et rom. Wix Hotels tilbyr automatisk og manuell kalenderstyring, oppdateringer osv.
 • Eiendomsnavigering – appen aktiverer automatisk en søkefelt som lar brukere finne tilgjengelige rom raskere avhengig av reisedatoene. Den viktigste fordelen her er at du ikke trenger å kontakte gjestene direkte for å diskutere detaljer om oppholdet. Det er alt her på hjemmesiden din.
 • Tredjepartsintegrasjon – bortsett fra tradisjonell Google Map-integrasjon for å vise eiendommens beliggenhet i sanntid, gjør Wix Hotels det mulig å koble bestillingsnettstedet ditt med TripAdvisor. Det betyr at tilbudene dine vises i søkeresultatene for pris og sted.

Som du ser, har applikasjonen alt du trenger i pakken. Den gode nyheten er at du ikke engang trenger å betale for noen av funksjonene mens premiumversjonen ser ut som et godt kjøp.

Prøv Wix gratis

Hvor mye koster det å lage et nettsted for hotellbooking

Selv om Wix Hotels bare er en app, kan du ikke bruke den separat fra nettstedbyggeren. Med andre ord, brukere vil måtte kjøpe noen av planene sine. Selv om Wix har en gratis pakke, er det ikke nok for et voksende nettsted med flere bilder, rom å legge til og innhold for å publisere.

Wix Hotels priser

Å få en forretningsplan for 12,5 dollar per måned (med 50% rabatt) ville være nok for en start. Du får tilgang til hotellmaler i tillegg til et 1-års domene pluss gratis hosting og SSL. Selve applikasjonen er gratis. Imidlertid vil du kanskje etter flere funksjoner og premiumversjon som koster bare $ 9.99 per måned med flere betalingsportaler for integrering, rådgivningstilkobling og andre fordeler.

Som et resultat vil et fullt funksjonelt nettsted for hotellbooking bare koste deg $ 22,49 per måned.

Viktige funksjoner et hotellreservasjonsnettsted bør ha

Mens Wix Hotels-appen leverer bokstavelig talt alt du trenger, må du fremdeles fokusere på ekstrautstyr som lar deg ikke bare tilby tjenester av høy kvalitet, men også markedsføre nettstedet ditt. Øk trafikken din og øk brukernes opplevelse med følgende:

 • Flere filtre for å finne en relevant eiendom eller rom raskt. Filtrer alle tilbud etter priser, kategorier, beliggenhet osv.
 • Personlige tilbud for tilbakevendende kunder med spesielle rabatter eller best mulig matchende rom tilgjengelig.
 • Flerspråklig grensesnitt for å gjøre navigasjonen enklere for seilere fra forskjellige land. For øvrig har Wix Hotels den nødvendige funksjonaliteten.
 • Anbefalinger og varsler – la folk legge igjen kommentarer og anbefalinger, implementere automatiske påminnelser og varsler for å holde kundene oppmerksom på ankomstdatoene og andre turdetaljer.

Bookingtjenester handler hovedsakelig om kundebehandling og oppmerksomhet på detaljer. Forsikre deg om at nettstedet ditt oppfyller disse standardene.

Konklusjon

Med så mange måter å lage et nettsted for hotellbooking fra bunnen av Wix ser ut som det beste alternativet hvis sammenlignet med spesialiserte plattformer. Det hele takket være den prisbelønte Wix Hotels-applikasjonen.

Appen er gratis og enkel å bruke. Den er fullt integrert med nettstedbyggeren slik at brukere kan dra fordel av alle funksjoner Wix tilbyr bortsett fra Hoteller-appen. Den viktigste fordelen her er at utvidelsen administrerer alle prosesser automatisk. Du trenger bare å legge til rom, aktivere spesifikke funksjoner og samle inn betalinger.

For kunder tilbyr Wix Hotels enkel og rask navigering, detaljerte rom- eller eiendomsbeskrivelser, filtre og kategorier for å gjøre rask research. Som bedriftseier vil du sannsynligvis sette pris på at kundene dine er fornøyde med de leverte tjenestene.

Opprett et hotellnettsted nå

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map