Hvordan lage et nettsted gratis?

hvordan lage et nettsted gratis


Ser du etter å opprette et nettsted, men vet ikke hvor du skal begynne? Gratulerer! Du har kommet til rett sted. På dette nettstedet finner du alt du trenger for å enkelt lage et nettsted fra bunnen av, gratis eller på en rimelig pris.

Her hos SWB tror vi at nettbaserte nettstedbyggere sannsynligvis er det beste alternativet for de som ikke har noen programmeringstrening, men ønsker å få full kontroll over prosessen med å lage nettsteder. Disse nettjenestene lar deg fokusere på det som virkelig betyr noe – produktet / bedriften din, og gjør alt det tunge løftet for deg.

Å bruke en nettstedsbygger eller CMS som WordPress er så enkelt som å opprette en sosiale mediekonto – bare registrer deg, last opp innholdet ditt og begynn å dele.

Er det mulig å opprette et nettsted gratis?

Alle kan bygge et nettsted i dag gratis, uavhengig av tilgjengelige teknologiske ferdigheter, kodingskunnskap og webdesignkompetanse. Dette kan være en ganske utfordrende og skremmende oppgave for nybegynnere, men det er mulig å takle det hvis du har de rette intensjonene og effektive verktøyene som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av webdesignprosessen..

Det du bør innse er at å starte et gratis nettsted krever litt tid og krefter, og du må fullføre alle trinnene i prosjektutviklingsprosessen på egen hånd. Opprettelse av DIY-nettsteder er ikke så komplisert gitt at du er klar over de viktigste stadiene i prosessen og er heldig å velge riktige nettverksbyggingsverktøy.

Du vil ikke kunne ansett en webdesigner eller et nettbyrå å gjøre det for deg, men dette er ikke et must-have i den rådende mengden av tilfeller. I stedet bør du investere litt krefter og tid i velge riktig webdesignprogramvare som muliggjør gratis prosjektopprettelse. Det er her nettstedbyggere og CMS er til stor hjelp.

Nettstedsbyggere og Content Management Systems er to populære måter for moderne DIY nettstedutvikling. Begge alternativene gjør det mulig å starte og administrere kvalitetsprosjekter, og begge av dem krever ikke seriøs programmering eller webdesignopplevelse.

Nettstedsbyggere er mer intuitive, enkle og praktiske enn CMS, selv om sistnevnte gir større kreativ frihet og avansert tilpassing av webdesign. Du trenger ikke å være en kodingsproff eller en dyktig webdesigner for å mestre og bruke nettstedbyggere – så forståelige og enkle systemene er.

Når det gjelder bruk av CMS, bør du imidlertid være klar til å bruke mer tid og krefter på å mestre webdesignprosessen. Bruken av Content Management Systems innebærer innledningsvis noe kodingskunnskap og webdesignkompetanse. Du vil bare ikke gå uten koderedigering, hvis du har tenkt å lansere et profesjonelt nettsted med bemerkelsesverdig ytelse og eksklusiv design.

Når du velger den mest passende og effektive nettbyggingsplattformen, er det fornuftig å vurdere flere aspekter. Disse inkluderer kunnskapen din om koding grunnleggende, ferdigheter, webdesign erfaring, type prosjekt du har tenkt å starte, kort- og langsiktige mål osv..

Det er på høy tid å diskutere de viktigste nyansene ved å bruke begge typer systemer for å hjelpe deg med å oppdage den beste løsningen du vil være fornøyd med i det lange løp.

Velg hvilken byggeplattform for nettstedet du vil bruke

Allsidighet hos gratis nettstedbyggere betyr ikke at du skal velge den aller første tjenesten du kommer over. Det finnes systemer som fungerer bedre for nettopp designdesignene dine og nyter den verdensomspennende populariteten på grunn av deres funksjoner, verktøy og oppgaver.

3 beste nettstedbyggere å lage et nettsted gratis:

 1. Wix – den beste nettstedbyggeren for å lage et eget nettsted uten kostnad
 2. uKit – Kraftig nettstedsbygger for å lage et nettsted for bedriften din
 3. WordPress – Den beste vertsplattformen (CMS) for nettsted eller nettbutikk

La oss ta en titt på de beste nettstedbyggere som balanserer brukervennligheten med fleksibilitet og overkommelighet nå.

Wix – den beste nettstedbyggeren for å lage et eget nettsted uten kostnad

Wix - den beste nettstedbyggeren for å lage et eget nettsted uten kostnad

Wix – er den beste nettstedbyggeren du for øyeblikket kan velge og bruke for å starte et fullstendig nettsted uten å investere i prosjektet. Systemet gir allerede millioner av nettsteder rundt om i verden, og du kan velge det for å designe alle slags personlige eller forretningsprosjekter.

Når det gjelder valg av den beste gratis nettbyggingsplattformen, har Wix ikke noen konkurrenter i det hele tatt. Det er knapt en bruker (det være seg en nybegynner eller en nettdesignproff), som ikke har hørt noe om nettstedbyggeren. Det er flere gratisfunksjoner som gjør at systemet skiller seg ut fra mengden. Her går de:

 • Moderne maler – Wix kan skilte med en av de mest fantastiske kolleksjonene med mobilklare design tilgjengelig uten omkostninger. Det er for tiden over 550 avanserte temaer her, og mange flere er under utvikling. Designene er 100% tilpassbare, og du kan få tilgang til flere designtilpasningsverktøy som kan gi prosjektet ditt eksklusiv appell.
 • Wix ADI – Nettstedbyggeren skiller seg ut fra mengden på grunn av det gratis kunstig design intelligens verktøy som muliggjør enkel, rask og problemfri redigeringsprosess for nettsteder. Funksjonen sikrer automatisert webdesignprosess, slik at brukere kan lage personlig tilpasset nettstedsoppsett og struktur ved å svare på settet med spørsmål som systemet genererer som standard. Det du forventes å gjøre er bare å oppgi nettstedet / virksomhetsrelatert info, laste opp ønsket innhold og vente til systemet genererer prosjektet for deg.
 • WYSIWYG Editor – For de brukerne som ikke ønsker å bruke ADI-verktøyet, gjør nettstedbyggeren det mulig å lage nettsteder ved å jobbe i WYSIWYG-redigereren. Det er her du kan bruke en praktisk dra-og-slipp-funksjon for utvikling av hjemmeside for DIY. Editoren er helt gratis, og den kommer med online redigeringsstøtte for å sikre et best mulig resultat. Det er du som har ansvaret for nettutviklingsprosessen. En hendig forhåndsvisningsfunksjon lar deg se prosessen med design av nettsteder i aksjon, og dermed kontrollere hvert eneste trinn i den. Det er også mulig å opprette mobilversjonen av nettstedet ditt ved å gjøre endringene i mobilredigeringsprogrammet uten kostnad.
 • Gratis appmarked – Wix kan skryte av en av de mest imponerende samlingene av gratis applikasjoner og widgets tilgjengelig i det integrerte Wix App Market. Det er mange gratis nisjetillegg og widgets du kan bla gjennom og velge her for å integrere deg videre i prosjektet ditt.
 • blogging – Wix kommer med en ganske fin bloggplattform som lar deg opprette, administrere og oppdatere blogg med full funksjonalitet. Det er her du kan legge ut og planlegge artikkelpublikasjoner, integrere mediefiler, aktivere kommentarfunksjon og legge til andre elementer som er et must for bloggutviklingen din.
 • eCommerce – Nettstedbyggeren kan også skryte av en verdig e-handelsmotor som lar deg starte og administrere en liten til mellomstor nettbutikk. Funksjonen lar deg legge til / oppdatere produktgallerier, sette opp betalings- / frakt- / avgiftsparametere, justere administrasjonsverktøy for nettbutikk, lage og implementere rabattkuponger og bonuser, velge mellom flere responsive e-handelsmaler, importere / eksportere produkter fra CSV-filer osv..

Den gratis Wix-versjonen lar deg bygge et godt nettsted på et Wix-merket underdomene. Med en gratis plan kan du bruke nesten alle funksjonelle funksjoner i Wix nettstedbygger. Planen er uendelig, noe som gjør det mulig for alle ikke bare å teste funksjonene i tjenesten, men å lage flere typer nettsteder med den for å øve og forbedre ferdighetene dine. Husk imidlertid at en gratis plan kommer med systemannonsebanneret, underdomenet og noen andre begrensninger.

Prøv med Wix gratis

uKit – Kraftig nettstedsbygger for å lage et nettsted for bedriften din

uKit - Kraftig nettstedsbygger for å lage et nettsted for bedriften din

uKit – er en kraftig nettstedbygger for utvikling av små bedrifter. Plattformen ble spesielt laget med tanke på behovene og kravene til små og mellomstore bedrifter i tankene, og dermed kommer den med et omfattende sett med funksjoner som trengs for å lage denne typen prosjekter.

Nettstedsbyggeren kan imidlertid også brukes til å starte andre typer prosjekter på grunn av dens fleksibilitet, intuitive tilnærming til webdesign, fantastisk brukervennlighet og bekvemmelighet. Ta en titt på uKit-funksjonen som er satt nå for å finne ut de sterke poengene:

 • Gratis malsamling – Nettstedsbyggeren gir tilgang til mange gratis responsive maler som er responsive og kan tilpasses som standard. Ingen spesielle teknologiske eller kodingsferdigheter er nødvendige å tilpasse det valgte temaet – en praktisk dra-og-slipp-redigerer sammen med forhåndsvisningsalternativet vil gi deg ansvaret for nettopprettingsprosessen. Det er også mulig å bytte maler på ethvert trinn i nettutviklingsprosessen i tilfelle det er nødvendig.
 • Widget-integrasjon – uKit gjør det mulig å lage individuell nettstedstruktur via widgetintegrasjon. Antall widgets du kan velge og bruke for prosjektet ditt er ikke så omfattende, men alle passer perfekt til ethvert nettstedoppsett.
 • Gratis SSL-sertifikat – Plattformen gjør det mulig å få mest mulig ut av nettstedets sikkerhet ved å la deg koble til det avanserte SSL-sertifikatet. Funksjonen er helt gratis for alle systemabonnenter. Det bidrar til ekstra nettstedssikkerhet, noe som spesielt betyr mye for nettsteder som inneholder konfidensiell informasjon eller betalingsdata.
 • Midlertidige rettigheter til styring av nettsteder – Funksjonen gjør prosessen med utvikling av nettsteder enkel for webdesignbyråer og webdesignere som jobber i team. uKit lar deg tildele midlertidige rettigheter til styring av nettsteder til visse brukere slik at de kan arbeide sammen med prosjektering. For å forhindre tap av innhold oppretter systemet automatisk sikkerhetskopieringsversjonen av prosjektet ditt, som er en annen ubestridelig fordel med nettstedbyggeren.

Et av de karakteristiske uKit-høydepunktene er dens fantastiske pris / kvalitetskorrelasjon – $ 3 / mo hvis du oppgir vår spesielle kode SWB-25 under kassen. Tjenesten har en gratis 14-dagers prøveperiode, som er mer enn nok til å sjekke og teste alle funksjonelle funksjoner. På slutten av prøveperioden kan du abonnere på en av de betalte planene som følger med flere fordeler. På den tiden vil nettstedet ditt bli lagret i ett år på uKit-hosting, men det vil ikke være tilgjengelig på nettet.

Prøv uKit gratis

WordPress – Den beste vert plattformen (CMS) for nettsted eller nettbutikk

WordPress - Den beste vertsplattformen (CMS) for nettsted eller nettbutikk

WordPress – er den mest populære gratis Content Management System, som opprinnelig ble lansert for blogging, men senere utviklet seg til webdesignprogramvaren som ble brukt for utvikling av alle slags nettbaserte prosjekter. CMS skiller seg noe fra standard nettstedbyggere når det gjelder kompleksitet og grad av tilpasning av nettsteder.

Det er ikke den beste løsningen for nybegynnere, som har ingen ferdigheter til webdesign, men det fungerer definitivt bra for dyktige webutviklere, som har litt webdesignkompetanse og er klare til å takle nyanseringer av kode redigering. For å få ideen om alle fordelene WordPress er klar til å tilby, kan du se på listen over de viktigste høydepunktene i CMS nå:

 • Plugin Integrasjon – WordPress skiller seg ut fra mengden på grunn av sine omfattende integrasjonsalternativer for plugin som gjør det mulig å bruke systemet som en alt-i-ett-nettbyggingsplattform. Omfattende plugin-integrasjon gjør det mulig å bruke CMS for utvikling av alle typer prosjekter. Dermed, WooCommerce-plugin, kan for eksempel brukes til å starte alle slags nettbutikker, mens Elementor-plugin gjør det mulig å opprette WordPress-websider. Dette gjør plattformen til et verdig verktøy for å lage fullverdige personlige / forretningsnettsteder uten nesten ingen kodingsevner i det hele tatt.
 • Malvalg – CMS tilbyr et sett med integrerte maler som kan tilpasses fullt ut, men du kan også bla gjennom en omfattende samling av eksterne design for å velge den som ideelt fungerer for din individuelle nettstedutvikling. Samtidig som velge det mest passende temaet, du får tilgang til utallige designtilpasningsverktøy og funksjoner som hjelper deg med å gi det et personlig utseende.
 • Hosting og domene – Som CMS gir ikke WordPress noen verts- eller domenealternativer. Det er opp til deg Velg hvilken som helst vertsleverandør etter eget valg, så vel som planene og domenenavnet det tilbyr. Når det gjelder hosting valg, Bluehost viser seg å være den mest passende løsningen. Dette er den største vertsleverandøren, som offisielt er anbefalt av WordPress. Det gir utallige hostingløsninger og fordeler, inkludert WordPress-installasjon med ett klikk, rask sidehastighetshastighet, høye oppetider og andre fordeler de fleste CMS-brukere setter pris på. Systemet skiller seg også ut fra mengden på grunn av dets overkommelige pris. Du kan utnytte fordelene bare til $ 2,95 / mo, noe som definitivt er det ubestridelige høydepunktet i systemet.

Prøv WordPress nå

Gjennomgått ovenfor er de mest populære nettbyggingsplattformene – de som fortjener spesiell oppmerksomhet når det kommer til DIY-nettstedutvikling. Hvilken løsning fungerer best for webdesignbehovene dine? Hvilken av dem kan brukes til å starte ditt personlige / forretningsprosjekt?

Det endelige valget avhenger etter hvert av intensjoner, krav og type prosjekt du planlegger å starte. Egentlig er det fornuftig å teste hver av disse tjenestene for å finne ut hvilke av dem som oppfyller dine behov mest basert på din egen erfaring. Alle disse systemene er helt gratis – det er bare et spørsmål om din tid og kompetanse å velge det som passer best til dine behov.

Få og koble til et gratis domenenavn

Nå som du har testet og valgt riktig nettbyggingsverktøy, er det på høy tid å fortsette valg av domenenavn. Domenevalg betyr mye når det gjelder å øke prosjektets omdømme og popularitet. Ingen underdomener er tillatt her, da dette utvilsomt vil ha negativ innvirkning på din videre markedsføring.

domeneregistrering

Valget av domenenavn bør være basert på flere aspekter. Det skal være forståelig og lett å huske, slik at potensielle besøkende eller kunder på nettstedet kan huske det i stedet for å legge det ned andre steder. Det skal ikke være for lang tid, og det bør være obligatorisk relatert til virksomhetsnavnet eller nisjen du fokuserer på.

Når du velger et domenevalg, husk følgende anbefalinger:

 • enkelhet. Et domenenavn skal være kortfattet, enkelt og lett å huske.
 • Lengde. Ikke gjør det for lenge eller overmettet med symboler: jo kortere det er – jo lettere vil det være for en bruker å gjenopprette det i minnet.
 • recognizability. Et domenenavn skal ikke omfatte den meningsløse kombinasjonen av bokstaver, symboler og tall. I stedet bør det inneholde et ord eller en setning som på en eller annen måte vil være relatert til din virksomhet, nettstedstype og spesialisering osv.
 • Varemerkets omdømme. Et fint domenenavn skal være refleksjonen av merkevaren din: det skal fremheve og forbedre merkevarenavnet ditt, slik at det tåler nisjekonkurranse.

Er det mulig å få og koble et verdig domenenavn gratis, når du jobber med byggherrer? Eller du må fremdeles betale for et gjenkjennelig domenenavn?

Du vil være glad for å finne ut at de fleste nettstedbyggere (inkludert de som er gjennomgått over) tillate tilpasset domenenavnstilkobling, og gir dette alternativet uten kostnad. Dessuten har anerkjente byggherrer ofte spesialtilbud og rabatter for premiumbrukere.

Wix gir et bonusdomenenavn for brukere, som abonnerer på en årsplan og foretar en engangsbetaling. Dette lar deg spare opptil $ 10-30 avhengig av valgt domenenavn. Du trenger ikke å gjøre noe spesielt for å koble et domene til nettstedet ditt. Den kobles automatisk til så snart du får den. Det er veldig enkelt, tidsbesparende og praktisk!

Konfigurer og tilpasser nettstedet ditt

OK, du har bestemt deg for å bruke en nettstedsbygger, og du har allerede valgt et domenenavn for det. Hva bør du gjøre for å gjøre prosessen til en suksess? Hva er de må-ha trinnene du bør gjøre for å fullføre oppgaven og få et fullverdig ferdig nettsted for å møte dine personlige / forretningsbehov? Nedenfor vises punktene du må følge når du konfigurerer og tilpasser nettstedet ditt:

 • Registrer deg med det systemet du ønsker. Noen tjenester gjør det mulig å registrere deg ved å bruke sosiale nettverkskontoer, men det er også mulig å bruke e-postadressen din.
 • Velg en mal. Nå malsamlingen og utforsk kategoriene for å velge tema, som tilsvarer nisjespesialiseringen din.
 • Tilpass det. Få tilgang til dashbordet og finn ut hvilke tilpasningsverktøy systemet tilbyr for å gi nettstedet ditt maksimal ytelse og den beste visuelle appellen.
 • Design nettstedet ditt. Nå er det på høy tid å designe nettstedet ditt og justere de nødvendige innstillingene. Last opp innholdet du anser som viktig, og lag så mange sider du trenger. Dette er den mest tidkrevende delen av hele prosessen med å lage nettsteder.
 • Velg planen, som kommer opp til nettbyggingen din trenger mest av alt. Utforsk prispolitikken for systemet og funksjonene de innebærer. Velg planen som appellerer til deg mest av alt.
 • Velg domenenavn. Hvis du er ferdig med webdesignen din, velger du domenenavn for å komme inn på nettet. Nettstedsbyggere tilbyr domenetilkobling med ett klikk, og forenkler dermed prosessen.
 • Publiser ditt ferdige nettsted. Til slutt, publiser nettstedet ditt og nyt det!

Trinnene ovenfor viser de detaljerte retningslinjene for hvordan du kommer i gang med nettstedet ditt. Å velge plattform og kun få domenenavnet er bare de to første trinnene som kreves for å starte et fullverdig prosjekt. Så snart du er ferdig med disse trinnene, kan du fortsette med designvalg og opplasting av innhold. Ikke skynd deg å gjøre det og nærme deg prosessen med omhu.

Det du også bør vite er at populære nettbyggingsplattformer som de som er gjennomgått over, alltid har integrerte webdesignverktøy og tips for hvordan du kan få mest mulig ut av hvert trinn i nettstedets utviklingsprosess. Disse inkluderer popup-tips og menyer, flere kundestøttealternativer, retningslinjer og video- / tekstopplæringer etc. som gir eksplisitt informasjon om prosessen med å lage nettsteder.

Wix menyredigerer

Overholdelse av disse tipsene gjør det til slutt mulig å få et tilpasset, personlig nettsted som ikke har noe å gjøre med malen du opprinnelig har valgt. Etter å ha fullført prosessen med tilpasning av nettsteder, gå videre til å publisere prosjektet.

Et annet spørsmål er: bør opprettelse av nettsteder bare gå ned i utviklingsprosessen, eller er det noe mer enn det for å gjøre prosjektet til en suksess? Egentlig er lanseringen av et nettsted bare en del av nettutviklingsprosessen. Så snart du gjør den tilgjengelig på nettet, bør du ta vare på flere viktige nyanser, nemlig:

 • SEO Optimalisering. Juster nøye de nødvendige SEO-parameterne på nettstedet for å øke rangeringen i søkemotorene. Dette hjelper motstå nisjekonkurranse, markedsfører merkevaren din og etter hvert genererer mer trafikk.
 • Innholdskvalitet. Sørg for å oppdatere nettstedets innhold regelmessig. Vær imidlertid oppmerksom på kvaliteten på innholdet du legger til. “Content Is the King” – ikke glem det!
 • Sosiale nettverk. En annen faktor for vellykket markedsføring av nettsteder er effektiv markedsføring på sosiale medier. Ta deg tid til å opprette grupper i sosiale nettverk, oppmuntre brukere til å bli med dem, introdusere spesialtilbud for å øke brukernes lojalitet og anvende andre markedsføringsstrategier (eller utvikle din egen) for å gjøre det nyopprettede nettstedet ditt populært blant målgruppen. Måtte nettbyggingsinnsatsen din bli en suksess!

Å betale eller ikke betale for et nettsted

Selv om nettstedsbyggere og CMS gir en mulighet til å starte og administrere fullverdige prosjekter nesten uten kostnad, er de ikke helt gratis. Hver av disse plattformene kommer med betalte abonnementer (eller plugins) som omfatter et bredt spekter av funksjoner, verktøy og webdesignalternativer. Er betalte planer verdt investeringen på lang sikt?

Definitivt ja. Du får verktøyet som gir deg ansvaret for utviklingsprosessen for nettstedet, og sikrer handlefrihet, bevisst og intuitiv webdesigntilnærming, så vel som tilgang til flere tilpassede verktøy for design..

På den ene siden kan du bruke disse funksjonene uten å betale for dem, og resultatet vil appellere til deg. Imidlertid, hvis du virkelig har tenkt å starte et funksjonsbelastet prosjekt med ypperlig ytelse og imponerende visuell appell, anbefaler vi sterkt å oppgradere til et av de betalte alternativene som tilbys av plattformen du velger.

Det er definitivt en verdig investering, som sikkert vil lønne seg. Dessuten er abonnementene ikke så dyre, og i de fleste tilfeller må du betale et par dollar per måned bare for å få resultatet som overholder alle dine behov og webdesignkrav.

Bunnlinjen

Hvis du har rett i å lage et nettsted, er den beste måten å gjøre det raskt og uten kostnad å bruke en nettstedsbygger. Disse tjenestene dekker et bredt spekter av behov for webdesign og lar deg starte et anstendig prosjekt på egen hånd. Det er det ikke nødvendig takle webdesignstudioer eller leie webutviklere. I stedet får du en mulighet å spare stort, benytter toppresultatet, noe som absolutt vil overgå forventningene dine.

Nettstedsbyggere som er gjennomgått i artikkelen er nisjeledere. De gjør det mulig å lansere anstendige nettsteder på kortest mulig tid og med minimale økonomiske investeringer. Test dem for å velge løsningen som fungerer utmerket for nettopp dine behov.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map