Hvordan lage et nettsted for modelleringsporteføljer

En kraftig visuell representasjon på nettet er viktig når det gjelder modellering. Du må se fantastisk både live og online. Å skille seg ut fra hundrevis av andre modeller er ikke så lett som det kan virke.


Moderne plattformer for bygging av nettsteder gjør det lettere å representere en modell med noen fantastiske og profesjonelle bilder i tillegg til grunnleggende funksjoner ligger enkel redigering og lage en lys porteføljeside fra bunnen av uten tekniske ferdigheter i løpet av mindre enn en dag.

Glem å bruke en formue på å bygge en pent modelleringsportefølje. Nettstedsbyggere leverer en rekke fantastiske funksjoner ut av esken til en overkommelig pris. Du designer og tilpasser enkelt hver side, selv om du aldri har behandlet nettstedsbyggingsprosessen før. Avansert nettstedbyggingsprogramvare lar deg:

 • Rediger, legg til og erstatt innhold med letthet. Ingen tekniske ferdigheter kreves;
 • Lag en fantastisk samling av profesjonelt sett bilder for å skille seg ut;
 • Bruk forskjellige medieformater som videoer, GIF-bilder med mer;
 • Forbli sosial og snakke volum gjennom store sosiale plattformer.

Hoppe til: 10 tips for å lykkes med modelleringsportefølje.

Etter å ha gjennomgått og testet dusinvis av forskjellige nettstedbyggere, har vi sortert ut to ultimate plattformer for å bygge en fengende modelleringsportefølje på mindre enn en dag. De er Wix og uKit. La oss se nærmere på hovedfunksjonene og fordelene.

WIX øker anerkjennelsen i den ser bra ut bransjen

Wix main Ny

Wix er et godt valg for de som er involvert i skjønnhets- og modelleringsindustrien. Bortsett fra brukervennligheten takket være dra-og-slipp-funksjonen, kommer programvaren med et mangfoldig utvalg av funksjoner for å skape en fantastisk portefølje. Du kan velge mellom ferdige modellerte responsive maler eller tilpasse ethvert annet tema i henhold til din stil og smak. De viktigste fordelene inkluderer:

 • Bredt utvalg av maler – plattformen leverer en liste over brukervennlige modelleringsmaler. Du trenger ikke å utføre noen koding eller nettdesign. Bare velg et tema du liker, og begynn å legge til innhold. Noen maler har allerede en om meg-seksjonen, som også er et must for modeller;
 • Ren bildegalleri – Wix kan skryte av sitt profesjonelle galleri. På samme tid kan du legge til forskjellige mediefiler som spenner fra videoer og bilder til GIF-er og bevegelige bilder ved hjelp av en dra-og-slipp-funksjon;
 • Enkel redigering og tilpasning – Wix gjør det enkelt å redigere og tilpasse noen av sidene dine. Legg til eller endre bildet i overskriften, og skap en eksklusiv stil, legg til ny tekst, medieinnhold eller nettstedsseksjon uten problemer;
 • Knapper for sosiale medier – Å være sosial er viktig for modeller. Wix tilbyr innebygde widgets for sosiale medier. Eller du kan erstatte den med en annen fra App Store.

Når det gjelder priser, har Wix noen gode tilbud for de som ikke trenger kompliserte nettsteder med mange seksjoner og tonn innhold. Plattformen har en gratis plan, som kan se ut som et godt alternativ. Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke inkluderer et gratis domenenavn og hosting. Dessuten tilbyr en gratis plan bare 500 MB lagringsplass, noe som kanskje ikke er nok. Samtidig vil Combo Plan bare koste deg $ 7 / måned. Prisen inkluderer allerede SSL-kryptering for å beskytte dine data, så vel som et gratis domenenavn, hosting og 3 GB lagringsplass for alle dine bilder og mediefiler.

Les også: En komplett Wix-gjennomgang.

Prøv Wix nå

uKit – Det billigste verktøyet for å bygge en modelleringsportefølje

uKit hjemmeside

uKit er et billig, men likevel effektivt nettstedbyggingsverktøy som tilbyr mange flotte funksjoner og moduler som er klare til bruk. Malene er profesjonelt designet og mobile responsive. Enkelt redigerings- og konstruksjonsverktøy lar deg bygge en lys modelleringsportefølje i løpet av et par timer uten spesielle ferdigheter. De viktigste fordelene med uKit inkluderer:

 • Ferdigbyggede modelleringsmaler – uKit tilbyr en rekke modelleringstemaer med alle innebygde seksjoner du måtte trenge. Dessuten trenger du ikke engang redigere innhold eller legge til nye tekster. Når du har valgt en mal, blir du bedt om å sette inn navn, arbeidserfaring og annen profesjonell informasjon og klikke på “neste” -knappen. Du blir overført til malredigeringsside med allerede innsatt personlig info;
 • Alle nødvendige seksjoner – alle maler har viktig del, inkludert tjenester, priser, “om meg”, erfaring, attester og kontakter. Alt du trenger er å føle deg i teksten eller legge til en ny menyseksjon;
 • Intuitivt grensesnitt – uKit har ikke unødvendige funksjoner og stadier som kan forstyrre byggeprosessen din. Alt ser ganske enkelt og logisk ut;
 • Avansert designmodus – tilpasse nettstedet ditt i samsvar med din stil og preferanser. Velg bakgrunns- og hovedtemafarge, last opp bilder og bruk uKit fargepalett for å skape et fantastisk utseende for porteføljen din.

I motsetning til Wix, har uKit ikke en gratis plan. Du kan imidlertid teste plattformen i en gratis prøvemodus for å sjekke om den passer deg bra og oppfyller dine forventninger. Når det gjelder prisingen, er denne nettstedsbyggeren trolig den rimeligste vurderer $ 4 / måned for en Premium-plan med gratis maler samt ingen annonser og hosting som allerede er inkludert i prisen.

Les også: En komplett uKit-gjennomgang.

Prøv uKit (gratis prøveperiode på 14 dager)

10 tips for å lykkes med modelleringsportefølje

Et par kaffekopper, to kvelder, et riktig valg av effektive bilder – og du er klar til å sende en lenke til din egen porteføljeside til potensielle arbeidsgivere. Hva er nyansene som skal vurderes, hvis du har tenkt å oppnå et anstendig resultat?

Vi har samlet en liste med 10 anbefalinger, som kan bli suksess tipsene dine.

1. Velg en mal som oppfyller fotostilen din!

Ja, porteføljesiden din bør utelukkende fokusere på bilder. Selv før du begynner å jobbe, velger du de beste bildene fra forskjellige kategorier – øyeblikksbilder, tester, kommersielle prosjekter.

Etter en grundig bildesortering, fortsett med å velge en nettstedmal. Dette vil hjelpe deg å velge det beste designet, som kan fremheve fordelene ved bildene dine.

2. Moderat eksentrisitet er det beste verktøyet!

Du trenger ikke holde deg til bestemte porteføljedesignregler. Du kan legge til et kontrastfullt og til og med kontroversielt bilde på hjemmesiden bare for å tiltrekke oppmerksomhet og oppmuntre besøkende til å finne ut mer om personligheten din.

For øvrig er det ikke obligatorisk å kun bruke et bilde. Du kan bruke en video, GIF eller cinemagraphs sammen med standardbilder, der det passer.

3. Avslør et bredt spekter av bilder for å overraske alle!

De potensielle arbeidsgiverne ønsker å se skjønnhet og fleksibilitet i modeller. Det er avgjørende å gi dem den nødvendige mengden materiale for å danne ideene om hvor potensialet ditt kan brukes til fordel.

Vis deg selv i forskjellige antrekk, kulisser og følelsesmessige appeller. Velg 10-15 bilder av forskjellige historielinjer, del dem i separate kategorier for en tydelig oppfatning.

4. Hvis du føler deg trygg, kan du ta en risiko!

Tradisjonelt er bare de beste bildene inkludert i en portefølje. Du kan bruke flere mindre vellykkede bilder midt i det generelle bildegalleriet. Dette kan også være en historie, der bildet vil avvike fra ditt generelle utseende.

Dette gjøres for å få kontrast til de beste bildene dine. De besøkende vil merke forskjellen, og kanskje like de beste bildene dine, som ligger til grunn for porteføljen din.

5. Organiser fotobestillingen oppmerksomt og utvikle en vinnende strategi!

Husk at en portefølje ikke er et fotoalbum for Instagram-vennene dine. Det er ingen mening i å legge bilder til det, noe som ikke betyr mye for potensielle arbeidsgivere.

For eksempel bør det være bilder uten sminke, og håret gjør det så bra som de i en svømmepakke eller med en detaljert visning av ansiktet, armene, nakken osv., Avhengig av hvilken modellnisje du målretter deg mot.

De tre første bildene skal være veldig vellykkede, mediet kan være middelmådig, mens de siste bildene i hver kategori også skal være de beste.

6. Velg bare høykvalitetsbilder – middelmådige bilder fungerer ikke!

Det sier seg selv at ingen vil ha lyst til å se på vage pikselbilder. Det er å foretrekke at bildene dine skal være laget av forskjellige fotografer. Dette vil bidra til å diversifisere bildepresentasjonen og få fin visuell porteføljedynamikk.

Det er ok å bruke dine egne bilder, men de bør tas riktig (kamera, innstillinger, kulisser, lys). Det er ikke alle som kan takle det.

En ting til: ikke overforbruk Photoshop, spesielt med stillbilder og tester. Skjønnhetsbilder kan på sin side redigeres (og bør) redigeres i Photoshop.

7. Beskytt fotografiet ditt Copyright, Vær alvorlig!

Porteføljebilder skal komme med vannmerker. Dette kan for eksempel være navnet ditt og nettstedets domene. Dette vil tjene et ekstra promoteringsverktøy og copyright-beskyttelse.

8. Ikke vær sjener for å avsløre tankene og følelsene dine – kjør en blogg på nettstedet ditt!

Bortsett fra reklamematerialet, kan du i tillegg avsløre tankene og ideene dine i en blogg.

Det skal være artikler fra profesjonelle og personlige liv, hvor du vil dele inntrykkene dine fra å jobbe med denne eller den stylisten, fotografen, sminkespesialisten, fotografering på et bestemt interessant sted etc. – alt, noe som kan bidra til å utvide din personlighet i det profesjonelle og private livet. Jo mer human du ser – jo bedre!

9. Ikke glem å dele den profesjonelle informasjonen din – det betyr mye!

Alle som vil se porteføljen din, vil ønske å finne ut vekt, høyde og andre parametere. Denne informasjonen skal være presis.

Angi derfor parametrene og ikke glem å legge til informasjon om tatoveringene dine, piercing, hudfarge, øyenfarge, størrelse på klær, sko, kroppsparametere, vaner og annen informasjon, som kan ha betydning for videre samarbeid.

10. Styrke porteføljen din med kontoer i sosiale nettverk, vis din personlighet for publikum!

Det er ok, hvis du har en egen Instagram-konto med profesjonelle bilder og promoterte Facebook eller Twitter. Sørg for å ta vare på dine sosiale nettverkskontoer, porteføljens likes og omplasseringer. Dette er kraftige kilder for trafikk, PR og individualitet.

Selv om du har personlige standardkontoer uten mange bilder og millioner av bemerkelsesverdige venner, kan du også bruke dem – la alle se personligheten din uten å legge vekt på nyansene..

Mange fagpersoner er interessert i den emosjonelle komponenten i modellens personlighet, ikke mindre enn i appellen.

Hva kan du forvente når du oppretter en portefølje i nettstedbyggeren?

Du vil ha en iøynefallende, godt strukturert og profesjonell portefølje hvis du går gjennom disse rådene:

 • Det er ønskelig å ikke bruke mer enn 2-3 skrifter – en for titlene, en for avsnittene og en for spesielle anledninger.
 • Vanlige porteføljegallerykonfigurasjoner bør også brukes for forskjellige kategorier. Det er ingen mening i stilblanding.
 • Fargeskjemaet bør ikke seire over bildene også – bakgrunnen skal være subtil, det skal være mer plass mellom bildene og større miniatyrer. Underskrift er ikke obligatorisk.
 • Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot hjemmesiden til et nettsted. Du kan stille inn en fin video fra den vellykkede fotograferingen din, et bilde med mettede farger eller svart-hvitt portrett uten sminke som bakgrunn.

Ideene er mange – ta deg tid til å eksperimentere, be om vennenes og pårørendes mening, se etter de mest effektive kombinasjonene. Wix gjør det mulig å lage fantastiske og profesjonelle porteføljer. Du kan gjøre det! Det du trenger er bilder av høy kvalitet. Resten innebærer investeringer for et par dollar og 1-2 kvelder. Kom i gang nå!

Start et portefølje nettsted!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map