Hvordan lage et nettsted med ditt eget domene gratis

Hvordan lage et nettsted med ditt eget domene gratis


Så du har bestemt deg for å lage et nettsted med eget domenenavn gratis. Noen kan si at dette er umulig ettersom kvalitetsnettsteder krever dyp webdesignkompetanse og anvendelse av profesjonelle nettverksbyggingsverktøy. Det er imidlertid ikke helt slik.

Det er mulig å opprette en personlig eller en bedriftsnettsted uten å bruke eller bruke ditt eget domene, hvis du er klar over de mest populære webdesignalternativene og profesjonell webbyggingsprogramvare du kan bruke til å fullføre oppgaven..

Når det gjelder gratis utvikling av nettsteder, er det flere ting du bør vurdere. Til å begynne med, bør du velge riktig nettbyggingsverktøy, hvorav mange har gratis underdomener eller tilbyr integrert gratis domenetilkoblingsalternativ.

Hvis du allerede eier et domene og ønsker å knytte det til nettstedet ditt, må du ta vare på det under konfigurering av nettstedet. Husk at domenekostnadene avviker så vel som vilkårene som deres leverandører impliserer. Dermed er ikke prosessen med gratis nettstedutvikling så enkel, og den krever definitivt viss webdesignbakgrunn eller bevissthet om kodingsnyanser.

Les også: Hva er et domenenavn og hvordan fungerer domener?

For å forenkle oppgaven har vi utpekt flere må-ha-punkter som vil hjelpe deg med å takle alle stadiene i webdesignprosessen vellykket og med maksimal fordel.

Hvordan lage et nettsted med ditt eget domenenavn gratis

 1. Gratis nettsted med eget domene – er det mulig?
 2. To alternativer forklart: Website Builder vs. Hosting
 3. Hvordan få et domenenavn på nettstedet ditt gratis
 4. Hvordan lage et gratis nettsted med ditt eget domene
 5. Tips for å lage ditt eget nettsted med tilpasset domene

Hvis du har rett i å starte et nettsted med ditt eget domenenavn gratis, men ikke vet hva du skal begynne med og hvilke problemer du må huske på, er det på høy tid å diskutere de ovennevnte punktene i detaljer nå.

Gratis nettsted med eget domene – er det mulig?

Hvis du noen gang har spurt om de eksisterende alternativene for webutvikling, vet du absolutt at det er mange systemer som gjør det mulig for alle å starte et komplett nettsted uten kostnad i det hele tatt. Borte er de dagene da nettstedsoppretting kun var kvalifisert for profesjonelle webeksperter.

I dag kan til og med en nybegynner med liten eller ingen erfaring med webdesign starte et funksjonsbelastet prosjekt uavhengig for å nå personlige / forretningsmessige mål. Det du trenger er bare å vite hvilket webdesign verktøy du kan velge med dette formålet.

Med et slikt utvalg av nettbyggingsprogramvare tilgjengelig i disse dager, kan valget av riktig system være en utfordring. Derfor er det et must å utforske og lære problemet grundig for å få et gratis nettsted sammen med et gratis domenenavn grundig.

Det er klart, webdesignverktøy er forskjellige så vel som vilkår, prisalternativer og funksjoner som er inkludert i planene som følger med. Dette betyr at profesjonelle nettbyggingsplattformer som nettstedbyggere tillater å sette opp gratis kontoer og ofte tilbyr gratis underdomener som fungerer som midlertidige nettadresser, mens prosjektene er under bygging.

Les også:Mest populære nettstedbyggere.

Så snart nettstedet ditt er klart for publisering, må du enten knytte et tidligere kjøpt domene til kontoen eller oppgradere til en av de betalte planene systemet gir. Betalte abonnement tilbyr tilpasset mulighet for tilkobling av domenenavn. Som et resultat får du et helt gratis nettsted med en betalt hosting som lar deg få mest mulig ut av funksjonaliteten.

Noen ganger lar nettstedbyggere deg bruke et gratis domenenavn på betingelsene at du kjøper en årlig plan, for eksempel, eller bruke andre betalte verktøy / betingelser systemet tilsier i retur for et gratis domenenavn.

To alternativer forklart: Nettstedsbygger vs. Hosting

Utvalget av webutviklingsverktøy er virkelig omfattende og allsidig, men det er fremdeles to pålitelige alternativer for nettutvikling. Du kan enten bruke en nettstedsbygger eller velge pålitelig hosting som gir gratis domenetilkoblingsfunksjon.

La oss se på to plattformer, som er de mest populære og pålitelige representantene for begge typer systemer. Dette er Wix og Bluehost.

Wix – Gratis nettstedsbygger og domenenavn på ett sted

Wix.com

Wix – er den beste plattformen for nettbygging som inntar den høyeste posisjonen i listen over moderne byggherrer av DIY-nettsteder. Det gir for øyeblikket millioner av nettsteder over hele kloden, og gir mange fordeler som forfalskning og e-handelsmotorer, gratis responsive, veldig tilpassede maler, profesjonelle designtilpassingsverktøy, allsidige tilnærminger til webutviklingsprosessen og prispolitikk.

Wix gjør det mulig å starte og administrere nettstedet gratis og dermed tilbyr den en gratis uendelig plan som lar deg starte et prosjekt uten skjulte kostnader.

Alle nettsteder opprettet med en gratis plan opprettes opprinnelig på et Wix-merket underdomene. Dette er nok til å teste funksjonene i tjenesten og øve dine ferdigheter til webdesign. Imidlertid vil Wix-underdomen absolutt ikke være nok til å publisere og markedsføre nettstedet ditt.

For å kunne øke nettstedets popularitet, anerkjennelse og søkemotorposisjoner, gjør Wix det mulig å oppgradere til en av de betalte planene. Hver av dem har en mulighet for din egen domenenavnstilkobling. Slike domener blir gitt uten omkostninger for de brukerne som bestemmer seg for å få årsplaner.

Les også:
Wix gjennomgang.
Hvordan bruke Wix Website Builder.

Prøv Wix gratis

Bluehost – Gratis domenenavn og hosting for WordPress

bluehost.com

Bluehost – er en gjenkjennelig leder av nisjen og den største vertsleverandøren som offisielt er anbefalt av WordPress. Plattformen har mange fordeler som skiller den fra konkurrentene. Disse inkluderer ett-klikk WordPress-installasjon, overflod av integrerte skript og plugins, sterk oppetidshastighet, rask sidehastighet, rimelig prissetting, e-handelsfunksjoner, lokaliserte SEO- og innholdsmarkedsføringsalternativer, widgeter og apper for forretningsnettsteder og mange flere.

Bluehost tilbyr omfattende gratis domenenavnstilkoblingsalternativer som er inkludert i abonnementene. Valget av den mest passende planen bør avhenge av nettstedstypen din, kompleksiteten, strukturen og noen andre viktige aspekter som lagringsplass, båndbredde, ekstra SSL-tilkoblingsalternativer, e-postkontoer, sikkerhetsalternativer osv. Uansett hvilken plan du bestemmer deg for å velge, vil du få et domenenavn som en bonus uten å måtte betale for det.

Det er opp til deg å velge den mest passende løsningen som fungerer best for ditt prosjekt og som oppfyller dine individuelle webdesignbehov. Uansett hvilket alternativ du til slutt velger, vil du få en mulighet til å få et domenenavn helt gratis.

Les også: Bluehost Review.

Prøv Bluehost nå

Hvordan få et domenenavn på nettstedet ditt gratis

Nå som du er klar over to mest populære alternativer for å opprette en webside med ditt eget domenenavn gratis, er det fornuftig å gi mer detaljerte retningslinjer for deres anvendelse. Dette vil hjelpe deg med å finne ut de viktigste trinnene som trengs for å starte og administrere et nettsted med Wix og Bluehost, samt fokusere på måtene å få gratis domener fra hvert av disse systemene.

Hvis du bestemmer deg for å bruke nettstedsbyggeren og velge Wix for dette formålet, husk følgende liste over trinn du forventes å gjennomgå for å starte et nettsted fra bunnen av:

 1. Melde deg på for nettstedsbyggeren, som oppgir innloggingsinformasjon. Du kan enten bruke e-postadressen eller det sosiale nettverkskontoen din for å registrere deg i systemet.
 2. Velg en mal. Nettstedsbyggeren vil tilby deg en liste over nisjespesifikke maler du kan velge mellom. Alle av dem er responsive, gratis og kan tilpasses. Så snart du velger malen din og fortsetter med redigeringen, vil systemet automatisk tilby deg å lage et gratis underdomener for nettstedet ditt. Dette vil være nok til å designe nettstedet og teste funksjonssettet til systemet før du publiserer det.
 3. Rediger temaet. Det er ikke nødvendig å ha kodingskompetanse for å utvikle og redigere nettsteder med systemet. Bare legg til ønsket innhold, last opp mediefiler, rediger SEO-innstillinger, integrer widgeter og apper for å gi prosjektet ditt ønsket design.
 4. Velg abonnementsalternativ og publiser prosjektet. Før du går live, må du velge planen du vil oppgradere til. Wix tilbyr flere prisalternativer å velge mellom, og alle av dem gjør det mulig å legge ved et domenenavn, som vil være gratis i løpet av det første bruksåret du gir en engangsbetaling årlig..

Det handler om å få et gratis domene fra Wix nettstedbygger. Det er ikke noe komplisert med det. Nettstedsbyggeren gjør det dessuten mulig å få mest mulig ut av domenenavn og generell nettstedytelse uten skjulte kostnader i det hele tatt.

Prøv Wix gratis

Når det gjelder lansering av nettsteder med WordPress og å velge Bluehost som den mest passende hostingleverandøren, prosessen med nettstedutvikling vil ikke være komplisert i det hele tatt. Her er trinnene du må gjennomgå for å fullføre oppgaven:

 1. Registrer deg for hostingkontoen. Som nevnt over, viser Bluehost seg å være den beste valget for dette formålet, siden det offisielt er anbefalt av CMS. Se gjennom planene Bluehost tilbyr å være vert for nettstedet ditt. Husk at hver av dem har et gratis domenenavnstilkoblingsalternativ, som tilsvarende gir mulighet for gratis utvikling av nettsteder og videre styring.
 2. Installer WordPress. Så snart du er ferdig med valg av domenet og hosting, kan du installere WordPress. Dette tar bare noen få minutter, mens systemet genererer instruksjoner og retningslinjer for hvordan du skal fullføre oppgaven med maksimal effektivitet og uten feil.
 3. Juster innstillingene. Før du velger en mal og lager ditt første innlegg, er det ønskelig å sette opp grunnleggende WordPress-parametere. Dette bør gjøres i den tilsvarende “Innstillinger” -delen av adminpanelet.
 4. Velg og tilpass malen. WordPress kommer med interne og eksterne maler du kan velge og integrere på nettstedet ditt for videre tilpasning. Designene er både gratis og betalt, så husk valget ditt når du blar gjennom dem. WordPress tilbyr i tillegg omfattende maltilpasningsalternativer og verktøy som lar deg lage enestående webdesign.
 5. Installer plugins. Velg og installer widgets / plugins som passer best til din spesialisering på nettstedet. WordPress-plugins er mange, og de er tilgjengelige i gratis og betalte varianter for å passe til ethvert budsjett.
 6. Konfigurer nettstedanalyse. WordPress nettstedanalyse hjelper deg med å spore resultatene og promoteringsperspektivene. Du kan sette opp widgets og plugins som hjelper deg å spore disse parameterne for å kunne gjøre de nødvendige innstillingene i tide.

Etter å ha fullført trinnene, er du velkommen til å legge til innleggene på en gang eller planlegge publiseringen. Endelig kan du gå live med ditt gratis domenenavn.

Installer WordPress gratis

Hvordan lage et gratis nettsted med ditt eget domene

Bortsett fra å kjøpe et nytt domenenavn fra nettstedsbyggeren eller hostingleverandøren, er det en mulighet for å koble det du tidligere har eid. Det har ikke noe å si hvor du har det – du kan legge ved eller overføre den til den nye kontoen din, etter retningslinjene systemet genererer.

Standard handlingsplan ligner den som er oppført i forrige del av artikkelen. Imidlertid er det også noen få nyanser du må vurdere for å gjøre tilkoblingsprosessen for domenenavn til en suksess.

 • først, det er ikke nødvendig å kjøpe et nytt domene fra systemet du jobber med. Dette sparer etter hvert din innsats, tid og penger.
 • for det andre, Du bør ikke glemme å endre DNS-innstillingene for å gjøre domenet kvalifisert for overføring, om nødvendig.

Vanligvis må du logge deg på domenenavnets kontrollpanel og endre NS-postene for domenet ditt i henhold til instruksjonene gitt av den valgte nettstedbyggeren eller hostingleverandøren. Hele prosedyren tar ikke lang tid og kan fullføres selv av en nybegynner.

Tips for å lage ditt eget nettsted med tilpasset domene

Har du rett i å starte et nettsted med et tilpasset domene? For å gjøre videre utvikling og markedsføring til en suksess, bør du være klar over må-ha-reglene. Her er noen tips du kan følge for å oppnå ønsket resultat:

 • Unngå å bruke underdomener. Mens de fleste nettstedbyggere tilbyr underdomener helt fra starten, er det ikke tillatt å fortsette å bruke dem etter publiseringen av nettstedet ditt. Underdomener fungerer godt for å teste nettbyggingsprogramvaren og utforske funksjonssettet, men de vil ikke være et godt valg for videre utvikling og markedsføring av nettsteder;
 • Bruk en passende utvidelse av domenenavn. Domenenavnsutvidelser kan ha spesifikke bruksområder, så sørg for å velge en som beskriver essensen i virksomheten din. Dot-com er mest foretrukket fordi de fleste av brukerne skriver .com uten å tenke på det. Her er noen andre topputvidelser: co, info, net, org, biz, me. Hvis nettstedet ditt handler om en organisasjon, kan .org være et flott alternativ. Hvis det er et informasjonsnettsted, vil det å få en .info-utvidelse ikke skade deg.
 • Tenk to ganger når du velger et domenenavn. Et domenenavn skal i utgangspunktet gjenspeile virksomhetens spesialisering og merkenavn. Det er ønskelig å gjøre det enkelt, minneverdig og kort. Et godt domene bør også inneholde en del av firmanavnet for å definere tilknytningen eller nøkkelord / termer / uttrykk som beskriver virksomheten din til fordel. Forsikre deg om at domenet ditt er unikt, slik at brukerne ikke vil forveksle det med de som tilhører dine konkurrenter.
 • Ikke behandle gratis domenetjenester. Saken er at de fleste gratis domeneregistratorer ofte tilbyr domener med .tk, .ml og andre utvidelser. Dette er ikke bra for pålitelige fullverdige prosjekter som er opprettet med langsiktige mål. Dessuten har du ikke full kontroll over domenenavnet ettersom det er registraren (ikke du), som faktisk eier det. På samme måte kan du oppføre deg som en domenebruker, men ikke som en lisensiert eier, noe som betyr at du ikke har overføringsrettigheter. Til slutt bruker ofte spammere gratis domenetillegg for å spre ondsinnede koder.

FAQ

 1. Kan jeg bruke et tidligere kjøpt domenenavn for det nye nettstedet mitt?

  Faktisk ja. Hvis du allerede eier et domenenavn og ønsker å opprette et nytt nettsted, kan du koble / overføre det til den nye kontoen. Bruk retningslinjene generert av systemet du jobber med, og det du har brukt for å lansere et nytt nettsted. For å fullføre prosessen, må du vanligvis logge inn på domenenavnkontrollpanelet og endre NS-postene for domenet ditt i henhold til instruksjonene gitt av den valgte nettstedbyggeren..

 2. Er det noen byggherrer som tillater å koble til mitt eget domene gratis?

  Ja, det er nettstedsbyggere som gir mulighet for gratis tilpasset domenenavnstilkobling. Du kan enten kjøpe et nytt domene via systemet eller bruke ditt eksisterende domene. Den eneste ulempen med den gratis kontoen er en ganske merkbar annonse som vil bli plassert på nettstedet ditt. Du kan bli kvitt den ved å oppgradere kontoen din. De fleste nettstedbyggere innebærer imidlertid at du bør oppgradere til en av de betalte planene deres for den årlige perioden og foreta engangsbetaling på en gang.

 3. Hvordan kan jeg få et gratis domenenavn?

  Freebie-elskere gleder seg! Mange nettstedsbyggere tilbyr ett års gratis registrering av domenenavn hvis du velger å gå med en årsplan. Vær oppmerksom på at når det første året utløper, må du betale for den årlige fornyelsen av domenenavnet. Du kan få et gratis domene som en bonus fra Wix nettstedsbygger når du betaler for 12 måneder i forveien (gjelder alle planer).

 4. Hvorfor bør du oppgradere?

  Online nettstedbyggere lar deg bygge et nettsted uten å betale en cent, det er det ingen tvil om. Men du bør innse at ingenting er gratis, spesielt nettstedbyggere. Webhotell koster penger, å leie et sted å plassere serverne koster penger, maskinvare koster penger, kundesupport koster penger.

Så det er naturlig at alle som driver en gratis webtjeneste, på en eller annen måte må betale tilbake kostnadene og sannsynligvis til og med vil tjene penger. De ønsker selvfølgelig å tjene penger – hvorfor ellers vil de gi bort tjenestene sine gratis? Her er noen typiske årsaker til at de tilbyr gratis tjenester:

 • For å tjene penger på annonser vises på nettstedet ditt og / eller på kontrollpanelet.
 • For å markedsføre sitt eget merke med underdomener og copyright på bunnteksten på nettstedet ditt.
 • De tilbyr gratis startplaner i håp om å lokke kunder til bytte til betalte pakker.

Hovedpoenget er at du aldri får en fullverdig internettjeneste med en gratis konto. Selv om vi bruker så mange gratis programvaresystemer hver dag, inkludert nettlesere, e-postklienter og messenger som Skype, er det ingen freebies når det kommer til nettsted.

Med en typisk nettstedbygger kan du oppgradere din gratis konto til et annonsefri nettsted med et tilpasset domenenavn for et par dollar per måned! Vi anbefaler på det sterkeste at du kjøper en premiumkonto hvis du vil øke troverdigheten og profesjonaliteten.

Lag et GRATIS nettsted & Domene

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map