Hvordan lage et nettsted fra riper

Hvordan lage et nettsted fra riper


Trenger jeg virkelig et nettsted? Dette spørsmålet oppstår om du planlegger å introdusere din lille virksomhet eller starte en massiv kampanje for global oppsøkelse. Svaret er JA.

Å ha et nettsted er viktig for enkeltpersoner, frilansere, selskaper, internasjonale selskaper og forretninger av alle størrelser. Det andre spørsmålet er hvordan man bygger en ny side fra bunnen av.

Det er her de fleste nybegynnere har ryggen mot veggen. Med så mange i utvikling nettsted byggteknologier å velge mellom, noen kan synes det er forvirrende å velge den best matchende. Valget vil hovedsakelig avhenge av prosjektkompleksiteten, viktige mål, nettstedstype, budsjett og teknisk bakgrunn.

I denne ultimate guiden skal vi gjennomgå alle tilgjengelige verktøy og teknologier for bygging av nettsteder for å fremheve fordeler og ulemper, viktige funksjoner og fordelene de gir. Så følg med!

De beste tjenestene for å lage et nettsted fra riper:

 1. Wix – Beste nettstedbygger for å lage et nettsted fra riper
 2. WordPress – gratis plattform (CMS) for å bygge ethvert nettsted
 3. uKit – Enkleste nettstedbygger for småbedrifter
 4. Shopify – Alt-i-ett-e-handelsplattform for å selge på nettet
 5. Squarespace – Universal Website Builder for nybegynnere
 6. Weebly – Enkel måte å lage et nettsted fra skraping
 7. Nettflyt – En av de beste programvarene for byggherre av nettsteder

Wix – Beste nettstedbygger for å lage et nettsted fra riper

Produktnavn:Wix
Offesiell nettside:wix.com
kompleksitet:Meget lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 13 / mo
Grunnlagt:2006
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

Wix – er den beste nettstedbyggeren, som lar deg lage et funksjonsbelagt nettsted fra bunnen av. Plattformen har eksistert i over 14 år, og har blitt den øverste destinasjonen for millioner av brukere over hele kloden. Systemet fungerer utmerket for utvikling av forskjellige typer prosjekter, uavhengig av deres kompleksitetsnivå, funksjonalitet og spesielle designaspekter. Dessuten krever ikke systemet noen kodingsferdigheter, da det er helt intuitivt, praktisk og brukervennlig for nybegynnere og proffs for webdesign.

Hovedtrekkene

Wix er en av de mest gjenkjennelige dra-og-slipp nettstedbyggere, som skiller seg ut fra mengden på grunn av det omfattende settet med funksjoner. De kommer opp til forskjellige behov for nettstedutvikling. Ta en titt på de viktigste høydepunktene til nettstedbyggeren nå:

Fordeler og ulemper

Når det gjelder utvikling av nettsteder, gjør Wix det mulig å velge mellom to redigeringsalternativer. Disse er Wix ADI og Standard Editor. Den første løsningen fungerer for det meste bra for ikke-teknikere, som ikke har tid eller bare ikke vil bry deg om kompliserte nyhetsdesigner. Det andre alternativet er et bedre valg for dyktige designere. Nettstedsbyggeren tilbyr også hundrevis av ferdige tilpassede maler, avanserte designtilpasningsverktøy, integrerte blogging- og e-handelsmotorer, rikt App Market med et stort utvalg av integrerbare widgeter og utvidelser.

Når vi snakker om ulemper, har Wix ikke viktige ulemper. Grensesnittet til systemet er noe overmettet med funksjoner, widgeter og verktøy, noe som kan være litt forvirrende for nybegynnere. Nettstedsbyggeren lar deg ikke bytte mellom malene, og det er ikke noe alternativ for kodebehandling her. Selv om Wix App Market er i stort utvalg av widgets, er det ikke alle som har verdig kvalitet. Disse fisjonene har imidlertid ikke alvorlig innvirkning på systemets funksjonalitet.

Koste

Wix prispolitikk er rimelig for alle. Systemet har en ganske fin gratis plan. Den utløper aldri, og kan dermed brukes til å teste hele funksjonaliteten til plattformen før du oppgraderer til en av de betalte planene.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – fravær av systemannonsebannere, gratis hosting og domenetilkobling;
 • Ubegrenset ($ 17 / mo) – 10 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde;
 • Pro ($ 22 / mo) – integrerte statistikkinnsamlingsverktøy og Google Analytics, 2 timers lagringsplass for video;
 • VIP ($ 39 / mo) – profesjonell logo, førsteprioritetsstøtte osv.

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – aksept av online betaling;
 • Ubegrenset virksomhet ($ 27 / mo) – e-handelsplattform, forretningsutviklingsverktøy, applikasjoner for gründere;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – ubegrenset båndbredde og videolagringsplass, komplett Wix Suite;
 • Bedriften ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning som gir den høyeste funksjonaliteten og maksimale mengden verktøy.

Nettstedsbyggeren tilbyr ofte rabatter og spesialtilbud for å øke kundelojaliteten og oppfordre nye brukere til å delta i systemet. Det er også 14-dagers pengene tilbake-garanti i tilfelle du ikke er fornøyd med en av de betalte planene av en eller annen grunn.

Prøv Wix gratis

WordPress – Gratis plattform (CMS) å bygge ethvert nettsted

Produktnavn:WordPress
Offesiell nettside:wordpress.org
kompleksitet:Over gjennomsnittet
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 2,95 / mo
Grunnlagt:2003
Hovedkvarter:Verdensomspennende
Prøv det gratis

WordPress – er den mest populære gratis CMS i verden som kan brukes til å bygge hvilken som helst type nettsted. Systemet kan for tiden skryte av over 25 millioner live nettsteder og mange flere er under bygging. Opprinnelig lansert som en innholdsbasert bloggingsplattform, WordPress har vokst til et flerbruks nettstedbyggingsinstrument med mange gode funksjoner og maksimal tilpasningsfrihet.

Hovedtrekkene

WordPress gir en bred liste over funksjoner som gjør det mulig å gjøre det starte forskjellige typer nettsteder, inkludert blogger, porteføljer, forretningsnettsteder, nettbutikker og mer. Den flerfunksjonsmessige karakteren til CMS bidrar til funksjonaliteten til systemet, men det innebærer også investering av krefter / tid som kreves for å få mest mulig ut av systembruken. Ta en titt på de viktigste WordPress-funksjonene nå:

 • Natur med åpen kildekode som gir full tilgang til prosjektkildekoden;
 • Kraftig bloggmotor;
 • Jevn og problemfri CMS-installasjon som sikrer brukervennlighet for nybegynnere og webdesignproffer;
 • Hundrevis av integrerbare plugins relatert til forskjellige nisjer;
 • 100% tilpassing av designtilpassing som sikrer utseendet og ytelsen på nettstedet.

Fordeler og ulemper

WordPress har utmerket seg som et fullstendig innholdsstyringssystem, som gir mulighet for flere integrasjonsfunksjoner. Systemet har et sett med innebygde maler, widgets, utvidelser, apper og plugins, men det er også hundrevis av dem der ute. Plugins / temaene du kan velge og integrere i prosjektet, takler ulike bransjer, noe som gir et virkelig omfattende valg.

Når det gjelder ulempene, angår det første og det fremste aspektet kompleksiteten til CMS for nybegynnere. Behovet for integrering av plugin / mal innebærer bevissthet om kodingsferdigheter. Det tar også tid og krefter å utforske og mestre plattformen og hele funksjonssettet. Dette er ikke enkle oppgaver for nybegynnere.

Koste

WordPress er helt gratis for nedlasting og installasjon. Etter å ha installert systemet, vil du kunne teste funksjonssettet og starte enkle prosjekter med det for å øve og forbedre dine nettdesignferdigheter. Når du bestemmer deg for å starte et fullfunksjonsprosjekt og gå live, vil du ikke gå uten plugin-integrasjon og ytterligere tilpassing av nettstedet. Til slutt, for å publisere prosjektet ditt på nettet, må du velge pålitelig hosting og koble til et domenenavn. Det er mange vertselskaper å velge mellom. Den beste løsningen er imidlertid Bluehost – en pålitelig hostingleverandør, som offisielt er anbefalt av WordPress. Når du jobber med Bluehost, vil du bli tilbudt å velge en av planene den gir. Disse inkluderer:

 • Grunnleggende ($ 2.95 / mo) – ett webhotell, ubegrenset trafikk og båndbredde, gratis WordPress-oppdateringer, gratis SSL-tilkobling, 50 GB lagringsplass;
 • I tillegg til ($ 5.95 / mo) – ubegrenset antall hostede nettsteder, ubegrenset e-postkontoer og domener, ubegrenset lagringsplass og båndbredde, $ 200 for avanserte markedsføringsalternativer;
 • Valg ($ 5.45 / mo) – sikkerhetskopiering av nettsteder, anti-spam-beskyttelse, personvern til domener osv.

Uansett hvilket abonnement du vil gå for, vil Bluehost tilby en flott bonus – en mulighet til koble til og bruk et gratis domenenavn gratis i løpet av ett år. Så snart løpetiden utgjør, vil domenekostnadene utgjøre $ 12- $ 14 per år.

Prøv WordPress gratis

uKit – Enkleste nettstedbygger for småbedrifter

Produktnavn:uKit
Offesiell nettside:ukit.com
kompleksitet:Superenkelt
Gratis plan:14 dagers rettssak
Premium Plan:fra $ 4 / mo
Grunnlagt:2015
Hovedkvarter:Russland
Prøv det gratis

uKit – er den enkleste nettstedsbyggeren for små bedriftsnettsteder. Dette er også et av de rimeligste systemene man kan finne i det moderne webdesignmarkedet. uKit er fullverdig, fleksibelt, praktisk, intuitivt og enkelt for alle brukerkategorier, uavhengig av deres webdesignferdigheter og ekspertise. Det er ikke nødvendig å ha kodingskunnskap for å starte og administrere prosjekter med systemet – så funksjonsbelastet og forståelig det er for alle.

Hovedtrekkene

uKit har i utgangspunktet posisjonert seg som en byggherre for små bedrifter, men det er også mulig å starte andre typer prosjekter med systemet. Disse inkluderer blogger, små til mellomstore nettbutikker, porteføljer, destinasjonssider osv. Nettstedsbyggeren har en praktisk dra-og-slipp-redigerer som bidrar til brukervennlighet og brukervennlighet av tjenesten, mens en praktisk forhåndsvisning lar deg se resultatet før du går online. De viktigste funksjonene i systemet er listet opp nedenfor:

 • Hundrevis av responsive bransjespesifikke maler, som er absolutt tilpassbare;
 • Fantastisk brukervennlighet og rimelig pris;
 • Omfattende widget-integrasjonsalternativer;
 • Gratis SSL-sertifikat-tilkobling;
 • CRM-integrasjon;
 • Midlertidig tilgangsrettigheter for nettstedstyring.

Fordeler og ulemper

Nettstedsbyggeren skiller seg ut fra mengden på grunn av sin imponerende enkelhet som ikke går på akkord med funksjonalitet. uKit kommer med en hendig og intuitiv WYSIWYG-editor som lar deg kontrollere webdesignprosessen. Det er også tilgang til mange responsive og fullt tilpassbare maler, widget-integrasjonsalternativer og bloggingsmotor. eCommerce-funksjonen realiseres på to måter – enten via Ecwid-plugin integrering eller tilpasning av e-handel widget. Muligheten til å gi midlertidige rettigheter til nettstedtilgang til andre teammedlemmer gir mer effektiv delt nettstedsadministrasjon og tilpasning.

uKit har ikke nevneverdige ulemper – det er enkelt, intuitivt og praktisk for alle. Imidlertid mangler det noe koderedigeringsalternativer som kan gjøre det mulig for brukere å få mest mulig ut av tilpassing av nettsteder. Dessuten er ikke den 14-dagers gratis prøveperioden systemet leveres til å realisere og teste hele funksjonaliteten til plattformen.

Koste

uKit er en av rimeligste og kostnadseffektive nettstedbyggere. Systemet har ikke en gratis plan, men det er fremdeles mulig å teste funksjonssettet i løpet av den gratis prøveperioden som strekker seg over 14 dager. Så snart du bestemmer deg for å starte et funksjonsbelagt nettsted med plattformen, gjør deg klar til å oppgradere til en av premium-planene:

 • Minimal ($ 4 / mo) – over 200 profesjonelle maler, sikkerhetskopiering, ubegrenset lagringsplass for disk og sidetall, tilpasset domenenavn-tilkobling, 24/7 support, SMS-varsler;
 • Grunnleggende ($ 8 / mnd) – ingen copyright-tegn, kraftige statistikksporingsverktøy, Google Analytics, live chat support, premium design;
 • e-handel ($ 9.60 / mo) – integrerte e-handelsverktøy, betalings- / fraktalternativer, aksept av elektroniske betalinger, innstillinger for handlekurv, valutavalg;
 • Pro ($ 12 / mo) – eCommerce-funksjonalitet, tilpasset kodeintegrasjon, tilpasset fargeskjema-applikasjon osv.

Hvis du bestemmer deg for å fortsette å jobbe med systemet, er det fornuftig å betale for 3, 6, 12 eller 24 måneder med en betaling for å spare budsjettet. Jo lengre abonnementsperiode er – jo større blir rabatten.

Prøv uKit gratis

Shopify – Alt-i-ett-e-handelsplattform for å selge på nettet

Produktnavn:Shopify
Offesiell nettside:shopify.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:14 dagers rettssak
Premium Plan:fra $ 29 / mo
Grunnlagt:2004
Hovedkvarter:Canada
Prøv det gratis

Shopify – er en alt-i-ett e-handelsplattform å selge online enkelt og effektivt. Programvaren ble opprinnelig designet for å bygg nettbutikker fra bunnen av. Dermed kommer den med en kraftig integrert funksjoner som er skreddersydd spesielt etter behovene til nettbutikker. Programvaren er for tiden en av de mest populære e-handelsløsningene i verden, som driver hundrevis av funksjonsbelastede nettbutikker.

Hovedtrekkene

Shopify er den øverste destinasjonen å gå etter når det gjelder å starte og administrere funksjonsbelastede nettbutikker. Den har utviklet seg gjennom årene og har gitt avansert e-handelsfunksjonalitet som automatisk EU-momsberegning, integrerte betalingsmetoder og handlekurv i tillegg til noen av de andre viktige alternativene, for eksempel:

 • Augmented Reality-funksjonen;
 • Flerspråklig støtte;
 • Utsalgssted (POS) programvare for effektivt online og offline produktsalg;
 • Omfattende markedsførings-, produktstyrings- og tilpasningsfunksjoner for nettbutikker;
 • Integrert Shopify-appmarked;
 • High end integrasjons- og synkroniseringsalternativer.

Fordeler og ulemper

Shopify skiller seg først fra mengden på grunn av de kraftige e-handelsfunksjonene, som gjør det mulig å starte og administrere alle typer nettbutikker. Programvaren gir tilgang til myriader av produktstyring, markedsføring, tilpassing og markedsføring av nettbutikker, flerspråklig støtte. Den leveres med den integrerte handlekurven, allsidige oppretting og modifisering av produktgallerier. Systemet lar deg synkronisere nettbutikkontoen din med eksterne tjenester, markedsplasser og regnskapsprogramvare. Det sikrer også prosjektets sikkerhet ved hjelp av SSL Certificate-tilkobling, high end anti-fraud-verktøy og andre sikkerhetsalternativer.

Blant de negative funksjonene i programvaren er det fornuftig å nevne overflod av kompliserte e-handelsfunksjoner, hvorav mange ikke er så nødvendige, når det gjelder standard nettbutikk. I stedet fungerer de godt for utvikling av store hypermarkeder. Kostnadene for Shopify-abonnement bør også nevnes her, da programvaren er en ganske kostbar løsning.

Koste

Shopify er ikke en billig nettstedbygger, men prispolitikken kommer opp til systemets funksjonalitet. Systemet tilbyr ingen gratis planer, men det er mulig å teste funksjonaliteten ved å bruke en gratis 14-dagers prøveperiode. Så snart du bestemmer deg for å starte en funksjonsbelastet nettbutikk og gå live, gjør deg klar til å oppgradere til en av følgende planer:

 • Grunnleggende Shopify ($ 29 / mo) – bloggforbindelse, 2 stabskontoer, bedragerianalyse, gratis SSL-sertifikat, manuell ordreoppretting, Shopify POS-app, forlatt vogngjenoppretting, salgskanaler;
 • Shopify ($ 79 / mo) – gavekort, 5 personalkontoer, profesjonelle rapporter, 1-5 butikksteder;
 • Avansert Shopify ($ 299 / mo) – avansert rapportbygger, opptil 8 butikksteder, transport i sanntid transportør, 15 ansatte kontoer osv.

Programvaren angir ikke gebyrer for kredittkorttransaksjoner som er gjort mens du bruker tjenesten. Gjør deg imidlertid klar til å betale mer når du foretar kredittkortbetalinger.

Prøv Shopify gratis

Squarespace – Universal Website Builder for nybegynnere

Produktnavn:Square
Offesiell nettside:squarespace.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:14-dagers rettssak
Premium Plan:Fra $ 29 / mo
Grunnlagt:2012
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Squarespace – er en universell nettstedbygger for nybegynnere og webdesign fagfolk. Systemet er ganske enkelt å bruke for alle, og det har en særegen integrert funksjonalitet som gjør at det skiller seg ut fra mengden. Nettstedsbyggeren tillater å lage visuelt tiltalende nettsteder til rimelige priser. Kodingsferdigheter er ikke et must her, men tjenesten innebærer fortsatt HTML / CSS prosjektredigeringsalternativer for å gi bedre resultat.

Hovedtrekkene

Squarespace posisjonerer seg som alt-i-ett-systemet som brukes til å starte alle typer nettsteder. Den integrerte funksjonaliteten fungerer imidlertid best for utvikling av blogger, nettbutikker, porteføljer og forretningsnettsteder av høy kvalitet. Dets WYSIWYG-redigeringsprogram bidrar til den enkle utviklingen av nettsteder, mens den avanserte sidestilredigereren lar deg lage imponerende websidedesign. Listen over de mest bemerkelsesverdige Squarespace-funksjonene er som følger:

 • Flere integrerbare tilleggsprogrammer og widgets;
 • Kraftige e-handels- og bloggmotorer;
 • Omfattende alternativer for sosial integrasjon;
 • Innbygging av Google Maps og integrert Google Analytics;
 • SSL-sertifisering og e-postmarkedsføring.

Fordeler og ulemper

Squarespace er kjent for sine omfattende bilderedigeringsalternativer, overflod av designtilpasningsverktøy og Logo Maker. Tilgjengeligheten av responsive tilpassbare maler bidrar til effektiviteten av prosessen. Nettstedsbyggeren sikrer også pålitelige og kraftige kundestøttealternativer samt markedsføringsverktøy til high end som bidrar til bedre promotering av nettsteder. Høydepunktene på plattformen inkluderer også Unfold storytelling-verktøyet, Acuity Scheduling-integrasjon, kraftig e-handel og bloggingstøtte.

Når det gjelder forfallene til nettstedbyggeren, er det fornuftig å nevne kostnadene for e-handelsplaner som er litt dyre for standardbrukere. Style Editor for systemet krever tid for å bli utforsket og testet, da det ikke er ganske enkelt å bruke for nybegynnere. Endelig tilbyr ikke Squarespace forhåndsvisningsmodus for nettstedet. Dette er ikke veldig praktisk, ettersom brukeren må komme tilbake til redigeringsprosessen etter at prosjektet er publisert, hvis det er noen feil som krever forbedring.

Koste

Kvadratet er moderat priset. Det er ingen helt gratis plan her, men plattformen lar deg teste funksjonene under 14-dagers prøveversjon, som er gratis. For å starte et funksjonsbelastet prosjekt med plattformen, må du sørge for å oppgradere til en av premiumplanene systemet tilbyr:

 • Personlig ($ 12 / mo) – 20 nettsider. 3% transaksjonsgebyr, gratis tilpasset domenetilkobling osv .;
 • Virksomhet ($ 18 / mo) – ubegrenset antall nettsider, 2% salgstransaksjonsavgift, AdWords-kreditt osv .;
 • Grunnleggende ($ 26 / mo) – integrert regnskapsfunksjon, ubegrenset produktnummer, båndbredde og lagringsplass for disk osv .;
 • Avansert ($ 40 / mo) – sanntid transportør, etikettutskrift, forlatt kasseautorutstyr osv.

Uansett hvilken premiumplan du vil gå for, inkluderer den gratis hosting og domenenavn. I tilfelle du allerede eier et domene, lar systemet deg utnevne det til det nye Squarespace-baserte nettstedet.

Prøv Squarespace gratis

Weebly – Enkel måte å lage et nettsted fra skraping

Produktnavn:Weebly
Offesiell nettside:weebly.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:Ja
Premium Plan:Fra $ 4 / mo
Grunnlagt:2006
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Weebly – er en av enkle måter å lage et nettsted fra bunnen av. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å starte flotte projekter uten en eneste kodelinje. Den integrerte dra-og-slipp-redigereren kombinert med avansert funksjonalitet gir mulighet for kreativ frihet som til slutt sikrer kvalitetsresultat.

Hovedtrekkene

Weebly er opprinnelig opprettet for blogging, men den fikk senere et sterkt e-handelsfokus. Det er også mulig å starte andre typer prosjekter med tjenesten uten koding og webdesignbakgrunn i det hele tatt. Blant de viktigste høydepunktene for nettstedbyggeren, bør følgende være de første som nevner:

 • Kraftig e-handel og blogging spesialisering;
 • Innbygging av kode tillatt;
 • Avanserte verktøy for markedsføring og markedsføring (Weebly Promote);
 • Integrert videovert og imponerende alternativer for bilderedigering;
 • IFTTT-integrasjon;
 • App Center og Form Builder.

Fordeler og ulemper

Weebly er ganske enkel å bruke både for ikke-teknikere og webdesigneksperter. Systemet lar deg lage en personlig URL-adresse gratis, og den gir tilgang til det omfattende biblioteket med responsive tilpassbare maler. Spesiell oppmerksomhet bør vies sin eCommerce-funksjonalitet, som gjør det mulig for brukere å starte og administrere fullverdige nettbutikker. Andre Weebly-høydepunkter inkluderer Weebly for Education og Weebly Campus Edition-funksjoner som omfatter flere funksjoner og verktøy for utvikling av utdanningsfokuserte nettsteder.

Svakheter er ikke så mange. En av de største nyansene er fraværet av sikkerhetskopifunksjon på nettstedet som ikke lar brukerne lagre nettstedversjoner automatisk under utviklingen. På samme måte innebærer ikke systemet angre / gjøre om endringer som kreves for å avbryte noen av de unødvendige trinnene for webdesign. Som et e-handelsfokusert system, tar Weebly 3% transaksjonsgebyr for alt salg gjort i systemet.

Koste

Weebly har en gjennomsiktig prispolitikk tilgjengelig for utvikling av to typer nettsteder – Standard og e-handel. Det er en gratis plan, som innebærer tilgjengeligheten av 500 MB lagringsplass, subdomene-tilkobling og SSL Certificate for den forbedrede prosjektsikkerheten. For å få tilgang til det avanserte settet med funksjoner, må du oppgradere til et av de betalte abonnementene:

 • Koble ($ 4 / mo) – domenetilkobling, visning av annonsebannere, SSL-sertifikat osv .;
 • Starter ($ 8 / mnd) – integrert dra-og-slipp-redigeringsprogram, ubegrenset diskplass, fravær av systemannonser, muligheten til å koble til ditt eget domene, SSL-sikkerhet og avansert nettstedstatistikk, 10 produkter, 3% provisjonsgebyr for alle transaksjoner som er gjort;
 • Pro ($ 12 / mo) – søkealternativ, passordbeskyttelse, 25 produkter, videobakgrunn, HD-videoer og lydbånd og en mulighet til å engasjere opptil 100 medlemmer;
 • Virksomhet ($ 25 / mo) – ubegrenset antall medlemmer, registreringsfunksjon, ubegrenset antall produkter, mulighet til å akseptere betaling på individuelle domener, fravær av transaksjonsgebyrer, mulighet for å selge digitale produkter;
 • Resultatplan ($ 38 / mo) – ment for e-handelsprosjekter, forlatte varekurvvarsler, gavekort, sanntids fraktpriser osv.

Weebly-planer gjør det mulig å koble et domenenavn for $ 19, gi tilgang til Google Ads-tjenesten med en bonus på $ 100 og gjøre det mulig å bruke live chat, forum community og e-poststøtte.

Prøv Weebly gratis

Nettflyt – En av de beste programvarene for byggherre av nettsteder

Produktnavn:Webflow
Offesiell nettside:webflow.com
kompleksitet:Complex
Gratis plan:Ja
Premium Plan:Fra $ 12 / mo
Grunnlagt:2013
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Webflow – er en av de beste nettstedbyggerprogramvarene, som også er kjent for sin profesjonelle webdesigntilnærming og høye kompleksitetsnivå sammenlignet med flertallet av standard nettstedbyggere. I noen grad kan plattformen være sammenlignet med CMS når det gjelder fleksibilitet og kompleksitet i designtilpasning.

Hovedtrekkene

Webflow-funksjonalitet er langt over gjennomsnittet. Det krever kodningsbevissthet, nettdesignbakgrunn og beredskap til å investere tid, krefter og kunnskap for å gjøre et prosjekt til suksess. Dermed kommer nettstedbyggeren bedre opp til behov fra dyktige nettstedutviklere, som har til hensikt å uttrykke sin kreativitet ved å starte high end-prosjekter. Listen over dens særtrekk inkluderer:

 • Alternativer for styring av stiler og klasser;
 • Avansert HTML / CSS-redigering;
 • Mulighet for å lage dynamisk innhold;
 • Kraftig e-handelsmotor;
 • Lightbox Gallery, After Effects og Lottie-integrasjon;
 • Over 200 profesjonelle gratis og betalte maler.

Fordeler og ulemper

Webflow gjør det mulig å velge og tilpasse fantastiske maler, som er responsive og allsidige for å la brukere uttrykke sin kreativitet. Systemet gjør det mulig å integrere flere former, databaser og elementer for å gi interessant realisering av webdesigntilnærmingen. Det kan skryte av fantastiske CMS-samlinger med flere innholdsalternativer. Mens du jobber med nettstedutviklingen din, er det mulig å bruke to områdemodus, nemlig designer og editor. Dette lar deg kontrollere alle stadiene av utvikling av nettsteder som pågår. Endelig kommer Webflow med en kraftig og konkurransedyktig e-handelsmotor som gjør det mulig å lage nettbutikker av forskjellige størrelser og ytelse.

Med tanke på systemets kompleksitet og overflod av obskure funksjoner, er det åpenbart at Webflow ikke er det beste valget for nybegynnere. Det er mye som skal mestres her, mens selve prosessen med utvikling av nettsteder innebærer programmeringsferdigheter. Webflow er en ganske kostbar nettstedbygger, spesielt for de som ikke planlegger å starte flere prosjekter med det.

Koste

Webflow har en av de mest omfattende og allsidige prisløsningene i webdesignmarkedet. Systemet har en gratis plan som strekker seg over ubegrenset periode, men kommer med et sett med begrensninger som ikke lar deg få mest mulig ut av prosessen med design av nettsteder. Når det gjelder premiumplanene, er mangfoldet av alternativer virkelig imponerende her. Ta en titt på prislistetabellen for nettstrøm nå.

Nettstedsplaner inkluderer nettsteds- og e-handelsplaner. Nettstedsplaner er som følger:

 • Grunnleggende ($ 12 / mo) – CDN inkludert, domenetilkobling, 500 innsendinger fra skjemaet, gratis SSL-sertifikat;
 • CMS ($ 16 / mo) – 1000 skjemainnleveringer online, begrenset CMS API, 3 innholdsredigerere, 2000 CMS-elementer, nettstedssøk;
 • Virksomhet ($ 36 / mo) – ubegrenset antall online skjemainnleveringer, avansert global CDN, full CMS API, 10 innholdsredaktører osv.

e-handelsplaner inkluderer på sin side:

 • Standard ($ 29) – alle funksjoner i CMS-planen pluss tilpasset utsjekking og handlekurv, integrert CMS for blogger, tilpassing av e-post, 2% transaksjonsgebyr;
 • I tillegg til ($ 74) – alle funksjoner i forretningsplanen pluss null transaksjonsgebyr, umerkede e-postmeldinger, 10 ansatte kontoer.
 • Avansert ($ 212) – alle funksjoner i forretningsplanen pluss 15 personalkontoer, ubegrenset årlig salgsvolum og mer.

Kontoplaner er også delt inn i to abonnementstyper. Dette er individuelle og teamplaner. Individuelle planer omfatter:

 • Gratis ($ 0) – 2 prosjekter, kundefakturering, gratis iscenesettelse;
 • Lite ($ 16) – 10 prosjekter, kodeeksport, forbedret iscenesettelse, ubegrenset prosjektoverføring;
 • Pro ($ 35) – Hvit merking, ubegrensede prosjekter, passordbeskyttelse.

Når det gjelder teamplanene, er disse følgende:

 • Team ($ 35 per person) – alle funksjoner i Pro-planen pluss fakturering av klienter, forbedret iscenesettelse, kodeeksport, teampanel osv .;
 • Bedriften (kostnadene diskuteres individuelt med Webflow-eksperter) – alle funksjoner i teamplanen pluss hvit merking, ubegrensede prosjekter, passordbeskyttelse, teampanel osv.

Webflow tilbyr i tillegg avansert kundefaktureringsmulighet for frilansere, som planlegger å bruke nettstedbyggeren gratis med hensyn til kravene til webdesign..

Prøv nettstrøm gratis

Byggemetoder for nettsteder forklart

Før vi dykker dypt inn i byggemetodene, må vi finne ut hva en webside faktisk er. I henhold til den nyeste statistikken er over 1,77 milliarder nettsteder tilgjengelige på det globale nettet i 2020. Brukere kan komme over uendelige forskjellige online-prosjekter delt inn i kategorier, avhengig av type, teknologi, funksjonalitet og andre kriterier..

Trinn 1: Byggemetoder for nettsteder forklart

kilde: https://www.internetlivestats.com/total-number-of-websites/

Imidlertid har de alle en ting til felles. Hvert nettsted kommer som et sett med globalt tilgjengelige websider som er samlet under det eneste domenenavnet. Hovedhensikten er å la enkeltpersoner eller grupper av brukere etablere sin tilstedeværelse på nettet ved å lage og publisere innhold, websider eller seksjoner som er vert på en enkelt server..

En webside kan være tilgjengelig i to forskjellige visningstyper:

 1. Den første er måten brukere ser siden når de besøker nettstedet ditt (en gjengitt visning).
 2. Den andre tar brukeren bak gardinene og viser kildekoden. Det kan forhåndsvises ved hjelp av tekstredigerer, for eksempel Notisblokk.

Med andre ord, et nettsted er kombinasjonen av merkingskoden og innholdet inkludert mediefiler, tekster, design, elementer, widgeter, etc. Alle nettsteder kan deles inn i to hovedkategorier: statisk og dynamisk.

Hva er et statisk nettsted?

Uttrykket “statisk” betyr at denne nettstedstypen er tilgjengelig i form av et statisk HTML-dokument som representerer nødvendig innhold. Hvert dokument er vert på webserveren med sin egen unike URL. Siden ser den samme ut for besøkende som på serveren.

Nøkkelfunksjonen er at en websideeier må håndtere utviklingsprosessen manuelt hver gang han eller hun ønsker å gjøre endringer eller endre sidene. Slik tilnærming krever dyp koding og programmeringskunnskap.

Fordeler med statiske nettsteder: Ulemper ved statiske nettsteder:
&# X2714; Bra for tidløs innholdsrepresentasjon.
&# X2714; Billigere å være vert for, drive og vedlikeholde.
&# X2714; Raskere nettstedets hastighet.
&# X2714; Ingen CMS er nødvendig.
✘ Hver innholdsoppdatering eller modifisering på siden bør gjøres manuelt.
✘ Krever forbedrede programmerings- og kodingsevner.
✘ Mindre fleksibel når det gjelder tilpassing av nettsteder.

Hva er et dynamisk nettsted?

Denne nettstedstypen skiller seg fra status, ettersom webserveren automatisk genererer prosjektet hver gang en ny besøkende prøver å få tilgang til det. Med andre ord trenger ikke en bruker å håndtere endringer eller modifikasjoner på siden manuelt. Han eller hun får tilgang til forhåndsdesignede nettstedsoppsett eller maler som allerede inneholder relevante funksjoner, elementer eller til og med innhold.

Dynamiske nettsteder er mer populære blant ikke-teknikere og nybegynnere, siden de ikke krever mye læringskurve og gir nok fleksibilitet kombinert med brukervennlighet.

Fordeler med statiske nettsteder: Ulemper ved statiske nettsteder:
&# X2714; Ingen tekniske ferdigheter er nødvendig.
&# X2714; Raskere innholdsoppdatering og modifisering av nettstedet.
&# X2714; Ferdiglagde oppsett og maler.
&# X2714; Krever mindre tid for å bygge et nettsted fra bunnen av.
✘ Krever innholdsstyringssystem.
✘ Det kan fremdeles være nødvendig med noe teknisk bakgrunn.
✘ Dynamiske nettsteder krever servere som er kraftigere når det gjelder ressurser.

For å komme i gang med det nye nettstedet fra bunnen av, må du tenke deg om prosjekttypen. Valget vil avhenge av teknologiene du skal bruke i byggeprosessen. Du bør vurdere flere viktige fakta før du velger instrumentet. Disse faktorene inkluderer nettstedstype og størrelse, prosjektstruktur og kompleksitet, omtrentlig mengde sider og innholdsvolum, osv.

Vi har stresset ut 4 store instrumenter og teknologier for å bygge et nettsted fra bunnen av. De er som følger:

 1. Selvkodede HTML-baserte nettsteder.
 2. Alt-i-ett nettstedbyggere.
 3. CMS-baserte prosjekter.
 4. Rammer for å lage nettsteder.

La oss se hvilken som vil vise seg å være den ultimate løsningen for å oppfylle dine spesifikke prosjektmål.

#1. Self-Coded HTML-nettsteder

Denne metoden er et bedre alternativ for brukerlyst etter maksimal tilpasning og frihet for webdesign. Selvkodede nettsteder refererer hovedsakelig til den statiske typen. Den viktigste fordelen er at du faktisk er den som skriver HTML-kildekoden eller til og med designer din egen CMS for å administrere innholdet.

Den dårlige nyheten er at prosessen er ekstremt utfordrende når det gjelder tekniske ferdigheter. Du må være en ekspert på koding og programmering. Ellers vil prosjektet aldri fungere. De som ikke har slike ferdigheter, velger outsourcing av webutviklingsteam eller frilansere, noe som neppe er det beste alternativet med tanke på byggekostnader, tidsrammer og andre aspekter. Noen få selskaper har virkelig råd til å outsource.

Tekstkode redigering

Hvis du bestemmer deg for å fullføre byggeprosessen selv, må du opprette hver nye side eller seksjon fra bunnen av manuelt. Selv om du trenger å bygge den samme strukturen for den nye siden, må du forberede deg på å kopiere og lime inn kildekoden fra den første. Med andre ord, den minste endring eller oppdatering krever gode tekniske ferdigheter og god tid.

Hele prosessen ser ut til å være ganske enkel fra starten:

 1. Skaff deg en HTML- eller teksteditor.
 2. Åpne en ny side.
 3. Kopier og lim inn koden fra redaktøren.
 4. Lagre endringene.

Programmering er den viktigste utfordringen her. Du må skrive et nytt stykke kode for hver nye knapp, element, widget eller funksjon du vil se på nettstedet. Hvis prosjektet har mange sider med kontaktskjemaer, kalendere, brukerinnsamlingsverktøy eller andre funksjoner, kan det ta flere år å bygge et nettsted fra grunnen av.

Selv om du gjør alt riktig, vil ingen noensinne garantere jevn drift av nettsteder samt riktig innholdsstyring, spesielt hvis du designer din egen CMS-plattform. Dessuten må du ta vare på hosting for nettstedet ditt. Som regel er ikke selvkodede nettsteder veldig krevende når det gjelder serverressurser. På den annen side må du fortsatt registrere et domenenavn separat.

Les også: Hvordan konvertere et statisk HTML-nettsted til WordPress.

HTML-byggekostnader: kostnadene vil avhenge av om du planlegger å kode alt selv eller velger outsourcing eller tilpassede webutviklingsteam. Hvis du foretrekker at noen gjør jobben for deg, vil prisen også variere avhengig av prosjektkompleksitet, struktur, funksjoner du trenger å implementere. I tillegg må du betale for hver nye oppdatering. Den endelige prisen kan variere fra $ 5000 – $ 10.000 for et enkelt nettsted opp til $ 25.000 – $ 3000 for en digital butikk.

Fordeler med selvkodet nettsted:
Selvkodet nettsted-ulemper:
&# X2714; Tilpasning og fleksibilitet for webdesign.
&# X2714; Bra for store selskaper som krever eksklusiv representasjon.
✘ Tidkrevende nettbyggingsprosess.
✘ Forbedrede programmerings- og kodingsevner er nødvendig.
✘ Manuell tilpasning og oppdateringer.
✘ Gir enorme kostnader i tilfelle outsourcing.
✘ Separat hosting og domeneadministrasjon.
✘ Ingen kundestøtte. Du er på egenhånd.

# 2. Nettstedsbyggere

Nettstedsbyggere ble designet for å gjøre byggeprosessen så enkel som mulig. De så ut til å være den eneste måten for nybegynnere å etablere sin nettrepresentasjon uten tekniske ferdigheter. Dessuten har ny programvare vist seg å være en raskere og noen ganger billigere måte å komme i gang med det nye online-prosjektet. Vi har trukket frem noen viktige funksjoner som har gjort nettstedbyggere så populære blant brukere globalt.

Brukervennlighet

Den første og fremst fordelen med nettstedbyggere er brukervennligheten. Som vi allerede har nevnt, krever de ikke tekniske ferdigheter i de fleste tilfeller. De fleste plattformer tilbyr en intuitiv redaktør med en såkalt dra-og-slipp-funksjonalitet. Det gjør redigerings- og tilpasningsprosessen superenkelig. Det består vanligvis av flere enkle trinn:

 1. Få et ferdig oppsett eller mal.
 2. Omdesign den eksisterende strukturen ved å bevege objekter, blokker eller elementer på siden.
 3. Lag en ny struktur fra blanktegnet ved å legge til nye elementer fra listen som følger med.
 4. Tilpass siden ved å bruke avanserte innstillinger for å endre størrelse på, omorganisere eller omstille den eksisterende utformingen.

Alle de ovennevnte trinnene kan utføres med et par klikk takket være WYSIWYG-teknologien. Det er det samme som å spille med forhåndsdesignede LEGO-blokker. Prosessen med innholdsstyring og publisering er også veldig rask.

Wix Nettstedsbyggergrensesnitt

Dessuten følger moderne nettstedbyggere de nyeste teknologitrendene og implementerer AI og AR-baserte instrumenter for å la brukere bygge nettsteder på få minutter. Noen største bransjenavn bruk kunstig intelligens som faktisk bygger et nettsted for brukeren ved å bruke info gitt (nettstedstype, nisje, påkrevde funksjoner, etc.). Med andre ord får du et brukervennlig nettsted med relevant innhold, widgets og integrerte apper.

Alt-i-ett-pakke

Bortsett fra selvkodede nettsteder, er nettstedbyggere ikke bare byggekonstruktører. De kommer som et full-syklus kit ikke bare for å bygge, men også vert for de nye nettstedene. Dessuten får brukere et gratis domene i de fleste tilfeller. Med andre ord kan det hende at du kan håndtere alle nettverdiene dine fra en enkelt plattform uten å måtte ta vare på dem hver for seg. Du betaler for planen og får alt du trenger i pakken.

Wix app-marked

Det samme er med funksjoner. Som regel får brukere full tilgang til alle funksjoner avhengig av hånden de kjøper. Funksjonssettet består av gratis maler for forskjellige nettstedstyper, integrerte sikkerhetsmidler, gratis apper, tilpasset støtte osv.

Fleksibilitet og kontroll

Nettstedsbyggere lar brukere håndtere prosessen hvor som helst. Alt du trenger er enheten som er koblet til internett. Logg deg på innen få sekunder og få full tilgang til alle bygningsverktøyene. Noen plattformer har mobilversjoner og apper for å gjøre det enkelt for brukere å redigere nettsteder mens du er på farten.

Selv om slik programvare ikke gir like mye design- og tilpasningsfrihet som selvkodede nettsteder, kan du fortsatt ha fordel av responsive oppsett som fungerer bra på forskjellige enheter, velger avanserte innstillinger for å tilpasse sidene, etc. Noen kjente nettstedbyggere har avanserte redaktører og utviklerens tilgang for erfarne brukere som fortsatt ønsker å lage noen av funksjonene på egen hånd.

Noen brukere vil kanskje ikke like det faktum at hvis de noen gang velger en nettstedsbygger, vil de sannsynligvis holde seg til det. Noen få plattformer har virkelig funksjonen for import / eksport av nettsteder. På den annen side, ville du virkelig trenge å bytte plattform med tanke på de ovennevnte funksjonene? Hvis ja, er det noen alternativer for migrering av nettsteder.

Les også: Hvordan bytte fra Wix til WordPress.

Nettstedets byggekostnader: de fleste plattformer tilbyr planer for ethvert budsjett. Gjennomsnittsprisen for et nettsted med et domene, hosting og et sett med ekstra verktøy er et sted rundt $ 15 – $ 20 per måned (noen ganger enda billigere).

Prosjekter for nettstedsbygger:
Prosjekter for nettstedsbygger:
&# X2714; Lett å bruke.
&# X2714; Alle funksjoner i ett.
&# X2714; Flott for nybegynnere.
&# X2714; Verden for forskjellige nettstedstyper.
&# X2714; Responsive oppsett og redigering mens du er på farten.
&# X2714; Tilgjengelighet over hele verden.
&# X2714; Avanserte teknologier.
&# X2714; Klar til å gå nettsteder på få minutter.
✘ Mindre tilpasning og frihet for webdesign.
✘ Noen planer er for dyre.
✘ Begrensede migrasjonsfunksjoner.

# 3. CMS-baserte nettsteder

Vår neste byggemetode for nettsteder kombinerer flere teknologier. CMS eller content management system er nøkkelfunksjonen i metoden. Det må installeres på webserveren, slik at brukere kan administrere eller endre innhold uten å “berøre” selve nettstedsmalen.

Brukervennligheten avhenger av tilnærmingen du implementerer når du bygger nettsteder fra bunnen av:

 • Enkel redigering – Med denne tilnærmingen kan du bruke CMS-plattformen til å legge til eller redigere innhold, laste opp mediefiler, bilder osv. Systemet sikrer noen tilpasningsfunksjoner for baseline som aktivering av tredjepartsapper, integrasjoner og plugins. En slik tilnærming krever ikke spesielle kodingsferdigheter. Alt du trenger er å laste ned CMS-plattformen, installere malen og redigere innhold for å komme live med nettstedet.
 • Avansert redigering – Som vi har nevnt tidligere, kombinerer CMS-basert teknologi forskjellige nettstedsbyggingsmetoder. Her har du faktisk full tilgang til malens kildekode med muligheten til å redigere den eller endre i samsvar med dine behov. Brukere står fritt til å implementere sin egen webdesign, lage nye funksjoner eller funksjoner.

Den første tilnærmingen er bra for nybegynnere uten tekniske ferdigheter. Vi kan komme over tusenvis av vellykkede prosjekter bygget med noen av mest populære CMS-plattformer i verden som WordPress, Drupal, Joomla, og mer.

På den annen side vil den andre fungere bare i tilfelle dyp kunnskap om HTML, PHP eller CSS. Dessuten krever slike prosjekter kontinuerlig tilsyn, siden du må ta vare på pluginoppdateringer og maloppdateringer, sikkerhetskopier osv. På et tidspunkt kan det hende du fortsatt trenger et anstendig nivå av programmeringsevner.

La oss se på noen viktige funksjoner som refererer til CMS-baserte teknologier for bygging av nettsteder.

Manuell kontroll

Når du velger denne spesielle teknologien, må du være klar til å håndtere alle operasjonene manuelt. For eksempel er en bruker den eneste som er ansvarlig for å registrere et domene, i tillegg til å finne et passende hosting for nettstedet. I motsetning til nettstedbyggere, kommer ikke CMS som en alt-i-ett-løsning.

WordPress CMS-grensesnitt

På den annen side noen anerkjente hostingleverandører som Bluehost tilby CMS-optimaliserte pakker for forskjellige plattformer med sømløs integrasjon, automatiserte oppdateringer og et komplett sett med ekstra funksjoner for å gjøre det enkelt i byggeprosessen.

fleksibilitet

Den gode nyheten er at du bokstavelig talt kan implementere hvilken som helst designidee, mens CMS gir full tilgang til mockup-kodeditoren. Det er mulig å gjøre noen små endringer selv uten dyp programmeringskunnskap. For huger-oppgaver er en viss læringskurve nødvendig.

Med CMS-teknologier får brukere uendelige tilpasningsfunksjoner når det gjelder nettstedfunksjonalitet. Tusenvis av plugins er tilgjengelige for nedlasting og aktivering. Du kan finne tillegg for alle prosjekttype integrasjonsmetoder og analyser til SEO-boostere, markedsføringsverktøy og mer. Du må imidlertid være klar til å håndtere oppsett og installasjon på egen hånd, samt fortsette med vanlige plugin-oppdateringer manuelt.

WordPress-plugins

Nettstedets byggekostnad: CMS i seg selv er gratis. Du trenger bare å betale for et domene og hosting (omtrent $ 5 per måned). Noen ganger kan det hende du må betale for premium-plugins, maler og premiumkontoer fra tredjeparter.

Fordeler med CMS-basert nettsted:
CMS-basert nettsted Cons:
&# X2714; Maksimal fleksibilitet.
&# X2714; Uendelige tilpasningsfunksjoner.
&# X2714; Relativt brukervennlig.
&# X2714; Tilgang til kodeditoren.
&# X2714; gunstig.
✘ Manuell kontroll.
Required Tekniske ferdigheter som kreves.
✘ Plugin-aktivering og konfigurering.

# 4. Webdesign rammer

Et rammeverk er faktisk en ferdig mal. Dette er grunnen til at noen brukere ofte blir villet og tenker at bruk av rammer er superenkelt. Det er det ikke. De er designet for å la erfarne designere og webutviklere holde fokus på å lage unik nettstedfunksjonalitet fremfor å programmere vanlige funksjoner som kan oppfylles andre steder.

Rammegrensesnitt

Med andre ord, du får faktisk en webside-plan uten innholdsstyringssystemet der du trenger å gjøre intensiv koding for å få ideen din til live. I de fleste tilfeller har rammer ikke engang typiske dashbord eller kontrollpaneler.

Så hva gjør dem så populære blant brukere?

Open Source-plattformer

De fleste rammer er tilgjengelige som open-source mockups. Det betyr at du lett kan få tilgang til, redigere, endre eller endre malkoden. Dessuten kan brukere finne forskjellige rammer tilgjengelig på forskjellige programmeringsspråk for å velge den best matchende varianten.

fleksibilitet

Til tross for faktum, krever rammer en viss koding; de er mer effektive sammenlignet med selvkodede nettsteder. Noen maler har allerede innebygde funksjoner. For eksempel kan det hende du får en mal med et integrert system for brukernes kommentarer i bloggen din eller tilkoblede bildegallerier for porteføljen din. Samtidig gjør rammer det lettere å kommunisere med databaser samt integrere tredjeparts tjenester.

Sikkerhet

Før rammeverket er satt i gang, fortsetter utviklere med AB-testing for å sikre at det fungerer jevnt. Det sikrer stabilt nettsted som kjører. Den dårlige nyheten her er at rammebaserte nettsteder generelt er tregere. De vil neppe være en god ide for en voksende virksomhet som krever komplisert nettstedstruktur med mange mediefiler og innhold som skal lastes opp videre.

Nettstedets byggekostnad: rammer kan komme i forskjellige pakker og planer med en månedlig pris et sted mellom $ 50 og $ 1 000 per måned for enorme online prosjekter.

Prosjekter for nettstedets rammeverk:
Nettverkets rammeverk Cons:
&# X2714; Ferdige maler.
&# X2714; Innebygde funksjoner.
✘ Læringskurven er fortsatt nødvendig.
✘ Ikke bra for vekstprosjekter.
✘ Høye kostnader.
✘ Lavt ytelsesnivå.

Byggemetoder for nettsteder forklart

Ta en titt på tabellen nedenfor for å oppsummere all informasjonen om byggemetoder og teknologier på nettstedet vi har diskutert.

Nettstedets byggemetodeSelf-kodetNettstedsbyggerCMSWork
BrukervennlighetKrever dyp teknisk, koding og programmering. Etterlyser et eget innholdsstyringssystem.Bra for nybegynnere og ikke-teknikere. Intuitiv redaktør og dashbord.Bra for nybegynnere, selv om noen tekniske ferdigheter fortsatt er nødvendige. Krever innstilling, domen / hosting.Designet for proffer. Nettdesign og programmeringsevne er nødvendig.
FunksjonerTotal nettdesignfrihet. Ingen integrert CMS. Muligheten til å kode alt fra bunnen av.Alt-i-ett-løsning. Alle funksjoner i en enkelt plan.Tilgang til kildekoden, mange plugins, manuell kontroll over funksjonene.Forhåndsdesignede maler, noen innebygde funksjoner, lav ytelse og stabil drift.
Bra forEthvert prosjekt. Jo mer komplisert nettstedet ditt er, jo mer tid og penger trenger du.Alle typer nettsteder med mange maler for alle nisjer og prosjekttyper.E-handelsprosjekter er utmerket for innholdsbaserte nettsteder, og krever ekstra tilpasning.Bra for nettsteder og porteføljer for små bedrifter, ikke bra for voksende prosjekter.
PrisFra $ 0 til $ 100,000 i tilfelle å ansette tredjepartsutviklere.Fra $ 0 til $ 40 for en full-syklus nettsted med e-handelsfunksjoner.Fra $ 5 til $ 300 i tilfelle betalte maler og premiumfunksjoner.Fra $ 10 til $ 2000 avhengig av plan.

Opprette et nettsted fra Scratch – Hva du skal begynne med?

Hvis du vil forhindre at nettstedet ditt flasser før du oppretter en enkelt side, er detaljert planlegging nødvendig. Prosjektet er dømt til å mislykkes uten korte, klare mål, primære prosjektmål og behov det kommer til serveren.

Du må ha en klar forståelse av hvordan nettstedet ditt kan hjelpe potensielle brukere. Er det en digital butikk, blog, portefølje eller liten bedrift nettsted? Hva slags info skal den representere og på hvilken måte? Hva er din kjøpersperson? Hvilken struktur skal et prosjekt ha, og hvilke funksjoner vil det trenge for å tjene målene? Hvis du har svaret på disse spørsmålene, er du på rett vei.

Definere nettstedstype

Dette er det mest avgjørende trinnet, ettersom prosjekttypen vil definere nettstedfunksjonaliteten og funksjonene du trenger. Skal du starte en blogg for å dele ideene dine med folk eller tjene penger på nettstedet? Ønsker du å selge produkter på nettet og bli involvert i e-handelsnisjen? Vil du representere tjenestene dine og kompetanse med en profesjonell portefølje?

Hver nettstedstype krever forskjellige tilnærminger. Byggeprosessen vil være annerledes med bare noen få vanlige ting. Tanken er å tydelig realisere nøkkelfunksjonene som definerer en bestemt nettstedstype.

Portefølje Nettstedets funksjoner

Denne typen refererer til et nettsted for små bedrifter som brukes av frilansere, uavhengige tjenesteleverandører samt små og mellomstore selskaper. Hovedideen er å representere tjenesten og virksomheten på en mest mulig attraktiv måte. La oss si at du er en profesjonell fotograf som ønsker å bygge et nettsted fra bunnen av for bedre anerkjennelse. Her er noen grunnleggende funksjoner en portefølje skal inneholde:

 • Om deg seksjon – du må presentere deg for offentligheten som viser arbeidserfaring og kompetanse.
 • Portfolio – denne er for å fremheve noen av de beste verkene og bildene dine. Bildesamlinger kan deles inn i kategorier. Du kan prøve noen gallerier og skyvekontrollwidgets for å gjøre siden litt mer interaktiv.
 • Kontakt seksjon – Kundene dine skal ha en enkel og rask måte å komme i kontakt med. En stor andel potensielle kunder forlater nettstedet på grunn av kompliserte kontaktskjemaer eller navigering. Det betyr at du ikke bør overbelaste nettstedet ditt med unyttig innhold og stresse de mest fordelaktige sidene ved tjenestene som tilbys.

Wix fotografering nettsted byggherre

Nettstedsbyggere og CMS-plattformer kan være en stor lettelse, ettersom de leverer et utvalg porteføljemaler med allerede integrerte kontaktskjemaer, Om oss-seksjoner, dynamiske gallerier og andre flotte funksjoner du måtte trenge. Det kan også være en god ide å velge rammer. Selvkodede nettsteder vil kreve programmering av hver funksjon fra bunnen av, noe som er umulig uten spesielle tekniske ferdigheter.

Blogg- og innholdsbaserte nettstedfunksjoner

Er du ivrig etter å dele kunnskapen din med potensielle lesere, skrive nyttige guider, dele blogginnlegg, nyheter og artikler? Da må du lage et innholdsbasert nettsted eller en blogg. Denne typen brukes hovedsakelig av forfattere og bloggere som er ivrige etter å dele noen nyttige informasjonsstykker. De kan også tjene penger takket være online inntektsgenerering.

Gutenberg WordPress

Blogger kan dekke mange temaer fra tips til sportsfiske og bilreparasjoner til noen mer profesjonelle problemer som å bygge en nettbutikk fra bunnen av eller utvikle en mobilapp. Det hele avhenger av din egen fantasi. Noen mennesker anser denne typen som den enkleste å lage. Imidlertid bør den også ha noen av de viktigste funksjonene. Ellers vil det være dømt til å mislykkes. En vellykket blogg krever følgende:

 • Attraktiv design – selv om vi snakker om innholdsbaserte nettsteder der innholdet betyr noe, bør det fortsatt ha en attraktiv design. Brukere kan velge mange temaer og ferdige oppsett med animasjoner, parallakseffekter og andre fordeler for å gjøre nettstedet litt mer interaktivt.
 • Redigeringsplattform – du må jobbe mye med innhold. Med andre ord trenger du en plattform med et kraftig innholdsstyringsverktøy for å håndtere tekster, manus, mediefiler, typografi for å gjøre teksten din mer attraktiv for leserne, osv..
 • Enkel navigering – du må sikre rask og enkel tilgang til alle deler av nettstedet ditt. Jo flere artikler brukerne leser bedre for bloggen din. Det betyr ikke bare en tydelig meny eller et søkesystem, men også relevante interne lenker.
 • Sosial deling – det er en av de viktigste funksjonene for bloggen. Brukere bør ha en sjanse til å dele artiklene dine via de største sosiale plattformene.
 • Abonnements- og kommentarskjemaer – Abonnementsformer er kanskje den beste måten å utvide publikum og holde dem oppmerksom på om nye innlegg som er publisert. Kommentarskjemaer vil holde publikum engasjert.

Dette er bare noen få funksjoner som en profesjonell blogg bør ha. Som du kanskje ser, er det enda mer komplisert med tanke på byggeprosessen, sammenlignet med porteføljer. Den gode nyheten er at noen av nettstedbyggerne har bloggfunksjoner med forskjellige oppsett, typografi og SEO-innstillinger.

Imidlertid er det å velge CMS sannsynligvis den beste løsningen. Den har et kraftig innholdsstyringssystem i tillegg til mange tilpasningsfunksjoner og bloggmaler.

Funksjoner for digital butikk

e-handelsprosjekter er de tøffeste når det gjelder teknisk implementering. De har vanligvis forskjellige apper og tilleggsprogrammer, tredjeparts tjenester og teknologier som krever jevn og stabil drift. Ellers vil kjøperne dine sannsynligvis forlate.

eCommerce

En vellykket nettbutikk handler ikke bare om å selge varer. Det handler også om markedsføring og kampanjer, lojalitetsprogrammer, brukernes anskaffelse og mer. Her er noen av de grunnleggende funksjonene en digital butikk bør ha:

 • Enkle navigerings- og søkealternativer – sikre rask tilgang til forskjellige produktkategorier for kundene dine. Gjør det enkelt for dem å finne det godet de trenger. Implementere filtre og spesielle alternativer for å sortere ut produkter etter priser, størrelser, typer osv.
 • Enkel kasseprosess – Mange kjøpere forlater på grunn av en komplisert kasseprosess. Du må gjøre det raskt og enkelt. Det er her du kan trenge integrasjon av handlekurv og betalingsmetode for å sikre kjøpefleksibilitet for kundene.
 • Fraktalternativer – det er ganske vanskelig å skille seg ut fra konkurrenter i e-handelsnisjen. Du må tilby noen unike funksjoner. Gratis fraktalternativer kan gjøre susen.
 • Produktledelse – plattformen du velger å bygge et nettsted fra bunnen av, skal ha et avansert produktstyringssystem for å indikere pris, oppdatere beskrivelser, legge til vakre produktbilder og videoer, arbeide med grunnleggende SEO-innstillinger, osv..
 • Kunder gjennomgår seksjonen – En flott måte å gjøre din nettbutikk mer pålitelig. La kundene dine dele kjøpsopplevelse så vel som kommentarer om produktkvaliteten.
 • Markedsføring og promotering – tiltrekke kunder med spesialtilbud, kampanjer, kuponger, kampanjekoder, rabatter og andre programmer for å øke kundenes lojalitet.

Den beste måten å bygge en nettbutikk med full syklus på er å velge nettstedsbyggere designet spesielt for e-handelsbehov. De kommer med en full pakke med produktstyrings-, markedsførings- og promoteringssett, mens malene deres allerede inneholder alle funksjoner en nettbutikk trenger.

FAQ

Å definere nettstedstypen og de nødvendige funksjonene er avgjørende før du setter i gang. Imidlertid er det noen andre grunnleggende spørsmål å se nærmere på. De inkluderer ulike spørsmål å vurdere, da de også kan avgjøre den fremtidige prosjektsuksessen. Her er noen ofte stilte spørsmål når du spirer et nettsted fra bunnen av.

Spørsmål: Kan jeg lage et nettsted uten koding?

Svar: Ja, det kan du, men bare når du velger alt-i-ett-nettstedbyggere. Å bruke CMS kan fremdeles kreve noe svak kodingskunnskap mens selvkodede nettsteder krever dyp programmeringserfaring.

Spørsmål: Hvor mye koster det å starte et nettsted?

Svar: Prisen vil avhenge av nettstedets kompleksitet og byggemetode du valgte. Selvkodede nettsteder kan koste deg tusenvis av dollar i tilfelle outsourcing. Byggeplaner for nettsteder varierer et sted mellom $ 10 og $ 50 per måned mens CMS er gratis, selv om du trenger å betale for domenet og kortslutningen ($ 5- $ 10 per måned).

Spørsmål: Hvordan lager jeg nettstedet mitt raskere og sikkert?

Svar: Du må velge en passende hosting med nok kapasitet, båndbredde, kraft og sikkerhetsmidler som oppfyller nettstedets krav. Du må også ta hensyn til hostingytelsen når det gjelder hastighet, oppetid og andre tekniske problemer. Dessuten kan du takle optimalisering av bilder og koder for å gjøre nettstedet ditt mer lett. Imidlertid kan det hende du trenger litt ekstra verktøy og kunnskap for det.

Spørsmål: Hvordan gjøre et nettsted Google søkbart?

Svar: Du må gjøre nettstedet ditt SEO-vennlig når du redigerer tilgjengelige SEO-innstillinger, samt lage optimalisert innhold som regelmessig blir oppdatert. Samtidig skal nettstedet ditt være så brukervennlig som mulig med tydelig navigasjon og en enkel struktur. Koble nettstedet ditt til Search Console og Google Analytics, legg til robots.txt-filer og nettstedskart for bedre indeksering.

Bunnlinjen

Brukere har et bredt utvalg av metoder og teknologier som lar dem bygge et nettsted fra bunnen av. Alt du trenger er å velge den mest passende teknologien avhengig av dine behov, tekniske bakgrunn og forventninger. Det er veldig viktig å sette klare mål og definere nettstedstypen før du dykker dypt i prosessen med å opprette. Dessuten bør du tydelig forstå dine egne evner til ikke å ha ryggen mot veggen.

Nybegynnere bør velge nettstedsbyggere med en full pakke med funksjoner i en plattform. Slike nettbyggingsteknologier har alt du trenger for å håndtere nettstedet av enhver type og null læringskurve. Litt mer avanserte brukere vil sette pris på tilpasningsfriheten levert av CMS sammen med pålitelig hosting. Erfarne programmerere og kodere vil sette pris på muligheten til å designe hver eneste funksjon på egen hånd.

Uansett hva du velger, kan du starte med en orientering, sammenligne og motsatte forskjellige metoder og velge den mest pålitelige og anerkjente for å sikre prosjektstabilitet og suksess.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map