Hvordan lage et personlig nettsted gratis

Hvordan lage et personlig nettsted


Å ha en personlig webside er en fordel i seg selv. Det hjelper deg med å nå flere personlige mål om gangen, og være den øverste destinasjonen for alle som ønsker å finne ut mer om ditt yrke, hobby, profesjonelle, personlige detaljer, livsfakta og annen informasjon du vil laste opp til Internett.

Enten du planlegger å starte et prosjekt for å forfølge forretningsmessige mål eller bare trenger pålitelig tilstedeværelse på nettet for å presentere kreativiteten, hobbyen eller annen informasjon, er et nettsted det første du bør starte med. Det vil hjelpe deg å øke kundebasen, drive trafikk og øke ditt omdømme på nettet.

Størrelsen og parametrene på et personlig nettsted kan variere med hensyn til planene du setter og mål du har. Det samme handler om webdesignverktøyet du vil bruke til å lage en personlig webside.

Hvis dine ferdigheter i webdesign overlater mye å være ønsket, er det en noen få måter du kan gå for å bygge et nettsted fra bunnen av. Du kan bestille det fra et nettstudio eller ansette en frilanser, men gjør deg klar til å investere mye i prosjektet. Husk at det vil være nær umulig å administrere et nettsted på egen hånd, hvis du ikke vet hvordan du gjør det. Hvis du ønsker å ha ansvaret for nettutviklingsprosessen for å kunne administrere og oppdatere prosjektet i etterkant, kan du velge mellom Content Management Systems (CMS) og nettstedbyggere.

Ved å velge en funksjonell nettstedsbygger, vil du kunne opprette et fullstendig nettsted på kortest mulig tid, selv om du ikke er webdesign-profesjonell. Det er på høy tid nå å analysere parametrene, fordeler og ulemper for begge systemtyper nå, slik at du kan bestemme deg for den beste løsningen.

De beste tjenestene for å lage et personlig nettsted:

 1. Wix – Beste nettstedbygger for å lage et personlig nettsted
 2. WordPress – 100% gratis plattform for personlig webside
 3. uKit – Brukervennlig byggevirksomhet for små bedrifter
 4. SITE123 – Alt-i-ett-verktøy for å bygge et personlig nettsted fra Scratch
 5. Squarespace – Enkel nettstedsbygger for nybegynnere
 6. Mobirise – Gratis nettstedutviklingsprogramvare
 7. IM Creator – Personal Website Builder, gratis for ideelle organisasjoner

Wix – Beste nettstedbygger for å lage et personlig nettsted

Wix - Beste nettstedbygger for å lage et personlig nettsted

Produktnavn:Wix
Offesiell nettside:wix.com
kompleksitet:Meget lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 13 / mo
Grunnlagt:2006
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

Wix – er den beste nettstedbyggeren som oppretter en personlig webside. Det fortjener med rette tittelen til de mest populære og funksjonsrike alt-i-ett-nettverktøyene som fungerer like bra for nybegynnere og webdesignfagfolk. Systemet krever ingen kodingsferdigheter, mens funksjonssettet gjør det mulig å starte forskjellige prosjekter for personlig og forretningsbruk. Hvis du har tenkt å gjøre det lansere et komplett nettsted, Wix skal være den første på listen din.

Wix-funksjoner

Wix er praktisk, kraftig og enkel. Nettstedsbyggeren tilbyr to nettredigeringsalternativer – det er en standard nettstedredigerer og ADI-alternativet. Det siste er verktøyet, som automatisk vil designe et nettsted for deg basert på informasjonen du vil laste opp. Det er også en praktisk redigerer som lar deg gjøre det modifiser og oppdater mobilversjonen av nettstedet ditt. Desktop- og mobilversjoner oppdateres separat, men endringene du gjør i mobilmodus vises ikke i skrivebordsversjonen.

Wix Editor

Nettstedsbyggeren leveres også med kraftige blogg- og e-handelsmotorer, som gjør det mulig for deg å opprette blogger og nettbutikker med maksimal bekvemmelighet og enkelhet. For dyktige webutviklere tilbyr Wix et profesjonelt Wix Corvid-verktøy som lar deg lage forskjellige typer webapper.

Wix ADI-grensesnitt

Nettstedbyggeren snakker om apper og widgets, og gjør det mulig å velge flere titalls av dem i det integrerte App Market. Alle tilgjengelige widgeter er delt inn i grupper basert på nisjene de refererer til. I tillegg kommer Wix med et avansert Ascend-verktøy – a profesjonelt CRM-system som hjelper brukere å starte, administrere og markedsføre virksomhetene sine med maksimal effektivitet og anvendelser av high end markedsføringsverktøy.

Wix Designs

Et av høydepunktene til nettstedbyggeren er den imponerende malkolleksjonen, som omfatter over 550 temaer av høy kvalitet. Uansett hvilken spesialisering du har, er det en passende mal for deg her. Malene er tilgjengelige i dusinvis av nisjekategorier basert på deres spesialisering.

Wix-maler

For de brukerne, som ikke klarer å finne de beste temaene som passer, tilbyr tjenesten en mulighet til å velge og endre en blank mal. Husk at du ikke vil kunne bytte den valgte malen midt i webdesignprosessen.

Wix-kostnad

Når det gjelder prisaspektet, bygger nettstedet har planer om å matche alle behov. Det er en gratis plan som aldri går ut, som lar deg teste alle funksjonene i tjenesten så lenge du trenger det. Premium-temaer er allsidige, og det er definitivt prisløsningen som kommer opp til nettstedets utvikling og markedsføringsbehov.

Standard Wix-planer

 • Combo ($ 13 / mo) – gratis hosting og domenetilkobling, fravær av systemannonsebannere;
 • Ubegrenset ($ 17 / mo) – ubegrenset båndbredde, lagringsplass på 10 GB;
 • Pro ($ 22 / mo) – 2 timers videolagringsplass, integrerte verktøy for statistikkinnsamling og Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – førsteprioritet støtte, profesjonell logo osv.

Wix har utmerket seg på grunn av tilgjengeligheten til sine hyppige rabatter, bonuser og spesialtilbud. De hjelper nybegynnere med å spare store når de registrerer seg for systemet, mens eksisterende kunder kan få ekstra fordeler med nettstedstyring. I tillegg tilbyr nettstedbyggeren 14-dagers pengene tilbake-garanti for noen av de betalte planene som er valgt.

Sammendrag

Wix er en nettstedsbygger som definitivt skiller seg ut fra mengden på grunn av sin praktiske og intuitive WYSIWYG webredigeringsprogram, mange avanserte funksjoner, adaptive maler og avanserte verktøy for designtilpasning. Du vil kunne mestre og bruke det, selv om du ikke er en webdesignproff, og dette er ditt første forsøk på å lansere et personlig nettsted. Plattformen er brukervennlig og fullverdig – riktig hva du trenger for å få et anstendig personlig nettsted.

Prøv Wix gratis

WordPress – 100% gratis plattform for personlig webside

Produktnavn:WordPress
Offesiell nettside:wordpress.org
kompleksitet:Over gjennomsnittet
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 2,95 / mo
Grunnlagt:2003
Hovedkvarter:Verdensomspennende
Prøv det gratis

WordPress – er en 100% gratis plattform for personlig oppretting av nettsteder. Dessuten er dette det mest populære, fleksible og funksjonsbelastede Content Management System i verden. Selv om du ikke har vært involvert i utvikling av nettsteder før, har du definitivt hørt minst noe om denne open source-plattformen. WordPress bugner av verktøy og funksjoner som kreves for å starte og administrere ethvert nettsted, det være seg en bedriftsnettsted, en nettbutikk, en portefølje, en blogg eller en destinasjonsside.

WordPress Funksjoner

WordPress Dashboard

WordPress ble opprinnelig bygget som en bloggplattform, men funksjonaliteten har vokst mye siden den tiden. Tjenesten brukes nå til å lansere forskjellige typer nettsteder, siden det er mange plugins du kan integrere i systemet for å få det nettstedet du trenger. Plattformen er praktisk og gjør det mulig å tilpasse innholdet på nettstedet ditt ved hjelp av tema- og plugin-integrasjon. De kan være gratis og betalt. Sørg for å sjekke påliteligheten og ekspertisen som webutviklere du har med å gjøre, når du ser etter en plugin på nettet. Saken er at noen plugins kan komme med ondsinnede koder, som til slutt vil utgjøre en trussel for nettstedets funksjonalitet og sikkerhet.

WordPress sikrer rask og intuitiv publisering og styring av innhold. Standardvisuell editor for systemet er ganske primitivt, men det er mange tilleggsprogrammer og plugins, som særlig utvider den opprinnelig tilgjengelige funksjonaliteten. Hvis du har problemer eller trenger et profesjonelt råd, er du velkommen til å bli med i det omfattende WordPress-samfunnet for å finne svar der.

WordPress Designs
WordPress 5.0-temaer

WordPress designkolleksjon er ikke ganske omfattende, men dette gjelder bare integrerte temaer. Brukere, som ønsker å gi nettstedene sine et unikt og personlig utseende, har en mulighet til å velge dusinvis av maler utviklet av tredjeparts brukere så vel som av medlemmene i samfunnet. Malene er betalte og gratis, noe som påvirker deres sikkerhetsnivå for kvalitet. Hvis du er ute etter et profesjonelt WordPress-tema, er det fornuftig å gjøre en dyptgripende online undersøkelse og velge den beste varianten.

WordPress Kostnad

WordPress er i utgangspunktet et gratis CMS. Du trenger ikke å betale for å registrere deg hos tjenesten og for å bruke den. Imidlertid må du investere i domenenavn og hosting. Plugins og maler kan også leveres mot ekstra kostnad. Prisene varierer basert på varen du er interessert i. Hvis du vil publisere et ferdig prosjekt, må du imidlertid velge pålitelig hosting og et domenenavn som oppfyller alle kravene.

Allsidigheten til hostingleverandører og vilkårene / planene de tilbyr er ganske imponerende, men det er en som utvilsomt skiller seg ut fra mengden, når det gjelder hosting av WordPress nettsteder. Dette er Bluehost – systemet, som er anbefalt av CMS og den mest troverdige og funksjonsrike tjenesten. Vertsleverandøren tilbyr flere planer å velge mellom, nemlig:

 • Grunnleggende ($ 2.95 / mo) – ubegrenset trafikk og båndbredde, gratis SSL-tilkobling, ett webhotell, gratis WordPress-oppdateringer, 50 GB lagringsplass;
 • I tillegg til ($ 5.95 / mo) – ubegrenset e-postkontoer og domener, ubegrenset lagringsplass og båndbredde, ubegrenset antall hostede nettsteder, $ 200 for avanserte markedsføringsalternativer;
 • Valg ($ 5.45 / mo) – forbedret domenes privatliv, sikkerhetskopiering av nettsteder, anti-spam-beskyttelse osv.

Alle premiumplaner fra Bluehost garanterer gratis domenenavnstilkobling og bruk det første året etter registrering. Ved slutten av termin vil kostnadene for domenenavnet utgjøre rundt $ 12- $ 14 per år, noe som også er ganske rimelig for de fleste brukere.

Sammendrag

Med over 180 millioner aktive brukere er WordPress fortsatt det mest brukte open source CMS i verden. Opprinnelig opprettet som en bloggplattform, og tilbyr nå mange funksjoner og verktøy for å la deg lage forskjellige typer nettsteder. Plugin-integrasjonsfunksjonen har gjort tjenesten enda kraftigere, noe som til slutt påvirker populariteten og etterspørselen.

Prøv WordPress gratis

uKit – Nettstedsbygger for små bedrifter som er enkel å bruke

Produktnavn:uKit
Offesiell nettside:ukit.com
kompleksitet:Superenkelt
Gratis plan:14 dagers rettssak
Premium Plan:fra $ 4 / mo
Grunnlagt:2015
Hovedkvarter:Russland
Prøv det gratis

uKit – er en populær, enkel å bruke nettsted for byggere av små bedrifter. Anvendelsesområdet for systemet er imidlertid ikke begrenset av utviklingen av forretningsprosjekter. Systemets funksjonalitet er nok til å designe porteføljer, blogger, destinasjonssider og til og med små / mellomstore nettbutikker. Plattformen skiller seg ut fra mengden på grunn av sin eksepsjonelle enkelhet, intuitive natur og bekvemmelighet for alle brukerkategorier.

uKit-funksjoner

Når du begynner å bruke uKit, kan du ikke legge merke til det intuitive grensesnittet, som har enkel navigering og bekvemmelighet. Dette er en av funksjonene som gjør at nettstedbyggeren er det beste valget for nybegynnere som trenger tid til å mestre systemet. Bortsett fra de forretningsspesifikke funksjonene, tilbyr nettstedbyggeren flere widgets for personlige nettsteder (SlideShare, LiveChat, Callback, MailChimp, Instagram Feed og Google Maps for å nevne noen).

uKit Widgets

uKit kommer med et anstendig e-handelsalternativ, som gjør det mulig å bygge små til mellomstore nettbutikker enten ved å koble til eCommerce-widgeten eller ved å integrere Ecwid-pluginen. Nettstedsbyggeren tillater også å gi midlertidige rettigheter til styring av nettsteder til andre medlemmer av webdesignteamet. Rettighetshaveren vil kunne redigere og tilpasse prosjektet, mens eieren vil kontrollere prosessen. Dette sikrer mer produktivt samarbeid og høyere effektivitet av nettstedutviklingsprosedyren.

uKit Ecwid Widget

Et annet høydepunkt for nettstedsbyggeren er AmoCRM-integrasjonen. Funksjonen lar deg følge med på bedriftsutviklingen, salgsveksten, regnskap for kunder / avtaler osv. Dette vil spesielt være nyttig for eiere av nettbutikker. Endelig sikrer nettstedbyggeren den største sikkerhet for alle prosjekter som er lansert med det. Det gjør det mulig å koble SSL-sertifikatet til domenet ditt helt gratis. Dette er et must for alle nettsteder som aksepterer online betalinger og omhandler konfidensiell informasjon fra sine kunder.

uKit-design
uKit gratis maler

uKit-malsamling er også verdt oppmerksomheten. Det er 380+ temaer her, som er gratis og responsive. Tilpassing av maler tar ikke så mye tid på grunn av det brede funksjonssettet og den intuitive verktøylinjen systemet tilbyr. Malene er tilgjengelige i mange nisjespesifikke kategorier for å forenkle valget. Det er mulig å velge en blank mal her for å lage et personlig nettsted fra bunnen av. uKit gjør det mulig å endre maler på ethvert trinn i webutviklingsprosessen for å nå ønsket resultat.

uKit Kostnad

prispolitikk for uka er utrolig rimelig for alle. Dette er imponerende, med tanke på den første orienteringen til tjenesten til gründerne. Den 14-dagers gratis prøveperioden gjør det mulig å sjekke ut alle funksjonene i tjenesten. Når det gjelder de betalte planene, lar uKit deg velge mellom følgende abonnementstyper:

 • Minimal ($ 4 / mo) – tilpasset domenenavn-tilkobling, ubegrenset lagringsplass for disk og sidenummer, oppretting av sikkerhetskopi av nettsted, over 200 profesjonelle maler, SMS-varsler, 24/7 support
 • Grunnleggende ($ 8 / mnd) – kraftige sporingsverktøy for statistikk, ingen copyright-signaler, premium design, Google Analytics, live chat support;
 • e-handel ($ 9.60 / mo) – integrerte e-handelsverktøy, innstillinger for handlekurv, aksept av online betalinger, betalings- / fraktalternativer, valutavalg;
 • Pro ($ 12 / mo) – e-handelsfunksjonalitet, tilpasset fargeskjema-applikasjon, tilpasset kodeintegrasjon osv.

uKit lar deg spare stort når du oppgraderer etter betalte planer. Jo lengre abonnementsvarighet er – jo mer budsjett kan du spare. Generelt er det mulig å betale for 3, 6, 12 eller 24 måneder med en betaling.

Sammendrag

Hvis du har en ide om å starte et personlig nettsted, men innser at du mangler designferdigheter for å gjøre det, er uKit absolutt verdt å prøve. Nettstedsbyggeren er enkel å bruke og den er veldig rimelig for alle. Rik sortiment av responsive maler, avanserte designtilpasningsverktøy og jevnlig oppdaterte funksjoner setter systemet til en anstendig representant for nettbyggingsnisjen.

Prøv uKit gratis

SITE123 – Alt-i-ett-verktøy for å bygge et personlig nettsted fra riper

SITE123 - Alt-i-ett-verktøy for å bygge et personlig nettsted fra riper

Produktnavn:SITE123
Offesiell nettside:site123.com
kompleksitet:Lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra 10,80 dollar / mo
Grunnlagt:2015
Hovedkvarter:Israel
Prøv det gratis

SITE123 – er alt-i-ett-verktøyet for å bygge et personlig nettsted fra bunnen av. Nettstedsbyggeren som leveres med en praktisk WYSIWYG-redigerer, er gratis for hver bruker. Det integrerte funksjonssettet og alternativene gjør det mulig å starte forskjellige typer prosjekter på en problemfri og praktisk måte. Systemet sikrer intuitiv og enkel nettbyggingsprosess, enkel navigering og overflod av verktøy for å la nybegynnere og webdesign proff fullføre prosjekter med forskjellige kompleksitetsnivåer. SITE123 fungerer bra for utvikling av porteføljer, blogger, destinasjonssider samt andre typer personlige og forretningsmessige nettsteder.

SITE123 Funksjoner

Det er en intuitiv redigerer på nettet her som eliminerer behovet for å lære det grunnleggende om koding. Nettstedsbyggeren har også en anstendig e-handelsmotor, som gjør det mulig å lansere en fin nettbutikk med utmerket funksjonalitet. For å gjøre det, bør du opprette og administrere produktlister, designe og endre showvinduet for å gi det tiltalende utseende, justere betalings- og leveringsparametere osv..

SITE123 Editor

For brukere som ønsker å gjøre nettstedene sine tilgjengelige på flere språk, tilbyr SITE123 flerspråklig støtte. Ved å bruke verktøyet kan du gjøre det lag flere språkversjoner av nettstedet ditt avhengig av hvilke mål du forfølger. SITE123 er også kjent for sine avanserte SEO-verktøy, gratis hosting og domeneregistrering, kvalitet på blogging, integrerte logoverktøy, tilpasset skjemabygger, e-postkontoer og andre nyttige funksjoner.

Site123 butikk

SITE123 gjør det mulig å angi rettigheter til nettstedtilgang avhengig av dine krav og webdesignbehov. Dette er spesielt viktig for brukere som jobber i team. Nettstedsbyggeren lar deg i tillegg koble et gratis SSL-sertifikat til domenenavnet for nettstedet ditt for å forbedre sikkerheten og konfidensialiteten til brukernes data. Når du jobber med plattformen, kan du få tilgang til det rike App Market som kommer med flere utvidelser, widgets og tilleggsprogrammer (Analytics-verktøy, sosiale, betalingsgateway, live support chat, markedsføringsverktøy, skjemaer, booking, gallerier, webmasterverktøy, priser, nettbutikk og populært). Integrasjon av disse widgetene kan øke ytelsen og designen på nettstedet ditt.

SITE123 Designs
Site123 Maler

Nettstedsbyggeren har en av de beste samlingene med responsive maler. De er tilgjengelige i flere kategorier og vises godt på alle mobile og stasjonære enheter. Malene er gratis, og du kan tilpasse det valgte temaet som du ønsker. Dermed kan du justere generelle designinnstillinger, integrere widgets, mediefiler og sosiale kontoknapper, velge og laste opp allsidige websideelementer osv..

SITE123 Kostnad

Prispolitikken til nettstedbyggeren er moderat og fleksibel. Det er mulig å bruke en gratis plan for å se hva systemet har å tilby. For å bygge nettsteder med full funksjonalitet, bør du velge mellom fire betalte abonnement. Disse inkluderer:

 • Grunnleggende ($ 10.80 / mo) – 10 GB diskplass, gratis domenenavnstilkobling, 5 GB båndbredde;
 • Avansert ($ 16,80 / mnd) – 30 GB diskplass, 15 GB båndbredde, mulighet til å selge opptil 50 produkter per måned;
 • Profesjonell ($ 22.80 / mo) – 90 GB disklagringsplass, 45 GB båndbredde, 500 produkter til salgs per måned;
 • Gull ($ 28.80 / mo) – 270 GB disklagringsplass, 135 GB båndbredde, ubegrenset produkter til salgs.

Uansett hvilken plan du eventuelt vil gå for, vil den la deg lage ubegrenset antall nettsteder på en konto.

Sammendrag

SITE123 er en anstendig nettstedbygger for personlig bruk. Det gjør det mulig å lage fine nettsteder til rimelige priser. Systemet har flerspråklig støtte og e-handelsmotor, som utvider alternativene dine for webdesign og gir mulighet for kreativ frihet. Nettstedsbyggeren er virkelig verdt oppmerksomheten til brukere, som trenger en imponerende personlig webside til rimelige priser.

Prøv Site123 gratis

Squarespace – Enkel nettstedsbygger for nybegynnere

Squarespace - Enkel nettstedsbygger for nybegynnere

Produktnavn:Square
Offesiell nettside:squarespace.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:14-dagers rettssak
Premium Plan:Fra $ 29 / mo
Grunnlagt:2012
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Squarespace – er en enkel nettstedsbygger for nybegynnere, som også har mye å tilby proffs for webdesign. Plattformen har brukervennlighet, bekvemmelighet, fleksibilitet og sammenlignbar pris. Det gjør det mulig å designe flotte og fullverdige nettsteder til rimelige priser og uten behov for kodebehandling. Disse brukerne, som imidlertid har programmeringskunnskap, kan bruke den til å starte kraftige nettsteder med ytelsesytelse.

Squarespace-funksjoner

Squarespace er alt-i-ett DIY nettsted byggherre, som kan brukes til å starte bokstavelig talt alle typer prosjekter. Disse inkluderer forretningsnettsteder, porteføljer, destinasjonssider, blogger og andre kommersielle / ikke-kommersielle webprosjekter. Det leveres med den integrerte WYSIWYG-redigereren som gir enkel og rask utvikling av nettsteder, men det er også muligheten til å jobbe i den avanserte stilredigereren for å designe kvalitet og funksjonsbelastede prosjekter..

Squarespace Page Editor

Plattformen gjør det mulig å velge og integrere flere widgeter, utvidelser og tilleggsprogrammer som kan legge til funksjonaliteten til nettstedet ditt. De kraftige blogg- og e-handelsmotorene gjør det mulig å starte og effektivt administrere nettbutikker og blogger, mens omfattende sosiale integrasjonsalternativer sammen med avansert e-postmarkedsføringsverktøy gir mulighet for effektiv markedsføring av det nyopprettede prosjektet ditt på nettet. I tillegg er det mulig å legge inn Google Maps til Kontakter-delen på nettstedet ditt og holde oversikt over nettstedstatistikken din ved hjelp av Google Analytics-integrasjon. Squarespace skiller seg også ut fra mengden på grunn av sine særegne høydepunkter, for eksempel Acuity Scheduling-verktøy, Logo Maker, Unfold Storytelling-funksjonen og avanserte alternativer for bilderedigering.

Squarespace Logo Maker
Squarespace Designs

Squarespace fokuserer for det meste på kvaliteten på maler i stedet for på mengden. Per i dag har nettstedbyggeren rundt 40 temaer, som er absolutt responsive, tilpassbare og profesjonelle. Disse designene passer imidlertid til forskjellige nisjer og bransjer, inkludert blogger, fotografering, digitale butikker, porteføljer, kafeer og restauranter, lokal virksomhet, arrangementer, musikere og band, fellesskap og ideelle organisasjoner, personlig, eiendom, bryllup og mer. På grunn av Cover Page Builder er det mulig å designe den tiltalende og personaliserte forsiden av nettstedet ditt ved å fylle det med innholdsblokker, redigere designelementer, legge til tekster, integrere mediefiler osv. HTML / CSS redigeringsalternativer er også aktivert her.

Squarespace Maler
Kvadratesparkostnad

Nettstedets byggherre krever moderate priser for premiumplanene. Systemet tilbyr ikke en helt gratis plan, men det er en mulighet til å teste funksjonaliteten i løpet av den 14-dagers gratis prøveperioden. Når det gjelder oppgradering til betalte abonnement, kan du vurdere å bruke en av følgende planer:

 • Personlig ($ 12 / mo) – 3% transaksjonsgebyr, 20 nettsider, gratis tilpasset domenetilkobling;
 • Virksomhet ($ 18 / mo) – 2% salgstransaksjonsavgift, ubegrenset antall nettsider, AdWords-kreditt;
 • Grunnleggende ($ 26 / mo) – ubegrenset produktnummer, båndbredde og lagringsplass for disk, integrert regnskapsfunksjon;
 • Avansert ($ 40 / mo) – etikettutskrift, forlatt kasse autoregjenoppretting, transport i sanntid transportør osv.

Alle premiumplaner for Squarespace kommer med gratis domenenavn og hosting. På samme måte er det mulig å utnevne ditt eget nettsteddomen til systemet, hvis du har det og ønsker å fortsette å bruke det.

Prøv Squarespace gratis

Mobirise – Gratis nettstedutviklingsprogramvare

Mobirise - Gratis nettstedutviklingsprogramvare

Produktnavn:Mobirise
Offesiell nettside:mobirise.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra 149 dollar
Grunnlagt:2015
Hovedkvarter:Den Europeiske Union
Prøv det gratis

Mobirise – er en enkel gratis nettstedutviklingsprogramvare, som krever nedlasting og installasjon før du fortsetter til webdesignprosessen. Plattformen ble opprinnelig opprettet med behovene til nybegynnere i tankene, og dermed kommer den med et bredt utvalg av nyttige verktøy og funksjoner de lett kan mestre og bruke. Med Mobirise kan du starte nesten ethvert prosjekt, det være seg en bedriftsnettsted, en kampanjeside, en destinasjonsside, en blogg eller en portefølje. Dette er uten tvil en av de enkleste og mest intuitive nettstedsbyggerne du kan finne der ute.

Mobirise-funksjoner

Nettstedsbyggeren åpner for omfattende integrasjonsalternativer. Når du jobber med nettstedutviklingen din, kan du velge og koble til flere utvidelser – de som leveres av systemet og de du kan finne på tredjeparts tjenester. Noen av dem inkluderer Twitter Feed, Soundcloud, Lazy Load, Ikoner, PayPal handlekurver, Glidebrytere, Google Analytics osv. I tillegg kommer nettstedbyggeren med den avanserte funksjonen AMP – Accelerated Mobile Page. Det bidrar til bedre ytelse og SEO-optimalisering av mobile nettsteder lansert med systemet så vel som for hvordan de ser ut på mobile enheter.

Mobirise WYSIWYG-redaktør

Nettsteder bygget med Mobirise er GDPR-kompatible, noe som betyr at de ser anerkjente og trygge ut for alle brukere ved å bla gjennom dem. Det du trenger for å aktivere funksjonen, er å opprette prosjektet og deretter tilpasse den tilsvarende GDPR-samsvarsblokken, fylle ut de nødvendige feltene.

Mobirise Designs
Mobirise temaer

Nettstedsbyggeren tillater å uttrykke din kreative frihet ved å bruke flere innholdsblokker for designutvikling. Du kan personlig velge og integrere dusinvis av slike blokker systemet har på lager. Disse blokkene kan justeres og ordnes videre på en webside for å danne strukturen og utformingen som fungerer best for din type prosjekt. På grunn av den kraftige Code Editor, kan dyktige kodere og webdesignere tilpasse temaene, integrere nye funksjoner og elementer. Husk imidlertid at Code Editor ikke leveres som standard og må velges og deretter integreres som en betalt utvidelse.

Mobirise-kostnad

Nettstedsbyggeren er helt gratis for alle brukere. Du kan laste ned og installere den uten å betale noe for å starte et kommersielt / ikke-kommersielt nettsted. Imidlertid tillater systemet integrering av tredjepartsutvidelser, plugins og maler for å bidra til nettstedets funksjonalitet og eksklusive design. Her er kostnadsprøvene på noen av Mobirise-betalte plugins / extensions: Code Editor ($ 69), Alt-i-ett-sett ($ 129), WOW-glidebryteren ($ 29), PayPal handlekurv ($ 29), Ikoner ($ 19) osv. Ikke glem hosting og domenenavn du trenger for å kjøpe der ute.

Prøv Mobirise gratis

IM Creator – Personal Website Builder, gratis for ideelle organisasjoner

IM Creator - Personal Website Builder, gratis for ideelle organisasjoner

Produktnavn:IM Creator (XPRS)
Offesiell nettside:imcreator.com
kompleksitet:Meget lett
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 8 / mo
Grunnlagt:2011
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

IM Creator – er en personlig nettstedbygger, som er helt gratis for ideelle organisasjoner. Den første sfæren av applikasjonen omfatter personlige og forretningsmessige nettsteder. Systemet kan imidlertid brukes til å lansere nettsteder for reklamer, studenter, ideelle organisasjoner. Det har flere tilbud og fordeler for disse brukerkategoriene.

IM Creator Funksjoner

Det som gjør IM Creator til en verdig løsning, er blogg- og e-handelsmotorene. Systemet gjør det mulig å bygge nettbutikker og blogger avhengig av nettstedstype. For å administrere nettsteder kan du legge til og redigere innlegg, planlegge dem ved behov og aktivere kommentarfunksjonen til å holde kontakten med besøkende på nettstedet.

IM Creator Funksjoner

IM Creator webdesign innebærer bruk av Polydoms-teknologien. Dette er valg og arrangement av innholdsblokker – Stripes – som hjelper deg med å designe nettstedstrukturen din. Dette gjør webutviklingsprosessen enkel og rask.

IM Creator Designs
IM Creator Maler

IM Creators designkolleksjon er også ganske omfattende. Det er flere nisjespesifikke maler, som er gratis og responsive. Du kan velge malen og tilpasse den ved å bruke verktøyet tjenesten har til rådighet. IM Creator-maler har moderne utseende. Systemet tillater forhåndsvisning av dem før du tar valget, noe som gjør prosedyren enda mer praktisk for uerfarne brukere.

IM-skaperkostnad

Når det gjelder prisaspektet, posisjonerer IM Creator seg først som en gratis nettstedbygger. Og det er virkelig slik at systemet er helt gratis for reklamer, ikke-kommersielle organisasjoner, studenter så vel som for brukere som trenger personlige nettsteder av høy kvalitet. Betalte abonnement er som følger:

 • Årlig lisens ($ 8 / mnd) – ett domenenavn, e-handelsmotor, premium teknisk support, ett nettsted, ubegrenset lagringsplass for disk og båndbredde, innebærer en ganglig årlig betaling som utgjør $ 96 / mo;
 • Årlig lisens ($ 11 / mo) – ett domenenavn, ett nettsted, e-handelsmotor, premium teknisk support, ubegrenset lagringsplass for disk og båndbredde, innebærer en engangs halvårs betaling som utgjør $ 66 i 6 måneder;
 • SSL-beskyttet ($ 21 / mo) – Ovennevnte funksjoner pluss SSL-sertifikatforbindelse til det valgte domenenavnet.

For de brukerne, som planlegger å bruke systemets funksjonalitet til deres individuelle nettstedutviklingsformål, tilbyr IM Creator en mulighet til å velge mellom tre White Label-planer. Kostnadene for disse utgjør henholdsvis $ 350, $ 2500 og $ 25000 per år basert på integrert funksjonalitet, tjenester, verktøy, opsjoner og vilkår gitt.

Sammendrag

IM Creator er en nettstedsbygger, hvis bruk gjør det mulig å lansere en kvalitet og visuelt tiltalende nettsted uten kostnad i det hele tatt. Systemet kommer med avanserte verktøy, responsive maler, og det er også gratis for mange brukere som ikke planlegger å tjene penger på nettstedene sine. Dette er et anstendig valg du vil være fornøyd med.

Prøv IM Creator gratis

Hvordan lage et personlig nettsted med en nettstedsbygger?

Anta at du har definert hvilken nettstedsbygger du vil bruke. Hva blir det neste? For å være sikker på effektiviteten av nettbyggingsprosessen, må du finne ut algoritmen for handlinger for å starte et nettsted. Selv om byggherrer på nettstedet har forskjellige funksjoner og parametere, er prosedyren for oppretting av nettsteder nesten den samme i enhver tjeneste du ønsker:

 1. Melde deg på. Akkurat som med alle andre programmer, må du registrere deg med det først. Dette er raskt og enkelt i de fleste tjenester. Det du trenger er å oppgi e-post, innlogging og passord for å registrere deg for tjenesten.

 2. Velg mal. Som regel faller temaene i nisjekategorier basert på nisjene de tilhører. Bare gå til ønsket kategori og velg malen som tilfredsstiller dine behov og overholder din nisjespesialisering mest av alt. Husk at noen maler er tilgjengelige uten kostnader, mens andre er betalt.

 3. Tilpass malen. Dette er den mest ansvarlige og tidkrevende delen av enhver webdesignprosess. De fleste nettstedbyggere tilbyr omfattende samlinger av verktøy du kan bruke til å tilpasse designet. Det du kan gjøre er å justere bakgrunns- og layoutinnstillinger, velge passende fargepalett, skrifter, stiler, ikoner og andre elementer som er tilgjengelige på nettstedet.

 4. Last opp innhold. Det sier seg selv at “Innhold er kongen”. Kvaliteten og mengden informasjon du vil laste opp til nettstedet, vil ha alvorlig innvirkning på brukerens attraksjon. Forsikre deg om at innholdet du laster opp er interessant og allsidig. Legg til informative og nisjerelaterte artikler, integrer mediefiler, lag bildegallerier, lysbildefremvisning eller avstemninger.

  Innholdstyper du vil laste opp, avhenger av prosjektet du vil lage. Hvis dette for eksempel er en portefølje, kan du legge til dine egne verk for å vise dem frem. Hvis dette er en hobbyrelatert nettside, må du gi nok informasjon til å holde brukerne engasjert i emnet. Sørg for å legge til koblinger på sosiale medier, klienter attester, kontaktinfo, anmeldelser osv.

 5. Velg domenenavn. Domenenavnet skal ikke være for langt eller komplisert. Ellers vil det være vanskelig for brukere å huske det. Gjør det kortfattet, minneverdig og informativt – domenet skal være knyttet til nettstedets emne. Husk at mange nettstedbyggere tilbyr gratis hosting og domenenavn. Dette avhenger ofte av den valgte planen.

 6. Sett opp SEO-parametere. Nå en spesiell nettstedseksjon i dashbordet for å sette opp eller endre de viktigste SEO-parametrene, inkludert metakoder, titler, nøkkelord, beskrivelser, alt-koder for bilder osv. Sjekk om alle nettadressene er menneskevennlige. Dette er en av viktigste faktorer som påvirker SEO.

 7. Publiser nettstedet. Endelig kan du gjøre nettstedet ditt tilgjengelig for målgruppen. Publiseringsprosessen tar noen sekunder. Kos deg med resultatet!

Hvordan lage et personlig nettsted med CMS?

Å designe et personlig nettsted med CMS er noe mer komplisert og tidkrevende sammenlignet med det som ble fullført med nettstedbyggere. Dette forklares med at CMS krever mer kodingskunnskap og det tar mer tid å tilpasse nettsteder med dem. De praktiserer en litt annen tilnærming til hele nettbyggingsprosessen. Hvis du bestemmer deg for å starte et nettsted med CMS, husk følgende trinn:

 1. Velg Hosting. CMS tilbyr ikke integrert hosting. Du trenger å finn en pålitelig hostingleverandør før du begynner å jobbe på nettstedet ditt. Sjekk påliteligheten til tjenesten, prisplaner og funksjoner de innebærer.
 2. Velg domenenavn. Akkurat som at du ikke har en mulighet til å velge hosting, vil du ikke kunne få et domenenavn fra CMS du vil jobbe med. Gjør det på forhånd for ikke å kaste bort tid etterpå. Sørg for å følge standard domenevalg regler for å få et minneverdig og kvalitetsdomenenavn.
 3. Installer CMS. Hvis CMS-en du planlegger å bruke ikke er nettbasert, trenger du tid til å laste ned og installere den. Dette vil ikke ta mye krefter og tid, men du må fortsatt vurdere denne nyansen.
 4. Velg og installer plugins. Flertallet av CMS leveres ikke med hele pluginsettet. De har standard integrerte plugins for å sikre grunnleggende funksjonalitet. Du må velge og installere programtilleggene du foretrekker. De kan være gratis og betalt. Bla gjennom dem du anser som viktige for nettstedets emne, og sørg for at de er trygge og kvalitet.
 5. Design et nettsted. Etter å ha installert de nødvendige plugins, kan du fortsette å jobbe med din personlige nettstedutvikling. Velg malen (de kan også være gratis og betalt) og velg verktøyene du trenger for å gi dem den nødvendige designen. Det kan hende du ser etter CMS-maler der ute, men sørg for at de er utviklet av profesjonelle og pålitelige nettdesignere. Det er virkelig fornuftig å betale for et kvalitetstema, som ikke vil sette nettstedet ditt i fare.
 6. Last opp innhold. Etter å ha valgt malen, er det på høy tid å laste opp innholdet. Dette avhenger av målene du setter deg og hvilken type nettsted du trenger. Velg og legg til innlegg, videoer, kontoer i sosiale nettverk, mediefiler og andre elementer som vil øke vurderingen av nettstedet ditt.
 7. Juster SEO-parametere. Så snart du er ferdig med redigering av nettsteder, må du justere SEO-parametere. Nå en spesiell nettstedsseksjon i CMS-dashbordet eller installer en SEO-plugin og bla gjennom tilgjengelige alternativer.
 8. Publiser et nettsted. Det siste trinnet i opprettelsen av nettstedet er åpenbart publiseringen. Dette er enkelt og raskt. Bare aktiver “Publiser” -knappen og observer resultatet!

Hvordan velge tjenesten for å bygge et personlig nettsted fra riper?

Det er flere faktorer du bør vurdere, når du velger den beste tjenesten for å bygge et personlig nettsted. Dette avhenger av erfaringsnivå, tilgjengelig budsjett, mål og ambisjoner. Samtidig er det generelle funksjoner som er et must for enhver tjeneste du vil gå til. For å gi maksimal sikkerhet og effektivitet ved nettbyggingsprosessen, bør plattformen ha følgende:

 • Brukervennlighet;
 • Sikkerhet;
 • Brukervennlighet;
 • Rask webutviklingstid;
 • Kvalitet;
 • funksjonalitet;
 • Omfattende malvalg;
 • convenience;
 • Kraftige designtilpasningsfunksjoner;
 • Rimelig prispolitikk.

Oppfyller tjenesten du planlegger å bruke disse kravene og ser profesjonell ut? Så kan du begynne å teste den for å sikre at den virkelig kommer opp til dine behov.

Fordeler og ulemper med nettstedbyggere

Nettstedsbyggere er spesialdesignet for brukere med forskjellige ferdigheter og kompetansehastigheter. De fleste av dem er generelt fleksible og praktiske, men hver tjeneste har fremdeles sine spesielle egenskaper du bør være klar over. Her er de grunnleggende fordelene til nettstedbyggere:

 • Enkelhet og bekvemmelighet. Nettstedsbyggere har eksepsjonell brukervennlighet. Dette er det som gjør dem til et smart valg for brukere med liten eller ingen ferdigheter i webdesign. De kommer for det meste med WYSIWYG-redigerere og dra-og-slipp-funksjoner som forenkler hele prosessen med å lage nettsteder, noe som gjør det intuitivt og engasjerende. Dette gjør det mulig å lage et anstendig og fullverdig nettsted på bare noen timer.
 • Malvalg. Disse systemene tilbyr rike samlinger av forhåndsdesignede maler, som ofte faller i kategorier basert på nisjespesialiseringen. Malene er mobiloptimaliserte slik at nettsteder vises godt på alle typer stasjonære og mobile enheter.
 • Tilpassing av visuell design. Bortsett fra å tilby flere maler, tilbyr nettstedbyggere kraftige visuelle designtilpasningsverktøy for å gi dem den nødvendige appell og ytelse.
 • Rimelig prispolicy. Nettstedsbyggere er virkelig rimelige sammenlignet med andre nettdesignløsninger. De har ofte gratis studier eller til og med gratis planer for å gjøre det mulig for brukere å teste funksjonene sine. Når det gjelder de betalte planene, er de allsidige og har forskjellige parametere og funksjoner for å møte forskjellige brukerbehov og budsjetter.

Bortsett fra fordelene, har nettstedbyggere også et sett med fisjoner. Noen av dem er som følger:

 • Utilstrekkelig funksjonalitet. Mange nettstedsbyggere mangler funksjoner som er et must for å sette i gang store prosjekter. Ta deg tid til å utforske hele funksjonssettet for systemet for å sikre at det passer dine behov;
 • Begrensninger i kode redigering. Det faktum at nettstedbyggere er laget for det meste for nybegynnere, gjør det mulig å anta at de ofte mangler kodedigeringsalternativer. Dette er ikke et problem for nybegynnere, mens webansvarlige kan finne denne funksjonen en ulempe, og leter etter omfattende kodedigeringsalternativer;
 • Utilgjengelige migreringsalternativer for nettsteder. Hvis du planlegger å lage et prosjekt med en nettstedsbygger, bør du innse at du ikke vil kunne overføre det til en annen tjeneste. Selv om noen systemer tillater migrering fra en plattform til en annen, kan prosessen være en alvorlig utfordring.

Fordeler og ulemper med CMS

Content Management Systems har også sine fordeler og forfall brukerne bør være klar over når de tar valget. Hvert system har sine spesifikke ulemper og fordeler, men det er også generelle funksjoner som er iboende for alle CMS. Noen av fordelene inkluderer:

 • Omfattende funksjonalitet. CMS er generelt kraftige systemer, som har en rekke funksjoner som er nødvendige for å lansere og administrere en anstendig webside.
 • Imponerende tilpasningsalternativer. CMS gir imponerende designtilpasningsmuligheter. Dette innebærer ekstra plugin- og malintegrasjon samt flere designtilpasningsverktøy som er nødvendige for å gi et nettsted anstendig funksjonalitet.
 • Rask og effektiv nettdesignprosess. Å starte et personlig nettsted med CMS tar ikke mye tid, spesielt hvis du vet hvordan du bruker det kraftige funksjonssettet for tjenesten. Selv de brukerne, som ikke har erfaring med webdesign, vil fullføre oppgaven på flere dager ved å integrere gratis og betalte verktøy, plugins, moduler og maler.
 • Fleksible priser. De fleste open source CMS er helt gratis. Dette betyr at du kan laste ned og installere dem gratis. For å få avansert funksjonalitet, bør du imidlertid være klar til å investere i betalte tillegg, plugins, maler og utvidelser. Hosting og domenenavn betales også da de fleste systemer ikke tilbyr integrerte alternativer.

Akkurat som nettstedbyggere har CMS også en rekke ulemper. Noen av dem er verdt å bli nevnt først:

 • Behov for programmeringsferdigheter. Hvis du ønsker å starte og administrere et kraftig prosjekt med CMS, vil du ikke gå uten å ha minst et sett med programmeringskunnskap. De er nødvendige for å redigere nettstedskoder, tilpasse designen til prosjektet ditt, integrere ekstra verktøy og plugins, oppdatere innhold og administrere nettsteddesignet ditt.
 • Sikkerhetsproblemer. Sikkerhet for nettsteder som er lansert med CMS kan være i faresonen på grunn av behovet for å installere ekstra plugins og maler. De blir ofte utviklet av tredjeparts brukere, og de kan komme med ondsinnede koder, som til slutt utgjør fare for hele nettstedet.

Bunnlinjen

Når det gjelder bygging av et personlig nettsted, kan brukere få flere problemer. De dreier seg for det meste om tilgjengelige alternativer for nettbygging og verktøy som sikrer anstendig resultat. Dette er når valget mellom nettstedbyggere og CMS blir så komplisert. Begge typer systemer har mye å tilby brukere, og begge sikrer et anstendig resultat gitt at du vet hvordan du kan bruke funksjonene og verktøyene plattformene tilbyr.

Så hvilken type tjeneste som fungerer best for nettstedet ditt? Hvis du noen gang har jobbet med CMS eller har den grunnleggende kunnskapen om webdesign, vil det å bruke disse systemene være en fin løsning. Tjenestene er kraftige og fullverdige. Dette garanterer ikke anstendig resultat. Gjør deg imidlertid klar til å møte og overvinne problemene du kan støte på i alle faser av webdesignprosessen.

Er dette ditt første forsøk på å starte et nettsted? Eller kanskje du ikke vil bry deg om alle disse utfordringene med webdesign? Da er å bruke en nettstedsbygger en flott løsning. Disse tjenestene hjelper deg med å etablere pålitelig nettsted. De er enkle å bruke, praktiske og intuitive for alle. De er også rimelige og brukervennlige. Bare last opp innholdet, juster de nødvendige innstillingene og nyt resultatet! Lykke til!

Lag et gratis personlig nettsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map