Hvordan lage et nettsted uten å betale noe?

Hvordan lage et nettsted uten å betale noe?


Hvis du noen gang har tenkt på muligheten for å opprette et nettsted uten å betale noe, har du sannsynligvis tenkt at det er nær umulig. Det er så mange webdesignselskaper som tilbyr dyre nettbyggingstjenester at en mulighet til å bygge et nettsted gratis virker en slags spøk.

Heldigvis er ikke dette en vits, men virkeligheten i dag og bruken av nettstedbyggere er det beste beviset på dette.

Må du betale for å lage et nettsted?

Er det virkelig mulig å lage et nettsted gratis? Det er faktisk det, men den endelige avgjørelsen bør avhenge av intensjonene dine, prosjektmessige implikasjoner og forventninger.

Gratis nettsteder er generelt utviklet med flere formål:

 • Hvis du for eksempel er interessert i en bestemt nettstedbygger, men ikke er sikker på funksjonalitet eller fordelene ved nettutvikling, kan du prøve å bruke den gratis. Dette vil gi deg forståelse av om tjenesten er verdt å investere for seriøse prosjekter i fremtiden.

 • På samme måte kan du bruke en gratis nettstedbygger for å lage en skisse av nettstedet ditt for å se hvordan den fullstendige versjonen vil se ut på nettet. De fleste nettbyggingsplattformer tilbyr disse tjenestene uten kostnad for å bygge brukertillit og oppfordre kunder til å fortsette å jobbe med dem, og oppgradere for betalte abonnement for å få flere fordeler.

En annen måte å få et gratis nettsted er å bruke en nettstedsbygger som har en gratis plan. CMS med åpen kildekode gi denne muligheten med ytterligere publisering av nettstedet om hosting. Noen vertsleverandører tilbyr gratis lagringsplass for disk sammen med mulighet til å installere WordPress, men bruk alvorlige begrensninger på nettstedet i tillegg til disse fordelene. Husk at du i de fleste tilfeller må velge et tredjedomsdomenet levert av vertskapet du velger. Imidlertid, hvis du har tenkt å opprette en kampanjeside for ditt selskap eller en nettbutikk, kommer ikke et gratis alternativ i det hele tatt opp til dine behov.

Når du ser etter et nettverksbyggingsverktøy som vil ha anstendig pris / kvalitetskorrelasjon, er det fornuftig å vurdere å bruke nettstedbyggere. Disse tjenestene gjør det mulig å lage forskjellige nettsteder for å imøtekomme forskjellige behov, egenskaper og budsjetter uten å kreve koding. Mange av dem tillater imidlertid å bygge nettsteder uten å betale noen avgifter i det hele tatt. Samtidig tilbyr de forbedrede alternativer som forbedrer prosjektdesign og ytelse, og er tilgjengelige til rimelige priser.

Med et omfattende utvalg av nettstedbyggere og CMS er det ikke lett å velge tjenesten som er den beste i nisjen. Dermed har vi utpekt tre av dem, som er lederne når det gjelder brukervennligheten og alternativene som tilbys.

WordPress – Gratis CMS med avanserte funksjoner

WordPress nettsted byggherre

WordPress – er et gratis open source CMS som er en av de verdens populære plattformene som brukes til å lage profesjonelle nettsteder av høy kvalitet. Systemet bugner av webdesignalternativer, verktøy og funksjoner som er nødvendige for å bygge funksjonelle og godt strukturerte nettsteder med mangfoldig kompleksitetsnivå. Kunnskap om kodingsferdigheter og grunnleggende nettdesign er ønskelig for å få mest mulig ut av å bruke tjenesten. Imidlertid er det mulig å gå uten dyptgående byggekompetanse for å lage visuelt tiltalende nettsteder med systemet.

Gratis WordPress-funksjoner

 • Valg av rik mal. Det er hundrevis av maler som kan brukes for flere nisjer, som kan tilpasses ved å bruke en rekke verktøy. Noen maler er integrert i systemet som standard, mens andre er utviklet av tredjepartsdesignere. Når du velger den sistnevnte varianten, må du sørge for å sjekke anerkjennelsen til en ekspert du skal takle.
 • plugins. Systemet innebærer bruk av plugins, hvis integrering vil øke ytelsen på nettstedet. Plugins er også tilgjengelig på nettet og kan lastes ned og installeres enten gratis eller mot ekstra kostnad.
 • Kraftig bloggmotor. WordPress ble opprinnelig bygget for å opprette blogger, og dermed gir bloggmotoren flere verktøy og alternativer som lar deg fullføre denne oppgaven med letthet.
 • Alternativ for redigering av nettstedkode. Hvis du har god kontroll over grunnleggende programmering, kan du bruke kunnskapen til å redigere nettstedskode og lage unik webdesign.
 • Gratis vertsutvalg. Systemet tilbyr ikke integrert hosting, men det gjør det mulig å velge hvilken som helst vert valgt du basert på spesifikke behov og krav.
 • Omfattende fellesskap. Brukere fra hele verden vil hjelpe deg med å løse nesten ethvert nettstedrelatert problem.

WordPress er i utgangspunktet et gratis CMS, men for å lage et fullverdig nettsted med domene på 2. nivå koblet til det, bør du bruke plattformen med hosting, som vil dekke alle nettstedets behov. Den offisielle webhotellet som anbefales av WordPress er Bluehost, som har blitt en av bransjeledere de siste årene. Plattformen sikrer rask sideinnlasting, sterk oppetid, avanserte sikkerhetsverktøy for å forhindre hackerangrep, integrasjon med andre tjenester og rimelig prispolitikk. Grunnplanen koster bare $ 2,95 per måned, og tilbyr deg et domenenavn som en bonus.

Prøv WordPress gratis

uKit – Nesten en gratis tjeneste med intuitivt grensesnitt

uKit nettsted byggherre

uKit – er for tiden den enkleste nettstedbyggeren, som tar sikte på å lansere nettsteder for små og mellomstore bedrifter. Hele funksjonssettet til plattformen er rettet mot dette målet. uKit er også kjent for sitt omfattende sett med gratisfunksjoner som bidrar til effektiv utvikling av nettbyggingsprosessen.

Gratis uKit-funksjoner

 • Responsive Maler. Nettstedsbyggeren tilbyr imponerende nettstedmaler, som er responsive, nisjespesifikke og tilgjengelige gratis for alle Premium-abonnenter. Systemet gjør det mulig å bytte mellom malene i tilfelle det er nødvendig uten ekstra betalinger.
 • Widget samling. uKit har en omfattende samling av widgets som kan integreres på nettstedet ditt for å øke ytelsen og forbedre visuell appell
 • Visual Editor. Nettstedsbyggeren leveres med praktisk og intuitiv WYSIWYG nettstedredigerer og dra-og-slipp-funksjon for å forenkle webdesignprosessen og sette en bruker ansvarlig for den.
 • SSL-sertifisering. For å beskytte nettstedet ditt mot uautorisert tilgang til nettsteder og lekkasje av konfidensiell informasjon (enten personlig eller virksomhet), lar systemet deg koble til SSL-sertifikatet. Dette betyr selvfølgelig ikke at alle eKit-nettstedseiere trenger denne funksjonen. Det betyr mer for brukere som planlegger å selge sine produkter eller tjenester gjennom nettstedet.
 • Alternativ for blogging. Med uKit kan du koble en blogg til nettstedet ditt for å holde kontakten med besøkende på nettstedet og gi dem nyttig forretningsrelatert informasjon.
 • e-handelsplattform. Nettstedsbyggeren lar deg opprette en nettbutikk på to måter – enten ved å koble til eCommerce-widgeten eller ved å integrere en Ecwid-plugin.

Nettstedsbyggeren har ikke en helt gratis plan, men kostnadene for det billigste abonnementet som er tilgjengelig i systemet utgjør $ 4 / mo bare for Premium Plan med ubegrenset hosting og trafikk. Dette er mer enn rimelig for det omfattende utvalget av profesjonelle tjenester, funksjoner og verktøy som byggherren tilbyr. De avanserte planene vil være nyttige for brukere som ønsker å starte e-handelsnettsteder eller tilpasse prosjektene sine fullt ut med hensyn til deres behov.

Prøv uKit gratis

Wix – Gratis nettstedbygger med ubegrensede alternativer

Wix

Wix – er alt-i-ett-nettstedsbyggeren, som gir omfattende nettbyggingsalternativer og lar lansere forskjellige typer nettsteder for kommersiell og ikke-kommersiell bruk. Plattformen fungerer like bra for nybegynnere, som aldri har vært involvert i utvikling av nettsteder før, så vel som for dyktige webdesignere, som jobber med utvikling av komplekse prosjekter for sine kunder. Wix krever ikke kodingsferdigheter eller seriøse økonomiske investeringer, og tilbyr et bredt spekter av gratis funksjoner i stedet.

Gratis Wix-funksjoner

 • Wix ADI. De Kunstig design intelligens verktøy bruker den innsendte personlige eller forretningsinformasjonen for automatisk å opprette en hvilken som helst webtype for deg.
 • Desktop og Mobile Nettstededitorer. Bortsett fra å bruke Wix ADI, gjør systemet det også mulig å manuelt tilpasse nettstedet ditt i standard og mobile redigerere. Endringene som er gjort i standardredigeringsprogrammet, vises automatisk i mobilversjonen, mens de som er gjort i mobilmodus ikke er synlige på skrivebordets nettstedversjon..
 • Malsamling. Nettstedsbyggeren tilbyr for tiden over 550 mobilklare nettstedmaler av høy kvalitet som også kan tilpasses 100% for å imøtekomme ulike tematiske behov og webdesignbehov.
 • Gratis appmarked. Det er flere gratis utvidelser og widgets tilgjengelig i Wix App Market, noe som kan gi nettstedet ditt avansert ytelse og god visuell appell.
 • Kodeintegrasjon. Brukere med kodingsferdigheter kan bruke dem til å lage unike design på nettstedet som vil lede brukerens oppmerksomhet.
 • Bloggmotor. Wix lar deg koble en blogg til nettstedet ditt gratis for å holde kontakten med brukere, legge til blogginnlegg, administrere dem og oppmuntre folk til å ta aktiv del i livet til bloggsamfunnet ditt..
 • eCommerce. Nettstedsbyggeren lar deg gjøre det opprette og administrere små til mellomstore nettbutikker, som gir et sett med tilpassbare alternativer (avgiftsstyring, designtilpasningsverktøy, betalings- og fraktalternativer og hva ikke).
 • Gratis SEO-veiviser. Gratis SEO Wiz verktøy bidrar til bedre markedsføring av nettstedet ditt i søkemotorene, og gjør det mulig å sette opp de nødvendige SEO-parametrene for nettstedet, som til slutt vil føre til mer trafikk til det, og øke synligheten i søkemotorene.

Gratis Wix-plan gjør det mulig å bruke alle fordelene til nettstedbyggeren uten nesten noen begrensninger i det hele tatt. Imidlertid, hvis du trenger å koble ditt eget domene til nettstedet eller selge produkter på nettet, er det fornuftig å gå for en betalt plan. Wix har fem betalte abonnement som starter med $ 4,50 per måned. Dette er mer enn rimelig tilbud for et så fantastisk funksjonssett.

Prøv Wix gratis

Bunnlinjen

Hvis målet ditt er å lansere et kvalitets- og funksjonelt nettsted med liten eller ingen investering i tid, vil du ikke finne en bedre løsning enn nettstedbyggere eller CMS. Det er mange av dem tilgjengelige der ute, og det er bare opp til deg å ta det endelige valget avhengig av egenskapene og spesialfunksjonene til hver tjeneste du kommer over.

WordPressWordPress er det mest populære gratis CMS, som kommer med dype designtilpasningsalternativer og kraftige funksjonssett. Systemet ble opprinnelig bygget for blogging, men det brukes nå til å lansere andre typer nettsteder også. Det krever valg av riktig hosting, og anbefaler Bluehost som den største leverandøren av sine nettsteder. WordPress.org

uKituKit er den rimeligste og den enkleste byggherren for små bedrifter. Området spesialiserer seg først og fremst til utvikling av nettsteder for små og mellomstore bedrifter. Systemet er enkelt å bruke, praktisk og forståelig for alle. uKit.com

WixWix er den beste gratis nettstedbyggeren, som gir et bredt utvalg av ut-av-boksen-funksjoner, designtilpasningsverktøy og avanserte integrasjonsalternativer. Systemet gjør det mulig å lage forskjellige typer nettsteder og fungerer bra for brukere med mangfoldig webdesignbakgrunn. Wix.com

Hvis du ønsker å utvikle nettstedet ditt og gi det maksimal effektivitet, kan du ta deg tid til å velge den nødvendige abonnementsplanen for å bruke alle fordelene ved tjenestene så lenge du trenger for å oppnå maksimalt resultat.

Bygg et nettsted uten å betale

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map