Hvordan lage et nettsted uten koding

Hvordan lage et nettsted uten koding


Hvis du har null kodingsevner, men ikke kan gi opp ideen om å bli en heldig nettstedseier, er det tjenester, som gjøre det mulig å lansere en webside fra bunnen av uten koding i det hele tatt. Dette er egnede og funksjonelle systemer kjent som nettstedbyggere.

Et av de mest bemerkelsesverdige og ubestridelige høydepunktene for nettstedbyggere er deres sterke fokus på nybegynnernes behov. Disse tjenestene er enkel å bruke og praktisk selv for de brukerne som ennå ikke har vært involvert i utvikling av nettsteder, har intensjonen om å starte profesjonelle funksjonsbelagte prosjekter.

De fleste nettstedbyggere har intuitive dashbord, gratis responsive eller mobilklare maler og avanserte designtilpasningsverktøy som hjelper deg med å få mest mulig ut av webdesignprosessen. En annen fordelaktig egenskap hos nettstedbyggere er deres profesjonelle kundesupport som guider en bruker gjennom alle stadier av utviklingsprosessen for nettstedet. Endelig kommer disse plattformene ofte med gratis integrert hosting og valg av domenenavn. Dette gjør det mulig å opprette og publisere prosjektet ditt direkte på nettstedet, noe som eliminerer behovet for å se etter en pålitelig hostingleverandør andre steder.

Beste kodefrie nettstedbyggere:

 1. Wix – Den beste nettstedbyggeren for å lage et nettsted uten koding
 2. Bluehost – Beste vertskapet med gratis innebygd CMS (WordPress)
 3. uKit – Enkel nettstedsbygger for å bygge et nettsted for små bedrifter

Har du rett i å fortsette med å lage nettstedet ditt uten kodingsevner og foreløpig webdesignbakgrunn? Så er det på høy tid å gjennomgå disse plattformene i detaljer for å definere deres sterke poeng og spesielle funksjoner som hjelper til med å forenkle prosessen. Bevissthet om disse funksjonene lar deg velge det beste systemet som oppfyller dine individuelle webdesign krav og behov.

Wix – Den beste nettstedbyggeren som lager et nettsted uten koding

Wix - Beste nettstedbygger for å lage et personlig nettsted

Produktnavn:Wix
Offesiell nettside:wix.com
kompleksitet:Meget lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 13 / mo
Grunnlagt:2006
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

Wix – er den beste nettstedbyggeren som oppretter en webside uten koding. Dette er også mest populære og pålitelige plattform som gjør det mulig å lage alle typer prosjekter, uavhengig av deres spesialisering, størrelse og kompleksitet. Alt-i-ett-tjenesten har rett med flere funksjoner, avanserte designtilpasningsalternativer og verktøy som kreves for å starte og administrere et nettsted. Wix har bekvemmelighet, brukervennlighet og fleksibilitet som smelter sammen med funksjonalitet – dette er nøyaktig hva de fleste nybegynnere mangler i andre nettstedbyggere.

Hovedtrekkene

Wix skiller seg ut fra mengden på grunn av sitt fokus på behovene til nybegynnere og tilgjengeligheten til avanserte funksjoner som lar deg designe prosjekter uten en eneste kodelinje. Ingen webdesignbakgrunn er også nødvendig for å jobbe med Wix. Bare registrer deg for systemet, velg de nødvendige malene og fortsett til prosjekteringstilpasningen. Hvis du ønsker å finne ut hvilke funksjoner nøyaktig systemet har på lager, kan du se på følgende aspekter:

 • To redigeringsalternativer på nettstedet – Wix ADI og Standard Wix Editor;
 • Enkel WYSIWYG-editor;
 • Wix App Market med dusinvis av widgeter, der integrering ikke innebærer kodingsbevissthet;
 • Rik samling gratis tilpassede mobilklare maler;
 • Integrerte blogging- og e-handelsmotorer.

Fordeler og ulemper

Nettstedsbyggeren gir tilgang til utallige funksjoner som bidrar til effektiviteten av nettstedutvikling. Systemet leveres med en praktisk WYSIWYG-redigerer som lar en bruker kontrollere alle stadiene i nettstedopprettelsen og gjøre endringene når det er nødvendig. Wix gjør det også mulig å velge et passende alternativ for redigering av nettsteder. Nybegynnere vil sikkert sette pris på muligheten til å bruke den avanserte Wix ADI-redigereren som lar dem få mest mulig ut av Kunstig design intelligens verktøy.

Det er også mulig å velge og tilpasse en av flere maler ved å gjøre endringene med hendig dra-og-slipp-redigeringsprogram. For å forbedre ytelsen på nettstedet tillater systemet integrering av en av widgetene fra App Market.

Når det gjelder de negative funksjonene i systemet, skal det nevnes at Wix ikke lar deg bytte mellom malene på grunn av den absolutte posisjoneringsmetoden systemet følger. Det er heller ikke lett å bli vant til dashbordet på systemet på grunn av grensesnittet som virker noe overbelastet med elementer og verktøy, spesielt for førstegangsbrukere. Det samme kan sies om utvidelser av App Market. Det er ikke alltid like lett for en person som nettopp har registrert seg i systemet, å velge funksjonelle applikasjoner som passer best for prosjektene deres. Det tar tid å bla gjennom katalogen og se, hvilke tillegg som er verdt å velge.

Koste

Wix tilbyr flere prisalternativer, som er veldig rimelige og funksjonsbelastede. En gratis plan utløper aldri, og den lar deg finne ut og teste all den integrerte funksjonaliteten til plattformen. Så snart du er ferdig med det, kan du fortsette med å velge en passende plan. Det er her du vil møte behovet for å velge mellom to grupper av planer. Her går de.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – for personlig bruk, gratis domenetilkobling, annonsefri, gratis hosting;
 • Ubegrenset ($ 17 / mo) – for frilansere og gründere, 10 GB lagringsplass, ubegrenset båndbredde;
 • Pro ($ 22 / mo) – for komplett online merkevarebygging, 2 timers videolagringsplass, innebygd Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – for VIP-prosjekt, profesjonell logo, førsteprioritetsstøtte osv.

Forretnings / e-handelsplaner

 • Business Basic ($ 23 / mo) – aksept av online betalinger;
 • Ubegrenset virksomhet ($ 27 / mo) – e-handelsplattform, forretningsutviklingsverktøy, forretningsapper for gründere;
 • Forretnings-VIP ($ 49 / mo) – ubegrenset båndbredde og videolagringsplass, komplett Wix Suite;
 • Bedriften ($ 500 / mo) – en-til-ende-forretningsløsning som sikrer høy ytelse og rik samling av verktøy.

Wix er også kjent for sitt omfattende og hyppige utvalg av spesialtilbud, lojalitetsprogrammer og rabatter. Systemet tilbyr også 14-dagers pengene-tilbake-garanti for brukere som ikke liker noe med abonnementene de har valgt.

Prøv Wix gratis

Bluehost – Beste vertskapet med gratis innebygd CMS (WordPress)

Produktnavn:Bluehost
Offesiell nettside:bluehost.com
kompleksitet:Over gjennomsnittet
Gratis plan:
Premium Plan:fra $ 2,95 / mo
Grunnlagt:2003
Hovedkvarter:USA
Prøv det nå

Bluehost – er en kraftig, fullverdig og pålitelig hostingleverandør med gratis innebygd WordPress Content Management System. Dessuten anbefaler WordPress offisielt Bluehost som beste vertsfirma for å lagre prosjekter som er opprettet med det. Og det er ikke rart da Bluehost gir tilgang til myriader av alternativer og verktøy som bidrar til funksjonaliteten til WordPress-baserte nettsteder.

Hovedtrekkene

Bluehost kommer med det særegne settet med funksjoner som gjør det mulig å trygt lagre WordPress-baserte prosjekter. Plattformen gir tilgang til flere høydepunkter, som vil være nyttige for hver eneste webside. Bortsett fra rimelige prisplaner, mulighet for 1-klikks installasjon, overflod av plugins og skript, er det flere andre funksjoner som gjør at systemet skiller seg ut fra mengden, nemlig:

 • Avanserte apper og tillegg for forskjellige typer nettsteder;
 • Ulike alternativer for utvikling av nettsteder, ved hjelp av Gutenberg Editor og visual Elementor-plugin;
 • Mulighet for integrering av plugin;
 • Rik markedsplass for apper, tilleggsprogrammer og skript;
 • Omfattende e-handel og forretningsapper.

Fordeler og ulemper

Når det gjelder å bygge nettsteder med WordPress, får en bruker flere fordeler. Først og fremst er det mulig å velge et passende prosjektredigeringsalternativ med tanke på dine ferdigheter, behov og grad av webdesignferdigheter. Du kan enten benytte deg av den integrerte Gutenberg-redigereren, som nylig er introdusert av systemet og ligner nettstedbyggere med deres enkle og kodefrie redigeringsmetode for nettsteder. Det andre alternativet innebærer bruk av den integrerte visuelle Elementor-redigereren – en gratis integrert webside-byggherre, som ble designet for WordPress-prosjekter. Plugin-enheten har integrerte dra-og-slipp-funksjoner og intuitivt grensesnitt som lar ikke-teknikere opprette og tilpasse kvalitetswebsider.

Når det gjelder forfallene ved å jobbe med systemet, tar det litt tid å bli vant til det. Plugin / widget-integrasjon innebærer også en viss nisjebevissthet, men dette er ikke et stort problem for brukerne villig til å mestre systemet og bruke det i fremtiden.

Koste

Mens WordPress er en helt gratis nettstedsbygger, er det fortsatt behov for å være vertskap for nettsteder som er lansert med det. Det er her Bluehost vil komme godt med. Selskapet gjør det mulig å velge mellom flere abonnement. Disse inkluderer:

 • Grunnleggende plan ($ 3.95 / mo) – ubegrenset båndbredde, 50 GB lagringsplass for disk, gratis SSL-tilkobling, vanlige WordPress-oppdateringer;
 • Plussplan ($ 5.45 / mo) – ubegrenset båndbredde og lagring, mulighet til å opprette et hvilket som helst antall nettsteder, ubegrenset domener og e-postkontoer, $ 200 for spesielle markedsføringstilbud;
 • Choice Plus ($ 5.45 / mo) – alle ubegrensede funksjoner, anti-spam-ekspert, sikkerhetskopiering av nettsteder, domenes personvern.

Som nevnt over, får alle nyregistrerte brukere et gratis bonusdomener for det første året med systembruk. Ved slutten av denne perioden vil domenet koste rundt $ 12- $ 14 per år.

Prøv Bluehost nå

uKit – Enkel nettstedsbygger for å bygge et nettsted for små bedrifter

Produktnavn:uKit
Offesiell nettside:ukit.com
kompleksitet:Superenkelt
Gratis plan:14 dagers rettssak
Premium Plan:fra $ 4 / mo
Grunnlagt:2015
Hovedkvarter:Russland
Prøv det gratis

uKit – er en enkel nettstedbygger å starte og administrere et lite forretningsnettsted fra bunnen av. Dette er også en av de rimeligste plattformene som ble laget med tanke på nybegynnere. uKit er så enkelt og praktisk for førstegangsbrukere at det ikke krever mye krefter og tid å lage avanserte prosjekter med det. Uansett hvilken virksomhetsnisje du fokuserer på og hvilke ferdigheter som nettdesign du har, vil du helt sikkert kunne utforske og bruke hele funksjonssettet til fordel.

Hovedtrekkene

Nettstedsbyggeren har utmerket seg som et funksjonsbelastet og enkelt system for å starte forretningsprosjekter. Det er brukervennlige og intuitive instrumentbordet som er forståelig for alle fra de første øyeblikkene du jobber med systemet. I tillegg gir plattformen tilgang til profesjonell kundesupportassistanse og nyttige opplæringsprogrammer som forenkler prosessen med å lage nettsteder. Se på andre høydepunkter i systemet nå:

 • Lett læringskurve for førstegangsfødere;
 • Samling av gratis responsive maler;
 • Omfattende widget-valg;
 • Praktisk og intuitiv dra-og-slipp-redigerer;
 • Mulighet for tredjeparts appintegrasjon.

Fordeler og ulemper

Det er tilgang til den rike samlingen av responsive tilpassede maler som kan slås på på hvilket som helst stadium i prosjekteringen av nettstedet. Brukere kan også velge og integrere flere widgets og tredjepartsapplikasjoner uten behov for kodebehandling. uKit er også kjent for sitt intuitive og enkle dashbord, som er forståelig for alle brukere. Kundestøttehjelp fortjener også oppmerksomheten da den hjelper til med å fremskynde prosessen med utvikling av nettsteder.

Når vi snakker om forfallene til nettstedbyggeren, er det fornuftig å nevne fravær av en gratis plan, som kan gi ekstra mulighet for systemutforskning for førstegangsarbeidere. Hvis du planlegger å designe store funksjonsbelastede nettsteder eller e-handelsprosjekter med uKit, er dette ikke det beste valget. Det fungerer bra for små og mellomstore prosjekter.

Koste

uKit er en av billigste nettstedbyggere, kostnadene som ikke går på akkord med kvaliteten og funksjoner som er gitt. Det tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode for å teste alternativene og fire betalte planer. Disse er som følger:

 • Minimal ($ 5 / mo) – tilpasset domenenavnstilkobling, ubegrenset SMS-varsling, 24/7 support, ubegrenset antall sider, besøkende og diskplass, backup-alternativ, gratis hosting, over 200 profesjonelle design;
 • Grunnleggende ($ 10 / mo) – live chat support, integrert Google Analytics, fravær av copyright for systemet, kraftige statistikk sporingsverktøy, tilgang til premium maler;
 • e-handel ($ 12 / mo) – gratis 14-dagers prøveversjon, allsidige leverings- og betalingsalternativer, omfattende innstillinger for handlekurv, valutavalg, aksept av online betalinger (PayPal, Wallet One osv.);
 • “Pro” ($ 15 / mo) – tilpasset kodeintegrasjon, tilpasset fargeskjemapplikasjon, avansert e-handelsfunksjonalitet.

Prøv uKit gratis

Å bygge et nettsted uten kode: The Ultimate Guide

For å starte et prosjekt uten kodelinje, må du ta et par enkle trinn. Du trenger ingen spesielle ferdigheter eller webdesignopplevelser for å fullføre dem effektivt, da de er spesielt ment for brukere med kunnskap om null koding. Her er de:

1. Registreringsprosedyre

Så snart du velger en riktig nettstedsbygger, må du tydeligvis registrere deg for tjenesten du har valgt. Som regel kan dette gjøres på to måter – enten ved å sende inn e-posten din og aktivere bekreftelseslenken eller ved å bruke en av dine sosiale nettverkskontoer (Facebook og Google er de mest utbredte alternativene). Begge variantene er raske, enkle og effektive.

2. Malvalg

Etter å ha kommet inn i systemet, forvent ikke at du blir omdirigert til dashbordet helt fra starten (selv om noen systemer gjør det). Den rådende mengden tjenester tilbyr en mulighet til å velge en mal som fungerer best for nisjen du jobber i, verktøyene du planlegger å bruke og funksjonaliteten du ønsker den skal ha. Malene er allsidige, og noen systemer gjør det mulig å velge tomme lerreter for å designe et nettsted absolutt fra bunnen av.

3. Domenenavn

Valget av domenenavn betyr også mye når du går videre til utvikling av nettstedet. Som regel tilbyr nettstedbyggere underdomener gratis som standard, men dette alternativet fungerer fint bare i tilfelle du har til hensikt å teste systemfunksjonene. Ikke mer. Hvis du virkelig har langvarige planer, kan du utforske integrert domene- og hostingalternativer de fleste nettstedbyggere tilbyr. Med andre ord, systemet vil gi en mulighet til å velge et av domenene basert på virksomhetsnavnet ditt. Du kan også koble den til din egen.

4. Designutvikling

Så snart du velger malen du liker og har domenenavnet til å publisere et nettsted når det er klart, er det på høy tid å jobbe med designtilpassingen. Generelt har nettstedbyggere kraftige verktøy for å gi prosjektet ditt den nødvendige designen. Du vil bli tilbudt å velge mellom forskjellige varianter av layout, bakgrunn, ikoner, stiler, skrifter, bysse- og videointegreringsalternativer og andre designelementer. Bare velg de som vil bidra til tilpasning av nettstedet ditt best fra ditt synspunkt.

5. Innlegging av innhold

Å designe nettstedets layout og den generelle appellen til prosjektet ditt er et bemerkelsesverdig stadium i nettutviklingsprosessen, men … det er bare en del av det. Innhold er det de fleste brukere ser etter på nettstedet ditt, og du må prøve ditt beste for å søke, velge og laste opp bare interessant informasjon relevant for nettstedet ditt (virksomhet) spesialisering. Disse inkluderer bilder, videoer, avstemninger, artikler og hva ikke.

6. SEO-innstillinger

Det neste trinnet du trenger å gjennomgå er sette opp SEO-parametere for nettstedet ditt. Hvis du ønsker at prosjektet ditt skal få høyere posisjoner i søkemotorene, må du huske å fylle ut metakodene og andre SEO-innstillinger.

7. Nettstedspublikasjon

Det siste trinnet i nettstedutviklingen er publisering. Før du gjør det, må du imidlertid sjekke alle elementene og innholdet på nettstedet ditt grundig. Så snart du er sikker på om nettstedets beredskap for publisering – gjør det og se på resultatet!

Bunnlinjen

Å bygge et nettsted uten koding er en utfordring, men det er ingenting umulig med det, hvis du bruker nettstedbyggere. Disse systemene omfatter et bredt spekter av funksjoner, verktøy og alternativer. De gjør nettstedoppretting til en jevn, enkel og hyggelig prosess.

Wix, uKit og Bluehost (WordPress) er plattformene som fungerer utmerket for utvikling av forskjellige typer nettsteder basert på dine spesielle behov, intensjoner og budsjett. Mens Wix er en profesjonell alt-i-ett-nettbyggingsløsning, fokuserer uKit mest på utviklingen av nettsteder for små bedrifter. Bluehost er på sin side et fint valg når det gjelder å designe prosjekter med WordPress og være vert for dem med en sikker og rimelig plattform.

Alle alternativene er verdt oppmerksomheten. Utforsk hver tjeneste før du tar valget, som fungerer best for dine spesielle nettoppbyggingsoppgaver.

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map