Hvordan lage et spillnettsted gratis

Hvordan lage et spillnettsted gratis 5.0


 • Modulstruktur;
 • Kraftig e-handelsmotor;
 • Effektiv SEO-optimalisering;
 • Avanserte sikkerhetstiltak på nettstedet.

Besøk nettstedet ucoz.com Hvordan lage et spillnettsted gratis 5.0

 • Modulbasert system;
 • AI-drevet nettsted byggherre;
 • Integrert taleserver;
 • e-handel og forum.

Besøk nettstedet enjin.com Hvordan lage et spillnettsted gratis 4.0

 • Tilknyttede markedsføringsløsninger;
 • Digital butikk satt opp;
 • Tredjeparts integrasjoner;
 • Funksjonsbelagte kampanjer.

Besøk nettstedet xsolla.com Hvordan lage et spillnettsted gratis 4.0

 • Avanserte CMS-løsninger;
 • Integrert e-handelsplattform;
 • Allsidige alternativer for tilpasning av design;
 • Omfattende løsninger for sosiale nettverk.

Besøk nettstedet ning.com Hvordan lage et spillnettsted gratis 4.0

 • Avansert plugin-integrasjon;
 • Beste designtilpasningsalternativer;
 • Hosting og domenevalg;
 • Alternativer for redigering av rik kode.

Besøk nettsiden wordpress.org

Opprettelse av spillnettsted er en mye mer komplisert oppgave enn en uerfaren bruker kan tro. Selvfølgelig, hvis du begynne å bygge den med CMS eller til og med prøve å skrive en nettstedskode i tekstredigereren, dette vil være en virkelig utfordring.

Det er nesten umulig å gjøre det uten noen erfaring i det hele tatt. Du må lære mye for å få et anstendig resultat. Imidlertid er det en enklere løsning – bruk av nettstedbyggere. Det vil fungere bra både for nybegynnere og erfarne brukere.

En spillnettsted er et generelt navn på kategorien for flere typer nisjeressurser, nemlig nettsteder med spillklaner og klaner, fansamfunn, spillservere, nettsteder for utviklere og spillanmeldere. Det er mulig å utpeke smale nisjer viet spillkarakterer, cybersportlag eller separate spillere, attributt butikker (sportsskjorter, kostymer, statuetter, allsidige sett osv.).

Generelt omfatter begrepet “spillnettsted” alle tematiske samfunn, kommersielle prosjekter, informasjonsressurser som fokuserer på dataspill, deres karakterer og individuelle spillere..

Realiseringens tekniske kompleksitet er nært forbundet med funksjonaliteten som trengs for å lage en bestemt type spillnettsted. Slike prosjekter har mange krav til valg av plattform. Et nettsted kan omfatte en spillserver, en nettbutikk, en forum, en blogg og flere widgeter.

Valget av en spesialisert nettstedbygger er den beste løsningen på denne oppgaven. Dette er en sikker måte å få den nødvendige funksjonaliteten utenom. Ikke hver nettstedsbygger kan brukes til å lage et spillnettsted.

Hvordan lage et spillnettsted gratis:

 1. uCoz – Beste nettstedbygger for å lage et gratis spillnettsted
 2. Enjin – spesialisert spillnettstedkonstruktør
 3. Xsolla – Byggherre av spillnettsteder for utgivere
 4. Ning – Nettstedbygger for spill for både spillere og utviklere
 5. WordPress – Gratis plattform for å lage ditt eget spillnettsted

Hvis du virkelig tar sikte på å starte et kvalitetsspillnettsted som bugner av funksjoner, verktøy og designtilpasningsalternativer, er det fornuftig å finne ut mer om nettstedsbyggerne som er oppført ovenfor. De har sine fordeler, ulemper og spesielle parametere som gjør hver tjeneste til et verdig valg å komme opp til dine spesielle spillwebdesignbestrebelser. La oss komme i gang nå.

uCoz – Beste nettstedbygger for å lage et gratis spillnettsted

uCoz - Beste nettstedbygger for å lage et gratis spillnettsted

Produktnavn:uCoz
Offesiell nettside:ucoz.com
kompleksitet:Komplisert
Gratis plan:Ja
Premium Plan:fra $ 3 / mo
Grunnlagt:2005
Hovedkvarter:Russland
Prøv det gratis

uCoz – er den beste nettstedbyggeren for å lage et gratis spillnettsted for en klan eller en laug. Plattformen er modulbasert og den tilbyr en helt gratis plan som lar deg starte et prosjekt uten å investere mye i det. En gratis plan gir tilgang til flere maler (inkludert de for spillnettsteder), kraftig designtilpasning og kodedigeringsalternativer, rikt sett med moduler (inkludert et forum, en blogg, en avstemning, en katalog over filer, artikler, vanlige spørsmål og mer) samt en fantastisk mulighet til koble ditt eget domenenavn gratis!

Hovedtrekkene

uCoz-funksjonen er omfattende og allsidig. Systemets funksjonalitet og fleksibilitet blir hovedsakelig realisert gjennom dets integrasjonsalternativer for moduler. Dette betyr at du kan starte et nettsted uten behov for koderedigering – bare velg de nødvendige modulene og begynn å lage nettstedoppsettet. Systemet åpner også for e-handelsintegrasjon og effektiv SEO-markedsføring, som bidrar til funksjonaliteten til prosjekter som er lansert med det. Her er listen over funksjoner som gjør at uCoz skiller seg ut fra mengden:

 • Omfattende utvalg av moduler som fungerer utmerket for utvikling og markedsføring av spillnettsteder;
 • Forbedrede sikkerhetsfunksjoner;
 • SEO promotering av kvalitet;
 • Automatiserte sikkerhetskopier og PHP-skript;
 • Kraftig e-handelsmotor.

Fordeler og ulemper

uCoz kommer med en rekke fordeler som gjør det mulig å starte, administrere og markedsføre alle typer spillnettsteder, uavhengig av deres kompleksitetsnivå. Et av de ubestridelige høydepunktene i systemet er modulstrukturen, som reduserer behovet for kodebehandling til et minimum. Hva du bør gjøre for å lage prosjektoppsett og struktur er bare å velge de nødvendige modulene og integrere dem på nettstedet ditt.

Nettstedsbyggeren åpner også for nettbutikkutvikling realisert via integrasjonen av uShop-modulen. Funksjonen lar deg administrere et omfattende produktsortiment, sette opp betalings- og leveringsparametere, spore salg og ytelse i nettbutikken, introdusere flere rabatter og spesialtilbud. Andre fordeler med systemet inkluderer kraftig SEO-optimalisering og forbedrede sikkerhetstiltak (automatisk oppretting av sikkerhetskopier, integrert antivirus osv.).

En betydelig ulempe er en tjenesteannonse som vises på et nettsted, laget med en gratis plan. Oppriktig sagt er det helt ufarlig i dette tilfellet ettersom et nettsted ikke er kommersielt, og det brukes kun for klanmedlemmer og potensielle kandidater. I tillegg tar det litt tid å forstå logikken i å jobbe med systemet, mens bruk av premium billettsupport tilbys mot ekstra kostnad.

Koste

Nettstedsbyggeren har en gratis plan som avdekker flere fordeler og lar deg opprette en spillnettsted nesten uten kostnad. Planen har imidlertid et sett med begrensninger når det gjelder funksjonalitet, diskplassvolum og tilgjengelighet av bannerannonser for systemannonser. Det er dette som gjør en gratis plan egnet for å teste funksjonaliteten til systemet i stedet for å bygge prosjekter i full skala. For å starte et profesjonelt spillnettsted med uCoz, må du oppgradere til et av de betalte abonnementene, nemlig:

 • Grunnleggende plan ($ 3 / mo) – 2 GB lagringsplass, grunnleggende sikkerhetsfunksjoner, gratis støtte.
 • Optimal plan ($ 4 / mo) – ingen annonser, gratis domene, 10 GB lagringsplass, premium antivirus.
 • Maksimal plan ($ 8 / mnd) – 20 GB lagringsplass, førsteklasses funksjoner, Online Shop.
 • Butikkplan ($ 5 / mo) – alle førsteklasses funksjoner og Online Shop-funksjonalitet, men 10 GB lagringsplass.

uCoz prispolitikk er ganske rimelig selv for de brukerne som bruker systemet for første gang. Uansett hvilket abonnement du vil gå for, vil det ikke slå deg i lommen ennå, men vil sikre kvalitetsresultat.

Prøv uCoz gratis

Enjin – spesialisert spillnettstedkonstruktør

Enjin - spesialisert spillnettstedkonstruktør

Produktnavn:Enjin
Offesiell nettside:enjin.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:Ja
Premium Plan:fra $ 8.99 / mo
Grunnlagt:2009
Hovedkvarter:Singapore
Prøv det gratis

Enjin – er en spesialisert spillnettstedkonstruktør som lar deg lage alle typer prosjekter som brukes til spillformål. Plattformen tilbyr generelt flere arbeidsscenarier. Dermed kan du starte et Gilde-nettsted, en klan, en Minecraft-server, en fan-webside, et eSports Team eller et hvilket som helst annet prosjekt..

Hovedtrekkene

Nettverksbyggerens smale spillfokus påvirker funksjonssettet systemet har på lager. Valget av funksjoner avhenger faktisk av typen spillprosjekt du har tenkt å starte. Saken er at Enjin kommer med et rikt utvalg av moduler, innstillinger og integrasjoner. Ikke alle spillnettsteder trenger hele settet, og det er derfor bare deg selv å bestemme hva du forventer å benytte deg av tjenesten. Nedenfor er hovedhøydepunktene til nettstedbyggeren:

 • Modulbasert struktur;
 • Avansert forumstyre;
 • Integrert taleserver;
 • Kraftige spillintegrasjoner;
 • Kvalitets e-handelsmotor.

Fordeler og ulemper

Plattformen tilbyr en imponerende samling av tilpassede responsive design og et sett verktøy som kreves for å gi dem profesjonelt utseende. Det er også mulig å uavhengig lage nettsidestruktur og layout ut av flere integrerte moduler. Dette kutter spesielt tiden for utvikling av nettstedet, og sikrer kvalitetsresultat.

Når det gjelder forfallene til nettstedbyggeren, er det fornuftig å nevne kompleksiteten til førstegangsbrukere. Det er vanskelig for nybegynnere å utforske og mestre tjenesten, og det tar tid å bli vant til grensesnittet. Nettstedsbyggeren tilbyr ikke live chat-støtte, og det er heller ikke umulig å koble et domenenavn til en gratis plan her.

Koste

Nettstedsbyggeren har en gratis plan du kan bruke til å teste funksjonaliteten i den ubegrensede perioden. Planen innebærer en mulighet til å koble til rundt 20 moduler, et forum, et donasjonssamlingsalternativ og en nettbutikk. Planens funksjonalitet er imidlertid ikke nok til å starte et fullstendig spillnettsted, og det tillater ikke å koble til et tilpasset domenenavn. For å gjøre det, kan du velge mellom følgende betalte abonnement:

 • Avansert ($ 8.99 / mo) – 5 spor TS3 eller Mumble Server, Lag 50 moduler, mobilfora, fillagring (5GB), Filbåndbredde (25GB), 5 automatiseringer, 5 advarsel & Straff, Forum Stemmesystem, Få tilgang til alle moduler, Temaeditor, Normal DDOS-beskyttelse, DNS-domenebehandling, Nettstedslogger, API;
 • Ultimat ($ 29.99 / mo) – 25 spor TS3 eller Mumble Server, Lag ubegrensede moduler, Billettstøttemodul, Fillagring (50 GB), Båndbredde for fil (150GB), 100 automatiseringer, 100 advarsler & straff, Enterprise DDoS-beskyttelse, merkevarekontroll, tilpasset emoji, prioritert støtte, prioritering av rekruttering, avanserte logger, API og alle premium temaer.

Nettstedsbyggeren lar deg spare rundt 20% av startkostnadene for planene når du betaler for hele året på en gang. Dette er et verdig valg de fleste brukere setter stor pris på, spesielt når det gjelder å starte flere spillprosjekter.

Prøv Enjin gratis

Xsolla – Byggherre av spillnettsteder for utgivere

Xsolla - Byggherre av spillnettsteder for utgivere

Produktnavn:Xsolla
Offesiell nettside:xsolla.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:Gratis
Premium Plan:
Grunnlagt:2005
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Xsolla – er en spillnettstedbygger for utgivere opprettet for å starte spillspesifikke løsninger. Plattformen gjør det mulig å øke overskuddet ditt og målrette den nødvendige målgruppen ved å designe profesjonelle startups, investere i videospill osv. Xsolla gir en mulighet til å lansere sikre nettsteder uten å investere i dem. Plattformen gir også kraftige e-handelsfunksjoner og tredjepartsintegrasjoner for å forbedre ytelsen til spillnettstedene.

Hovedtrekkene

Xsolla tilbyr et omfattende sett med funksjoner sentrert rundt forbedring av nettstedets funksjonalitet og samfunnsvekst. Når du bruker systemet, kan du implementere spesielle lojalitetsprogrammer og rabattkampanjer, samt starte digitale butikker for å legge til funksjonalitet på spillnettstedet ditt. Blant funksjonene som gjør at plattformen skiller seg ut fra mengden, er det fornuftig å nevne følgende:

 • Oppsett for digital butikk;
 • Effektive promo-kampanjer;
 • Nettstatistikk og sporing av analyser;
 • Tilknyttede markedsføringsløsninger;
 • Tredjepartsintegrasjoner.

Fordeler og ulemper

Integrert e-handelsmotor er et av høydepunktene i tjenesten som gjør det mulig å koble en nettbutikk til prosjektet ditt. Systemet er ganske enkelt å bruke, selv om det kan ta litt tid å bli vant til instrumentbordet. Når du takler oppgaven, vil du kunne designe et fullverdig spillprosjekt på nesten kort tid.

Når det gjelder plattformens forfall, har ikke Xsolla noen forhåndsdesignede maler å velge mellom. Du har bare tilgang til flere nettstedsoppsett du kan velge for å begynne å redigere prosjektet. På samme måte mangler systemet tilpasningsverktøy for å forbedre design av nettsteder.

Koste

Xsolla er helt gratis for alle brukerkategorier. Det er mulig å begynne å bygge et prosjekt og deretter markedsføre det uten å investere noe i det hele tatt. Det integrerte funksjonssettet vil fremdeles være tilgjengelig for hver bruker, noe som sikrer kvalitet og effektiv nettstedutviklingsprosess. Xsolla sikrer også gratis hosting og avanserte sikkerhetstiltak. Det du imidlertid bør huske på er at systemet belaster 5% fra hver transaksjon / kjøp du gjør via nettstedet som ble lansert med det.

Prøv Xsolla gratis

Ning – Nettstedbygger for spill for både spillere og utviklere

Ning - Nettstedbygger for spill for både spillere og utviklere

Produktnavn:Ning
Offesiell nettside:ning.com
kompleksitet:Gjennomsnitt
Gratis plan:14-dagers rettssak
Premium Plan:Fra $ 25 / mo
Grunnlagt:2004
Hovedkvarter:USA
Prøv det gratis

Ning – er en spillnettstedbygger for spillere og utviklere, som skiller seg ut fra mengden på grunn av dets avanserte alternativ for oppretting av sosiale medier. Systemet har eksistert i over 16 år, etter å ha blitt brukt til utvikling av mer enn 2 millioner prosjekter. Systemet er et perfekt valg for å opprette nettmiljøer, sosiale nettverk og spillnettsteder. Det kommer med dra-og-slipp-redigeringsprogrammet som gir enkel og problemfri nettutviklingsprosess.

Hovedtrekkene

Nettstedsbyggeren er ikke så vanskelig å utforske og mestre, uansett hvor dyktig i webdesign du er. På grunn av integrert dra-og-slipp-redigeringsprogram, prosessen med utvikling av nettsteder blir intuitiv og forståelig for de fleste brukere, inkludert dem som aldri har hatt en slik opplevelse før. Funksjonssettet til systemet er ganske omfattende og kraftig. Ta en titt på de viktigste fordelene nedenfor:

 • Integrert e-handelsplattform;
 • Profesjonelle innholdsstyringsverktøy;
 • Alternativer for sosiale nettverk;
 • Allsidighet av designtilpasningsløsninger.

Fordeler og ulemper

Ning er en av de beste samfunnsbyggere. Så snart du oppretter prosjektet ditt og fyller det med innhold, vil du kunne oppmuntre nye brukere til å bli med på spillnettverket. Det er her du kan starte fora, live chat, e-postkampanjer og andre typer sosiale nettverksprosjekter. Ning gjør det også mulig å bruke avanserte forretningsverktøy for effektiv styring og markedsføring av nettsteder. Disse inkluderer MailChimp-integrasjon, e-handelsmotor, avanserte verktøy for sporing av statistikk og statistikk. Fagpersoner vil også verdsette en mulighet for kodedigering plattformen gir. Dette er en enorm fordel for kodekyndige proffs for webdesign, som har en intensjon om å starte og effektivt administrere fullverdige spillprosjekter.

Når det gjelder systemets forfall, vil du ikke møte mange av dem her. Ning tilbyr begrenset båndbredde som standard. Så snart du overvinner grensene, vil du kunne betale for muligheten til å bruke ekstra båndbredde. Det er også umulig å være vert for nettstedet på servere du ønsker, da systemet gir integrert hosting. Disse fisjonene er imidlertid ikke så avgjørende.

Koste

Ning har ikke en gratis plan, men den gir en mulighet til å teste den integrerte funksjonaliteten til plattformen under den gratis 14-dagers prøveversjonen. Dette lar deg innse nøyaktig hva du vil benytte deg av nettstedsbyggeren når du oppgraderer til en av de betalte planene. Det siste inkluderer følgende abonnementsalternativer:

 • Grunnleggende ($ 25 / mo) – 1000 medlemmer, 10 GB lagringsplass, dra-og-slipp-byggherre, foto- og videointegrasjoner, aktivitetsfeed osv .;
 • Opptreden ($ 49 / mo) – 10000 medlemmer, 50 GB lagring, arrangementer og innlegg, blogger og fora, GA og analyseverktøy osv .;
 • Ultimat ($ 99 / mo) – 100000 medlemmer, 100 GB lagring, tilpassede grupper og medlemmer ombord, sosiale nettverk integrasjoner, sosiale delingsalternativer osv.

Nettstedsbyggeren gjør det mulig å spare opptil 20% av startkostnadene for planene ved å velge årlig abonnement på en gang. Det er dette som betyr mye for brukere som har tenkt å jobbe med systemet i lang tid.

Prøv Ning gratis

WordPress – Gratis plattform for å lage ditt eget spillnettsted

WordPress - Gratis plattform for å lage ditt eget spillnettsted

Produktnavn:WordPress
Offesiell nettside:wordpress.org
kompleksitet:Over gjennomsnittet
Gratis plan:ubegrenset
Premium Plan:fra $ 2,95 / mo
Grunnlagt:2003
Hovedkvarter:Verdensomspennende
Prøv det gratis

WordPress – er den mest kjente gratis plattformen for å lage profesjonelle spillnettsteder. Dette er plattformen som har popularisert seg som mest funksjonsbelastede Content Management System i verden. Det skiller seg ut fra mengden på grunn av sine imponerende integrasjonsalternativer, avanserte designtilpasningsverktøy og ubegrensede hostingmuligheter som trengs for å komme godt i gang med spillnettstedet ditt.

Hovedtrekkene

CMS har utmerket seg som en pålitelig, funksjonsbelastet og profesjonell plattform. Det gjør det mulig å lansere, administrere og deretter promotere alle typer spillprosjekter som avviker i kompleksitetsnivå, funksjonalitet og behovet for avansert designtilpasning. Hvis du aldri har jobbet med plattformen før, må du være klar over dens viktigste funksjoner. Her går de:

 • Omfattende integrasjonsalternativer for plugin;
 • Behovet for hosting og domenevalg;
 • Avanserte designtilpasningsverktøy;
 • Rikt utvalg av tredjeparts spillmaler;
 • Fleksible alternativer for redigering av kode.

Fordeler og ulemper

Et av de ubestridelige høydepunktene ved CMS er dens avanserte og fleksible integrasjonsalternativer for plugin. Systemet gjør det mulig å velge mellom flere integrerte plugins og hundrevis av plugins som er tilgjengelige på nettet. Ultimate Member, Weglot, Live Chat, Guild, ARMember, Elementor og WoW Guild-plugins er bare noen av de mest kjente WP-spilltemaene. Valget av spillmaler er også imponerende her, da du kan få tilgang til mange temaer utviklet av tredjeparts webdesignere.

Det ser ikke ut til at WordPress har noen bemerkelsesverdige forfall i det hele tatt. Imidlertid innebærer behovet for plugin-integrasjon og dyp maltilpassing bevisstheten om koding grunnleggende så vel som viss webdesignbakgrunn. Dette er påkrevd for å gi ditt personlige utseende og eksklusive design som ikke går på akkord med avansert prosjektytelse. Dermed anbefales det å ha programmeringskunnskap før du bestemmer deg for å starte et spillnettsted med CMS.

Koste

WordPress er et gratis CMS. Du trenger ikke å betale for nedlasting, installasjon og bruk av plattformen. Du kan teste hele funksjonssettet uten å investere en dollar i prosjektet. Når du bestemmer deg for å lansere et fullt utstyrt spillnettsted med WordPress, vil du imidlertid ikke gå uten å installere noen av de betalte plugins-programmene. Du kan også vurdere å bruke en av de betalte malene som er spesielt utviklet for WordPress av tredjepartsdesignere. For å gå live, må du også kjøpe hosting. Den mest passende løsningen i så måte er Bluehost, kostnadene der starter med $ 2,95 per måned. Plattformen tilbyr flere fordeler, inkludert gratis domenenavn for bonus i løpet av det første bruksåret.

Nyttige Legg til oss for et spillnettsted

Et sett med oppgraderinger avhenger av typen nettsted du har. For eksempel kan spillfan-nettsteder sjelden tilby sine besøkende forumkommunikasjon.

Kommunisere:

Et forum er et must for fellesskapet på spillnettsteder, men ikke alle webansvarlige benytter seg av funksjonaliteten. uCoz og Enjin har out-of-the-box forum-funksjonalitet, og du må gjøre bruk av den. Dette vil øke nettstedets popularitet.

Selg spilltilkoblede varer:

Du kan også koble til en nettbutikk til spillnettstedet ditt. Dette er en smart idé, som kan hjelpe deg med å tjene penger når du administrerer nettstedet ditt. Lag en egen side med et produktvisningsvindu, organiser frakt og aksept av online betalinger. En nettbutikk er et effektivt tillegg til nettstedene til spillutviklere, store samfunn og anmeldere, som har høy trafikkfrekvens. Imidlertid er det mulig å selge sportsskjorter, kopper, statuetter og annet til og med på nettstedet til et avansert laug. Det du trenger er lyst til å gjøre det.

Chat:

Et annet element du kan legge til på nettstedet ditt, er nettprat, som er en praktisk form for kommunikasjon mellom deg og besøkende på nettstedet. Dette er et nyttig tillegg til en hvilken som helst spillnettsted, spesielt den der du selger spill, attributter, har en donasjonsfunksjon eller noe sånt. Hold kontakten med publikum.

Del innholdet:

Ikke glem å bruke RSS-feed, synkronisering med spillservere som Twitch, videohosting, offisiell spillnettsted, kontoer om sosiale nettverk, tematiske kanaler og alt du kan finne om emnet. La nettstedet ditt være kilden til nyttig informasjon om spillet og gi mye tilfredshet for publikum.

Godta donasjoner:

Selv om du selger produkter, kan du prøve å samle inn donasjonene for utvikling av nettstedet. Noen spill samler inn donasjoner til visse samfunnsmedlemmer som er ansvarlige for utviklingen av spillet, nytt utstyr for profesjonelle team, leie av lokaler til brukermøter eller noe sånt. Det er opp til deg å administrere donasjonene dine.

Vær høflig:

Vær oppmerksom på hvert samfunnsmedlem. Sett opp parametere for brukerprestasjoner (antall innlegg, kommentarer, bursdag osv.), Som vil generere gratulasjoner, nye statuser eller virtuelle gaver, for eksempel.

Det er også mulig å organisere en taleserver, online e-post distribusjon (om nødvendig), eventuelle konkurranser for laugets medlemmer eller abonnenter, legge til musikk på nettstedet osv. Et sett med oppgraderinger avhenger av nettstedets type, mål du forfølger og fantasi.

Bunnlinjen

Det er fornuftig å bruke nisjebyggere for å lage spillnettsteder. uCoz er den beste gratis spillnettstedbyggeren, som fungerer utmerket for utvikling og administrasjon av klan- eller laugsnettsteder. Tjenesten kommer med flere maler, tilpasningsverktøy, moduler, alternativer for koderedigering og andre funksjoner som er nødvendige for å lansere en anstendig spillnettsted.

Enjin er en rimelig spesialisert spillnettstedbygger. Dette er den ideelle løsningen for de fleste brukere som er villige til å opprette et spillnettsted, det være seg en fan, guild, eSports-teamets webside eller en spillserver. Overflod av spillmaler, moduler, allsidighet av innstillinger og integrasjoner samt enkel nettstedutviklingsprosess gjør Enjin til et verdig nettbyggingsverktøy i spillnisjen.

Xsolla er en spesialisert spillnettstedbygger for utgivere og spillutviklere. Systemet gjør det mulig å øke din fortjeneste og forbedre forretningsytelsen, og tilbyr avanserte alternativer for e-handel og designtilpasning så vel som tredjepartsintegrasjoner.

Ning er en avansert spillnettstedbygger, som gjør det mulig å opprette og effektivt administrere sosiale spillsider. Plattformen fungerer utmerket for utvikling av sosiale nettverk, nettsamfunn og forskjellige typer spillprosjekter.

WordPress er utvilsomt det mest pålitelige og kjente Content Management System som kan brukes til å starte og administrere kraftige spillprosjekter. Systemet har avanserte integrasjonsalternativer for plugin, så vel som behovet for å velge hosting og domenenavn. Kodingferdighet vil også være en bonus her, spesielt for brukere som har tenkt å starte fullverdige prosjekter med avansert funksjonalitet.

Lag et GRATIS spillnettsted

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map