Hvordan overføre domene fra Wix til WordPress

Hvordan overføre domene fra Wix til WordPress


Anta at du allerede eier et nettsted bygget og vert sammen med Wix. Du fortsetter å administrere og markedsføre det til du innser at nettstedet ditt krever mer funksjonalitet eller bare ønsker å bytte fra nettstedbyggeren til CMS av andre grunner.

Uansett hvilke mål du må flytte domenet fra Wix til WordPress, vil du møte den samme handlingsalgoritmen. Antall trinn å utføre er fast og overføring av domenenavn er ett av dem.

Det er helt klart at hvis du allerede eier et Wix-nettsted, har du det aktivt domenenavn. Dette betyr også at nettstedet ditt har regelmessig trafikkflyt og vurdering av søkemotorer. Det er dette som kompliserer prosessen med overføring av domenenavn, og det er dette som gjør det til en ansvarlig løsning.

Så, hvilke handlinger bør du gjøre for å trygt overføre Wix-domene til WordPress for ikke å forverre de nåværende SEO-stillingene dine? La oss se på de mest populære alternativene nå.

Overføring av ditt aktive domene bort fra Wix

Det aller første trinnet du bør ta er å overføre domenenavnet ditt bort fra Wix. når det gjelder WordPress har ikke CMS integrert hosting, så det anbefales generelt å holde domenet ditt hostet med Wix til fullstendig overføring av nettstedet.

Så snart du er ferdig med overføring av domenenavn, kobles Wix-nettstedet fra. Dette betyr at nettstedbyggeren ikke lenger vil hjelpe deg med domeneadministrasjonen din, og at du må lete etter en annen vert.

Du kan imidlertid også velge å velge hvilken som helst tredjeparts hostingleverandør og velg hvilken som helst plan som den tilbyr som oppfyller dine fremtidige mål for webdesign helt fra starten. Det er bare opp til deg å bestemme det.

Her er trinnene for å fullføre for å overføre Wix-domenet ditt bort fra systemet:

 1. Logg deg på med Wix-kontoen din og nå “Mine domener”Side;
 2. Hvis du eier flere Wix-domener, velger du og markerer det du vil flytte;
 3. Klikk på fanen “Avansert” og aktiver “Flytt bort fra Wix”-Knappen;
 4. Aktiver deretter “Send kode”-Funksjonen og vent til systemet sender en overføringskode til den e-postadressen domenenavnet ditt er registrert med. Det tar vanligvis rundt 24 timer (eller enda mindre) for å få EPP / autorisasjonskoden.

Hele prosessen med fullstendig overføring av domenenavn kan ta opptil 7 dager, men dette avhenger også av betingelsene for systemet du flytter domenet til. Husk at Wix ikke tillater å flytte domenenavnet, hvis du har kjøpt det innen 60 dager før overføringen. Den samme regelen gjelder for disse situasjonene når du endrer den domenerelaterte kontaktinformasjonen i løpet av dette tidsintervallet.

Les også: Hvordan bytte fra Wix til WordPress.

Koble domenenavnet til WordPress

Fremgangsmåten for å koble Wix-domenet til et hvilket som helst hosting som støtter WordPress, er veldig enkelt: du må bare angi domenenavnet ditt, oppgi en hemmelig kode og vente i 5-10 dager. Fremgangsmåten er mer eller mindre lik for alle hostingleverandører. Men hvis du bestemmer deg for å flytte domenet ditt til WordPress-plattformen, er det kaldere å ta tid og være mer komplisert. Dette er hva du forventes å gjøre for å fullføre oppgaven:

 1. Registrer deg for en av de WordPress betalte planene (enten Personlig, Premium eller Business);
 2. Forsikre deg om at du har mottatt EPP-koden fra Wix, som gjør det mulig å overføre domenenavnet til WordPress.
 3. Lag et WordPress-nettsted. Hvis du allerede har den, går du til “Mine nettsteder”Siden, og nå deretter“Få til“Og finn”domener”Side.
 4. Klikk på “Legg til domene”-Knappen i øvre høyre hjørne av domenelisten.
 5. Legg til domene

 6. Velg “Bruk et domene jeg eier”-Alternativer og fortsett til neste side;
 7. Velg “Overfør til WordPress”-Knappen der;
 8. Overfør til WordPress

 9. Oppgi domenenavnet du vil overføre, og klikk på den tilsvarende knappen. Husk at hvis du bare er på scenen med opprettelse av nettsteder, vil du bli omdirigert til utsjekkingsprosedyren. Rett etter det vil du bli tilbudt å fortsette overføringsprosedyren. Du vil imidlertid starte med valg av “Domener” som nevnt ovenfor. Velg domenet du har tenkt å overføre, og velg deretter “Start overføringen” seksjon;
 10. Start overføringen

 11. Så snart du oppgir domenenavnet, blir du omdirigert til neste side, der du må bekrefte at domenet du har spesifisert i forrige seksjon, er ulåst. Hvis det ikke er det, kan du gå tilbake til Wix og sjekke det igjen. Etter å ha sørget for tilgjengeligheten til domenet ditt, klikker du på “Jeg har låst opp domenet mitt”-Knappen og vent til endringene trer i kraft.
 12. Jeg har låst opp domenet mitt

 13. Spesifiser EPP | autorisasjonskoden du har fra Wixand, og aktiver deretter “Sjekk autorisasjonskoden min”-Knappen;
 14. Sjekk autorisasjonskoden min

 15. Etter å ha gjort alle endringene, klikker du på “Fortsette”-Knappen for å fortsette med domeneoverføringsprosessen;
 16. Bekreft kontaktinformasjonen din. Hvis du allerede har kjøpt WordPress-abonnement, vil systemet automatisk fylle ut skjemaet for deg ved å bruke informasjonen du har gitt før. Et annet alternativ er å registrere uavhengig med Privacy Protection (anbefalt av systemet), men du kan også registrere deg offentlig. I dette tilfellet blir kontaktinformasjonen din oppført i en offentlig database, og dermed kan den være potensielt utsatt for spamangrep. Etter å ha vedtatt beslutningen, trykk på “Fortsett til kassen”-Knappen for å betale for domeneoverføringen.
 17. Fortsett til kassen

Så snart du har utført en vellykket betaling, får du en bekreftelses-e-post. Husk at det kan ta fra 5 til 7 dager å fullføre domenet overføringen fra Wix til WordPress. Det som er viktig, systemansvarlige understreker at du ikke bør avbryte Wix-domeneregistreringen eller slette kontoen på en gang. Hvis du kansellerer domenet, vil overføringsprosessen bli umulig. Forsikre deg om at overføringsprosessen er fullført, og avbryt den deretter med Wix.

Les også: Hvordan få et domenenavn gratis.

Koble en e-post til ditt tilpassede WordPress-domene via videresending av e-post

Hvis navnetjenerne til domenet ditt ennå ikke er pekt til WordPress, kan du gjøre de nødvendige innstillingene og deretter legge til DNS-poster for å koble e-postkontoen til ditt WordPress-domene. Husk imidlertid at WordPress ikke leverer e-post hosting som standard. Bare de brukerne, som har tilpassede WordPress-domener, har lov til å koble til e-postene.

Det første alternativet du kan gå til her er videresending av e-post, som gjør det mulig å bruke det tilpassede domenenavnet i e-postadressen. Dette betyr at all posten din videreføres automatisk til denne e-posten. Svarene vil imidlertid fortsatt bli sendt fra din personlige e-postadresse. Her er trinnene du trenger å fullføre:

 1. Nå “Mine nettsteder”Og deretter gå til“domener” seksjon. Velg domenet du vil bruke til videresending av e-post for å få tilgang til innstillingssiden. Velg “e-post” seksjon.
 2. Velg “Videresending av e-post“, Og oppgi deretter den nye e-postadressen som fyller ut ditt tilpassede domenenavn i”E-post sendt til”-Området, og velg deretter destinasjons-e-posten merket som“Vil bli videresendt til” felt. Klikk deretter på “Legg til ny e-post videresende”-Knappen, så får du aktiverings-e-posten til den angitte e-postadressen. Du har muligheten til å sjekke antall e-postmeldinger du allerede har satt opp, og du kan også gjøre endringene hvis det er nødvendig.

Koble en e-post kjøpt fra andre leverandører til ditt tilpassede WordPress-domene

WordPress tvinger deg ikke til å velge en bestemt hostingleverandør – det er opp til deg å ta dette valget basert på dine personlige krav og budsjett. I dette tilfellet kan du kjøpe e-posthotell fra enhver annen leverandør og deretter koble det tilpassede WordPres-domenet til det. La oss se på noen leverandører du kan velge for dette formålet:

 • G Suite. Etter å ha overført domene til WordPress, vil du kunne kjøpe en G Suite-konto under installasjonsprosessen. Hvis du allerede har den, er du velkommen til å koble den til ditt tilpassede domene når som helst;
 • Microsoft Office 365. Velg Office 365-kontoen etter insekter som er spesifisert på plattformens offisielle nettsted. Registrer deg for Small Business-planen eller den som er høyere enn den, og koble deretter kontoen til ditt tilpassede WordPress-domenenavn;
 • Zoho Mail. Abonner på Zoho e-posthotellkonto. De detaljerte retningslinjene er tilgjengelige på den tilsvarende siden av systemet. Koble Zoho-e-postkontoen din til WordPress-domenet ditt;
 • Gå pappa. Hvis du har en registrert GoDaddy-konto eller bare planlegger å få den, kan du også koble den til ditt WordPress-domene. Du kan finne trinn-for-trinn-opplæringen på en tilsvarende side i systemet;
 • Andre e-postleverandører. I tilfelle du skal bruke en e-postleverandør, som ikke er oppført i seksjonen, må du få tilpassede DNS-poster (en eller flere MX-poster, en A-post og / eller en CNAME-post) fra leverandøren du ønsker. Så snart du får dem, kan du gå til “domener”WordPress-side, velg domenet du skal legge DNS-postene til, og velg deretter“Navneservere og DNS” seksjon. Velg “DNS-poster”Alternativet i etterkant og velg posttypen fra rullegardinmenyen du vil legge til. Oppgi informasjonen du får fra e-postleverandøren din, og klikk deretter på “Legg til ny DNS-post”For å lagre alle innstillingene. Gjenta handlingen for å lagre alle postene som er lagt til. Hvis du gjør alt riktig, vil e-postmeldingen din være aktiv om et par timer.

Overføre det utløpte Wix-domenet til WordPress

Hvis Wix-domenenavnet allerede er utløpt og du bestemmer deg for å flytte det til WordPress, vil du få lov til å gjøre det i løpet av 30 dager fra utløpsdatoen. Dette begrepet er kjent som Nådeperioden.

Så snart det er slutt, vil domenet gå inn i den såkalte innløsningsperioden, og det vil være umulig å overføre det verken til WordPress eller til noe annet system før du betaler innhentingsgebyret på $ 100. Du har imidlertid lov til å forlenge den utløpte domenets varighet før du starter overføringen. Husk at det er forbudt å endre domenekontaktinfo da dette vil gjøre domenet ditt låst for overføring de neste 60 dagene.

Hvis du eier .meg, .mx, eller .com.br domener, bør du vite at fornyelsesbetalinger for dem vanligvis betales rundt 30 dager før den angitte utløpsdatoen. Hvis du ikke klarer å utføre betalingen i løpet av det angitte tidsintervallet, vil domenet ditt angi innløsningsperioden 2 dager før utløpsdatoen..

Hvis du klarer å huske alle disse aspektene, vil du kunne overføre ditt utløpte Wix-domene til WordPress, ved å bruke ovennevnte retningslinjer.

Bunnlinjen

Avgjørelsen om å overføre Wix-domenet ditt til WordPress kan påvirkes av flere faktorer. Uansett er WordPress et populært, fullt utstyrt og svært fleksibelt Content Management System som gir mulighet for dyp tilpasning av nettsteder og kan bringe prosjektet ditt til det nye nivået. Ikke rart, mange brukere bestemmer seg for å flytte sine aktive eller utløpte wix-domener til denne plattformen.

Det er flere tidkrevende, men likevel viktige skritt å fullføre for å fullføre overføringsprosessen på riktig måte. Dette avhenger i utgangspunktet av mange faktorer. Opplæringen oppført over skal forenkle prosedyren for deg – bare følg retningslinjene og se resultatet.

Overfør domenet til WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map